Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzu, bende ütü yapıcam şimdi, evin işi bitmiyor ya hayatta bu kadar nankör başka bir iş yok, işte çalışıyorsun para alıyorsun, bu yap yap dön arkanı bak kirlenmiş nankörrrr :

sorma yavrıum yaaa ben hafta sonu gelsin istemiom şu temizlik yzünden şuan yarın doktordan sonra eve girşirim pazar günümü harab etmek istemiyorum temizlikle sende yavayavaş yap yorma kendini çok

sorma yavrıum yaaa ben hafta sonu gelsin istemiom şu temizlik yzünden şuan yarın doktordan sonra eve girşirim pazar günümü harab etmek istemiyorum temizlikle sende yavayavaş yap yorma kendini çok

ben hayatım boyunca hep haftasonunu sevdim.helede cumartesiyi :) benim için özel yani.bide vuslat var ya bize :)) valla ben temizliği akşamdan yapar haftasonu yatardım.ne ziyan edecem tatilimi :))

günaydın kızlar okuldayım şimdi...sabahtan kan verdimnsaat 2 de eşim alacak bende okul çıkışı doktoa gidceğim öptm hepininzi hayırlı cumalrrrrr

ben hayatım boyunca hep haftasonunu sevdim.helede cumartesiyi :) benim için özel yani.bide vuslat var ya bize :)) valla ben temizliği akşamdan yapar haftasonu yatardım.ne ziyan edecem tatilimi :))
akşam nasıl yapcam kızz bana hep gelen giden oluyo hafta içi falan cumartesi annem gelio yardıma:) beraber iki saate dip bucak halledios valla sonra beraber oturuos cumartesi kocamla ayrı geçer gece buluşuruz o arkadaşlarına ben anneme arkadaşlarıma hafta içi bi yere çıkmaz pazarlarıda cumartesi gece buluşuos

günaydın kızlar okuldayım şimdi...sabahtan kan verdimnsaat 2 de eşim alacak bende okul çıkışı doktoa gidceğim öptm hepininzi hayırlı cumalrrrrr

güzel haberlerle dön inşallah canım

senem canım, sen aynı benim gibisin yaa kız anneleri anlaşılan çok duygusal oluyorlar bu arada bu kim deme ben yeni imajımla destina canım... takma yaa o sana hizmet etmek zorunda ne derse desin böyleleride hep bizi bulur yaa özele gidiyorsak suşluları yine onlar doğru düzgün ilgilenseler heralde bizde gitmeyiz meraklı değiliz paraları bayılmaya... sinirlerimi zıplattılar yine üzülme canım benim kızın için napıcan bide yanlış rapor vermiş hee heyyy allahım neyse bi defa daha görde bir daha görmezsin inşallah...

yaa benim özelde geldi böyle başıma ikili tarama yaptırıyorum bir tıp merkezine nereye gidiyrsun muayene dedi bu arada dr bayan aslında pek sevmiyorum bayan drları hep insanı tersliyorlar çünkü neyse bende akademi dedim peki neden orda yaptırmıyorsun diye bir bağırdı neye uğradığımı şaşırdım bende hiç cevap veremem senin gibi gözlerim doldu bide bebek uyuyordu galiba karnıma usg cihazıyla uyansın diye vurmaya başladı bebek hareket etti allahım bu ne dedim yaa... sonra allahım buraya beni bir daha düşürme dedim canım drum benim adam varya alttan muayene aderken bile neredeyse bakmadan koyuyor usgyii:)) daha kötüsüde geldi başıma canım benim hiç üzme kendini, bebeğimin kalbi durduğunda kaç dr gittim belki yanlıştır diye bi dr dediki böyle bir olay için özele bu kadar para verme bu arada kürtaj 920tl kadın doğum hastanesi var oraya git dedi bana dr..neyse akşam oldu eşim geldi abim yengem falan gittik zaten bitik bir durumdayım... oranın başhekimiyle görüştük adam yengemin dru çıktı neyse bizi gönderdi nöbetçi drda bu adamla takışıkmış haydaaa çattıkmı nerden bilelim güzel bir dille anlattık adam demezmi ben seni yatıramam kim dediyse sana ona söyle gelsin o yatırsın sonra başladık tartışmaya ben dedimki zaten karnımda ölü bir bebk var bunun acısı yetiyor ben zehirlenirsem o zaman verirsiniz hesabını adam daha iste çıktı tabiii yengem dedi tamm gel çıkalım sertesi gün sabah acilden giriş yaptık dua ettim o adama denk gelmeyimde kürtaj iyi yapılsın alllaha şükür başka bir dr vardı sonuç olarak canım bizim gücümüz yetmez onlara bu ülkede biliyorsun ne eşitlik ne demokrasi.... tam olarak hiç birşey yokki...

canım hayırdır ne için gidecektin ? demişmiydin ? kaçırdım galiba...
hmm planlar hep dolu desene ... valla ben haftanın bigünün temizlik olarak ayarlar diğer günlerinde annemle olurdum ... haftasonuda eşimle olurdum.ya biz eşimle çok ayrı takılmayız.onun zaten pek fazla arkadaşı yok.benimkilerlede görüşmeye kalksam adamın yüzünü unuturum :) ama cumartesi madem eşin olmuyo yine en mantıklısı o gün yapmak.haftaiçi yap derken kişisel detayları unutmuşum tatlım ya :)

oof senin başından geçende çok can sıkıcı zaten ne çekiyosak hep hemcinslerimizden çekiyoruz.tamam dr lar kimbilir ne zor vak'a larlar karşılaşmışlardır ama bunlarda bizim için zor ve sıkıntıl.biraz duyarlı olabilirler... ama yinede onlara mecburuz.dediğin gibi bu ülkede demokrasinin ne kadar olduğu aşikar !

