chnb canım çok zormş öğretmen olmak, halbuki hep derler öğretmen meselği kadın için biçilmiş kaftan diye, hiç düşünmemiştim öğretmeniminde çocuğu vardır eşi vardır yemek derdi vardır bilemiyorsun. Allah kolaylık versin. Oğlunla ola diyaloglara bayıldım... :))) benim kardeşim bacağını sallardı annem yapma oğlum der başlardı yine annemde uyuz olurdu o geldi gözümün önüne.
Arkadaşının ailesini de allah kavuştursun. Demek hac başladı bende gitmeyi çok istiyorum bakalım nasip olacak mı?
candaş kuzu inşallah ya, gönüllerimiz bir allahtan.
nazlım bak yemin ediyorum bu ay o kadar umutluyum ki, biliyorum aramızdan gelecek bir haber
renkliatlas canım ben o kadar saat havaimanındaysan bize gel seni alim yada ben gelim diyecektim ondan sonrdum.
yemin ediyorum tüm kalbimle dua ediorum sağ salim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım duasından ya önce ya sonra hep dilimdesin kalbimdesiniz. Olacağını biliyorum hiç tereddütüm yok ama diyorum ya ben topikte değilken alırsak haberleri ya benim işim gücüm derken sizlerin bana verdiğ desteği ben size veremezsem sizinle paylaşamazsam diye istiyroum ki bir an önce olsun.
ooohh hoşgittin şeker :)) nasılsın ? dinlendin mi şimdi ? çalışma vakitleri geçmedi değil mi ?ayy canimm cok sagolasin ..ne guzel dostluklar edindik burda.. bulussak ne guzel olur:)
herkese gunaydin..isvecteyim dun sabah geldim ama feci yorulmusum,paso uyudum..simdide ev toparlayacam malum yeni tasinmis esim bu eve duzen yok pek..biraz toparlamam lazim ama halimde yok..sizler ne yaptiniz..
bi arkadas bebek aldirmis okudum yarim yamalak cok uzuldum( dr lar deyip genellememek lazim ama gercekten her meslekte böyle .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.ler var..özellikle parasi cok olan mesleklerde daha fazla oluyor neden se (
haikkaten öyle ya. kıyaslamak mümkün değil ...herkes cocukken gecirdigi maddi sikintilari anlatmis, bizim cocuuklugumuzda dört dörtluk olan yoktu ki..bayramdan bayrama alinirdi kiyafetler,simdiki gibi bolluk yoktu. özel okullar yoktu zengin cocuklarida bizle ayni okula gelirdi:) simdi siniflasma oldu ama herkes cesit cesit giyiniy yer icer oldu..bizler hep sikintilarla buyuduk 80 lerin cocuklari :) ama hep mutluyduk simdikiler gibi doyumsuz deildik..bayramda alinan ayakkabi ile yatardim elbiselerimi yastigimin ustune koyardim..simdiki cocuklara hergun biseyler aliniyor ve doyumsuzlar begenmiyorlar bile:)
ooohh hoşgittin şeker :)) nasılsın ? dinlendin mi şimdi ? çalışma vakitleri geçmedi değil mi ?
haikkaten öyle ya. kıyaslamak mümkün değil ...
canım benim ya kıyamam :)) ohhh ben çok rahatım valla ) canım nezaman isterse o zman yıkanıyorum kurulanmayada vakit ouyo :)) züğürt tesellisi benimkide :))dün gece çalışma oldu sabah 6 da kalkıp banyo yaptım nasıl bir eziyetti anlatamam hastayımda daha beter olcam bu velet bi gelsin sorcasm ben ona:)
saol canimmm..calisma vakitleri gecmedi bu hafta sonu basliyo :) dun baslattik :) ama cok yorgundum bise anlamadim :d sen ne yaptin calismalar nasil?
