günaydınnn kızçeler ve nar tanesi :)
ne var ne yok
arkdslr sslm ceptn grdm nete cok uyuz yazmassi biraz bahsetiim okursnz cuma dyamadim kantesti yaprdm deger 30 cikti ctesi aksm vajinmin icinde kahve akinti oldu bu sabh 3 tl lik bi test almistm onu yptm silk cikti anlayamaadim deger 50 nin uzerine cikmis olup idrarda gozukmesi geregirdii aman karmasik bi durumdyim proge
ton da iciyrm az kaldi ptesibiter bu haftanin gecmesini bklcez
Günaydın bi numara yok halen aynı...
pren kaçıncı gün bugün
33.gün doktorum bana kürtajın oldugu gun olucaksın dedi halen olmadım canım ya olmadı bugun KBB dr kontrolum var aynı hastanede 2 dk ona da ugrayım sorucam
uğra canım içimiz rahat eder gerçi çok olmammış 33.gün daha erken telaş yapmak için hemde çok erken.haber veririsin. sen başka test yaptınmı gebelik için
selam arkadaşlar herkese mutlu bir hafta diliyorum...
benimde bugün kürtaj sonrası 28. gün hala gelen giden yok..
banada doktor normal adet gününde olursun demişti ben 25 günde adet oluyorum....
demekki gecikmeler oluyor...
ilk defa başımıza geldiği için yaşayıp öğrenmiş olucaz bu süreci...
mrb arkdaşlar bende 1 hafta oldu kürtaj olalı benim ki boş gebelikten,embriyo gözükmedi bi türlüben bi daha aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorummmmmmmm nolur bişeyler söyleyin burda duyduğunuz okuduğunuz yada tanıdığınız birileri vardır mutlaka boş gebelikten kürtaj olan..sonrasında bebişleri oldu mu offfffffff kafayı yiycem Allahımmmm sen yardım et.....
selam arkadaşlar herkese mutlu bir hafta diliyorum...
benimde bugün kürtaj sonrası 28. gün hala gelen giden yok..
banada doktor normal adet gününde olursun demişti ben 25 günde adet oluyorum....
demekki gecikmeler oluyor...
ilk defa başımıza geldiği için yaşayıp öğrenmiş olucaz bu süreci...
teşekkürler benden 5 gün sonra olmuşsun bende olmadım henüz bakalım bekliyoruz dr sana ne kadar korunmanı sözyledi
:) benim annemde çok söylerdi, istanbulluyum ama çok eski köklerimiz şebinkarahisara dayanıyor.
valla senemim yalan yok çok üzmese seni süper olur ama midem bulanıyor cümlesini duyunca mutlu oluyorum yalan yok :) ben çubuk kraker ve ayran delisiydimÇok böyle koftiden kilo alacağını düşünmüyorum
Canım benim bende valla özledim seni:) Tabi diğer kızları da :)seni özledim ben, napıyorsun, nasıl gidiyor hayat.
benim erkek dimi , bana da benim olursa oğlum olur gibi geliyor.
inşallah canım hepimizin kucağı boş kalmaz,
yemek borcunu unutturmamamm sana, şaka bir yana ikizlerin olsun allah izin verirse gelirim yanına :))) ohh mis mis
deminde eşimle görüştüm bu sene tatil dedi bodrum olur galiba yine aklıma senem geldi ben gelene kadar göbiş kocaman olur fotoğraf çektiririmmmm :)
sizlerde benim neşe kaynağımsınız, sürekli açık oluyor benim forum msn kontrol eder gibi kontrol ediyorum, hepimizden iyi haberler gelsin. zaten yeterince zor günler geçiriyoruz.
öptüm seni.
