Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ne olursa olsun dert yani.nasıl üzülmeyelim ki... ama mutlaka düzelcek ceza.canım korkma ..panik yok ... her derdin bi çaresi var.umutsuz değiliz unutma..dualarımız senle olsun inş ... ben kaçırmışım onu sanırım... doğum kontrol hapı kullanıyosun sanıyodun ... yani sadece hapla mı düzelebiliyo bu sonuç ? sıkıntılı bi durum değil değil mi düzelmesi, yanlış bilmiyorum değil mi ?

bencede..havada iyi değil.artık haftaya :)

renkliatlas, canım hem adet hemde grip için geçmiş olsun.artık son olsun ya...

Son düzenleme:
Kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim.

Ceza doktorun normale getirmek için bir çözüm bulur üzülme canım...

Renkliatlas, ikisi için de geçmiş olsun, benim de elikulağında bugün yarın adet olurum...

Nazlım canım yağmuru sorma. Ben de dün gece yıldız var dye 3 posta astım dışarıya. Gece 5 te gökgürledi ve toplayıp salona serdim.

Nuray tartışma oluyor ara sıra. Ben de Günlük gibi eşime bu aralar gideceğim diyorum o da çok söylüyorsun gerçek olacak diyor. Ben araba almadığımız için diyorum. Ablasına borç verdi diye. Sabah nöbetçiyim araba da gelmedi çok değil 20 dakika ama yağmurda zor oldu...

Candaş bu hafta evdeymişsin. Senin avatarın çok güzel inşallah canım resimdeki gibi leylekler ikiz getirir.

Hellocuğum ben bu hikayeyi bilmiyordum. Çok anlamlı isimmiş. Ben dergi adı sanıyordum yalnızca.
İnternetten de bak hangi eşyalar kullanışlı diye ama puset al kesin...

Segemy, hastanelerde böyle şeyler oluyor malesef. Keşke olmasa. İnşallah muhatap olmazsın o kişiyle tekrar.

Günlük canım benim doktorum da özelde o da dedi bana fakültede yaptır pahalı genetiğe de gidecek dedi. Gitmez olaydım düşüğü hapla yaptırıp kürtaj yaptılar boşuna bir ay genetik bekledim. Sonuç bana ait geldi ve bunu bile anlamadılar kız bebekmiş dediler. Hiç güvenmiyorum buradaki fakülteye canım...

Eşine tekrar geçmiş olsun,işe başladı hastalandı. Romantizm güzeldir.

Hatırlayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız?

sağolun kızlar... inşallah bu son adetim olur..canım çok sıkılıyo neden olmuyor bebiş diye:2: yumurtlama gününü değerlendiriyoruz,yinede olmuyo.. acaba rahim ağzındaki o yara etkiler mi :2:

yaa ne alem hatunlarsınız yaa gül gül öldüm...prolaktin konusunda herkez bir başka yazmış bende sizi okurken diyordum ki süt hormonu gebe kalmaya engel bir hormun diye biliyorum..cezanın yüksekti düşmesi için dr verdi yanlış hatırlamıyorsam oda çok düşmüş diye biliyorum yaaa sonra dedimki hııı hepimiz bu bebek olayına öyle kaptırmışızki googleden yazıyorsun prolaktin ne diye çıkıyor ayyy yaa sinirlerim bozuldu iyice kızlar başa sarıyoruz galibaa gülme krizi geldi renkli yazmış bebek olmuyor üzülüyorum diye ,cezanın morali bozuldu ,nuray ve chnb nin eşiyle tartışmaları var ,candaş eşine ulaşamadı ,hellom ay ne oldu ne olacaklarda ,senemin dra morali bozuk, minikler nerelerdesin ? nazlım temizlikle boğuşacak şimdilik bunları düşünüyor onunda yarın kontrolü var, ben testi aldım henüz gelmedi onu düşünüyorum kocamada söylemedim aldığımı zaten tartışmıştık çok takıyosun diye bunu söylersem tırlattığımı düşünecek offf offf ayy ne dertliymişiz beee yaa...

allahım, bu topik çok renkli sen duy sesimizi tek dileğimiz bebeklerimize meleklerimizin kardeşlerine kavuşmak senin izninle... sağlıkla hayırla onları bize tez zamanda gönder yarabbim...

