- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.721
kolay gelsin canim islerin bitince kaynatiriz yine..herkeslere günaydın, birazdan detaylı yazcam ama önce işim var onu halledeyim.
nasılsınız canlar ?
ne kadar şanslısın bak..seni anşayan bir eşin var..buna şükretmeliyiz canım.moralini bozma inşalllah ağladığın son ay olur..bundan sonra sevinçten ağlarsın..
kist sorun değil adet ile atarsın..klomenin etkisidir o..ben cuma gidecektim vazgeçt,m perşembe gideceğim..
kolay gelsin canim islerin bitince kaynatiriz yine..
insallah caniimm hep birlik guleriz insallah burda...
bu arada hala patlayamadim kahverengi leke seklinde geliyor, gece karnim baya agridi..öyle uyuyakalmisim..simdide kahverengi lekem artmis aksama dogru patlarimof of...
cezacim insallah o kocaman sivilce bebegin isaretidir..hamile kalincada sivilce cikiyor...
HUZUR, TEK GERÇEĞİN SEVGİ OLDUĞUNU BİLMEKTİR.
Kendinizi kötü hissettiğinizde, öfke dolu olduğunuzda, aşağıya çektiğinizde, hiçbirşey yapmak istemediğinizde içinizdeki o küçük çocuğu anımsayın, dudağını bükmüş kollarını kavuşturmuş hiçbirşey yapmamak için direnen o inatçı küçük çocuğu…. Ona tüm gücünüzle SEVGI ile sarılın ….. ona yüreğinizdeki sevgi ışığı ile sarılın, ona tek gerçeğinin SEVGI olduğunu ve gücünü hatırlatın…..Sevginin herşeyi nasıl hallettiğini, sizi yumuşatıp, kendinize getirdiğini göreceksiniz…
Emin olun kendinizi daha iyi hissedecek ve Mucizelerini yaşayacaksınız…..
Bugün, özellikle bugün öfkelenme.
Bugün, özellikle bugün endişelenme.
Bugün, özellikle bugün dürüst ol.
Bugün, özellikle bugün varolan tüm canlılara iyi davran.
Bugün, özellikle bugün Tanrı'nın zengin hediyeleri için müteşekkir ol.
ohh ne güzel oldu bu ingilizce dersleri ya, seni ara ara görebiliyoruz gün içerisinde :) off sende patlamaya hazır bomba olmuşsun heeiyiyim canım okuldayım dersim ingilizce fakat 6.sınıfların öğretmeni gelmemiş..onların dersindeyim şuan..bende bi belirti yok malesefsadece kocaman bi sivilcemin haricinde..
kolay gelsin canim islerin bitince kaynatiriz yine..
insallah caniimm hep birlik guleriz insallah burda...
bu arada hala patlayamadim kahverengi leke seklinde geliyor, gece karnim baya agridi..öyle uyuyakalmisim..simdide kahverengi lekem artmis aksama dogru patlarimof of...
cezacim insallah o kocaman sivilce bebegin isaretidir..hamile kalincada sivilce cikiyor...
HUZUR, TEK GERÇEĞİN SEVGİ OLDUĞUNU BİLMEKTİR.
Kendinizi kötü hissettiğinizde, öfke dolu olduğunuzda, aşağıya çektiğinizde, hiçbirşey yapmak istemediğinizde içinizdeki o küçük çocuğu anımsayın, dudağını bükmüş kollarını kavuşturmuş hiçbirşey yapmamak için direnen o inatçı küçük çocuğu…. Ona tüm gücünüzle SEVGI ile sarılın ….. ona yüreğinizdeki sevgi ışığı ile sarılın, ona tek gerçeğinin SEVGI olduğunu ve gücünü hatırlatın…..Sevginin herşeyi nasıl hallettiğini, sizi yumuşatıp, kendinize getirdiğini göreceksiniz…
Emin olun kendinizi daha iyi hissedecek ve Mucizelerini yaşayacaksınız…..
