- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.681
kızlar akşaam doktora gitmeyi hiç istemiorum bu kasım ayı sendromunu nasıl atlatcamm az önce kasım annleri topiğine girdim hepsi nasıl telaşlı dua ettim hepsine bizim nar tanemizede doktora gidip o boş ultrason canımı çok acıtıyo vakitde geçmio bu ay ben hep böle mutsuz olcam sanırım
kendine çok iyi bak tatlım, allaha emanet olun, arkadaşlınla iyi vakitler geçirmenizi dilerim. Eşinde azıcık kalsın kendi halinde bazen gerekiyor. Arkadaşın biliyor mu hamile olduğunu
Valla benim de hamilelik belirtilerinden en iyi hatırladığım aşırı iştahtıSonra bulantılar geldi tabi. Umarım senin de öyle olur. Yani bulantı iyi bişey gibi görünmeyebilir ama ben ilk zamanlar her midem bulandığında Allahım sana şükürler olsun derdim. İnşallah önce iştah, sonra bebiş
Yarın doktor randevumuz var.4-8 Kasım arasında tarih verecek. Sıpa dönmedi, yan yatıyor hala. Tekmeler hep yan tarafta. Doktor bayramdan önce alabilir yani. Zaten kilosu da 3100 falan olduHaberleşiriz buradan. İnşallah benimkinin gelişiyle sizinkilerin müjdesini beraber kutlarız buradan. Yavaş yavaş geliyor minnoşlar.
canım benim hayırlısı olsun inşallah, Korkular kaygılar hiç bitmiyor senemim, doğum tarihini bilirsem bende dua okuyacağım sizin için. Mevlam kimseyi bu konuda yarı yolda bırakmasın. Güzel çok güzel şeyler olsun inşallah maşallah bebeğime çokda tombalakmış çokda tatlıymış...Gözlerim doldu çok öpüyorum sizi.
canım yaaa çok geçmiş olsun bizim banka kasasından aldığımız gün altınları gitmişti ne var ne yok, en çok rahmetli annemden kalma 2 yüzük gitti ona üzüldüm, hemen haftasında yerine geldi mal, can sağlığı olsun yeterki. Başınızın gözününüzün sadakası olsun.
Allah hırsızlıktan yanlış yola sapmaktan korusun bzileri. Hırsını alamıyor eşşekler. Düğünde de kuzenini görmüşsün, topuklu ayakkabılarla oynamak çokgüzel oluyor çok dişi bir şey ben de özledim topuklu ayakkabı kullanmayı.
bende çocuğu doğan büyüyen hatta torunlarını gören insanları görünce acaba bende bu günleri görecek miyim diyorum . Zannediyor ki insan o günler gelmeycek ama gelecek inşallah.
1 sene oldu doğru ama inan benim eşim sürekli yanımda olduğu halde 9.ayında ancak kalabildim hamile. En güzel en mutlu en huzurlu zamanda ama te zamanda gelsin artık minoş yada minnoşlar.
kizlarrrr ... az önce valizimde falim sakizlarimi görumay bi tane cigniyim bakim insallah duruma binaen falimda ne cikcak dedim actim sok oldum kizlaaarrr
bu cok guzel bir meyve
askinizdan size hediye
buyuyecek neseli mutlu
hayirli olacak millete
ayy ne guzel bir mani yaaa...amiinnn insaaalllahh
hayır olsun bacım.
Sorma Tatlım ya. Devlet hastanesinde koşturup durdum bugün doğum öncesi son raporumu almak için. Ben izne ayrılınca ayaklarımı uzatıp yatarım diyordum. Nerdeeee. Saat dörtte usg için gidicem. Rapor da yarına kaldı. Allah kolaylık versin her zaman gidenlere. Onun dışında heyecan tavan tabi
Canım çoooook geçmiş olsun hırsızdan dolayı. Cana gelmesin, boşver. Doğum tarihi kısmetse çarşamba belli oluyor ama sanırım doktor bayramdan önce almak isteyecek. Çok yoğun çünkü. Birkaç günden birşey farketmez diyor zaten. Benim içime sinmiyor ama doğumu onun yaptırmasını da çok istiyorum. Bakalım artık. Sanırım 4-5 kasımda minnoş geliyor
Tatlım hassas olmakta haklısın. Konu gebelik olunca hepimizin verecek bir tavsiyesi var mutlaka. Ben de bişey diyeyim de için rahatlasın o zaman. Kızlar bilir, ben de düşükten iki ay sonra falan hamile kaldım. Ama ne mücadele! Ovülasyon testleri, kendi kendime verdiğim progestanlar, çörek otları, ballar, preseedler, stresli ilişkiler... Çok üzüldüm çünkü düşükle. Psikolojim bozuldu. Kendimi bu işe verdim resmen. Yani olunca stres yapınca da oluyor. Bir de doktorlar bir yıl boyunca olmadığında bile direkt olarak umut kırıcı konuşmuyorlar, normal diyorlar. Bünye meselesi, şans meselesi. Ben inanıyorum ki bir kere hamile kalabilen herkes mutlaka tekrar kalabilir. Ufak tefek sorunlar, şansızlıklar olur elbet. Maşallah topiğimiz bomba gibiNeşemiz yerinde, keyfimiz yerinde. Burada bebek konuşuyoruz diye hayatımızda başka hiçbir şeye yer yok anlamı çıkmasın sakın di mi
bencede kudurmuşlar valla.hayır kendileri yoldan çıkmışlar bizide çıkarmak için mücadele veriyolar ya en çok ona kızıyorum.. inş gelir bigün o günler ....iyyy ne sacma yaa adetliyken hamile mi kalinir millet kudurmusbekliyoruz bacim gun gelir bizide bebelerimiz bulur oyy minnoslar ne tekmeler atarlar bize göreceksin baakk dedi diyeceksin
canım çok saolasın.inş yeni umutlar olur hayırlı olur.inş senden ve renkli atlastan ide miniklerden alırız güzel haberleri...candasım geçmiş olsun canım hırsız girmiş eve...bide kırmızılar gelmişneyse yeni bi ay yeni bi umut...
