- Konu Sahibi aylin_fatih
-
Kızlar ben çok heyecanlıyım yav :18: Yarın doktor randevum var. 2 Nisanda gidecektim ama caydım o doktordan. Sabredemiycem artıkBugün zaten bi garip hallerdeydim. Midem iki sabahtır çok fena. Kahvaltı yapamıyorum, çubuk kraker yiyorum. Ama öğlen oldu mu da canım sadece, sadece tek bir yemek çekiyor : Kestirmeli Kerevizzzz Ulen ben bu meret sebze evde pişince sokaklara vururdum kendimi evlenmeden önce. Ne zaman sevdim de canım çekiyor bilmiyorum. Bizim burada temizliğine çok güvendiğimiz bir lokantada çıkıyor çarşamba günleri, rica ettim bana bugün de yaptılar azıcık. İki gündür onu yiyorum. Ay çok ilginç ama. Böyle üzerine limonu sıka sıka mmmmm Offf bak yine canım çekti! Bu arada hamilelik belirtilerine bir yenisi daha eklenmiş oldu, alakasız yemeklere aşermek
Kuzular dua edin benim için olur mu? Bakmayın gevezelik ettiğime, fena heyecanlıyım. Ondan zaten.
Kızlar malesef haberler kötü. Daha doktora gitmedim ama sabah kahverengi lekelenmem oldu çok az. Sonra yine tuvalete gittim, yoktu. Üzerine bir de normal renkte akıntı oldu. Ama sabede bu değil. Bu sabah göğüslerimdeki hassasiyet geçmiş gibiydi. Yani dokununca acımıyor. Bu da beta HCG ile alakalı sanırım. Daha önceki düşüğümde de ilk leke gelmişti. Sonra bir iki damla kan. Sonra da biliyorsunuz işte. Sanırım aynısı oluyor. Henüz ağrı yok ama dediğim gibi. Diğer belirtiler yavaş yavaş kayboluyor. Doktor randevum 12.30'da. İyi umudum yok hiç. Bebiş bana sadece kötü bir 1 nisan şakası yapıyordur umarım.
ya kötü birşey olmayacak. sabah sabah ekşın yaptık o kadar
kuzey canım senden naber
Kızlar malesef haberler kötü. Daha doktora gitmedim ama sabah kahverengi lekelenmem oldu çok az. Sonra yine tuvalete gittim, yoktu. Üzerine bir de normal renkte akıntı oldu. Ama sabede bu değil. Bu sabah göğüslerimdeki hassasiyet geçmiş gibiydi. Yani dokununca acımıyor. Bu da beta HCG ile alakalı sanırım. Daha önceki düşüğümde de ilk leke gelmişti. Sonra bir iki damla kan. Sonra da biliyorsunuz işte. Sanırım aynısı oluyor. Henüz ağrı yok ama dediğim gibi. Diğer belirtiler yavaş yavaş kayboluyor. Doktor randevum 12.30'da. İyi umudum yok hiç. Bebiş bana sadece kötü bir 1 nisan şakası yapıyordur umarım.
ya inşşllh yagunaydım kittciim
bende haftasonu geçsin dıe bekliyorum işte bii yandanda dusunmemeye calısıyorum ...sen de durumlar nasıl cnmm
pren senden naber
Ya sabah 7.30 gibi oldu leke. Ama açık kahve rengi. Ağrı yok kasıklarda çok şükür. Geçen sefer akşam saatlerinde koyu kahve ve yoğun bir akıntı olmuştu. Akşam birkaç damla kanama. Sabaha da artmıştı. Sabah bir de göğüsleri muayene edip az ağrıyla karşılaşınca kötü oldum. Bulantı devam ediyor ama stresimden onu bile az hissettim. Yok ben doktora gitmeden kafayı yiycemSaat 12.30 olsa da gitsem bir an önce. Yemin ederim 15 dakikada bir tuvalete gidip siliyorum peçeteyle.
Ya sabah 7.30 gibi oldu leke. Ama açık kahve rengi. Ağrı yok kasıklarda çok şükür. Geçen sefer akşam saatlerinde koyu kahve ve yoğun bir akıntı olmuştu. Akşam birkaç damla kanama. Sabaha da artmıştı. Sabah bir de göğüsleri muayene edip az ağrıyla karşılaşınca kötü oldum. Bulantı devam ediyor ama stresimden onu bile az hissettim. Yok ben doktora gitmeden kafayı yiycemSaat 12.30 olsa da gitsem bir an önce. Yemin ederim 15 dakikada bir tuvalete gidip siliyorum peçeteyle.
ne olsun canım ya halen bişey yok bakalım bekliyorum senden naber
ya gecen seferkinde bu kadar uzun sureden sonra lekelenmelerin olmadı galiba gebeligini ilk ogrendiğin zmnlardı galiba ayrıca dur bakalım gidince gorecen kalbi atıyoo kese buyumus normal dicek bu lekeye dinlen yorma kendini bir igne yapar belki ufff ...benim kızkardeşim 3 ayının içinde regl oluyor gibii kanamalar yasadı ama allah uzun omur versin dogdu 5 aylık su an da ....dur bakalım bii dur:13:
Göğüslerimi sıkıp sıkıp durmaktan ağrıttım sonunda :) Bulantı da devam ediyor.Ya kahverengi leke dediğim de böyle çok açık bir kahverengi, daha çok yavruağzı gibi. Şimdi yine gittim, yoktu bişey. Plesentanın yerleşmesi diye bi şey varmış bu haftalarda, lekelenme yapabilirmiş. Offf ne desem boş. Doktor görecek, söyleyecek. Ne zor bir bekleyiş bu. Mübarek cuma gününde inşallah umutlarımı yeşertir yine Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?