evet canim kucuk bi ev 1+1 önceki oturdugumuz yer sadece 1 di :)) bi mutfak ve salon :) allahtan simdi bi yatak odamiz var :) ocaga kadar duracagmizdan esya almadik , esim yazin kesin dönus yapacakti esyalarini dagitmisti..plan degisince simdilik bi ögrenci evi var ordan fazla bi cekyat masa sandalye felan getirmis..sisme yatagimiz vardi zaten onu getirdik onda yatiyoruz..hemencek duzenledim sukur.. mis gibi oldu sip sirin kutu gibi :) bu sefer manzaramda cok guzel agaclik ormanlik bi yola bakiyor..turk komsularimiz var cevrede musluman insanlar var ..önceki oturdugumuz yer hep isvecliydi ..simdi yemek yaptim kocami bekliyorum.. nuraycim kac sene daha oralardasiniz?
kapilarimiz bebek sticker leri ile dolsuuunn tassiinn bu ayyy ...
bende anneme alirim , ona harcadigim paraya hic acimam..ne gıcık sürekli aynı şeyi yazdırıp okutmak.. el ele ela lale el ele..yakında bunu ezberlicen talat ve ela,lale ismine gıcık olacaksın:)
canım kasıklarımda bi değişiklik yok belki klomenin etkisidir seeninki..benim cumartesiden sonra yumurtlama..ama ben başladım..az önce dersimizi çalıştık..çünkü eşim nöbete gitti..iyi oldu böyle yoksa iyice hasta olacağım..
çocukken zorluk çekmeyen yok canım..ne zaman evlendim rahata kavuştum..bende anneme yardım ederim..ne isterse almaya çalışırım özellikle anneler gününde önemli bi eşyasını almaya çalışırım..anneme kıyamam para konusunda sıkıntı çekmesini istemem..
1 saat falan kalkmayınca uykum geliyor sabaha kalıyor malesef..
80 lerin dönemi aynı..şimdi kıyafet oyuncak almak çok kolay çocuklara her kesime uygun fiyatlar var çünkü..hiç unutmuyorum ilkokul a gidiyorum sindy bebekler yeni çıktı çok istedim alınması için..annemle oyuncakcıya gittik istediğim bebeği gösterdim çok pahalıydı annem alamayız yavrum der gibi baktı bende anneme çok pahalıymış anne gerek yok demiştim..ne olgun bi çocukmuşum:) o günü bende annemde çok iyi hatırlıyoruz.ama aynı tevazuyu bayramlarda elbise konusunda göstermiyordum alınmadımı basıyordum çığlığı:)
ne güzel kavuşmuşsun kocana darısı candasın başına..kolay gelsin canım
ben apartmanın dış kapısından başlicam:)
hadi bakalım banyo işkencesi çektiğine değsin..bebişin hemen gelsin..ne güzel kafiyeli oldu:)
hakkaten bugün az yazmışsınız..bende sinuayı merak ettim.umarım iyidir.bugün 2 saatim boştu ama dinlenemedim boş sınıflara girdim.arkadaşlar hasta hep.zaten öğretmenler odasında otursamda internet yoktu size yazamayacaktım.
aminnnnnnnnn inşallah...
küçük evi temizlemek kolay canım..ama satın alırkende illa metrekaresi büyük olsun istiyoruz..çok çelişkiler içindeyiz:)
bende anneme alirim , ona harcadigim paraya hic acimam..
hele bi hamile kalalim burda esimize ilk nasil söyledigimizi anlaticaz insallah..candascikta kavussun...valla ben simdiden dusunuyorum 1. sinifa giden cocuklarin annelerini gördukce sikinti basiyo beni:))ben mahvolurum sinir olurum ,herseyi sifirdan ögreniceksin tekrar ediceksin cok zor allah sabir versin sizlere
ben turkiyedeki evimide 1+1 aldim :9 gerci yatirim amacli aldik ama suan cok isimize yariyor,döndugumuzde kurulu ev var en azindan..sonra buyuk eve geceriz diyoruz..yurtdisinda yasayanlarda pek buyuk ev takintisi olmuyor..o kadar kötu evler göruyorsun ki :) heryerde yasamaya adapte oluyorsun..buyuk kucuk dmiyorsun
canım arkadaşların çoğu korkarak söylediler..bir daha kaybedermiyim korkusu vardı çoğunda..ev küçük olabilir ama fazla eşya olmasın:)ben fazlalıktan hoşlanmıyorum..ev dağınıkmış gibi hissediyorum..
