Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim herifde altınla bozdu kafayı sanki kilo kilo altınalrı var:)herr akşam altın fiyatlarını sayıyo bana ben hiç uğraşamam öyle para mevzularıyla ilgi alanıma giren tek şey para harcamak:)

öncelikle geçmiş olsunnn..... yaşadıklarından sonra evet ne desen haklısın belki ama doktorlar hakkında bu kadar kötü düşünme lütfen. senin karşılaştığın adamın mesleğinden önce insanlığı yokmuş. biz o kadar ruhsuz insanlar değiliz. sonuç olarak hepimiz insanız. hepimiz eşit olarak yaratıldık. sadece doktor eşle mutlu olma fikri de yanlış bence ki benim eşim bankacı. biz çooookkk mutluyuz çok şükür. tanıdığım bi çok kişiliksiz insan var bunların bi kısmı doktor ama bi o kadar hatta daha fazla çok kaliteli doktorlar da tanıyorum ben. sen başka bi konuya dikkat çekmişsin belki ama bi ucu bana dokununca üzüldüm. kusura bakma. çoookkkk geçmiş olsun. insanın bebeğini kaybetmesinin bu kadar zor bi durum olduğunu ben de yaşayınca anladım(( Allah sabır versin....

anneler gerçekten herşeyi hak ediyor kızlar...bakalım bizde hak edecekmiyiz:)) bende annem gibi şimdiden hep diyorum aman bana bişeyi lazım değil okusun mesleğini eline alsın kızım kimselere muhtaç olmasında zaten annelerin hepsi böyle düşünüyor bencillik yok onlarda çocuklarıda bişey yapınca bir beklentleri olmadığı için çok sevindiriyor bu onları...

candaşım, ben tek kızım babam hep yurt dışında çalıştı annemde canım benim bizi okutup erkek gibi ev yaptırma peşindeydi bir gece kondumuz vardı önce sonra iki katlı evimiz oldu ama sadece ikinci katı vardı dışı sıvasız yerler beton ve çatı yok tek kişi çalışınca bu kadar oluyor 3 de çocuk...şimdi görsen evi süper hepimiz büyüdük ben evlendim çatısı yapıldı doğalgaz alındı yerler yapıldı falan derken şirin bir ev oldu...allah olmayanada versin inşallah...bazen takılırım anneme benim evden gitmemi bekliyordunuz demek evi güzelleştirmek için:)) şimdi yengemde çalışıyor babam destekti 2 seneye kadar şimdi torunu okula götürüp getiriyor...babamı çok severim o işten gelince yorgun argın ona bakardım bazen odaya gider ağlardım:)) çok duygusal bir insanım şimdi o görüntüyü eşimde görüyorum ama ağlamıyorum ona güç vermeye çalışıyorum...benim hiç odam olmadı ama çevremde öyle odası olan olmadığı için hiç özentimde olmadı ama şimdi devir değişti kızımın çevresinde odası olan çok o yüzden gerekirse bende çalışırım ama herşeyin en güzelini yaparım.. zaten her dönemin farklı bir şeyi oluyor...ben ilk okuldayken almanyadan karşımıza bir aile taşınmıştı..kız bizim sınıfa geldi allahım ne güzel kalemleri vardı hayatımda okadar çeşidi o zaman görmüştüm vee şimdi boya kalemi olsun diğer kalemler olsun farklı bir ilgim var hep markete gidince bakarım incelerim bu ne işe yarar diyee kızıma okula başlayınca almaı planlarım...ayyy işte böyle yaa allah herkezin gönlüne göre versin...

nazlım, canım allah sizede bir ev nasip etsin...ve olmayan herkeze...toki falan yokmu sizin orda gerçi burda varda ne oluyor çok pahalı...asgari ücret alanların vay haline...bizde 3 yıllık kredi çektik canım ay dediğin hemen geliyor ve 500 tl 3 senelik kiracıyız diyoruz eşimle allah yardım etsin herkeze çok zor...

ceza, ooo süper bir tel muş yaa inşallah haklı çıkarda sendende alırız haberi...

