Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen eşimin buna yazdığı cevabı yapıştırıyorum tatlım..
*kromozomlarin dizilisi demek istedi herhalde cunku
*genlerin dizilisi gösterme öyle testle filan olabilcek bisey degil
*kromozom dizilisini gösteren resimler var ise ordan bulunabilir hangi kromozom fazla
*krozomlarin buyukluklerinden sekillerinden bilebiliyor hkacinci kromzom oldugu
*ama genlerin dizilisi öyle bir testle bilemazlar
*göndersin o sonuclari
*baksinlar
*istanbuldakiler daha deneyimli olabilirler
*eger nadir görulen bir durum ise
*bunu akademik makale icinde istemis ollabilirler
*birz daha inceleyip
*yayin yapacaklardir

Canım vallahi desteklerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum. Bizim oğlan da misafirler gelince gelenin çocuğu yoksa hiç konuşturmaz hatta dişine göre biri olunca başına ekşir. Bir kere gelen misafir(45 yaşlaında erkek, üniversite hoca) bize geldi wc ye gitti. Yattı wcnin önüne daha bitmedi mi, ne zaman bitecek diyor ve başka misafirler de var. Böyle çocuklar malesef. O yüzden kardeşleri inşallah tez zamanda gelir...

Arkadaşına da üzüldüm. Yanına kar kalmaz emin ol canım, terbiyesiz, ahlaksız adamın...

Nuray'ı unutmuşum. Biz de gurbetteyiz ama onun daha zor. Allah iyilerle karşılaştırsın. Amin...

Canım sağ olasın. Ama normal tüp bebekte kromozom sayılarına bakılıyor muymuş? Ben pgt de bakılıyor biliyorum. Normal tüp bebekte bakılıp bakılmadığını sorar mısın canım. Çok oldum ama... Benim doktorum(İstanbuldaki) tüp bebek doktoru. Yaptırma testleri gönder resimleri diyor o da eşin gibi düşünüyor o zaman. Şifa dileği için de sağol canım. Canım testi eşim ve bana toplamda 300 tl ye yaptırdık. Normalde kişi başı 190 tl imiş. Ama burada başka bir özel hastaneye de sordum tek kişi 3oo tl dedi. Yapan yer de Ankara da İntergen diye bir yer. Güvenilir bir yermiş. Ama indirimli olarak multiprobe octocrom testi 700 tl dediler, daha sonra bir test daha varmış ama onun fiyatını sormadım. Yarın alacağım resimleri ve profa göndereceğim... Çok sağ ol canım...

Canım benim dediğin gibi kromozom dizilişidir. Ben genle kromozomu aynı sanıyordum. Ankaradan gelen de gelen de yardımcı doçentti. dedi kiçok inceledik ama sizin eşinizin kromozom bozukluğu öyle sıkça rastlanan değil. Bazı sayılar verdi 14, 15. gibi (sayıları hatırlamıyorum fazla böyle sayılardı) bu bilinenlerde değil bozukluk dedi. Yarın alıp ertesi gün gönderirirm. Makale konusuna gelince İstanbuldaki prof uğraşmaz bence. Çünkü çok isteseydi İntergenden testi yapan onu arayıp konuştu işi garantiye almak için ondan isterdi. bANA DA VERMEZLERSE yaptır diğer taestleri demezdi. Eşin makale yazarsa size de göndereyim tatlım. Tıp'a bir katkım olsun...

canım eşim dediki tüp bebek yönteminde ayrıştırma yapılmaz dedi, sizin gibi olan durumlarda oluyormuş sadece.. bide dedi ki çocuklarınada ilerde evlenme çağına gelince baktırsınlar dedi, çünkü onlardada kromozom bozukluğu olabilir dedi.

Evet normal tüp bebekte değil de pgt ile olan da bakılıyormuş işte. Bize de baktırın oğlana dediler de şu an değil sonra baktıracağım büyümesini beklemeyeceğim. Ailesinde bir sürü bebek çocuk var. Herkes normal görünüşte. Ne bileyim canım ya sıkıntı işte...

merhaba kızlar bugün üç kişi birden kırmızıyı görmüş gelecek ay hep birlikte keseyi görürüz inşallah destina cnm bende aldım ovulasyon testleri geldi elime iki gün önce yaptım bide bugün yaptım ama henüz yumurta gününe var o yüzden pek önemsemiyorum cumadan sonra düzenli yapacam inşallah hayırlısı olur ve inşallah haftasonuna denk gelir :) buara çok bitkin geliyorum eve bu bir iki ay daha devam eder ee sabahta erken çıkıyorum sadece bebek düşüncesi ile birlikte olmak istemiyorum.. ev ödevine döndü artık iş :)

buarada motor dersine gittim dün ayyy öğrenci olmak ne kadar zormuş :) hiç bişey anlamadım :) ve sıkıldımmm uyukladım :) öğrencilerimi daha ii anlamaya başladım :)

Ben de one step kullandım beğendim.
Minikler çocuklara çok ödev verme canım çok zormuş ya...
Bu arada verilen kitabın testlerini çöz bir de son 2 ya da üç yılın sorularını çöz. Yeter. Konuya fazla çalışma. Ben hiç gitmeden kendim çalıştım ilk seferde iyi notlarla geçtim canım...Zor değil...

