benim herifde altınla bozdu kafayı sanki kilo kilo altınalrı var:)herr akşam altın fiyatlarını sayıyo bana ben hiç uğraşamam öyle para mevzularıyla ilgi alanıma giren tek şey para harcamak:)inş canım.haklısın bizim ev kira değil.annemlerinki kira bene ondan biraz destek olabiliyorum.inş sizede cümle evi olmayanlarada ev sahibi olmak nasip olur.kira gerçekten zor. o yüzden bi köşede bişeyler yapmak şart. inş allahta yardımcınız olurda en yakın zmanda evinizi alırsınız ... süpürgeyide halledersin bi ara :) bizimde idareten bi oturma odamız vardı onu değiştirmek istiyoruz. o kadar darki oturacak kısmı.çok rahatsız.maaş farkını ona ayırcam eşim tayin oluncada alırız. bu kez akıllandım borsa yok altın alcam. 1 seneye düşse bile eminim artar.artması derdim değilde para sabit yerinde dursun harcamayım yetr..ihtiyaçlarda hiç bitmiyo mübarek ...
Arkadaşlar Merhaba, Hepinizin yazılarını tek tek okudum...Öncelikle çok teşekkür ederim değer verip cevapladığınız için kendimi birazda olsa güçlü hissettim sizlerin sayesinde.. Ben hiç bir zaman böyle birşey yaşamak istemedim. Ve bir bebeğim olması hayalimdi hep, Ve herzaman kim bebeğine kıysa çok üzülür neden böyle yaparlar ben olsam asla yapmam derdim.. Benim başıma geldi işte.. Birde böyle birşeye ihtimal vermiyordum oda hiç düşünmedi..zaten şok oldu.. iki saat ultrasona baktı kafayı yedi...Ben Çok düşündüm ama adamın umrunda bile değilim.. Bana diyor, Kendin bakarsın umrumda olmaz,bende bakarım şener şen filmindeki gibide suratına tükürtürüm büyüyünce dedim aynen öyle dedi birde.. ya da gelirsin bir oluruna bakarız dedi.. Ağladım tabi ve çok düşündüm.. Çook aşırı ağır geldi.. Yakın arkadaşlarım en doğru kararında böyle olcağını o adamın bir parçasına lanet olsun bebeğe yazık doğarsa büyünce ne diyceksin şimdi orda bir bebek yok bile..dinende günay olan haftayı geçemedin felan filan...henüz 5 haftalıktı Ultrasonda sadece kese vardı Net birşey görünmüyordu.. Belki çok vakit geçmeden olsa diye düşündüm o zaman zor gelmeyebilir.. Fakat herşey operasyondan sonra başladı,,sinir krizi yaptığımın farkına varmalar..günlerce mutsuzum.onunda umrunda bile olmadım..Aramıyorumda artık hiç bir kaç gün önce işte soru sormak için aradım doktor kimliğine oda 3 ay bekle gelmezse gelirsin bakarız dedi aynen böylee..Bir arkadaş kim bu demiş.. Tabi adını söyleyemem ama..İstanbulda merkezde çok bilinen her gün haerlerde olan bir hastanede kadın doğumda.. Genç birisi yüksek tahsilini yapıyor orarada...benim ailem kendisini çok severdii böyle birşeydende haberleri olmadı..aileleri bilirsiniz önceliklede anneler, Doktor erkek arkadaşı fikrine bayılıyorlardı hep çok rejlam yapıyorlardı övünüyorlardı.. İşte hiç öyle değil... okadar ruhsuz..hissiz insanlarki çoğu ancak belki doktor bir eşle mutlu olabilirler... hiç öyle doktor diye övünülecek birşey yok...Benim tavsiye vermeye hiç hakkım yok tabiki..fakat düştüğüm hatalardan belki burdaki bu yazıyı okuyan, araştırıp yazmaya cesaret edemeyen diğer arkadaşlarıma biraz yardımcı olurum... Ben pişmanım ama işin başından olan herşeye. Bekar arkadaşlar her zaman dikkat edin..Her günüm kabus gibiii :'(( Hayat dolu bir insandım tüm ışığım söndü.
