slm arkadaşlar nasılsınız
kızlar bi şey sormak istiyodum ben şubatın 10 nda 6 haftalık düşük yaptım ilk adetimi 40 gün sonra lekelenme gibi gördüm dr a gittim ve açılcağını söledi öylede oldu bugün 10 gündür normal kanama görüyorum ama hala bitmedi sizce düşük sonrası böle olması normalmi :26::26:
Kuzum ben de illet oluyorum yaa. Beni de kayınvalidem geriyor bu aralar. Doktordan geldik, kalp atışlarını gördük diye, "6 haftalık şeyin kalbi mi olurmuş hiç" diye inat ediyor. Doktordan iyi bilecek
Ye diye ısrar ediyor, "midem bulanıyor anne" diyorum, "daha başlamaz bulantılar" diyor.Fazla ekmek yemiyorum doktor yeme dedi diye, "yok yok Senem kilo almamak için bişey yemiyor" diyor. Nooldu bu kadına anlamadım, normalde böyle değildi hiç. Cahil bir insan da değil. Baklava yedirmeye çalışıyor iyidir diye diye. Vallahi kusucam, hem şekeri sadece meyveden almam gerekiyormuş. Gitmek istemiyor canım onlara. Normalde iyiyiz, sorunumuz yok. Endişeleniyor da mı yapıyor bilmiyorum ama çok zorluyor beni çok
Canım işten çıkmışsın şimdi okudum hayırlısı olsun evde stressiz vakit geçirmen bence daha güzel işyeri tamamen stres kendimden örnek veriyim devamlı oda degiştiriyorum ve kıbarca yapıyorlar bunuda çok zoruma gidiyor o anda terk edip gidesim geliyor resmen dalgaya alıyorlar ınsanı ya sanki karşısındakiler 3 yaşındaki çocuk...
selam arkadaşlar bende burda yeniyim 9 ay olmak üzere evliyim 21 yaşına yeni girdim sayılır 14 gün önce bende 9 haftalık bebeğimin karnımda ölmesi nedeniyle kürtaj oldum
geçenlerde kontrole gittim doktorum muane etti ve temiz bi sorun yok dedi 1 ay sonra tekrar düşüne bilirsiniz dedi ve benim dahada kanamam az az var size sorum olacak ne zaman kanım biter ve ben tekrarolmayı düşünüyorum sizlerin fikrini almak istiyorum sizce bir sorun olurmu korkuyorum ya yine aynı şeyler olursa diye lütfen bana bilgi verin çok merak ediyorum Tşk ederim
canım çok geçmiş olsun desene ikimizinde acısı taze
allah kimseye bi daha bu duyguları yaşatmasın gerçekten çok zor birşey
Anlamak ve yorumlamak zor :) Ama ilk tecrübe kötü oldu ya belki ondan dikkat ediyodur üzerine düşüyodur.
ama tabi abrtmasalar iyi olacakta tuhaf davranıyolar :)
Allah kolaylık versin hamileiiğin boyunca canım artık tatlı telaşından yapıyodur diyelim biraz dişini sıkcan mecbur :)
Ben k.valideme dahil 3 ay söylemeyi düşünüyorum tabi allah kısmet ederde hamile kalırsam.
Tabi birde dayanabi,lirsem :) Bizim ilkinde hiç sevinmediler hatta üzüldüler desem yeridir.
Çok zoruma gitmişiti çünkü komşuya bile sevinenler bize sevinmeyince bizde eşimle böyle bi karar aldık...
Canım sen adet olamadın mı daha ?
Kıty bugün hiç girmedi yaGaliba evde net yyok demişti ...
