Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

he cnm dun aksam yaptım tekrar cizgi daha da koyulaştı ben tamamım artık emme 19 nisana kadar bii aksilik cıkmazsa o tarihte doktora gidiip ilk aşamayı aşana kadar teyakkuzdayız işte kesesi bebişimizde ancak gozukur cunku gecen seferkinde cok sıkıntıı yasadım cok doktor dolastım kımı kese yok kımı problem var falan fılan dıe dıe canımı cok sıkmıslardı..hersey normal gıderse ztn 18 nisandan sonra gozukur herseyi dıe dusunuyorum bklm cnmmm artık o zmnı beklerken sizleriin verecegi haberlerle coşacıız burda

inşallah canım tabii böyle kop kop yapamıyoruz hevesleniyoruz sürekli oto kontrol yapıyoruz.
ama inşallah sorunsuz gelecek seninkine ne diyelim senemin bebişi nar tanesi buda nur tanesi mi olsun ne diye seviyorsun valla bu nisan ayı ne kastı bizi ama sonuçları güzel olacak inşallah.
kendine dikkat et herkes allaha emanettt :)
bu hafta gündüz pek giremiyorum nete, bugünde dışarı çıkcam sonra eski iş yerinden arkadaşımın izin zamanıymış filme gideriz dedikodu derken bugünde geçer, bu iki ayda bebek yapamazsam işsizlik çok kafama takılacak sankim, ama hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin bebeler.

valla taf ile ceza 3 ve 4 cülük için çekişiyorlar nisan ayı çokkk ekşın

sağol canım...okunmuş şeker yiyeyim bari öncesinde:)ben ayaklarımı duvara dayayacağım bu sefer
kuzey senem kaç derecelik açı ile kaldırayım ayaklarımısiz iyi bilirsiniz

Valla kuzu, bana işe yarayacak deseler amuda bile kalkardım o ara Ulen düşününce de pek komik oldu yahu Açıkçası koltuğa uzanıp bacaklarımı da sırt yaslama yerine koydum, en az 1 saat yattım. Boşa gitmesin diye. Açı neyin bilmem. Babannem öyle dedi

Tatlım evet, 15 dakika önce kullanıyorsun, zaten talimatlarda yazıyor. İyice yayılması için içeriye... Bence 11-13-15-17 iyidir. Bir de mutlaka test kullan. Bazı aylar farklı gün de olabiliyor. Düşükten sonra değişiyor ya düzen, emin olursun iyice.
Yok Canım her ilişkide kullansan dayanmazdı. Ben sadece 4 kez kullandım. O da ovülasyona yakın günlerde. Bir de sana tavsiyem, o bahsettiğimiz 11-13-15-17. günlerden önce birkaç gün cinsel ilişki olmasın, sağlıklı spermler üretilsin. Doktorlar öyle öneriyor genelde.

Oy oy oy oyyyyyyy! Şen topingin şen üyeleri nerde bugün yahu? Biriniz gelip cevap yazmadıkça ben hepinizi nasıl hayal edeceğimi biliyorum sanırım. İpucu veriim : Duvar-yastık-kahkaha krizi

naber senemciim nasıl gıdıo cnmm kahverengi leke falan oldumu ?aslında takılcak bişey değil yaa ...kocam soruyoo madem dıo yerleşirken kılcal damara denk gelince bu lekelenme akıntı oluoyr nıe kahve nıe kırmızı değil..nıe hakketen

gelirim valla :)) gelincede seni ararım :) bi güzel istanbul turu atarız gerçi kahkahadan yuvarlanarak tur yaparız gibime geliyo ya neyse :)))
Canım ya umutsuz gibi yazıyorum farkındayım ama ilk başlarda çok iddialıydım :) şimdi vakit geçtikçe azalıyuor iddiam :) Eşim yanımda değil ya ondan böyle bi psikolojideyim.Aslında o testler aklımda yapmayada niyetim var ama temmuzde yada mayısta yapmayı düşünüyorum.Temmuzde yıllık izne ayrılcam mayısta da 1 gün izin alcam 4 gün eşimin yanındayım.Bi ihtimal olabilir diye.Ama şimdi tetleri alsamda işe yaramaz ki Mesela opazartsei günü yumurtladığımı düşünelim en geç çarşambaya dek o işin olması gerek ya, mümkün değil ne ben gidebilirim ne de eşim gelebilir.O yüzden hevesim kaçmasın diye bekliyorum şimdilik.Ama sen yinede sietnin adını verirsen kaydederim çünkü mutlaka eninde sonunda alcam o testi ....
dördüncülüğü paylaşalım canım

