Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi hayırlısı bakalım inşallah 2.güzel haberi verirsin adetin kaç gün geçti

selam arkadaşlar herkese mutlu bir hafta diliyorum...
benimde bugün kürtaj sonrası 28. gün hala gelen giden yok..
banada doktor normal adet gününde olursun demişti ben 25 günde adet oluyorum....
demekki gecikmeler oluyor...
ilk defa başımıza geldiği için yaşayıp öğrenmiş olucaz bu süreci...

33.gün doktorum bana kürtajın oldugu gun olucaksın dedi halen olmadım canım ya olmadı bugun KBB dr kontrolum var aynı hastanede 2 dk ona da ugrayım sorucam

uğra canım içimiz rahat eder gerçi çok olmammış 33.gün daha erken telaş yapmak için hemde çok erken.haber veririsin. sen başka test yaptınmı gebelik için

uğra canım içimiz rahat eder gerçi çok olmammış 33.gün daha erken telaş yapmak için hemde çok erken.haber veririsin. sen başka test yaptınmı gebelik için

haber veririm cnm yok test yapmadım en son 26 sı gibi yapmıştım

canım valla ben 65.günde oldum ilaçla sonra bir daha ilaçla oldum sonra kendi geldi :) tüm bu olumsuz tabloya rağmen ne yapışıklık nede hormon bozukluğu çıktı çok şükür öyle içlerimizi hemen karartmayalım allah korusun kötü gelecek olduktan sonra buluyor zaten bizi allah korusun beterinden.

geçmiş olsun canım
bende 28 gün önce boşgebelikten kürtaj oldum
üstelik benim tüp bebek ile elde edilmiş bir gebelikti..
kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz...ama bana doktorum bu durumun tekrarlama olasılığı yok denecek kadar azdır dedi.
sende umutla bak bundan sonraki gebeliğine....

teşekkürler benden 5 gün sonra olmuşsun bende olmadım henüz bakalım bekliyoruz dr sana ne kadar korunmanı sözyledi

teşekkürler benden 5 gün sonra olmuşsun bende olmadım henüz bakalım bekliyoruz dr sana ne kadar korunmanı sözyledi

bana doktorum sadece bu ay korunun dedi...
aslında bizim 6 yıldır gebelik elde edilememişti normal yolla
tüp bebek ile hamile kalmıştım...
o yüzden ben tam anlamıyla korunmadım bu ayda....
nasıl olsa normal yoldan başarı elde edemiyoruz diye...

Benim annem Boşnak. Öyle sever beni. Bugünlerde de senin kızçen olacak deyip duruyor zaten :) Valla Canım bakma şikayet ettiğime, bugün yine bi yerde okudum, ilk gebelik haftalarını bulantıyla geçirenlerin düşük riski az oluyormuş ama bilimsel temeli henüz açıklanamamış diye. Açıklanmasın varsın, ben bebeğimin, ben buradayım, büyüyorum, kalk da bişeyler ye doğru düzgün dediğini hayal ediyorum Bir de düşük olan bebeğimde ne uyku, ne halsizlik, ne bulantı vardı. Bu kez hasta gibiyim resmen. Darısı senin de başına ama seni feci kıskanıcam ben, evde geçirdiğin için bu dönemi
34: Yeni iş düşünüyor musun bu arada?

kıssslar gunaydın,

ptesi işte karısık ve yogun bii sekilde basladı su hallerimde ne strees ne sorun ne huzursuzluk hepsinden uzak kalmak istiyorum ama mşllh işyerinde hepsi mevcut kendi kendimi telkin etmeye calısyrm işte...kahverengi akıntı bitti galiba cok su içtim temizlendi dıe dusunyrm ...bu sefer sanki benim de bulantım erken basladı
pren sormus tu galiba cnm daha regl tarihim gelmedi yarın son tarih tuttu tuttu da bakalım onemli olan yasadıgımız kotu tecrube zamanını atlatmamız bende ohh demem için 15 gun sonra kalp atısını gormem 3 ayı senemın de dediigi gibii cıkartmamız lazım
kıttycmm cnmcıımm cok tsk edrm erken sevınmene senemcımede sonra ceza arkadsımızada allah hepimizin gonlune gore versin..

