Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar nasılsınız, senem cnm maşallah bekliyoruz güzel haberlerini:))

yaz gelsede bende başlasam çalışmalara artık şu diş tedaviside bi bitse 3 haftaya biter heralde

e süper şekerim az kalmış, aynı bende değişikik yok.

ben çıkıyorum iyi akşamlar görüşmek üzere.

iyi akşamlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canımmm ikinizde çok güzel yazmışsınız az çok okuyorum araştırıp çocuğun psikolojisine kadar inip onu anlamaya çalışıyorum.ama bazen çok zor oluyor kızıyorum sonra o uyuyorya yanına gidip özür diliyorum öpüp kokluyorum hee bunu eğer suçluysam uyanıkken kendine yapıyorum barışıyoruz benim kızım çok zor bir çocuk ama yinede allahıma çok şükür uğraşıyorum çünkü candaşında dediği gibi onu eşim ve ben istedim allahımda bize verdi onu biz ona güzel bir yaşantı vermeye çalışıyoruz arada böylee takılmalar oluyor işte:))) tuz biber:)) sabiha paktuna keskin var bilirsin heralde çok süper eğitimi var onu takip ediyorum ana okulu dergisi aldım kızımla onu yapıcam daha küçük ama eğitim şart ve 7 çok geçç:))))

Hiç ses seda yok, korkarım ama ben , bi hu hu diyin kıslar barim.

tunayın cnmmm hu hu
cano ben beklemedeyim bugun biraz ara ara kasık ta bır baskı var cok heyecanlıyım yaa uff puff vaziyetindeyim akıntı vajina içinde elle muayene ettim bıraz da o yumurta gibi olan rahimse elime gelmiyor sanki ilk girişte ele gelen bişey var o dısarı cıkmıs gibi amann işte o sey neyse asagı inmiş rahim daralmıs gibii cok ince ve detay anlatırım ayıptır soylmesi
pazar gunu reglme 2 gun kala caymazsam idrarda yapacam mşllh kocisim benden hevesli alıstı oncekilerden ne zmn doktora gideriz kan testi yapmaya dıe soriii dur dedim aklıma gir beklicem ben..
sen naaptın yumurtlama işareti cıkmaya basladımı erken ama daha dimii

kuzey :))) anlattıkların iyi güzel detaylar bana göre, çokda kurcalama istersen ters bişi yaparsın allah korusun.
valla ben zor dayanıyorum burada :)pazar çıkmazsa bile kesinlikle panik yapmamak gerekiyor kanımca :)) aklıma ne geldi hani şu şeker hastaları için parmaktan kan alınıp şekere bakılıyor ya keşkem gebelik içinde böyle bir şey yapsalar :)))))))))))
bende heyecan yaptım inan yani sankim şüpheli olan benim:) hayırlısıyla eli ayağı düzgün sağlıcakla gelsin minnoşlar.

yaptığım şu testler varya 2 gündür tek çızgıydı :) dün çooook hafif bir çızgı vardı :)
bugün saat 5'te 4.testi yapıcam, ben işte idrarımla bozacağım kafayı gibi geliyor, geçen de dedim artık kapta biriktirmekten sıkıntı geldi, :))))))))

ah cnm benim ya valla cok guldurdun beni allah senide guldursun evladımmmmmmmmmm
amannn işte ufff ne yedik ne yedikk sen ozmn bu haftasonu istekli bii sekilde ödevini calısyrsn ne kadar takip etmek için bu testi yapıorum desende kısmet bacoo tutarmı tutarr

slm canıııım kusura bakma geç cevap verdim bugun çok yogun geçti cevap verme şansım olmadı bende durum aynı ya şu kırmızıyı bi görsemde başlacam çalışmalara
senin kırmızılar ne zaman ?
hadi sende bize güzel haber ver bekliyoruz bak

amin cümlemizi kuzeyim, hep beraber,
koyu çift çizgiyi görem bi, sonrası allah büyük. offf bu işler iyice sabırsız yapacak bizi,

:))) hep birlikte, benim sanırım 20 küsür nisan :)

Kızlar ben çok heyecanlıyım yav :18: Yarın doktor randevum var. 2 Nisanda gidecektim ama caydım o doktordan. Sabredemiycem artık Bugün zaten bi garip hallerdeydim. Midem iki sabahtır çok fena. Kahvaltı yapamıyorum, çubuk kraker yiyorum. Ama öğlen oldu mu da canım sadece, sadece tek bir yemek çekiyor : Kestirmeli Kerevizzzz Ulen ben bu meret sebze evde pişince sokaklara vururdum kendimi evlenmeden önce. Ne zaman sevdim de canım çekiyor bilmiyorum. Bizim burada temizliğine çok güvendiğimiz bir lokantada çıkıyor çarşamba günleri, rica ettim bana bugün de yaptılar azıcık. İki gündür onu yiyorum. Ay çok ilginç ama. Böyle üzerine limonu sıka sıka mmmmm Offf bak yine canım çekti! Bu arada hamilelik belirtilerine bir yenisi daha eklenmiş oldu, alakasız yemeklere aşermek

Kuzular dua edin benim için olur mu? Bakmayın gevezelik ettiğime, fena heyecanlıyım. Ondan zaten.

Son düzenleme:

canımmmmmmmmm kerevize çok güldüm,

dualarım seninle sizlerle, müjdeli haberi tez zamanda bekliyoruz. herşey çok yolunda gidecekkkk :) eminim eminim eminim.

evet senem bekliyoruz sabirsizliklaaa...insallah hayirlisiyla Rabbbim en guzel haberleri verecek sana kereviz mi?:26: kerevizi bile canin cekiyorsa tabikii kesinlikle hamilelik belirtileri cok guzel masalah takipteyiz

Kızlar malesef haberler kötü. Daha doktora gitmedim ama sabah kahverengi lekelenmem oldu çok az. Sonra yine tuvalete gittim, yoktu. Üzerine bir de normal renkte akıntı oldu. Ama sabede bu değil. Bu sabah göğüslerimdeki hassasiyet geçmiş gibiydi. Yani dokununca acımıyor. Bu da beta HCG ile alakalı sanırım. Daha önceki düşüğümde de ilk leke gelmişti. Sonra bir iki damla kan. Sonra da biliyorsunuz işte. Sanırım aynısı oluyor. Henüz ağrı yok ama dediğim gibi. Diğer belirtiler yavaş yavaş kayboluyor. Doktor randevum 12.30'da. İyi umudum yok hiç. Bebiş bana sadece kötü bir 1 nisan şakası yapıyordur umarım.

Canımm allah yardımcımız olsun güzelim benim hiç bozma moralini her kanamada bebek düşecek diye birşey yok, ne kanamlarda bebekler doğuyor ben canlı şahidim.
umarım 1 nisan şakasıdır, inşallah yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…