Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahh sen çok uzun zamandır bekliyormuşsun ya Allah sabır versin sana insan 2 ay deneyip başaramayınca nasıl üzülüyor inşallah allah önce çok bekleyenlerin çok isteyenlerin evlat hasretini giderir:97: kaç yaşındasın bu arada?:26:

sağol canım inş. biran önce gelir küçük meleğin evet canım yarında bekleyip gidicem olmassa bi sorun varsa en azından zaman kaybetmem :26::26:
amin canım inş hepimizin melekleri en kısa zamanda gelir :) Bencede yarında geçsin olmadı dr a gidersin tedbir almakta fayda var :)

inş canım en yakın ve hayırl ızamanda olurda bu kez sağlıklı sorunsuz hamileik olur. Duygularında çok haklısın sanırım bi gebelikten sonra 2. si için istek büyük oluyo.Bende ilkinde korunurken hamile kaldım 2. evlilik yıldönümümüze gelmişti ve asla 4 yıldan evvel düşünmüyıdum.Hamile kaldığımı öğrenince üzülmüştüm üstelik, kaybedince azimle istemeye başladım.inş hepimze nasip olur anne olmak...

amiinn haklısın canım bende evlendiğim ilk aylar doğumdan korkuyorum diyordum şimdi olmasın diyodum ama 2 ay onu karnımda bilmek çok güzel bi duyguydu allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin heleki o senelerce bekleyenler allah inşalla en kısa zamanda onlarada sağlıklı bebişler verir inşalla

sağol canım inş. Rabbim cümlemizi bekletmez biran önce hepimize anne olmayı nasip edertatlım ben 34 yaşındayım

Son düzenleme:
Allahim Isteyen Herkese ( Bende Dahil )sağlikli ,hayirli, Evlatlar Nasip Eyle. Kimsenin Kucağin Boş Birakma Rabbim.

(AMİNN)

allahım tüm isteyenlere bebek sevgisini anne olma duygusunu tattır ya rabbim herkes biliyor ki sen nasip etmezsen olmaz herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et allahım…..

hamişleri tebrik ederim canım Rabbim sağ salamet kucaklarına almayı nasip etsin aslında ben şuan sadece kanamama taktım canım sence normalmi bu kadar uzun sürmesi:26::26:

Takma ınanki bende taktım ya şu kanamam bıtsın artık dıyordum en sonunda bıttı benimkide 15 gun sürdü dr olur dedi nnormal dedi korkma senınkıde normal bence

amin canım rabbim o acıyı düşmanıma bile tatdırmasın ama hayırsızsada nasip etmesin...

Takma ınanki bende taktım ya şu kanamam bıtsın artık dıyordum en sonunda bıttı benimkide 15 gun sürdü dr olur dedi nnormal dedi korkma senınkıde normal bence

tatlım benimki düşük kanaması değil o 7 gün sürmüş ve bitmişti bu düşükten sonraki ilk kanamam :26:sanada çok geçmi,ş olsun canım inş. Rabbim bebişini sana yollar ve bu sefer bebişin seninle kalır inş.

fıstıkolar selamlar

ayyy işim bitti kapıdan içeri girdim yeminle üstümü soymadım montumlayım kuzey çok şükür alalhım tamamına erdirsin allah artırsın arkadaşlar,
senemcim şimdi sen hamilesin ya napıcağını bilemiyordur kayınvaliden ondan kaş yapım derken göz çıkaracak olsun alttan alalım ki zaten maşallah çok sabırlıyız :)
candaşım allaşkına gelsene istanbula , wuuuu gezeriz boş gezenin boş kalfasıyım :))) havalar atarısss candaşcım kuzenin oğluşuda sağlıcakla gelsin inşallah...
taf cım sende çok zor bir şeyi biliyor ve başarıyorsun ateş ölçme yöntemi bu ay tutturamazsam senden bir sürü bilgi isteyeceğim, ovulasyon testi yada dr kontrolü var mı senden taf ?
pasiflora arkadaşım ben sıklıkla şöyle hikayeler duyuyorum, tüp bebek olmamış yada aşılama yada çatlatma uğraş uğraş olmamış başarısızlıklar ama küt hemen akabinde kendiliğinden hamile kalınmış, inşallah sende de öyle olur ama hep diyelim hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin hamile kalmakla iş bitmiyor ama biliyorum hissediyorum hep birlikte çalışıp çabalıyacağız ve allah bize çocuğumuzu yada çocuklarımızı sağlıcakla kucağımızı alıp büyütmeyi nasip etsin.
bazı arkadaşlar gelmiş aramız a hoş gelmiş, hepsini ayrı ayrı okurum.

