- Konu Sahibi aylin_fatih
-
tünaydınnnn kıslar ve nar tanesi :)
senemim ben dün diyecektim çizelge yap lütfennnnn diye ama sen yapmışsın
şükür olsun ya böyle ben yada kızkardeşim hamileymiş gibiyim, tamamına erdirsin inşallahhh.
senem verdi kırkı çıktı korku :))))
dün yeterince ilgilenemedim bir sürü sıkıntı vardı,
işten kovuldumtazminatlarımı aldım artık evdeyim ,evde olmak beni sıkıyor yıllardır çalıştığım için evde nasl oturulur napılır bilemiyorum aslında 1 haftadır böyle sıkıntı vardı ama hepimiz gerginiz diye söylemedim sonuçlansın bekledim neyse dediğim gibi evde napılır bilemiyorum, kendime bir program yaptım hamilelik için daha çok uğraşacağım, ovulasyon testlerinde çift çizgi çıkmadı yumurtlayamıyorum sanırım ama emin değilim.
ssk doktorları yumurtlama takip ediyor mu bilmiyorum, özel doktordan randevu aldım çarşamba günü 17.günüm hem bir baksın bakalım neymiş halim, aslında hormon testlerimde nomal çıkmıştı ama neyse işte önceliğim bebek yapmk için nisan ve mayıs aylarında ğer yumurtlarsam ciddi çalışacağım, şu pressed de almayı kesin düşünüyorum.ben tablo yapmayı denedim ama başaramadım pazartesi günü olmadı bir bat ve sat tablosu yapmaya çalışım. hem kuzeyinde durumu belli olur ben sanmıyorum olumsuz birşey olsun. aramızdaki 2. topikte 3.bebek diyecektim ama senemden özür diliyorum senem bu topiğin 1. hamilesiymiş: deyann başka topikteki arkadaşmış...
benden bu kadar destan yeter, kendinize iyi bakınnnn. mucukkkk
Tatlım hayırlısı olsun. Stres de etkiliyor insanı, hele iş stresi. Böylesi daha iyi olur belki. Bi de sen neden hemen yumurtlayamadığına karar verdin ki? Benim iki hamileliğimde de yumurtlamam 20. günümde oldu. Bebek SAT a göre hesaplandığından bir hafta küçük oluyor usg hesabına göre. Adet aralığın kaç gün ki? Kabaca şöyle de bulabilirsin, adet siklusunun ikinci dönemi 14 gün sürer. Tahmini adet gününden 14 çıkarırsan tahmini yumurtlama günün de bulursun. Bi de bunu hesapla bakalım.Bence doktora gidene kadar çatlar yumurtan, teste devam. Hemen adetin ardından başlamamak lazım teste. Ben 20. günde olacağını tahmin ettiğimden, adetten sonraki 15. gün başladım ne olur ne olmaz diye. Çabuk karar verme aceleci kuzuuuuuu
aaa öylemi e süper, o zaman devam edim ben o zaman.
senem hala kereviz çekiyor mu canın
kerevizde b vitamini var diye biliyorum :)Çekmez mi :) Bi tek onu yemek istiyorumAllah'tan faydalı bişey istiyorum.
Çekmez mi :) Bi tek onu yemek istiyorumAllah'tan faydalı bişey istiyorum.
kerevizde b vitamini var diye biliyorum :)
afiyetler olsun bebişe yarasın annesine de enerji olsun güç olsun inşallah
canım yaa sonuna kadar okuyup öyle yazayım dedim çok sevindim başında okurken anlamıştım bişey olmayacağını çünkü ben hamile olduğumu lekeleri takip ederek öğrenmiştimallah sonuna kadar götürüp kucağına almayı nasip eder inşallah ben çalışmalara devam ediyorum ama ama öylesine oluyor takip etmiyorum çünkü tuvalet banya yeniliyoruz çooookkkkk iş var çoooookkkk.... her taraf battı gündüz çalış gece kocanla çalış oyyy oyyy benimki 14 nisanda gelicek en azından bana meşgul olacağım bişey çıktı düşünmeye vaktim yokk yoksa zaman geçmek bilmezdi:18:
canım yaa sonuna kadar okuyup öyle yazayım dedim çok sevindim başında okurken anlamıştım bişey olmayacağını çünkü ben hamile olduğumu lekeleri takip ederek öğrenmiştimallah sonuna kadar götürüp kucağına almayı nasip eder inşallah ben çalışmalara devam ediyorum ama ama öylesine oluyor takip etmiyorum çünkü tuvalet banya yeniliyoruz çooookkkkk iş var çoooookkkk.... her taraf battı gündüz çalış gece kocanla çalış oyyy oyyy benimki 14 nisanda gelicek en azından bana meşgul olacağım bişey çıktı düşünmeye vaktim yokk yoksa zaman geçmek bilmezdi:18:
canım yaa işten ayrılmana üzüldüm ama belki hayırlara vesiledir bu ayrılış dimibakalım ikinci bebek haberini kimden alıp havalara uçucaz allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
şükür olsun ya böyle ben yada kızkardeşim hamileymiş gibiyim, tamamına erdirsin inşallahhh.
