- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.781
teşekkür ederim canlarım evet bende inanıyorum allahın izniyle hiç birşey olmayacak bebeğime bebeklerimize...
evet senemim ben hazırladım teyzeleri tutsunlar artık bebişimi:))
hellom, canım benim yaa ben sana hiç iş yaptırırmıyım sen koskocaaaaa çınarın annesisin sonra ne der oğluşumuz bizeee keşke yakın olsaydıkta yapsaydık pasta börek yemek ne varsa çayda demleyip sabah oturuuuuppp akşama kadar sohbet edip yiyip içseydik ya keyifli keyifli ne güzel olurdu...
chnb, ne güzel ben senin bu araştırmacı ruhunu görünce umuda yolculuğun sonunna yaklaşıyormuşsun hissiyle içim kıpır kıpır oluyor canım...allah gönlünüze göre versin canım...progestan kullanıyorum canım çok şükür azaldı sayılır...
candaş, az önce unuttum yazmayı gülüm geçmiş olsun yaa bende yaşadığım için biliyorum bir süre tedirgin oluyorsun eve girerken yatarken 10 defa kontrol ediyorum kapıyı camı hala daha:)) çok geçmiş olsun canım allah öyle insanlara fırsat vermesin inşallah...
ceza, gelmesin kuzum gelmesin o kırmızılar...pepenin kırmızıları çoğalıyor çizgi filmdeki şarkı ver pepeye kırmızılarını çoğalsın onun olsun anacığım:))
kızlar bende bu bir kaç gündür hem bu lekelenmeler falan derken çok moralim yerinde değildi pazar günüde kayınbabam beyin kanaması geçirdi önceden bahsetmiştim 5 ay öncede ayağı kırılmıştı düzeldi sayılırdı ama şimdi birde bu çıktı yoğun bakımda şu anda daha kaynanamlardan kimsenin haberi yok bebekten...hellom sen demiştin sanırım kimse ahım şahım sevinemiyor bebeğine aynen öyle oldu canım hem korku kaygı lekelenme derken allaha şükür iyiyiz ama işte...bide eşimi 2 hafta çnce görüşmeye çağırmışlardı yurt dışı işi için bugün aramışlar bayram sonrası gidilecek diye bende eşime dedim hayırlısı neyse o olsun sen ne istiyorsan öyle yap bakalım zaman gösterecek herşeyi...bebek için eşim doğru düzgün sevemiyor bile diyoki şöyle 3-4 aylık olsun öyle sevinelim sevelim nazar değiyor...allah bu süreci en iyi şekilde atlatmamızı nasip etsin inşallah...
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. hangi gün gidiyorsun istanbula, ve randevuların hangi gün?Günlük nasılsın canım?
Bu arada ben bir de Femicalde riskli gebelik uzmanına darandevu aldım kızlar... Hiç durmuyorum...
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. hangi gün gidiyorsun istanbula, ve randevuların hangi gün?
femicali ilk defa duydum. tıp merkezi mi hastane mi?
benim de bu ay kesin pas. sancılarım geliyo ara sıra.
canım cumartesi akşam gideceğiz. şişli memorial'e 10 kasım da, femicalde yüksek riskli gebelik uzmanı doç. Dr. Arda lembet'e 12 kasımda gidiyorum. Femical klinik olarak geçiyor. Bu arada ben de bugün 28 günde adet oldum. Kürtajdan sonra hep 34 gibi olmaya başlamıştı. Yalnız bir ay 28 de olmuştum. Yine 28 günde olmuş oldum. Buna bile sevindim. Geriye atınca yumurtlama da yavaşlama mı oldu diye üzülmüştüm. Fsh'a mı baktırayım derken yine 28 günde oldum. Candaş, nazlım, renkliatlas, ben adetliyiz bu aralar. Inşallah ceza ve sen listeye eklenmezsin...
