Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cANIM ORADA kalıcıysanız ufak bir tost makinası alın birkaç arkadaş bir de çaycı ya da ısıtıcı tamamdır. Bizim de ne koc ne de baba evinde arbamız oldu. Temizlik yapmak zaman alıcı ve zor. Aradaalmak iyi fikir...

koptummm :)))))))))))))))))))))

ceza katılıyorum araba özgürlük, eşlere höyttt demenin yolu :) anamm ne çok işin var güle güle kullan fönünü.

candaş doğru söylüyorsun dr iki türlü, canım ne kadar takma desem de desende insan kafayı takıyor, sabrımız törpüleniyor. Bir doğsun ısır onu candaş böyle ham ham yap,

şarkı hımbıllıktan aklıma geldi yokuş inip çıkıyorsun bizim evde ufak bir yokuş çıkamadım bugün way arkadaş dedim ağır vasıta bu oluyormuş sonra tombul falan dedim kendime öyle çıktı :))))

yarın eminönüne gitcem biliyorsunuzdur eminönünü , eşimin psp si kaldı orada oyun yükletti ben gidip alıcam, bebek arabası çok pahalıymış ya, park yatak bakıcam bakalım ama almıyacağım. birde artık o kadar ucuz değil diyorlar altın han mı ne öyle bir han varmış paso bebek eşyası saılıyormuş bakıcam hastane çıkışları falan ne kadar 45-70 arası zaten mağzalarda bakicimmm...[/QUOTE]

Canım burada tüp bebek yapılmıyor. Zaten yapılsa da pgt denilen işlemle hiç olmaz burada. Kasımda olmaz işlerimiz ve oğlan nedeniyle. Belki şubatta... Bence puset al canım araba kullanışlı değil zaten...

kızlarrr ben kimmiyim ben yeni kimliğim veee yeni imajımla destinayımmmm....

bugüne bakamadım henüz birazdan okur yazarım tekrar...

değiştirdim adımı nedenmi? yaa kızımın adıyla ilk başladım ama yazmak niyetli değildi ilk üyeliğim okumak içindi tabii siz sevgili dostlarımla tanışana dek....sonra böyle bir konu için kızımın adını kullanmak zaman geçtikçe rahatsızlık vermeye başladı sizde doğal olarak destina adet oldunmu falan yazıyorsunuzya:)) böyle işte hee birde eşimde maçları takip ediyor hep başıma gelip bakıyor sayfayı kapatıyorum hemen en azından nazlımında dediği gibi eşimede yakalanmam böylee neyse ve en son düşüncem belki uğur getirir yeni kimlik bana yeni bir bebk yani:)) hadi birazdan gelirim yine...

aaa adımıda günlük2011 yaptım buraya her gün yazdığım için vee 2011 de başladı benim buradaki hikayem....

öptüm hepinizi çok seviyorum...

Son düzenleme:

çok iyi düşünmüşsün, ayrıca isminde uğur getirsin canım :))) çaktırma kısını çok öppp.

Canım yeni adın hayırlı olsun. Benim adım da çok saçma hiç anlam ifade etmiyor aslında. Bir iki tane isim yazdık varmış kabul etmedi. Oğlumun isimlerinin seslerinden oluşturdum hemen kabul etti. Öyle kaldı. Şimdi de herkes alıştı diye değiştiremiyorum. Bu arada avatar resmi de koy canım bence.

Bir de herkes niye bu avatarı seçti yazarsa iyi olur merak ettim. Ben anlamam böyle şeylerden arkadaş nasıl avatar resmi konur yazdı zor yaptım... Ben avatar resmi yazınca ilk sayfada bu resmi gördüm içim cız etti. Daha düşük yapmamaıştım hamile de değildim. Baktım bir kuş yuvasında hayalimde yumurtasının üstünde yatıyor diye hayal ettim. Biraz üzüldüm ben koruyamadım yavrularımı diye. Başka hiç bakmadan bunu koydum hemen. Daha dadeğiştirmem sanırım... Belki bebişim olursa onun resimlerini koyarım...

