Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeslere günaydın, birazdan detaylı yazcam ama önce işim var onu halledeyim.
nasılsınız canlar ?
kolay gelsin canim islerin bitince kaynatiriz yine..

insallah caniimm hep birlik guleriz insallah burda...

bu arada hala patlayamadim kahverengi leke seklinde geliyor, gece karnim baya agridi..öyle uyuyakalmisim..simdide kahverengi lekem artmis aksama dogru patlarim of of...

cezacim insallah o kocaman sivilce bebegin isaretidir..hamile kalincada sivilce cikiyor...

HUZUR, TEK GERÇEĞİN SEVGİ OLDUĞUNU BİLMEKTİR.

Kendinizi kötü hissettiğinizde, öfke dolu olduğunuzda, aşağıya çektiğinizde, hiçbirşey yapmak istemediğinizde içinizdeki o küçük çocuğu anımsayın, dudağını bükmüş kollarını kavuşturmuş hiçbirşey yapmamak için direnen o inatçı küçük çocuğu…. Ona tüm gücünüzle SEVGI ile sarılın ….. ona yüreğinizdeki sevgi ışığı ile sarılın, ona tek gerçeğinin SEVGI olduğunu ve gücünü hatırlatın…..Sevginin herşeyi nasıl hallettiğini, sizi yumuşatıp, kendinize getirdiğini göreceksiniz…

Emin olun kendinizi daha iyi hissedecek ve Mucizelerini yaşayacaksınız…..
Bugün, özellikle bugün öfkelenme.
Bugün, özellikle bugün endişelenme.
Bugün, özellikle bugün dürüst ol.
Bugün, özellikle bugün varolan tüm canlılara iyi davran.
Bugün, özellikle bugün Tanrı'nın zengin hediyeleri için müteşekkir ol
.

ya göğüsler falan normal((( bi şişme durumu yok yaaa..bişey hissetmiyorum canım

iyiyim canım okuldayım dersim ingilizce fakat 6.sınıfların öğretmeni gelmemiş..onların dersindeyim şuan..bende bi belirti yok malesefsadece kocaman bi sivilcemin haricinde..
ohh ne güzel oldu bu ingilizce dersleri ya, seni ara ara görebiliyoruz gün içerisinde :) off sende patlamaya hazır bomba olmuşsun hee ( valla nazlım lonelines sen renkliatlas , birinizden mutlaka umutluydum inş bu ay son olsun, ee peki kasımda tedaviye başlayacakmısın ? teşekkür ederim hırsız içinde.aklıma sen geldin biliyomusun .neden dersen ? eşin polis ya.. gerçekten zor meslekmiş ya, adam aynı heyecanı yaşadık.biz sadece 1 kez yaşadık onlar kimbilir gecede kaç kere yaşıyolar.Allaha emanetler valla.Allah kötülüklerden esirgesin inş hepsini/hepimizi.
keşke olmasan hala umut varsa (

bugün özellikle inş iyi oluruz :)

keske olmasa canim ama ben hep böyle oluyorum anormal bi durum degil..kahverengi akinti basliyo 1 gun önce yavas yavas sökuluyor iste...kacinilmaz sona girdim umudu yok valla....artik kismet kasima kaldi

ya göğüsler falan normal((( bi şişme durumu yok yaaa..bişey hissetmiyorum canım

bu ayki hamislerimiz nedense hicbirsey hissetmiyordu canim..bunda var bi hikmet.nazlim la ben bir suru sey hissettik bak ne oldu..

Valla bebeğim emdiği sürece emzirmeyi düşünüyorum.Tabi 2 yaşını da geçirmem, psikolojisi bozulur çocuğun Çok şükür çatlağım, sarkmam olmadı şimdilik. Zaten göğüsler derforme olursa hamilelik sürecinde olurmuş. Emzirme döneminde olmazmış. Bir de emzirme, kadınlarda göğüs kanseri riskini de azaltıyor. Her yönden sağlıklı yani. İnsan vücudu ne mükemmel. Her şeyin doğalı, bizim için en iyisi aynı zamanda.

