KIZLAAAAAR! Şimdi geldim doktordan. Allah'ım nasıl bir stres, nasıl bir heyecan. Doktorun her mimiğinden anlam çıkarmalar... Smear testleri, alttan muayeneler... Sonuç : Kalbi pıt pıt atan, 6 haftalık, 0.60 cm lik bir fasulye tanesiiiiiKesemiz düzgün, tahmin ettiğim gibi sol tarafta yerleşmiş. Benim hesabıma göre bugün tam 6 haftalık oluyordu. Kese 6 haftaya uygun, bebişin boyuna bakarsak 6+1 günlük :) Çok sağolun güzel dilekleriniz, niyetleriniz, desteğiniz için. Allahım kat kat güzel duyguları dertsiz tasasız size yaşatsın inşallah.
KIZLAAAAAR! Şimdi geldim doktordan. Allah'ım nasıl bir stres, nasıl bir heyecan. Doktorun her mimiğinden anlam çıkarmalar... Smear testleri, alttan muayeneler... Sonuç : Kalbi pıt pıt atan, 6 haftalık, 0.60 cm lik bir fasulye tanesiiiiiKesemiz düzgün, tahmin ettiğim gibi sol tarafta yerleşmiş. Benim hesabıma göre bugün tam 6 haftalık oluyordu. Kese 6 haftaya uygun, bebişin boyuna bakarsak 6+1 günlük :) Çok sağolun güzel dilekleriniz, niyetleriniz, desteğiniz için. Allahım kat kat güzel duyguları dertsiz tasasız size yaşatsın inşallah.
allahım cok sukurnasıl sevindim nasıl sevindimm o lekelenme neden olmus peki
KIZLAAAAAR! Şimdi geldim doktordan. Allah'ım nasıl bir stres, nasıl bir heyecan. ... Smear testleri, alttan muayeneler Doktorun her mimiğinden anlam çıkarmalar... Sonuç : Kalbi pıt pıt atan, 6 haftalık, 0.60 cm lik bir fasulye tanesiiiiiKesemiz düzgün, tahmin ettiğim gibi sol tarafta yerleşmiş. Benim hesabıma göre bugün tam 6 haftalık oluyordu. Kese 6 haftaya uygun, bebişin boyuna bakarsak 6+1 günlük :) Çok sağolun güzel dilekleriniz, niyetleriniz, desteğiniz için. Allahım kat kat güzel duyguları dertsiz tasasız size yaşatsın inşallah.
Doktor müthiş bir adam. Herşeyi ayrıntısıyla anlattı. Lekelenmeyi sordum, açıkça bilmiyorum dedi. Kese civarında kanama yok, lekelenme eski kanamaya işarettir ama bu her zaman olabilir, şimdilik tehlike yok dedi. Açıkçası bilmiyorum demesi hoşuma gitti. Laf kalabalığı yapmıyor adam.allahım cok sukurnasıl sevindim nasıl sevindimm o lekelenme neden olmus peki
holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy be ben biliyordummmmmmmmm biliyordumgözünüz aydın gözümüz aydın.
yaşasınnnnnnn yaşasınnn, senemmmm stresten karnım ağrıdı benim:
yerim ben o fasulyeyiii
kuzey şimdi çanlar senin için çalacak kuzummm :)gelsin bebeler.