işten kovuldumtazminatlarımı aldım artık evdeyim ,evde olmak beni sıkıyor yıllardır çalıştığım için evde nasl oturulur napılır bilemiyorum aslında 1 haftadır böyle sıkıntı vardı ama hepimiz gerginiz diye söylemedim sonuçlansın bekledim neyse dediğim gibi evde napılır bilemiyorum, kendime bir program yaptım hamilelik için daha çok uğraşacağım, ovulasyon testlerinde çift çizgi çıkmadı yumurtlayamıyorum sanırım ama emin değilim.
ssk doktorları yumurtlama takip ediyor mu bilmiyorum, özel doktordan randevu aldım çarşamba günü 17.günüm hem bir baksın bakalım neymiş halim, aslında hormon testlerimde nomal çıkmıştı ama neyse işte önceliğim bebek yapmk için nisan ve mayıs aylarında ğer yumurtlarsam ciddi çalışacağım, şu pressed de almayı kesin düşünüyorum.ben tablo yapmayı denedim ama başaramadım pazartesi günü olmadı bir bat ve sat tablosu yapmaya çalışım. hem kuzeyinde durumu belli olur ben sanmıyorum olumsuz birşey olsun. aramızdaki 2. topikte 3.bebek diyecektim ama senemden özür diliyorum senem bu topiğin 1. hamilesiymiş: deyann başka topikteki arkadaşmış...
Tatlım teşekkür ederim. Rahatladım sonunda. Ama tabi 12. hafta bitene kadar tam anlamıyla rahatlama yok. Ya da şöyle diyelim, her şeye hazırlıklı olmakta fayda var. İnsanın ağzı yanınca bir defa, bırakamıyor kendini. Eeeeee artık herkesin haberi gelir yavaş yavaş
Canım çok sağol. Bilen bilir, fena azim yapmıştım bu ay. Hatta eşim, bu ay olmazsa doktora gidelim falan dedi, o kadar yanisenemcim ilk okudugumda ne kadar mutlu oldum anlatamam kupayi sen kaptin..tebrik ederim ilk bebisimiz hayirli ugurlu olsunn Elhamdulillah cok sukur Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin ayyyy ne guzel sadece biz biliyoruz iyiki katilmisim bende buraya.. siradakiler gelsin bakalimm.. bende yazmakta cok gec kaldim yeni ise basladim burda..3 gunum cok yogun gecti hep aklimdaydiniz ne olduki acaba diye? ama cok sukur hayirli haberleri duyunca kendim gibi sevindim bebek isi icinde bana cok sira var daha..ben daha kurtaj olalai 3 hafta oldu gunler nasil gececek derken bu kadar zaman nasil gecti anlamadim..insallah kizlar stres yapmadan bebisler gelsin opuyorum gorusmek uzere byeeee
Canım çok sağol. Bilen bilir, fena azim yapmıştım bu ay. Hatta eşim, bu ay olmazsa doktora gidelim falan dedi, o kadar yaniOvülasyon takibi, preseed, etkili beslenme derken bulduk bebişi. Sizlere de naçizane tavsiyem, beslenmenize hamileymiş gibi devam edin. Alkol sigaradan uzak durarak, sütünüzü, peynirinizi ihmal etmeden, az karbonhidrat, bol protein, sebze ve meyveyle beslenerek bekleyin yeğenlerimi Doktorum bana beslenmenin öneminden bahsetti. Hamilelikte alınan karbonhidratın, bebeğin zekasına olumsuz etkisi çokmuş. Öncesinde de... Mümkün olduğunca az ye ekmek dedi. Gebelik öncesinde de sağlıklı yumurta için önemli falan dedi. Bilginiz olsun.
selamlarrrr,
destina ne güzel stresten uzak sessiz sessiz gelir bebiş inşallah.
tadilat işleri için kolay gelsin :))) aynen öyle uğraşacak bir iş çıkmış , hazır boştayken gelip yardım edim bacım sana ayıpsın
bakalım 2. bebek kimden gelecek... inşallah hayırlısıyla
günaydın canım..bulantılara devam mı...evet sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum..sebze ve meyve yemeye dikkat ederim..yatmadan önce sütümü içerim..folik asit içiyorum..bakalım artık hayırlısı..
Günaydın CezacımmmYumurtlama falan derken kontrol manyağı olduk da, hakkatten Allah ol dedi mi oluyor dediğin gibi. Bu arada Kuzey'imin de test günü yarın. Umarım bir değişiklik yoktur durumunda. Sanırım düşük sonrası cezalarımız yavaş yavaş bitiyor, topik şenlendi bu aralar, bi motivasyon, bi motivasyon
Yaa sorma bulantılar korkunç. Geceleri de başladı. En fenası, sütü çok zor içiyorum. Allah'tan kusamıyorum. Aslında rahatlarım kussam ama yediğim içtiğim bi işe yaramaz diye seviniyorum bulantıyla kaldığıma. İyi ediyorsun düzgün beslenerek. Depolarını doldur, bak sonra ilk haftalar yiyip içemiyorsun. Ben de öyle rahatlatıyorum kendimi artık, depolarım dolu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?