saolasın canım.amin amin.inş bebekte geciktirmez.Yalnız bu topikte en umutsuz benim sanırım :) valla hayal benim için.Maşallah sana.ümidin bitmeden tükenmeden bebeinde senle olur. Canım sanırım adetin gecikti epeyce olmadın ya ondan ağrılı olabilri. birde çoksa kanaman ondandr... odf bende adet olduğumda çok afedesinizde şeyim nasıl ağrır sızlar. karnımın ağrısı oranın yanonda halt etmiş ... az işimde yokken kitap okuyayım ben. ateş böceği yolu .. tavsiye ederim :)
Çitaknuraycığım, ben de kolayı varken niye insanlar zoru seçip vitesle uğraşır anlamam.Ben de çok istiyorum öğrenmeyi. Araba alsak öğrenirim gibi geliyor da. Araba almadan özel ders alsam da pekiştirmeyince işe yaramaz gibi geliyor...
Candaşçığım test yaptırmak iyi bence. En azından sorun varsa ona göre davranılır, yoksa buluşunca olacak dersin kafan rahatlar. Ama ben sana kızıyorum tam olarak ne ateş ölçtün, ne de ovulasyon testi yaptın. Bu ay ya da bu ay hamiş olmazsan sonraki ay bayram tatili uzun testi tam yap öğrenelim tam olarak...
Ümitsiz vaka derken benim oğlan var ama 2. için benim diyorum. Bir sürü sorun varken 2. bebeğimi kucağıma almak artık hayal gibi geliyor. Yarın adet olacağım ve korunmak zorunda kaldık. Bu insanı çok üzüyor gerçekten.
Bu arada kromozomların fotolarını aldık. İnşallah yarın fakslarım. Renklitaşçığım , mail adresime gönderdiler aynı zamanda. Eşine makale malzemesi olacaksa gönderirim canım tıpa katkım olsun:)) Belki literatüre geçerim di mi?
Nazlım ne güzel ben de çok isterdim ilk aşkımla evlenmek ama malesef ben de 7 yıl görüştüm olmadı ikimiz de başkalarıyla evlendik. Ama ben memnunum. Ara ara kavga etsek de eşim doğru tercihmiş benim için...
Doktorunu da ben de sevdim ne güzel bir tavır... Biz hocaları arayamıyoruz rahat rahat arasak da bazen açmıyorlar bile... Yaruın fotoları göndereceğim bakalım ulaşabilecek miyim doktora?
Hello yorma kendini bu kadar canım hızına yetişemiyorum. Trafik sınavına da alkollü girmene çok güldüm. İyiki sınava da alırken kaç promil varmış diye bakmamaışlar:))
Ceza, yemek işini ne yapıyorsunuz okulda? Hep tost mu? Bu arada eşime mesaj geliyormuş ödevin ne olduğunu yazan. Ama bana demedi dün bir ödevi anlamadık. Sabah aklına geldi çocuk wc de ben yanında okunması gereken metni okudum.Cumartesi toplantı var söyleyeyim bana göndersinler mesaj...
Çitaknuraycığım, ben de kolayı varken niye insanlar zoru seçip vitesle uğraşır anlamam.Ben de çok istiyorum öğrenmeyi. Araba alsak öğrenirim gibi geliyor da. Araba almadan özel ders alsam da pekiştirmeyince işe yaramaz gibi geliyor...
Candaşçığım test yaptırmak iyi bence. En azından sorun varsa ona göre davranılır, yoksa buluşunca olacak dersin kafan rahatlar. Ama ben sana kızıyorum tam olarak ne ateş ölçtün, ne de ovulasyon testi yaptın. Bu ay ya da bu ay hamiş olmazsan sonraki ay bayram tatili uzun testi tam yap öğrenelim tam olarak...
Ümitsiz vaka derken benim oğlan var ama 2. için benim diyorum. Bir sürü sorun varken 2. bebeğimi kucağıma almak artık hayal gibi geliyor. Yarın adet olacağım ve korunmak zorunda kaldık. Bu insanı çok üzüyor gerçekten.
Bu arada kromozomların fotolarını aldık. İnşallah yarın fakslarım. Renklitaşçığım , mail adresime gönderdiler aynı zamanda. Eşine makale malzemesi olacaksa gönderirim canım tıpa katkım olsun:)) Belki literatüre geçerim di mi?
Nazlım ne güzel ben de çok isterdim ilk aşkımla evlenmek ama malesef ben de 7 yıl görüştüm olmadı ikimiz de başkalarıyla evlendik. Ama ben memnunum. Ara ara kavga etsek de eşim doğru tercihmiş benim için...