senem kısss 2 regl atlatınca hazır olunuyormus demekki gerci bi regl olupta kalanlarda var da allah tamamını erdirsin inşlahhh

ben yarın sabah saklamak için idrarda yapacam yıne yoksa hamile oldugumu cok iyi biliyorum

da işte o kurtaj surecine kadar olan zamanı aştıgım zaman ancakk tmm dicem sacmalaya sacmalaya dokturdum bişeyler

Canım benim bende valla özledim seni:) Tabi diğer kızları da :)
Bu aralar çok boşladım , aslında takip ediyorum ama yazamıyorum
İnş canım ya Allah hepimizişn kucağını doldursun da bi görelim göbişli hallerimzi :)
Sen İstanbuldaydın değil mi? Bakarsın bende senin yanına gelriim :) bizim yol ordan geçiyo ne de olsa:)

Oğlumuza alcaz tabi :)) annesini beğendik beğenmesek istermiyiz hiç :)) İnş sağlıklı hayırlı olsunda ne olursa olsun :) Baklım 6 hafta sonra kendini belli eder hanımefendi miymiş? beyendi mi ? :))
canım ya çok üzüldüm işten çıkarılmana offf ya sinir oluyorum bundan dolayı özel sektöre Ama inş en kısa zamanda hayırlısıyla bi iş bulursun, çalışmaya alışkınsın ya dediğin gibi zor geçer bu dönem sana ama olsun hayırlısı diyelim.
Hem belki bebek gelmek ister, annesine teselli vermek ister.Bence çok iyi bi fırsat bu an hamile kalmak için.
Belki farkında olmadan iş hayatıda gebeliğimizi etkiliyodur, biraz polyana oldu ama iyi taraftan bakalım biz yinede değil mi ?
Senin için çok dua edeceğim ektradan, iş tesellini bebeğin versin diye :) canım arkadaşım.Allah gönlüne göre versin.
İnş bu ay sendn de bi güzel haver alırız ya

oleyyyyy bi hamiş daha valla bu ay beektli oldu topiğimiz ) İnş bu berket arka arkayada devam ederde en azından ortak bi hamilelik dönemi geçiriz az da olsa : ))

Bu arada benim kuzeniminde oğlu oluyomuş :)) 12. haftasında öğrenmiş, yani bu hafta :))

bu hamiş kuzenim aşırı zayıftır herkes çok laf ederdi ona.Hastalanırsın çocuk taşıyamazsın doğuramazsın vs vs.Sanki kız isteyerek zayıf kalıyo da !
Bende o lafa edenlere şöyle dedim.
Ben kuzenime göre daha iyiyim ve diğer bebeğini kaybeden kuzenimde maşşallah baya iyidr, yiğit cinsinden.
İkimizde bebeğimizi kaybettik, dedim ki demek zayıflıkla ilgisi yokmuş, ona laf ediyodunuz ama maşşallah o bizden güçlü çıktı...
Böyle lüzumsuz insanlara kızıyorum ya...

Wuuuuhuuuuuuuu tebrikleeeeerrrrr Kuzeyimmmmm Ben de senin gibi dayanamayıp erken yaptım ama bunun en fena tarafı acabalar. kendine çok dikkat et, uzanma, ağır kaldırma falan, ne bileyim işte yorulma öyle. Yupppiiiiii çok sevindim çooooookkkk

Evet Canım 2 regl ancak kurtardı bizi. E yaşlandık artık galiba Valla ben sırf yaş mevzuundan azim yaptım. Yoksa saldım çayıra Mevlam kayıra moduna en başından girerdim.