canım benim ya kıyamam :)) ohhh ben çok rahatım valla ) canım nezaman isterse o zman yıkanıyorum kurulanmayada vakit ouyo :)) züğürt tesellisi benimkide :))
hadi bakalım rastglsin inş ... Tabi ya yorgunsundur, bi kaç güne dinlenirsin :) bizimde pazar günü başlıyomuş çalışma tarihleri .. Tahminimce bugün yada cuma günü çatlar.yani biizim iş bu ay da yatar :)
ya sabahın 6 sındada pek zor oluyomuş kız zaten hava soğuk buz gibi dondum dondum titredim kasıklarımda çok ağrı var herkes yumurtlama döneminde kimsenin ağrısı yokmu ya bendemi acaiplik var acebeeecanım benim ya kıyamam :)) ohhh ben çok rahatım valla ) canım nezaman isterse o zman yıkanıyorum kurulanmayada vakit ouyo :)) züğürt tesellisi benimkide :))
hadi bakalım rastglsin inş ... Tabi ya yorgunsundur, bi kaç güne dinlenirsin :) bizimde pazar günü başlıyomuş çalışma tarihleri .. Tahminimce bugün yada cuma günü çatlar.yani biizim iş bu ay da yatar :)
kurulanmayada vakit oluyo demissin ona guldum hayirlisi olsun canim insallah biraz gec catlar senin yumurtalar.. bizimde cuma basliyor sanirim sali gunude yumurta catlar yada carsamba..haftasonu gezeriz biz...insallah bu ay bu bebek etiketlerini kullaniriz hepbirlikce:)) ama asansore binmiyoruz dairemiz 1. katta :) kapiya yapistircam bebek etiketlerini
:)) ama öyle :)) inş canım.. ya sizinde bu ay son olsun valla.yeter da canımıza tak ettiracekler :) inş etiketler bu ay amacına ulaşır topyekun :) haftasonuda gezersiniz tabi ya ne güzel.hava nasıl orda * genelde kapalı bi havası var diye biliyorum ama öyle mi ?kurulanmayada vakit oluyo demissin ona guldum hayirlisi olsun canim insallah biraz gec catlar senin yumurtalar.. bizimde cuma basliyor sanirim sali gunude yumurta catlar yada carsamba..haftasonu gezeriz biz...insallah bu ay bu bebek etiketlerini kullaniriz hepbirlikce:)) ama asansore binmiyoruz dairemiz 1. katta :) kapiya yapistircam bebek etiketlerini
ya sabahın 6 sındada pek zor oluyomuş kız zaten hava soğuk buz gibi dondum dondum titredim kasıklarımda çok ağrı var herkes yumurtlama döneminde kimsenin ağrısı yokmu ya bendemi acaiplik var acebeee
:)) ama öyle :)) inş canım.. ya sizinde bu ay son olsun valla.yeter da canımıza tak ettiracekler :) inş etiketler bu ay amacına ulaşır topyekun :) haftasonuda gezersiniz tabi ya ne güzel.hava nasıl orda * genelde kapalı bi havası var diye biliyorum ama öyle mi ?
haklısın canım ya çok soğudu artık avalar valla banyo işi zorbenimde bu ay ağrım var elim ağrıyo ade olacak gibi .. az da akıntı gelmiş. sanırım çatladı çatlayacak :)) yani acayiplik yok benimde bazen çok ciddi ağrım olur bu dönemde. inş çektiğin yanına kar kalırda ses veriri sana meleğin :))
sinua yı çok merak ediyrum ben ya ...
:)) ama öyle :)) inş canım.. ya sizinde bu ay son olsun valla.yeter da canımıza tak ettiracekler :) inş etiketler bu ay amacına ulaşır topyekun :) haftasonuda gezersiniz tabi ya ne güzel.hava nasıl orda * genelde kapalı bi havası var diye biliyorum ama öyle mi ?
haklısın canım ya çok soğudu artık avalar valla banyo işi zorbenimde bu ay ağrım var elim ağrıyo ade olacak gibi .. az da akıntı gelmiş. sanırım çatladı çatlayacak :)) yani acayiplik yok benimde bazen çok ciddi ağrım olur bu dönemde. inş çektiğin yanına kar kalırda ses veriri sana meleğin :))
canlar günaydın....
renkliatlas, isveçe hoşgittin bizede tekrardan hoşgeldin canım:)) kolay gelsin nedir bu ev işlerinden düzenlemelerden çektiğin yaa:))
nazlım, dün yumurtaları koymuşsunya kızımla bakıyorduk pcye anne bu yumurtalar kimin dedi bende öyle farkettim dedimki bu yazıyı yazan abla varya benim arkadaşım onun anneciğim:)) çok güzel olmuş hayırlı olsun yumurtların inşallah çatlayınca yere düşmeden yakalamışsınızdır:))
candaş, dediğin gibi herkezler sıkıntılarla büyümüş şefin geçmişini bilmediği için öyle konuşur tabi:)) yazacak çok şey var hepiniz için ama pazara gidicem anneme uğrayacağım akşam gelince görüşürüz...