Bugün, özellikle bugün öfkelenme.
Bugün, özellikle bugün endişelenme.
Bugün, özellikle bugün dürüst ol.
Bugün, özellikle bugün varolan tüm canlılara iyi davran.
Bugün, özellikle bugün Tanrı'nın zengin hediyeleri için müteşekkir ol.
ohh ne güzel oldu bu ingilizce dersleri ya, seni ara ara görebiliyoruz gün içerisinde :) off sende patlamaya hazır bomba olmuşsun hee( valla nazlım lonelines sen renkliatlas , birinizden mutlaka umutluydum inş bu ay son olsun, ee peki kasımda tedaviye başlayacakmısın ? teşekkür ederim hırsız içinde.aklıma sen geldin biliyomusun .neden dersen ? eşin polis ya.. gerçekten zor meslekmiş ya, adam aynı heyecanı yaşadık.biz sadece 1 kez yaşadık onlar kimbilir gecede kaç kere yaşıyolar.Allaha emanetler valla.Allah kötülüklerden esirgesin inş hepsini/hepimizi.
keşke olmasan hala umut varsa (
bugün özellikle inş iyi oluruz :)
ya göğüsler falan normal((( bi şişme durumu yok yaaa..bişey hissetmiyorum canım
Uyku, stressizlik ve bol sıvı süt yapıyor. Uyku alınmazsa süt de artıyor. Ben komposto az şekerle içerdim. Gerçi yaş mayanın içine çikolata koyup da yemiştim. Oralarda vardır börülce yemiştim. Bir de ibrahim Saraçoğlunun süt kürü var onu yaparım artık. Humana steel teayide öneren çok. Gerçekten müthiş bir duygu. Tabiki kızı erkeği olmaz. Dinimizi ne kadar yanlış yorumlama bunlar. Anneyi rahatlatmak bebeğin anne sütünden mahrum olmamasını önlemek için süt anneye izin veren, hamileyken ve 2 yaşına kadar emzirmeden dolayı anneye oruç tutmama hakkı tanıyan bir dinimiz var. Kız erkek ayrımı yok zaten niye olsun ki? Ramazanda dinlemiştim Mustafa Karakaş hoca 2 yaşına kadar emziriyorsan sonradan tutmak üzere oruç tutmayabilirsiniz demişti... Anne sütü ne kadar önemliymiş demek. Sarkmaya gelince. O da yapı meselesi. 2 yaşına kadar emzirmiş biri olarak eşim genç kız gibi göğüslerin der...
ablacım günaydın sabah kalkmak zor geldi ama dediğin gibi erken çıkma fikri cazip rahat soframı hazırlarım en azından ya kist gebeliğe engel diilmi peki moralim çok bozuldu bide kapıdan çıkarken hamile bi kadına çarptım tam oda içeri giriyopdu özür diledim kocasıda dikkat edin dediçıktım ordan ağla ağlaaaa
Valla bebeğim emdiği sürece emzirmeyi düşünüyorum.Tabi 2 yaşını da geçirmem, psikolojisi bozulur çocuğunÇok şükür çatlağım, sarkmam olmadı şimdilik. Zaten göğüsler derforme olursa hamilelik sürecinde olurmuş. Emzirme döneminde olmazmış. Bir de emzirme, kadınlarda göğüs kanseri riskini de azaltıyor. Her yönden sağlıklı yani. İnsan vücudu ne mükemmel. Her şeyin doğalı, bizim için en iyisi aynı zamanda.
