Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldn ablacımmm dün işten çok geç çıktım direk duaya gittim eve de 11 de geldiimden o saatten sonra yapmadım test bugün 14.günüm benim bugün yapcam bakalım ne olcak amannn hakkımızda hayırlısı geçen ay 14günümde adet olmuştum ödüm kopuyo erken gelcek diye senin gibi bende bebekten çok düzensiz adetlerden korkuyorum rabbim kızına sağlık ve bi kardeş nasib etsin ablacım inşallahhh bakalım ay sonunda hangimizden gelcek patlama candaş benden çok umutluymuş umarım umudunu yarıda bırkamam :)

o zaman şuanda yapabilceğim şey, 40 gün geçti.. eğer regl başlamazsa 50 güne kadar başka bir doktordan randevu alıp gideceğim.. Ama umarım gelir .. artık doktor hasatane görmek istemiyorum..ne zaman görsem başımı indiriyorum kafamaı çeviriyorum.. ultrason resminide bugün atabildim

canım burdaki insanların sana çok fazla yardımcı olabileceini sanmıyorum bizler evlatlarımızı deli gibi isterken kaybettik canımız çok yandı senin durumunda çok zor allah yardımcın olsun 50 gün bekle eğer hala adet olmazsan başka bi doktora git ilaç verirler adet söktürücü olursun merak etme

sizleri çok iyi anlıyorum çok haklısınız.. Umarım her isteyenin çok güzel sağlıklı bebekleri dünyaya gelsin... Benim paylaşımımda bu tarz hatalara düşülmemesi için örnek olsun.. Herşey için çok teşekkürler, Hoşçakalın.

nazlım, sağol canım allah hepinizin yüzünü güldürsün içindede benim:)) inşallah erken olmazsın sende... bende geç olmam inşallah...

ceza kış geldi ya tüm bayanların ortak sorunu saç kurutmak kolay gelsin. Annene de selam söyle

yavrum ben gel demesemde o mutlak gelir bayan çok bilmiş... o varken bana laf mı düşer dün telefonda diyor çok güzel çocuk yetiştirin zaten diyoer oğlumun kuralları vardır falan sende çok şımartmasın sanki :) herşeyi o biliyor o varken çocuk büyütmek çocuk yetiştirmek bana mı düşmüş.

nazlım, sağol canım allah hepinizin yüzünü güldürsün içindede benim:)) inşallah erken olmazsın sende... bende geç olmam inşallah...

sende sağol ablacım az kalsın 15 gün sonra dananın kuyruğu kopacak ceza sen ben candaş hepimizin tarihleri aynı nerdeyse bakalım nolcak

bu programı kızlardan biri daha önce paylaşmıştı canım bende almıştım ama parayla üyelik oluyor üye olmazsan tam bir ay sonra siliniyor bütün veriler nakavt:)) ama güzel beğenmiştim ilişki ne zaman oldu onun tarihini bile yazıyorsun teşekkürler..

bende :) ama tefal çok güvenli. bende de tefal varda malum evle bağlantım olmayınca çokta bişey bilmiyorum ... ama sanırım tefal alacağım.diğerinin görüntüsü çirkin bid :) teşekkür ederim şekerim :)
:)) yok be ne eskisi :) o da bayadır bi marka aslında ..alman markası ve en iyi teknoloji oymuş buhar sisteminde de bilemedim yani.yinede 2 adaşın dediği gibi tefalde kara kılcam gibi.bide kardeşlerimle beraber alcaz.onlarda çalışıyolar. öğrenim kredilerini ödeyeceklerdi sistem değişmiş, başlangıç seneyeymiş.bende o arayı değerlendireyim bişeyler aldırayım dedim :) ee evlatlarının kaymaklarını yeme vakitleridir artık değil mi :))
teşekkürler canım... yinede o kadarda korkam bizden ) yolunda gitmeyen bişeyler olursa sorularını bildiğimiz kadarıyla cevaplarızda dilerimki herşey yolunda gitsin ... dilerim başkalarıda düşmez bu hatalara. geçmiş olsun ...
sanırım tefal olacak :) bende genel anlamda beğendimde diyorum ya evde pek olmadığımdan acaba bana mı iyi geldi filan ? akakçeyi biliyorumda orda bi kaç site seçeneği sunuyor. hepsimi gönderiyo acaba garantisini * birkaçı peşine taksitlede bölüyor.hmm :)) bu arada 3 kağıt yapcam. annemede kendiminkinin aynısını alacaktım o clipsodan ama sanırım son sistemdeki acticook. fiyatlarıda yakın.aldığımı kendime bendekini anneme :) ayoptır sorması sen kaça almıştın ?