Nazlım akşamını düşün mutlu ol...:))
ablacım ya akşamda geç yatcam mecbur babası ölen bi arkadaşım vardı onun babasının 40 ı oldu duası var bu akşam yatış saati geç olacak yine ondan eve gidip erken yatarım hayalleri kuramıorum malesef sen ne arıyon bu saatte:)
oy maşallah hadi ilk adımı attın ablacım düzenli adetler temiz tahlil sonuçlarıda çıkacak inşallah gerisi gelecek bu topikde herkes kucaana bebeişini alacak inşallah cezadan güsel haber alsak bari minkilerle onlar kjaldı bi bide loniess var sanırımCanım ilk 2saatim boş. Şimdi çıkacağım evden. Bakayım dedim. Adet oldum ya 28 günde. Bu mutlu haberimi :)) paylaşayım dedim. Bari 28 günde olabilsem diyordum oldum:))
oy maşallah hadi ilk adımı attın ablacım düzenli adetler temiz tahlil sonuçlarıda çıkacak inşallah gerisi gelecek bu topikde herkes kucaana bebeişini alacak inşallah cezadan güsel haber alsak bari minkilerle onlar kjaldı bi bide loniess var sanırım
evet minikleri atlamışım. Inşallah canım. Her isteyen yaşasın bu güzel duyguyu.kaybedilenden bebekten sonra yaşanan annelik duygusu daha yoğun, yaşayan bilir... Bir yaşayan olarak.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...
kızlar sağolun beni merak etmişsiniz bende çok özledim sizi aklım burdaydı... 1 saattir geçmişi okuyorum yaaa maşallah size...
önce kendimden bahsedeyim lekelenme devam ediyor...dr um yıllık izine çıkmış bende bugün devlet hastanesine gittim...çok şükür kese göründüama kese etrafı bozuk bölge var dedi bildiğimiz üzere, düşüklede sonuçlanabilir yada olmayabilir dedi ilişki yasak zaten öğrendiğimiz günden beri yapmıyoruz...ağır iş yapma bol su iç ilaca devam dedi...allahım sen cümlesinin bebeğini anne babasına bizimkinide bize bağışla diye dua adiyorum zaten nasip değilse biliyoruz sonucunu... yaşadığımız için ama yinede allah göstermesin kimseye diyorum...kan, idrar, guatr ve kan uyuşmazlığı testleri normal çıktı bakalım hayırlısı inşallah....
nuray canım iyi gezmeler sana...umarım herşey yolundadır...
chnb, hayranım sana canım yaa bu randuvular hayırlara vesile olsun canım benim inşallah sağlıklı bir evlat getirsin sonucunda sana...
hellom, iyi eğlenceler canım...ciciler aldığın kişiyi sevindirmiştir ne güzel...
candaş, bu çok ateşli olmuşyaa ablan ateşli biri olaraktan bu aralar bizde duraklama iştahımı açtın vallahi kocama saldırasım geldi:)) canım benim tayin olmadı inşallah ekimde buluşma olur canım üzülme...
ceza,ceza sivilceli ceza:)) güldürdün beni yaa kuzum o sivilcelerden bende bu ayda vardı takılma inşallah senden güzel haberi alırız...
renkliatlas, canım umutlar diğer aya kalmış...hayırlısı...eşinin söylediklerini okuyunca gözlerim doldu yaa ayy ne güzel şeyler söylemiş benim eşimin düşünceleride aynı...allah hayırlı evlat versin canım cümlesine bizede...
nazlım, gülüm o kistlerden ne çektim biliyorsunuz ben soğan kürü kullanmıştım sonrada bebiş geldi ...sizin içinde hayırlısı olsun canım benim...
lonelines, yeni açılan yere gitmeden inşallah bebişin kendiliğinden gelir canım benim öyle istiyorumki sizdende bu haberi duymak...
senem, canım ayy yarın gün belli oluyormuş canım allah hayırlı doğum versin...sabırsızlıkla bizde bekliyoruz nehir hanımı görmeyi sağlıkla gelsin kucağına canım benim...göbek olayına gelince öyle bir güdüyorki canım yengem bekarlıktaki kilosuna döndü göbek yok ve 2 yiğenim varki o dikkat etti sende dikkat etmişsin kıskançlıklarından artık neremize saldıracaklarını şaşırdılar....
pileo, nasılsın canım..
minikler sende ne var ne yok canım....
melek, hayırlı olsun gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah....
unuttuğum yoktur inşallah kızlar unuttuğum varsada kusura bakmayın çokda yorgunum bugün...
bu arada hellom bizde seni çok seviyoruz....
hepinizi gerçekten bir kardeş gibi içten seviyorum kızlar...öptüm hepinizi....
polisler sürekli heyecan ve olumsuzluk içindeler malesef..kocam dövüyor gel,paramı çaldı gel,komşumdan şikayetçiyim gel..eşimde memnun değil ama ne yapacak ekmek kapısı..