Demokrasi deyince aklıma zaten şehitler geliyo Bugünde 2 can bayrağın alına karıştı ( Allah ailelerine sabır, askerlerimize güç kuvvet versin inş ... Benim kardeşimde şuanda astsubay adayı ... Nisanda eğitime başlayacaklar... çok güzel bi meslek gururlu ama şimdiden evdekilere sancı girdi .... Allahın gücü kuvveti hepsinin üzerinde olsun ...

Son düzenleme:
kızlar sonucum kötü moralim bozuldu prolaktin çok düşmüş 0.01 olmuş...eşim hastanedeki doktora sormuş çok düşmüş ilacı kessin demiş..ama ben ilacı bırakalı 2 hafta oldu..18.30 da kendi doktorumla randevum bakalım o ne diyecek..

eşşekkk doktor :))) allah işte yardımcısı olsun herkesin. öpüyorum sizi, ben iyiyim kendi adım.

kuzular akşam eve misafir geliyormuş motor taktım yine kendime, bu arada hepinizi öpüyorum ve iyi hafta sonları diliyorum. Aklım ceza da

nazlım kuzum sende ohh annnenle içtiğin ilk çayı benim için yudumlayın. Sende dr gidince uygun olunca yaz inan merak eidyorum. Bağımlı gibiyim size :)

candaşımmm cmt geliyor nınınınnn :)

günlük2011 ovulasyon testi aldın mı ?

canım üzme kendini kendi doktorunla bi konuş bakalım ne diyecek

selam kızlar ben feci grip oldum,resmen yüzüm şişti ağrıyor,çenem dişlerim ağrıyo..baya okkalı grip oldum..bugünde regl oldum..hepsi üst üste geldi..bu ayda bebiş yok

ceza canım, üzülme hemen senin dr sonrası konuşalım...bunu düşürebilecek bişey yaptınmı aaaaaaaaa soğan kürü varmıdır bir etkisi aceba ama sen onuda bırakmıştın bayağı olsu dimi...hayırdır dr sonucunu bekliyoruz canım hayır olsun...

hellom canım aldım testi ama gelmedi henüz dün aradım kargoyu yarın buraya gelir dedi bugün geldiyse yarın bana ulaşır diye umut ediyorum...

candaş ve nazlım siz gündüz mesaisi bizde burda genelde gece mesaisi yapıyoruz kızlar...öpüyorum sizi topik boş kalmıyor ne güzel...

selam kızlar ben feci grip oldum,resmen yüzüm şişti ağrıyor,çenem dişlerim ağrıyo..baya okkalı grip oldum..bugünde regl oldum..hepsi üst üste geldi..bu ayda bebiş yok

geçmiş olsun canı ıhlamurun varmı limonlu sıcacık iç yat dinlen iyi gelir

bende seni öptüm abla diyimmi sana :)ben 25 yaşındayım yaşlar kaç acebe sorsam ayıp olurmu candaş benimle yaşıt sanırım

çok geçmiş olsun 2 gündür benimde üzerimde kırgınlık var, vallahi salgın var eğer dr gitme olanağın varsa gitsen ilaç alsan süper olur

canım iyi olmuş aldığın başla hemen sende ovulasyona bakalım ne zaman çatlıyor yumoşlar.

nazlım 30 yaşındayım 81 doğumluyum.

canım mutlaka vardır bi çaresi.üzülme.. çözümsüz bi sorun değil bildiğim kadarıyla ...
bu hafta yok ya :) eşim gelemiyo mesaisi varmış.bende adet olunca gitmiyorum haftaya vuslat :)

valla öyle :) ben gündüz bıkıyorum gece dinlencedeyim :))
bende seni öptüm abla diyimmi sana :)ben 25 yaşındayım yaşlar kaç acebe sorsam ayıp olurmu candaş benimle yaşıt sanırım

aynı sayılırız 85 liyim ben ...

ceza ve kızlar düşük olunca ne oluyor ki ? prolaktin yani.

düşüğe sebep olan bişey.sanırım kan eksiklği gibi ama önlemi var diye biliyorum.çok sıkıntılı bi durum değil gibi ... ama endişelenmemek bizler için mümkün değil (

düşüğe sebep olan bişey.sanırım kan eksiklği gibi ama önlemi var diye biliyorum.çok sıkıntılı bi durum değil gibi ... ama endişelenmemek bizler için mümkün değil (

hım ceza onu yükseltmek için ilaç almıştı, allah dermansız dert vermesin ama yinede sorun işte insanın kafasını kurcalıyor.

kuzu vuslat haftaya kalmış bu hafta sonu dinlenirsin. havada çok iyi değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…