Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gercekten istemeden bende cok uzuluyorum sonradan anliyorum hele dizi izlerken deli oluyorum kocasina acikliyo kadin hamileyim diye benim basliyo yaslar akmaya depresyona mi girdik nedir?

insallah bisi cikmaz canim dularimiz seninle

arkadasin adina cok uzuldum destinacim ya.. yurtdisina geliyosan evlenecegin adama guvenin tam olmasi lazim.. biz cok sukur kocamla bir sorunumuz yok 6 yillik flortten sonra evlendik 2 haftalik gelindim buraya geldigimde 2.5 yil oldu.. cok sukur insallah 3.cuyu bekliyoruz sabirla.. ben gecen yaz Turkiyedeydim ama esim gelememisti isleri yuzunden bu yaz gelemedik ama Kurban bayramindan snra bir dusuncemiz var bakalim insallah gelebiliriz bize bi tatil gibi oluyo.

ohh ne guzel canim dokuver kurtlari iyieglenceler :)))

burdada tum arabalar otomotik vites benim turkiyeden ehliyetim yoktu ama burda cabuk ogrendim otomatik vites gercekten cok kolay ve ESIM OGRETTI cok fazla sorun yasamadik ama yine bagirmalari oldu biraz bende ona bagirdim susacakmiyim sanki ama tavsiyem kocan ogretmesin canim.. bende simdi esime soruyorum nasil suruyorum diye oda diyo eeeee kimin ogrettigi belli bide bi havalarda yani ...eline kozu verdik kullaniyo anlayacagin

son magazin haberi kizlar!!! Cagla Sikel 2.bebegine hamileymis istemis ve hamile kalmis... Birde bizimle ortak bi yani var Cagla Sikel'in oda ilk cocugunu dusuk yapti Allah bizede nasip etsin insallah 1.ciyi sonrada 2.ciyi....

günayzdın kızlar destina ceza ben üçümüz arka arkaya adet olduk :)bi ay sonra arka arkaya gebelik haberimizi duymak dileğiyle diyorum tabi ki diğer arkadaşlarda inşallahhhhbenim adetimde söküldü çok şükür fazla gelio bile diyebilirim:)dün akşam aradım doktorumu saate hiç bakmadım meğer on buçuk olmuş saolsun yine tatlı diliyle güldürdü beni hadi kız gözümüz aydın maşallah cumartesi gel bakalım vaziyet nedir dedi hayırlısı bakalım

nazlım günadın ohh canım çok sevindim, dedim ya sana benimde öyle oldu sonra şelale gibi gelmişti, bir dahaki ay geç gelebilir sakın kafayı takma 35.günlerde falan sen bence 19 20 yumuşluyon bacım.:)

günaydın kızçeler,

sabah sabah adrenalin salgıladık :) kayınvalidem aradı malum 1 ay gel bizde kal dedi dalga da geçmiyordu, her bir araya geldiğimizde gözümüzü oyduk, kuşadasında kavga ettik sonra o buraya geldi bir sürü bayağılık falan ee sen deli misin niye sürekli bir araya geliyoruz. Bride diyor torunummm nasıl öyle bir torunum diyor hadi onu da geçtik ilk torun diyelim (kız olmadı diye bayağı üzüldüler, eltim kız yapacak cümleleriyle beni çıldırttılar.) Niyet güzel gel kal diyor ama geçen seferden eminim ki onun bir şekil depresyon geçiriyor yada ruhu hastalandı. Bende çok isterim gidim kalayım değişiklik olsun sonra çocuk oluncada alır çocuğu giderim. Gitmek istemiyorum yüzünü görmek istemiyorum. O şimdi gel diyor amacı çocuk oluncada gel diyecek, bana çok kötü davrandığının farkına varıyor sonra diyor eyvah ya oğlumla torunumu uzak tutarsa... Eşimde klasik git istersen değişiklik olur dedi, yok dedim çocuk oluncada böyle baskı kuracak çocuk olunca sensiz en fazla 3 gün kalırım izinlerini sende gelir benimle geçirirsin ben sana kıyamıyorum kendimi feda ediyorum ama artık yapamıcam dedim. Eğer dedim baskkı yaparsan 1 ay kal diye 1 ay sonra geleceğim ev burası olmaz diyince durum o kadar ciddi demek falan diyiverdi.

off yani gidelim bu sefer varya her ağzı açıldığında sana hamileyken baktım çocuk oldu gelmiyorsun falan diyecek. Kayınvalidemi anlayabilmeyi çok istiyorum. Ya yapma ya geri adım atma kendine dur diyemiyor.

