Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cumhuriyet bir yaşam ve yönetim biçimidir. İptal edilecek bir konser ya da kına gecesi değil....diye düşünüyorum...iptal edilmemeliydi..

gerçekten Cumhuriyet Bayramının iptal edilmesi enteresan.O Bayraktaki al kanlardan oluşmadı mı zaten cumhuriyet ? Yazık ve de enteesan.Sizle aynı fikirde olduğumu belirtmek istedim ....

canım oğlun geliyomuş.Maşallah ona :) tahminleri unuttum erkek çoğunluktaydık değil mi ? benimde vaktim epeyce var sanırım ya.ve artık gerçekten hayal benim için hamile kalmak .. hele ki doğurup kucağıma almak mucizeden başka bişey değil. olur diyorum ama ümitli miyim bilmiyorum.Sanırım ümitsizim ....

günaydın kızlarrr mutlu haftalar ceza renkli ne almedesiniz sizden güzel haber alalım nolurrrrrrrr
gunaydin kizlar ,canim benim adetim yarin bugun sabah test yaptim negatif cikti..yarin adet olurum buyuk ihtimalle belirtiler basladi..

canim cok gecmis olsun yaa ,insallah korkmadan kalabilirsin o evde..ne bicim hirsizmis parfum felan caliyor..insallah yakalanir..gecen hafta canakkaleden bi arkadasimin evine de hirsiz girmis aynen öyle heryani dagitmis didik didik etmis..

bebeeem yine batlarımız aynı hadi hayırlı bakalım yaaa özür dileyerek sölüorumki yazını okurken güldüm bu saçma olayı öyle komik anlatmışsınki canınıza bişey olmamış şükürler olsun giden mal mülk olsun baya ekşınlı bi hafta sonu olmuş allah fırsat vermesin bidaha kim yaptıysa senle ben sırayı savdık listemizide değiştireym bari

saolasın canım inş.ama yakalanacağını sanmıyorum doğru dürüst parmak izi yoktu bile..4 tane yarım yamalak çıktı oda muhtemelen bizimkidir. ya yinede şükrettim dağıttğına.Çok afedersin bazıları dışkısını yapıyomuş ortalığa, kaç kişi yaşamış bunu.ve koltukların yüzünü parçalıyomuş, şükür ki tek zarar bunlar.mobilyaları mahvetseydi hem kullanılmadan gititğine üzülürdüm hemde en az 10 milyara malolurdu .. bununla kurtardık yinede şükür ...sen nasılsın canım ? var mı bi belirti ? inş güzel haberini alırız ya...

nazlım..................................................... 27 kasım

loneliness..................................................... 5 kasım

minikler............................................. 5 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 kasım

_CandaS_...................................................... 27 kasım

senemgy...

yamatake...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...

yaa :) yıl çıkmadan inş batlar biterde doğum tarihlerimiz aynı olur diyecğimde kendi adıma pek bi umudum yok be ...
yok ya özür dileme.sorma ki polislerin yanında bile dizlerim titrerken böyle konuştum.salak şunu götürseydi ya filan diye :) mizahi yönden bakayım da korkmayayım taktiği.ama yarıyo mu hayır :) 3,5 attık valla :) dğn elimde tespih sallarken koltuğn derisine değdi eşim nasıl bi zıpladı o ses ne diye :) görsen gülmekten ölürsün halimizie.eşime diyorum ki tuvalete götür beni korkuyorum.o wc ye giderken ben napcam yaaa idyorum :)) hem şaka hem gerçek :)) aslında çokta cesurumdurda hırsıza karşı değil :)

benimde en büyük korkum şükürki siz evdeyken girmemiş canım zaten korkumuz hep o giden mal olsun hiç önemi yok insan karşı karşıya kalmaktan korkuyo ben bazen salak salak düşünürüm naparım o anda diye heralde evde ne kadar değerli şey varsa yerini gösteeririm:)alsın gitsin diye canım ben cuma günü adet oldum sanırım bi ay var aramızda bayram tatili ni iyi değerlendirmek lazım:)hakkımızda hayırlısı bak bugün doktor çaaarmıştı beni unutmuşum bu bence iyi bişi sanki daha az sallıcam bu ay

ayy allah belalarini versin pislikler!! ne kin ne nefret yaa! kendileri esya alamiyor diye milletin evine pislemekde nedir! git calis alninin teriyle sende al..hirsizlik en ayip suclardan yaa

tatlim insallah tez zamanda atlatirsin..bi sure yalniz kalma bari,esin gidince ne yapacaksin?