kupayı beraber kaldıralım
bende Sekizinciliği kaptırmam :)) Bu gidişle 8 olsa şükür diyecem ya :))
evet söyelemden yaşamak zor olacak ama onlara ceza veriyruz :) Hem bide k.validemler biraz laf edecek insanlar Allah korusun 2. de düşerse hastalıklı gözüyle bakabilirler.
Ya eşim yanımda olsa hırs yapcam da AYOK YA ONDANBİRAZ OLURSA FİLAN DİYORUM ;:)
:))) :))
ya biz yaptık cidden gülmektende kırıldık eşimle :)) bide diyo ki istersen salllAYIMDA KAÇMASINLAR :))
Oy oy oy oyyyyyyy! Şen topingin şen üyeleri nerde bugün yahu? Biriniz gelip cevap yazmadıkça ben hepinizi nasıl hayal edeceğimi biliyorum sanırım. İpucu veriim : Duvar-yastık-kahkaha krizi
:))))

bende bugün adet olmuşum hep 30 dan sonra adet olunca lekelenme sandım :) bu ay bbek stresim olmayınca adetimde vaktinde geldi ...

candaşım adet olduğun içinde çok sevindim biliyorsun benim için bulunmaz nimet, kamuda mısın sen?
ben arkadaşın evindeyim sizlerle yazışayım die izin aldım delisn diyorlar, genelde öyle diyor arkadaşlarım :) offff hem belkm bululaşna kadar fotoğraf ekleme yetkimizde olur. çk güzelt olur inşallah.
o zaman eşinin yanına gitmeden 1-2 ay önce başlayalım hem belki o zaman tam günü yakalar nokta vuruşu yaparız, vallahi candaşım mevlam ol dedikten sonra neler neler oluyor. bizede nasip eylesin inşallah.
bende en son ben kalacağım hamile gibi , hatta diyorum kittty şunu yap kitty bunu yap falan zorla hamile kaldıracağız sanki beni taktiklerle.

dün kitap aldım yanıma eşime diyorm şu kitabı bir ver okuyim, allahım ya tipe bak dedi duvara ayaklarımı uzattım dedim ayaklarım uyuştu çok kaldırmışım sanırım hafifde boynum ağrıyor

senem mide bulantısı var mı

taf ateş durumu ne,

pren bugün dr gitcekti bakalm ne diyecek dr, kbb gitcek oradan uğrayacaktı.

ya peki ben 11-13-15-17 diye karar kıldım diyelim 14. günde test pozitif çıktı nasıl olcak??ben o gün ilşki olmazsa çatlarım kaçırmış olmayayım sonra:))bide hangi testi kullandın hangi marka önerirsin??bak kızım olursa senem koyacam adını teyzesi:))

Yok tatlım bir daha olmadı. O gün de zaten silince, çok azıcık bulaşmıştı. Şöyle açıklayayım ; Kahverengi akıntı, eski kanama anlamına geliyor. Hani kan bir süre bekleyince kahverengileşir ya... Kanama çok az olunca akıntıya karışıp inene kadar kahverengileşiyor. Açık kırmızı kanama daha önemli bulunuyor bu durumda. Kanamanın miktarı az olduğunda kahverengi oluyor yani.

taf ateş durumu ne,

Mide bulantısı devam Canım ya. Acayip şeyler istiyor canım sadece. Dünden beri ananas yiyorum, çok iyi geliyor bulantıya. Eskiden de severdim de şimdi ilaç yerine koydum resmen. Bir de sadece ekşi şeyler yiyesim var. Kehanetleriniz tutacak gibi : Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi Sende ne var ne yok?