gelelim topiğimize 3 kişi peşpeşe regl oldu tablomuzu güncelleyelim, önümüzdeki hafta herkesin sanırım çalışma haftası. İnşallah peş peşe hamilelik çocuk doğurma günlerimiz gelir. Candaş'ım senin dilekçe işi ne oldu?

nazlım günadın ohh canım çok sevindim, dedim ya sana benimde öyle oldu sonra şelale gibi gelmişti, bir dahaki ay geç gelebilir sakın kafayı takma 35.günlerde falan sen bence 19 20 yumuşluyon bacım.:)

ay yavrum gelsinde varya nasıl seviniorum ama bacaklarıma kadar ağrı var ama olsun yeterki geldin gitsin bida 9 ay gelmesin kızz ne bidaki 35.gün falan olmasın bidaki 10 sonra falan olsun:)cumartesi gideyimde bi bakalım ne alemde rahim

canım kaynanalara akıl sır ermiyor dediğin gibi şimdi sen gitsen sana bişeye elni sürdürmez aman kızım ben hallederim moıdunda geçer bebe olunca gitmezsen hamileyken geldi kendine baktırdı torunumu göstermio der eşinde bişey dememişse gitme hiç sinirlerini bozma maşallah iyisin idare ediosun kendini

canım kısmen geçmiş olsun ve gözün aydın.inş smear örneğide temiz çıkar... allah zorlaştırmadan kolaylaştırsın işinizi..
evet ya o da bi ayrı sorun.adet olabilmek bile bi lütuf resmen.valla kocalarda ufak çalı melek oldular cidden.baktılarki kadınlar kafayı sıyıracak en iyisi idare etmek :)
saol ablacım ya nasip..zaten bu ay 0 beklentim vardı biliyosun..Sabah bi anneyle kızını gördüm.Kadın 37-38 yaşlarında kızı 4-5.Olayı şöyle bağlayacağım.Dün eşim bile korkmaya başlamışki şey dedi.Kurbandan sonra detaylı testlerimizi yaptıralım sende bende.İyi bi dr araştır.Kafamız rahatlasın.İlkkez dedi.Ben deyince gerek yok normaldir diyodu ama itirazda etmiyodu.Bende dedim sen bile ümidini yitirmiş korkmaya başlamışsın.yok filan dedi ama öyle.Bende, sadece şunu dedim Allahtan dilerim bişey çıkmasın ama çıkarsa en çok zman kaybına üzülürüm.En kötü ihtimalle tüp bebek filan olur diye.Sabah kadını da görünce dedim ki daha 27 yaşındasın ya 30 lu yaşlarda denemeye başlayıp imkansızın olduğunu öğrensen ne olacak.En kötü o kadının yaşlarında anne olabilirsin.aklımada sen geldin.demiştin ya bana.Birde eşim yeni memur olduğunu dedimki allah vermesinde hani çocuğumuz sadece tüp bebekle olacaksa devletin bunu karşılaması için en az 5 yıllık evli olmak gerekliymiş.bu sürenin 4 ünü ayrı geçirip zaten yapmayız.eğer olmazsada 1 sene sonra bunu deneri zfilan diye.herhalde gidişat o yönde.yine masumhane dediğim laf yolunda ilerlemeyz inş ...

Allah kolaylık versin canım.Ödev zamanı zor :)

ayy çok güldüm oğluna :))
hadi bakalım rast gelsin.sadece azmini yitirme ara vermeden trafiğe ak derim.benimde 4 yıldır ehliyetim var.ama hala tek başıma çıkamıyorum.Çıkarmamak için direndiler arabamız varken.şimdi de arabayı sattık.alınca kimseyi dnlemeip çıkacam aaa yeter ama değil mi :)
canım benim ya çok haklsıın valla.Dün bende bi mağazaya giriyorum orda da okul çocukları var.koşa koşa üstüme geliyolar.ani bi tepkiyle ben bile karnımı kolladım ve korktum ki sen çok haklısn.O an aklıma senem geldi.Çocuklar korkutuyo koşarak gelince demişti ya :)

bencede tek öğrensinler :)

son magazin haberi kizlar!!! Cagla Sikel 2.bebegine hamileymis istemis ve hamile kalmis... Birde bizimle ortak bi yani var Cagla Sikel'in oda ilk cocugunu dusuk yapti Allah bizede nasip etsin insallah 1.ciyi sonrada 2.ciyi....
Üzülüyo insan gerçekten.Çağla şikele hayırlı olsun.ya onların düşüklerinin ardından gebelikleri çok ksıa gelirdi bana meğerse öyle değilmiş.İnş bizede ilkini yapabilirsek 2. leri kucaklamak nasip olur :) aa canım ekledim face den seni...

ohhh şükürler olsun ya :) çok sevindim inan.

