Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nuraycığım canım iyisin çok güzel sevindim canım benim bizde iyiyiz şükür...arkadaşına selamlar...

bayramdan sonra pıt pıtları bile duyacağız inşallah canım...iyi geceler ben yatıyorum canım öptüm seni...

aaaaa ben candasin hirsiz olayini atladim coook gecmis olsun canim yaa cana gelecegine mala gelsin ama bide arkadan toplamasi yok mu degil mi? olsun canim yaa size bisi olmamis sukur.. pis herifler gozleri milletn malinda.. Allahtan fazla esyaniz yokmus degerli olarak..altinlari bankaya koymakta cok akillica ben olsam evde saklardim herhgalde..tekrar cok gecmis olsun canim

gunlukcum sanada cok gecmis olsun .. kayinbaban insallah tez zamanda iyilesir tansiyon falan varmiydi omu neden olmus? canim yaa dertler hic bitmiyor valla.. annecigimiz fazla uzulmesin ..bencede simdilik bisi soylemeyin insallah soyle 2-3 ayimizi devirince soyleriz gule oynaya :)) sende icini ferah tut canim topigimizde hic bir kotu hamilelik olmadi.. insallah bizede guzel bir hamilelik geciricez opuyorum

Canım iyi olacak her şey. Kayınpederine üzüldüm ama oralarda fazla da yorma kendini. Eşin yurtdışına çalışmaya mı gidecek canım? Bebişi sevme konusunda da bizler malesef o hisleri yaşıyoruz.

Bana gelince ben tıbbi konularda pek bilgili değildim. Ama her kayıp bana yeni konularda birçok şey öğretti. İnşallah artık yeni şeyler öğrenmeme gerek kalmaz. Öpüyorum canım seni..

Günlük nasılsın canım?

Bu arada ben bir de Femicalde riskli gebelik uzmanına darandevu aldım kızlar... Hiç durmuyorum...
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. hangi gün gidiyorsun istanbula, ve randevuların hangi gün?
femicali ilk defa duydum. tıp merkezi mi hastane mi?
benim de bu ay kesin pas. sancılarım geliyo ara sıra.

günaydın kızlar çok mutsuzum erken kalkmaktan nefret ediorum

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. hangi gün gidiyorsun istanbula, ve randevuların hangi gün?
femicali ilk defa duydum. tıp merkezi mi hastane mi?
benim de bu ay kesin pas. sancılarım geliyo ara sıra.

Canım cumartesi akşam gideceğiz. Şişli Memorial'e 10 kasım da, Femicalde yüksek riskli gebelik uzmanı Doç. Dr. Arda Lembet'e 12 kasımda gidiyorum. Femical Klinik olarak geçiyor. Bu arada ben de bugün 28 günde adet oldum. Kürtajdan sonra hep 34 gibi olmaya başlamıştı. Yalnız bir ay 28 de olmuştum. Yine 28 günde olmuş oldum. Buna bile sevindim. Geriye atınca yumurtlama da yavaşlama mı oldu diye üzülmüştüm. Fsh'a mı baktırayım derken yine 28 günde oldum. Candaş, Nazlım, Renkliatlas, ben adetliyiz bu aralar. İnşallah Ceza ve sen listeye eklenmezsin...

Nazlım akşamını düşün mutlu ol...:))

ablacım ya akşamda geç yatcam mecbur babası ölen bi arkadaşım vardı onun babasının 40 ı oldu duası var bu akşam yatış saati geç olacak yine ondan eve gidip erken yatarım hayalleri kuramıorum malesef sen ne arıyon bu saatte:)

Canım ilk 2saatim boş. Şimdi çıkacağım evden. Bakayım dedim. Adet oldum ya 28 günde. Bu mutlu haberimi :)) paylaşayım dedim. Bari 28 günde olabilsem diyordum oldum:))

Canım ilk 2saatim boş. Şimdi çıkacağım evden. Bakayım dedim. Adet oldum ya 28 günde. Bu mutlu haberimi :)) paylaşayım dedim. Bari 28 günde olabilsem diyordum oldum:))
oy maşallah hadi ilk adımı attın ablacım düzenli adetler temiz tahlil sonuçlarıda çıkacak inşallah gerisi gelecek bu topikde herkes kucaana bebeişini alacak inşallah cezadan güsel haber alsak bari minkilerle onlar kjaldı bi bide loniess var sanırım