Oyyy ben sana kıyamam. Ya kadınlar değil de baba adayları abartıyor işi. Aslında bebek içeride amniyos sıvısı sayesinde oldukça güvende. Öyle hafif çarpmalarla zarar görecek gibi değil. Malesef başkalarının duygularını önemsemiyorlar hiç. Bana da markette bir kadın çarpacaktı. Gayri ihtiyari, ellerimi karnıma tuttum. Arkamdan "sanki bir onun bebeği olacak" diye söylendi. Önce kızdım. Sonra belki bir yarası vardır dedim, geçtim. Çok hassas konular. Üzme hiç kendini densiz insanlar için.
teşekkürler, bende tesadüfen izledim o diziyi.hep beraberde güldük hatta bunlarda bizden diye :) ama inanki onların hırsız efendiymiş, bizim evde adım atacak yer yoktu desem yeridir.yinede şükür cana gelmedi diyoruz.. adetliyken ilişkiye bende asla onaylamıyorum ve diyenlerede kızıyorum annemin bunu dmesi bile kızdırdı yani.inş çok bekletmeden gelirler...Kızlar şimdi geçmişi okudum.
Candaş hırsız için üzüldüm. İnşallah bulunur, dün umutsuz ev kadınlarında da benzer olay vardı. Ütü yaparken seyrettim. Dizi geldi gözümün önüne. Adet konusunda da üzgünüm. İnşallah en tez zamanda güzel haberlerini alırız. Adet döngüsü kısa olanlarda adetin son günlerinde olan ilişkiden hamile kalınabilir. Ama dinen adetli iken ilişki uygun değil...
:) oğluşunun telaşesi vardı tabi normal :) inş en uygun zamnda ve ilk denemede kızını kucağına alırsın diliyorum ...Evet candaşım korunuyoruz. Zaten birkaç kez oldu bu ay, tartışmalarla geçen ayın ürünü olarak. Soğuklarda başlayınca üşümekten aklımıza gelmedi:))
benide :))) bu sefer bende çoşayım da diyeyim :)) hesap ettim eşimle tam 9 gün beraber olcaz.. 7-15. günler arası beraberiz, belki bi umut olabilir bu aydan...hiçte aslan burcu çocuğum olsun istemem ama el mahkum razıyız :)) nnuraycım kızma bana :)Semaaaa ateşli geceler bizi bekliyo kuşum huhuhuhuhuuhuhu
canım benim saolasın, senide kıskananlar çatlasın zaten hep öyle koca göbekli hanımefendiler der kilo almışsını.çatlasınlar doğum yapınca nasıl fit olcan o zman kudururlar kesin :)melek63 çok sevindim gözün gözümüz aydın, inşallah sağlıkla sıhatle kucağına almak nasip olsun. tamamına erdisin mevlam.
candaşım biz hiç bişi bulamadık kuzum, sende zaten değişiklik vardı ya saçlar ojeler, vss. leopar da tam olmuş :)) giyin kuzum öyle fiziğin muhteşem kıskananlar çatlasın :) aaa sen epilasyon işini ne yaptın.
chnb, canım hayırlısı olsun memorial iyi miymiş bu konuda oradan aldın randevuyu.
renkliatlas geldi demek, hımm nazlımın dediği gibi ateşli geceler bekliyor sizi. Çok şükür istekle şevkle yaşıyorsunuz.minik yaramazlar.
candaşım sen karar verdin mi testler için ?
insanlar tuhaf boşverin allasen... üfffffffff ya bugün eşim ayakkabısını unutmuş kösele iş yerine götürdüm verdim. Komşu gördü ayyy dedi kilo almışsın yaaa dedim verirsin inşallah bunu diyende 3 çocuklu bir kadın göt göbek almış başını gitmiş töwbe yarabbim. Sanki kendi ebru şallı 9 kiloyla doğurdu uğraşamadım onunla :) sonra bir baktım geçiştirince bozuldu aaa dedim cevap verdkçe muhattap kabul ediyorsun.
