canım inş güzel haberlerle dönersin.sen korunmamışmıydın bu ay ?inş canım ya bat 26 27 gibiydi eger bi gecikme olmuyosa tabi ama hiçbir belirtm yok semacım ya kafamda karışmadı degl hani regl belirtileri var sadece
Herkeze slmlar, Akdeniz anemisi taşıyıcısı eşim ve ben olduğumuz için ilk iki hamileliğimi gebeliğimin 14.haftasında sonlandırmak zorunda kaldım ve şuan 3 . bebeğime hamileyim allahım izni le 19 kasımda doğum yapacağım. Kürtajtan 2 adet dönemi geçirdikten sonra doktor korunmayı bırakabileceğimi söyledi ve ben tüm kürtaj işleminden 2 ay sonra korunmayı bıraktığımda hamile kaldım. Üreme sistemininzle ilgili bir problem yoksa örneğin endemetrium incelmesi vb gibi kürtaj dan sonra çok rahat hamile kalınabiliyor. fakat bunu bir görev gibi yaparsanız hamile kalmak zorlaşıyor. cinsellikte hamile kalacam çabasıyla ugraş vermek sizi ve eşinizi mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz,o yüzden biraz kendinize zaman verin ,
herkeze iyi haftalar
hadi bakalım falınla gel inş ya çok tatlıymış fal gerçekten canımkizlarrrr ... az önce valizimde falim sakizlarimi görumay bi tane cigniyim bakim insallah duruma binaen falimda ne cikcak dedim actim sok oldum kizlaaarrr
bu cok guzel bir meyve
askinizdan size hediye
buyuyecek neseli mutlu
hayirli olacak millete
ayy ne guzel bir mani yaaa...amiinnn insaaalllahh
canım inş güzel haberlerle dönersin.sen korunmamışmıydın bu ay ?
teşekkürler.ve de inş sağlıklı doğumlar olsun...ama pek kolay değil ya.takmamakta hamile kalmkta.rahatlıkla yapılan ilişki de cevap vermiyo, sorunsuz olmakta.kimsi ilk aydan kimisi aylar hatta yıllar sonra kavuşabiliyo.kısmet diyorum ben bu işe ya şans yada şanssızlık ... dilerim bigün bizde bu duyguyu yaşarız.İnş her daim evladınızla olmanız dileğimle..
inş canım ya bat 26 27 gibiydi eger bi gecikme olmuyosa tabi ama hiçbir belirtm yok semacım ya kafamda karışmadı degl hani regl belirtileri var sadece
canım epey geçmiş cidden, umarım güzel bi haber verirsin bize.kendin test yapmayı düşünmüyo musun ?inş canım ya hayır korunmadım bu ikinci ayım
hayirlisi canim ben umutlanmaya basladim senin icin..baya gecmis adetin hadi hayirlisi
ayse canan arkadas ,rahat olun felan demiste...biz zaten o isi yaparken rahatiz ...
veren Allah alan Allah!! bunun rahatlikla felan ilgisi yok, bi hastalik problem yoksa ille olacak diye bisey yok..ben buna sansta demiyorum.ama kolaycak hamile kalip cikip karsimiza rahat olcaksiniz felan demelerine uyuz oluyorum!! o bebegi karniniza siz koymuyorsunuz siz yaratmiyorsunuz Allah yaratiyor o koyuyor.. biz böyle rahattik ondan oldu demenin manasi yok burda.. bizlerde rahatiz sevisirkende bebek dusunecek halimiz yok heralde..zamani gelince olur insallah..
ayse canan arkadas ,rahat olun felan demiste...biz zaten o isi yaparken rahatiz ...
veren Allah alan Allah!! bunun rahatlikla felan ilgisi yok, bi hastalik problem yoksa ille olacak diye bisey yok..ben buna sansta demiyorum.ama kolaycak hamile kalip cikip karsimiza rahat olcaksiniz felan demelerine uyuz oluyorum!! o bebegi karniniza siz koymuyorsunuz siz yaratmiyorsunuz Allah yaratiyor o koyuyor.. biz böyle rahattik ondan oldu demenin manasi yok burda.. bizlerde rahatiz sevisirkende bebek dusunecek halimiz yok heralde..zamani gelince olur insallah..
canım epey geçmiş cidden, umarım güzel bi haber verirsin bize.kendin test yapmayı düşünmüyo musun ?
fallara bile ayan olmuş.hadi inş falın uğrun olsun :)
düşünyrm eşimi beklyrmdan kastım oydu test getrck kana gitmicem zaten idrarı yapayım kan bi müddet beklicek yavaş yavaş yaşamk istyrm geçenkinde çok sabırsız davrandm elalem ögrendi olursa şimdi sessiz kalıcam sıkıntı geçene kadar
anam sevişirken bebek düşünülürmğü yaaa insanın dünyayla bağlantısının kptuğu tek an :)kolay hamile kalmak kolay diil arkadaş şanslılardanmış hayırlısıııııııııııııııı senin falın fallanmış bacım:)
düşünyrm eşimi beklyrmdan kastım oydu test getrck kana gitmicem zaten idrarı yapayım kan bi müddet beklicek yavaş yavaş yaşamk istyrm geçenkinde çok sabırsız davrandm elalem ögrendi olursa şimdi sessiz kalıcam sıkıntı geçene kadar
ikindiden sonra canım yaaaaaaaaaa ne zaman gelcek eşinnnnn
ikindiden sonra canım ya
canım sinirlenme ya, ben kötü bi niyetle demediğini düşünüyorum ama haklısın.kolay hamile kalanların bunu demesi bizim açımızdan maalesef kırıcı.keşke öyle her rahat olan hamile kalabilse ama nerde.benimde kendimce bi totemim vardı.bebek fikrinin aklımdan çıktığı 2. ay.o zmanlar gelirdi ya güya.bende gelir sanmıştım aa nerde yok ... olacağı varsa oluyo.vakit saat dolmazsa yok.alnında yazılmamışsa yok olmuyo.dilerim olur bigün.
ikindiden sonra canım ya
inş canım bu kez tam bi mutluluk yaşarsın.ilklerimiz hep acele oldu yarım kaldık.dilerim 2.lerimiz ağır ama tam mutluluk olur...
kiz cik o dandik testlerden al bi taneesinede supriz yaparsin insallah eczaneleri zengin ettik zatii
sinirlenme bebeem sakinnnnnnn benim kırmızlar coşmuş durumda derman kalmadı bende çok gelio yaa ilaç kullandımya ondan sanırımhaci benim falim tam fallandi.... ya canim ben hemencek hamile kalip kendi marifetiymis gibi sanki kendi elindeymis gibi övunen millete akil verenlere uyuz oluyorum ..akillarini kendilerine saklasinlar lutfen!!! bizde biliyoruz stresin iyi gelmedigini rahat olmamiz gerektigini , biz zaten yumurtlama döneminde rahatiz iliskilerimiz zaten rahat... yumurtlama döneminden sonra bekleyislerimiz biraz stresli...ama bizim elimizden bisey gelmez! cunku verecek olan Allah ! ne zaman uygun görurse verir biz ne yapabiliriz ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?