arada tost falan olsa güzel olacak hergün evden olmuyor...
benim çocukluğumdan beri tek hayalim araba kullanmaktı..çocukken evin önünden araba ile geçen bayanları görünce çok heyecanlanırdım..bende ilerde araba kullanacağım annem nereye isterse götüreceğim derdim..çok şükür gerçek oldu.babamın ehliyeti olmadığı için arabamız olmadı hiç...
ben arada bayan alıyorum kapı pencere zor geliyo..
koptummm :)))))))))))))))))))))chnb ehliyeti iş yeri alıyordu bende almak istemiyordum ehliyet olursa hiç içeri giremem diye ofisten :))) akşamda eğlene vardı gittim sonra sabah arkadaş aradı ben hiçç unutmuşum :)
Evet korunmak zorunda kalma fikri zor. Vallahi bacım 9.ayda hamile kaldım hiçbirde sorun yoktu sonra kanamalar lekelenmeler halada öyle resimler gelmiş şu tahlil olayları bu ayı alsa götürse :) kasımda tüp bebiş tutar sanki ne dersin.
şu okulda yemek yeme olayıa gelince bizim yemekhane çok fenaydı ilk sene beraber çalıştığım kıslar iyiydi :) gün gibi yapıyorduk herkes haftada 2 3 gün evde ne varsa getiriyordu. Her gün yemek götürmek de zor bana zor geliyordu.
nazlım minikler yarın çok yağmur varmış camlara dikkat:)
kızlarrr ben kimmiyim ben yeni kimliğim veee yeni imajımla destinayımmmm....
bugüne bakamadım henüz birazdan okur yazarım tekrar...
değiştirdim adımı nedenmi? yaa kızımın adıyla ilk başladım ama yazmak niyetli değildi ilk üyeliğim okumak içindi tabii siz sevgili dostlarımla tanışana dek....sonra böyle bir konu için kızımın adını kullanmak zaman geçtikçe rahatsızlık vermeye başladı sizde doğal olarak destina adet oldunmu falan yazıyorsunuzya:)) böyle işte hee birde eşimde maçları takip ediyor hep başıma gelip bakıyor sayfayı kapatıyorum hemen en azından nazlımında dediği gibi eşimede yakalanmam böyleeneyse ve en son düşüncem belki uğur getirir yeni kimlik bana yeni bir bebk yani:)) hadi birazdan gelirim yine...
aaa adımıda günlük2011 yaptım buraya her gün yazdığım için vee 2011 de başladı benim buradaki hikayem....
öptüm hepinizi çok seviyorum...
kızlarrr ben kimmiyim ben yeni kimliğim veee yeni imajımla destinayımmmm....
değiştirdim adımı nedenmi? yaa kızımın adıyla ilk başladım ama yazmak niyetli değildi ilk üyeliğim okumak içindi tabii siz sevgili dostlarımla tanışana dek....sonra böyle bir konu için kızımın adını kullanmak zaman geçtikçe rahatsızlık vermeye başladı sizde doğal olarak destina adet oldunmu falan yazıyorsunuzya:)) böyle işte hee birde eşimde maçları takip ediyor hep başıma gelip bakıyor sayfayı kapatıyorum hemen en azından nazlımında dediği gibi eşimede yakalanmam böyleeneyse ve en son düşüncem belki uğur getirir yeni kimlik bana yeni bir bebk yani:)) hadi birazdan gelirim yine...
aaa adımıda günlük2011 yaptım buraya her gün yazdığım için vee 2011 de başladı benim buradaki hikayem....
hello ve chnb teşekkür eederim kızlar avatarıda öbüründede koymamıştım ama belki koymak bu değişikliğe iyi gelir bakmam lazım bende hiiç bakmadım şimdiye kadar aklımda olsunchnb bence ilginç değiştirmenede gerek yok değişik yani...hellom kızımı öptüm öptüm uyuyor uyumasa bu kadar öpemezdim uyurken ççooookkk tatlı oluyor veletler...dah bir öpesi geliyor insanın...
eşim çok rahatsız yatıyor işten geldi yemek bile yemedi midesi bulanıyormuş başı ağrıyor canım benim yaa gidip bakayım onada...
