- Konu Sahibi aylin_fatih
-
güzel haberi duyayım adımı değiştircem:)ödül83 nasıl:)
ay inşallah o zman bu gece dualarımız kuzey içinnnnnnnnnnn
benim motivasyon tavan yapıyor zaten güzel haberler üst üste geliyor maşallahhh..darısı kuzey ve benim bi arkadaşımaaaaa...
İsim değişikliği süpermişşşBen de ayrı bir topik açmayı hedefliyorum da sizi bekliyorum : İkinci Bahar/Nisan Hamişleri diye Benimki mart oldu ama olsun, anca beraber, kanca beraber. Olmadı nisanı hiç karıştırmayız, artık ne zaman hepimiz görürüz çift çizgiyi, ruh halimize göre yaparız bi grup oooooohhhhh
senemcim çıkıyorum, birazdan misafirlerim gelecek kendinee çooook dikkat et
coook gecmis olsun hayirlisi olsun insallah belki boylesi daha hayirli olmustur...bebis icin daha cok vaktin olacakinsallah hayirli haberler bekliyoruz
senemcim ilk okudugumda ne kadar mutlu oldum anlatamam kupayi sen kaptin..tebrik ederim ilk bebisimiz hayirli ugurlu olsunn Elhamdulillah cok sukur Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin ayyyy ne guzel sadece biz biliyoruz iyiki katilmisim bende buraya.. siradakiler gelsin bakalimm.. bende yazmakta cok gec kaldim yeni ise basladim burda..3 gunum cok yogun gecti hep aklimdaydiniz ne olduki acaba diye? ama cok sukur hayirli haberleri duyunca kendim gibi sevindim bebek isi icinde bana cok sira var daha..ben daha kurtaj olalai 3 hafta oldu gunler nasil gececek derken bu kadar zaman nasil gecti anlamadim..insallah kizlar stres yapmadan bebisler gelsin opuyorum gorusmek uzere byeeee
Tatlım, ben de ucuz testlerle yaptım, ancak günü geçince tam anlamıyla çıktı. Doğrudur o. Lekelenmeyi boşver, kanama yoksa durum devam. Ayyyy sevinsek mi, erken mi bilemedim ama habersiz bırakma olur mu?arkdslr sslm ceptn grdm nete cok uyuz yazmassi biraz bahsetiim okursnz cuma dyamadim kantesti yaprdm deger 30 cikti ctesi aksm vajinmin icinde kahve akinti oldu bu sabh 3 tl lik bi test almistm onu yptm silk cikti anlayamaadim deger 50 nin uzerine cikmis olup idrarda gozukmesi geregirdii aman karmasik bi durumdyim proge
ton da iciyrm az kaldi ptesibiter bu haftanin gecmesini bklcez
yeni işin hayırlı uğurlu olsun canım, bol şans ve bebek getirsin sana. öpüyorum.
Canım çok sağol. Bilen bilir, fena azim yapmıştım bu ay. Hatta eşim, bu ay olmazsa doktora gidelim falan dedi, o kadar yaniOvülasyon takibi, preseed, etkili beslenme derken bulduk bebişi. Sizlere de naçizane tavsiyem, beslenmenize hamileymiş gibi devam edin. Alkol sigaradan uzak durarak, sütünüzü, peynirinizi ihmal etmeden, az karbonhidrat, bol protein, sebze ve meyveyle beslenerek bekleyin yeğenlerimi Doktorum bana beslenmenin öneminden bahsetti. Hamilelikte alınan karbonhidratın, bebeğin zekasına olumsuz etkisi çokmuş. Öncesinde de... Mümkün olduğunca az ye ekmek dedi. Gebelik öncesinde de sağlıklı yumurta için önemli falan dedi. Bilginiz olsun.
arkdslr sslm ceptn grdm nete cok uyuz yazmassi biraz bahsetiim okursnz cuma dyamadim kantesti yaprdm deger 30 cikti ctesi aksm vajinmin icinde kahve akinti oldu bu sabh 3 tl lik bi test almistm onu yptm silk cikti anlayamaadim deger 50 nin uzerine cikmis olup idrarda gozukmesi geregirdii aman karmasik bi durumdyim proge
ton da iciyrm az kaldi ptesibiter bu haftanin gecmesini bklcez
mrb arkdaşlar bende 1 hafta oldu kürtaj olalı benim ki boş gebelikten,embriyo gözükmedi bi türlüben bi daha aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorummmmmmmm nolur bişeyler söyleyin burda duyduğunuz okuduğunuz yada tanıdığınız birileri vardır mutlaka boş gebelikten kürtaj olan..sonrasında bebişleri oldu mu offfffffff kafayı yiycem Allahımmmm sen yardım et.....
günaydınnn kızçeler ve nar tanesi :)
ne var ne yok
Günaydıııınnnnn ! Oyyyy kızçeler deyince annecim geldi aklıma yaaaKity kuzu sen nerelisin bakiim ?
Nar tanesi annesinin canına okumakla meşgul bu aralar. Saat başı bulantı. Doktor diyor ki her miden bulandığında bişey ye. Ben de öğünlerimi 6 ya değil 10'a bölüyorum resmen. Yoksa son aya yuvarlanarak giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?