Oyyy ben sana kıyamam. Ya kadınlar değil de baba adayları abartıyor işi. Aslında bebek içeride amniyos sıvısı sayesinde oldukça güvende. Öyle hafif çarpmalarla zarar görecek gibi değil. Malesef başkalarının duygularını önemsemiyorlar hiç. Bana da markette bir kadın çarpacaktı. Gayri ihtiyari, ellerimi karnıma tuttum. Arkamdan "sanki bir onun bebeği olacak" diye söylendi. Önce kızdım. Sonra belki bir yarası vardır dedim, geçtim. Çok hassas konular. Üzme hiç kendini densiz insanlar için.

canım ya valla üzüldüm karnına çarpmadımda koluna çarptım bi hışımla çıktım kapıdan zaten biz bebiş isterken 4 cmlik kist canımı sıktı ama hayırlısı rabbimden umarım adetimle birlilkte kistim de yok olur gider allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımız seninle ve nar tanesiyle

kızlar çok işim vardı yazamadım öpüom hepinizi

teşekkürler, bende tesadüfen izledim o diziyi.hep beraberde güldük hatta bunlarda bizden diye :) ama inanki onların hırsız efendiymiş, bizim evde adım atacak yer yoktu desem yeridir.yinede şükür cana gelmedi diyoruz.. adetliyken ilişkiye bende asla onaylamıyorum ve diyenlerede kızıyorum annemin bunu dmesi bile kızdırdı yani.inş çok bekletmeden gelirler...

Evet candaşım korunuyoruz. Zaten birkaç kez oldu bu ay, tartışmalarla geçen ayın ürünü olarak. Soğuklarda başlayınca üşümekten aklımıza gelmedi:))
:) oğluşunun telaşesi vardı tabi normal :) inş en uygun zamnda ve ilk denemede kızını kucağına alırsın diliyorum ...
Semaaaa ateşli geceler bizi bekliyo kuşum huhuhuhuhuuhuhu
benide :))) bu sefer bende çoşayım da diyeyim :)) hesap ettim eşimle tam 9 gün beraber olcaz.. 7-15. günler arası beraberiz, belki bi umut olabilir bu aydan...hiçte aslan burcu çocuğum olsun istemem ama el mahkum razıyız :)) nnuraycım kızma bana :)
canım benim saolasın, senide kıskananlar çatlasın zaten hep öyle koca göbekli hanımefendiler der kilo almışsını.çatlasınlar doğum yapınca nasıl fit olcan o zman kudururlar kesin :)
epilasyon için iadeyi kabul etti kadın, bayramdan sonra iade yapacak şükür :) o arada araştırıyorum aleksandıra gitcem üflemeli sanırım. testler içinde kesin karar verdik gideceğiz.o da bayramdan sonra ama 1 adet daha görmek istiyorum tam 12. si olsun.yani aralık ın başında muayenedeyiz :) ben en az bi 300-350 tutar sanıyodum ama sanırım daha ucuz mal oluyomuş , smear testi + spermiogram.benim için en çok bunlar önemli :) sen nasılsın şeker ?
aman herkeste dr ve hoca.isteyen istediği kadar emzirir kardeşim.bende sanırım en fazla 1 yaşına dek emziririm.şuan öyle düşünüyorum.emeceğinden de şüpheliyiöm tabi önce hamile kalabilrsem :) nehir ekin doya doya emsin annesini, en güzel bağ, dahası yok ...

canım arayacağım seni, en çok hayalini kurduklarımdan biriydi desem gülebilirsin ama gerçekten öyleydi.nede olsa topiğimizin ilk göz ağrısı :) bide sonrasındaki sesini duyup heyecanını mutluluğunu hissetmek istiyorum kardeş gibi olduk nede olsa :) amin inş hepimizin güzel gönlüne göre olsun herşey, inan bugün değişik duygulara kapıldım 37+3 yazısını görünce.vay be dedim neydik ne olduk :)) inş daha yaş günlerinide teker teker yaşayacağız :) öpüyorum seni ..
allah razı olsun kızlar çok sagolun ya testi yaptım ve ilk dakikada hemen belirdi ve sonrada digeri gibi neredeyse tam koyu oldu inş kanada gitçem nasipse bakalım rabbim inş olmayan diger kardeşlerimizede nasip etsn inş
inş herşey güzel olacak, ne güzel rabbim seni beletmeden meleğini gönderdi.darısı artık başımıza olsada sizde bizde kurtulsak dertlerden hüzünlerden :)
sende mi inş %5 te olursun canım dualarımız seninle olsun..bu ayda kısmetten çıktı ben nazlım ve atlastan.kısemt diğer aya :)
valla erken uyunabilirsen erken çıkış için süper olur.benim için yku çok değerli valla :)) kist içinde geçmiş olsun ve artık son olsun lütfn kırmızılarımız (