canım ağlamak yokinş. yine olcak Allahın izniyle Rabbim isteyen herkese içinde bizede nasip etsin tatlım desene ikimizinde kanama sorunu var sen dedinmi dr a bende gitmeyi düşünüyom yarında beklicem kesilmesse gidicem
canım çok geçmiş olsun desene ikimizinde acısı taze
allah kimseye bi daha bu duyguları yaşatmasın gerçekten çok zor birşey
yokcandaş olmadım daha 33 gun oldu canım hayırlısı ya bakalım ne olcak
allah herşeyi gönlüne göre versin canım bana destek olduğun için tşk ederim geçen hafta gittim kontrol için doktor gitmemi söylemişti gittim kontrol etti biraz kanama var içinde dedi gider yavaş yavaş dedi 2 gün önce baya bi kanama ve ufak parçalar düştü dahada kurumadım oluyo kürtajdan sonrabugün 14 gün oldu ne zaman kanamam durur bi bilgim yok benim
arkadaşlar ıkınızede çok geçmiş olsun sakın takmayın hayırlısı buymuş demekki bende sizin gibiydim burda arkadaşlar sagolsun çok teselli verdiler ve ben tekrardan ümitlendim onların sayesinde ve şu anda aramızda hamile arkadaşlarımız var
canım bende böyle olmamıştı ama kürtaj sonrası kişisel farklılıklar olabiliyor, sende olan bende olmuyo misali.Ama aklını kurcalıyosa dr. a bi danış derim ...slm arkadaşlar nasılsınız
kızlar bi şey sormak istiyodum ben şubatın 10 nda 6 haftalık düşük yaptım ilk adetimi 40 gün sonra lekelenme gibi gördüm dr a gittim ve açılcağını söledi öylede oldu bugün 10 gündür normal kanama görüyorum ama hala bitmedi sizce düşük sonrası böle olması normalmi :26::26:
canım geçmiş olsun öncelikle.Bana dr. 4 ay korun demesine rağmen 1,5 ay korundum.Bu dönemde yüksek ihtimalle gebe kalırsın dedi 4 ay oldu gebelik yok.Bence korunmasanda olur dr. unda demiş zaten.Bir de bildiğim kadarıyla kanama varken sanırım bebk yerleşemiyo ...selam arkadaşlar bende burda yeniyim 9 ay olmak üzere evliyim 21 yaşına yeni girdim sayılır 14 gün önce bende 9 haftalık bebeğimin karnımda ölmesi nedeniyle kürtaj oldum
geçenlerde kontrole gittim doktorum muane etti ve temiz bi sorun yok dedi 1 ay sonra tekrar düşüne bilirsiniz dedi ve benim dahada kanamam az az var size sorum olacak ne zaman kanım biter ve ben tekrarolmayı düşünüyorum sizlerin fikrini almak istiyorum sizce bir sorun olurmu korkuyorum ya yine aynı şeyler olursa diye lütfen bana bilgi verin çok merak ediyorum Tşk ederim
arkadaşlar ıkınızede çok geçmiş olsun sakın takmayın hayırlısı buymuş demekki bende sizin gibiydim burda arkadaşlar sagolsun çok teselli verdiler ve ben tekrardan ümitlendim onların sayesinde ve şu anda aramızda hamile arkadaşlarımız var
canım bende böyle olmamıştı ama kürtaj sonrası kişisel farklılıklar olabiliyor, sende olan bende olmuyo misali.Ama aklını kurcalıyosa dr. a bi danış derim ...
canım geçmiş olsun öncelikle.Bana dr. 4 ay korun demesine rağmen 1,5 ay korundum.Bu dönemde yüksek ihtimalle gebe kalırsın dedi 4 ay oldu gebelik yok.Bence korunmasanda olur dr. unda demiş zaten.Bir de bildiğim kadarıyla kanama varken sanırım bebk yerleşemiyo ...
canım düşüktense kürtajda kanamanın daha çabuk kesildiğini biliyorum ama dr sorun yok demiş endişelenme şekerrrrrrrRabbim seninde gönlüne göre versin canımmmmmmmmm
canım bende böyle olmamıştı ama kürtaj sonrası kişisel farklılıklar olabiliyor, sende olan bende olmuyo misali.Ama aklını kurcalıyosa dr. a bi danış derim ...
canım geçmiş olsun öncelikle.Bana dr. 4 ay korun demesine rağmen 1,5 ay korundum.Bu dönemde yüksek ihtimalle gebe kalırsın dedi 4 ay oldu gebelik yok.Bence korunmasanda olur dr. unda demiş zaten.Bir de bildiğim kadarıyla kanama varken sanırım bebk yerleşemiyo ...
tşk ederim canım o sevgiyi ve duyguyu tattıktan sonra bana birşeyler oldu sanırım çok istiyorum tekrarolmayı kısmet bakalım ne olacak allah isteyen herkese veriri hayırlı bebişler inşalla gerçekten çok güzel bi duyguydu
tatlım ben 12 sene sonra tattım ve kaybettim ya ben ne yapayım Rabbim sabır veriyo işte inş. bi gün bebişlerimizide verirböle üzersen kendini sadece bebişinin gelişini geciktirirsin sadece umudunu kaybetme dahada sıkı sarıl şekerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?