işsizlik olayına gelince nisan ve mayıs ayında şu çocuk işine hırs yapayım diyorum sonra ise rahat rahat bakacağım çok şükür borcum harcım yok. ama iyi birşey çıkarsa değerlendiririm.

zelalca ve edann ayrı ayrı geçmiş olsun, keşke olmasaydı ama malesef mevlam bir daha göstermesin.
bakın 2.bebebğimiz yolda

öncelikle benim kürtaj sonrası bir sürü sıkıntım oldu kürtaj sonrası azlı çoklu varlı yoklu 16.güne kadar lekelenmeler normal ama kesinlikle dr. kontrolüne gitmek gerekir, regl olayı herkesin kafasına göre:) kimi erken kimi 40 kimi ise 65. günde oluyor.

öncelikle en zorunu atlattık yavrularımızdan ayrıldık, şimdi bilinçli bi şekilde 2. bebeklerimize odaklanacağız, eskisini pek konuşmuyoruz biz. cennette melekler bekliyor bizi, ve yalnız değiller.

candaşım sen neden böyle ya olursa gibisin, ama azıcık hırs yapsak ovulasyon testi alsana candaş
gg dan aldım ben özelden de istersen yazarım biraz cinnetlik birşey ama en azından günlerini bilirsin.
20 lira gibi birşey ne dersin ?

birde offfffff taramalı tüfek gibi yazıyorum çok biriktirmişim içimde malum tüm gün yoktum nerdeyse

ya kılsar benim sol kasığımda ağrı var bugün silikte olsa ovulasyon testinde 2. çizgiyi gördüm, çalışmalara devam ama sanki böyle erken regl olacak gibiyimde napsam ya ?

ikinci sırayıda kaptırdık:)üçüncü sıra taf ın olsun ama dördü vermem:)
çoooooooook sevindim canım.inşallah senem gibi kalp atışlarını duymak nasip olur inşallah....seninde miden çook bulanır inşallahya ne güzel haberler alıyoruz darısı bizlerin başına.

ya canım bende testi yapıyorum ama ikinci çizgi ilk çizgi kadar kalın değil fotolarını koyalım görmüş oluruz.ay biz aynı zmanda regl günlerimizi beklicez.senem ve kuzey gibi..inş bizde arka arkasına güzel haberler veririrz.ne güzel oluuuuuuuur

Gel canım 4. ol başımızın üstünde yerin var :)

kıslar ben kaçarım yarın sabah gelirim mesai saatinize yetişirim, koca yemek bekler ayrıca akşam misafirliğe gitcem hıııııhh havam olsun :) kendinize iyi bakın
bebelerime daha iyi bakın

ya bu kadınlar bazen kaş yapalım derken göz çıkartıyorlar...benimkide öyle..çok ilgisinden sıkılıyorum bazen..kalın giy üşüme ,çok kalın giyipte terleme gibi:)

cezam benimde kop koyu çıkmadı açıkçası bugün kaçıncı gün onuda şaşırdım kopkoyu olur sanırım
benimde ilk yapışım ya ama hafif de olup hamile kalan var bu ay olmazsa şu jelden sipariş vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…