Evet Minikleri atlamışım. İnşallah canım. Her isteyen yaşasın bu güzel duyguyu.Kaybedilenden bebekten sonra yaşanan annelik duygusu daha yoğun, yaşayan bilir... Bir yaşayan olarak.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...

amin ablacım umut dolu bakmak istiyorum senemin bebeğni bekliorum heycanla umudumuz nar tanemizi o doğsun sağ salim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bize uğur getirecek inanıyorum

öncelikle herkese gunaydin ..gecmise bi cevap yazayim dönecem bugune

gunlukcum insallah bebisin tutunacak..bol bol dua edelim insallah bisey olmaz..rabbim ve melekleri yardim etsin minnosuna...bizim umutlar kaldi kasima hayirlisi allahtan bereketi bizden

ah canim valla gel beklerim..kurabiyede ikram ederim ne istersen artik..sivilcenin sönmesini kutlariz
evet nuraycim herkese anlatmiyorum cok özel seyler burda yaziyorum..ama benim esimde gercekten öyle cok dusunceli degildi, anca kivama getirdim.. yalniz ben uzuldugumde böyle cok hassaslasiyor cicek almasa bile beni rahatlatiyor sözleriyle..cicek olayinda yeni yeni kivama geldi mutlu oldugumu görunce aliyor artik dun dedim cicegi cok sevdim dedim bak nasilda aciverdi,sahibini sevdi bu cicek dedim, seni mutlu ettiyse vazifesini yapti demektir.onun vazifesi seni guldurmekti dedi..ben ciceklerle öyle kendi kendime konusuyorum insanmis gibi, esimle hic bir arada yasamadigimizdan huyumuzu suyumuzu yeni yeni ögreniyoruz ,o da yeni yeni ögreniyor beni..

ne geregi var ahmeti de esefle kiniyorum , en kisa zamanda seni mutlu eden bir cicek almasini temenni ediyorum..

canim sen iyisindir insallah cok karsilasamiyoruz ama merak ediyorum..cok dikkat et kendine, karanfil mutlaka at cayina...chnb yazmis ananas ve armutta dogal progesteron varmis , bacim amerikada coktur ananas cik cik al cik cik al ihmal etme..hadi bakalim su 3 ayi atlat gerisi viz gibi gelir gider...öpuyorumm nazar boncugunuda unutmayak

chnb randevu aldigini okudum dun aksam ama yazamadim , meraklandim son durumlar nedir?

kiz nazlim ne yapiyon bacim ... ben dun gece hic uyuyamadim yaa allahim ne kanamak ne kanamak inanki sabah kalktim esime dedim ki ben kendime ultra primanin uysunda buyusun bezinden alacam altini kuru tutanlardan ..sabaha kadar döndum altim islak cis etmis gibi.. degistiriyom fayda etmio valla...

dun ne oldu kurabiye yapacam dedim ya kalktim yaptim..saat 2.30 gbiydi , bide ramazanda yaptigim yogurtlu tavuk corbasi var onu yaptim erkenden..normalde esim gelmeden 1 saat önce yaparim yemekleri bu kez erken yapi verdim...oturdum öyle uzandim telefonum caldi, yakinlarimda oturan bi abla sizin ordan geciyordum dedi evin nerde ne yapiyrsn musaitmisin dedi ..aa dedim musaitim ben cikip seni aliyim dedim gittim aldim..12 yasinda oglu var 4 yasinda kizi bide yeni bebegi oldu daha 40 gunluk felan..evime nese geldi kurabiyeler bir bereketli olmus cocuklar yediler bi ton sonra yanlarinada koydum..aciktik dediler corbamida ictiler misafir bereketiyle gelirmis..corba bir artti sormayin esime bugun ögle icin termosa bile koydum corbadan gönderdim.. kurabiyelerde acaip artti..evime bereket geldi ne bereketli cocuklari varmis masallah..Allah hepimize öyle bereket getiren cocuklar nasip etsin..

