tatlım ben 12 sene sonra tattım ve kaybettim ya ben ne yapayım Rabbim sabır veriyo işte inş. bi gün bebişlerimizide verirböle üzersen kendini sadece bebişinin gelişini geciktirirsin sadece umudunu kaybetme dahada sıkı sarıl şekerrrrrrrrr
amin canım inş hepimizin melekleri en kısa zamanda gelir :) Bencede yarında geçsin olmadı dr a gidersin tedbir almakta fayda var :)sağol canım inş. biran önce gelir küçük meleğinevet canım yarında bekleyip gidicem olmassa bi sorun varsa en azından zaman kaybetmem :26::26:
haklısın canım bende kanamanın bitmesini bekliyorum dediğin gibi kısmet kimi hemen kimide bir kaç ay sonra gebe kalıyo hayırlısı neyse o olur inşalla ama çok istiyorum ben böyle değildim ama gebe kaldıktan sonra içime o sevgi girdi benim
amin canım inş hepimizin melekleri en kısa zamanda gelir :) Bencede yarında geçsin olmadı dr a gidersin tedbir almakta fayda var :)
inş canım en yakın ve hayırl ızamanda olurda bu kez sağlıklı sorunsuz hamileik olur. Duygularında çok haklısın sanırım bi gebelikten sonra 2. si için istek büyük oluyo.Bende ilkinde korunurken hamile kaldım 2. evlilik yıldönümümüze gelmişti ve asla 4 yıldan evvel düşünmüyıdum.Hamile kaldığımı öğrenince üzülmüştüm üstelik, kaybedince azimle istemeye başladım.inş hepimze nasip olur anne olmak...
haklısın canım seninki daha zor allah bi daha ogünleri yaşatmaz inşalla dilerim allahtan en kısa zamanda sağlıklı ve salih bi bebişin olur ve allah inşalla kucağına almayı nasip eder canım allah herşeyi gönlüne göre versin canım benim
ahh sen çok uzun zamandır bekliyormuşsun ya Allah sabır versin sana insan 2 ay deneyip başaramayınca nasıl üzülüyorinşallah allah önce çok bekleyenlerin çok isteyenlerin evlat hasretini giderir:97: kaç yaşındasın bu arada?:26:
hayırlısı inş canım, dilerim sonuç ne olursa olsun seni üzmeyecek kadar hayırlı olsun ...
hamişleri tebrik ederim canım Rabbim sağ salamet kucaklarına almayı nasip etsinaslında ben şuan sadece kanamama taktım canım sence normalmi bu kadar uzun sürmesi:26::26:
tşk ederim gerçekten hepinize çok ama çok tşk ederim
ilk haftam kabus gibiydi aklıma geldikçe ağlıyordum ama buraya üye olduğum gibi sizlerin sayesinde teselli oldum ve herşeyde bi hayır var diyorum allah kimseye o acıları göstermesin allah herkese sağlıklı bebişler verir inşallaaaa
Takma ınanki bende taktım ya şu kanamam bıtsın artık dıyordum en sonunda bıttı benimkide 15 gun sürdü dr olur dedi nnormal dedi korkma senınkıde normal bence
amin canım rabbim o acıyı düşmanıma bile tatdırmasın ama hayırsızsada nasip etmesin...
kıssslar gunaydın,
ptesi işte karısık ve yogun bii sekilde basladı su hallerimde ne strees ne sorun ne huzursuzluk hepsinden uzak kalmak istiyorum ama mşllh işyerinde hepsi mevcut kendi kendimi telkin etmeye calısyrm işte...kahverengi akıntı bitti galiba cok su içtim temizlendi dıe dusunyrm ...bu sefer sanki benim de bulantım erken basladı
pren sormus tu galiba cnm daha regl tarihim gelmedi yarın son tarih tuttu tuttu da bakalım onemli olan yasadıgımız kotu tecrube zamanını atlatmamız bende ohh demem için 15 gun sonra kalp atısını gormem 3 ayı senemın de dediigi gibii cıkartmamız lazım
kıttycmm cnmcıımm cok tsk edrm erken sevınmene senemcımede sonra ceza arkadsımızada allah hepimizin gonlune gore versin..