merhaba doktor hanımmm

gribim burnum tıkalı nefes alamıorum çok hatayım ilaç içmek istemioru ne yapmam lazım:):)yandın sen ben herşeyi sorarım sana artık:)şaka yapıorum tabiki canım ama gribim cidden ya ilaçta içmiom malum çalışma dönemindeyiz etkilenmek istemiorum

kızlaarrrr hepiniize öpücük yolluyorum öncelikle. herkes iyidir inşallah. güzel haber var mı. hiiç geçmişe bakamıyorum bu ara. dün bademciklerim şişer gibi oldu derken uykusuz bir gece ve sabah uyandığımda çıkmayan ses( gribe çevirmesinden korkuyodum ki sanırım çeviriyo. son 2 saat dersime giremedim. sabah direndim ama buraya kadar. boğaz iyice tahriş odlu sanırım. henüz ilacada başlamadım. akşam narenciyeye saldırayım. olmadı mecbur yarın kbbye giderim. eve geçip uyumak istiyorum. halsizleştim. boğaz için tavsiyeleriniz varsa alabilirim. bizde başka bişe yok sizlerde iyisinzidir inşallah. sanıırm çoğunluk çalışma aşamasında. hadi bakalım güzel haberler vermenize az kaldı inşallah. hepinizi öpüyorum.

hastanede mesai bitti, burdan devam edelim... e malum çalışma aşkı:)) ateşin yoksa eğer antibiyotik önermiyorum, parol alabilirsin biraz rahatlatır, çalışmalara da engel olmaz:)) geçmiş olsunnnn

Son düzenleme:

ay nazlımm sende hasta olmuşsun geçmiş olsun kuzum yaaa. aynen bende öyleyim. ay topiğimizde artık bi drumuz mu var:)) kadın doğumcumu yoksa hehehe. hep derdim ne vardı bi tanemiz kadın doğumcu olsaydı diye. bi dolu sorularımız oluyodu:))) bende öneri alabilriim yani ilaçsız geçirecek yöntem varsa... öpüyorum seni bu ara nazla dumana çok sevindim yazamadım onlara ama sen iletirsin artık. senide postacı gibi yaptım ya ne diyeyim kendime:)) ama idare et beni çok hastayım nazlım çook hadi ben kaçar öptüüüm

annnemi özledim bende :))) ağlama bu aralar bende hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlıyorum. Eşim kardeşim hayretler içerisinde.

Canım Allah mekanını cennet eylesin. Oğluna anneannesini çok güzel anlatacağına eminim.Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

Hello Nazlıma katılıyorum. Sakin, akıllı bir evlat olsun inşallah...

Geçmiş olsun canım. Dikkat et salgın var sanırım...

hastanede mesai bitti, burdan devam edelim... e malum çalışma aşkı:)) ateşin yoksa eğer antibiyotik önermiyorum, parol alabilirsin biraz rahatlatır, çalışmalara da engel olmaz:)) geçmiş olsunnnn

saol aman doktor canım cicim doktor:) ateş yok şükürler olsun parol içeyim akşam ay sanki içimde bi velet var yaptıım herşeyde na kötülük yapıomuşum gibi gelio da:)

nazla dumandan sonra beydağlı ve mirayda hamile kaldılar nazla duman eskidi bile:)allah şifa versin kuzu dikkat kendine allaha emanet

kızlarrr yumyurtalarım nasıl taze tzae:):):)

Canım bir 12. hafta meselesi var. Ama bu konu mezheplere göre değişiyor. Benim de eşimde genetik sorun çıktı. Öğrendiğimizde biz eşimle korunmamıştık. Yumurtlama dönemi bitti ve 2 gün sonra durumu öğrendik. Doktorum ertesi gün hapı önerdi ama ben bu konuda katı düşünüyorum. Doktora da dedim bebeğe biz engel olduğumuz için yaşamayacak o zaman. Kullanmadım şükür hamile değilmişim. Benim mantığıma göre hangi hafta olursa olsun günah ki bazı mezhepler herhalükarda günah diyor. Ertesi gün hapına da günah diyen din adamları var. Keşke olmasaymış. Kızların dediği gibi sen de yaptığının yanlış olduğunu farketmişsin. Bence de arama o eski partner doktorunu. Çok seviyor olsaydı evlenelim derdi zaten bu durumda ve kendi canından bir parçayı yok etmezdi. Boş ver. İnşallah doğru insanlarla karşılaşırsın. Çok çok da seviyorsa hatasını telafi etmeye çalışır arar özür diler. Kaçan kovalanır derler. Hiç ama hiç arama bence. İstersen psikolojik destek al ve dua et. Olan olmuş geçmişi değiştiremezsin artık. Allah yardımcın olsun...