evet canim kucuk bi ev 1+1 önceki oturdugumuz yer sadece 1 di :)) bi mutfak ve salon :) allahtan simdi bi yatak odamiz var :) ocaga kadar duracagmizdan esya almadik , esim yazin kesin dönus yapacakti esyalarini dagitmisti..plan degisince simdilik bi ögrenci evi var ordan fazla bi cekyat masa sandalye felan getirmis..sisme yatagimiz vardi zaten onu getirdik onda yatiyoruz..hemencek duzenledim sukur.. mis gibi oldu sip sirin kutu gibi :) bu sefer manzaramda cok guzel agaclik ormanlik bi yola bakiyor..turk komsularimiz var cevrede musluman insanlar var ..önceki oturdugumuz yer hep isvecliydi ..simdi yemek yaptim kocami bekliyorum.. nuraycim kac sene daha oralardasiniz?
kapilarimiz bebek sticker leri ile dolsuuunn tassiinn bu ayyy ...
evet canim kucuk olunca cok sade olmasi gerekiyor yoksa cok daginik oluyor..bende hic sevmiyorum daginikligi..sade olacak huzur bulacam böyle baktikca ..bende bu sefer kalirsam bi sure söylemiycem esime..korkuyorum aynenhayirlisi olsun gelsin minnoslarimizdaa is söylemesine kalsin
kızlar selamın hello :) yaklaşık 30 dakikadır alıntı yap cevap ver yapmaya çalışıyorum yine olmadı sanırım bilgisayar formatı olmadı.
chnb canım hoşgeldin okuldan umarım günün güzel geçmiştir, bebek odası konusunda senin dediğin gibi düşünüyorum birazda iş inada bindi anlayacağınız.
tek başına evin sorumluluğu gerçekten zor hele birde çocuk varsa düşünemiyorum. 22:30 da geçmiş eşin geç geliyormuş adamcağızda çok çalışıyor demek. İlk okul zormuş gerçekten. Her cuma temizlik insanlık için küçük ama senin için büyük bir adım olacak :))) camlar tertermiz oldu benimde 50 lira olmayınca çok para fakat bana şu anda ilaç gibi geldi temizlik. Bakalım bugün arkadaşıma gittim yeni geldim eve yarında hiçbirşey yapmayaağım yatacağımmm.
senin tahlilelr ne oldu bacım
candaşşşş kuzumm ben o kedileri gördüm ondan çok ağladım ama bu aralar hep ağlıyorum zaten. Allahaşkına öyle düşünme, çok ince bir düşünce ama ne özürü evet annelerle olan muhabbetler yapılınca kendi annemi hatırlıyorum evet üzülüyorum ama siz burada yazdıkça ben daha çok mutlu oluyorum yemin ederim. Ayrıca ben koca bebek muhabbeti yapıyorum bende özür dilerim o zamanlütfen bol bol yazın konuşun olur mu hiç öyle? kıyamam ben ya... seninde eşin yanında değil annenlerlesin zorlukları hiç mi yok ben de öyle yazıyorum kocadır bebektir yok tekmelemedi yok adı yok odası . Bizler burada tam oluyoruz ben siizn ailenizle olan ilişkilerinizi okuyunca duyunca çok mutlu oluyorum. Bugün hatta arkadaşıma gittim dedim senin düdüklün ne marka candaş alacakmış da annesine falan... yazz ne olur yaz hepiniz yazın en çok ben soruyorum zaten.
ceza naber bacıı
nazlım bebek geince poposunu benim için ısır :) ama dur kıyamam bennn. gelecekler sıpalar ama ömrümüzden ömür yediler.
citaknuray nraycım dolar gününüz hayırlı olsun öyle muhabbet için güzel oluyor ama şaka maka iyi para birikiyor :) ben eski iş yerinde altın gnü yapıyordum. 10 tane çeyrek altın olmuştu eşime getirip verdim bu ne lan :))) demişti hiç unutmuyorum. Evde canın çok sıkılmasında keyfin yerinde olsun.
renkliatlas hoşgeldin brea bacım. uğur getirsin sana oralar yeni ev. küçük ev çabuk dağılıyor çabuk toparlanıyor büyük eve geç dağılıp zor toplanıyor. bizim eski evde 2+1 di ama hakkı 1+1 di.
loniness canım nabersin ben iyiym, yarın dr gitceğim bakalım neler olacak. sen anlat bakalım nasılsın iyi misin? annenin dizleri nasıl oldu kaçtır aklımda.