Oğlumuza alcaz tabi :)) annesini beğendik beğenmesek istermiyiz hiç :)) İnş sağlıklı hayırlı olsunda ne olursa olsun :) Baklım 6 hafta sonra kendini belli eder hanımefendi miymiş? beyendi mi ? :))Kız haaaa, çok mu beğendiniz anasını da oğlunuz için gözünüze kestiriyorsunuz kızınıValla eşim oğlan istiyor, ben farketmez diyorum. Hiiiiç mi hiç farketmez. Rüyalarımda hep oğlan çıkıyor ama hayırlısı. Gerçekten farketmez. Güzel dileklerin için teşekkür ederim bu arada kuzum. Bugün büyük sınav verdim, bir ben bilirim, bir Allah. Ay pardon bir de sizzzzz :13:
canım yatünaydınnnn kıslar ve nar tanesi :)
senemim ben dün diyecektim çizelge yap lütfennnnn diye ama sen yapmışsın
şükür olsun ya böyle ben yada kızkardeşim hamileymiş gibiyim, tamamına erdirsin inşallahhh.
senem verdi kırkı çıktı korku :))))
dün yeterince ilgilenemedim bir sürü sıkıntı vardı,
işten kovuldumtazminatlarımı aldım artık evdeyim ,evde olmak beni sıkıyor yıllardır çalıştığım için evde nasl oturulur napılır bilemiyorum aslında 1 haftadır böyle sıkıntı vardı ama hepimiz gerginiz diye söylemedim sonuçlansın bekledim neyse dediğim gibi evde napılır bilemiyorum, kendime bir program yaptım hamilelik için daha çok uğraşacağım, ovulasyon testlerinde çift çizgi çıkmadı yumurtlayamıyorum sanırım ama emin değilim.
ssk doktorları yumurtlama takip ediyor mu bilmiyorum, özel doktordan randevu aldım çarşamba günü 17.günüm hem bir baksın bakalım neymiş halim, aslında hormon testlerimde nomal çıkmıştı ama neyse işte önceliğim bebek yapmk için nisan ve mayıs aylarında ğer yumurtlarsam ciddi çalışacağım, şu pressed de almayı kesin düşünüyorum.ben tablo yapmayı denedim ama başaramadım pazartesi günü olmadı bir bat ve sat tablosu yapmaya çalışım. hem kuzeyinde durumu belli olur ben sanmıyorum olumsuz birşey olsun. aramızdaki 2. topikte 3.bebek diyecektim ama senemden özür diliyorum senem bu topiğin 1. hamilesiymiş: deyann başka topikteki arkadaşmış...
benden bu kadar destan yeter, kendinize iyi bakınnnn. mucukkkk
kıssslar gunaydın,
ptesi işte karısık ve yogun bii sekilde basladı su hallerimde ne strees ne sorun ne huzursuzluk hepsinden uzak kalmak istiyorum ama mşllh işyerinde hepsi mevcut kendi kendimi telkin etmeye calısyrm işte...kahverengi akıntı bitti galiba cok su içtim temizlendi dıe dusunyrm ...bu sefer sanki benim de bulantım erken basladı
pren sormus tu galiba cnm daha regl tarihim gelmedi yarın son tarih tuttu tuttu da bakalım onemli olan yasadıgımız kotu tecrube zamanını atlatmamız bende ohh demem için 15 gun sonra kalp atısını gormem 3 ayı senemın de dediigi gibii cıkartmamız lazım
kıttycmm cnmcıımm cok tsk edrm erken sevınmene senemcımede sonra ceza arkadsımızada allah hepimizin gonlune gore versin..
senem kısss 2 regl atlatınca hazır olunuyormus demekki gerci bi regl olupta kalanlarda var da allah tamamını erdirsin inşlahhh
ben yarın sabah saklamak için idrarda yapacam yıneyoksa hamile oldugumu cok iyi biliyorum
da işte o kurtaj surecine kadar olan zamanı aştıgım zaman ancakk tmm dicem sacmalaya sacmalaya dokturdum bişeyler
kıssslar gunaydın,
ptesi işte karısık ve yogun bii sekilde basladı su hallerimde ne strees ne sorun ne huzursuzluk hepsinden uzak kalmak istiyorum ama mşllh işyerinde hepsi mevcut kendi kendimi telkin etmeye calısyrm işte...kahverengi akıntı bitti galiba cok su içtim temizlendi dıe dusunyrm ...bu sefer sanki benim de bulantım erken basladı
pren sormus tu galiba cnm daha regl tarihim gelmedi yarın son tarih tuttu tuttu da bakalım onemli olan yasadıgımız kotu tecrube zamanını atlatmamız bende ohh demem için 15 gun sonra kalp atısını gormem 3 ayı senemın de dediigi gibii cıkartmamız lazım
kıttycmm cnmcıımm cok tsk edrm erken sevınmene senemcımede sonra ceza arkadsımızada allah hepimizin gonlune gore versin..