aman herkeste dr ve hoca.isteyen istediği kadar emzirir kardeşim.bende sanırım en fazla 1 yaşına dek emziririm.şuan öyle düşünüyorum.emeceğinden de şüpheliyiöm tabi önce hamile kalabilrsem :) nehir ekin doya doya emsin annesini, en güzel bağ, dahası yok ...Kilo konusunu hiç sorma. İnsanlar ne bekliyor anlamadım ki. Tutturmuşlar sezaryen yapınca göbek kalır. Bunu diyen arkadaşımın en zayıf halindeyken bile kocaman göbeği vardı. Eşimin ablası, doğumdan sonra ne kadar zayıflarsan zayıfla, belin kalınlaşıyor diyor. Diyemiyorum ki ablacım sen ne zaman ince belli oldun da ben kaçırdımLaf vardır hani "kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur" diye. Millet doğumdan sonra, eski kusurlarını da hamilelik sürecine bağlayarak moral bozmaya bayılıyor. 3.ayımdan beri pilates yapıyorum,6 aydır ağzıma ekmek koymuyorum,
tatlı yemiyorum, dershanedeki 3 çocuk sahibi koca göbekli çaycı ablamız bile kaşlarını kaldıra kaldıra "ıııııhhh sezaryenden sonra göbek illa ki kalıııır" diyo yaHerkes uzman. Haaa dün son bi bomba Hellocum, babaannemin yaşlı komşusu bana akıl veriyor. Bak kızın olacak senin, aklında olsun, kızlar 1,5 yaşından sonra emzirilmez, haramdır. Erkek olsaydı 2 yaşına kadar emzirebilirdin" diye. Haberin olsun Çınar'ın 2 yaşına kadar rızkı var yani, teyze izin verdi
Bu arada doğum tarihi çarşamba kesinleşiyor. Bilgi veririm. Dualarınıza çoooook ihtiyacımız olacak.
Doğumdan sonra eve geleyim, her şey yolunda gitsin, ilk işim size haber vermek olacak. Kader arkadaşlarımısnız siz benim. Asla unutmam yanımda olmanızı, desteğinizi. Reel hayatta yok sizler gibi paylaşan sevincimi, kedereimi, öfkemi. Gerçi biz reele de döktük ama ilişkimiziGüzel kalbine göre versin Allah kuzummmmm
inş herşey güzel olacak, ne güzel rabbim seni beletmeden meleğini gönderdi.darısı artık başımıza olsada sizde bizde kurtulsak dertlerden hüzünlerden :)allah razı olsun kızlar çok sagolun ya testi yaptım ve ilk dakikada hemen belirdi ve sonrada digeri gibi neredeyse tam koyu oldu inş kanada gitçem nasipse bakalım rabbim inş olmayan diger kardeşlerimizede nasip etsn inş
hayırlı olsun canım randevunn.
ben de ümitsizim bu ay.yüzde 95 hamile değilim.
benim bi komşum var, 10 yıllık evli bebeği olmuyor onun da. bir kere dış gebelik geçirmiş, ölümden dönmüş. aynı dertten muzdaribiz. eşinde problem varmış. edirneye gidip geliyolar. en son rapor almaya çalışmışlar, istanbulda tüp denemek için. 1-2 ay içinde orada tüp bebek merkezi kurulacakmış, fakületede. doktorun kendisi söylemiş. o nedenle rapor veremeyiz demiş. fiyatı da çok uygun olacakmış yeni başlayacağı için.
candaş ve renkli hayırlısı olsun canlar, ne yapalım.
melekçim, hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.
senemcim senin de az kalmış inşalllah hayırlısıyla kurtulcan merak etme. çok fazla okuyamadım geçmişi.