kızlar kafamı toparlayıp yazamamaış olabilirim bugünlük beni pas geçin. burnumdan soluyorum. 1 haftadır kardeşime eşime annaneme tyezeme babama diyorum ki çarşamba arkadaşıma gitcem kahvaltıya
dün eşimle tartıştık mevzu klasik aydına git annemlere 1 ay kal öle böle derken dedim istemiyorum rahat huzulu ve mutlu olamıyorum annanla diyince oda 2 kere kurban ol sen anneme dedi. o kadar zoruma gitti ki bu hamilelik beni pek kırılgan güçsü yaptı neyse ama kızçeler öyle böyle değil başımdan aşağı kaynar sular döküldü gittim yatak odasına bu gece gözüme gözükme dedim kapıyı kitledim ağlaya ağlaya uyudum. Neyse sabah kalktı efendi giiyindi kuşandı hiç gıkım çıkmadı yolcu etmedim ilk defa. Etrafa şöle bir düzenleme yaptım 10 da çıktım evden arkadaşımı aradım geliyorum diye bir indim araba yok beyfendi arabayı bırakmamış neyse dedim metrobüsle gideyim aradım onu 2 kere açmadı teli 1 kere kardeşimi aradım açmadı oda bende metrobüse bindim kapadım teli vardım sohbet mohbet derken ana bir baktım telefon kapalı kalkmış hemen açtım saat 3 bu arada :))))))))))))))) açtım bir mesajlar arkadaş bir aramalar eşim aradı hemen efendim beni merak etmişler kendi anadolu yakasına gitmiş iş için eve gelip bakamamış kardeşime git bak demiş babam kardeşim mekkik dokumuşlar bizim eve sonra kardeşim demiş abi ablam evi terk etmediyse bu kız bir yere gitmiş ev çok düzgün... bu sfer oda demiş ki aaaa evet arkadaşına gidecekti. Ne var bunda dimi ama yok işte benim kafam farklı çalışıyor ulan hiçbiriniz mi beni dinlemiyorsunuz ben kime dedim bu kadar bmı umursanmıyorum. Kızın yani arkadaşımın yanında bişi demedim eşime eve de gelir gelmez size yazdım.Süt dökmüş kedi var karşımda çıt çıkmıyor kaşlar küçük emhrah gibi bana kızma bakışı ama nafile gidip yatıcam sinirden başıma ağrı giridi öpüyorum sizii
hellocum seni uzmusler canim yaaa kiyamam enisteye soyle kizdirmasin arkadasimizi erkekler biliyosun yani kendi kocamdan pay biciyorum biraz duz kafalilar canim bizim gibi dusunemiyolar ne kadar bizi sinirlendirselerde ne yapalim onlar bizim herseyimiz.. onlarda bizim uzulmemizi istemiyolar ama annelerinede bisi soyletmiyolar.. esimde gecengun annesiyle konusuyor telefonda bende kayinvalidemi severim aslinda (uzak oldugumuz icin pek birlikte vakit gecirme firsatimiz olmadi yani tam taniyamadim ).. o gunde konusmak istemedim yani canim tel konusmasi yapmak istemedi esim teli uzatiyor illa konusacaksin bende diyorum istemiyorum sonra butun gun bana surat yapti sen benim annemle nasil konusmazsin diye ben diyosam konusacaksin... benimde allah icin hicbir artniyatim yok yani sadece canim istemedi.. ama sen oyle dusunme beni umursamiyolar falan diye eminimki cok onemsiyolar seni sadece bi karisiklik olmus galiba canim uzme tatli canini sen :)))
kizlar benimde cumaya misafirim var hemde 10 tane bayan ama gun icin degil bana oturmaya geleceklermis bende simdiden hava guzelken camlarimi sileyim diyorum yarinda tatliyi falan yaparim erken gelecekler 12 gibi cumaya birakmamam lazim hadi bana kolay gelsin opuyorum herkesi
kolay gelsin canım benimde cuma günü evi temizlemeye gelecekler..halı kotuk falan yıkayacaklar..yoğunuz desene:)
kızlar bu arada rejime girdim:)
Eki Görüntüle 272226
güzel bi çalışma olmuş:)
dayamadim bakiyorum yine topige :))) sanada kolay gelsin o zaman canim bizim ev kucuk olunca isbasa dusuyor :))) rejime girmekle iyi yapmissin canim ahh bende bi yapabilsem geldim geleli buraya 7 kilo almisim veremiyorumda isten cikincada daha cok alicam gibi (Allah korusun ) calismada cok guzel facedede gormustum cok komik :)))
valla bende turkiyeden almasam burda ayni durumdayim hep birlikte cikiyoruz öyle olunca suprizi kalmiyoryaa renkliatlascim hani sen gebelik testleri almistin isvece gitmeden ne guzel esine soylememe ihtimalin olur.. benimde ayni senin gibi biz hep esimle gideriz markete onun yaninda alicam mecburen testi yani ona soylememe ihtimalim yok malesef karisik mi yazdim insallah anlamissindir demek istedigimi :)))
ayni beni anlatiyosun valla bizdede yatakodasi falan yok yerde yatagimiz 2.5 yildir onda yatiyoz eger hamile kalirsam esime bi yatak aldircam hani baslikli falan..benim balkonumun onundede iki tane kocaman cam agaci var bizim evde oyle kutu gibi..coksevindim turk arkadaslarin olmasina hic cekilmiyo obur turlu.. benimde burda baya arkadaslar var gune bile girdik heray $100 toplicaz bakalim maksat muhabbet olsun..
