t
aman herkeste dr ve hoca.isteyen istediği kadar emzirir kardeşim.bende sanırım en fazla 1 yaşına dek emziririm.şuan öyle düşünüyorum.emeceğinden de şüpheliyiöm tabi önce hamile kalabilrsem :) nehir ekin doya doya emsin annesini, en güzel bağ, dahası yok ...
canım arayacağım seni, en çok hayalini kurduklarımdan biriydi desem gülebilirsin ama gerçekten öyleydi.nede olsa topiğimizin ilk göz ağrısı :) bide sonrasındaki sesini duyup heyecanını mutluluğunu hissetmek istiyorum kardeş gibi olduk nede olsa :) amin inş hepimizin güzel gönlüne göre olsun herşey, inan bugün değişik duygulara kapıldım 37+3 yazısını görünce.vay be dedim neydik ne olduk :)) inş daha yaş günlerinide teker teker yaşayacağız :) öpüyorum seni ..
Canım, duygusal olman çok normal. Beyefendi de abartmış. Belki onların da kayıbı olduysa önceden. Sen üzülme.
Canım eşin ne romantik bir hareket yapmış. İnşallah bu son üzüldüğünüz ay olur. Konuştukları da ne güzel. Eşin destek olmuş, tebrik ediyorum eşini...
bir bucuk sene önce evlendımm hemen hamile kaldım 3. ayda bebegımın kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldımbidaha hamile kalamadımm doktorum sağlıklısın diyior olur diyor ama neden olmadıı ilk gebeliğim çok kolay olmuştuu oysaa
Canım denk gelmemiş de olabilir. Ama düzenli ilişki olduysa bence başka bir doktorun fikrini de al. Rahim filmi filan önerebilir. 3 aylık da geç bir ay. Neden olmuş? Pıhtılaşma testi filan yapmışlar mıydı? Bebeğe pıhtılaşmadan dolayı kan gitmemeiş olabilir...
Nazlım sen de baktıracaktın? Baktırdın mı canım?
kızlar selam umarım iyisinizdir,
bugün bir ablamın kızının doğum günü kutlaması varmış ben onu çarşamba sanıyordum sabah jet hızıyla çıktım bişiler aldım yeni geldim eve. çok yorulmuşam.
günlükten haber var mı?
ceza ve renkliatlas regl oldu mu =?
İyi eğlenceler. Yorma kendini canım. Günlük iyiydir umarım...
Canım, duygusal olman çok normal. Beyefendi de abartmış. Belki onların da kayıbı olduysa önceden. Sen üzülme.
Canım eşin ne romantik bir hareket yapmış. İnşallah bu son üzüldüğünüz ay olur. Konuştukları da ne güzel. Eşin destek olmuş, tebrik ediyorum eşini...
Canım denk gelmemiş de olabilir. Ama düzenli ilişki olduysa bence başka bir doktorun fikrini de al. Rahim filmi filan önerebilir. 3 aylık da geç bir ay. Neden olmuş? Pıhtılaşma testi filan yapmışlar mıydı? Bebeğe pıhtılaşmadan dolayı kan gitmemeiş olabilir...
Nazlım sen de baktıracaktın? Baktırdın mı canım?
İyi eğlenceler. Yorma kendini canım. Günlük iyiydir umarım...
