Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kesinlikle :)) dün bende anneme kızdım, diyo ki adetliyken olan ilişkiden hamile kalmak daha kolaymış millet diyomuş.Anne dedim ya aptalmıyız biz, öyle olsa biliriz hem bu işin günahı ne olacak.ben haram çocuk doğurmak istemem dedim beklerim daha iyi.herkes dr yani.dr lar bile bunu demezken mllletin ahkam kesmsi gerçekten sinir bozucu.dediğin gibi zamanı bekliyoruz.

haftasonu nişan var demiştim ya, biz kuzenim hamile.kendisinide çok severim. kız evlendi 3. yılında ilk bebeğine kavuştu, şimdi 2.ye hamile.oynarken gördüm.20 aylık oğlu kucağında, 2 aylık bebeği karnındaydı.çok imrendim gerçektn ve karnına bakarak dedim ki içimden acaba bende yaşar mıyım bu duygu.brda umutsuz olmak istemiyoru m ama 11. ayı da bitirnce gerçekten imkansızlaşmaması mümkün değil benim gözümde.acelem yok evet ama olmaması can sıkıcı ...

en doğrusu buymuş tecrübeler öğretti maalesef bizikilerde yaşasaydı lı başlayan cümleler en çok can yakanlar inş birgün hepimiz yaşarız bu güzellikleri.

en doğrusu buymuş tecrübeler öğretti maalesef bizikilerde yaşasaydı lı başlayan cümleler en çok can yakanlar inş birgün hepimiz yaşarız bu güzellikleri.
inş canım ya kızlar benm biraz işim var kaçıyrm ama yapar yapmaz sizinleyim oldumu dua edin nolur şimdiden çok sagolun ya

bende öyleyim ama şartlar işte yapabilecegm bişey yok canım ya hem korkumda var

haklısın canım ya bu olayda ayrı bi incele ve korku konusu :) yaşamayan bilmez değil mi :) bekleriz be canın saolsun sonu umut olsunda bekleriz yeterki :)

ya burda çıkmıyrm ben eşim olmadan küçük yer ya herkes tanıyo bide bilmyrm nerde eczane açıkçası birazda zaman geçsin dyrm karnımda bişeyler oluyo korkmaya başladım
ayy catlayacaz desene kocan erken gelir insallah..kimseciklere deme canim ..bi tek bize dersin cevreden kimselere deme, kimseye görunme..cikma bile disari hamissen ..
sinirlenme bebeem sakinnnnnnn benim kırmızlar coşmuş durumda derman kalmadı bende çok gelio yaa ilaç kullandımya ondan sanırım

ay ne bilem duygularim fiskiriyo sinirliyim cok...patlamaya hazir bir bombayim yaaa...ilactan olur aman sökulsun bosver ben cok az kanamali oluyorum , seviniyorum öyle cok kanama oldugunda rahatliyo insan

Selamlar arkadaslar bende haziran ayinin 4unde 9 hafta 5 gunluk bebegimi kalb durdgu icin kurtajla aldirmak zorunda kaldim.3 ay tam anlamiyla olamsada korundum.ama hep ck korktum internette okudugum yaziladan dolayi bdaha hamile kalamam dye.snra tam ay sonra hic korunmadim ve hamile kaldim.Korkmayin kurtajdan sonra hamile kaliniyor.ustelik ben suan azerbaycandayim burda tpta biraz ileri degil bn sizden daha ck korktum oyuzen.ama hamile mutlaka kalicaksniz baska bi sorun yksa.Zatn korkular hic bitmiyrki suan da 9 haftalik hamileyim ve her hafta ultrasona gidiyrm kalbi atiyrmu dye.Hep kendmizi korkutucak biseyimz var hic rahat olmayi basaramiyoruz maalesef.ama napalim elimizde dgil:)

iyyy ne sacma yaa adetliyken hamile mi kalinir millet kudurmus bekliyoruz bacim gun gelir bizide bebelerimiz bulur oyy minnoslar ne tekmeler atarlar bize göreceksin baakk dedi diyeceksin

candasım geçmiş olsun canım hırsız girmiş eve...bide kırmızılar gelmiş neyse yeni bi ay yeni bi umut...
renkliatla falın güzelmiş..test yapmadın mı daha:)
melek güzel haberlerini bekliyoruz canım...

örtmenimnnnnnnnnnnnnn nasılsınnnn

iyiyim canımmm dersim boştu...sen nasılsın...

yorgunumnmmmm ütü tekmizlik yemek hafta sonu çok çalıştım şimdi adetim bitsin yine çalışmalar başlıcak ahh ahh bana dinlenmek zorrr yaa senin batına çok az kaldı varmı bi gelişme

yorgunumnmmmm ütü tekmizlik yemek hafta sonu çok çalıştım şimdi adetim bitsin yine çalışmalar başlıcak ahh ahh bana dinlenmek zorrr yaa senin batına çok az kaldı varmı bi gelişme

ay bi an benmi yazdım acaba dedim bundan 3 ay önce aynı şeyler başıma gelmiştii candaş yazını göremedim ama inşallah seninde kafan başka seylerle mesgulken bebişin gelir...
Hani bir laf var ya her şerde bir hayır vardır diye..