hello ve chnb teşekkür eederim kızlar avatarıda öbüründede koymamıştım ama belki koymak bu değişikliğe iyi gelir bakmam lazım bende hiiç bakmadım şimdiye kadar aklımda olsun chnb bence ilginç değiştirmenede gerek yok değişik yani...hellom kızımı öptüm öptüm uyuyor uyumasa bu kadar öpemezdim uyurken ççooookkk tatlı oluyor veletler...dah bir öpesi geliyor insanın...

eşim çok rahatsız yatıyor işten geldi yemek bile yemedi midesi bulanıyormuş başı ağrıyor canım benim yaa gidip bakayım onada...

bu arada kızlar allah hepimizin mutluluğunu daim etsin ne güzel bizde eşimle 2001 de tanıştık sonra 2004 evlilik...burada da yağmur var yarın kızlar camlara dikkat bende koptum:)))

günlük2011 yeni adın hayırlı olsun canım inşallah yeni isim güzel bir başlangıç güzel bir değişim ve dönüm noktası olur..
ceza cnm ya şu yemek derdi bizde de var kimse yemek götürmüyor die bende götürmüyorum ama simit vs. yemek bayıyor bol bol da kilo yapıyor.. bazen yemekhaneden yiyorum ama o da makarna ya da çorba gibi yenilebilir bişi çıkarsa bir de tost çok severim ben eşimde kahvaltıyı okulda yaparsa tost yedim der deli olurum :) tabi o tost sevmediği için beni anlamıyo
kızlar bugün testi uyguladım henüz çok açık çizgi çıktı yarında doktora gitcem. geçen gün aile hekimliğine uğradım hala hamile görünüyomuşum sonlandırıldı dedim ordaki doktor bi süre korunman gerekir dedi ama kendi doktorum öyle bişey demedi ilk adeti de gördüm gelsin artık minişim.. az önce abimin kıızıyla konuştum 1 buçuk yaşında halaaa deyişi var ölürüm ona ya anne baba demesi daha içten.. allahım bizede bu duyguyu tattırsın lütfennnn.. kızlar bişey soracam ilk bebek düşündüğümde folik asit vermişti doktor sonra gebeliğimde folbiol kullanmaya başladım hala da elimde folbiol var günde 1 tane içmem yeterlimihamileyken günde yarım alıyordum..

Canım mide bulantısını görünce gülümseyiverdim birden. Keşke senin bulanaydı. İnşallah bu aya... Artık değiştiremem sanırım herkes bu ismime alıştı. Diğer topikte yazıştıklarımız var onlarda alıştı...

Canım ben de hamilelik öncesi ve esnasında 1 tane alıyordum. Bir de elevit pronatal alıyordum... İnşallah göreceğiz canım...

gunluk2011 hayırlı uğurlu olsun
chnb tost makinesi götürürsek erkek hocalarla baş edilemez
minikler şuandaki kilomun tek nedeni simitttttt
herkese iyi gecelerrrrrrrr çıktım maç izleyeceğim eşimle:)

minikler bende folbiol içiyom günde 1 tane

bende folicasit iciyorum dr bide takviye demir ilaci verdi ama ona baslayamadim bide vitamin var hangisini hangi ara icicem bazen unutuyorum sonra aklima geliyo iciyorum hic ilac icme aliskanligim yok yaa

Bu arada kocamla kavga ettik okadar kizginim ki bavullarimi toplamistim Turkiyeye donucem diye sonra bugun pasapasa yine yerlerine koydum nasil gideyim alip basimi?? bilet bile alamam yine onun eline dusuyorum cok sinirliyim alip basimi gidesim var

günaydın canlarımmm

günlük2011 yeni ismin hayırlı olsun:)benim gibi değiştirdin iyi olmuş kabak gibi sırıtmayalım anam ben bide kaynanamın falan dedikodsunu yapıom burda eşim görmesin amannn

bugün bursada hava yağmurlu camlarım daha da leş oldu artık kuban bayramına silerim pek umrumdada diil zaten ev aldı başını gidio çamaşırlar filan bi odam var benim kullanmadıım çamaşır odası yaptım orayı korkunç halde şuan bugün duamızın son günü 7si yarında doktora gitcem iş çıkışı sonra evimle ilgilenirim artık hellom gitcem bende ehliyete bakalım önümüzdeki hafta içi konuşcam evime yakın bi kurs var çok para istiyolar ama yapcak bişi yok eşim araba alırda benim ehliyetim olmaz kullanamazsam çatlarım hasetten:)hepinizi öptüm cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhh

günaydın dünya ahiret bacılarım:)))

nazlım,ceza ve minikler teşekkürler kızlar alışma aşamasındayım ama daha iyi oldu ....