valla erken uyunabilirsen erken çıkış için süper olur.benim için yku çok değerli valla :)) kist içinde geçmiş olsun ve artık son olsun lütfn kırmızılarımız[günaydın kızlarrr bu kız sabahın köründe ne arıyo diosunuz dimi artık 7 de iş başı yapcas 5 de çıkcas sabah çok zorlandım serviste çenem hiç durmadı sürekli konuştum pastanede poğça bile yoktu sokaklar bomboştu sinir oldum heee akşam erken çıkmak güsel olcakmı bakalım yaşayıp görelim
dün doktora gittim nurtopu gibi 4 cmlik kistim olmuş sinirlerim çok bozuldu adetimle atarmışım bide bi ilaç verdi üç gün iç dedi için rahat etmezse bayramdan sonra gel kontrole dedi bu ay klomen filan yok serbest atışlar var:)içerside gebe kaynıodu allahtan doktorun yanında çalışan abla seviyo beni torpille ön sıradan aldı kimseyi beklemedim
gunaydin canim listeyi yapmissin...eline saglik guncellemissinde..kistin nerdeymis ? uzulme kistle hamile kalan bi kac kisi taniyorum engel olmadigini biliyorum ...of of sen kasimda ask baskadir dedin yaaklima geldi aksam kendi kendime guldum..dun cok agladim canim, esime msn den yazdim adet oluyorum diye,uzanicam dedim cok mutsuzum dedim, aksam eve gelirken bana cicek almis Calandiva diye cok guzel pembis pembis bi cicek getirmis, ben kapiyi actim market posetlerini aldim elinden yuzune bakmadim hemen iceri kactim , tezgaha dayandm aglamamak icin öyle derin nefsler aliyordum, sarildi bana uzulme dedi bizimde bebegimiz olacak dedi. sonra masayi hazirlamak icin tabaklari götrdum bide baktim minnos bi cicek ay bana cicek mi aldin dedim ..dediki sen cok uzgundun mutlu ol diye, sakside aldim sende cicek buyutursun, illa bebek buyutmek zorunda degilsin dedi sarildim agladim iyice icimi bosalttim dun , insanlar surekli soruyor akil veriyor biktim dedim, oda insanlar ne derse desin biz birbirimizi seviyoruz,cocukta bir imtihan dedi,bilemezler onlarin cocuklari var ama ilerde hayirli mi hayirsiz mi olacak? bu sekilde insanlara mudahale ederlerse allah onlari imtihan eder evlatla, firavunuda doguran bir anaydi, hitleride butun zalimleride doguran bir anaydi,ne umutlarla dogurdular buyuttuler ama zalim oldular! Allah hayirli evlat versin dedi cok sey anlattida ben unuttum ..
biz kurtajdan 2 ay sonra birlikte olduko yuzden bilmiyorum nasil oluyor ..2 ay sonra normaldi hersey
sabah test yaptim tatlim negatif
aynı kapatları bende vermek istiyorum....az önce bi akrabam aradı bu muhabbetleirn üstüne iyi geldi
cümle şu kızzzzz artık yapmıuonusmu çocuk bak kaç ay oldu düşük yapalı düşüğün bacağı içerdedir falan diye saçmaladı
ben çok dolmuşum kızlar sabırlı olamadım çok pis cvp verdim gel abla yatak odamıza bi bak bakalım yanlış bişimi yapıos akıl verirsin dedim ama kadının sesi titredi cvp verirken ablacım kusura bakma falan dedi bayramda gtmicem kimseye
ben hamileyim kızlar ya çok degişik duydular içindyim
kuzum saol geçmiş olsun dileklerin için ay kist filan umrumda diil kocamla bana sağlık versin rabbim başka bişi istemiom ay kuzumm inşallah yumurtlama günlerin denk gelir eşinle beraber olduun zamanlara 7-15 sabah akşam ekşın yapın amuda filan kalkalım bu ay ilişkiden sonra belki işe yarar:):)
semacım eşin ne kadar güzel bi jest yapıp seni mutlu etmiş çiçeğin uğurlu gelsin inşallah sana onu her suladıında içinde umutlar yeşersin kocaman dağ gibi olsunlar seni hiç bişi üzemesin kuzum benim kocamda dün neler almış bana deli bizimki anlamaz çiçekten filan ama ben daha çok mutlu oldum yazıorum lütfen hamileler kızmasın canınız istemesin
jelibon çikolata bitter ve sütlü salep çok severim:)ekler çikolatalı süt bide puding almış beni en çok mutlu eden şeyler ayyy öküz gibi hepsini yedim pek iyi geldi kocam sana sölediimi söledi akaşm üzülme bebeeemm ateşli geceler bizi beklio pes etmek yok dedi:)allah razı olsun onlardann
amin canım Allah her daim sağlık mutluluk uzun sevgi dolu ömürler versinde inş bebeğinizde gelir zamanını doldurunca.amuda filan kalkmakta kesmez bizi.şansımızın yaver gitmesi gerek artık. yada dr a gidip kesin rahatlamam gerek gibi.o dr çıkışı yaşadığın olay gerçekten çok kırıcı olmuş.Senem haklı tamam belki yaşantılar vardır ama yinede biraz özveri gösterebilirdi.belki uzun uğraşlarla olan bi bebekse o baba anlamalıydı belki bu kadında o uğraşı veriyodur diye.ben kınıyorum baba adayını.özveri diliyorum.hep anlayışlı olup alttan almak zorunda kalmak cidden üzüyor hepimizi.neyse boşvercez artık.bende bebek çocuk sevmeye korkar oldum,istiyoda olmuyo galiba düşüncesini engellemek için.
