cezam benimde kop koyu çıkmadı açıkçası bugün kaçıncı gün onuda şaşırdım kopkoyu olur sanırım
benimde ilk yapışım ya ama hafif de olup hamile kalan var bu ay olmazsa şu jelden sipariş vercem
zelalca ve edann ayrı ayrı geçmiş olsun, keşke olmasaydı ama malesef mevlam bir daha göstermesin.
bakın 2.bebebğimiz yolda
tşk ederim allah razı olsunleride allah en kısa zamanda kucaklarına almayı nasip eder inşallah
zelalca ve edann ayrı ayrı geçmiş olsun, keşke olmasaydı ama malesef mevlam bir daha göstermesin.
bakın 2.bebebğimiz yolda
tşk ederim allah razı olsunleride allah en kısa zamanda kucaklarına almayı nasip eder inşallah
geçmiş olsun canım..hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaa
benim 14.günüm canım ben 25.güne kadar yapmayı düşünüyorum ben üzerine yazıyorum
geçmiş olsun canım..hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaa
hoş bulduk tşk ederim hepinize o kadar iyi ve güler yüzlüsünüz ki mevlam en kısa zamanda hayırlı bebişler veriri inşalla sizlerin sayesinde acımı unuttum allah kimseye o günleri bi daha tattırmaz inşallaa
bende 10 tane falan kaldı yarısını eski iş yerinde unutmuşum :) bende deneyebildiğim kadar deneyeceğim yalnız şöle bişi oldu bende 11. gün çok ama çok hafifti çizgi bugün diyorum ya eşim gördü ama foto çekemem attım bendene ceza bişi dicem şu bel altı yastık olayı doğru mudur
hoş bulduk tşk ederim hepinize o kadar iyi ve güler yüzlüsünüz ki mevlam en kısa zamanda hayırlı bebişler veriri inşalla sizlerin sayesinde acımı unuttum allah kimseye o günleri bi daha tattırmaz inşallaa
inşallah canım şuan ki tek umudumuz o bir daha hamile kalmak ve o günleri bir daha yaşamamak..
Anlamak ve yorumlamak zor :) Ama ilk tecrübe kötü oldu ya belki ondan dikkat ediyodur üzerine düşüyodur.
ama tabi abrtmasalar iyi olacakta tuhaf davranıyolar :)
Allah kolaylık versin hamileiiğin boyunca canım artık tatlı telaşından yapıyodur diyelim biraz dişini sıkcan mecbur :)
Ben k.valideme dahil 3 ay söylemeyi düşünüyorum tabi allah kısmet ederde hamile kalırsam.
Tabi birde dayanabi,lirsem :) Bizim ilkinde hiç sevinmediler hatta üzüldüler desem yeridir.
Çok zoruma gitmişiti çünkü komşuya bile sevinenler bize sevinmeyince bizde eşimle böyle bi karar aldık...
kuzey canım sana da çok sevindim Allah bu sefer yavrunu bağışlar sana inşallah tabiki Seneme de
benim de adet günüme son 3 günüm kaldıdün acıkınca biraz fena oldum hamileliğimde yaşadığım birşeydi bu birden sevindim insan kötü olunca sevinir mi ben sevindim eşim de sevindi test yap diye tutturdu ama daha erken dedimyumurtlamadan sonra 11. günümdeyim bugün yarın sabah ateşim güzel çıkarsa idrar testi yaparım belki inşallahhakkımda hayırlısı olsun diye dua ediyorum. Kürtaj olduğumda 10 haftalıktı bebeğim. kürtajdan sonra 3 adet oldum. bakalım bu ay kısmetimde ne var adte olursam da üzülmeyeceğim çünkü bu ay hormonlarım yavaş yavaş düzene girdiğini hissetmeye başladım belki de bunun etkilerini yaşıyorum şuan o yüzden hamile olabilirim diye umutlanıyorum
ya senemcim bende 7 ocakta kürtaj oldum bebegim 7 haftalıktı sonrasında antibiyotige baglı kist oluştu bende ilk adetimden sonra ginera diye bi ilaç kullandım bir ay o bitti adet oldum bu ay çalışma yaptık olmadı gerçi daha adet olmadım ama degilim muhtemelen.seninle aynı kaderi paylaştık nasıl hamile kaldıgının sırlarını yazsana bana istadigin ay tutturdun ya bide sen ovulasyan testini felan nasıl kullanıyorsun pek bilgim yok bu konuda presed felan??şimdiden teşekkür ederim canım yaa darısı benim başıma bebegin için dua ediyorum Allah bi daha hiç kimseye yaşatmasın
inşallah canım şuan ki tek umudumuz o bir daha hamile kalmak ve o günleri bir daha yaşamamak..