abla ocak şubata kadar süre verdim kendime normal yollarla bebek sahibi olabilmek için bebek oluncada herşeye baktırcam aklımda kalmasın hiç bişi ama olmazsada baktırcam yardımını alıucam o zaman şu kist gidiodur heralde çok kanamam var afedersin ped yetişmio valla
sanırım öyle olduk, topik altüst bugün :) 0 dan sayalım o zman şeker :)adet günlerimizdeyizya kuzum duygusala bağladık bırak hesap kitap işlerini ilk kez çalışıomuşuz gibi düşünelimkendimizi kandıralım ayyy uykum geldi ya laaa
saçmalıom
benden 1 tane daha, benimde ilk gebeliğim korunmalı oldu, şimdi 11. ay pas.ama tek fark eşimle beraber yaşayamıyoruz biz tayinciyiz.geçmiş olsun çok ve inş meleğin çok bekletmez artıkta gelir.çok nazlı demekki seninki de.zaten bu topiğin bebekleri hep nazlı :) her zman bekleriz sohbete.burda umut var bak ...bir bucuk sene önce evlendımm hemen hamile kaldım 3. ayda bebegımın kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldımbidaha hamile kalamadımm doktorum sağlıklısın diyior olur diyor ama neden olmadıı ilk gebeliğim çok kolay olmuştuu oysaa
canım ya saolasın, babayı beklediği aşikar zaten :) valla aslında süper olur, işte o zaman görsel basınıda çağırırız görsünler asıl dostluğu :) öyle gürültülü zorlu ortama can kurban :) hamilelere de ön hazırlık olur :) son şafak yarın belli olur inş topiğimizin umudu :))Olucak Kuşum olucak. Babanız gelsin bi yanınıza, bebiş de o zaman gelecek. Çok sevinirim. Keşke daha uzun görüşebilseydikj. Ama yine görüşürüz ya. Hatta bence bu yaz Bodrum'da kızlar toplantısı yapalımGerçi bebişler gelmiş olur, hamişler de nasıl hamilelik geçirir bilmem ama, bol gürültülü bir ortam olacağı kesin
ellerine sağlık inş hediyeyi güle güle kullanırlarr :)kızlar selam umarım iyisinizdir,
bugün bir ablamın kızının doğum günü kutlaması varmış ben onu çarşamba sanıyordum sabah jet hızıyla çıktım bişiler aldım yeni geldim eve. çok yorulmuşam.
günlükten haber var mı?
ceza olmadi insallah olmaz, kocaman bir sivilcesi vardi en son
kızlar sağolun beni merak etmişsiniz bende çok özledim sizi aklım burdaydı... 1 saattir geçmişi okuyorum yaaa maşallah size...
önce kendimden bahsedeyim lekelenme devam ediyor...dr um yıllık izine çıkmış bende bugün devlet hastanesine gittim...çok şükür kese göründüama kese etrafı bozuk bölge var dedi bildiğimiz üzere, düşüklede sonuçlanabilir yada olmayabilir dedi ilişki yasak zaten öğrendiğimiz günden beri yapmıyoruz...ağır iş yapma bol su iç ilaca devam dedi...allahım sen cümlesinin bebeğini anne babasına bizimkinide bize bağışla diye dua adiyorum zaten nasip değilse biliyoruz sonucunu... yaşadığımız için ama yinede allah göstermesin kimseye diyorum...kan, idrar, guatr ve kan uyuşmazlığı testleri normal çıktı bakalım hayırlısı inşallah....
polisler sürekli heyecan ve olumsuzluk içindeler malesef..kocam dövüyor gel,paramı çaldı gel,komşumdan şikayetçiyim gel..eşimde memnun değil ama ne yapacak ekmek kapısı..ohh ne güzel oldu bu ingilizce dersleri ya, seni ara ara görebiliyoruz gün içerisinde :) off sende patlamaya hazır bomba olmuşsun hee( valla nazlım lonelines sen renkliatlas , birinizden mutlaka umutluydum inş bu ay son olsun, ee peki kasımda tedaviye başlayacakmısın ? teşekkür ederim hırsız içinde.aklıma sen geldin biliyomusun .neden dersen ? eşin polis ya.. gerçekten zor meslekmiş ya, adam aynı heyecanı yaşadık.biz sadece 1 kez yaşadık onlar kimbilir gecede kaç kere yaşıyolar.Allaha emanetler valla.Allah kötülüklerden esirgesin inş hepsini/hepimizi.
keşke olmasan hala umut varsa (
bugün özellikle inş iyi oluruz :)
candasım sayfa 3 ten beri varız:)acaba diyorum bende mi atlasınkinden alsam.ömürlükmüş.hazır ümidimde yokken epeyce bi kullanırım ben onu.verdiğm paranın karşılığını alırım yani :) sabah akşam yaparım hem :) napsam ki acaba ? ne derdin atlascım seninde fikrini alayım şeker ? hadi bakalım nazlım hangimiz kazancaz :)) ama ben iddaasız yarışmacılardanım biliyosun.ve hiç unutmam ki burda ceza ilk sorduğunda acaba hangimiz hamile kaşcaz diye, 1. ben olabilirim demiştim.hani korunmalıydık ikizdi filan ayağına :) ama allah dedi ki benburdayım benim iznimi almadan konuşursan al işte bekletirim seni böyle :) yazışmaya başlayalı neredeyse 1 yıl olacak yahatta 6 kasımda kürtajımın 1. yılını hüsranla kutlayacağım
olmadım ,olmakta is-te-mi-yo-rummmmmmkızlar selam umarım iyisinizdir,
günlükten haber var mı?