candaşda çok sevinecek herkes çok sevinecek
AY bende stres, Doktorun her mimiğinden anlam çıkarmalar,Smear testleri falan deyince korktum çok şükürki sonuç ikinizinde bişeyi yokmuşöyle lekenmeler bazı hamileliklerde olabiliyor.Hatta benim arkadaşım 9 ay boyunca doğum yapana kadar hep kanama progestan kullandı çok şükür çok sağlıklı bir kızı oldu . inşallah seninde sınıfın bol broblemli :) ama hamileliğin 0 problemsiz geçer
senem için bende kız diyorum senin için karar veremedim hellom ya ama erkek ağır bastı :) kuzey erkek bencede :) inş benimde dediğin gibi ikiz olurda sanda yemek borcum olur :))canımm selamlar,
senem eminim ben bizler öyle olmayacağızsenem ya bilmiyorum hep kız geçiyor içimden,
candaşın ikizi olacak, kuzeyimin oğlu olacak gibime geliyor ama ne olur kızmayın his :)))) önce sağlıklı hayırlısı
bu mesajdan sonra .....Kızlar malesef haberler kötü. Daha doktora gitmedim ama sabah kahverengi lekelenmem oldu çok az. Sonra yine tuvalete gittim, yoktu. Üzerine bir de normal renkte akıntı oldu. Ama sabede bu değil. Bu sabah göğüslerimdeki hassasiyet geçmiş gibiydi. Yani dokununca acımıyor. Bu da beta HCG ile alakalı sanırım. Daha önceki düşüğümde de ilk leke gelmişti. Sonra bir iki damla kan. Sonra da biliyorsunuz işte. Sanırım aynısı oluyor. Henüz ağrı yok ama dediğim gibi. Diğer belirtiler yavaş yavaş kayboluyor. Doktor randevum 12.30'da. İyi umudum yok hiç. Bebiş bana sadece kötü bir 1 nisan şakası yapıyordur umarım.
yemin ederim korkuyla okudum sonunca kötü bişey diyeceksin diyeholeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy be ben biliyordummmmmmmmm biliyordumgözünüz aydın gözümüz aydın.
yaşasınnnnnnn yaşasınnn, senemmmm stresten karnım ağrıdı benim:
yerim ben o fasulyeyiii
valla çok sevindim ya :) :nzar: canım ödüm patladı varya senem kötü bi haber verecek diye, ben olmayalı resmen ekşın olmuş bugün ya :)) ama helloma ulak vermek gerek, valla topiğimizin umudusun resmen ya :)) İnş Allah sanada en tez zamanda nasip edeer, çünkü çok tatlı bi anne olacaksın sende :) eminim buna :)kuzey şimdi çanlar senin için çalacak kuzummm :)gelsin bebeler.
candaşda çok sevinecek herkes çok sevinecek
aynen bende :) neyse ki sonunda müjdeyi verdi :)AY bende stres, Doktorun her mimiğinden anlam çıkarmalar,Smear testleri falan deyince korktum çok şükürki sonuç ikinizinde bişeyi yokmuşöyle lekenmeler bazı hamileliklerde olabiliyor.Hatta benim arkadaşım 9 ay boyunca doğum yapana kadar hep kanama progestan kullandı çok şükür çok sağlıklı bir kızı oldu . inşallah seninde sınıfın bol broblemli :) ama hamileliğin 0 problemsiz geçer
inşalllah sağlıklı ve sorunsuz bi hamileik geçirir senem ve tüm hamişler :)ayy maşallah cnm ya çok sevindimm inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin
senem için bende kız diyorum senin için karar veremedim hellom ya ama erkek ağır bastı :) kuzey erkek bencede :) inş benimde dediğin gibi ikiz olurda sanda yemek borcum olur :))
bu mesajdan sonra .....