Destina, hayırlı vede uğurlu olsun testlerin inş meleğin onlara tutunup gelsin...kırmızlar geldi bende ..

Kıtty, adet oldum tabiki :) bu sefer kesin 10. denemede pas.çift rakamlara geçtim.dilerim diğer 10 u da bitirmeden bebeğe kavuşabilrim.hamileik babında yani..

Lonelines, fAceden akledim seni..

Ceza, canım adet oldum.İnan adet olduğuma üzülmedim de seydamı hatırlarsın.haziran annelerinden.2012 haziran anneleri topiği açmış.Görünce fena oldum.yazdımda zaten.en azından bebeklerin kardeşi haziranda doğsun isterdim tesellisi olsun diye.o da geçti.inş en yakın zmanlarda kısmet olur hepimze.Seninde haziran annesi ihtimalin yok sanırım korunmadan ötürüde.dilerim artık 1 ay gecikmeli olsunda gelsin ..en azından seninki. ve benimkide dilerim ya eylül yada ekim olur ...

destina ceza sen ben aynı günlerde adet olduk 30 ekim dedimmi herkesten güzel haberler alırız inşallahhhhh canım ovulasyon testi kullanıomusun sen yada yumurta takibi yaptır klomen iste yumurtan büyüdümü atlar kocanın yanına gidersin bebişini alır gelirsen he ne dersinn

günaydınn arkadaşlar...

destinam valla kaybolmadımda artık bilgisayar beni yoruyorr çok takılmak istemiyorum zaten iş yerinde yapmam gerekenleri pcden yaptığım için hemen basından kalkıyorum niyeyse boğuluyorum pcnin önünde oturmaya bide kötü haberlerden dahada etkilenir oldum pek kötü şeyler duymakta istemiyorum o yüzden her an girmiyorum arada girip şöyle bakıp çıkıyorum beni mağzur görün kızlar artık karin büyüyor sandalyede oturtturmuyor hep koltuğa otur ve ayaklarını uzat yoksa haraket etmem diyor:)

insallah ara sırada girsem sizlerin mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum hepinzi çokk öpüyoırumm...

inş öbür ay güzel haberler bol olur.benim için şu 2 ay çok sıkıntılı değilde 3. Yada 4. Ay bu haberi size vermek için inan can atıyorum ... Takip yaptırmıyorum yaptırmamda sanırım.izin almam kolay değil.hafta içine geliyo bazen .. Ancak cuma ve pazartesileri uyar bana.. Ona da denk gelmiyor ... Aman be valla kafam kazan oldu aylardır bunla uğraşmaktan.gerçekten usandım artık ...

siz iiyi olunda varın gelemyin.koca göbeğide pc masasında sıkma :) hep koltukta uzanda karinimiz rahat etsin ama değil mi ?

benim gebelik çalışması için ilk ayım olduundanhenüz umutluyum ama inşallah uzamaz caım sende 1in yanındaki sıfırı at kuzum 1den saymaya başla tekrar:)üzme klendini kıyamam pes etmices napalım

benim gebelik çalışması için ilk ayım olduundanhenüz umutluyum ama inşallah uzamaz caım sende 1in yanındaki sıfırı at kuzum 1den saymaya başla tekrar:)üzme klendini kıyamam pes etmices napalım

öylede işte kaçınılamaz gerçekler.o 1 in yanında 0 var artık inş hayırlısı olsun.

Şu yan odadaki yakışıklı olan çocuklar açmışlar müzik dinliyolar bangır bangır.Şarkıyı size ve kendime armağan edeyim :) uygun olur ....

Biz gülleri severdik dikenleriyle...
Bekle Bekle ....

bekle bekle gelmiyolar eşek sıpaları :)))

ah bi gelsin zaten poposunu ısırcam hergün

ah bi gelsin zaten poposunu ısırcam hergün

valla benki bebekleri koklamaktan ileri gidemem.ben bile ısırma seviyesine geldim o kadar yani ...

