Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senem durdu mu peki akıntı, muhtemelen doktor progestan verecektir, önemli olan güm gümler

Son düzenleme:

cnm benim iyi yapmıssın git tabiii yaa bekleme anlıyorum o heyecanını hiç bişeye benzemez
hayırlısıyla git gel hayatım beklyrz guzel haberlerini

cnm benim gunaydın dur bakalım kendi kendine kuruntu yapma cok az geldi dıosun progestona başlatır.. lutfen ya olumsuz dusunme en azından doktora git gel ondan sonra yorumlayalıımm tmm cnm beninm

ya kötü birşey olmayacak. sabah sabah ekşın yaptık o kadar

kuzey canım senden naber

ya kötü birşey olmayacak. sabah sabah ekşın yaptık o kadar

kuzey canım senden naber

ya inşşllh ya gunaydım kittciim
bende haftasonu geçsin dıe bekliyorum işte bii yandanda dusunmemeye calısıyorum ...sen de durumlar nasıl cnmm

Canım benim sakın paniğe kapılma belkide yerleşme kanamasıdır üzme kendini lütfen bişeyin yoktur inşallah sen panik yapma ınancını yitirme...

ya inşşllh ya gunaydım kittciim
bende haftasonu geçsin dıe bekliyorum işte bii yandanda dusunmemeye calısıyorum ...sen de durumlar nasıl cnmm

10.günde çok hafif olan silik çizgi 11. günde çıkmadı bugün 12. gün bakıcam, ama dediğin gibi bu testler beni manyak yapacak sanırım.
sen pazar günü yapacaksın değil mi test, hayırlısıyla inşallah canım

Akıntı olmadı bi daha. Sabah tuvalet kağıdına bulaştı çok az. Bir daha sildim, yok. Sonra yine akıntı geldi ama normal, krem rengi. Her zamanki gibi yani. Ama ne bileyim ya, göğüslerim acımıyor kaç gündür acıdığı gibi. Hassasiyet var da dün dokunamıyordum bile. Bugün çok az.

ya gecen seferkinde bu kadar uzun sureden sonra lekelenmelerin olmadı galiba gebeligini ilk ogrendiğin zmnlardı galiba ayrıca dur bakalım gidince gorecen kalbi atıyoo kese buyumus normal dicek bu lekeye dinlen yorma kendini bir igne yapar belki ufff ...benim kızkardeşim 3 ayının içinde regl oluyor gibii kanamalar yasadı ama allah uzun omur versin dogdu 5 aylık su an da ....dur bakalım bii dur:13:

Ya sabah 7.30 gibi oldu leke. Ama açık kahve rengi. Ağrı yok kasıklarda çok şükür. Geçen sefer akşam saatlerinde koyu kahve ve yoğun bir akıntı olmuştu. Akşam birkaç damla kanama. Sabaha da artmıştı. Sabah bir de göğüsleri muayene edip az ağrıyla karşılaşınca kötü oldum. Bulantı devam ediyor ama stresimden onu bile az hissettim. Yok ben doktora gitmeden kafayı yiycem Saat 12.30 olsa da gitsem bir an önce. Yemin ederim 15 dakikada bir tuvalete gidip siliyorum peçeteyle.

canım benim ya bir sürü forum okudum sen öyle yazınca göğüsler falan kanamalar akıntılar neler neler, ve kötü bir tablo yok bizim durumumuzda.

ya cnm sen git belki erken alırlar muayeneye

eşimin iş yerinde arkadaşı hamileydi kız bir kalmış koltuktan olduğu gibi kan, hemen dr gitmişler eşim dedi sende gel kızı tanıyorum bende ama yok böyle bir kanama bacaklarından akıyor, o haldeyken bile allaha şükür sağlıklı bir kız çocuğu doğurdu, nasip kısmet ya bu işler kuzeyim.
allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin kardeşine cicim.

senemim bi telaş bi stres yapmamaya çalış, kötüyü düşünme, olumlu düşün lütfen biliyorum zor ama ama yapmayalım böyleee kalp atışlarını bizim içinde dinle yemin ederim bende sendeki kadar vardır heyecan , 11 saat hayırlısıyla git güle güle gel bise :)

Son düzenleme:
Göğüslerimi sıkıp sıkıp durmaktan ağrıttım sonunda :) Bulantı da devam ediyor.Ya kahverengi leke dediğim de böyle çok açık bir kahverengi, daha çok yavruağzı gibi. Şimdi yine gittim, yoktu bişey. Plesentanın yerleşmesi diye bi şey varmış bu haftalarda, lekelenme yapabilirmiş. Offf ne desem boş. Doktor görecek, söyleyecek. Ne zor bir bekleyiş bu. Mübarek cuma gününde inşallah umutlarımı yeşertir yine Allahım.

inşallah, senem gitmedin mi sen anam doktora saat 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…