E hadi bakalım yavaş yavaş geliyor bebişler, çorap söküğü gibi gelecek inşallah. Dikkat et kendine olur mu? Tuttuk bebişi artık, bak, kaç kişiyiz burda, bırakmayız bi yere artık

Haaaa bir de neydi topiğimizin adı? "Kürtajdan Sonra Hamile Kalma Şansı Ne Kadardır" Cevap veriyorum :Bu kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:79: Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Birer ikişer gelicek sıpalar. Kaybı daha geç olanların biraz daha uzun sürebilir, umutsuzluk yok. En fazla birkaç ay daha. Sonra mutlu son Biz hamile kalma şansını yakalamış kadınlarız. Allah bu mutluluğu hiç yaşayamayanlara da bizimle beraber versin.

Kuzum ben de illet oluyorum yaa. Beni de kayınvalidem geriyor bu aralar. Doktordan geldik, kalp atışlarını gördük diye, "6 haftalık şeyin kalbi mi olurmuş hiç" diye inat ediyor. Doktordan iyi bilecek
Ye diye ısrar ediyor, "midem bulanıyor anne" diyorum, "daha başlamaz bulantılar" diyor.Fazla ekmek yemiyorum doktor yeme dedi diye, "yok yok Senem kilo almamak için bişey yemiyor" diyor. Nooldu bu kadına anlamadım, normalde böyle değildi hiç. Cahil bir insan da değil. Baklava yedirmeye çalışıyor iyidir diye diye. Vallahi kusucam, hem şekeri sadece meyveden almam gerekiyormuş. Gitmek istemiyor canım onlara. Normalde iyiyiz, sorunumuz yok. Endişeleniyor da mı yapıyor bilmiyorum ama çok zorluyor beni çok

kuzey canım sana da çok sevindim Allah bu sefer yavrunu bağışlar sana inşallah tabiki Seneme de
benim de adet günüme son 3 günüm kaldı dün acıkınca biraz fena oldum hamileliğimde yaşadığım birşeydi bu birden sevindim insan kötü olunca sevinir mi ben sevindim eşim de sevindi test yap diye tutturdu ama daha erken dedimyumurtlamadan sonra 11. günümdeyim bugün yarın sabah ateşim güzel çıkarsa idrar testi yaparım belki inşallahhakkımda hayırlısı olsun diye dua ediyorum. Kürtaj olduğumda 10 haftalıktı bebeğim. kürtajdan sonra 3 adet oldum. bakalım bu ay kısmetimde ne var adte olursam da üzülmeyeceğim çünkü bu ay hormonlarım yavaş yavaş düzene girdiğini hissetmeye başladım belki de bunun etkilerini yaşıyorum şuan o yüzden hamile olabilirim diye umutlanıyorum

ya senemcim bende 7 ocakta kürtaj oldum bebegim 7 haftalıktı sonrasında antibiyotige baglı kist oluştu bende ilk adetimden sonra ginera diye bi ilaç kullandım bir ay o bitti adet oldum bu ay çalışma yaptık olmadı gerçi daha adet olmadım ama degilim muhtemelen.seninle aynı kaderi paylaştık nasıl hamile kaldıgının sırlarını yazsana bana istadigin ay tutturdun ya bide sen ovulasyan testini felan nasıl kullanıyorsun pek bilgim yok bu konuda presed felan??şimdiden teşekkür ederim canım yaa darısı benim başıma bebegin için dua ediyorum Allah bi daha hiç kimseye yaşatmasın

Canım işten çıkmışsın şimdi okudum hayırlısı olsun evde stressiz vakit geçirmen bence daha güzel işyeri tamamen stres kendimden örnek veriyim devamlı oda degiştiriyorum ve kıbarca yapıyorlar bunuda çok zoruma gidiyor o anda terk edip gidesim geliyor resmen dalgaya alıyorlar ınsanı ya sanki karşısındakiler 3 yaşındaki çocuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…