- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.741
ne çantası kız :))
kizlar az önce kapima 2 kadin misyoner geldi...pijamayla ciktim bi an aciverdim kendimi turkiyede sandim cunku bi actim Hejj diyen 2 isvecli yasli kadin... aboo no english no swedish dedim hala isvecce bildigimi saniyolar konusuyolar iyi gunler dedim haa ok dediler kapattim ..anlamiyolar ya..yardim topluyorlar
sema bu ay bitkisel takviyemi alsak kız napsak
ne alcaz bacim??? bitkisel takviyeleri ben burda bulabilirmiyim bilmiyorum:44:
eşim gelince inş düzelir, zaten bu bakanların inadından çekiyo hep bu milletcanim ben esim her geldiginde hevesle hamur isleri yapiyordum 1 2 gun önceden hazirliyordum..hevesim kacmadi hic..simdide yapiyorum esim cok istahli yemesi iyi ,helede böyle kurabiye pasta felan cok sever..pizza felanda yapiyorum..eskiden manti acardim ama simdi ugrasmiyorum canim o kadareminim senin esinde döndugunde sende yaparsin hersey duzene girecek o zaman..bizde hala duzene giremedik canim kavustuk sukur ama...hala yerimiz yurdumuz yok göcebeyiz...
subatta atama yok tatlim ,bakana hala mailler atip tepki veriyoruz inadi belki kirilir diye ama umutsusuz adam inad biri! yani agustosa kaldi bizim is..ocagin 20 si izinim bitiyor ama göreve baslamiycam bi dilekce daha verip temmuzun 1 ine kadar bi izin daha alicam..
bbu arada avatar cok afilli kizim adetliyizbence bunu yumurtlama döneminde koyki ise yarasin simdi istesekte yapamiiikk
:)) komik olmuş :)) tatillerde konuşamayınca kendime sinir oluyorum o yüzden benim ingilizce kursuna gidesim var ... hem dil tazminatı alırım belki :)kizlar az önce kapima 2 kadin misyoner geldi...pijamayla ciktim bi an aciverdim kendimi turkiyede sandim cunku bi actim Hejj diyen 2 isvecli yasli kadin... aboo no english no swedish dedim hala isvecce bildigimi saniyolar konusuyolar iyi gunler dedim haa ok dediler kapattim ..anlamiyolar ya..yardim topluyorlar
hmmm anladım şimdik :)kız mavi jeans reklamları var yaaa kıvanç tatlıtuğun oyndıığı kıza bakıp diyo çantaya bak diye:)
çörek otu bal tarçın yumurtaları geliştirip çatlamasını sağlıyo keçi boynuzu kürü de spermleri güçlendiriyo muş erkek için
kız alalım ovulasyon testini ben buldum 26.90 tl 20 adet ovulasyon 7 adet gebelik testieşim gelince inş düzelir, zaten bu bakanların inadından çekiyo hep bu milletinş dönüşün muhteşem olsun şeker.
ya evet aslında o dönemlerde kışkırtıcı olabilir değil mi :) o zman yeniden koyarım artık :)
:)) komik olmuş :)) tatillerde konuşamayınca kendime sinir oluyorum o yüzden benim ingilizce kursuna gidesim var ... hem dil tazminatı alırım belki :)
hmmm anladım şimdik :)
o bizde sökmedi ya
kız alalım ovulasyon testini ben buldum 26.90 tl 20 adet ovulasyon 7 adet gebelik testi
hepsi burada dan mı bunlar ? Alalım be seni mi kırcam :) işe yarayacağı tutar hem belki :)
kız alalım ovulasyon testini ben buldum 26.90 tl 20 adet ovulasyon 7 adet gebelik testi
benim mikroskobum var ...ama preseed almayi dusunuyoruz bu ay onude deneyelim bakalim...