bu arada kızlar allah hepimizin mutluluğunu daim etsin ne güzel bizde eşimle 2001 de tanıştık sonra 2004 evlilik...burada da yağmur var yarın kızlar camlara dikkat bende koptum:)))
günlük2011 yeni adın hayırlı olsun canım inşallah yeni isim güzel bir başlangıç güzel bir değişim ve dönüm noktası olur..
ceza cnm ya şu yemek derdi bizde de var kimse yemek götürmüyor die bende götürmüyorum ama simit vs. yemek bayıyor bol bol da kilo yapıyor.. bazen yemekhaneden yiyorum ama o da makarna ya da çorba gibi yenilebilir bişi çıkarsa bir de tost çok severim ben eşimde kahvaltıyı okulda yaparsa tost yedim der deli olurum :) tabi o tost sevmediği için beni anlamıyo
kızlar bugün testi uyguladım henüz çok açık çizgi çıktı yarında doktora gitcem. geçen gün aile hekimliğine uğradım hala hamile görünüyomuşum sonlandırıldı dedim ordaki doktor bi süre korunman gerekir dedi ama kendi doktorum öyle bişey demedi ilk adeti de gördüm gelsin artık minişim.. az önce abimin kıızıyla konuştum 1 buçuk yaşında halaaa deyişi var ölürüm ona ya anne baba demesi daha içten.. allahım bizede bu duyguyu tattırsın lütfennnn.. kızlar bişey soracam ilk bebek düşündüğümde folik asit vermişti doktor sonra gebeliğimde folbiol kullanmaya başladım hala da elimde folbiol var günde 1 tane içmem yeterlimihamileyken günde yarım alıyordum..
minikler bende folbiol içiyom günde 1 tane
minikler yarın dr gitcen demek tamam bekliyorum seni :) güzel habelerle gel.
folibol günde 1 tane, folicplus günde 3 tane çok eminim çünkü yaklaşık 1,5 sene folicplus kllandım. Birde solgar marka folik var oda günde 1 tane. Al al şimdiden başla.
eniştem kızdırmış nurayımı, canım anlattığın kadarıyla zor günler geçiriyorsun gurbetlik, iş yeri derken, eşinle de kavga tuz biber olmuş o kadar canın sıkılmış ki bavulları toplamışsın, ilk başta bavul toplamak evden gitmek falan güç sendeymiş hissini veriyor. sonrasını getirmediimiz getiremediğim için o valizi toplayıp yerine koyunca kaybetmiş oluyoruz. :))) kadınsal kapris kullanmak gerekiyor ben yapamıyorum, erkeksi tavırlar sergiliyor sonrada kön kön geri adım atıyordum baktım böyle daha güçsüzüm, şimdi susuyorummm, odaya gidip kitap okuyorum, o yanaşınca lütfen kavganında azıcık saygısı olsun ben senin gibi gül geç yapamıyorum kusura bakma gibi laflar sergiliyorum, öyle geçiriyorum...
günaydın kuzu, enişteme geçmiş olsun, yaaaa kıyamazsın böyle, ohhh sevindim romantizm olaylarına. :) bende dün eşimin iş yerine gittm ya kafa kağıdını vermeye, ayy kadınlar bana şişmişsin falan dedi ay bende onu sorcaktım sana dedim birine, benim kilom sebebi varda sen rahatsız mısın pek bi farklı görünüorsun dedim böyle sevimli sevimli :) defolup gitti. ay adam benim ufak tefek aralarında bir garip geldi sorma dedim ohhh hello sen yat yuvarlan eşin çalışsın. Hayırlısıyla bebği doğurup biraz ele avuca getirim bende çalışacağım. Kanım kaynadı yani adama. :)
chnb oğlun un ismini örğenince anladım isim neden chnb :) benim hellokity kahramanımdır, kedi köpek delisiyimdir zaten, çok karakterli bir kahraman sanırım ortaokul zamanında falandı japonyadan annemin arkadaşı bebeği getirmişti şoook olmuştum ama demiştim ağzı yok, oda dedi yok çünkü herkesin kalbine göre konuşur hellokity, yani senin hellokity ile benim hellokity aynı şeyleri söylemez benimki esra, seninki bahar :) demişti o gün bugün tutku şeklindedir evlenmeden önce çanttalarım tişörtlerim vardı şimdi sadece ismim kaldı. :))))