bizim hic belli degil cunku turkiyede bizi bekleyen hic bisi yok aileler disinda... ne bir is var nede bir ev.. simdilik 2-3 yil kadar gorunuyo.. esim master yapiyor onu bitirmesi lazim..3 dersi kaldi...bu senede okul 1 yillik calisma izni verdi... bakali zaman ne gosterecek...kasimdada Turkiyeye gitme ihtimalimiz var.. mayis ayinda vizemiz bitiyor mayistan sonra ulkeden cikis yapamayiz bitmeden bir turkiey yapalim diyoruz.. yokosa cikis yaptiktan sonra birdaha buraya geri donemeyiz hayirlisi bakalim :)))
günaydın cancaazlarım ablalarım kardeşlerim:)mutlu günler herkese dün eve yine 11.15 de girdim kocamla artık diş fırçalarken ütü yaparken falan sohbet ediyoruz itiraf ediyorum bizim evde kumaş pantolonları kocam ütüler çünkü ben 5 tane çizgi yapıomuşum beceremediimden bana yaptırmaz bende çok üzülürüm:)dün o ütü yapıodu eve gittiimde bende tepesinde laklak yaptık sonra dişlerimizi fırçalarken sohbet ettik sonra muhabbet koyulaştı ve ben çok uykusuzummmmmmmmmmm
gunaydin arkadasimne guzel sohbet ediyorsunuz özendim..biz pek sohbet edemiyoruz ben konusuyorum o dinliyor sessiz bi kocam var genelde bas basa kalinca konusmaktan cok sevismeyi tercih eden biri bu enerjiye göre daha bebekde olmadi ya pes diyorum
sen neden eve o kadar gec girdin kii
canım arkadaşımın 2 hafta önce babası vefat etti bu haftada ananesi onun mevlütleri oluyo akşamları bende hizemt etmeye gidiorum servisler için filan her akşam dua okutuluyo bide yanlız bırakamıorum ondan geç geliom eve ay benim eşimde bayırlır konuşmaya sussun diye bakarım bana öyle bi ama normalda asosyal bi insandır kendileri insan içine falan karışmayı pek sevmez çok konuşmaz bana gelnce çenesi düşüo sizde ayrılık çekiosunuz ya canım ondan bu ilişkiye düşkünlüğü eşinin bence tamamen kavuştuunuzda bu kadar olmaz heralde :)
¨ne guzel sevaba giriyorsun... keske benimkide öyle konuskan olsabiz tamamen kavustuk canim agustosun 1 inden itibaren sadece o erken döndu isvece ,benim kardesimin nisani vardi ondan gec geldim..ben yorgunum felan deyip yatiyorum yoksa gece gunduz farketmez ona bide namaz kilan kisileriz namaz abdest sorunu olunca oda biraz engelliyo..ona ragmen yinede oluyor yani bebek yapma meselesi olmasa inanki kizarim ne bu böyle derim..bebek olana kadar cekecem var ya diyelim calisma oldu ustelik 2 kere felan oldu, adama sarilsam öpsem bakiyorum yine hazirlaniyo o ise cok denedim bakalim ne yapacak diye..hemen gevsiyo uyurkende cok uykumdan uyandirmistir.. bise yapmasa bile eli heryerimde ustu bol tunik tarzi gecelik tarzi pijamalar giyiyorum yoksa pijamalarin ustu bolariyo eli ya gögsumde ya karnimda ille tenime temas edecekmis... huy edindi kendine..
bende hep soyle muhebbetli konusan cift lere bayilirim..bizde ben bicir bicir konusurum hic susmam,benimki super bi dinleyici
bizimkindede var o eli koynumda uyuma alışkalnlığı sabit uyumak zorunda kalıorum sürekli ama ilişkiye o kadar düşkün diil şükür bende öyleyim normal bi çiftiz haftada 2 yada 3 :)maşallah diyelim size nazar değmesin bu kadar ilişkiye gelir elbet bebek ilişkiden sonra kalkma hemen yat accık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?