yemin ederim korkuyla okudum sonunca kötü bişey diyeceksin diyeçok şükür minik yeğenimiz annesini sevindirmiş :) Allahım çok şükür, inş 9a ay sağlıcakla taşıyıp sağlıcakla kucağına almak nasip olur canım :) Çıktığın yol hayırlı uğurlu ola inş :)) bugün topiğimizin ilk bayramınıda kutlamış bulunuyoruz :) Ayrıca Bütleri geçtin şeker, şimdi bütleri verme sırası biizde :) Bakalım dönem uzatcak mıyız :)))
bunlar senin ve bebeğin için :)
valla çok sevindim ya :) :nzar: canım ödüm patladı varya senem kötü bi haber verecek diye, ben olmayalı resmen ekşın olmuş bugün ya :)) ama helloma ulak vermek gerek, valla topiğimizin umudusun resmen ya :)) İnş Allah sanada en tez zamanda nasip edeer, çünkü çok tatlı bi anne olacaksın sende :) eminim buna :)
aynen bende :) neyse ki sonunda müjdeyi verdi :)
inşalllah sağlıklı ve sorunsuz bi hamileik geçirir senem ve tüm hamişler :)
ya arkadaşlar bişey sorucam ben tekrardan gebelik düşünüyorum ya yapmam gereken bişey varmı sizler tecrübelisiniz benden bilgi istiyorum sizden
Tatlım folicasiti bırakma. Sağlıklı beslenmeyi de. Hamileymişim gibi beslendim ben düşükten sonra da hep. Sütünü iç, balını ye, kaloriyi sağlıklı şeylerden ay ki sağlıklı yumurtalaraın olsun. Sigara içmiyorsan ne mutlu. Hatta eşin de içmese en iyisi. En azından bu dönem azaltsın içiyorsa da. Bebeği de hemen istiyorsan, yumurta takibi yapabilirsin. Ama yine de hemen olmayabilir. Bak benim iki adet oldu, üçüncü dönemde geldi. Hiç bir sorunumuz da yoktu. Çok stres ve acele yapma yani. Bir arkadaşımın da iki adetten sonra geldi gebelik, bebeği var şimdi. Benim de aklıma gelenler bunlar. Ha bir de Allah rastgetirsinya arkadaşlar bişey sorucam ben tekrardan gebelik düşünüyorum ya yapmam gereken bişey varmı sizler tecrübelisiniz benden bilgi istiyorum sizden
seneeem çok sevindim yaa uff nasıl güzel bir duygudur o anı yaşamak tebrik ediyorum Allah bu sefer yavrunuzu size sağlığıyla bağışlasın inşallah
Çooook teşekkürler kuşum:13:ayy maşallah cnm ya çok sevindimm inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin
senem için bende kız diyorum senin için karar veremedim hellom ya ama erkek ağır bastı :) kuzey erkek bencede :) inş benimde dediğin gibi ikiz olurda sanda yemek borcum olur :))
bu mesajdan sonra .....
yemin ederim korkuyla okudum sonunca kötü bişey diyeceksin diyeçok şükür minik yeğenimiz annesini sevindirmiş :) Allahım çok şükür, inş 9a ay sağlıcakla taşıyıp sağlıcakla kucağına almak nasip olur canım :) Çıktığın yol hayırlı uğurlu ola inş :)) bugün topiğimizin ilk bayramınıda kutlamış bulunuyoruz :) Ayrıca Bütleri geçtin şeker, şimdi bütleri verme sırası biizde :) Bakalım dönem uzatcak mıyız :)))
bunlar senin ve bebeğin için :)
valla çok sevindim ya :) :nzar: canım ödüm patladı varya senem kötü bi haber verecek diye, ben olmayalı resmen ekşın olmuş bugün ya :)) ama helloma ulak vermek gerek, valla topiğimizin umudusun resmen ya :)) İnş Allah sanada en tez zamanda nasip edeer, çünkü çok tatlı bi anne olacaksın sende :) eminim buna :)
aynen bende :) neyse ki sonunda müjdeyi verdi :)
inşalllah sağlıklı ve sorunsuz bi hamileik geçirir senem ve tüm hamişler :)
seni özledim ben, napıyorsun, nasıl gidiyor hayat.
benim erkek dimi , bana da benim olursa oğlum olur gibi geliyor.
inşallah canım hepimizin kucağı boş kalmaz,
yemek borcunu unutturmamamm sana, şaka bir yana ikizlerin olsun allah izin verirse gelirim yanına :))) ohh mis mis
deminde eşimle görüştüm bu sene tatil dedi bodrum olur galiba yine aklıma senem geldi ben gelene kadar göbiş kocaman olur fotoğraf çektiririmmmm :)
sizlerde benim neşe kaynağımsınız, sürekli açık oluyor benim forum msn kontrol eder gibi kontrol ediyorum, hepimizden iyi haberler gelsin. zaten yeterince zor günler geçiriyoruz.
öptüm seni.
senem
aman tü tüüü tütüüüüüüüüüü
çooook mutlu oldum canım..inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Allah nasip eder...bugün okulda kaç kez girdim sonunda güzel haberini aldım..kendim hamileymişim gibi çok sevindim.
senem kapıyı açtı sıra kimde:)
herkese iyi hafta sonları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?