Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar nasılsınız
kızlar bi şey sormak istiyodum ben şubatın 10 nda 6 haftalık düşük yaptım ilk adetimi 40 gün sonra lekelenme gibi gördüm dr a gittim ve açılcağını söledi öylede oldu bugün 10 gündür normal kanama görüyorum ama hala bitmedi sizce düşük sonrası böle olması normalmi :26::26:

selam arkadaşlar bende burda yeniyim 9 ay olmak üzere evliyim 21 yaşına yeni girdim sayılır 14 gün önce bende 9 haftalık bebeğimin karnımda ölmesi nedeniyle kürtaj oldum
geçenlerde kontrole gittim doktorum muane etti ve temiz bi sorun yok dedi 1 ay sonra tekrar düşüne bilirsiniz dedi ve benim dahada kanamam az az var size sorum olacak ne zaman kanım biter ve ben tekrar olmayı düşünüyorum sizlerin fikrini almak istiyorum sizce bir sorun olurmu korkuyorum ya yine aynı şeyler olursa diye lütfen bana bilgi verin çok merak ediyorum Tşk ederim

canım çok geçmiş olsun desene ikimizinde acısı taze

allah kimseye bi daha bu duyguları yaşatmasın gerçekten çok zor birşey

Anlamak ve yorumlamak zor :) Ama ilk tecrübe kötü oldu ya belki ondan dikkat ediyodur üzerine düşüyodur.
ama tabi abrtmasalar iyi olacakta tuhaf davranıyolar :)
Allah kolaylık versin hamileiiğin boyunca canım artık tatlı telaşından yapıyodur diyelim biraz dişini sıkcan mecbur :)
Ben k.valideme dahil 3 ay söylemeyi düşünüyorum tabi allah kısmet ederde hamile kalırsam.
Tabi birde dayanabi,lirsem :) Bizim ilkinde hiç sevinmediler hatta üzüldüler desem yeridir.
Çok zoruma gitmişiti çünkü komşuya bile sevinenler bize sevinmeyince bizde eşimle böyle bi karar aldık...

Canım sen adet olamadın mı daha ?

Kıty bugün hiç girmedi ya Galiba evde net yyok demişti ...

edan tatliş gene buluştuk

canım ağlamak yokinş. yine olcak Allahın izniyle Rabbim isteyen herkese içinde bizede nasip etsin tatlım desene ikimizinde kanama sorunu var sen dedinmi dr a bende gitmeyi düşünüyom yarında beklicem kesilmesse gidicem

yokcandaş olmadım daha 33 gun oldu canım hayırlısı ya bakalım ne olcak

allah herşeyi gönlüne göre versin canım bana destek olduğun için tşk ederim geçen hafta gittim kontrol için doktor gitmemi söylemişti gittim kontrol etti biraz kanama var içinde dedi gider yavaş yavaş dedi 2 gün önce baya bi kanama ve ufak parçalar düştü dahada kurumadım oluyo kürtajdan sonrabugün 14 gün oldu ne zaman kanamam durur bi bilgim yok benim

arkadaşlar ıkınızede çok geçmiş olsun sakın takmayın hayırlısı buymuş demekki bende sizin gibiydim burda arkadaşlar sagolsun çok teselli verdiler ve ben tekrardan ümitlendim onların sayesinde ve şu anda aramızda hamile arkadaşlarımız var

evet ya kıttycik girmedi bugun eve net baglandıgnı yazmıstı daha once ama belki işten ayrıldıya vermesi gereken evraklar falan vardır belki işsizlik sigortası falan filan..cnmm gecmiş olsun yeni farkettim bende ...kafanı dınle biraz valla bende dehleselerde otursam tazmınatımı alıımmm dıe dusunyorum ama ...

yokcandaş olmadım daha 33 gun oldu canım hayırlısı ya bakalım ne olcak

hayırlısı inş canım, dilerim sonuç ne olursa olsun seni üzmeyecek kadar hayırlı olsun ...

canım düşüktense kürtajda kanamanın daha çabuk kesildiğini biliyorum ama dr sorun yok demiş endişelenme şekerrrrrrrRabbim seninde gönlüne göre versin canımmmmmmmmm

hamişleri tebrik ederim canım Rabbim sağ salamet kucaklarına almayı nasip etsin aslında ben şuan sadece kanamama taktım canım sence normalmi bu kadar uzun sürmesi:26::26:

canım bende böyle olmamıştı ama kürtaj sonrası kişisel farklılıklar olabiliyor, sende olan bende olmuyo misali.Ama aklını kurcalıyosa dr. a bi danış derim ...
canım geçmiş olsun öncelikle.Bana dr. 4 ay korun demesine rağmen 1,5 ay korundum.Bu dönemde yüksek ihtimalle gebe kalırsın dedi 4 ay oldu gebelik yok.Bence korunmasanda olur dr. unda demiş zaten.Bir de bildiğim kadarıyla kanama varken sanırım bebk yerleşemiyo ...

tşk ederim gerçekten hepinize çok ama çok tşk ederim
ilk haftam kabus gibiydi aklıma geldikçe ağlıyordum ama buraya üye olduğum gibi sizlerin sayesinde teselli oldum ve herşeyde bi hayır var diyorum allah kimseye o acıları göstermesin allah herkese sağlıklı bebişler verir inşallaaaa

sağol canım inş. biran önce gelir küçük meleğin evet canım yarında bekleyip gidicem olmassa bi sorun varsa en azından zaman kaybetmem :26::26:

canım düşüktense kürtajda kanamanın daha çabuk kesildiğini biliyorum ama dr sorun yok demiş endişelenme şekerrrrrrrRabbim seninde gönlüne göre versin canımmmmmmmmm

tşk ederim canım o sevgiyi ve duyguyu tattıktan sonra bana birşeyler oldu sanırım çok istiyorum tekrar olmayı kısmet bakalım ne olacak allah isteyen herkese veriri hayırlı bebişler inşalla gerçekten çok güzel bi duyguydu

haklısın canım bende kanamanın bitmesini bekliyorum dediğin gibi kısmet kimi hemen kimide bir kaç ay sonra gebe kalıyo hayırlısı neyse o olur inşalla ama çok istiyorum ben böyle değildim ama gebe kaldıktan sonra içime o sevgi girdi benim

tatlım ben 12 sene sonra tattım ve kaybettim ya ben ne yapayım Rabbim sabır veriyo işte inş. bi gün bebişlerimizide verirböle üzersen kendini sadece bebişinin gelişini geciktirirsin sadece umudunu kaybetme dahada sıkı sarıl şekerrrrrrrrr

haklısın canım seninki daha zor allah bi daha ogünleri yaşatmaz inşalla dilerim allahtan en kısa zamanda sağlıklı ve salih bi bebişin olur ve allah inşalla kucağına almayı nasip eder canım allah herşeyi gönlüne göre versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…