senem kısss 2 regl atlatınca hazır olunuyormus demekki gerci bi regl olupta kalanlarda var da allah tamamını erdirsin inşlahhh
ben yarın sabah saklamak için idrarda yapacam yıneyoksa hamile oldugumu cok iyi biliyorum
da işte o kurtaj surecine kadar olan zamanı aştıgım zaman ancakk tmm dicem sacmalaya sacmalaya dokturdum bişeyler
Bu arada benim kuzeniminde oğlu oluyomuş :)) 12. haftasında öğrenmiş, yani bu hafta :))
bu hamiş kuzenim aşırı zayıftır herkes çok laf ederdi ona.Hastalanırsın çocuk taşıyamazsın doğuramazsın vs vs.Sanki kız isteyerek zayıf kalıyo da !
Bende o lafa edenlere şöyle dedim.
Ben kuzenime göre daha iyiyim ve diğer bebeğini kaybeden kuzenimde maşşallah baya iyidr, yiğit cinsinden.
İkimizde bebeğimizi kaybettik, dedim ki demek zayıflıkla ilgisi yokmuş, ona laf ediyodunuz ama maşşallah o bizden güçlü çıktı...
Böyle lüzumsuz insanlara kızıyorum ya...
Kuzum ben de illet oluyorum yaa. Beni de kayınvalidem geriyor bu aralar. Doktordan geldik, kalp atışlarını gördük diye, "6 haftalık şeyin kalbi mi olurmuş hiç" diye inat ediyor. Doktordan iyi bilecek
Ye diye ısrar ediyor, "midem bulanıyor anne" diyorum, "daha başlamaz bulantılar" diyor.Fazla ekmek yemiyorum doktor yeme dedi diye, "yok yok Senem kilo almamak için bişey yemiyor" diyor. Nooldu bu kadına anlamadım, normalde böyle değildi hiç. Cahil bir insan da değil. Baklava yedirmeye çalışıyor iyidir diye diye. Vallahi kusucam, hem şekeri sadece meyveden almam gerekiyormuş. Gitmek istemiyor canım onlara. Normalde iyiyiz, sorunumuz yok. Endişeleniyor da mı yapıyor bilmiyorum ama çok zorluyor beni çok
tünaydınnnn kıslar ve nar tanesi :)
senemim ben dün diyecektim çizelge yap lütfennnnn diye ama sen yapmışsın
şükür olsun ya böyle ben yada kızkardeşim hamileymiş gibiyim, tamamına erdirsin inşallahhh.
senem verdi kırkı çıktı korku :))))
dün yeterince ilgilenemedim bir sürü sıkıntı vardı,
işten kovuldumtazminatlarımı aldım artık evdeyim ,evde olmak beni sıkıyor yıllardır çalıştığım için evde nasl oturulur napılır bilemiyorum aslında 1 haftadır böyle sıkıntı vardı ama hepimiz gerginiz diye söylemedim sonuçlansın bekledim neyse dediğim gibi evde napılır bilemiyorum, kendime bir program yaptım hamilelik için daha çok uğraşacağım, ovulasyon testlerinde çift çizgi çıkmadı yumurtlayamıyorum sanırım ama emin değilim.
ssk doktorları yumurtlama takip ediyor mu bilmiyorum, özel doktordan randevu aldım çarşamba günü 17.günüm hem bir baksın bakalım neymiş halim, aslında hormon testlerimde nomal çıkmıştı ama neyse işte önceliğim bebek yapmk için nisan ve mayıs aylarında ğer yumurtlarsam ciddi çalışacağım, şu pressed de almayı kesin düşünüyorum.ben tablo yapmayı denedim ama başaramadım pazartesi günü olmadı bir bat ve sat tablosu yapmaya çalışım. hem kuzeyinde durumu belli olur ben sanmıyorum olumsuz birşey olsun. aramızdaki 2. topikte 3.bebek diyecektim ama senemden özür diliyorum senem bu topiğin 1. hamilesiymiş: deyann başka topikteki arkadaşmış...
benden bu kadar destan yeter, kendinize iyi bakınnnn. mucukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?