canim benim belirtiler adet belirtileriyarin adet gunum suan göguslerim aciyor agriyor felan onun disinda biseyim yok..dun cok uyudum,aksam bulasik yikarken ayakta uyuyordum, yemek yerkende ayakta uyudum resmen esim dedi hamile olabilirmisin dedi bilmiyorum dedim,sabah test yaptik negatif sözde esime supriz yapacaktim ama ille test yap dedi yaptim negatif cikti, insallah hamileyimdirde adetim gecikir o zaman bi test yaparim esime supriz yaparim,o kadar bebek sticker i aldim

kuzum yaa inşallah meleğin sana süpris yapar da mutlu olursun biz candaşla beraber hamile kalcas sanırım baksana adet tarihlerimiz hep aynı:)

öyle ya.Can önemli olan yine mala olsun.Neyseki bizim altınlar filan hep bankadaydı :) bende diyodum ki kendi kendime bu eve hırsız girse tek tv yi çalabilir çıkarkende küfredr bize.aynen böyle olmuş gibi.diyorum millete bi hayalim daha gerçek oldu hırszı girdi filan :) sıyırmanın diğer şekli olsa gerek bu da :)) inş bu ay rahat olursun ve meleğin gelir canım ya...
maalesef insanlar pislik.valla ay adamın birine üzüldüm.emekli olmuş o gece ikramiyesini çekmiş gelmiş 5 dk dışarı çıkmış tüm para hırsıza.adam nasıl isan etmesin ama onda da hata var çekme arkadaş bankadan acil işin yoksa ... ve o gece genelde memurların evlerine girmiş hırsız :) ben eşim yokken kalıyodum bazen evde ama artık kesinlikle gidemem.cam balkon yaptıracağız , pencerelerede demir ... inş korunaklı olur. ki biz hiç korkmamıştık çünkü başbakanın arka sokağında oturuyoduk ve her gece 2 polis arabası sokak başındaydı.poliste şok oldum buraya bile girdiyse her yere girer dedi .... neyse bunla geçirdik şükür...

canım ya keşke test yanlış olsada o mutluluğu yaşayabilsen eşine yaşatabilsen.Artık yetsin be valla gelsinler tak etti yani...stickerlar inş isveçten dönmeden amcaında kullanılır ya ( yok illa adet olacaksan artık bu kez gerçekten son olsun.. 2011 de bitecek ve biz hala beklemedeyiz...
kuzum yaa inşallah meleğin sana süpris yapar da mutlu olursun biz candaşla beraber hamile kalcas sanırım baksana adet tarihlerimiz hep aynı:)
evet inş beraber hamile kalırız dilerim ki :)
insallah canim...insallah sizin bebislerin dogumlari bir olur..besik kertigi edersiniz

valla olur, nazlımın oğlu olur bence.benimde kız.kerteriz onları daha iyisini bulcam hem yol arkadaşımdan başka :) (hepimiz için yani :)

ayy candascigim ne hareketli bir haftasonu gecirmissiniz canim yaa cok gecmis olsun bu hirsizlik olayi bize de evliligimizin 5. ayinda bir ramazan gunu gunduz gunduz olmustu. Bizimki gunduz vakti kapiyi kirarak girmis dusun cikan sesi bir allahin kulu kapisini acip bakmamis bu ses ne diye ki bizim apartmanda her dairede en az 2 cocuk var syrekli kapilar acilir inen cikan olur hareketlidir yani. Olay olduktan sonra komsunun biri bizim kapiyi acik gorunce esimi aramis sonra polisi aramus. Bize giren hirsiz para ve altin alan hirsizmis. Allahtan dugun takilarim evde degildi sadece setimin kupesi makyaj masamda duruyordu esim de o sabah saatini takmamisti hatta evden cikarken saatini taksana diye uyarmistim onlarin ikisi gitmis . İki yatak osasi dagilmisti. Bize masraf yeni bir kapi almak seklinde oldu 750 liralik bir kapi aldik nasilsa kendi evimiz diye bir de hemen butun altinlarimi bozdurdum parasini bankaya yatirdim 1 ay sonra araba alirken nakit olarak isimize yaradi