Doktorunu da ben de sevdim ne güzel bir tavır... Biz hocaları arayamıyoruz rahat rahat arasak da bazen açmıyorlar bile... Yaruın fotoları göndereceğim bakalım ulaşabilecek miyim doktora?
Hello yorma kendini bu kadar canım hızına yetişemiyorum. Trafik sınavına da alkollü girmene çok güldüm. İyiki sınava da alırken kaç promil varmış diye bakmamaışlar:))
Ceza, yemek işini ne yapıyorsunuz okulda? Hep tost mu? Bu arada eşime mesaj geliyormuş ödevin ne olduğunu yazan. Ama bana demedi dün bir ödevi anlamadık. Sabah aklına geldi çocuk wc de ben yanında okunması gereken metni okudum.Cumartesi toplantı var söyleyeyim bana göndersinler mesaj...
öyle de gelde anlat.. yaa elimdeki kitap 1 haftadan uzun kalınca sinir oluyorum bende.yeni bi kitaba geçmek için sabırsılzanıyorum o yüzden bulduğum her fırsatta okuyorumda bazı kitaplarda ders kitabı gini oluyo yeri geliyo 3 ayda bitmiyo arkadaş...umudunu kaybetmek yokkkkkk elbet gelecek inşallahhh bende esmaül hüsnayı okuyodum ama evde bırakmışım sinir oldummm oku bebeğim sen hadi
kız allah seni :)) nerden aklına geldi o şarkı :)) çocukken pek bi meşhurdu :))oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunum
arkidişler eşin kafa kağıdını evde unutmuş onu götürdüm geldim ama çok yoruldum arabayla çıkayım dedim way başıma gelenler ne trafik vardı :) eşime kakaladım arabayı geldim metroyla.
yamatake selam iyi olduğunuza sevindim.
candaş 10 ay 10 tane ay diyince çok ama çok fazla geliyor gerçekten, sen tahlilerini yaptır tabii aklınız rahat etsin ama ben bu konuda seni kızdırcam bence en büyük sorun eşinin yanında olamaman ben hamile kaldımda başım göğe ermedi hep kendimi örnek veriyorum ama bu sefer ben 23.günde yumoş çatlatmıştım hatırlarsan. kurban bayramı tatili yumoş günlerine geliyor mu candaş bir ara dikkatini toplayıp baksana kuzum.
allahın iznye hepimizin sağlıkla bebekleri olacak sonra topikte konuşacağız uykudur, çiştir.
ben yemek yapmalıyım
hepiniz çok seviorum ve öpüyorum.
allah iyiliğini versin borsamı oynuyosun hadi gözn aydın diyuelim o zaman bende bi ara şans oyunlarına takmıştım bi kez 10 numarada 8 bildim 80 tl almıştım:)sonra bıraktım oynamadım amma denk gelmiş be çocuk kader işte canım yaa bende eşimle 14 yaşımdayken başladım çıkmaya başkasıda olmadı hayatım da kızlar bana hep acımıştır gözünü bi adamla açtın onla kapıcan derler hep:)
bende ilk eşimle çıktım.tanıştığımda lise 2 bitmişti.deshanede aynı sınıftaydık.ben sınıf başkanıydımasıl görevim yoklamayı yırtmaktı lise 3 te çıkmaya başladık çıkış o çıkış..bu arada bende eşimin ilk kız arkadaşıyım..bak duygulandım şimdi . 2001 yılndan beri beraberiz vay beeeeee
ablacım kaderde ne varsa onu görüyoruz belki o insan seni mutlu edemicekti bende hep hayırlısı olsun diye dua ettim 6 kez falan istemeye geldiler beni hoş annesi annemle konuşmaya geldi babası falan diil yani babası eşime doğru düzgün bi işin yok ben senin yanında olmam git evlenceksen kendin evlen demişti hiç unutmaz onu allah çok iyi bi iş verdi şükürler olsun en alasıylada kendisi yaptı herşeyi rabbim yardım etti bize doktorum mükemmel bi adam abla devlet hastanesi doktoruydu fakat hastaneden ayrılmış şimdi muaynede sadece bende para da almıyo randevuda vermiyo cumartesi kaçta geleyim dedim sabah 10dan gece 10 da kadar burdayım canın ne zaman isterse o zaman geldedi senin işinide bi an önce hallederler inşallah hoca faln ilgilenmezse sen beni ara ben kızarım ona:)
canım biz minik bir köy okuluyuz tost satacak kantinimiz yokevden getiriyoruz...bazen bağlı olduğumuz ilçeye gidiyoruz araba ile...bazen okulda bişeyler yapıyoruz....