az konuyu dağıtayım.benim lisede deli divane aşık olduğum bi çocuk vardı.4 yıl vazgeçmeden pes etmeden sevmiştim.yani öyle sanmıştım.
ama aslında çocukta piç yani.netten bişey ararken ona rastladım iyi mi ? çocuk lisedeyken elektrikçi olcam diyodu..
pıoner satcam filan.manyak pıoner sevdalısıydı.aynende hayaline ulaşmış.off bi punto koymuş kırmızı.bittim arabaya.ay dağıttım iyice.
neyse diyeceğim o ki gönülün aka mı p.k a mı konacağı belli olmaz derler ya.2. şıkmış.yemin ederim onu görünce dedimki kızım ne bulmuşsun bu çocukta bee :))
yani çirkin değilde, yüzünden piçlik akıyor.uyuz ama o da benden hoşlenıyodu da sonradan bi havalara girdi.bi teklif etmedi gitti.etseydi gözü kapalı kabul etcektim.
Allahtan etmemiş yoksa kaza kurşununa kurban gidebilirmişim :)) lise bittikten 2 sene sonra gördüm onu.mezun olalı 9 yıl bitti.göresim var ama eşimle :)) çok merak ediyorum napardı ? tabi eşimin gazabına uğramakta var sonunda da olsun :)) adrenalin olur :)
ya ne buldum desemde ilkler başka hisler uyandırıyomuş onuda anladım :))
off ya bende ne dengesizim bi anım bi anıma uymuuyo :))
adrenalin demişken bunge jumping yapmak çok istiyorum ben ya bide paraşütten uçmak.ama ne eşim ne de ailemin yüzünden yapamıyorum ikisinide.geçen k.valideme söyledim bana aval aval baktı .. dedim anne çok şaşırdın değil mi ben gelinimi normal bilirdimde deli çıktı diye :) gülüyo şaşkınca :) elmiş geçmiş harmonisi yaptım yalnız.aynı paragrafta eşim ve ilk aşk .. eşim okusa yemin ederim çıldırır sinirinden :))

aaa bide bugün çok mutluyum.şimdi ben borsa oynuyorum.baya bi zararım vardı.bugün o zararın 5 te 1 ini kurtardım :)) hehee :))

Son düzenleme:
allah iyiliğini versin borsamı oynuyosun hadi gözn aydın diyuelim o zaman bende bi ara şans oyunlarına takmıştım bi kez 10 numarada 8 bildim 80 tl almıştım:)sonra bıraktım oynamadım amma denk gelmiş be çocuk kader işte canım yaa bende eşimle 14 yaşımdayken başladım çıkmaya başkasıda olmadı hayatım da kızlar bana hep acımıştır gözünü bi adamla açtın onla kapıcan derler hep:)

allah iyiliğini versin borsamı oynuyosun hadi gözn aydın diyuelim o zaman bende bi ara şans oyunlarına takmıştım bi kez 10 numarada 8 bildim 80 tl almıştım:)sonra bıraktım oynamadım amma denk gelmiş be çocuk kader işte canım yaa bende eşimle 14 yaşımdayken başladım çıkmaya başkasıda olmadı hayatım da kızlar bana hep acımıştır gözünü bi adamla açtın onla kapıcan derler hep:)

öğle arasındayımmmmmm..sınftan yazıyorum..öptm hepinizi yemek yemeye gidiyorum..

oynuyorum ama destekli :) tüyolar babamdan (bankacı kendisi) .. ama bazen dinleyince zarara girebiliyorum :) başka türlü biriktiremiyorum bu teşvik ediyo işte ... allah bozmasın canım benim.en güzeli tabi.acınacak değil gurur duyulacak bi konu... inş gözünüde onla kaparsın... sadece bütün tecrübe onda çıktığı için blöf yapma durumu yok :) benimde bi çok şeyde ilkim eşimdir de şimdi lagaluga yapmadım onla.. dangalaklık zamanlarım bununlaydı :) zaten 4 yıl onun aşkından sonra eşim çıktı :) ona aşık oldum sonrası tamam :))

öğle arasındayımmmmmm..sınftan yazıyorum..öptm hepinizi yemek yemeye gidiyorum..

afiyet olsun canım benim..öpüyoruz bizde seni ...

Son düzenleme:

allahıma şükürler olsun ayırmadı rabbim bizi yuvamızı kurmamızı nasib etti evlatta nasib etti yine de edecek inanıorum of yaa benim çok ağrılı oldu bu adetim kız neden böle oldu ki belim kasıklarımbacaklarım kopuyo ağrıdanallahım mutluluğunu daim etsin inşallah

saolasın canım.amin amin.inş bebekte geciktirmez.Yalnız bu topikte en umutsuz benim sanırım :) valla hayal benim için.Maşallah sana.ümidin bitmeden tükenmeden bebeinde senle olur. Canım sanırım adetin gecikti epeyce olmadın ya ondan ağrılı olabilri. birde çoksa kanaman ondandr... odf bende adet olduğumda çok afedesinizde şeyim nasıl ağrır sızlar. karnımın ağrısı oranın yanonda halt etmiş ... az işimde yokken kitap okuyayım ben. ateş böceği yolu .. tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…