öncelikle geçmiş olsunnn..... yaşadıklarından sonra evet ne desen haklısın belki ama doktorlar hakkında bu kadar kötü düşünme lütfen. senin karşılaştığın adamın mesleğinden önce insanlığı yokmuş. biz o kadar ruhsuz insanlar değiliz. sonuç olarak hepimiz insanız. hepimiz eşit olarak yaratıldık. sadece doktor eşle mutlu olma fikri de yanlış bence ki benim eşim bankacı. biz çooookkk mutluyuz çok şükür. tanıdığım bi çok kişiliksiz insan var bunların bi kısmı doktor ama bi o kadar hatta daha fazla çok kaliteli doktorlar da tanıyorum ben. sen başka bi konuya dikkat çekmişsin belki ama bi ucu bana dokununca üzüldüm. kusura bakma. çoookkkk geçmiş olsun. insanın bebeğini kaybetmesinin bu kadar zor bi durum olduğunu ben de yaşayınca anladım(( Allah sabır versin....
merhaba doktor hanımmm
gribim burnum tıkalı nefes alamıorum çok hatayım ilaç içmek istemioru ne yapmam lazım:):)yandın sen ben herşeyi sorarım sana artık:)şaka yapıorum tabiki canım ama gribim cidden ya ilaçta içmiom malum çalışma dönemindeyiz etkilenmek istemiorum
merhaba doktor hanımmm
gribim burnum tıkalı nefes alamıorum çok hatayım ilaç içmek istemioru ne yapmam lazım:):)yandın sen ben herşeyi sorarım sana artık:)şaka yapıorum tabiki canım ama gribim cidden ya ilaçta içmiom malum çalışma dönemindeyiz etkilenmek istemiorum
annnemi özledim bende:))) ağlama bu aralar bende hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlıyorum. Eşim kardeşim hayretler içerisinde.
senin oğlun sakin asil bi evlat olacak görürsün teyzesi dedi dersin:)sağlıklı olsunda varsın az tekmelesin canım inşallah güzel haberler alırsın sık banyo yapma olayından hasta oldum sanırım dediğin gibi kocamda aynı gece hiç uyuyamamış boğazları acımış hep lütfen dikkat et kendine dedim o hasta oldumu yatak döşek yatıyo sıtma filan gelio çalışma zamanı bişey olmasın inşallahhhhhhh:)
ohhhhhh ne güzel canlı olmayı bende isterdim..bizde karar aldık daha doğrusu benim isteğim..akşam erken saatte olsun yoksa banyo işi gerçekten zor oluyor...saçımı kurutmak kolay değil..kurutmazsam hasta olurum..sinizüt belası varda bende..canım biz gün aşırı yapamadık hfta sonu olmadığım için..zaten 16 sından sonra yumurtlama günüm olacak çünkü son aylarda 37. gün regl oldum hep..ben iyiyim internete pek takılamadım..cuma günü okuldan çıktım anneme pasta börek yaptım hemen yola çıktım dünde hastaydım hiç giremedim.şimdi dersim boş rahatım:)
sağol canım mesajını eeve gidince okurum okuldan açılmıyor yasak çünkü..okulda tüm öğretmenler hasta malesef.sen nasılsın?
hastanede mesai bitti, burdan devam edelim... e malum çalışma aşkı:)) ateşin yoksa eğer antibiyotik önermiyorum, parol alabilirsin biraz rahatlatır, çalışmalara da engel olmaz:)) geçmiş olsunnnn
nazla dumandan sonra beydağlı ve mirayda hamile kaldılar nazla duman eskidi bile:)allah şifa versin kuzu dikkat kendine allaha emanetay nazlımm sende hasta olmuşsun geçmiş olsun kuzum yaaa. aynen bende öyleyim. ay topiğimizde artık bi drumuz mu var:)) kadın doğumcumu yoksa hehehe. hep derdim ne vardı bi tanemiz kadın doğumcu olsaydı diye. bi dolu sorularımız oluyodu:))) bende öneri alabilriim yani ilaçsız geçirecek yöntem varsa... öpüyorum seni bu ara nazla dumana çok sevindim yazamadım onlara ama sen iletirsin artık. senide postacı gibi yaptım ya ne diyeyim kendime:)) ama idare et beni çok hastayım nazlım çook hadi ben kaçar öptüüüm