ohh eşin jestlerde yapmış sana :)) en çok ekler süper :)) ohh sizi teselli edecek kocalarınız var kızım şükredin ona :) buna muhtaç olanlarda var mesela :)) allah nazarlardan saklaısn inş hiçte ayrılmayın :)
bu arada eşimin dilekçe cevabı gelmiş.tabi ki red..yani insan yapmayacağı işi 2 ay uzatırmı? üstelik 15 iş günü içerisinde işlem yapma zorunluluğu varken..Dilerim bu ayrı kaldığımız son senedir ve inş vuslata son 10 ay vardır.ekim 1 itibariyle kavuşmuş oluruz
amin canım Allah her daim sağlık mutluluk uzun sevgi dolu ömürler versinde inş bebeğinizde gelir zamanını doldurunca.amuda filan kalkmakta kesmez bizi.şansımızın yaver gitmesi gerek artık. yada dr a gidip kesin rahatlamam gerek gibi.o dr çıkışı yaşadığın olay gerçekten çok kırıcı olmuş.Senem haklı tamam belki yaşantılar vardır ama yinede biraz özveri gösterebilirdi.belki uzun uğraşlarla olan bi bebekse o baba anlamalıydı belki bu kadında o uğraşı veriyodur diye.ben kınıyorum baba adayını.özveri diliyorum.hep anlayışlı olup alttan almak zorunda kalmak cidden üzüyor hepimizi.neyse boşvercez artık.bende bebek çocuk sevmeye korkar oldum,istiyoda olmuyo galiba düşüncesini engellemek için.
ohh eşin jestlerde yapmış sana :)) en çok ekler süper :)) ohh sizi teselli edecek kocalarınız var kızım şükredin ona :) buna muhtaç olanlarda var mesela :)) allah nazarlardan saklaısn inş hiçte ayrılmayın :)
bu arada eşimin dilekçe cevabı gelmiş.tabi ki red..yani insan yapmayacağı işi 2 ay uzatırmı? üstelik 15 iş günü içerisinde işlem yapma zorunluluğu varken..Dilerim bu ayrı kaldığımız son senedir ve inş vuslata son 10 ay vardır.ekim 1 itibariyle kavuşmuş oluruz
iş canım ya inş bekletmezler.bebek tozlarını bizde yutarız inş :) dondurmalarda abur cuburlarda afiyet ba şeker olsun :) bizim yerimizede ye bol bol :) ya bişey sorcam sana, demişsin ya kurabiye yapayım diye.benim herşeyden hevesim kaçtı , çok severdim yeni tatlar denemeyi.yani yemek yapmayı hamur işi yapmayı çok severdim soğudum.eşimle kavuşuncada bu üzerimde kalır diye korkuyorum.sen böyle hissetmiş miydin ? belki 1 yıl oldu hamur işi yapmayalı.bekarkende çok yapardım içim geçmiş sanki bu evlilik rayına oturmayıncada...kizlar valla iyiki varsiniz , yoksa kafayi yerdim inanin..simdi koskoca bi kase dondurma yedim..kendimi yemeye vurdum valla..simdide bakiniyom saga sola abur cubur arastiriyorumcikip marketede alamam param yok.. tl var sadece kurabiye yapayim en iyisi
kasimda atesli geceler bizi bekliyor...amuda mi kalkariz uzun atlama mi yapariz artikcandas valla bu sefer iyi denk gelmis insallah bu sefer olur..bekleyislerimiz son bulsun artik kocalarimizi bekledik bebekleride beklemeyelim ömrumuz beklemekle geldi geciyor..minnoslarimiz bizi bulsun..