renkliatla falın güzelmiş..test yapmadın mı daha:)
melek güzel haberlerini bekliyoruz canım...
çok saol senemcim.İnş hayırlı doğumlar kolay doğumlar olur.Topiğimizin ilk meyveside geliyo hee :) maşallah ya... nasıl akıyo vakit ... inş fotolarını bekleyeceğiz unutma koymayı :))Sorma Tatlım ya. Devlet hastanesinde koşturup durdum bugün doğum öncesi son raporumu almak için. Ben izne ayrılınca ayaklarımı uzatıp yatarım diyordum. Nerdeeee. Saat dörtte usg için gidicem. Rapor da yarına kaldı. Allah kolaylık versin her zaman gidenlere. Onun dışında heyecan tavan tabi
Canım çoooook geçmiş olsun hırsızdan dolayı. Cana gelmesin, boşver. Doğum tarihi kısmetse çarşamba belli oluyor ama sanırım doktor bayramdan önce almak isteyecek. Çok yoğun çünkü. Birkaç günden birşey farketmez diyor zaten. Benim içime sinmiyor ama doğumu onun yaptırmasını da çok istiyorum. Bakalım artık. Sanırım 4-5 kasımda minnoş geliyor
Tatlım hassas olmakta haklısın. Konu gebelik olunca hepimizin verecek bir tavsiyesi var mutlaka. Ben de bişey diyeyim de için rahatlasın o zaman. Kızlar bilir, ben de düşükten iki ay sonra falan hamile kaldım. Ama ne mücadele! Ovülasyon testleri, kendi kendime verdiğim progestanlar, çörek otları, ballar, preseedler, stresli ilişkiler... Çok üzüldüm çünkü düşükle. Psikolojim bozuldu. Kendimi bu işe verdim resmen. Yani olunca stres yapınca da oluyor. Bir de doktorlar bir yıl boyunca olmadığında bile direkt olarak umut kırıcı konuşmuyorlar, normal diyorlar. Bünye meselesi, şans meselesi. Ben inanıyorum ki bir kere hamile kalabilen herkes mutlaka tekrar kalabilir. Ufak tefek sorunlar, şansızlıklar olur elbet. Maşallah topiğimiz bomba gibiNeşemiz yerinde, keyfimiz yerinde. Burada bebek konuşuyoruz diye hayatımızda başka hiçbir şeye yer yok anlamı çıkmasın sakın di mi
canım benim hayırlısı olsun inşallah, Korkular kaygılar hiç bitmiyor senemim, doğum tarihini bilirsem bende dua okuyacağım sizin için. Mevlam kimseyi bu konuda yarı yolda bırakmasın. Güzel çok güzel şeyler olsun inşallah maşallah bebeğime çokda tombalakmış çokda tatlıymış...Gözlerim doldu çok öpüyorum sizi.
canım yaaa çok geçmiş olsun bizim banka kasasından aldığımız gün altınları gitmişti ne var ne yok, en çok rahmetli annemden kalma 2 yüzük gitti ona üzüldüm, hemen haftasında yerine geldi mal, can sağlığı olsun yeterki. Başınızın gözününüzün sadakası olsun.
Allah hırsızlıktan yanlış yola sapmaktan korusun bzileri. Hırsını alamıyor eşşekler. Düğünde de kuzenini görmüşsün, topuklu ayakkabılarla oynamak çokgüzel oluyor çok dişi bir şey ben de özledim topuklu ayakkabı kullanmayı.
bende çocuğu doğan büyüyen hatta torunlarını gören insanları görünce acaba bende bu günleri görecek miyim diyorum . Zannediyor ki insan o günler gelmeycek ama gelecek inşallah.