buradada hava yağmurlu canım yağıyor şu an allah dışardakilere yardım etsin...

nuraycığım canım bende geçen çok kızgındım eşime belki okumuşsundur neyse dün akşam işten geldi soğuk soğuk terliyor midesi bulanıyor falan yemek bile yemedi biraz lavaboda vakit geçirdikten sonra yattı:)) sonra kıyamadım bide öğlen 12 de yemek yiyor akşam 8 de geliyor mide zaten aç bir saat uyudu sonra zar zor kaldırdım bişeyler yedirdim kendine geldi biraz sonra yattık...sabahda işe gidecek ben 5 buçukda kalkıp kahvaltı hazırlıyorum sonra onu kaldırıyorum dediki hayatım senide bu saatte rahatsız ediyorum ayyy öyle kötü oldumki saçmalama o nasıl söz öyle dedim asıl ben sana yardım edemediğim için çok üzülüyorum falan sabah sabah öpüştük yani öyle değil tabii öptük birbirimize sarıldık romantizm rüzgarları komediydik...ben seni çok iyi anlıyorum canım kızgın olunca yaşanılan hiç bir güzellik aklına bile gelmiyor insanın ama senin en kıymetlin o bunu bil ailemiz artık o herşeyimiz o...umarım tez zamanda barışırsın ama sakın bu bavul olayınıa girme bir ara bende tarrışınca öyleydim eşime hep derdimki ben gidicem ben gidicem eşim bir gün dediki oyunmu sandın sen evliliği gidiyorsan git sürekli bunu dile getirerek ne yaptığını sanıyorsun bütün büyüyü bozuyorsun böyle diye diye birgün gerçekten ayrılacağız haberin olsun anaaammm ben bir tırsmışım bi dahada demedim:)) belki aynı yaşlardamıyız bilmiyorum ama en azından nikah büyüklüğü açısından dinle ablanı derim:)) hee kırıldıysan kırıl ona bişey diyemem ben şu bavul için dedim hepimiz insanız gururumuz düşüncelerimiz farklı tabiiki her evde olduğu gibi sizdede olmuş sakin kafayla kendinle konuş canım öpüyorum...

chnb, evet o mide bulantısı keşke bende olsaydı:)) kim bilir kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan demiş atalarımız banada geçer eşimden belki

kuzu, bende ütü yapıcam şimdi, evin işi bitmiyor ya hayatta bu kadar nankör başka bir iş yok, işte çalışıyorsun para alıyorsun, bu yap yap dön arkanı bak kirlenmiş nankörrrr :

maşallah kıza bak :)) ben babamdan 3,5 atarım valla :) ama tabi yapacaklarımdan geride kalmamda korkarım yani :))
[/QUOTE]
Gelir inşallah canım gerçekten bir an önce güzel haberini duymak istediğim kişilerden birisin. İnşallah tez zamanda olsun. Bazen sebepsiz infertilite denilip tüp bebek oluyor sonra da bebek doğunca kendiliğinden hamile kalınıyor. Bazen de strestten olmayabiliyor...

Maşallah canım Allah daim etsin... Güzel bir duygudur eminim...[/QUOTE]
inş hepimize.. yani tüp bebek benim cümlelerimin içine girdi evre atladım resmen.benim batıllarım vardır..dersen çağırırsın gibi.napalım ya önemli olan evlat sahibi olabilmek.ister tüp olsun ister normal.. şimdi sen ne zman başlamayı düşünüyosun ? şubat yazdın sanırım değl mi ?
darısı bana :) benimde annem kızıyo bana herkesin kızı annesini götürüyo.sende hala öğrencen diye.sende çatlama be kadın az kaldı işte götürcez diyorum :)) götürdüm bi kaç kezde gerçi .. babam kontrolündeydi..tatmin etmedi :)
aminn inş.allah bozmasın muhabbetinizi canım benim :)
koptummm :)))))))))))))))))))))

ceza katılıyorum araba özgürlük, eşlere höyttt demenin yolu :) anamm ne çok işin var güle güle kullan fönünü.