melekler bize bebeklerimizi getirsin..mikail melek rabbimin izniyle bize bebislerimizi getirsin karnimiza koysun..
esimle ingilizce bi siteye bakiyorduk preseed jelle ilgili ,yabanci bir kadinlar kulubu ,forumdaki yorumlara bakiyordu esim.. kadinlar msjlarinin sonunda sey yazmislar cok hosuma gitti..(herkese bebek tozu...)onlarinda derdi ayni,bebek icin ugrasiyorlar..
şükür az kaldı yine yeni bişey bulmazlarsa tabi.ya aslında olabilir yani belkide alırım arkadaş oluruz :) aklıma soktun :)ne var sanki red cevabı vermeseleraz kalmış kuzum bee sabır kavuşup bida hiç ayrılmayuın inşallahhh ben ovulasyon testi alcam hadi sende al arkadaş ol bana:)
ohhhh gez şeker :)) bizim yerimizede eğlen çoş :) bende ilkkez bu öğle arası dışarı çıkmıcam , arkadaşa incez :) öptüm seni ...öğleden sonra gne boş müdürüm izin verdi gezmeye gidiyorummmmmmmmmm
ayy insallah canim yaaaa kavusursunuz sizde ,bizde ucretsiz izin olmasa kavusmamiz temmuza kalacakti canim..devlet ayirdi bizi bu vebali zor öderler valla öteki tarafta iki elim yakalarinda bu kanunlari yapanlarin
vay vay vay çantaya bakkkkkktopiğimize çıplak erkek girdi :)))
vay vay vay çantaya bakkkkkk
iş canım ya inş bekletmezler.bebek tozlarını bizde yutarız inş :) dondurmalarda abur cuburlarda afiyet ba şeker olsun :) bizim yerimizede ye bol bol :) ya bişey sorcam sana, demişsin ya kurabiye yapayım diye.benim herşeyden hevesim kaçtı , çok severdim yeni tatlar denemeyi.yani yemek yapmayı hamur işi yapmayı çok severdim soğudum.eşimle kavuşuncada bu üzerimde kalır diye korkuyorum.sen böyle hissetmiş miydin ? belki 1 yıl oldu hamur işi yapmayalı.bekarkende çok yapardım içim geçmiş sanki bu evlilik rayına oturmayıncada...
şükür az kaldı yine yeni bişey bulmazlarsa tabi.ya aslında olabilir yani belkide alırım arkadaş oluruz :) aklıma soktun :)
ohhhh gez şeker :)) bizim yerimizede eğlen çoş :) bende ilkkez bu öğle arası dışarı çıkmıcam , arkadaşa incez :) öptüm seni ...
saol canım ya valla al benden de o kadar , benimde ellerim yakamda helal etmiyorum hakkımızı.sizin atama şimdi şubat döneminde de mi olmayacak ? kaçtır sorcam unutuyorum sormayı ...
şimdi avatarımı değiştireyim.ateşlere ordan başlayım ben :)) ama çok ateşli olabilir :)) bebelere ayıpta kaçabilir ama valla yapasım var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?