okul çıkışı hastaneye gittim yarın sabah hormon tahlili için giriş yaptım..sabah gidip hiç kimse ile uğraşmadan hemen kanımı verip okula geçeceğim okul çıkışı gidip alacağım sonrada dokyoruma göstereceğim bu arada da çocukların eşofmanlarını almaya gideceğimne çok iş varmış...birazdan çıkıp arkadaşıma hediye alacağım saçlarıma fön çektireceğm okuldan bi kaç bayanı evlerinden alıp gezmeye gideceğim anlatayım mı dahaa yani şunu anlatmak istiyorumchnb veminikler araba özgürlük demek ama otomatik vites daha güzel benim eşim istemiyo neymiş öyle araba kullandığını hissedemiyormuş oyuncak gibi geliyormuş.yakıtı falan fazla gidiyormuş..ay ben çok konuştum...
kızlar naber geçmişi pek okuyamadım öptm sizi
günayzdın kızlar destina ceza ben üçümüz arka arkaya adet olduk :)bi ay sonra arka arkaya gebelik haberimizi duymak dileğiyle diyorum tabi ki diğer arkadaşlarda inşallahhhhbenim adetimde söküldü çok şükür fazla gelio bile diyebilirim:)dün akşam aradım doktorumu saate hiç bakmadım meğer on buçuk olmuş saolsun yine tatlı diliyle güldürdü beni hadi kız gözümüz aydın maşallah cumartesi gel bakalım vaziyet nedir dedi hayırlısı bakalım
bende ilk eşimle çıktım.tanıştığımda lise 2 bitmişti.deshanede aynı sınıftaydık.ben sınıf başkanıydımasıl görevim yoklamayı yırtmaktı lise 3 te çıkmaya başladık çıkış o çıkış..bu arada bende eşimin ilk kız arkadaşıyım..bak duygulandım şimdi . 2001 yılndan beri beraberiz vay beeeeee
öyle de gelde anlat.. yaa elimdeki kitap 1 haftadan uzun kalınca sinir oluyorum bende.yeni bi kitaba geçmek için sabırsılzanıyorum o yüzden bulduğum her fırsatta okuyorumda bazı kitaplarda ders kitabı gini oluyo yeri geliyo 3 ayda bitmiyo arkadaş...
kız allah seni :)) nerden aklına geldi o şarkı :)) çocukken pek bi meşhurdu :))
yok canım ya neden kızayım.sende haklısın herkes haklı.sanırım kadın doğumcular bu konuda 2 fikre bölünmüşler.kimileri beraber yaşanan evlililklerdeki gebeliklerin kıs olacağını savunuyor, kimiside nadir görüşen çiftlerin daha kolay hamile kalabileceğini savunuyor.ama bende sana şu bakımdan katılıyorum her zman 14 te çatlatamıyoruz yumurtayı.denke gelen 5 ay olmuştur kesinlikle.mesela 3 ayında test yaptım biliyorum... olmadı yinede. ama denk gelmeyende çok oldu ... her an birlikte değiliz de canım benim aklımda hep zor olabilecek bi gebelik vardı.annem 15 ayda hamile kalmış ya o çok etkiliyo benim fikrimi galiba...inş zorlaşmadan kolaylaşırda.fazla kaptırmamaya çalışıyorum kendmi.hayallere kapılma candaş sonu hüsran olabilir diyorum ... korkuyorum dile getirmek istemiyorum belkide ... ama imkansız değil .. eninde sonunda olurda ben tükenmiş olabilrim o zmana. haa sorarsan ki züldün mü candaş * yooo inan bu ay hiç üzülmedim.beklemiyodum.tek hüznüm 1 yıl geçti geçen seneki bebeklerin doğum zamnına bile bebek olmayacak hayatımızda mesela.oysaki kürtaj olduğumda kesinlikle yaza hamileydim ... hayallerim çok kırıldı belkide ve de artık kırılacak bi hayal kurmumaya çalışıyorum.özette olay bu... kendime 2 ay mühlet veriyorum ... 2 ay sonra inan olmazsa çok üzülcem :)) 13. ay hamile kaldığım ay olur dilerim.hem eşimde ya gelmiş olur yada son günleri olur... isabetli zamanlar olur yani :))
hadi şeker sana kolay gelsin sonrada afiyet bal şeker olsun inş :))
