Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İsim değişikliği süpermişşş Ben de ayrı bir topik açmayı hedefliyorum da sizi bekliyorum : İkinci Bahar/Nisan Hamişleri diye Benimki mart oldu ama olsun, anca beraber, kanca beraber. Olmadı nisanı hiç karıştırmayız, artık ne zaman hepimiz görürüz çift çizgiyi, ruh halimize göre yaparız bi grup oooooohhhhh

ikinci bahar güzelmiş...orda dertleşiriz vay benimki uyumuyo,emmiyo...hangi marka biberon kullannıyon.yok olmuyo bu kilolar gitmiyor...güzel olurduuuuu

senemcim çıkıyorum, birazdan misafirlerim gelecek kendinee çooook dikkat et

coook gecmis olsun hayirlisi olsun insallah belki boylesi daha hayirli olmustur...bebis icin daha cok vaktin olacak insallah hayirli haberler bekliyoruz

çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olmuştur, hep beraber güzel günlerimiz gelsin neşelerimize neşe eklensin :

yeni işin hayırlı uğurlu olsun canım, bol şans ve bebek getirsin sana. öpüyorum.

iyi pazarlar kıslarrrr,

senem sen topiği aç gelen katılır :) bizi beklerken geç kalma.

ödül 83 süper

arkdslr sslm ceptn grdm nete cok uyuz yazmassi biraz bahsetiim okursnz cuma dyamadim kantesti yaprdm deger 30 cikti ctesi aksm vajinmin icinde kahve akinti oldu bu sabh 3 tl lik bi test almistm onu yptm silk cikti anlayamaadim deger 50 nin uzerine cikmis olup idrarda gozukmesi geregirdii aman karmasik bi durumdyim proge
ton da iciyrm az kaldi ptesibiter bu haftanin bu

arkdslr sslm ceptn grdm nete cok uyuz yazmassi biraz bahsetiim okursnz cuma dyamadim kantesti yaprdm deger 30 cikti ctesi aksm vajinmin icinde kahve akinti oldu bu sabh 3 tl lik bi test almistm onu yptm silk cikti anlayamaadim deger 50 nin uzerine cikmis olup idrarda gozukmesi geregirdii aman karmasik bi durumdyim proge
ton da iciyrm az kaldi ptesibiter bu haftanin gecmesini bklcez

Tatlım, ben de ucuz testlerle yaptım, ancak günü geçince tam anlamıyla çıktı. Doğrudur o. Lekelenmeyi boşver, kanama yoksa durum devam. Ayyyy sevinsek mi, erken mi bilemedim ama habersiz bırakma olur mu?

eee senemcim azim olmadan istemeden bisi olmuyo valla Allaha sukur masallah kimseyede soyleme sakin haa daha cook yeni buarada bende dikkat etmeye calisiyorum hala hamileyken doktorun bana verdigi vitamini kullaniyorum btincede folikasit ona baslicam insallah..bende ekmeksiz yapamiyorum yaaa cok kilomda yok ama dogru soyluyosun karbonhidrat az olmasi lazim..insallah bende dua ediyorum hayirli zamanda hayirli evlatlarimiz olsun diye hepimizin icin buyuk yazinida okudum cok sagol bilgiler icin hoscakal kendine dikkat et

mrb arkdaşlar bende 1 hafta oldu kürtaj olalı benim ki boş gebelikten,embriyo gözükmedi bi türlüben bi daha aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorummmmmmmmnolur bişeyler söyleyin burda duyduğunuz okuduğunuz yada tanıdığınız birileri vardır mutlaka boş gebelikten kürtaj olan..sonrasında bebişleri oldu mu offfffffff kafayı yiycem Allahımmmm sen yardım et.....

anaaa kuzeyimm holey, holey valla erken se bile sevineyim bennnn :))) ben idrar testlerinin dandikte olsa hiç yanlış çıktığını duymadım, etrafımda da hiç yaşamadım,
daha yenidir kuzuuuu pazartesi sabah girmeye çalışacağım...
valla şimdiden gözümüz aydın 2. bebekkk geliyor geliyor geliyor. :)

allah sevincimizi kursağımızda bırakmasın.. mucukkkk

Tatlım olabilir tabi böyle şeyler. İlk dönem gebelik kayıplarının yarısı boş gebelik sebebiyle oluyor. Olmaz mı hiç bebişin? Herkesin başına gelebilir. Benim de 7. haftada kalbi durdu bebişimin, kendiliğinden düşük oldu, hiç umudumu kaybetmedim, olmaz mı demedim. Allah izin verirse bu bebeğim benimle kalır. İnsanlar dış gebelik yaşıyorlar, tek tüple mücadeleye devam ediyorlar da umutlarını kaybetmiyorlar. Hiiiiii duymasınlar valla seni Bu çok olağan. Gebeliklerin %20'si düşükle sonuçlanıyor. Bunun yarısı da boş gebelik. Yani her gebelikte kesenin boş olması ihtimali %10. Çok da düşük bir ihtimal değil. Sen içini serin tut. Hem her gebelik aynı olacak diye bişey yok. Erken kayıp daha iyidir. Çabucak toparlanıp yola devam edersin.

günaydınnn kızçeler ve nar tanesi :)

ne var ne yok

Günaydıııınnnnn ! Oyyyy kızçeler deyince annecim geldi aklıma yaaa Kity kuzu sen nerelisin bakiim ?
Nar tanesi annesinin canına okumakla meşgul bu aralar. Saat başı bulantı. Doktor diyor ki her miden bulandığında bişey ye. Ben de öğünlerimi 6 ya değil 10'a bölüyorum resmen. Yoksa son aya yuvarlanarak giricem

:) benim annemde çok söylerdi, istanbulluyum ama çok eski köklerimiz şebinkarahisara dayanıyor.

valla senemim yalan yok çok üzmese seni süper olur ama midem bulanıyor cümlesini duyunca mutlu oluyorum yalan yok :) ben çubuk kraker ve ayran delisiydim Çok böyle koftiden kilo alacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…