Canım ben de 2.5 sene önce İstikbalden aldım oğlana takım. Ama hiç memnun kalmadım. 2 milyara yakındı ama mobilya soyuldu, kullanım hatası dediler( En iyisini yapmışsın. Odana göre yaptır...

Allah ev alana yardım eder derler. Biz de 2. 150 tl ödüyoruz her ay. Allah yardım etsin...

Canım kuşburnu çayı ve kivi de çok c vitamini varmış...

Geçmiş olsun canım. dikkat et kendine...

abla tokiler varda anasının göznde şehirden çok uzak ve dediğin gibi pahalı ay abla bende ne hatırladım bak bizim sınfada bi almancı kız gelmişti onun monami pastel boyaları vardı 24 lü:)içinde altın sarısı gümüş rengi falan vardı allahım ne özenmiştimmmmm bide mp ayakkabılar vardı onlar için yırtmıştım kendimi ille alıncak diye biz 3 çocuk 2 şer yaş ara bitek babanın doğru düzgün işi yok babannenin emelki maaşı 6 boğaz 3 okullu evlat anam pek zor büyüdük beee allahıma şükürler olsun yinede ama çok zor zamanlar geçirdik babamın dükkanı vardı olmadı yürütemedi sonra babam kendi işimi yapcam diye sürekli çabaladı beceremedi 12 dükkan açıp kapamışlığı vardır canı saolsun zor dönemler yaşattı ama olsun sağlğı yerinde olsaunda anacıımmm hala kiralarda bi ara 5 sene evimizde su yoktu düşünsene sokak çeşmesine hortum takıp eve koca koca bidonlara su dolduruyoduk şehrin göbeğinde para yokki su bağlatamıyoruz eve annem çamaşır günlerinde delirirdi evden kaçardık bizde elde yıkıodu ay ağlıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm daha neler neler anlatsam roman olur

baya doldum ben yaaa

okullarımız bitti 3 kardeş işe girdik çalıştık çabaladık herkes aöf okuyo filan ben 2005 yılından beri lise bittiği günden beri çalışıorum konfeksiyonda ütücülüğe kadar hepsini yaprım :)çok güzel ütü yaparım :)herkes iş güç sahibi olunca derin nefes aldık babam hala doğru dzgün bi yere girip çalışamadı 49 senelik ömründe 233 gün ödenmiş sigortası var annem hep derki rabbim kayırmıştır kızım babanne öldü onun maaş gitti anamm kaldık dımdızlak ortada sonra ben iyi para almaya başladım erkek kardeşim liseyi bitirdi hemen işe başladı şuan bursanın en iyi fabrikalarından birinde bakım sorumlusu olarak çalışıo 18 yalında altına araba çekti ben kendi düğnümü kendim yaptım kız kardeşim çalıştı kendine çeyiz yaptı eve baktı allaha şükür ay yazasım varmış resmen evlendim barklandım hala annemin ağzından tek bi laf çıkmasın ne istiyosa yapasım var kadının yüzü 3-5 senedir gülmeye başladı evlenince ayrıalamadım mahalleden iki sokak arkasındna ev tuttum 3 gün görmesem kafayı yiyom kocamda sesini çıkarmaz allah razı olsun neyse benim hikayemde bu

Ah ah, canım çoğumuz zorluklardan geçtik sanırım. Benim annem de ben ilkokul 2.sınıfa gittiğimden beriçalışır. Deri sektöründe. Derimodu bilirsiniz. Yıllarca orada vb. yerlerde çalıştı. Gece 2 lerde gelirdi. Karlı bir kış günü kardeşimle beni okula gönderdi. Annem işe gitti, meğer tatilmiş,bata çıka gittik. Hala aklına gelince hüzünlenir. Bir sıcak tas çorbaya hasret büyüdük. Bazen kışları rahmetli anneannem gelirdi.Babam sorumluluk sahibi değildi pek. Eski nesilin çoğu böyleydi galiba.. Ama yeni nesilde de var. Öğrencilerimde de var sıkıntı çeken. Ama şuna dikkat ettim, öğrencilerimden sıkıntı yaşayanlar gerçekten sorumluluk sahibi ve çalışkan. Diğerleri pek kadir kıymet bilmiyor. Ekmek elden su gölden alışmışlar...