günaydın canlarımmm
günlük2011 yeni ismin hayırlı olsun:)benim gibi değiştirdin iyi olmuş kabak gibi sırıtmayalım anam ben bide kaynanamın falan dedikodsunu yapıom burda eşim görmesin amannn
bugün bursada hava yağmurlu camlarım daha da leş oldu artık kuban bayramına silerim pek umrumdada diil zaten ev aldı başını gidio çamaşırlar filan bi odam var benim kullanmadıım çamaşır odası yaptım orayı korkunç halde şuan bugün duamızın son günü 7si yarında doktora gitcem iş çıkışı sonra evimle ilgilenirim artık hellom gitcem bende ehliyete bakalım önümüzdeki hafta içi konuşcam evime yakın bi kurs var çok para istiyolar ama yapcak bişi yok eşim araba alırda benim ehliyetim olmaz kullanamazsam çatlarım hasetten:)hepinizi öptüm cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhh
maşallah kıza bak :)) ben babamdan 3,5 atarım valla :) ama tabi yapacaklarımdan geride kalmamda korkarım yani :))ay ne güzelll bizde 2000 temmuzdan beri çıkıyoruz 2010 temmuzda evlendik 2012 temmuzda da bebeem olsa keşke oy oy oy bizimki hem aynı mahalle hem aynı okul deli hergün okula almaya gelirdi beni ayyy anılarım depreşti ben hep evden yalan atıp kaçardım babam fenadır akşamları filan çıkıodum deliymişim valla pek uğraştılar benimle kimseyi dinlemezdim yeterki sevdiğimin yanına gideyim okuldan kaçardık bursada tarihi çınar var inkaya orya agiderdik arkadaş grubumuzla anammm ceza valla hepsi gözümün önüne geldi dert yok tasa yok geçim derdi yok kaynana görümce çocuk derdi yok:)
darısı bana :) benimde annem kızıyo bana herkesin kızı annesini götürüyo.sende hala öğrencen diye.sende çatlama be kadın az kaldı işte götürcez diyorum :)) götürdüm bi kaç kezde gerçi .. babam kontrolündeydi..tatmin etmedi :)arada tost falan olsa güzel olacak hergün evden olmuyor...
benim çocukluğumdan beri tek hayalim araba kullanmaktı..çocukken evin önünden araba ile geçen bayanları görünce çok heyecanlanırdım..bende ilerde araba kullanacağım annem nereye isterse götüreceğim derdim..çok şükür gerçek oldu.babamın ehliyeti olmadığı için arabamız olmadı hiç...
ben arada bayan alıyorum kapı pencere zor geliyo..
aminn inş.allah bozmasın muhabbetinizi canım benim :)nazlım çok teşekkür ederim uyarı için :) yemek hazırlıyorum bi taraftan okuyorum şimdide yemek yiyip kursa gitcem yorumlar için çok teşekkür ederim valla şimdi daha hırs yaptım :) dönüşte pc açabilrisem ayrıntılı yazacam buarada eşim ilk çıktığım değil ama hiç uzun bi arkaaşlığım olmadı zaten 2009 tanıştık eşimle en uzun sevgilim eşim :) ömür boyu sürsün inşallah hepciğimizin mutluluğu :)
koptummm :)))))))))))))))))))))chnb ehliyeti iş yeri alıyordu bende almak istemiyordum ehliyet olursa hiç içeri giremem diye ofisten :))) akşamda eğlene vardı gittim sonra sabah arkadaş aradı ben hiçç unutmuşum :)
Evet korunmak zorunda kalma fikri zor. Vallahi bacım 9.ayda hamile kaldım hiçbirde sorun yoktu sonra kanamalar lekelenmeler halada öyle resimler gelmiş şu tahlil olayları bu ayı alsa götürse :) kasımda tüp bebiş tutar sanki ne dersin.