Candascim bende ingilizce kursuna gitmeyi istiyorum..aslinda burda gitmem daha iyi olurdu ama zaten araligin 30 unda geri gelecez 2 ay icin degmez..isveccede bilmiyorum adamlar bana nasil ingilizce ögretecekler oda mechulGerci ögretiyolarmis Ama benim gözum kesmiyor benim tek aklimda bebis yapmak var ,burayada o yuzden geldim...bacim su dil tazminati 50 lira mi ne Bakan degil gören istiyoruz artik bizim icin calisan bir bakan lazim...ah ah..
mikroskop dahamı iyinedir ya insna hiç yılmıyo çok ilginç şu bebek olayı beee
sanırım cumartesi sabah oldum.ilkkez hangi gün olduğumu hatırlayamıyorum net olarak ama sabah kalktığımdaydı eşim yanımdaydı.o zman cumartesi olması muhtemel. yarış yapalım :)ben cuma günü adet oldum sen ne zaman oldun hadi yarış yapalım hangimiz daha önce yumurtlucak
inş preseed uğurlu gelir, bize iç bişey uğurlu gelmedi.inş size gelir.iyi olurdu tabi orda kursa gitseydin ama dediğin gibi bebek konusunda yoğunlaşıyoruz ya zaten kafaya girmeyebilir.ben kendimi dağıtayım diye istiyorum.bağlama kursuna gittim.sor ki öğrendin mi ? 2 tın tın öğrendim.ne ağlarsın benim zülfü siyahım.en net türküm budur 1,5 yılda..gerçi onda ses çıktığı için her daim çalışma imkanı oluyo kafa şişiyodu.ingilizcede konsantre olursam çalışması kolay ve zevkli olur.aslında verilen tazminat para değilde hem işe yarar diye , gaza getirir diye düşündüm.ama gidemem sanırm.bakma öyle dediğime :) bakanlar görmedikten sonra neyleyelim değil mi :)benim mikroskobum var ...ama preseed almayi dusunuyoruz bu ay onude deneyelim bakalim...
candascim bende ingilizce kursuna gitmeyi istiyorum..aslinda burda gitmem daha iyi olurdu ama zaten araligin 30 unda geri gelecez 2 ay icin degmez..isveccede bilmiyorum adamlar bana nasil ingilizce ögretecekler oda mechulgerci ögretiyolarmis ama benim gözum kesmiyor benim tek aklimda bebis yapmak var ,burayada o yuzden geldim...bacim su dil tazminati 50 lira mi ne bakan degil gören istiyoruz artik bizim icin calisan bir bakan lazim...ah ah..
:)valla bilmiyorum canim idrar testleri daha iyi ..mikroskobu anlamak daha zor ve karmasik isi ve gun takibide yapiyorum ama dogru cikiyor mikroskop
bi gün var aramızda kuzum hadi bakalım yarışı kim kazancak amann bende bişi yapmak istemiom ama içimde kemirilmesin test almayı koydum ya kafaya almama lazımsanırım cumartesi sabah oldum.ilkkez hangi gün olduğumu hatırlayamıyorum net olarak ama sabah kalktığımdaydı eşim yanımdaydı.o zman cumartesi olması muhtemel. Yarış yapalım :)
inş preseed uğurlu gelir, bize iç bişey uğurlu gelmedi.inş size gelir.iyi olurdu tabi orda kursa gitseydin ama dediğin gibi bebek konusunda yoğunlaşıyoruz ya zaten kafaya girmeyebilir.ben kendimi dağıtayım diye istiyorum.bağlama kursuna gittim.sor ki öğrendin mi ? 2 tın tın öğrendim.ne ağlarsın benim zülfü siyahım.en net türküm budur 1,5 yılda..gerçi onda ses çıktığı için her daim çalışma imkanı oluyo kafa şişiyodu.ingilizcede konsantre olursam çalışması kolay ve zevkli olur.aslında verilen tazminat para değilde hem işe yarar diye , gaza getirir diye düşündüm.ama gidemem sanırm.bakma öyle dediğime :) bakanlar görmedikten sonra neyleyelim değil mi :)
:)
o zaman sorun yok kuzum bi kez ücret ödedin şimdi ben alcam 28 lira olmazsa bidada bidahaaaaa