Arkadaşlar Merhaba, Hepinizin yazılarını tek tek okudum...Öncelikle çok teşekkür ederim değer verip cevapladığınız için kendimi birazda olsa güçlü hissettim sizlerin sayesinde.. Ben hiç bir zaman böyle birşey yaşamak istemedim. Ve bir bebeğim olması hayalimdi hep, Ve herzaman kim bebeğine kıysa çok üzülür neden böyle yaparlar ben olsam asla yapmam derdim.. Benim başıma geldi işte.. Birde böyle birşeye ihtimal vermiyordum oda hiç düşünmedi..zaten şok oldu.. iki saat ultrasona baktı kafayı yedi...Ben Çok düşündüm ama adamın umrunda bile değilim.. Bana diyor, Kendin bakarsın umrumda olmaz,bende bakarım şener şen filmindeki gibide suratına tükürtürüm büyüyünce dedim aynen öyle dedi birde.. ya da gelirsin bir oluruna bakarız dedi.. Ağladım tabi ve çok düşündüm.. Çook aşırı ağır geldi.. Yakın arkadaşlarım en doğru kararında böyle olcağını o adamın bir parçasına lanet olsun bebeğe yazık doğarsa büyünce ne diyceksin şimdi orda bir bebek yok bile..dinende günay olan haftayı geçemedin felan filan...henüz 5 haftalıktı Ultrasonda sadece kese vardı Net birşey görünmüyordu.. Belki çok vakit geçmeden olsa diye düşündüm o zaman zor gelmeyebilir.. Fakat herşey operasyondan sonra başladı,,sinir krizi yaptığımın farkına varmalar..günlerce mutsuzum.onunda umrunda bile olmadım..Aramıyorumda artık hiç bir kaç gün önce işte soru sormak için aradım doktor kimliğine oda 3 ay bekle gelmezse gelirsin bakarız dedi aynen böylee..Bir arkadaş kim bu demiş.. Tabi adını söyleyemem ama..İstanbulda merkezde çok bilinen her gün haerlerde olan bir hastanede kadın doğumda.. Genç birisi yüksek tahsilini yapıyor orarada...benim ailem kendisini çok severdii böyle birşeydende haberleri olmadı..aileleri bilirsiniz önceliklede anneler, Doktor erkek arkadaşı fikrine bayılıyorlardı hep çok rejlam yapıyorlardı övünüyorlardı.. İşte hiç öyle değil... okadar ruhsuz..hissiz insanlarki çoğu ancak belki doktor bir eşle mutlu olabilirler... hiç öyle doktor diye övünülecek birşey yok...Benim tavsiye vermeye hiç hakkım yok tabiki..fakat düştüğüm hatalardan belki burdaki bu yazıyı okuyan, araştırıp yazmaya cesaret edemeyen diğer arkadaşlarıma biraz yardımcı olurum... Ben pişmanım ama işin başından olan herşeye. Bekar arkadaşlar her zaman dikkat edin..Her günüm kabus gibiii :'(( Hayat dolu bir insandım tüm ışığım söndü.
yaa bende kızım için bazalara bakıyorum arkadaş baza 300 tl başlık 150 tl yok böyle birşey yaa yuhh yani kıytırıktan başlık işte niye bu kadar pahalıki:)) odası için biryerden başlamak lazım tabii...renkli renkli bazalar çıkmış ne güzel ayyy bide hayal kurdum bu arada oğlum olsa kızıma kırmızı oğluma yeşil baza falan hey gidi günler temmuzda doğmuş olacaktı oğlum böylece 2 baza alırdım hayırlısı artık allah sağlıklı bir evlat daha verirse kız olursada böyle lilanın pastel tonu var biri kırmızı biri ondan olur:)) allah izin verirse...bide çocuk odası çizim aşamasındayım özel yaptırıcam çünkü hiç hoşuma gitmedi odalar hep eski tarz bilgisayar dolapları artık diz üstü olduğu için kullanılmıyor o dolaplar kocaman bir kitaplık istiyorum ve dolaba ektra eklemek lazım ortalıkta bişeyim kalmasın elektrikli süpürge falan görünmesin istiyorum...işimiz çokkk sen paradan haber ver heee:)) odanın eski halini çekerim sonrada odayı yaptırınca yeni halini çekip gösteririm kızlar tabiii birazz çoookkk bekliceksiniz:))
anneler gerçekten herşeyi hak ediyor kızlar...bakalım bizde hak edecekmiyiz:)) bende annem gibi şimdiden hep diyorum aman bana bişeyi lazım değil okusun mesleğini eline alsın kızım kimselere muhtaç olmasında zaten annelerin hepsi böyle düşünüyor bencillik yok onlarda çocuklarıda bişey yapınca bir beklentleri olmadığı için çok sevindiriyor bu onları...