şu okulda yemek yeme olayıa gelince bizim yemekhane çok fenaydı ilk sene beraber çalıştığım kıslar iyiydi :) gün gibi yapıyorduk herkes haftada 2 3 gün evde ne varsa getiriyordu. Her gün yemek götürmek de zor bana zor geliyordu.
nazlım minikler yarın çok yağmur varmış camlara dikkat:)
şekercim hoşgeldin :)) yeni ismin uğurlu ola inş :) ohh iyi yapmışsın.benim kullanıcı adımıda eşim biliyo.hele senin ki kızının adı olunca direk ilgi çeker tabi.rahatça konuşamayabilirsinde..iyi olmuş 2011 bitmeden günlüğüne hamileyim kayıtları geçer inş :) bizde seni seviyoruz :) hemde çoook :)kızlarrr ben kimmiyim ben yeni kimliğim veee yeni imajımla destinayımmmm....
ayy ablacım ya... inş yeni meleğini sende kuşlarını yuvasını koruduğu gibi korursun vede hepimiz.inan içim cız etti şu yazdığını okuyunca.bizler çok çaresiziz gerçekten.verende allah alanda..hepimiz kendimizi suçlasakta kader yani..Canım yeni adın hayırlı olsun. Benim adım da çok saçma hiç anlam ifade etmiyor aslında. Bir iki tane isim yazdık varmış kabul etmedi. Oğlumun isimlerinin seslerinden oluşturdum hemen kabul etti. Öyle kaldı. Şimdi de herkes alıştı diye değiştiremiyorum. Bu arada avatar resmi de koy canım bence.
Bir de herkes niye bu avatarı seçti yazarsa iyi olur merak ettim. Ben anlamam böyle şeylerden arkadaş nasıl avatar resmi konur yazdı zor yaptım...Ben avatar resmi yazınca ilk sayfada bu resmi gördüm içim cız etti. Daha düşük yapmamaıştım hamile de değildim. Baktım bir kuş yuvasında hayalimde yumurtasının üstünde yatıyor diye hayal ettim. Biraz üzüldüm ben koruyamadım yavrularımı diye. Başka hiç bakmadan bunu koydum hemen. Daha dadeğiştirmem sanırım... Belki bebişim olursa onun resimlerini koyarım...
inş o tatlı anne seslenişi senin kulaklarındada tez zamanda çınlar .... günde 3 tane deniyor ama bizim ne zman hamile kalacağımız belli değil.fazla yüklemeyede gerek yok bence kafidir.ben içmiyorum .. 2 kutu bitirdim pes ettim ...günlük2011 yeni adın hayırlı olsun canım inşallah yeni isim güzel bir başlangıç güzel bir değişim ve dönüm noktası olur..
ceza cnm ya şu yemek derdi bizde de var kimse yemek götürmüyor die bende götürmüyorum ama simit vs. yemek bayıyor bol bol da kilo yapıyor.. bazen yemekhaneden yiyorum ama o da makarna ya da çorba gibi yenilebilir bişi çıkarsa bir de tost çok severim ben eşimde kahvaltıyı okulda yaparsa tost yedim der deli olurum :) tabi o tost sevmediği için beni anlamıyo
kızlar bugün testi uyguladım henüz çok açık çizgi çıktı yarında doktora gitcem. geçen gün aile hekimliğine uğradım hala hamile görünüyomuşum sonlandırıldı dedim ordaki doktor bi süre korunman gerekir dedi ama kendi doktorum öyle bişey demedi ilk adeti de gördüm gelsin artık minişim.. az önce abimin kıızıyla konuştum 1 buçuk yaşında halaaa deyişi var ölürüm ona ya anne baba demesi daha içten.. allahım bizede bu duyguyu tattırsın lütfennnn.. kızlar bişey soracam ilk bebek düşündüğümde folik asit vermişti doktor sonra gebeliğimde folbiol kullanmaya başladım hala da elimde folbiol var günde 1 tane içmem yeterlimihamileyken günde yarım alıyordum..