Canım zaten pozitif çıktıktan sonra 24-36 saat arasında yumurtlama oluyor. Bu testleri her gün aynı saatte yapmaya çalış. Pozitifi görünce dediğim gibi daha yumurtanın çatlamasına var demektir. Yani bir sonraki gün de olsa farketmez. Hem spermler 48 saate kadar yaşayabiliyor. Burada önemli olan, yumurta çatladığında içeride spermin bulunması. Sen zaten bir gün önce ilişkide bulunmuş olduğundan içeride sperm olacak. Yumurta da 24 saat yaşıyor. Gün aşırı ilişki olduğunda biraraya gelmemeleri imkansız.

Test olarak wondfo diye bir marka kullandım. Gittigidiyordan almıştım. 20 tanesi 12 lira mıydı neydi. Ucuz bişey ama iyi çıktı. Yanında da 5 adet gebelik testi veriyordu.
Hımmmmm Senem haa, iyiymiş Başka sorun varsa çekinme

Son düzenleme:

ufacık bebiş neler yaptırtıyor ya

taf ateş durumu ne,

dr gittim canım bu hafta içi olur dedi bakalım bende de adet öncesi belirtileri başladı sanki

Bende 5 aydır ilkkez sevindim valla :) sadece ilk adteimi 28 de olmuştum, diğerleri hep 30 u geçmişti.Bu seferde 29 da oldum.Stres olmayınca reglde rahatladı yani :)

Valla bağımlılık yapıyoruz brbirimize değil mi :) Banada annemler arkadaşlarım gülüyor kk olaylarıma, hele dairedeki arkadaşlarla şef naptığımı kendileri cevaplıyo, kesin kk dadır diye :)

İnş canım bi istanbul gelişimde görüşürüzde fotolarımızıda ekleyebiliriz belki o zaman :)

Aslında iyi fikir ya bu ay ben başlayabilirim testlere, mayısı pas geçmemiş olurum belki.başlıyrum bu ay :)

Yok valla kıtty ım:) ben bu ay senle cezadan umutluyum ya :)) gerçekten bebek sevdasına ne komik hallere düşüyoruz değil mi :))

Ben bide taktk geliştirdim şimdi, akrabalar filan hamile kalamıyomusun demesinler diye ? çocuklu ortamlarda ayyy hiç bana göre değil bu iş ya, başım kaldırmaz benim, en iyisi ben birkaç sene daha erteleyeyim ayağına yatıyorum:) gülüyolar :) Oysaki dilim başka söylüyo diye bilseler, ne derler kimbilir :)

şekercm ayaklarına dikkat et 2. seferde :)))

Son düzenleme:

çok sagol canım yaa valla olsunda dile benden ne dilersen fakat çalışmalara başlıcamda adetimi görmedim bu ay az önce kanda test yaptım çıkmadı hiç adet belirtisi yok acaba kürtajlamı alakalı bişey gerçi 3 ay oldu kürtaj olalı ama doktorumu aradım haftaya bi daha test yap diyo olmazsan ilaç veririm diyo canım sıkıldı yaaa.kadın olmak zor iş vesselamm

fıstıkolar selamlar
taf cım sende çok zor bir şeyi biliyor ve başarıyorsun ateş ölçme yöntemi bu ay tutturamazsam senden bir sürü bilgi isteyeceğim, ovulasyon testi yada dr kontrolü var mı senden taf ?

ateş olayı gerçekten yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek açısından çok faydalı. ben hamile kalmadan önceki ay başlamıştım ateş ölçmeye 2. ateş ölçüm ayında hamile kalmıştı. tabiki ateş ölçmenin yanında ovulasyon testi de kullanıyordum ikisi eş zamanlı yani ateş ölçme konusunda bilgi almak istersen sana yardımcı olurum büyük bir zevklebir keresinde yumurta takibimin yanında ateş ölçmeyi de devam ettirdim. her doktora gittiğimde yumurtam çatlamadı galiba ateşim yükselmedi diye oturuyordum masaya o da kontrol ediyordu USG ile evet çatlamamış diyordu böylece vücudumu da tanımamda yardımcı oldu bu ateş ölçme metodu...:97:

