Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tatlım hayırlısı olsun. Stres de etkiliyor insanı, hele iş stresi. Böylesi daha iyi olur belki. Bi de sen neden hemen yumurtlayamadığına karar verdin ki? Benim iki hamileliğimde de yumurtlamam 20. günümde oldu. Bebek SAT a göre hesaplandığından bir hafta küçük oluyor usg hesabına göre. Adet aralığın kaç gün ki? Kabaca şöyle de bulabilirsin, adet siklusunun ikinci dönemi 14 gün sürer. Tahmini adet gününden 14 çıkarırsan tahmini yumurtlama günün de bulursun. Bi de bunu hesapla bakalım.Bence doktora gidene kadar çatlar yumurtan, teste devam. Hemen adetin ardından başlamamak lazım teste. Ben 20. günde olacağını tahmin ettiğimden, adetten sonraki 15. gün başladım ne olur ne olmaz diye. Çabuk karar verme aceleci kuzuuuuuu

aaa öylemi e süper, o zaman devam edim ben o zaman.

senem hala kereviz çekiyor mu canın

Çekmez mi :) Bi tek onu yemek istiyorum Allah'tan faydalı bişey istiyorum.

canım yaa sonuna kadar okuyup öyle yazayım dedim çok sevindim başında okurken anlamıştım bişey olmayacağını çünkü ben hamile olduğumu lekeleri takip ederek öğrenmiştim allah sonuna kadar götürüp kucağına almayı nasip eder inşallah ben çalışmalara devam ediyorum ama ama öylesine oluyor takip etmiyorum çünkü tuvalet banya yeniliyoruz çooookkkkk iş var çoooookkkk.... her taraf battı gündüz çalış gece kocanla çalış oyyy oyyy benimki 14 nisanda gelicek en azından bana meşgul olacağım bişey çıktı düşünmeye vaktim yokk yoksa zaman geçmek bilmezdi:18:

kerevizde b vitamini var diye biliyorum :)
afiyetler olsun bebişe yarasın annesine de enerji olsun güç olsun inşallah

canım yaa işten ayrılmana üzüldüm ama belki hayırlara vesiledir bu ayrılış dimi bakalım ikinci bebek haberini kimden alıp havalara uçucaz allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

Sağol Tatlım. 1 Nisan şakası yaptı annesine sıpa, gelsin, çekicem kulağını Aslında biliyo musun, böyle en aklında olmadığı, meşguliyetinin olduğu zamanda geliveriyorlar, ooohh kolaycacık geçer zaman Yupppiiiii eskiden bi bebiş gelsin diye beklerdim, şimdi heyecan yaşatacak bir sürü bebişim var Böylesi daha tatlıymış

selamlarrrr,

destina ne güzel stresten uzak sessiz sessiz gelir bebiş inşallah.
tadilat işleri için kolay gelsin :))) aynen öyle uğraşacak bir iş çıkmış , hazır boştayken gelip yardım edim bacım sana ayıpsın
bakalım 2. bebek kimden gelecek... inşallah hayırlısıyla

canım yaa işten ayrılmana üzüldüm ama belki hayırlara vesiledir bu ayrılış dimi bakalım ikinci bebek haberini kimden alıp havalara uçucaz allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

öyle diyorum bende, şiddetli geçimsizlik vardı işyerindekilerle garip insanlar, ben uyum sağlayamadım 6senedir çalışıyordum zaten :)
destinacım ben bebek olayına artık çok ciddi bilinçli olarak çalışacağım gerisi nasip kısmet sizlere söylüyorum zaten. kib

senemcim ilk okudugumda ne kadar mutlu oldum anlatamam kupayi sen kaptin..tebrik ederim ilk bebisimiz hayirli ugurlu olsunn Elhamdulillah cok sukur Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin ayyyy ne guzel sadece biz biliyoruz iyiki katilmisim bende buraya.. siradakiler gelsin bakalimm.. bende yazmakta cok gec kaldim yeni ise basladim burda..3 gunum cok yogun gecti hep aklimdaydiniz ne olduki acaba diye? ama cok sukur hayirli haberleri duyunca kendim gibi sevindim bebek isi icinde bana cok sira var daha..ben daha kurtaj olalai 3 hafta oldu gunler nasil gececek derken bu kadar zaman nasil gecti anlamadim..insallah kizlar stres yapmadan bebisler gelsin opuyorum gorusmek uzere byeeee