chnb, canım bizde eşimle araba var kullanmayı neden öğrenmiyorsun diyor bunun için hep tartışıyoruz:))ben kesinlikle cesaret edemiyorum bi defa allah korusun çok kötü bir kazadan döndük o gün bu gündür korkum devam ediyor...

renkliatlas, bencede dr git canım geçmiş olsun o kadar kötüysen ilaçsız biraz zor olur...bebiş olucak canım olucak ama o yara bence etkili başka bir dra gitsen için daha birr rahatlar diye düşünüyorum... eşin ne diyor peki...

nazlım, canım tabiiki abla diyebilirsin...bende 32 yim 33 olmaya adayım:))

hellom, bırakmadılar seni yan gelip yatasın yaaa...gelenler çalışsın biraz söylede canım sen yorulma cici anneee...

canım ne güzel anlatmışsın resmen bi kaos ortamı gibi olmuş.. herkesde ayrı bi dert ama ortak noktamız bebek...

yara olduğunu dr dedikten sonra zaten bebek düşünüyorsun şuan için yakmaya dondurmaya gerek yok dedi.. eşim ise sabırlı olmamı söylüyor,çok takmamak gerek diyo ama ben dinlemiyorumm iştee

Canım herkes birbirinin derdini anlıyor burayı seviyorum. Bana da yatılı misafir gelecek yarın da sabah oğlanın toplantısı var, öğlen arkadaşlardan birkaç kişi gelecek, sonraki akşam biz davetliyiz. Şimdi temizlik yapıyorum, banyo takımını yıkadım güzeldi hava şimdi yağmur başladı topladım... Oğlan suluğu çantaya koymuş defterini ıslatmış kurusun diye koydum, pantolununu yırtmış yarın bir de pantolan almam lazım yedek. Ders hazırlığı yapmam lazım. Bu haldeyim. Allahtan eşim aradı yemeği dışarıda yiyecekmişiz... Herkes bu ara acayip dolu...

Oğlana diyorum ben de şemsiyemi okulda unutmuşum. Eşim kesin kızar sabah dadedi sen bunu unutursun ...

Kafa mı kaldı:) Bu arada en yaşlı benim ocakta 35 oluyorum( Ama takmıyorum canlarım...

Renklitaşçığım her ay her şey yolundaysa yüzde 30 muş. Bu da bizlerin tesellisi galiba. Ama kafan rahat edecekse git başka doktora. Yaraya da bir şey diyemem. Yakmadan dondurmadan tamamen yok olmaz mıymış acaba?

merhaba canım. şimdi açtım neti. akşamları yorgunluktan kanepede dinlenirken sızıp kalıyorum. uyuyorum çok fazla. bugün öğleden sonram boştu eve geldim ve uyudum yine.
. bugünlerde çıkacaktı değil mi?bakıcam şimdi. ama yazdıklarına çok şaşırdım canım ya. xx kormozumu sana mı aitmiş?test sonuçların nasıl çıktı, son sayfadan başladığım için okuyamadım geçmişi.

selam kızlar ben feci grip oldum,resmen yüzüm şişti ağrıyor,çenem dişlerim ağrıyo..baya okkalı grip oldum..bugünde regl oldum..hepsi üst üste geldi..bu ayda bebiş yok

geçmiş olsun canım.
ballı limon iç. sıcak suda, çok iyi gelir. okullar açılması bana piskolojik olarak iyi geldi. çok yoruluyorum aklıma pek gelmiyor.
sen şu günlerde izindesin ya ondandır.
yolculuk ne zaman, yurt dışına.

Canım test sonucum yani kromozom fotoları ise daha belli değil. Dün fotoları alıp gönderdim bugün faksla.

Malesef fakülte doktoru 46 xx yazısının altında koryon villusları saptanmamıştırı anlamadı. Bu bebeğe ait bulgu yok demişti. Sonuçta yazan 46 xx ise benim kromozom sayımmış. Onlara kalsa hemen ilk adetten sonra deneyebilirsin dediler. İstanbuldaki doktor dedi senin kromozomun o 46 xx dedi. Kimlere güveneceğiz ya...