Ooooooh topik hiç boş kalmıyo maşallah Bi heyecan, bi eeekkşıınnn Sıra sen de Taf'ım, gözlerimiz üzerinde topikçek

ay bugün yumurtlamadan sonra 12. günüm sabah ateşim yüksek çıkınca idrar testi yaptım ama silik bile çıkmadı çizgi yani ikinci çizgi yok bakalım yarın ateşim düşüşe geçer 2 güne adetim gelir belim filan da ağırıyor kaç gündür. ama yine de üzülmedim çünkü bu ay kürtajdan sonra ilk defa hormonlarımın düzelmeye başladığını hissettim buna da şükür allah hayırlı zamanda versin inşallah

Son düzenleme:
Kıtty cım :) ay biraz önce yazmyı unutmuşum, kamudayım canım.Ama Kütlerdeyim o yüzden de koçişle ayrı gayrı düştük, tayin alamıyoz (

Son düzenleme:
Kıtty cım :) ay biraz önce yazmyı unutmuşum, kamudayım canım.Ama Kütlerdeyim o yüzden de koçişle ayrı gayrı düştük, tayin alamıyoz (

ah canım ya vallahi billahi herşeyi hayırlısı, ne kadar daha ayrısın ben hiç anlamıyorum o işlerden,
candaş benide kayınvalidem sıkıştırıyor, geçen hafta dedim anneee bu kiloyla hamile kalmak is te mi yorummm diye, bugün kayınvalidemin kızkardeşinin gelini :)))) facede bir resmimin altında yorum paylaşırken yazmış hamilelkte kiloları dert edip bu yüzdeen erteleme diye, kii bu kadının başından kötü bir gebelik geçti. 2.çcocuğunu kucağına aldı 1 kere ne yorum ne bişi hayret ya :) 15 inde eşimin memleketindeyiz yandım ben bir sişe pasiflora içeceğim gitmeden

onlarda haklıda ama bir basitlik var herkesde nedir bu durum bilemedim. gg den aldım senemin dediği markada güzel ben one step almışım ama dur yarın dr gidim eğer testle dr uyarsa satıcıyıda söylerim sana koparsın satıcıya

taf süper buda iyi haber, bakalım benimde bu ay regl olup olmamam çok anlam ifade edecek bakalım ben napıcam, önce kendime bir derece edinim, kesinlikle o işide öğrenmek istiyorum.

senemim valla sağlıklı olsunlar hep diyorum hep diyeceğim allah neşemizi bozmasın eksiltmesin artırsın sağlıcakla gelsin kuzular. ama inan kız geçiyor yemin ediyorum... :)

kuzeyy ben o kadar nasıbekleyeceğim ya, offfff

pren demek ki herşey yolunda çokkk güzel bomba gelsin güzel günler.

organikşeker, ne var ne yok

ceza var mı gelişme?

dünki arkadaşlarım edan diğer kişii unuttum sizler nasılsınız

kizlar ben baya gec kaliyorum size yetisemiyorum hiziniza masallah takip ediyorum biraz ama yazmaya vaktim olmuyor cok (
yeni kurtaj olan arkadaslar var galiba onlarada cokcok gecmis olsun diyorum.hepimizin basina geldi insallah burda hep birlikte konusarak atlatmaya calisicaz..taktikleri de izliyorum insallah vaktim gelince benimde yapicam kesinlikle...bakalim benimde 5 gun sonra ilk adetimi olmam lazim o zaman 1 ay oluyor..ne zaman gelecek cok merak ediyorum kafama takmamaya calisiyorum bakalim opuyorum kizlar byee

selam kızlar bende 9 martta kürtaj olmuştum boş gebelikten
bugün çükürler olsun ilk adetimi oldum
gerçi henüz adet gibi değil kahve leke şeklinde geldi sabah daha yok sanırım yarın sökülecek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…