ceza olmadi insallah olmaz, kocaman bir sivilcesi vardi en son
polisler sürekli heyecan ve olumsuzluk içindeler malesef..kocam dövüyor gel,paramı çaldı gel,komşumdan şikayetçiyim gel..eşimde memnun değil ama ne yapacak ekmek kapısı..
candasım sayfa 3 ten beri varız:)
olmadım ,olmakta is-te-mi-yo-rummmmmm
söndü sivilcem yaaaa.....kurabiyelerden bende istiyom..karnım acıktı birden..çiçek olayıda güzelmiş
günlükcüm aman dinlen canım...kalbini ferah tut..bişeycik olmayacak Allahın izni ile...
chnb bütün doktorları kapmışsın canım:)
miniklervar mı bi belirti?
kizlar kusura bakmayin canlarim merak ettirdm sizi.sayfalar okadar ilerlemiski oku oku zor dayandim :)
ben iyiyim sukur arkadasimdayim hala.. hellom arkadasim hamile oldugumu biliyor . bura=daki tek samimi arkadasim sirdasim diyebilirz.. kocam ve ondan baska kimse bilmiyor simdilik..
renkliatlascim regli olmussun . kocanda ne guzel surpriz yapmis sana.. canim heryerde anlatma kocani(bize anlat tabi :))) valla nazar deger masallah 41 kere masallah.. cok sanslisin gercekten seni bukadar cok sevenbir kocan var. sizin sevginiz cok buyuk rabbim bu sevgiye hic merak etme kucuk bir sipacik verecek..cicege bende bayilirim hele hele ev ciceklerine..esime alalim diyorum ne gerek var diyor ben diyorum zaten benimkinin adi ''ne gerek var Ahmet''..
nazlicim insallah bu ay son kirmizilariniz olur. test icinde 2-3 ay bekleyecekmissin. insallah canim hayirlisi olsun ama ben chnb ablami dinle derim once yaptirmakta fayda var..test icinde canim bence ovulasyon testi guzel.. bende kullandim 2.ay hamile kaldim bildigin gibi.. ben memnun kaldim yani.. ilk bastan cok tereddutluydum senin gibi.. alsam mi almasam mi? beni strese sokar falan diyee. ama mennun kaldim canim tavsiye ederim .. CAndasim sende allll...
Candasim iyiyim canim sen nasilsin.. ben arkadasimdayim giremiyorum nete ..girince baya uzun kaliyorum sayfalarda o yuzden arkadasim benimle ilgilen diyor. sizden iyi olmasin cok tatlidir. 2 de cocugu var.. kucugu 3 yasinda.. bu arada bebek aslan olmasin niye istemiyon kiz..:)) aslanlar cok mizmiz oluyolar kiz cocuklari ama ben esimede diyorum obur ay olsaydi aslan olacakti ama insallah saglikli olsunda hangi burc olsun farketmez canim degilmi.. avatarda yakiyo candascim ahh ahh kocam hamile oldugumu ogrenmeden once yani tarihi bile hatirliyorum en son iliski tarihimiz 16 ekim.. o gunden sonra bana elini bile surmuyor. doktora gidene kadar da surmeyecekmis. bende surmezsen gezmeye giderim dedim.. kactim buralara :))) valla benimde atlayasim var kocama gunluk gibi:))
chnb ablacim randevulari almissin insallah umdugunuz sekilde hersey cok guzel olur
hellom ciciler almissin masallah gule gule giysin yigenin..sagolasin beni sormussun bende simdilik anormal bi durum yok bulanti falanda yok..bakalim insallah bayramdan sonra dr gidelim ne diyecek.. bizde seni seviyorum bacim
gunlukcum doktora gitmekle iyi yapmissin..en azindan bi onlem alirlar belki.. insallah bebisimiz sagsalim tutunacak annecigine.. hellonun dedigi gibi soda ic bide cayina karanfil at olurmu .. ben cok icemiyorum soda sevmiyorum ama zorla bi tane icmeye calisiyorum..canim dikkat et kendine..
cezacim hala gelmemis kirmizilar insallah hic gelmezler canim batin neydi kacirdim ben...bu ay kirmizilari gormemen icin dua edicem insallah bebis gelsin :))
senemcim yarin belli olacak masallah nartanemiz geliyor insallah hayirlisiyla cok coooook heyecanli yaaaa..dogum sureci insallah cok iyi gecer dularimiz seninle canim
loneliness, dr. alp kizlar siz nasilsiniz? insallah kimseyi atlamadim opuyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?