Senin 5-6 sı gibiydi sanırım. İnşallah bu ay senden alırız haber. Bu ay herkes adet oldu ben de yarın olurum bugün bekledim ama yarın gelir normal akıntım başlıyor sonra geliyor. Başladı hafif akıntım. Zaten korunduk...

Ben de yoruluyorum ama alıştım buraya da bakıyorum her gün...

evet canım sıcak limonata yaptım ballı içtim onları içince iyi geliyor..okulda insanın aklına bebek felan gelmiyor ma bu sene bizim okulda 4 kişinin bebeği olmuştu iyiki izindeyim bunalırdım sürekli bahsederlerdi bebeklerinden benmkide onlarla aynı ayda olacaktı yaşasaydı.. haftaya gidiyorum oturum iznimin gelmesini bekliyorum bu hafta içi gelir inşallah.. kocamı özledim bir an önce yanına gitmek istiyorum

düşüğe sebep olan bişey.sanırım kan eksiklği gibi ama önlemi var diye biliyorum.çok sıkıntılı bi durum değil gibi ... ama endişelenmemek bizler için mümkün değil (

hım ceza onu yükseltmek için ilaç almıştı, allah dermansız dert vermesin ama yinede sorun işte insanın kafasını kurcalıyor.

kuzu vuslat haftaya kalmış bu hafta sonu dinlenirsin. havada çok iyi değil zaten.

kafam çok dolu. oturtamadığım şeyler var hala kitap falan gibi. planlard da değişti bizde herşey alt üst canım.
eveto civarlar. 4 akim eşimin doğum günü. rutin olan her ay yaptığım kendimi rahatlatma testini o gün yapmayı planlıyorum. negatifi görünce bütün belirtilerim kayboluyor, rahatlayıp adetimi öyle bekliyorum. hayırlısı olsun bakalım.

canım doğum kontrol haplarının etkisi bir kaç ay sürebilir. ondan olabilir. geçmiş olsun. düzelir canım bir şekilde merak etme. kadın promlerinin düzelmesi daha kolay oluyor.

Son düzenleme:

Canım benim geçen sene girdiğim sınıf düzeyleri hepsi. Bizim de kitaplar değişti, kitap değince metinler sorular değişiyor. Yine hazırlık lazım. Dönem başı zor tabi. Kulüptü,plandı. Bize hem sınıf hem kulüp verdiler. Ödev dilekçelerini bile verdler...

canım ben de kürtajdna beri hiç bırakmadım nerdeyse. her gün ya elevit ya folbiol içiyorum. 4 ay geçip bişey çıkmayınca bıraktım tabi, kilo da aldırıyor. ama doktorum folbiolü kırıp da yarım içi ded. ben de tekrar başladım.

ilk defa sınfım yok, nasılsa. çok şükür. ödev dilekçeleri için çok erken değil mi canım ya.
bazen diyorum şu an çocuğum olsa ne yapardım diye. yatıp uyuyamazdım mesela.Allah yardımcın olsun ne diyeyim. akşma mutfağı olduğu gibi bırakıyorum, uyuyakaldığım için. sabahları eşim benden geç çıkıyor biraz, etrafı toparlıyor sağolsun. yemek konusunda da ne bulursak yiyourz. genelde bir gün yapıp iki gün yeme yoluna gidiyoruz. yemekleri ben yaparım hep. ama bu mevsimlerde eşim hafta da iki kere falan balık yapıp beni rahatlatır.

o zaman senin için iyi olmuş canım. kötü olurdun gerçketen. belki oralarda kafan dağılır, hamiş dönersin türkiyeye.

İnşallah gidersin bir an önce canım. Kafana da takmamaya çalış. Oradakendine uğraşlar bul. Kafan dağılır.

Canım erken daha çocuklara ne ders içeriklerini ne de hocaları anlamış değil ama idare verdi... Yemeğe bizimki çok önem verir tek yemeği de sevmez. Kalabalık aileden gelmiş ya alışık yanında birileri olsun istiyor. Şimdi alacaklar beni yemeğe gideceğiz, sonra çaya gelecekler bize...
Eşin iyi yardım ediyor. Bizim de eskiden ederdi, şimdi zamanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…