candaşım, ben tek kızım babam hep yurt dışında çalıştı annemde canım benim bizi okutup erkek gibi ev yaptırma peşindeydi bir gece kondumuz vardı önce sonra iki katlı evimiz oldu ama sadece ikinci katı vardı dışı sıvasız yerler beton ve çatı yok tek kişi çalışınca bu kadar oluyor 3 de çocuk...şimdi görsen evi süper hepimiz büyüdük ben evlendim çatısı yapıldı doğalgaz alındı yerler yapıldı falan derken şirin bir ev oldu...allah olmayanada versin inşallah...bazen takılırım anneme benim evden gitmemi bekliyordunuz demek evi güzelleştirmek için:)) şimdi yengemde çalışıyor babam destekti 2 seneye kadar şimdi torunu okula götürüp getiriyor...babamı çok severim o işten gelince yorgun argın ona bakardım bazen odaya gider ağlardım:)) çok duygusal bir insanım şimdi o görüntüyü eşimde görüyorum ama ağlamıyorum ona güç vermeye çalışıyorum...benim hiç odam olmadı ama çevremde öyle odası olan olmadığı için hiç özentimde olmadı ama şimdi devir değişti kızımın çevresinde odası olan çok o yüzden gerekirse bende çalışırım ama herşeyin en güzelini yaparım.. zaten her dönemin farklı bir şeyi oluyor...ben ilk okuldayken almanyadan karşımıza bir aile taşınmıştı..kız bizim sınıfa geldi allahım ne güzel kalemleri vardı hayatımda okadar çeşidi o zaman görmüştüm vee şimdi boya kalemi olsun diğer kalemler olsun farklı bir ilgim var hep markete gidince bakarım incelerim bu ne işe yarar diyee kızıma okula başlayınca almaı planlarım...ayyy işte böyle yaa allah herkezin gönlüne göre versin...
nazlım, canım allah sizede bir ev nasip etsin...ve olmayan herkeze...toki falan yokmu sizin orda gerçi burda varda ne oluyor çok pahalı...asgari ücret alanların vay haline...bizde 3 yıllık kredi çektik canım ay dediğin hemen geliyor ve 500 tl 3 senelik kiracıyız diyoruz eşimle allah yardım etsin herkeze çok zor...
ceza, ooo süper bir tel muş yaa inşallah haklı çıkarda sendende alırız haberi...
merhaba doktor hanımmm
kızlaarrrr hepiniize öpücük yolluyorum öncelikle. herkes iyidir inşallah. güzel haber var mı. hiiç geçmişe bakamıyorum bu ara. dün bademciklerim şişer gibi oldu derken uykusuz bir gece ve sabah uyandığımda çıkmayan ses( gribe çevirmesinden korkuyodum ki sanırım çeviriyo. son 2 saat dersime giremedim. sabah direndim ama buraya kadar. boğaz iyice tahriş odlu sanırım. henüz ilacada başlamadım. akşam narenciyeye saldırayım. olmadı mecbur yarın kbbye giderim. eve geçip uyumak istiyorum. halsizleştim. boğaz için tavsiyeleriniz varsa alabilirim. bizde başka bişe yok sizlerde iyisinzidir inşallah. sanıırm çoğunluk çalışma aşamasında. hadi bakalım güzel haberler vermenize az kaldı inşallah. hepinizi öpüyorum.
abla tokiler varda anasının göznde şehirden çok uzak ve dediğin gibi pahalı ay abla bende ne hatırladım bak bizim sınfada bi almancı kız gelmişti onun monami pastel boyaları vardı 24 lü:)içinde altın sarısı gümüş rengi falan vardı allahım ne özenmiştimmmmm bide mp ayakkabılar vardı onlar için yırtmıştım kendimi ille alıncak diye biz 3 çocuk 2 şer yaş ara bitek babanın doğru düzgün işi yok babannenin emelki maaşı 6 boğaz 3 okullu evlat anam pek zor büyüdük beee allahıma şükürler olsun yinede ama çok zor zamanlar geçirdik babamın dükkanı vardı olmadı yürütemedi sonra babam kendi işimi yapcam diye sürekli çabaladı beceremedi 12 dükkan açıp kapamışlığı vardır canı saolsun zor dönemler yaşattı ama olsun sağlğı yerinde olsaunda anacıımmm hala kiralarda bi ara 5 sene evimizde su yoktu düşünsene sokak çeşmesine hortum takıp eve koca koca bidonlara su dolduruyoduk şehrin göbeğinde para yokki su bağlatamıyoruz eve annem çamaşır günlerinde delirirdi evden kaçardık bizde elde yıkıodu ay ağlıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm daha neler neler anlatsam roman oluranneler gerçekten herşeyi hak ediyor kızlar...bakalım bizde hak edecekmiyiz:)) bende annem gibi şimdiden hep diyorum aman bana bişeyi lazım değil okusun mesleğini eline alsın kızım kimselere muhtaç olmasında zaten annelerin hepsi böyle düşünüyor bencillik yok onlarda çocuklarıda bişey yapınca bir beklentleri olmadığı için çok sevindiriyor bu onları...