esime de dedim misafirim geldi diye....o da isten gelirken icinden diyormus ki insallah bana kurabiye kalmistir felan diyormus.. geldi direk firini acti anaa ne kadar bereketli bunlar dedi artmis dedi... ya dedim en azindan cocuklar 15 tane felan yediler cok guzel oolmuss sema teyze diye diye yediler ..yanlarinada koydum bi 10 tane felan hala o kadar cok var ki ..inanin bende sasirdim

kuzum günaydın misafir bereketiyle gelirmiş ne güsel evine renk gelmiş bizede misafir gelio yemek yapıom telaşlanıorum yetmicek diye her seferinde herkes tıka basa doyduunu sölüo ama yine artıyo yemekler ya ben yemekleri çok güzel yapıorum ama bu pasta börek işini beceremiorum eiimde çok sever ama adamcaaz yiyemio yapamıorum çünkü adetim devam edio kuzum benim 6.günüm test sipariş vercem bugün yarın alırım adetin 10.günü başlarım yapmaya 20 adet söledim test

ablacım hoşgeldin geçmiş olsun takma kafana bu sefer herşey güzel olacak atalım kafamızdan olumsuzlukları:)bi kez talihsizlik yaşadık diye hep aynısı olmucak ama dimi:)allahıma emanet yavruccunn sen dinlen bol bol dikkat et sadece

ay ne cabuk gelmisisin 6. gune zaman ne cabuk geciyor..bende hemencek gelsem yumurtlamayaa...kiz sen tarifleri iyi yerden almiyor musun ki? pasta börekte tarif cok önemli cunku...
insallah ovulasyon testleri ugurlu gelir sana..bende preseed jel alacam , esim alalim öyle deneyelim dedi..esime keciboynuzu pekmezi felan bulayim diyorum ama isvecte nerde buluruz bilmem.bu hafta biyerlere cikacaz arkadaslarla onlara sorarim bakariz bi yerlerde mutlaka olmali kendim icinde incir felan alayim demi baska ne vardi kadinlar icin?

bebeğimmm ben sana yollarım keçi boynuzu istiyosan ayıp ettin ciddiyim bak bulamazsan söle bursada aktar çok en iyisini bulurum ben sana üzülme yeterki kıyamammmm valla 6 gün oldu bile kaldı 24 gün:)24 günde nolcaksa olcak ya benitiraf ediorum denemedim bile kek börek yapmayı :)off sevmiom napayım

tesekkur ederim tatlim..bakacam olmadi esimle turk marketi var cok uzak bi yerde ama gitmeye raziyim yalvaririm rinkebye gidelim diye ordan nefret ettigimi biliyor en son gittigimizde bi daha asla kimse beni buraya getiremez demistim her yer arap kiyafetli adamlar , afrikalilar hintliler felan kayniyo ,tuhaf biyer cok korkmustum simdi mecbur giderim kiz yeter ki bebemiz olsun

gecen sene gittigimizdede canim ben hamistim , canim köfte felan ciger felan istemisti mecbur helal et almak icin gittik o zamanda bebis icin gittiydik..bi arkadasim var ona anlatmistim o da dediiki abooww kizzz ordaki afrikali zencilere cok bakmasaydin valla bebegin afrikalilara benzer demisti ay ne gulduk psikoza girmistim ay zenci olursa bebegim felan diye

kiz sevmeden yapinca guzel olmaz zati...benimde keklerim pek iyi olmaz cok kabarmiyo kekim.. ama buharli pisiricim var onda cikolatali sufle yapiyorum super oluyor kesince icinden cikolata akan kek var ya ...ama sadece buharli pisiricimde oluyor öyle kurabiyelerim böreklerim hamur islerim guzel olur..meyveli tart yaparim genelde kek yerine..ama en son bi kek tarifi almistim yas pasta yaptim o kekten cok guzel sunger gibi olmustu..bende cok deniyorum tarifleri en iyisini bulana kadar..

sen hangi marka aldin testleri? bende hatirlarsan agustosta almistim bosuna gitti valla 50 lira vermistim 5 teste

anam pek güzel anlatmışın canım çekti beeeeeeeeee bende hazır tatlı alayım akşam bari:)ya egens diye bi marka 1 lira tanesi kalme tip kaset tipi filan diil strip olanlardan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…