candasım sayfa 3 ten beri varız:)
olmadım ,olmakta is-te-mi-yo-rummmmmm
söndü sivilcem yaaaa.....kurabiyelerden bende istiyom..karnım acıktı birden..çiçek olayıda güzelmiş
günlükcüm aman dinlen canım...kalbini ferah tut..bişeycik olmayacak Allahın izni ile...
chnb bütün doktorları kapmışsın canım:)
miniklervar mı bi belirti?
evet nuraycim herkese anlatmiyorum cok özel seyler burda yaziyorum..ama benim esimde gercekten öyle cok dusunceli degildi, anca kivama getirdim..kizlar kusura bakmayin canlarim merak ettirdm sizi.sayfalar okadar ilerlemiski oku oku zor dayandim :)
ben iyiyim sukur arkadasimdayim hala.. hellom arkadasim hamile oldugumu biliyor . bura=daki tek samimi arkadasim sirdasim diyebilirz.. kocam ve ondan baska kimse bilmiyor simdilik..
renkliatlascim regli olmussun . kocanda ne guzel surpriz yapmis sana.. canim heryerde anlatma kocani(bize anlat tabi :))) valla nazar deger masallah 41 kere masallah.. cok sanslisin gercekten seni bukadar cok sevenbir kocan var. sizin sevginiz cok buyuk rabbim bu sevgiye hic merak etme kucuk bir sipacik verecek..cicege bende bayilirim hele hele ev ciceklerine..esime alalim diyorum ne gerek var diyor ben diyorum zaten benimkinin adi ''ne gerek var Ahmet''..
nazlicim insallah bu ay son kirmizilariniz olur. test icinde 2-3 ay bekleyecekmissin. insallah canim hayirlisi olsun ama ben chnb ablami dinle derim once yaptirmakta fayda var..test icinde canim bence ovulasyon testi guzel.. bende kullandim 2.ay hamile kaldim bildigin gibi.. ben memnun kaldim yani.. ilk bastan cok tereddutluydum senin gibi.. alsam mi almasam mi? beni strese sokar falan diyee. ama mennun kaldim canim tavsiye ederim .. CAndasim sende allll...
Candasim iyiyim canim sen nasilsin.. ben arkadasimdayim giremiyorum nete ..girince baya uzun kaliyorum sayfalarda o yuzden arkadasim benimle ilgilen diyor. sizden iyi olmasin cok tatlidir. 2 de cocugu var.. kucugu 3 yasinda.. bu arada bebek aslan olmasin niye istemiyon kiz..:)) aslanlar cok mizmiz oluyolar kiz cocuklari ama ben esimede diyorum obur ay olsaydi aslan olacakti ama insallah saglikli olsunda hangi burc olsun farketmez canim degilmi.. avatarda yakiyo candascim ahh ahh kocam hamile oldugumu ogrenmeden once yani tarihi bile hatirliyorum en son iliski tarihimiz 16 ekim.. o gunden sonra bana elini bile surmuyor. doktora gidene kadar da surmeyecekmis. bende surmezsen gezmeye giderim dedim.. kactim buralara :))) valla benimde atlayasim var kocama gunluk gibi:))
chnb ablacim randevulari almissin insallah umdugunuz sekilde hersey cok guzel olur
hellom ciciler almissin masallah gule gule giysin yigenin..sagolasin beni sormussun bende simdilik anormal bi durum yok bulanti falanda yok..bakalim insallah bayramdan sonra dr gidelim ne diyecek.. bizde seni seviyorum bacim
gunlukcum doktora gitmekle iyi yapmissin..en azindan bi onlem alirlar belki.. insallah bebisimiz sagsalim tutunacak annecigine.. hellonun dedigi gibi soda ic bide cayina karanfil at olurmu .. ben cok icemiyorum soda sevmiyorum ama zorla bi tane icmeye calisiyorum..canim dikkat et kendine..