canım benim ya ( çiçek için çok duygulu ollmuş yada ben o moddayım.çok haklı eşin ama napalım üzülüyoruz.herkes için çok zorda bu durum sabah dedimki inş eşlerimizi beklediğimiz kadar bebeklerimizi beklemeyiz ikimiz.bazı insanların kaderi çeker ya, alışkındır ya duruma, hep başına gelir.umarım bekleyişlerimiz sadece eşlerimizle kalır meleklerimiz tez gelirde gözyaşlarımız diner

kuzum saol geçmiş olsun dileklerin için ay kist filan umrumda diil kocamla bana sağlık versin rabbim başka bişi istemiom ay kuzumm inşallah yumurtlama günlerin denk gelir eşinle beraber olduun zamanlara 7-15 sabah akşam ekşın yapın amuda filan kalkalım bu ay ilişkiden sonra belki işe yarar:):)

semacım eşin ne kadar güzel bi jest yapıp seni mutlu etmiş çiçeğin uğurlu gelsin inşallah sana onu her suladıında içinde umutlar yeşersin kocaman dağ gibi olsunlar seni hiç bişi üzemesin kuzum benim kocamda dün neler almış bana deli bizimki anlamaz çiçekten filan ama ben daha çok mutlu oldum yazıorum lütfen hamileler kızmasın canınız istemesin
jelibon çikolata bitter ve sütlü salep çok severim:)ekler çikolatalı süt bide puding almış beni en çok mutlu eden şeyler ayyy öküz gibi hepsini yedim pek iyi geldi kocam sana sölediimi söledi akaşm üzülme bebeeemm ateşli geceler bizi beklio pes etmek yok dedi:)allah razı olsun onlardann

biz kurtajdan 2 ay sonra birlikte olduk o yuzden bilmiyorum nasil oluyor ..2 ay sonra normaldi hersey

sabah test yaptim tatlim negatif

vu 2 ay mı süpermiş keşke bizde bekleseydik ki halen bekleyebiliriz:)
sagol canımmm

aynı kapatları bende vermek istiyorum....
benimde görümcem yapıyo böyle densizliklerr ya tamam belki kötü niyetleri yok ama
zaten derdimiz bize yetiyooo
bayramda beni de delietmezlerse iyi...
ama bu defa bende susmucamm...

ben hamileyim kızlar ya çok degişik duydular içindyim

melek cok güzel canım psikolojik olarak nasıl onu korumaya alıyor insan Allahın bir lutfü olsa gerek..
Allah tamamına erdirsin Canımmmmm artık bebiş içinde bunu söylüyorummmAllah size bagışlasın inşallahh..

amin canım Allah her daim sağlık mutluluk uzun sevgi dolu ömürler versinde inş bebeğinizde gelir zamanını doldurunca.amuda filan kalkmakta kesmez bizi.şansımızın yaver gitmesi gerek artık. yada dr a gidip kesin rahatlamam gerek gibi.o dr çıkışı yaşadığın olay gerçekten çok kırıcı olmuş.Senem haklı tamam belki yaşantılar vardır ama yinede biraz özveri gösterebilirdi.belki uzun uğraşlarla olan bi bebekse o baba anlamalıydı belki bu kadında o uğraşı veriyodur diye.ben kınıyorum baba adayını.özveri diliyorum.hep anlayışlı olup alttan almak zorunda kalmak cidden üzüyor hepimizi.neyse boşvercez artık.bende bebek çocuk sevmeye korkar oldum,istiyoda olmuyo galiba düşüncesini engellemek için.

ohh eşin jestlerde yapmış sana :)) en çok ekler süper :)) ohh sizi teselli edecek kocalarınız var kızım şükredin ona :) buna muhtaç olanlarda var mesela :)) allah nazarlardan saklaısn inş hiçte ayrılmayın :)

bu arada eşimin dilekçe cevabı gelmiş.tabi ki red..yani insan yapmayacağı işi 2 ay uzatırmı? üstelik 15 iş günü içerisinde işlem yapma zorunluluğu varken..Dilerim bu ayrı kaldığımız son senedir ve inş vuslata son 10 ay vardır.ekim 1 itibariyle kavuşmuş oluruz

kizlar valla iyiki varsiniz , yoksa kafayi yerdim inanin..simdi koskoca bi kase dondurma yedim..kendimi yemeye vurdum valla..simdide bakiniyom saga sola abur cubur arastiriyorum cikip marketede alamam param yok.. tl var sadece kurabiye yapayim en iyisi

kasimda atesli geceler bizi bekliyor...amuda mi kalkariz uzun atlama mi yapariz artik candas valla bu sefer iyi denk gelmis insallah bu sefer olur..bekleyislerimiz son bulsun artik kocalarimizi bekledik bebekleride beklemeyelim ömrumuz beklemekle geldi geciyor..minnoslarimiz bizi bulsun..