1 sene oldu doğru ama inan benim eşim sürekli yanımda olduğu halde 9.ayında ancak kalabildim hamile. En güzel en mutlu en huzurlu zamanda ama te zamanda gelsin artık minoş yada minnoşlar.
hayır olsun bacım.
az önce bi akrabam aradı bu muhabbetleirn üstüne iyi geldi
cümle şu kızzzzz artık yapmıuonusmu çocuk bak kaç ay oldu düşük yapalı düşüğün bacağı içerdedir falan diye saçmaladı
ben çok dolmuşum kızlar sabırlı olamadım çok pis cvp verdim gel abla yatak odamıza bi bak bakalım yanlış bişimi yapıos akıl verirsin dedim ama kadının sesi titredi cvp verirken ablacım kusura bakma falan dedi bayramda gtmicem kimseye
az önce bi akrabam aradı bu muhabbetleirn üstüne iyi geldi
cümle şu kızzzzz artık yapmıuonusmu çocuk bak kaç ay oldu düşük yapalı düşüğün bacağı içerdedir falan diye saçmaladı
ben çok dolmuşum kızlar sabırlı olamadım çok pis cvp verdim gel abla yatak odamıza bi bak bakalım yanlış bişimi yapıos akıl verirsin dedim ama kadının sesi titredi cvp verirken ablacım kusura bakma falan dedi bayramda gtmicem kimseye
densiz insanlar , niye millete karisirlar ki ? Size ne belki yapmiyoruz demi? Derdi seni mi aldi ? Of of iyi demissin kiz ben hic diyemiyorum öyle , yok yapmioos diyom geciyorumKeske diyebilsem
bizim derdimiz yetiyo zaten bide milletle uğraş off sıkıcı saçma :)yakında bu insanlar hacı hocayada git der gerçi bana dediler onuda yok kilit vurdur yok belini bağlat yok kuşak bağla gibi şeyler allahımmmm kimsenin diline düşürmesin insanıay nazlım ya senin şu kapaklarına hastayım ya :))
banada haftasonu eşimin teyzesi diyo , candaşa dua edinde çocuğu olsun ben hep ediyorum pes etmedim yapsın bitane diyo ki nefret ederim o teyzeden.eşim gelmeden olmaz dedim, zor filan.o gelene kadar büyür diye akıl veriyo.sanki ben bilmiyorum.tamam belki iyi niyetle ama içerde yara var mı düşünmüyolar.sonra k.validemin yengesi 70 yaşlarında filan, boş durma bebe doğur dedi çıkarken.dedim nasipse zamanı gelince olur .. Yani yaşlıda olsa düşünsün yani.keşke olsa ama yok olmuyo ki biz napalım..keşke dendiğinde yapılsa hepimiz şuan emziriyo olurduk ....
Kıtty cim canım çok doğru yazmışsın.katılıyorum sana.inş olacak bakalımda hepimizin ne zman.ayrıca bizde seni çok seviyoruz kuzu ....
hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben hamileyim kızlar ya çok degişik duydular içindyim
Kizlar benim kirmizilar sinyal verdi kahverengi lekelerim basladi Cok mutsuzum
ben hamileyim kızlar ya çok degişik duydular içindyim
kasımda aşk başkadır kuzummmmmmmmmmmmmmmm
aman allah dile düşürmesin tabi.zor.. anlayamıyolar....inş bigün diyorum olur ...vercen abi cvp bu millet taviz verdikçe tepene çıkıo mallllllll hepsi malll ay dellendim elim ayaam titredi hepinizin yerine cvp verdim:):)
bizim derdimiz yetiyo zaten bide milletle uğraş off sıkıcı saçma :)yakında bu insanlar hacı hocayada git der gerçi bana dediler onuda yok kilit vurdur yok belini bağlat yok kuşak bağla gibi şeyler allahımmmm kimsenin diline düşürmesin insanı
hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bayrama bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeee amaninnnn ne bereketli ay oldu kızzz mşaallahhhh yaptınmı testi resmini koyyyyyy ayyy heycanlımısın :)
canımmm süper bi haber bu :)) çok tebrik ederim.ne güzel ya ekimin 3. güzel haberi :)) Allah bu kez tamamına erdirsin kucağına almak nasip olsun ... darısıda cezayla miniklere olsun elimizde tek kalan onlar şuanben hamileyim kızlar ya çok degişik duydular içindyim
kizlar benim kirmizilar sinyal verdi kahverengi lekelerim basladi cok mutsuzum
ablacım şu test zımpırtıları hemencik yapılsın bişeycik çıkmasın çıkarsa ufacık hemen hallolcak bişi olsun oğluşuna güseller güzeli bi kardeş nasib etsin inşallahhh bizler anneliği yarım yamalak yaşadık yani ben bebeğimi hiç hissetmedim cinsiyetini öğrneip pipisini görmeye kadar ilerledi olay biliomuş gibi sanki hiç bişey bile almadık ama sen tattın bikez bu güzel duyguyu bizden daha isteklisindir bu yüzden geçmişe takılı kalmak büyük belaymış ablakızlar şimdi geçmişi okudum.