coook gecmis olsun hayirlisi olsun insallah belki boylesi daha hayirli olmustur...bebis icin daha cok vaktin olacak insallah hayirli haberler bekliyoruz

sadece sen değil bütün forum rahatladı canım yaaa....okonuda haklısın herşeye hazırlıklı olmak lazım.inşallah hiçbir sorun yaşamayacaksın Allahın izni ile.bu ay güzel haberlerin devamı gelir inş..ben ovulasyon testini uyguluyorum.ama ikinci çizgi hep çıkıyor ama çok kalın değil.bakalım daha tam ilk çizgi gibi net olmadı.olmadı diğer aya preseed ile deneyeceğim.öptm kendine ve bebişine ii bak

Canım çok sağol. Bilen bilir, fena azim yapmıştım bu ay. Hatta eşim, bu ay olmazsa doktora gidelim falan dedi, o kadar yani Ovülasyon takibi, preseed, etkili beslenme derken bulduk bebişi. Sizlere de naçizane tavsiyem, beslenmenize hamileymiş gibi devam edin. Alkol sigaradan uzak durarak, sütünüzü, peynirinizi ihmal etmeden, az karbonhidrat, bol protein, sebze ve meyveyle beslenerek bekleyin yeğenlerimi Doktorum bana beslenmenin öneminden bahsetti. Hamilelikte alınan karbonhidratın, bebeğin zekasına olumsuz etkisi çokmuş. Öncesinde de... Mümkün olduğunca az ye ekmek dedi. Gebelik öncesinde de sağlıklı yumurta için önemli falan dedi. Bilginiz olsun.

günaydın canım işten çıktığına üzüldüm.çalışanlar için evde oturmak çok zor.hayırlısı olsun diyelim.bende ovulasyon testini uyguluyorum.ama ilk çizgi gibi kalın değil hep daha ince ama ben genede çalışıyorum:)ben testlerin üzerlerine gününü yazıyorum bakalım 3-4 gün sonra çizgiler kalınlaşacak ı.bu arada kuzenim hamile.yumurtlama günlerinin dışında ilişkiye girmiş.Rabbim ol dedi mi oluyor işte..darısı kuzeyin başına....gelsinnnnn güzel haberler

günaydın canım..bulantılara devam mı...evet sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum..sebze ve meyve yemeye dikkat ederim..yatmadan önce sütümü içerim..folik asit içiyorum..bakalım artık hayırlısı..

Günaydın Cezacımmm Yumurtlama falan derken kontrol manyağı olduk da, hakkatten Allah ol dedi mi oluyor dediğin gibi. Bu arada Kuzey'imin de test günü yarın. Umarım bir değişiklik yoktur durumunda. Sanırım düşük sonrası cezalarımız yavaş yavaş bitiyor, topik şenlendi bu aralar, bi motivasyon, bi motivasyon

iki benim demiştim ama hakkımı kuzeye veriyorum:)o zaman üç benim:)

günaydın canım..bulantılara devam mı...evet sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum..sebze ve meyve yemeye dikkat ederim..yatmadan önce sütümü içerim..folik asit içiyorum..bakalım artık hayırlısı..

Yaa sorma bulantılar korkunç. Geceleri de başladı. En fenası, sütü çok zor içiyorum. Allah'tan kusamıyorum. Aslında rahatlarım kussam ama yediğim içtiğim bi işe yaramaz diye seviniyorum bulantıyla kaldığıma. İyi ediyorsun düzgün beslenerek. Depolarını doldur, bak sonra ilk haftalar yiyip içemiyorsun. Ben de öyle rahatlatıyorum kendimi artık, depolarım dolu diye.

güzel haberi duyayım adımı değiştircem:)ödül83 nasıl:)
ay inşallah o zman bu gece dualarımız kuzey içinnnnnnnnnnn
benim motivasyon tavan yapıyor zaten güzel haberler üst üste geliyor maşallahhh..darısı kuzey ve benim bi arkadaşımaaaaa...

polyanna olduk resmen..hamile değilim ama bak adet olabiliyorum:)bulantı varsa iyiye işaret..ama hemnececik geçsin bi daha ki randevu tarihi ne zman canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…