melekler bize bebeklerimizi getirsin..mikail melek rabbimin izniyle bize bebislerimizi getirsin karnimiza koysun..

esimle ingilizce bi siteye bakiyorduk preseed jelle ilgili ,yabanci bir kadinlar kulubu ,forumdaki yorumlara bakiyordu esim.. kadinlar msjlarinin sonunda sey yazmislar cok hosuma gitti..(herkese bebek tozu...) onlarinda derdi ayni,bebek icin ugrasiyorlar..

ne var sanki red cevabı vermeseleraz kalmış kuzum bee sabır kavuşup bida hiç ayrılmayuın inşallahhh ben ovulasyon testi alcam hadi sende al arkadaş ol bana:)

öğleden sonra gne boş müdürüm izin verdi gezmeye gidiyorummmmmmmmmm

ayy insallah canim yaaaa kavusursunuz sizde ,bizde ucretsiz izin olmasa kavusmamiz temmuza kalacakti canim..devlet ayirdi bizi bu vebali zor öderler valla öteki tarafta iki elim yakalarinda bu kanunlari yapanlarin

iş canım ya inş bekletmezler.bebek tozlarını bizde yutarız inş :) dondurmalarda abur cuburlarda afiyet ba şeker olsun :) bizim yerimizede ye bol bol :) ya bişey sorcam sana, demişsin ya kurabiye yapayım diye.benim herşeyden hevesim kaçtı , çok severdim yeni tatlar denemeyi.yani yemek yapmayı hamur işi yapmayı çok severdim soğudum.eşimle kavuşuncada bu üzerimde kalır diye korkuyorum.sen böyle hissetmiş miydin ? belki 1 yıl oldu hamur işi yapmayalı.bekarkende çok yapardım içim geçmiş sanki bu evlilik rayına oturmayıncada...
ne var sanki red cevabı vermeseleraz kalmış kuzum bee sabır kavuşup bida hiç ayrılmayuın inşallahhh ben ovulasyon testi alcam hadi sende al arkadaş ol bana:)
şükür az kaldı yine yeni bişey bulmazlarsa tabi.ya aslında olabilir yani belkide alırım arkadaş oluruz :) aklıma soktun :)
öğleden sonra gne boş müdürüm izin verdi gezmeye gidiyorummmmmmmmmm
ohhhh gez şeker :)) bizim yerimizede eğlen çoş :) bende ilkkez bu öğle arası dışarı çıkmıcam , arkadaşa incez :) öptüm seni ...
ayy insallah canim yaaaa kavusursunuz sizde ,bizde ucretsiz izin olmasa kavusmamiz temmuza kalacakti canim..devlet ayirdi bizi bu vebali zor öderler valla öteki tarafta iki elim yakalarinda bu kanunlari yapanlarin

saol canım ya valla al benden de o kadar , benimde ellerim yakamda helal etmiyorum hakkımızı.sizin atama şimdi şubat döneminde de mi olmayacak ? kaçtır sorcam unutuyorum sormayı ...

şimdi avatarımı değiştireyim.ateşlere ordan başlayım ben :)) ama çok ateşli olabilir :)) bebelere ayıpta kaçabilir ama valla yapasım var :)))

topiğimize çıplak erkek girdi :)))

~kizlar cok komik yaa sunu izleyinnn hahahah ayni annemin hareketler [video]http://www.facebook.com/photo.php?v=2098219586929[/video]

canim ben esim her geldiginde hevesle hamur isleri yapiyordum 1 2 gun önceden hazirliyordum..hevesim kacmadi hic..simdide yapiyorum esim cok istahli yemesi iyi ,helede böyle kurabiye pasta felan cok sever..pizza felanda yapiyorum..eskiden manti acardim ama simdi ugrasmiyorum canim o kadar eminim senin esinde döndugunde sende yaparsin hersey duzene girecek o zaman..bizde hala duzene giremedik canim kavustuk sukur ama...hala yerimiz yurdumuz yok göcebeyiz...
subatta atama yok tatlim ,bakana hala mailler atip tepki veriyoruz inadi belki kirilir diye ama umutsusuz adam inad biri! yani agustosa kaldi bizim is..ocagin 20 si izinim bitiyor ama göreve baslamiycam bi dilekce daha verip temmuzun 1 ine kadar bi izin daha alicam..

bbu arada avatar cok afilli kizim adetliyiz bence bunu yumurtlama döneminde koyki ise yarasin simdi istesekte yapamiiikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…