Ablacım ya test yapsam ne çareki ... 3-4 ay ovulasyon testini yaptım..genelde 14. günde yumurtlama oldu.1 ayda 16. gündeydi. ateşlede uğraşmıyorum.her uğraştığım ayda umutlanıyorum ister istemez.akışına bırakmak işime geliyo.tek planım evet detaylı kontrolden geçmek.rahim ağzı testi filan yaptırmak, eşimin sperm sayısını ölçtürmek.sonuç güzel çıkarsa mesele yok.kötü çıkarsada yapacak işey yok gerekli tedaviye başlancak hemen ... yani bunu iyiye yormaya çalışıyorum testler muhtemelen iyi çıkacak fakat vakit dolmamış bekleyin diyecekler.bi arkadaş vardı 2 yıla yakın denediler belkide daha fazla dr a gittiler sonuçlar çok iyi ama olmuyodu bi türlü.sonra olmuş ... inş kısmette vardırda diyorum ya içinde bulunduğum durumdan ötürü hayalmiş gibi geliyor bebek ve eşli hayat.Senin durumunda zor.anlıyorum seni.korunmaya mecbur olmak zor ... inş şifalarımız bir an evvel gelirde tesellileri buluruz. hayır bu kadar dert tasa çekiyoruz gelincede off demeyiz inş :) şahsen ben taihsizimidir zzaten.evliliğe hazır değilim diyerek evlendim koca gitti 3 aydır gelmedi hazırım artık diyorum yok yie gelmiyo :)) hamile kaldığım anneliğe hazır değilim dedim gitti.. ee artık hazır gibiyim dedim olmadı. şimdi kesin hazırım diyorum eşek sıpası diyecem gelmiyo bi türlü..hayat benim için zor :) yani aile olabilme kısmı cidden benim için mucize ve büyük çaba gerektiriyo galiba :) bu da benim kaderimmmiş napalım.elbet her yolun bi sonu olduğu gibi bunlarında sonu olur ya bakalım tükenmeden gelir mi :) şimdi yine işin laylaylom kısmındayım dilerim bundan ilerisine gitmez ...
Öyle canım kısmet değilmiş ama mutluyum genel olarak. Eskiden acaba diye bazen düşünürdüm ama hele bu kayıplardan sonra eşimi bile düşünmüyorum artık sanırım...
Canım benim biz de hep tost hep tost diye şikayet ediyorduk. Gerçi ben de 2 yıl öyle bir okulda çalışmıştım unutmuşum işte. Otomotik kolaymış diye istiyorum ben biraz zor öğreniyorum teknik aletleri. Eşim bulaşık makinası 11 yıl önce bir ayarladı hala aynı ısı ve programda çalışıp duruyor...Anla işte neden otomatik...
İnşallah testler de iyi çıkar. Bize de bu akşam yatıya misafir gelecekmiş. Cumartesi sabah toplantı var öğlen birkaç öğretmen arkadaş gelecek ve temizliğe gelen bayan doluymuş. Artık haftayadan itibaren her hafta yarım gün alacağım yıpranıyorum yoksa...
Sana da iyi gezmeler canım...
nazlım çok teşekkür ederim uyarı için :) yemek hazırlıyorum bi taraftan okuyorum şimdide yemek yiyip kursa gitcem yorumlar için çok teşekkür ederim valla şimdi daha hırs yaptım :) dönüşte pc açabilrisem ayrıntılı yazacam buarada eşim ilk çıktığım değil ama hiç uzun bi arkaaşlığım olmadı zaten 2009 tanıştık eşimle en uzun sevgilim eşim :) ömür boyu sürsün inşallah hepciğimizin mutluluğu :)
nazlım çok teşekkür ederim uyarı için :) yemek hazırlıyorum bi taraftan okuyorum şimdide yemek yiyip kursa gitcem yorumlar için çok teşekkür ederim valla şimdi daha hırs yaptım :) dönüşte pc açabilrisem ayrıntılı yazacam buarada eşim ilk çıktığım değil ama hiç uzun bi arkaaşlığım olmadı zaten 2009 tanıştık eşimle en uzun sevgilim eşim :) ömür boyu sürsün inşallah hepciğimizin mutluluğu :)
ya arkadaşın babası vefat etti ya bahçeli evleri onların çok kalabalık oluyo yarın da 7 Sİ daha kalabalık olur annesi bakın dedi hava durumuna onca insanı nereye sığdırcaz bilmem bu arada bende ehliyet kursuna gitcem eşim araba bakıomuş haberim yok bulursa düzgün bişi alcakmış inşallahhhh onun var ehliyeti bana da al dedi bakalım araştırıorum gitcem bende kursa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?