senem kısss 2 regl atlatınca hazır olunuyormus demekki gerci bi regl olupta kalanlarda var da allah tamamını erdirsin inşlahhh
ben yarın sabah saklamak için idrarda yapacam yıneyoksa hamile oldugumu cok iyi biliyorum
da işte o kurtaj surecine kadar olan zamanı aştıgım zaman ancakk tmm dicem sacmalaya sacmalaya dokturdum bişeyler
zelalca ve edann ayrı ayrı geçmiş olsun, keşke olmasaydı ama malesef mevlam bir daha göstermesin.
bakın 2.bebebğimiz yolda
öncelikle benim kürtaj sonrası bir sürü sıkıntım oldu kürtaj sonrası azlı çoklu varlı yoklu 16.güne kadar lekelenmeler normal ama kesinlikle dr. kontrolüne gitmek gerekir, regl olayı herkesin kafasına göre:) kimi erken kimi 40 kimi ise 65.günde oluyor.
öncelikle en zorunu atlattık yavrularımızdan ayrıldık, şimdi bilinçli bi şekilde 2. bebeklerimize odaklanacağız, eskisini pek konuşmuyoruz biz. cennette melekler bekliyor bizi, ve yalnız değiller.
candaşım sen neden böyle ya olursa gibisin, ama azıcık hırs yapsak ovulasyon testi alsana candaş
gg dan aldım ben özelden de istersen yazarım biraz cinnetlik birşey ama en azından günlerini bilirsin.
20 lira gibi birşey ne dersin ?
birde offfffff taramalı tüfek gibi yazıyorumçok biriktirmişim içimde malum tüm gün yoktum nerdeyse
ya kılsar benim sol kasığımda ağrı var bugün silikte olsa ovulasyon testinde 2. çizgiyi gördüm,çalışmalara devam ama sanki böyle erken regl olacak gibiyimde napsam ya ?
ikinci sırayıda kaptırdık:)üçüncü sıra taf ın olsun ama dördü vermem:)
çoooooooook sevindim canım.inşallah senem gibi kalp atışlarını duymak nasip olur inşallah....seninde miden çook bulanır inşallahya ne güzel haberler alıyoruz darısı bizlerin başına.
Kuzum ben de illet oluyorum yaa. Beni de kayınvalidem geriyor bu aralar. Doktordan geldik, kalp atışlarını gördük diye, "6 haftalık şeyin kalbi mi olurmuş hiç" diye inat ediyor. Doktordan iyi bilecek
Ye diye ısrar ediyor, "midem bulanıyor anne" diyorum, "daha başlamaz bulantılar" diyor.Fazla ekmek yemiyorum doktor yeme dedi diye, "yok yok Senem kilo almamak için bişey yemiyor" diyor. Nooldu bu kadına anlamadım, normalde böyle değildi hiç. Cahil bir insan da değil. Baklava yedirmeye çalışıyor iyidir diye diye. Vallahi kusucam, hem şekeri sadece meyveden almam gerekiyormuş. Gitmek istemiyor canım onlara. Normalde iyiyiz, sorunumuz yok. Endişeleniyor da mı yapıyor bilmiyorum ama çok zorluyor beni çok
ya canım bende testi yapıyorum ama ikinci çizgi ilk çizgi kadar kalın değil fotolarını koyalım görmüş oluruz.ay biz aynı zmanda regl günlerimizi beklicez.senem ve kuzey gibi..inş bizde arka arkasına güzel haberler veririrz.ne güzel oluuuuuuuur
Gel canım 4. ol başımızın üstünde yerin var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?