Son düzenleme:
annelere can feda bende anneme 8 ay önce bulaşık makinası aldım 3 kardeş ödedik ne mutlu oldu kadın geçen ayda halı aldım tv dolabı aldım çok mutlu oldu bazen diyorumki evli olmasamda bütün paramı anneme harcasam eşim sesiniz çıkarmaz ama tabi bi yere kadar:)

zaten hastasın sende dikkat etcen kuzum umarım emeklerimiz boşa çıkmaz senin kaçıncı ayın ceza bu hep düzenli ilişkiler oldumu böyle
canım geçen sene kasımda kürtaj olsum ilk 3 ay deneme olmadı sonra 5 kez denedik tutmadı geçen ayda korunduk...hayırlısı canım.
ben o markayı ilk kez duydum canım.ben normal bi düdüklü kullanıyorum çok memnunum..nerdeyse bütün yemeklerimi onda pişiriyorum..eşimede kullanmaı öğrettim..çalışan bayanlar için çok pratik.
canım eşimin telofununda bi program var 16 sından sonra ayın 22 sini kadar yumurtlama olduğunu gösteriyor.ayrıca hangi gün de ilişkiye girersen kız mı erkek mi olacak onu bile gösteriyor.

sende sağol ablacım az kalsın 15 gün sonra dananın kuyruğu kopacak ceza sen ben candaş hepimizin tarihleri aynı nerdeyse bakalım nolcak
hadi bakalım ilk güzel haberii kimden alacağız...benim içime sen doğuyorsun:)hayırlısı inşallahhhh

yaa bende kızım için bazalara bakıyorum arkadaş baza 300 tl başlık 150 tl yok böyle birşey yaa yuhh yani kıytırıktan başlık işte niye bu kadar pahalıki:)) odası için biryerden başlamak lazım tabii...renkli renkli bazalar çıkmış ne güzel ayyy bide hayal kurdum bu arada oğlum olsa kızıma kırmızı oğluma yeşil baza falan hey gidi günler temmuzda doğmuş olacaktı oğlum böylece 2 baza alırdım hayırlısı artık allah sağlıklı bir evlat daha verirse kız olursada böyle lilanın pastel tonu var biri kırmızı biri ondan olur:)) allah izin verirse...bide çocuk odası çizim aşamasındayım özel yaptırıcam çünkü hiç hoşuma gitmedi odalar hep eski tarz bilgisayar dolapları artık diz üstü olduğu için kullanılmıyor o dolaplar kocaman bir kitaplık istiyorum ve dolaba ektra eklemek lazım ortalıkta bişeyim kalmasın elektrikli süpürge falan görünmesin istiyorum...işimiz çokkk sen paradan haber ver heee:)) odanın eski halini çekerim sonrada odayı yaptırınca yeni halini çekip gösteririm kızlar tabiii birazz çoookkk bekliceksiniz:))