ankaradan göndereyim mi simidi ? meşhur ya..tadınıda biliyosun :) biraz daha eklnsin mi kilolara :)gunluk2011 hayırlı uğurlu olsun
chnb tost makinesi götürürsek erkek hocalarla baş edilemez
minikler şuandaki kilomun tek nedeni simitttttt
herkese iyi gecelerrrrrrrr çıktım maç izleyeceğim eşimle:)
canım benim çok kızdırmış eşin seni..ama sakin ol boşver sen öyle kızgınlıkla kalkma .... zaten yeterince gerginiz hepimiz..birde tartışmalar eklenince bomba oluyoruz..inş çabucak düzelir ve barışırsınız.inş telafisini ederde gönlünü alır... konuşmak istersen gel .. teselli bol burda biliyosun .. öpüyorum çok ...bende folicasit iciyorum dr bide takviye demir ilaci verdi ama ona baslayamadim bide vitamin var hangisini hangi ara icicem bazen unutuyorum sonra aklima geliyo iciyorum hic ilac icme aliskanligim yok yaa
Bu arada kocamla kavga ettik okadar kizginim ki bavullarimi toplamistim Turkiyeye donucem diye sonra bugun pasapasa yine yerlerine koydum nasil gideyim alip basimi?? bilet bile alamam yine onun eline dusuyorum cok sinirliyim alip basimi gidesim var
günaydın canım.yazıl tabi de gerçekten çok pahalı ücretleri.al ve inş aktif sürücü ol ya :)günaydın canlarımmm
günlük2011 yeni ismin hayırlı olsun:)benim gibi değiştirdin iyi olmuş kabak gibi sırıtmayalım anam ben bide kaynanamın falan dedikodsunu yapıom burda eşim görmesin amannn
bugün bursada hava yağmurlu camlarım daha da leş oldu artık kuban bayramına silerim pek umrumdada diil zaten ev aldı başını gidio çamaşırlar filan bi odam var benim kullanmadıım çamaşır odası yaptım orayı korkunç halde şuan bugün duamızın son günü 7si yarında doktora gitcem iş çıkışı sonra evimle ilgilenirim artık hellom gitcem bende ehliyete bakalım önümüzdeki hafta içi konuşcam evime yakın bi kurs var çok para istiyolar ama yapcak bişi yok eşim araba alırda benim ehliyetim olmaz kullanamazsam çatlarım hasetten:)hepinizi öptüm cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhh
günaydın dünya ahiret bacılarım:)))
nazlım,ceza ve minikler teşekkürler kızlar alışma aşamasındayım ama daha iyi oldu ....
buradada hava yağmurlu canım yağıyor şu an allah dışardakilere yardım etsin...
nuraycığım canım bende geçen çok kızgındım eşime belki okumuşsundur neyse dün akşam işten geldi soğuk soğuk terliyor midesi bulanıyor falan yemek bile yemedi biraz lavaboda vakit geçirdikten sonra yattı:)) sonra kıyamadım bide öğlen 12 de yemek yiyor akşam 8 de geliyor mide zaten aç bir saat uyudu sonra zar zor kaldırdım bişeyler yedirdim kendine geldi biraz sonra yattık...sabahda işe gidecek ben 5 buçukda kalkıp kahvaltı hazırlıyorum sonra onu kaldırıyorum dediki hayatım senide bu saatte rahatsız ediyorum ayyy öyle kötü oldumki saçmalama o nasıl söz öyle dedim asıl ben sana yardım edemediğim için çok üzülüyorum falan sabah sabah öpüştük yani öyle değil tabii öptük birbirimize sarıldık romantizm rüzgarları komediydik...ben seni çok iyi anlıyorum canım kızgın olunca yaşanılan hiç bir güzellik aklına bile gelmiyor insanın ama senin en kıymetlin o bunu bil ailemiz artık o herşeyimiz o...umarım tez zamanda barışırsın ama sakın bu bavul olayınıa girme bir ara bende tarrışınca öyleydim eşime hep derdimki ben gidicem ben gidicem eşim bir gün dediki oyunmu sandın sen evliliği gidiyorsan git sürekli bunu dile getirerek ne yaptığını sanıyorsun bütün büyüyü bozuyorsun böyle diye diye birgün gerçekten ayrılacağız haberin olsun anaaammm ben bir tırsmışım bi dahada demedim:)) belki aynı yaşlardamıyız bilmiyorum ama en azından nikah büyüklüğü açısından dinle ablanı derim:)) hee kırıldıysan kırıl ona bişey diyemem ben şu bavul için dedim hepimiz insanız gururumuz düşüncelerimiz farklı tabiiki her evde olduğu gibi sizdede olmuş sakin kafayla kendinle konuş canım öpüyorum...