cezacim hala gelmemis kirmizilar insallah hic gelmezler canim batin neydi kacirdim ben...bu ay kirmizilari gormemen icin dua edicem insallah bebis gelsin :))
senemcim yarin belli olacak masallah nartanemiz geliyor insallah hayirlisiyla cok coooook heyecanli yaaaa..dogum sureci insallah cok iyi gecer dularimiz seninle canim
loneliness, dr. alp kizlar siz nasilsiniz? insallah kimseyi atlamadim opuyorum herkesi
kuzum günaydın misafir bereketiyle gelirmiş ne güsel evine renk gelmiş bizede misafir gelio yemek yapıom telaşlanıorum yetmicek diye her seferinde herkes tıka basa doyduunu sölüo ama yine artıyo yemekler ya ben yemekleri çok güzel yapıorum ama bu pasta börek işini beceremiorum eiimde çok sever ama adamcaaz yiyemio yapamıorum çünkü adetim devam edio kuzum benim 6.günüm test sipariş vercem bugün yarın alırım adetin 10.günü başlarım yapmaya 20 adet söledim testesime de dedim misafirim geldi diye....o da isten gelirken icinden diyormus kiinsallah bana kurabiye kalmistir felan diyormus.. geldi direk firini acti anaa ne kadar bereketli bunlar dedi artmis dedi... ya dedim en azindan cocuklar 15 tane felan yediler cok guzel oolmuss sema teyze diye diye yediler ..yanlarinada koydum bi 10 tane felan hala o kadar cok var ki ..inanin bende sasirdim
kuzum günaydın misafir bereketiyle gelirmiş ne güsel evine renk gelmiş bizede misafir gelio yemek yapıom telaşlanıorum yetmicek diye her seferinde herkes tıka basa doyduunu sölüo ama yine artıyo yemekler ya ben yemekleri çok güzel yapıorum ama bu pasta börek işini beceremiorum eiimde çok sever ama adamcaaz yiyemio yapamıorum çünkü adetim devam edio kuzum benim 6.günüm test sipariş vercem bugün yarın alırım adetin 10.günü başlarım yapmaya 20 adet söledim test
ay ne cabuk gelmisisin 6. gunezaman ne cabuk geciyor..bende hemencek gelsem yumurtlamayaa...kiz sen tarifleri iyi yerden almiyor musun ki? pasta börekte tarif cok önemli cunku...
insallah ovulasyon testleri ugurlu gelir sana..bende preseed jel alacam , esim alalim öyle deneyelim dedi..esime keciboynuzu pekmezi felan bulayim diyorum ama isvecte nerde buluruz bilmem.bu hafta biyerlere cikacaz arkadaslarla onlara sorarim bakariz bi yerlerde mutlaka olmalikendim icinde incir felan alayim demi baska ne vardi kadinlar icin?
bebeğimmm ben sana yollarım keçi boynuzu istiyosan ayıp ettin ciddiyim bak bulamazsan söle bursada aktar çok en iyisini bulurum ben sana üzülme yeterki kıyamammmm valla 6 gün oldu bile kaldı 24 gün:)24 günde nolcaksa olcak ya benitiraf ediorum denemedim bile kek börek yapmayı :)off sevmiom napayım
anam pek güzel anlatmışın canım çekti beeeeeeeeee bende hazır tatlı alayım akşam bari:)ya egens diye bi marka 1 lira tanesi kalme tip kaset tipi filan diil strip olanlardantesekkur ederim tatlim..bakacam olmadi esimle turk marketi var cok uzak bi yerde ama gitmeye raziyimYalvaririm rinkebye gidelim diye Ordan nefret ettigimi biliyor En son gittigimizde bi daha asla kimse beni buraya getiremez demistim Her yer arap kiyafetli adamlar , afrikalilar hintliler felan kayniyo ,tuhaf biyer cok korkmustum Simdi mecbur giderim kiz yeter ki bebemiz olsun
Gecen sene gittigimizdede canim ben hamistim , canim köfte felan ciger felan istemisti mecbur helal et almak icin gittikO zamanda bebis icin gittiydik..bi arkadasim var ona anlatmistim o da dediiki abooww kizzz ordaki afrikali zencilere cok bakmasaydin valla bebegin afrikalilara benzer demisti Ay ne gulduk psikoza girmistim ay zenci olursa bebegim felan diye
Kiz sevmeden yapinca guzel olmaz zati...benimde keklerim pek iyi olmazCok kabarmiyo kekim.. Ama buharli pisiricim var onda cikolatali sufle yapiyorum super oluyor kesince icinden cikolata akan kek var ya ...ama sadece buharli pisiricimde oluyor öyle Kurabiyelerim böreklerim hamur islerim guzel olur..meyveli tart yaparim genelde kek yerine..ama en son bi kek tarifi almistim yas pasta yaptim o kekten cok guzel sunger gibi olmustu..bende cok deniyorum tarifleri en iyisini bulana kadar..
Sen hangi marka aldin testleri? Bende hatirlarsan agustosta almistimBosuna gitti valla 50 lira vermistim 5 teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?