candaşım, ben tek kızım babam hep yurt dışında çalıştı annemde canım benim bizi okutup erkek gibi ev yaptırma peşindeydi bir gece kondumuz vardı önce sonra iki katlı evimiz oldu ama sadece ikinci katı vardı dışı sıvasız yerler beton ve çatı yok tek kişi çalışınca bu kadar oluyor 3 de çocuk...şimdi görsen evi süper hepimiz büyüdük ben evlendim çatısı yapıldı doğalgaz alındı yerler yapıldı falan derken şirin bir ev oldu...allah olmayanada versin inşallah...bazen takılırım anneme benim evden gitmemi bekliyordunuz demek evi güzelleştirmek için:)) şimdi yengemde çalışıyor babam destekti 2 seneye kadar şimdi torunu okula götürüp getiriyor...babamı çok severim o işten gelince yorgun argın ona bakardım bazen odaya gider ağlardım:)) çok duygusal bir insanım şimdi o görüntüyü eşimde görüyorum ama ağlamıyorum ona güç vermeye çalışıyorum...benim hiç odam olmadı ama çevremde öyle odası olan olmadığı için hiç özentimde olmadı ama şimdi devir değişti kızımın çevresinde odası olan çok o yüzden gerekirse bende çalışırım ama herşeyin en güzelini yaparım.. zaten her dönemin farklı bir şeyi oluyor...ben ilk okuldayken almanyadan karşımıza bir aile taşınmıştı..kız bizim sınıfa geldi allahım ne güzel kalemleri vardı hayatımda okadar çeşidi o zaman görmüştüm vee şimdi boya kalemi olsun diğer kalemler olsun farklı bir ilgim var hep markete gidince bakarım incelerim bu ne işe yarar diyee kızıma okula başlayınca almaı planlarım...ayyy işte böyle yaa allah herkezin gönlüne göre versin...
nazlım, canım allah sizede bir ev nasip etsin...ve olmayan herkeze...toki falan yokmu sizin orda gerçi burda varda ne oluyor çok pahalı...asgari ücret alanların vay haline...bizde 3 yıllık kredi çektik canım ay dediğin hemen geliyor ve 500 tl 3 senelik kiracıyız diyoruz eşimle allah yardım etsin herkeze çok zor...
ceza, ooo süper bir tel muş yaa inşallah haklı çıkarda sendende alırız haberi...
baya doldum ben yaaa
okullarımız bitti 3 kardeş işe girdik çalıştık çabaladık herkes aöf okuyo filan ben 2005 yılından beri lise bittiği günden beri çalışıorum konfeksiyonda ütücülüğe kadar hepsini yaprım :)çok güzel ütü yaparım :)herkes iş güç sahibi olunca derin nefes aldık babam hala doğru dzgün bi yere girip çalışamadı 49 senelik ömründe 233 gün ödenmiş sigortası var annem hep derki rabbim kayırmıştır kızım babanne öldü onun maaş gitti anamm kaldık dımdızlak ortada sonra ben iyi para almaya başladım erkek kardeşim liseyi bitirdi hemen işe başladı şuan bursanın en iyi fabrikalarından birinde bakım sorumlusu olarak çalışıo 18 yalında altına araba çekti ben kendi düğnümü kendim yaptım kız kardeşim çalıştı kendine çeyiz yaptı eve baktı allaha şükür ay yazasım varmış resmen evlendim barklandım hala annemin ağzından tek bi laf çıkmasın ne istiyosa yapasım var kadının yüzü 3-5 senedir gülmeye başladı evlenince ayrıalamadım mahalleden iki sokak arkasındna ev tuttum 3 gün görmesem kafayı yiyom kocamda sesini çıkarmaz allah razı olsun neyse benim hikayemde bu
kızlar oku oku bir haloldum. ne çok sayfa ilerlemiş.
renkli sağsalim varmıştır inşallah eşinin yanına.
nazlım, kürtajdan sonra ilk deneme mi olacak sizin bu ay?hep korundunuz mu şimdiye kadar?
günlük bitmiş çalışmalar, denk gelmiştir inşallah.
candaş, hafta sonu ev romantizmi yaptınız herhalde eşinle.
chnb, okumayı tekrar öğreniyosun galiba çocuk sayesinde<:) ah ah. biz de görebilsek o günleri.
minikler napıyosun?
kittycim, az kaldı herhalde senin de. ağlama canım ya. annein yerini hiç bişey tutmaz, ama bak sen de anne olacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?