Canım ne kadar güzeel bende hiç umudumu kaybetmiyorum biliyomusun hatta daha çok ümitliyim..
ben hiç hamile kalamıcakmışım zannediyordum hüsraNla da sonuçlansa suanda daha bir ümitliyim..
Allahım bu defa bebeğini annesine ve babasına size bağışlasın inşallahh

iyyy ne sacma yaa adetliyken hamile mi kalinir millet kudurmus bekliyoruz bacim gun gelir bizide bebelerimiz bulur oyy minnoslar ne tekmeler atarlar bize göreceksin baakk dedi diyeceksin

renkliatlasss nasılsın???
bence de ne kadar saçma ve igrençççç
bişey sorucam yaa
bu kürtajdan sonraa vajina kendini ne kadar sürede topluyooorrr
ya biz dayanamadık 9. gün halvet ettik ucundan azcık
ama fena genişleme olmuşşş
moralim bozuldu vallahiiii

biz kurtajdan 2 ay sonra birlikte olduk o yuzden bilmiyorum nasil oluyor ..2 ay sonra normaldi hersey

sabah test yaptim tatlim negatif

kızlar akşaam doktora gitmeyi hiç istemiorum bu kasım ayı sendromunu nasıl atlatcamm az önce kasım annleri topiğine girdim hepsi nasıl telaşlı dua ettim hepsine bizim nar tanemizede doktora gidip o boş ultrason canımı çok acıtıyo vakitde geçmio bu ay ben hep böle mutsuz olcam sanırım

ay senemcigim doguma gun sayiyorsun ha cok heyecanlii allah hayirlisiyla sagligiyla minik prensesini kucagina almayi nasip etsin insallaaah
Sorma Tatlım ya. Devlet hastanesinde koşturup durdum bugün doğum öncesi son raporumu almak için. Ben izne ayrılınca ayaklarımı uzatıp yatarım diyordum. Nerdeeee. Saat dörtte usg için gidicem. Rapor da yarına kaldı. Allah kolaylık versin her zaman gidenlere. Onun dışında heyecan tavan tabi
Canım çoooook geçmiş olsun hırsızdan dolayı. Cana gelmesin, boşver. Doğum tarihi kısmetse çarşamba belli oluyor ama sanırım doktor bayramdan önce almak isteyecek. Çok yoğun çünkü. Birkaç günden birşey farketmez diyor zaten. Benim içime sinmiyor ama doğumu onun yaptırmasını da çok istiyorum. Bakalım artık. Sanırım 4-5 kasımda minnoş geliyor

Tatlım hassas olmakta haklısın. Konu gebelik olunca hepimizin verecek bir tavsiyesi var mutlaka. Ben de bişey diyeyim de için rahatlasın o zaman. Kızlar bilir, ben de düşükten iki ay sonra falan hamile kaldım. Ama ne mücadele! Ovülasyon testleri, kendi kendime verdiğim progestanlar, çörek otları, ballar, preseedler, stresli ilişkiler... Çok üzüldüm çünkü düşükle. Psikolojim bozuldu. Kendimi bu işe verdim resmen. Yani olunca stres yapınca da oluyor. Bir de doktorlar bir yıl boyunca olmadığında bile direkt olarak umut kırıcı konuşmuyorlar, normal diyorlar. Bünye meselesi, şans meselesi. Ben inanıyorum ki bir kere hamile kalabilen herkes mutlaka tekrar kalabilir. Ufak tefek sorunlar, şansızlıklar olur elbet. Maşallah topiğimiz bomba gibi Neşemiz yerinde, keyfimiz yerinde. Burada bebek konuşuyoruz diye hayatımızda başka hiçbir şeye yer yok anlamı çıkmasın sakın di mi

Kuşum seni çok iyi anlıyorum. Ben de hala kaybettiğim bebeğim için "yaşasaydı 3 aylık olacaktı" diye düşünmekten, onu hayal etmekten kendimi alamıyorum. Taşıdığım bebeğime haksızlık ediyorum biliyorum ama insan yine de üzülüyor. Şöyle düşün, Allah sana öyle güzel ve hayırlı bir evlat verecek ki, ona sahip olduğunda tüm kayıpları, acıları unutacaksın. Hayırlısını dilemek lazım her zaman. Ben bu sene atamalarda tercihim dışına da atanmak için başvuracaktım ama eşimin yoğun ısrarıyla, kavga gürültü vazgeçtim. Atanamadım tercihlerime de. Çok üzüldüm, eşimi suçladım. Şimdi bakıyorum, bazıları teröre, bazıları depreme kurban gitti. Oralarda olsaydım, beni geç, eşim, bebeğim benim yüzümden zarar görseydi kendimi hiç affetmezdim. O yüzden her şeyin hayırlısını versin Allah. Hiç keşke deme. Olsaydı deme. Böylesi hayırlıymış de. Hayat devam ediyor. Nefes aldığımız sürece umudumuz var. Umudumuz olduğu sürece de nefes alabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…