herkeze iyi günler kızlar nasılsınız??
canlar günaydın....
renkliatlas, isveçe hoşgittin bizede tekrardan hoşgeldin canım:)) kolay gelsin nedir bu ev işlerinden düzenlemelerden çektiğin yaa:))
nazlım, dün yumurtaları koymuşsunya kızımla bakıyorduk pcye anne bu yumurtalar kimin dedi bende öyle farkettim dedimki bu yazıyı yazan abla varya benim arkadaşım onun anneciğim:)) çok güzel olmuş hayırlı olsun yumurtların inşallah çatlayınca yere düşmeden yakalamışsınızdır:))
candaş, dediğin gibi herkezler sıkıntılarla büyümüş şefin geçmişini bilmediği için öyle konuşur tabi:)) yazacak çok şey var hepiniz için ama pazara gidicem anneme uğrayacağım akşam gelince görüşürüz...
canlar günaydın....
iyiyiz gunlukcum sen naslsin? ahh burdada pazar olsada gitsek ben pazara gitmeyi cok severim anneme derdim hadi pazara gezmeye gidelim diye cok hosuma giderdi size iyi gezmeler gunlukcum benim yerimede gezin
renkliatlascim gule gule gittin insallah evine.. bol bebek stickerli kapin olsun insallah guzel dua dimi :))) kolay gelsin biliyosun yurtdisi evleri biraz kucuk oluyo insallah cabucak bitirirsin benimde bizim burdaki binalar labirent gibi ilk geldigimde kayboluyodum kapiyi zor buluyodum simdi alistim tabi evimde fazla buyuk degil ama yetiyo bize bir oturma takimi bide yemek masasi var temizlikte kolay oluyo
candasim bu ayda pas demissin hayirlisi olsun canim yaa bizler eslerimizin yanindayizda ne oluyo gene tik yok zamani var herzaman dedigimiz gibi bekliyoruz insallah sabirla
nazlim sende dikkat et kendine insallah iyice kurun siki siki giyin bu havalar fena ediyor adami bebis gelince poposunu seve seve sorarsin hesabini :)))
hellucum sen nasilsin diger kizlar nasillar ? taf, pileo, pasiflora, polyanna onlar nasillar acaba haber verin kendinizden kizlar
ne gıcık sürekli aynı şeyi yazdırıp okutmak.. el ele ela lale el ele..yakında bunu ezberlicen talat ve ela,lale ismine gıcık olacaksın:)Canım hayırlı evlatmışsın ne güzel.
Oda konusuna gelince canım dedim ya ben istikbalden almıştım. 2.5 senede deforme oldu. Bence de büyüsün biraz. Sonra al. Ama şifonyeri büyük olsun...
Ben bimden almışdım düdüklüyü ama çok iyi değil...(
Benim de artık her cuma temizlikçi gelecek. İyi oluyor gerçekten. Ama benim pilim bitiyor hafta içi. Babamız hala gelemedi. Her gece 10.30 da geliyor. Her iş üzerimde. Şimdi yemek yaptım...