öyle canım haklısın.ya önemli olan düşünmek.herkes kesesine göre bişeyler alıyor. alamayanda merhametli iyi bi evlat olsun yeter :) şanslılar o zman evlatlarından :) benimde ahdım vardı .. ev eşyalarını yenileyecektim. ama o zman durumlar sıkıntılıydı maaşı çekip direkt babama veriyodum.evlendim borç bitti bende bişeyler yapmaya çalıştım.. şimdi bide ben onlarlayım ya eski olan şeylere sinir bozuldukça aldım :) çok çok değilde fırın hariç tüm beyaz eşyalar ve en sonda koltuk takımı aldım.hala taksidi devam ediyo ... bu düdüklüyüde halledersem tamamdır. adi kız kardeşime de diyorum ki gitte bi masayla lcd ünitesi al. ama almıyo uyuz :) tabiki ben ona cazibemi kullandırarak aldırmasınıda bilirim :)) gerçi lcd mizde yok da onuda erkek kardeşime aldırırm artık :)) ama şimdi eşlerimizin etkisi çok büyük.onlar fena olsa nasıl alcaz ki ... allah razı olsun onlardanda ... dediğin gibide biyere kadar.. bende eşimle beraber olsaydım yapamzdım bu kadarını ...

hangimiz olursa olalım yemin ederim kendim hamile kalmış kadar sevinicem ben ilk aydan olacağını sanmıoyorum ümitliyim aslında bi yandan dediğin gibi hayırlısı inşallah canımm

ben evlenmeden önce çok yaptımda artık o kadar fazla yapamıorum kendimizde kiradayız birikim yapmaya çalışıoruz bi evimiz olsun çok istiyoruz çok şükür sıfır borçla evlendik takılan edilen hep bize kaldı şimdi çalışıos ikimizde kenara atmaya çalışıoruz her ay 400 tl kira vermek zor gelio allahım hepimize kendi evini nasib etsin inşallah anneme iğne alsan sevinir şimdi bu halıların borcu bitsin süpürge alcam söz verdim:)küçük süpürge istiyomuş benimkii gibi :)

hangimiz olursa olalım yemin ederim kendim hamile kalmış kadar sevinicem ben ilk aydan olacağını sanmıoyorum ümitliyim aslında bi yandan dediğin gibi hayırlısı inşallah canımm

öyle tabii..umut oluyor burdaki hamile haberleri..

ben ço korkuyorum normalinden de onlarda çok iyiymiş.eşine öğrettiysen süper valla :)) ama bazen öğretmekte ii olmuyo bizi beğenmiyolar sonra :))

valla doğru dedin günlüğüm.sen paradan haber ver.allah herkese geçim kolaylığı versin inş. bize şimdi maaş farkı verilecek.aslında şuanda hiçte ihtiyacımda yok borcumda.. yani varda ufak tefek.nasıl sevindim. dedim ki asgari ücretli napsın..allah onlarada yardım etsin inş ... ohhh kızına yeni ciciler gelecek ne güzel.bizim oda takımımızn geldiği günü hatırladım şimdi .. nasıl sevinmiştim dünyalar bizim olmuştu. yalnız hala o takımla yatıyoruz çünkü alındığında 15 yaşındaydımd :) şimdi sevinme sırası destinada. anneside çok güzel bişey tasarlar eminim:) oğluşu olunca onada güzel şeyler yapar. napalım kısmetlerimizde yokmuş meleklerimiz.. inş 9 ay sonra aynı telaş yeniden olur be destinam :))

inş canım.haklısın bizim ev kira değil.annemlerinki kira bene ondan biraz destek olabiliyorum.inş sizede cümle evi olmayanlarada ev sahibi olmak nasip olur.kira gerçekten zor. o yüzden bi köşede bişeyler yapmak şart. inş allahta yardımcınız olurda en yakın zmanda evinizi alırsınız ... süpürgeyide halledersin bi ara :) bizimde idareten bi oturma odamız vardı onu değiştirmek istiyoruz. o kadar darki oturacak kısmı.çok rahatsız.maaş farkını ona ayırcam eşim tayin oluncada alırız. bu kez akıllandım borsa yok altın alcam. 1 seneye düşse bile eminim artar.artması derdim değilde para sabit yerinde dursun harcamayım yetr..ihtiyaçlarda hiç bitmiyo mübarek ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…