Candaş hırsız için üzüldüm. Inşallah bulunur, dün umutsuz ev kadınlarında da benzer olay vardı. ütü yaparken seyrettim. Dizi geldi gözümün önüne. Adet konusunda da üzgünüm. Inşallah en tez zamanda güzel haberlerini alırız. Adet döngüsü kısa olanlarda adetin son günlerinde olan ilişkiden hamile kalınabilir. Ama dinen adetli iken ilişki uygun değil...
Nazlım canım ben de aralık annesi olacaktım. 25 haftalık doğan oğlum yaşasaydı 17 haftalık olacaktı. Ve vefatından sonra her bayram ziyaretine gittik. Ama bu bayram istanbuldayız, ziyaret bile edemeyeceğiz. çok üzgünüm çok... Ben de doktorumu değiştirmedim burada. Ultrasonla bakınca ben de aynı şeyleri hissediyorum canım seninle.
Segemy canım allah hayırlı doğumlar versin. Ben de tez hamile kalanlardanım. Ama korunmadan 2 ay üst üste hamile kalmadım. çok ağladım, üzüldüm sonra da eşimin genetik sorunu çıktı. Her şeyde hayır varmış demek.
Renkliatlas canım adet için üzüldüm. Inşallah falın bu ay tutar. Dediğin gibi ne zaman nasipse o zaman olacak...
Hellom, canım benim. Nasılsın, neler hissediyorsun? Biraz anlat. Hareketleri his konusu nasıl?
Günlük, çitak nasıl gidiyor, bulantı başladı mı?
Loneliness, bat 5 kasımmış. Inşallah güzel haberler alırız bu ay...
Tafçığım oğluşunu kutladım mı? Kutlamadıysam,sağlıkla, ömürlü doğsun inşallah...
Melek, tebrikler... Inşallah sağlıkla doğmayı nasip eder allah...
Dr alp yazmamış bugün?
Ceza sen nasılsın canım?
Benim de normalde yarın adet günüm. Ama artık 33-34 güne olduğu için beklemiyorum. Bugün istanbul memoriale genetik bölümüne randevu aldım 10 kasım için. Bakalım ne konuşulacak...
ablacım şu test zımpırtıları hemencik yapılsın bişeycik çıkmasın çıkarsa ufacık hemen hallolcak bişi olsun oğluşuna güseller güzeli bi kardeş nasib etsin inşallahhh bizler anneliği yarım yamalak yaşadık yani ben bebeğimi hiç hissetmedim cinsiyetini öğrneip pipisini görmeye kadar ilerledi olay biliomuş gibi sanki hiç bişey bile almadık ama sen tattın bikez bu güzel duyguyu bizden daha isteklisindir bu yüzden geçmişe takılı kalmak büyük belaymış abla
ben en yakınım olarak 2007 de babannemi kaybettim bizi o büyüttü bizimle yaşıodu sürekli geçen hafta bu saatlerde bunu yapıoduk falan diye gerilere gitmeye başladım bi kaç ay sonra geriye dönemedim hayat garip allah yardımcımız olsun
ah ablacım ne kırılması senin güsel evladının laleleri elaları olmasa bizi kim eğlendircek bi sürü teyzesi var onun duacısı olan rabbim bizede o müthiş duyguyu naisb etsin inşallah sana da tekrardan yaşatsın ama diğerleri dedğin gibi hepppp içimizde kalacakamin canım. Inşallah sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız. Bazen yazarken sizlerin henüz bebişleriyok, kırıyor muyum diye düşünüyorum sizleri... Bu aradaher bebeğin yeri çok farklı. Segemy de yazmış. Düşen bebeğim yaşasaydı 3 aylık olacaktı demiş. Insan vaz geçemiyor demekki. Annem çocukken 2 kız kardeşiz biz sorardık, hangimizi daha çok seviyorsun diye? 5 parmağını gösterip hangisini kesersem acır değil mi? Ikinizi de aynı derdi. Her evladın yerii ayrı. Sizler de evlat sahibi olsanız bile o burukluk tamamen hiç geçmeyecek. Ben oğlum varken oğlumdan önce 2003teki düşüğüme de aklıma geldikçe üzülürdüm... Işte böyle. Bakalım genetikçi ile nasıl geçecek görüşme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?