Oğlanın yazı ödevi bitti. Bol bol okutun diyor... (el, ele, el ele, le) Bunların okutacağım. :))
canım kasıklarımda bi değişiklik yok belki klomenin etkisidir seeninki..benim cumartesiden sonra yumurtlama..ama ben başladım..az önce dersimizi çalıştık..çünkü eşim nöbete gitti..iyi oldu böyle yoksa iyice hasta olacağım..canım benim kürtajdan sonra ilk denemem sayılır çünkü hep erken adet oldum ve bu yüzden tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım bu ay çok sıkı çalışıoruz bakalım hayırlısı umudum var ama rabbim nasib eder inşallah
çoğumuz zorluk çekmişiz anlaşılan allah herkese güzel ömür versin inşallahhhh günaydın herkese mutlu huzurlu günlerimiz olsun
1 saat falan kalkmayınca uykum geliyor sabaha kalıyor malesef..dün gece çalışma oldu sabah 6 da kalkıp banyo yaptım nasıl bir eziyetti anlatamam hastayımda daha beter olcam bu velet bi gelsin sorcasm ben ona:)
80 lerin dönemi aynı..şimdi kıyafet oyuncak almak çok kolay çocuklara her kesime uygun fiyatlar var çünkü..hiç unutmuyorum ilkokul a gidiyorum sindy bebekler yeni çıktı çok istedim alınması için..annemle oyuncakcıya gittik istediğim bebeği gösterdim çok pahalıydı annem alamayız yavrum der gibi baktı bende anneme çok pahalıymış anne gerek yok demiştim..ne olgun bi çocukmuşum:) o günü bende annemde çok iyi hatırlıyoruz.ama aynı tevazuyu bayramlarda elbise konusunda göstermiyordum alınmadımı basıyordum çığlığı:)herkes cocukken gecirdigi maddi sikintilari anlatmis, bizim cocuuklugumuzda dört dörtluk olan yoktu ki..bayramdan bayrama alinirdi kiyafetler,simdiki gibi bolluk yoktu. özel okullar yoktu zengin cocuklarida bizle ayni okula gelirdi:) simdi siniflasma oldu ama herkes cesit cesit giyiniy yer icer oldu..bizler hep sikintilarla buyuduk 80 lerin cocuklari :) ama hep mutluyduk simdikiler gibi doyumsuz deildik..bayramda alinan ayakkabi ile yatardim elbiselerimi yastigimin ustune koyardim..simdiki cocuklara hergun biseyler aliniyor ve doyumsuzlar begenmiyorlar bile:)
ne güzel kavuşmuşsun kocana darısı candasın başına..kolay gelsin canımayy canimm cok sagolasin ..ne guzel dostluklar edindik burda.. bulussak ne guzel olur:)
herkese gunaydin..isvecteyim dun sabah geldim ama feci yorulmusum,paso uyudum..simdide ev toparlayacam malum yeni tasinmis esim bu eve duzen yok pek..biraz toparlamam lazim ama halimde yok..sizler ne yaptiniz..
bi arkadas bebek aldirmis okudum yarim yamalak cok uzuldum( dr lar deyip genellememek lazim ama gercekten her meslekte böyle .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.ler var..özellikle parasi cok olan mesleklerde daha fazla oluyor neden se (
ben apartmanın dış kapısından başlicam:)kurulanmayada vakit oluyo demissin ona guldum hayirlisi olsun canim insallah biraz gec catlar senin yumurtalar.. bizimde cuma basliyor sanirim sali gunude yumurta catlar yada carsamba..haftasonu gezeriz biz...insallah bu ay bu bebek etiketlerini kullaniriz hepbirlikce:)) ama asansore binmiyoruz dairemiz 1. katta :) kapiya yapistircam bebek etiketlerini
hadi bakalım banyo işkencesi çektiğine değsin..bebişin hemen gelsin..ne güzel kafiyeli oldu:)ya sabahın 6 sındada pek zor oluyomuş kız zaten hava soğuk buz gibi dondum dondum titredim kasıklarımda çok ağrı var herkes yumurtlama döneminde kimsenin ağrısı yokmu ya bendemi acaiplik var acebeee
Merhaba kızlar okuldan geldim. Nasılsınız? Bugün fazla yazmamışsınız?:))
Candaşım inşallah haftasonuna kadar bekler senin yumurtalar canım.
Nazlım dikkat et daha fazla üşütme. Gerçekten zor, soğuklarda bu işler.
Renkliatlascanım sağ salim gittiğine sevindim. İsveç'in uğuru bulsun yine seni...
Loneliness adetin bitmeye yakındır. İnşallah bu ay gelir meleğin.
Hellocuğum sen nasılsın? Yormuyorsundur inşallah kendini...
Dr arkadaşımız yazmamış galiba bugün...
Pileo ve Sinau daumarım iyilerdir...
Günlük pazar var bizim mahallede de ama giysi pazarı. Ufak bir pazar ama gitmedim. Kızınla gez bol bol. Biz birazdan oğlanın ödevlerine bakarız.
Minikler, Ceza nasıllar? Ceza, boş dersler iyi oluyordur. Minikleri düşünemiyorum, biz bir öğrenciyle boğuşurken, sen kaç çocukla uğraşıyorsun. 1. sınıf zor ve tedirgin ediciymiş gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?