amiin inşalla canım gerçekten çok zor allah kimseye göstermesin o günleri
benim yetkilerimde niye eklenti yok..foto ekleyecektim tühh ya..senemcim çift çizgiikinci çizgi baya koyu çıktı..bu akşam ve yarın akşam ek derse kalıp bol bol tekrar etmeliyim dimi.........ne zaman çalışmalıyım ayyyyyyy sınav heyecanı bastı..hocam yardım eder misiniz
sınavın sular seller gibi geçsin cezacım :))) rast gelsin aynı zamanda.
valla çift koyu çıkanlar o günlerde her gün ders çalışıyorlarmış cezacım
ben yastığı yapamıyorum ya çok cidddi kahkaha krizim geliyor, sinirim mi bozuluyor ne olursy, artık bu ay tuttu tuttu birdahaki ay yastık yakı ne varsa deneriz
bu arada benim 15.günümmüş bugünnn :S
sağol canım...okunmuş şeker yiyeyim bari öncesinde:)ben ayaklarımı duvara dayayacağım bu sefer
kuzey senem kaç derecelik açı ile kaldırayım ayaklarımısiz iyi bilirsiniz
İyi düşünmüşsünüz Canım. Anlamak zor oluyor bazen, en iyisi berabe yaşayın keyfini ama bil ki çok zor oluyor söylememek :) Öyle olursa falan gibi sözler de duymayayım bi dahaKuşum sen kocanla daha çok birarada olabilsen neler olacak da... O da olacak inşallah.
Ooooooh topik hiç boş kalmıyo maşallahBi heyecan, bi eeekkşıınnn Sıra sen de Taf'ım, gözlerimiz üzerinde topikçek
Tatlım ben düşükten sonra iki adet gördüm. Ovülasyonu da, preseedi de bu ay kullandım, tuttu çok şükürBenim yumurtlama genelde adetten sonraki 20. günde olduğundan, adetten iki hafta falan sonra başladım ovülasyon testlerini uygulamaya. İstersen tahmini yumurtlamaya doğru gün aşırı çalışırsın eşinle, istersen iki çizgi de aynı koyulukta olunca iki gün ard arda çalışırsın bebek için. Ben bu kez 20. güne doğru gün aşırı çalıştım. Testle de yumurtladığımdan emin olmuş oldum. Preseed ise ilişkiden 15 dakika önce vajinaya uygulanan kayganlaştırıcı, spermlerin yaşama süresini uzatan bir jel. Gebelik şansını oldukça arttırıyor. Onu da yurtdışından getirttim. Ha bir de beslenmeme dikkat ettim çok. Özellikle her gün en az bir bardak tam yağlı süt içtim, taze yumurta yedim. Sigara zaten kullanmam. Alkol de almadım. Eşime de aldırmadım. Böyle... Allah'ın da izniyle bu ay oldu. Senin de düşüğün benimki gibi erken haftalarda olmuş. Daha kolay toparlanırsın diye düşünüyorum. İnşallah işine yarar verdiğim bilgiler.
günlermiz aydınnnn olsun, topiğimiz bebek dolsun
ceza gülmekten öldüm :)))))))) bak duvarı bugün bende denicemmm bebeğim01 dur eşime yaptırayım ama adam gülüyyorr o gülünce bende dayanamıyorum olmuyor geçen şu yastığı deniyim dedim napıorsun hayrola diyişi varı öldüm gülmekten
ama deniyim denemekten zarar gelmezzzz
kuzeyyy nerdeeeee
canım gülmemeye gayret etki spermler kaçmasın :d aklına çok ciddi ve sinir oldugun bir olayı getir belkim işe yarar
günlermiz aydınnnn olsun, topiğimiz bebek dolsun
ceza gülmekten öldüm :)))))))) bak duvarı bugün bende denicemmm bebeğim01 dur eşime yaptırayım ama adam gülüyyorr o gülünce bende dayanamıyorum olmuyor geçen şu yastığı deniyim dedim napıorsun hayrola diyişi varı öldüm gülmekten
ama deniyim denemekten zarar gelmezzzz
kuzeyyy nerdeeeee
burdayımmmmmmmayyy aynı sey benimde basıma geldi ödevimizi yaptık bitti bii baktım cnm benim ya :) hemen ayaklarımı kaldırdı sallı iiice gitsinler dıe amannn psikolojik yastık mastık bence ama içimiz rahat etsin dıe koyuyoook yataktan kalkmamak lazım işte sabah temizlenmek gerek....nasıll gıdıo issiz kadın vaziyetlerin bol bol seyir yaparsın artık once doktorumla sonra gulben sonra seda yemegini yer sokaga atarsın kendinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?