candaş doğru söylüyorsun dr iki türlü, canım ne kadar takma desem de desende insan kafayı takıyor, sabrımız törpüleniyor. Bir doğsun ısır onu candaş böyle ham ham yap,

şarkı hımbıllıktan aklıma geldi yokuş inip çıkıyorsun bizim evde ufak bir yokuş çıkamadım bugün way arkadaş dedim ağır vasıta bu oluyormuş sonra tombul falan dedim kendime öyle çıktı :))))

yarın eminönüne gitcem biliyorsunuzdur eminönünü , eşimin psp si kaldı orada oyun yükletti ben gidip alıcam, bebek arabası çok pahalıymış ya, park yatak bakıcam bakalım ama almıyacağım. birde artık o kadar ucuz değil diyorlar altın han mı ne öyle bir han varmış paso bebek eşyası saılıyormuş bakıcam hastane çıkışları falan ne kadar 45-70 arası zaten mağzalarda bakicimmm...[/QUOTE]
yapacam :)) yorgunluktan neler gelmiuo ki akla değil mi :)) ya geçen kuzenimle konuşuyorum nefes nefes kız.ne oldu diyorum zorlanıyorum artık diyo :) off be annelik dedim :)) oohh eminönünde balıkekmekte yesenee :)) benim yerimede ama :) fiyat araştırması yapmış olursun tabi ya ..bide cidden bebek eşyaları ne kadar pahalı öyle ... hastane çıkışı tabiki mavi olacak değil mi ?
şekercim hoşgeldin :)) yeni ismin uğurlu ola inş :) ohh iyi yapmışsın.benim kullanıcı adımıda eşim biliyo.hele senin ki kızının adı olunca direk ilgi çeker tabi.rahatça konuşamayabilirsinde..iyi olmuş 2011 bitmeden günlüğüne hamileyim kayıtları geçer inş :) bizde seni seviyoruz :) hemde çoook :)
ayy ablacım ya... inş yeni meleğini sende kuşlarını yuvasını koruduğu gibi korursun vede hepimiz.inan içim cız etti şu yazdığını okuyunca.bizler çok çaresiziz gerçekten.verende allah alanda..hepimiz kendimizi suçlasakta kader yani..
benim avatarın sebebi belli :) ikizler ve leylek.biz yapamıyoruz bari leylekler getirsin değil mi :)
inş o tatlı anne seslenişi senin kulaklarındada tez zamanda çınlar .... günde 3 tane deniyor ama bizim ne zman hamile kalacağımız belli değil.fazla yüklemeyede gerek yok bence kafidir.ben içmiyorum .. 2 kutu bitirdim pes ettim ...
gunluk2011 hayırlı uğurlu olsun
chnb tost makinesi götürürsek erkek hocalarla baş edilemez
minikler şuandaki kilomun tek nedeni simitttttt
herkese iyi gecelerrrrrrrr çıktım maç izleyeceğim eşimle:)
ankaradan göndereyim mi simidi ? meşhur ya..tadınıda biliyosun :) biraz daha eklnsin mi kilolara :)
aman şakası bi yana da hergün çekilmiyo maalesef ki ... bizimde yemekhanede süper yemekler var ama seçtiğim için yiyemiyorum.
hergün ya tavuk döner ya simit. ööö geldi yani
canım benim çok kızdırmış eşin seni..ama sakin ol boşver sen öyle kızgınlıkla kalkma .... zaten yeterince gerginiz hepimiz..birde tartışmalar eklenince bomba oluyoruz..inş çabucak düzelir ve barışırsınız.inş telafisini ederde gönlünü alır... konuşmak istersen gel .. teselli bol burda biliyosun .. öpüyorum çok ...
günaydın canım.yazıl tabi de gerçekten çok pahalı ücretleri.al ve inş aktif sürücü ol ya :)