adet de olmussun hayirlisi olsun sizin onceliginiz cocuktan ziyade kavusmaniz aranizda gercek bir evlilik olayinin yasanmasi bence. Soyle nir kac ay evinizde kari koca gibi yasamanin tadini cikarin sonra bebekleriniz (ikiz olacak sizin kesin ) hayirli zamanda gelecek bence umutsuzluk yok o yuzden kazayla hamile kalabildiysen ger zaman kalabilirsin yeter ki hayirli zaman olsun
cinsiyet konusunda cogunluk erkek diyordu tahminler tuttu allaha sukurler olsun bebegimin saglilli oldugu gordum dunyalar benim oldu. allah sizlere de yasatsin insallah bu mutluluklari

slmn alykm kızlar nasılsınız bende bugün test yapıcam eşimi beklyrm ama sanki olucam gibi karnımda degişik durumlar oluyo sanki heran boşalck ya ne zor bi durum hem umut hem umutsuzlk hayırlısı inş ya eeee siz nasılsınız

a.s canim hosgeldin...insallah pozitif cikar canim..bat ne zamandi senin??

Herkeze slmlar, Akdeniz anemisi taşıyıcısı eşim ve ben olduğumuz için ilk iki hamileliğimi gebeliğimin 14.haftasında sonlandırmak zorunda kaldım ve şuan 3 . bebeğime hamileyim allahım izni le 19 kasımda doğum yapacağım. Kürtajtan 2 adet dönemi geçirdikten sonra doktor korunmayı bırakabileceğimi söyledi ve ben tüm kürtaj işleminden 2 ay sonra korunmayı bıraktığımda hamile kaldım. Üreme sistemininzle ilgili bir problem yoksa örneğin endemetrium incelmesi vb gibi kürtaj dan sonra çok rahat hamile kalınabiliyor. fakat bunu bir görev gibi yaparsanız hamile kalmak zorlaşıyor. cinsellikte hamile kalacam çabasıyla ugraş vermek sizi ve eşinizi mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz,o yüzden biraz kendinize zaman verin ,

herkeze iyi haftalar

geçmiş olsun ve hayırlısı olsun canım sağ salim bebeğini kucağına al inaşllahhh sizin gibiler bizlere umut oluyo bizler ilişkilerimiz gayet eğlenceli yaşıos ama :)tutmuyo nazlı veletler gelmiyo gerçi benim daha ilk ayımdı ama pek umutlanmıştım bende kasım annesi olcaktımmmmmmmmmmmmmm

canım sizede geçmiş olsun sizde yaşamaışsınız bizede sanırım 1000-1500 arasına mal olacak.yok ya evde değerli bişey tutmak akıl karı değil ...

evet oldum.hayırlısı.valla doğru diyosunda canım bu işlerde ne bileyim belli olmuyo ki .. bizde öyle bi şans var ki olmayacak işler olur. benim içinde öncelikli olan aynı evi paylaşabilmek evliliğin tadını alabilmek.. bilmiyorum ömür tükenmeden bu da nasip olur mu ? bebek olayı için şuanda üzülmüyorum ama tedirginliğimi atamıyorum. hatta bi süre daha olmaması işime gelsede artan aylar can sıkıcı...bu ay kontrollere gidecektik masraflar çıktı (eşimin kardeşine 1 milayr filan borcu vardı onu vercektik + kurban) ertelemek istemiyorum ama bedava da olmuyo ki bu işler. neyse bakacağız bi çaresine..

tahminler için topiğimize alkışlar :) inş güzel günler bekliyor sizi.Mutluluğunuza mutluluk katmaya az kaldı canım benim.vakit gelsin yeter ki işte insan herşeyi görüyor, imkansız gibi gelsde olacaksa oluyor.bakalım bizim kısmetlerimizde ne zman neler yaşanacak ... öptüm seni çokkk :)

bu gerçekten dogru canım çünkü eger benm varsa bu çok düşünmeden olacak öyle aşırı düşünerek girmedk ilişkiye tam tersi istekleydi kürtaj sonrası ikinci ayım diyede çokta ümitli deglm ama bilmyrm kısmet artık inş vardr ya

kizlarrrr ... az önce valizimde falim sakizlarimi görum ay bi tane cigniyim bakim insallah duruma binaen falimda ne cikcak dedim actim sok oldum kizlaaarrr

bu cok guzel bir meyve
askinizdan size hediye
buyuyecek neseli mutlu
hayirli olacak millete

ayy ne guzel bir mani yaaa...amiinnn insaaalllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…