Tabi şimdi emekli . Yıllar oldu emekli olalı annem. Sağ olsun oğlumu büyüttü...

herkese alıntı yaptım ama sonra pc kapandı (( bende geçmiş aklımda kaldığınca katılayım muhabbetlere

1) benim çocukluk fena değildi, babam tekstil de çalışıyor ilik düğme dükkanı vardı işletme mezunudur kendileri, anneem hemşirelik terk diş hekiminin yanında hastalanıp hastaneye yatana kadar çalıştı çok çalıştı didindi bizim için, tam emekli olacaktı hiç unutmayacağım aralık 2007 de onu işten çıkaracaktık kardeşim ve ben ve eşim karar verdik dışardan primlerini ödeyecektik sonra biz çocuk yapacaktık derkenn 2007 kasım lösemiden hastaneye yattı 2008 temmuz vefat ve malulen emeklilik hakkını da öldüğü gün kazandı. ayy ben üniversieyi bıraktıkdan sonra bizim iş güç rast gitti resmen bende annemlere çok yardım ettim teyzemde. kardeşim elinden geldiğince en son yatak odası takımı aldım annaneme.
annelere elinden geldiğince yardımcı olmalı, çok sevindim sizlerin annelerine hediye almanıza :))) eğer ben çalışma hayatına tekrar dönersem ve o zaman çocuğum olmuş olursa hiçbir zaman işe gidiyorum diye söylenip mutsuzluğumu göstermicem elbette ailenin geleceği için çalıştığımı bilecek ama sonra benim için üzülsün istemiyorum. öyle bir psikolojim var.

2) babalar , herhalde eskiden türklerde çok meşhur olan bir olgu vardı köşeyi dönmek :))) ticaretle köşeyi dönenleri görüyorlardı yani en azından benim babamda vardı yaşlanınca devlet memurluğu ve emeklilik babam der boşuna kürek çekmişim diye. benimkide öyle çok sorumluluk sahibi değildir çocuk gibidir öyle olmasının sebebi de dedem yani babamın babasıdır tek çocuk babam çok şımartılmış acaippp hemde. Şimdi babamı bize kesiyor bazen diyoruz kardeşimle kendi düşen ağlamaz.

3) tefali :))) 230 lira gibi bir paraya aldım, en ucuzu site hangisiyse ondan aldım sormalı garantisini ve sipariş verirken de garanti kaşesini kontrol etmeli candaşım.

4) pileo bana azıcık ılık su karabiber ve bal çok iyi geliyor ama geçen taf demişti baharatlı şeyler pek tavsiye edilmiyor diye.
adaçayı KESİNLİKLE İÇME . doğal yoldan vitamin alınmalı. Benimde bademcik arıyor.

5) kira gerçekten zor mevlam herkesi ev sahibi yapsın inşallah.bizim borçlar yeni bitmişti işten kovudlar hahaha :)

6) günlük şu bebek çocuk odasından çok çekiyorum bu aralar, herkes üzerime bir baskı kurdu anlatamam herkes ama yok bebek odası alsaymışım yapsaymışım. İstemiyorum çocuk yada bebek odasına ayıracak odam yok oda ortaya çıkarabilirim am abu sefer benim yaşadığım alanlar sıkış tıkış olacak. Boş odam olsa alırım koyarım kabul ediyorum çok düzgün derli toplu ama yapmıcammmm... Çocuğumun farkına varmasını istiyorum diye yırtınıyorum. Park yatak + komidin (şifonyer) o kadar 2 parça :) kayınvalidem diyoe millet ne der alla alla ya, annanemler diyor kızım çocuk gariban mı.? eltim ben yapıcam full bebek odası alacağım mis gibi çok şık duruyor.

senin oda ve baza olayına gelince, kendi evin orada kalacağın kesin (bizim eş durumundan asya kıtasına taşınma durumumuz var) en iyi sen bilirsin ihtiyaçlarını ve nelerin bu ihtiyaçları karşılayacağını bencede ütü masası, sonra süpürge falan ortadan kalkmalı katılıyorum birde bazalar o kadar var mı bilmiyorum ama ikea da çok değişik ranza :)) vss gibi bişiler var değişik birde ben en çok şeyi seviyorum hımmm hani böyle divan gibi bişi varya ikeada kızlar için çok şık ama Destinamın daha çok büyümesi gerekir.

temizlik bitti ben duş alıcağım sonrada yemek telaşı offf kadın olmak ne kadar zor yahu? eskiden diyordum ne o yardımcılar falan tutuluyor inanın param bol olsa her gün eve gelip gidecek bir yardımcım olsun çok isterdim.

Canım hayırlı evlatmışsın ne güzel.