hadi gözümüz aydın :) öpüştük ama öyle değil kısmına bayıldım valla :)) allah bozmasın muhabbetinizi.Valla ben bile ayrı yaşadığım halde anlıyorum ki sığınak onlar.kızdırsalarda hayat yoldaşlarımız..Allah geri koymasın onlardan... dün dayım bizdeydi diyo ki sende hayatın sillesinden geçtin be candaş.. dile kolay 3 sene diye.Dedim çok zor ama yine şükür be dayı.Allah ölümden hapisten vermesin ayrılığı diye ... çok polyana oldum.Çünkü geçen yıl bi abimiz öldü.hep bahsettim burda.eşi 28 yaşında 2 çocuklu ve dul.nasılda güzel bi kadın ... O yüzden allah onlardan geri koymasın inş.kızgınlıklarımızın olması normal yani :)) o gitmeleri ben bile yapmaya çalıştım ama blöf tabi.ama uyuz hiç birinde de filmlerdeki gibi gitme filan demedi.eşinin dediğinin aynısnı banada eşim dedi.Git bakalım.gittiğin an bitmişti,r.boşanmaya gidersin diye :))valla bende tırstım ondan sonra paşa paşa evdeyim.ama o uyuz bana kızıp saatlerce eve gelmedi .. tel. kapattı .. aksi gibi bide üstüne babam geldi. .. ne yalan uydurcamı bilemedim.bizde bunların hepsini 1,5 günlük görüşmelerimizde yaşadık ya tebrik ediyorum kendimi :)) ama olsun azmettim kazandım :)) eşim yanlışları gördü ya o yeter :)) biz hep teyzesi ve kuzeni yüzünden kavga ettik durduk.ama artık onlar hayatımızdan çıktı oooohhh sefam olsun :))

Dün kardeşimle konuşuyoruz, bugün sana çok üzüldüm dedi.neden dedim ? bebekler aklıma geldi.doğsaydı 3 aylık olacaklardı..bi ablayla konuşuyoduk doğum konusunda ordan aklıma geldin dedi.ee kürtaj olduğumda tepkisizdin dedim.hatta bozulmuştumda bayağı.erkek kardeşimde kız kardeşmde çok üzgün olmalarına rağmen hiçbişey dememişlerdi.yüzlerinden anlaşlıyodu üzgün oldukları.kız kardeşim dediki neden yanında yoktum hatırlamıyo musun ? neden konuşmadın filan ? ne bileyim ddim.. o gün çok ağladım dedi...tuhaf oldum.üzülmedim içim buruldu. hatta kahkaha bile attım.neyse inş bu kez 3 üz yapcaz ddim filan...ama ben ağamadım hiç... annem ağladım eşim ağladı .kerdeşim ağladı ama ben hiiç :) ne duygusuzum yahu ? şakası bi yana da dün bende hatırladım... aynılarını hissettim.ama nasipten öte yol yok..elbet vakit dolar birgün...

Birde arkadaş.filmlerde hamişlere alıştık tamamda kitaplarada girmiş bee... okuduğum kitapta kız hamile kalıyo evlenmeden.sonra eleniyo 4. ayında düşük hüzünler aynı .. kız dünyadan kopuyo resmen .. ve 2 yıl sonra yeniden hamile. şimdi totem yapıyorum benimkide 2 yıl sonra geleceksse oo iyi diyorum :) valla sıyırdım hee :) kitaptakiyle bile rekabetteyim.tabi sonra bebk doğunca kadın isynalarda.. ama bu da kaçınılmaz bi son yani.hem olsun hem daralalım :))

aaa başka bişey daha geldi aklıma...eşimin halası k.valideme biri evleniyomuş onu anlatıyo..kız pek yaşlı ama dedi halası...2-3 kere.28 yaşında dedi diye duydum.kaç yaşında hala dedim ? 23 dedi .. ! yaşlı mı dedim.. hee dedi...hala ben 24 yaşımda evlendim dedim güldü :) bizim burda böyledir 20 yi pek geçmez kızlar diye.. kendi gelini 17 yaşında evlenmiş.şuan 22 yaşında 2 çocuğu var.ee şimdi eşimin ailesinde böyleyken bana bebek konusunda çok anlayışla yaklaştıklarını gördüm ... eminim diğer gelinleri sinir oluyodur.olurlar tabi hepsi benden küçük :)

