- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.981
gel de üzülme... insanlar nasıl adetine 3-5 gün kala hamilelğini öğrenir ki... bu bizde olmayacak mesela.tek cesurumuz pollyana çıktı erken öğrendi.
Biz böyle umutlarla gidemeyiz dr a.çünkü her gecikmede sonuç hüsran.Yani isyan etmeyeceğim ama Allahım neden biz ya ?
Millet laylaylom hamileyimdir diyo, hamile çıkıyo.Bide bize bak.Hamile kalamabildiğimiz halde o güvene sahip olamadık.Yazık bize ve bizim gibilere ...
Evet sonuçta anne olabilmeyi düşünmek bile güzeldir , çokta seviniyorum onların adına ama istemeden üzülüyorum ...
Her şerde vardır bi hayırda..tez olur inş o hayırlarda görürüz bari....
offf eşimin dilekçeside dönmedi dahaşimdi kesin dilekçede adetimle beraber gelir. bu ay kesinlikle beklemiyorum üstüne basarak diyorum ama denk gelirse vay geldi halime ( ben gidip peşin peşin ağlasam mı ne :))
gercekten istemeden bende cok uzuluyorum sonradan anliyorum hele dizi izlerken deli oluyorum kocasina acikliyo kadin hamileyim diye benim basliyo yaslar akmaya depresyona mi girdik nedir?
selam kızlar,sık sık giremiyorum takip edemiyorum. saat 2 .40 da dr randevusu aldım, isveçe gitmeden bi kontrol olmak istiyorum..adet olucağımı hissediyorum çünkü lekelenme başladı , bu ayda bebiş yok..dr ne diyecek bakalım çok korkuyorum dua edin bişe çıkmasın (
insallah bisi cikmaz canim dularimiz seninle
nazlım, umarım seninkide gelir bir an önce ayy karnımın şişi indi birazda olsa yaa o neydi öyle...
renkli atlas, canım geçmiş olsun...bende chnb gibi düşünüyorum içine sinmediyse git başka dr... ama smear iyi çıkar diye düşünüyorum yara hakkında kötü bişey demediği için canım...
hellom, sende bugün misafir ağırlamışsın benim gibi güzeldi benim ginimde ama kızım misafiri çok kıskandı iki çift laf ettirmedi yaa sürekli anne canım sıkılıyor canımcılık oynayalım dedi durdu bir misafire laf yetiştirdim bir kızıma çok ypruldum boğazlarım ağrıdı...:)))
chnb, canım bu yazdıklarını şu anda biz anlayamıyoruz ama dualrımız seninle canım allahım tez zamanda emeklerini boşa çıkarmadan oğluna sağlıklı ve ayırlı bir kardeş versin...işteee anne budur daha karnına düşmeden emek harcıyorsun bebişin olsun hayırlısıyla büyüsün ona bunları anlatacak teyzeleri var canım...
candaş, canım geldimi lekelerin gerisi?
nuraycığım canım yaa sen böyle gurbet falan yazınca çok üzülüyorum kendimi düşünüyorumda zor bee allah kolaylık versin üzenleride takma kafaya bizim düşünecek daha güzel hayallerimiz var bebeklerimiz olacak allahın izniyle canım.... buradan almanyaya geçen sene evlenen bir arkadaş vardı yeni duydum boşanmış çok üzüldüm düğünündede eşime dedimki damadı hiç gözüm tutmadı neden dedi baksana gözler fıldır fıldır bu çok çapkın bişey allah sonunu hayır etsin kızın yerine kendimi koymuştum hiç bilmediğim bir memleket falan neyse damat zaten almanyada evliymiş kızla takılar için evlenmiş allahım sen koru yarabbim nasıl üzüldüm yaa kız 2 ay bile evli kalmadan boşanmış..( zaten düğünden sonra hemen takıları almış kızın kaynanası sonuç işte anlattığım gibi...her sene geliyormusunuz canım?
sinau, canım yaa bence bir daha git yada ara dr umarım iyisinizdir hemen panik yapmada her lekelenmenin ardı kötü diye bişey yok canım...
yamatakee, nerlerdesin canım hepten gittin yaa??
ceza, senden naber?
minikler, sen nasılsın canım?
kızlar bende ovulasyon testi aldım:)) hello canım one step markayı kaldırmışlar internette hiç bir sayfada yok... bende wondfo diye bir marka aldım medi smart okuduğum kadarıyla iyiydi ama içinde çok az olduğu için ilk denemem ya bunu aldım bakalım merak ediyorum yarın gelir heralde...
arkadasin adina cok uzuldum destinacim ya.. yurtdisina geliyosan evlenecegin adama guvenin tam olmasi lazim.. biz cok sukur kocamla bir sorunumuz yok 6 yillik flortten sonra evlendik 2 haftalik gelindim buraya geldigimde 2.5 yil oldu.. cok sukur insallah 3.cuyu bekliyoruz sabirla.. ben gecen yaz Turkiyedeydim ama esim gelememisti isleri yuzunden bu yaz gelemedik ama Kurban bayramindan snra bir dusuncemiz var bakalim insallah gelebiliriz bize bi tatil gibi oluyo.
minikler inşallah canım inşallah hayırlısıyla.
kızlar demin yazdıklarım silinmişti orada da bahsetmiştim. ya kına gecesi varmış, kızlar gel gel dedi offffffff göbek çıktı ya benim gelen giden okşuyor sapık gibi vantuz gibi eller uzandı mı fena oluyorum. Dikkat çekmemem gerek bol bi elbise giydim ohhh :) öpüyorum sizi. ben gidim azıcık çerez yiyim bari napim.
ohh ne guzel canim dokuver kurtlari iyieglenceler :)))
Minikler, canım biz de otomatik vites arıyoruz canım. Kolaymış. Öğren canım araba kullanmayı bilmemek rezillik gerçekten... Boş arazilerde çalıştırsın biri ama mümkünse eşin olmasın çalıştıran. Öyle diyor öğrenenler.
burdada tum arabalar otomotik vites benim turkiyeden ehliyetim yoktu ama burda cabuk ogrendim otomatik vites gercekten cok kolay ve ESIM OGRETTI cok fazla sorun yasamadik ama yine bagirmalari oldu biraz bende ona bagirdim susacakmiyim sanki ama tavsiyem kocan ogretmesin canim.. bende simdi esime soruyorum nasil suruyorum diye oda diyo eeeee kimin ogrettigi belli bide bi havalarda yani ...eline kozu verdik kullaniyo anlayacagin