Oda konusuna gelince canım dedim ya ben istikbalden almıştım. 2.5 senede deforme oldu. Bence de büyüsün biraz. Sonra al. Ama şifonyeri büyük olsun...

Ben bimden almışdım düdüklüyü ama çok iyi değil...(

Benim de artık her cuma temizlikçi gelecek. İyi oluyor gerçekten. Ama benim pilim bitiyor hafta içi. Babamız hala gelemedi. Her gece 10.30 da geliyor. Her iş üzerimde. Şimdi yemek yaptım...

Oğlanın yazı ödevi bitti. Bol bol okutun diyor... (el, ele, el ele, le) Bunların okutacağım. :))

kızlar oku oku bir haloldum. ne çok sayfa ilerlemiş.
renkli sağsalim varmıştır inşallah eşinin yanına.
nazlım, kürtajdan sonra ilk deneme mi olacak sizin bu ay?hep korundunuz mu şimdiye kadar?
günlük bitmiş çalışmalar, denk gelmiştir inşallah.
candaş, hafta sonu ev romantizmi yaptınız herhalde eşinle.
chnb, okumayı tekrar öğreniyosun galiba çocuk sayesinde<:) ah ah. biz de görebilsek o günleri.
minikler napıyosun?
kittycim, az kaldı herhalde senin de. ağlama canım ya. annein yerini hiç bişey tutmaz, ama bak sen de anne olacaksın inşallah.

kizlar ailesini anlatmis bende anlatayim canim cekti :))

bende ailenin 4.cu ve son cocuguyum annem tipik ev hanimi babamda sofor sskdan emekli suanda aileninde son cocugu oldugum icin cok mizmizimdir :)) tabi suan sadece esime yapabiliyorum mizmizligi...babamda oyle bir ise girdi tuhafiye dukkani actilar amcamla ama amcam herhafta sanki oranin sahibiymis gibi babama harclik veriyodu babamda kufur eder dururdu bende 4 tane cocuk var ne harcligi veriyon bana diye oyle boyle derken babam aldi ceketi cikti o cikis tam oldu bidahada bir ise girmedi disardan odedi az kalmisti sonrada emekli oldu 1 ablam 2 de abim var hepsi evli coluk cocuklari var benimkide boyle

candasim kizlarinda dedigi gibi tefal derim bende ablamda onu kullaniyor cok memnum ben burdan normal bi duduklu aldim onu kullaniyorum bende memnunum cok buyuk rahatlik oluyor..

bende ogrenim kredimi oduyorum ben 2006 mezunuyum odemedim falan derken benim borc vergi dairesine dusmus sagolsun babam evraklari halletti heray para yolluyorum biraz fazla yolluyorum annemede diyorum anne gerisini sen al istedigin bisiler varsa alirsin diye yani dicem bende annelere hic kiyamiyorum sizlerde cok iyi yapiyosunuz kizlar masallah

gunlukcum benim turkiyede hic evim yok esyamda ama bazalar kulanisli oluyomus ne guzel gule gule kullanirsin insallah

hellocum sende kafayi takma cocuk odasina o evde oturacak olanda sensin cocuga bakacak olanda kendini nasil rahat hissediyorsan o sekilde yap canim soranlarada ben boylesini uygun gordum dersin olur biter.. Bu ne ya milletin bisileri bize zorla yaptirma hirsi simdi sinirlendim.. temizlikci olayida cok iyi valla senin ev buyuk mu baya?? haa hellocum bide soru sormustun ben bu ay 13. gun gordum cift cizgiyi gecen ay 17. gundu.. yapiyom ama su ovulasyon isini guvenemiyom da yaaa anlamadim gitti daha ne yapmak lazim vala elimizden gelen bu gerisi Rabbime kalmis artik

chnbcim sanada kolay gelsin ablacim benim esimde bazi geceler gec gelir oyle kotu oluyor en azindan sen oglunla ugrasirken vakit geciyodur okuma icinde kolay gelsin insallah 2. donem oumayi cozmus olur yada biliyomu bilmiyorum

opuyorum herkesi Sevgiler

canım benim kürtajdan sonra ilk denemem sayılır çünkü hep erken adet oldum ve bu yüzden tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım bu ay çok sıkı çalışıoruz bakalım hayırlısı umudum var ama rabbim nasib eder inşallah

çoğumuz zorluk çekmişiz anlaşılan allah herkese güzel ömür versin inşallahhhh günaydın herkese mutlu huzurlu günlerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…