Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş canım ya bat 26 27 gibiydi eger bi gecikme olmuyosa tabi ama hiçbir belirtm yok semacım ya kafamda karışmadı degl hani regl belirtileri var sadece
canım inş güzel haberlerle dönersin.sen korunmamışmıydın bu ay ?

teşekkürler.ve de inş sağlıklı doğumlar olsun...ama pek kolay değil ya.takmamakta hamile kalmkta.rahatlıkla yapılan ilişki de cevap vermiyo, sorunsuz olmakta.kimsi ilk aydan kimisi aylar hatta yıllar sonra kavuşabiliyo.kısmet diyorum ben bu işe ya şans yada şanssızlık ... dilerim bigün bizde bu duyguyu yaşarız.İnş her daim evladınızla olmanız dileğimle..

hadi bakalım falınla gel inş ya çok tatlıymış fal gerçekten canım

inş canım ya hayır korunmadım bu ikinci ayım

inş canım ya bat 26 27 gibiydi eger bi gecikme olmuyosa tabi ama hiçbir belirtm yok semacım ya kafamda karışmadı degl hani regl belirtileri var sadece

hayirlisi canim ben umutlanmaya basladim senin icin..baya gecmis adetin hadi hayirlisi

ayse canan arkadas ,rahat olun felan demiste...biz zaten o isi yaparken rahatiz ...
veren Allah alan Allah!! bunun rahatlikla felan ilgisi yok, bi hastalik problem yoksa ille olacak diye bisey yok..ben buna sansta demiyorum.ama kolaycak hamile kalip cikip karsimiza rahat olcaksiniz felan demelerine uyuz oluyorum!! o bebegi karniniza siz koymuyorsunuz siz yaratmiyorsunuz Allah yaratiyor o koyuyor.. biz böyle rahattik ondan oldu demenin manasi yok burda.. bizlerde rahatiz sevisirkende bebek dusunecek halimiz yok heralde..zamani gelince olur insallah..

anam sevişirken bebek düşünülürmğü yaaa insanın dünyayla bağlantısının kptuğu tek an :)kolay hamile kalmak kolay diil arkadaş şanslılardanmış hayırlısıııııııııııııııı senin falın fallanmış bacım:)

canım sinirlenme ya, ben kötü bi niyetle demediğini düşünüyorum ama haklısın.kolay hamile kalanların bunu demesi bizim açımızdan maalesef kırıcı.keşke öyle her rahat olan hamile kalabilse ama nerde.benimde kendimce bi totemim vardı.bebek fikrinin aklımdan çıktığı 2. ay.o zmanlar gelirdi ya güya.bende gelir sanmıştım aa nerde yok ... olacağı varsa oluyo.vakit saat dolmazsa yok.alnında yazılmamışsa yok olmuyo.dilerim olur

canım sinirlenme ya, ben kötü bi niyetle demediğini düşünüyorum ama haklısın.kolay hamile kalanların bunu demesi bizim açımızdan maalesef kırıcı.keşke öyle her rahat olan hamile kalabilse ama nerde.benimde kendimce bi totemim vardı.bebek fikrinin aklımdan çıktığı 2. ay.o zmanlar gelirdi ya güya.bende gelir sanmıştım aa nerde yok ... olacağı varsa oluyo.vakit saat dolmazsa yok.alnında yazılmamışsa yok olmuyo.dilerim olur bigün.

canım epey geçmiş cidden, umarım güzel bi haber verirsin bize.kendin test yapmayı düşünmüyo musun ?

fallara bile ayan olmuş.hadi inş falın uğrun olsun :)

düşünyrm eşimi beklyrmdan kastım oydu test getrck kana gitmicem zaten idrarı yapayım kan bi müddet beklicek yavaş yavaş yaşamk istyrm geçenkinde çok sabırsız davrandm elalem ögrendi olursa şimdi sessiz kalıcam sıkıntı geçene kadar

aaaaaaaaa ne zaman gelcek eşinnnnn

haci benim falim tam fallandi.... ya canim ben hemencek hamile kalip kendi marifetiymis gibi sanki kendi elindeymis gibi övunen millete akil verenlere uyuz oluyorum ..akillarini kendilerine saklasinlar lutfen!!! bizde biliyoruz stresin iyi gelmedigini rahat olmamiz gerektigini , biz zaten yumurtlama döneminde rahatiz iliskilerimiz zaten rahat... yumurtlama döneminden sonra bekleyislerimiz biraz stresli...ama bizim elimizden bisey gelmez! cunku verecek olan Allah ! ne zaman uygun görurse verir biz ne yapabiliriz ki??

inş canım bu kez tam bi mutluluk yaşarsın.ilklerimiz hep acele oldu yarım kaldık.dilerim 2.lerimiz ağır ama tam mutluluk olur...

ya canim surekli insanlar böyle akil veriyor ya nefret ettim artik...Allah buyuk baska bisey demiyorum ben...sanki bizim yatak odamizi göruyorda iliskilerimizin rahat olup olmadigini biliyor.. ya biz zaten senle esimizden ayriydik..ben 4 senedir esimi 2 ayda bir buldum buluncada bebek mi dusunecem gayet atesli iliskilerimiz var yani öyle rahatlikla ateslilikle ilgisi olsa senle ben 4. yu dogururduk gecelim yani bunlari.. zamani gelmemis ki olmuyor ..bekliyoruz zamanini

inş canım bu kez tam bi mutluluk yaşarsın.ilklerimiz hep acele oldu yarım kaldık.dilerim 2.lerimiz ağır ama tam mutluluk olur...

aynen öyle dünde eşimin arkadaşının eşi dogum yapacaktı eşimde dedi bizimkide şuan olsaydı 6 ayında olcaktı diye hüzünlendi eger varsa sen ve ben bide rabbimden başka kimse bilmeyecek dedi artık öyle korkuyrzki anlatması zor ya yaşamak gerek inş allah hepimize bian önce verr bebişlerimizi

kiz cik o dandik testlerden al bi tane esinede supriz yaparsin insallah eczaneleri zengin ettik zatii

ya burda çıkmıyrm ben eşim olmadan küçük yer ya herkes tanıyo bide bilmyrm nerde eczane açıkçası birazda zaman geçsin dyrm karnımda bişeyler oluyo korkmaya başladım

sinirlenme bebeem sakinnnnnnn benim kırmızlar coşmuş durumda derman kalmadı bende çok gelio yaa ilaç kullandımya ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…