chnb, evet o mide bulantısı keşke bende olsaydı:)) kim bilir kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan demiş atalarımız banada geçer eşimden belki
günaydın dünya ahiret bacılarım:)))
nazlım,ceza ve minikler teşekkürler kızlar alışma aşamasındayım ama daha iyi oldu ....
buradada hava yağmurlu canım yağıyor şu an allah dışardakilere yardım etsin...
nuraycığım canım bende geçen çok kızgındım eşime belki okumuşsundur neyse dün akşam işten geldi soğuk soğuk terliyor midesi bulanıyor falan yemek bile yemedi biraz lavaboda vakit geçirdikten sonra yattı:)) sonra kıyamadım bide öğlen 12 de yemek yiyor akşam 8 de geliyor mide zaten aç bir saat uyudu sonra zar zor kaldırdım bişeyler yedirdim kendine geldi biraz sonra yattık...sabahda işe gidecek ben 5 buçukda kalkıp kahvaltı hazırlıyorum sonra onu kaldırıyorum dediki hayatım senide bu saatte rahatsız ediyorum ayyy öyle kötü oldumki saçmalama o nasıl söz öyle dedim asıl ben sana yardım edemediğim için çok üzülüyorum falan sabah sabah öpüştük yani öyle değil tabii öptük birbirimize sarıldık romantizm rüzgarları komediydik...ben seni çok iyi anlıyorum canım kızgın olunca yaşanılan hiç bir güzellik aklına bile gelmiyor insanın ama senin en kıymetlin o bunu bil ailemiz artık o herşeyimiz o...umarım tez zamanda barışırsın ama sakın bu bavul olayınıa girme bir ara bende tarrışınca öyleydim eşime hep derdimki ben gidicem ben gidicem eşim bir gün dediki oyunmu sandın sen evliliği gidiyorsan git sürekli bunu dile getirerek ne yaptığını sanıyorsun bütün büyüyü bozuyorsun böyle diye diye birgün gerçekten ayrılacağız haberin olsun anaaammm ben bir tırsmışım bi dahada demedim:)) belki aynı yaşlardamıyız bilmiyorum ama en azından nikah büyüklüğü açısından dinle ablanı derim:)) hee kırıldıysan kırıl ona bişey diyemem ben şu bavul için dedim hepimiz insanız gururumuz düşüncelerimiz farklı tabiiki her evde olduğu gibi sizdede olmuş sakin kafayla kendinle konuş canım öpüyorum...
chnb, evet o mide bulantısı keşke bende olsaydı:)) kim bilir kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan demiş atalarımız banada geçer eşimden belki
minikler yarın dr gitcen demek tamam bekliyorum seni :) güzel habelerle gel.
folibol günde 1 tane, folicplus günde 3 tane çok eminim çünkü yaklaşık 1,5 sene folicplus kllandım. Birde solgar marka folik var oda günde 1 tane. Al al şimdiden başla.
eniştem kızdırmış nurayımı, canım anlattığın kadarıyla zor günler geçiriyorsun gurbetlik, iş yeri derken, eşinle de kavga tuz biber olmuş o kadar canın sıkılmış ki bavulları toplamışsın, ilk başta bavul toplamak evden gitmek falan güç sendeymiş hissini veriyor. sonrasını getirmediimiz getiremediğim için o valizi toplayıp yerine koyunca kaybetmiş oluyoruz. :))) kadınsal kapris kullanmak gerekiyor ben yapamıyorum, erkeksi tavırlar sergiliyor sonrada kön kön geri adım atıyordum baktım böyle daha güçsüzüm, şimdi susuyorummm, odaya gidip kitap okuyorum, o yanaşınca lütfen kavganında azıcık saygısı olsun ben senin gibi gül geç yapamıyorum kusura bakma gibi laflar sergiliyorum, öyle geçiriyorum...