yok canim ya kirilirmiyim hic evet seni okumustum zaten anlamiyorum biz boyle ayda 1 kere illa kavga edicez kurulu saat gibi.. zaten kavga nedenimiz biz degiliz hep baskalari her ay bisi cikiyo yani..bayildim sizin romantikliklere bende gercekten hala kocama asigim cok seviyorum oda aynen oyle ama niye boyle oluyor birturlu anlamiyorum.. bende dedim gidiyorum falan oda kapiyi gosterdi valla bende pasapasa geri bbiraktim herseyi.. birde uzak degilim coooookk kitalar arasi uzagim nereye gitcem kiricam afedersin popomu oturcam bugun hic yemek yemedim onume yemek koydu doyurdu beni benim kocam iyidir de odunluklari oluyo ne yapiyim bende opuyorum ..

Cankuşlar nasılsınız bakalım bugün? Ay ben pek bi sinirliyim, siz sormadan anlatayım bari Çarşamba günü devlet hastanesine gitmiştik, doğum öncesi raporu için. Doktor bi terslendi, bi terslendi. "Özel hastaneye gidip işinizi burada gördürüyorsunuz" diye. Ultrasonda bebişe baktı "makat gelişi bu, düzelmezse sezeryan olacakın haberin olsun" dedi gıcık gıcık. "Düzeltmek için yapabileceğim bişey var mı" dedim. "Olur mu öyle şey "dedi. Ben de "o zaman neden benim hatammış gibi davranıyorsunuz" dedim. Tutamadım kendimi gözlerim doldu ,ama sinirden. Bugün de öğrendim ki yanlış rapor vermiş bana.Offf tekrar gitmek nasıl zor geliyor. Sizler nasılsınız?

aman erkeklerin uyuzlukları işte.kendilerini bişey sanıyolar arada bi dayılanıyolar sonra yine pöff :) bende de var o... kolay kolay damarım kırılmaz... bence kötü bi özellik. ozman kendime ben bile tahammül edemiyorum :) inş en yakın zamanda affedersin :) bazen insan patlama aşamasına geliyo..gerçekten can yakıyolar.sonrada pişman oluyolar ama herkes kırıldığıyla kalıyo.zaten bizi bize bıraksalar bal kaymak oluruz hepimizde hep o 3. şahıslar yok mu 3. şahıslar.. hayatından çıkarırsan mutlusun ama o da çok zor.o zman kafadan çıkarmak gerek. ben k.validemi sevmem belli olduğu üzre.hepte konuşup eşimin beynini yemişimidir.dedi ki şikayeti bırakta gör bakalım ben nasıl oluyorum kavga mı ediyorum.ben yemin ettim konuşmıcam diye valla adamda sözünde durdu :) ama benim için susumakta bi mucize :)) yalnız canı sıkkkın olan sensin benim yazdıklarıma bak :))
çok acı bi söz ama birkaç ay evvel bi arkadaş şey dedi. evli kadın gurursuz kadındır diye. hadi be ordan dedim. ama düşününce evet .. gurur öne çıkacaksa evliliği sonucu boşanma oluyo maalesef. eskiden hepimiz aslandık ama yeri geliyo hepimiz kedi oluyoruz.korkudan mı hayır .. sevgiden ve yuvadan vazgeçememzlik.. benim babamda bana derki iyiki erkek olmamışsın seni karakoldan toplardım hergece diye ama işte evlenince sökmüy..eşine söksen ailesine sökmüyo.. o yüzden kendini kötü hissetme.. çoğumuzun dediğini yemişliğimiz vardır eminim ... enişteye tebrikler en azından hatasını farketmiş :) çok naz etme ama sende :) hem yumurtlama dönemleride kaçmasın değil mi :)

off sinir şey. herşeyide çok bilirler zaten.gelde devlettekiler sinir olma.. neyse mecbur kaçış yok..gitcen canım.bol şanslar artık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…