başarılar canım..inşallah bu ay tutturursun... dediğin gibi öğrencilk çok zormuş bende yüksek lisansa başladım 2 gündür derslere gidiyorum.. bi ton araştırma ödev verdiler.. bide atölye derslerim var koca bi yağlı boya tabloya başlıycam bir sürü eskiz yapmam lazım gravür baskı var metal baskı yani, onunda hazrlamam lazım...
öğrencilerimi daha iyi anlıyorum şimdi

canım ya ben sizin öğretmene bakılırsa hiç ödev vermiyorum :) günlük arka önlü bir A-4 kağıdı veriyorum ama bi tarafı çizgiyse yani o günki konuysa diğer tarafı resim boyama gibi eğlendirci şeyler oluyor onu bile nazlanarak yapıyorlarmış :) ilerde de duruma göre değişir tabi ama ödevi artırmak sorunu çözmüyor erken bitirsin oynamaya zaman ayırabilsin ve en önemlisi de zamanında uyuyabilsin istiyorum..
renkliatlas cnm sana da başarılar hem okul hem çalışmalar için yüksek lisans felan bana çok uzak valla zorunlu olmadıkça ders çalışamam artık geçmiş benden :)

minikler inşallah canım inşallah hayırlısıyla.

kızlar demin yazdıklarım silinmişti orada da bahsetmiştim. ya kına gecesi varmış, kızlar gel gel dedi offffffff göbek çıktı ya benim gelen giden okşuyor sapık gibi vantuz gibi eller uzandı mı fena oluyorum. Dikkat çekmemem gerek bol bi elbise giydim ohhh :) öpüyorum sizi. ben gidim azıcık çerez yiyim bari napim.

Minikler, canım biz de otomatik vites arıyoruz canım. Kolaymış. Öğren canım araba kullanmayı bilmemek rezillik gerçekten... Boş arazilerde çalıştırsın biri ama mümkünse eşin olmasın çalıştıran. Öyle diyor öğrenenler.

valla canım herşey daha ortada olmayan bebişim için.. öyle çok isteği olan biri değildim hamiş olunca düşünmeye başladım köyden süt izni için nasıl gelip giderim yavrum açlıktan dönünceye kadar ne yapar die.. hazır fırsatım olmuşken yazıldım işte eşime kalsa daha çok beklerdim.. birde dediğin gibi her yerde eksikliğini duymaya başladım..

minikler kursa gidiyormuşsun kolay gelsin canım..araba kullnamak kadar güzeli yok..okula giderken rahat oluyo bilgisayrı taşı yok yemek taşı bazende klavuzlar yanımızda olur..offfffff taşı taşı bitmez..ben çok zevk alıyorum.mesala yarın akşam eşim 23.00 te gelecek işten ama okuldan arkadaşlara davetliyiz tüm bayanlar.araba olmasa nasıl gideceğim...direksiyon için eşinden yardım alma çok sinirleniyorlar..direksiyon hocası gösterir ben bide şaehir içi özel kurs almıştım çok faydası olmuştu.ama en önemlisi kendine güven...
destina nazlımkızlar benim kırmızılar sabah geldi..cuma günü hormon tahliline gideceğim.cumartesi doktoruma gideceğim nasipse..ondan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız işteeee
candascanım adet oldun mu?umarım gelmemiştir.
renkliatlasbende de çıkmıştı enfeksiyon..fitil kullandım geçti..smear i benden de istedi..ne güzel başka sorun yok yumurtalıklarında falan..yara önemli olsa idi mutlaka yakalım falan derdi..sen takma kafana
hellomkurtlarını dök gel bakalım oynayasım geldi yandannnnn
chnbcanım sizin kolejdekiler her akşam mesaj atıyomuabartmış burdakiler.ödevin açıklamasını yapıyorlarmış.kızınızın bugün morali bozuktu şimdi nasıl vb....vay be
daha çok şey yazacaktım ama unuttummmmmmm

Canım haftasonu ödevi yazmışlar çizgi çalışmaları ve boyamayı neden yaptığını açıklamış canım. Her gün değil ve bireysel değil. Aman o kadarına da gerek yok. Zaten ben devlet gibi olsun isterim veli karışmasın her şeye. Allahtan şehirdışında da her gün gidemez veliler. Zaten şımarttık bir de okul şımartmasın. Manevi konulara da önem veren bir kolej. Umarım şımartmazlar. Ben erkek seçtim öğretmeni bizim oğlana iyi bir model olsun diye. Garibim yoksa hep bayanların içinde büyüyor...

minikler iyi yapmışsın canım chnb gibi eğer eşin panik pimpirik yaparsa eşini bırak başkaları çalıştırsın.

ceza ayy kız ne kurt dökmesi, kınaya gittiğim kişiler heyeti umumiye :))) oturduk çerez yaptık, komşu torununa bir kız beğenmiş onu kestik allah affetsin ama çok güzel kızdı. Şişlinin göbeğindeyim herks birbirinden uzak böyle muhabbetlerde buluyorum hep kendimi herkes demek ki beni cana yakın buluyor dedim geçtim, Regl olduğuna çok sevindim açıkçası hormonlarda da sıkıntı çıkmayacak gör bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…