bi kizdirdiki sorma hellocum esimde bana hep der seni anan yanlis dogurmus diye erkek gibisin der..kendimi hic frenleyemem atlarim uzerine dogru valla dedigin gibi topladim bavulu sonrada yerine koydum hicbisi yapamayan gucsuz bi kadin oldum dedigin gibi ahhh bi odaya gecsem soyle ama yookk illa konusacam o beni sinir etti ya ben ou 10 kat sinir edicem Allahtan yumurtlama gunlerine var yoksa bu ay gecti diye daha cok uzulurdum bide bunu dusunuyorum
Candascim cok sagol canim insallah bugun yarin duzeliriz zaten ozur diledi nerdeyse 10 defa ama birde huyum kolay affedemiyorum gercekten..valla hellonun dedigi gibi koseye cekilmek lazim insallah ogrenicem zaten bir size soyledim kavgali oldugumu kimse bilmiyor baska tabi face yazdim isyanlardayim diye tutamiyorum kendimi
aman erkeklerin uyuzlukları işte.kendilerini bişey sanıyolar arada bi dayılanıyolar sonra yine pöff :) bende de var o... kolay kolay damarım kırılmaz... bence kötü bi özellik. ozman kendime ben bile tahammül edemiyorum :) inş en yakın zamanda affedersin :) bazen insan patlama aşamasına geliyo..gerçekten can yakıyolar.sonrada pişman oluyolar ama herkes kırıldığıyla kalıyo.zaten bizi bize bıraksalar bal kaymak oluruz hepimizde hep o 3. şahıslar yok mu 3. şahıslar.. hayatından çıkarırsan mutlusun ama o da çok zor.o zman kafadan çıkarmak gerek. ben k.validemi sevmem belli olduğu üzre.hepte konuşup eşimin beynini yemişimidir.dedi ki şikayeti bırakta gör bakalım ben nasıl oluyorum kavga mı ediyorum.ben yemin ettim konuşmıcam diye valla adamda sözünde durdu :) ama benim için susumakta bi mucize :)) yalnız canı sıkkkın olan sensin benim yazdıklarıma bak :))yok canim ya kirilirmiyim hic evet seni okumustum zaten anlamiyorum biz boyle ayda 1 kere illa kavga edicez kurulu saat gibi.. zaten kavga nedenimiz biz degiliz hep baskalari her ay bisi cikiyo yani..bayildim sizin romantikliklere bende gercekten hala kocama asigim cok seviyorum oda aynen oyle ama niye boyle oluyor birturlu anlamiyorum.. bende dedim gidiyorum falan oda kapiyi gosterdi valla bende pasapasa geri bbiraktim herseyi.. birde uzak degilim coooookk kitalar arasi uzagim nereye gitcem kiricam afedersin popomu oturcam bugun hic yemek yemedim onume yemek koydu doyurdu beni benim kocam iyidir de odunluklari oluyo ne yapiyim bende opuyorum ..
bi kizdirdiki sorma hellocum esimde bana hep der seni anan yanlis dogurmus diye erkek gibisin der..kendimi hic frenleyemem atlarim uzerine dogru valla dedigin gibi topladim bavulu sonrada yerine koydum hicbisi yapamayan gucsuz bi kadin oldum dedigin gibi ahhh bi odaya gecsem soyle ama yookk illa konusacam o beni sinir etti ya ben ou 10 kat sinir edicem Allahtan yumurtlama gunlerine var yoksa bu ay gecti diye daha cok uzulurdum bide bunu dusunuyorum
Candascim cok sagol canim insallah bugun yarin duzeliriz zaten ozur diledi nerdeyse 10 defa ama birde huyum kolay affedemiyorum gercekten..valla hellonun dedigi gibi koseye cekilmek lazim insallah ogrenicem zaten bir size soyledim kavgali oldugumu kimse bilmiyor baska tabi face yazdim isyanlardayim diye tutamiyorum kendimi
Cankuşlar nasılsınız bakalım bugün? Ay ben pek bi sinirliyim, siz sormadan anlatayım bariÇarşamba günü devlet hastanesine gitmiştik, doğum öncesi raporu için. Doktor bi terslendi, bi terslendi. "Özel hastaneye gidip işinizi burada gördürüyorsunuz" diye. Ultrasonda bebişe baktı "makat gelişi bu, düzelmezse sezeryan olacakın haberin olsun" dedi gıcık gıcık. "Düzeltmek için yapabileceğim bişey var mı" dedim. "Olur mu öyle şey "dedi. Ben de "o zaman neden benim hatammış gibi davranıyorsunuz" dedim. Tutamadım kendimi gözlerim doldu ,ama sinirden. Bugün de öğrendim ki yanlış rapor vermiş bana.Offf tekrar gitmek nasıl zor geliyor. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?