bi gün var aramızda kuzum hadi bakalım yarışı kim kazancak amann bende bişi yapmak istemiom ama içimde kemirilmesin test almayı koydum ya kafaya almama lazım
ay yavrucuma kıyamam bennnnnnn amann hangimizin başına ne gelcek bilmios be kuzumm hayırlısı hakkımızda bi kez tutmuş bidaha tutar vakti zamanı gelecek şu geriye dönerken acı veren tarihler sıkıcı olmaya başladı artık dimi bende bebekese filan beklerken kistim oldu nurtopu gibi maşallah ağrıda yapıo sağdan sağdan vuruyo valla:)ben test yapmayı çok sevdiimden teste talibim bebeemacaba diyorum bende mi atlasınkinden alsam.ömürlükmüş.hazır ümidimde yokken epeyce bi kullanırım ben onu.verdiğm paranın karşılığını alırım yani :) sabah akşam yaparım hem :) napsam ki acaba ? Ne derdin atlascım seninde fikrini alayım şeker ? Hadi bakalım nazlım hangimiz kazancaz :)) ama ben iddaasız yarışmacılardanım biliyosun.ve hiç unutmam ki burda ceza ilk sorduğunda acaba hangimiz hamile kaşcaz diye, 1. Ben olabilirim demiştim.hani korunmalıydık ikizdi filan ayağına :) ama allah dedi ki benburdayım benim iznimi almadan konuşursan al işte bekletirim seni böyle :) yazışmaya başlayalı neredeyse 1 yıl olacak yahatta 6 kasımda kürtajımın 1. Yılını hüsranla kutlayacağım
acaba diyorum bende mi atlasınkinden alsam.ömürlükmüş.hazır ümidimde yokken epeyce bi kullanırım ben onu.verdiğm paranın karşılığını alırım yani :) sabah akşam yaparım hem :) napsam ki acaba ? ne derdin atlascım seninde fikrini alayım şeker ? hadi bakalım nazlım hangimiz kazancaz :)) ama ben iddaasız yarışmacılardanım biliyosun.ve hiç unutmam ki burda ceza ilk sorduğunda acaba hangimiz hamile kaşcaz diye, 1. ben olabilirim demiştim.hani korunmalıydık ikizdi filan ayağına :) ama allah dedi ki benburdayım benim iznimi almadan konuşursan al işte bekletirim seni böyle :) yazışmaya başlayalı neredeyse 1 yıl olacak yahatta 6 kasımda kürtajımın 1. yılını hüsranla kutlayacağım
ay yavrucuma kıyamam bennnnnnn amann hangimizin başına ne gelcek bilmios be kuzumm hayırlısı hakkımızda bi kez tutmuş bidaha tutar vakti zamanı gelecek şu geriye dönerken acı veren tarihler sıkıcı olmaya başladı artık dimi bende bebekese filan beklerken kistim oldu nurtopu gibi maşallah ağrıda yapıo sağdan sağdan vuruyo valla:)ben test yapmayı çok sevdiimden teste talibim bebeem
tatlim al bence , ben sabah kalkip ilk isim ona bakiyorum..birbirimizle paylasiriz karsilastirirz hem..ben kullanan baska kisi bulamadim karsilastiramadim yani
öyle canım ya haklısın, vakit saat dolmadan olmuyo.alnında yoksa da yok.ve ilkkez bugün şunu düşündüm, ikizlerin (doğsaydılar) 1. Yıldönümünde de ben hala denemelerde olacağım sanırım.yani 19. Ayımda.. Elden bişey gelmiyo ... Aynı eve girmeden bebek istemekte mantıksız ama olmazsa korkusu, yapıpta çekeyimden ağır basmıyor.inş daha çok ümitlerimiz kırılmadan gelirler eşek sıpaları.dediğin de doğru beklerken başka şeyler çıkıyo o dahada sinir bozuyo.. Kendimizi mahvediyoruz ama bi rahat olamıyoruz. Nedendir bilmiyorum dün ve bugün yeniden bu hamilelik konusunu canımı sıkmaya başladı.umarım geçici bi durumdur. Benimde test fobim var.karar veremedim birini alcam ama bakalım hangisini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?