canım ya nasıl gitsin işsizlk bazen moralimi bzuyor, sabah eşimle kalkıyorum kahvaltı hazırıyorum uyuyamıyorum sonrada saolsun arkadaşlar kahvaltıkahvaltı 5 e kadar sürüyor kahvaltı:))) sonre eve gelip evi bir toplayışım var tam komedi
kuzey naptın canım var mı gelişme.
he cnm dun aksam yaptım tekrar cizgi daha da koyulaştı ben tamamım artık emme 19 nisana kadar bii aksilik cıkmazsa o tarihte doktora gidiip ilk aşamayı aşana kadar teyakkuzdayızişte kesesi bebişimizde ancak gozukur cunku gecen seferkinde cok sıkıntıı yasadım cok doktor dolastım kımı kese yok kımı problem var falan fılan dıe dıe canımı cok sıkmıslardı..hersey normal gıderse ztn 18 nisandan sonra gozukur herseyi dıe dusunuyorum bklm cnmmm artık o zmnı beklerken sizleriin verecegi haberlerle coşacıız burda
sağol canım...okunmuş şeker yiyeyim bari öncesinde:)ben ayaklarımı duvara dayayacağım bu sefer
kuzey senem kaç derecelik açı ile kaldırayım ayaklarımısiz iyi bilirsiniz
çok sagol canım yaa sana çok sevindim inşallah darısı başıma özelden yazamadıgım için burdan sordum msj ım azmışş.peki bu jeli sürüp 15 dk. bekleyip mi ilişkiye başlıyosun yoksa başındamı kullanıyosun.bide benim 15. gün yumurtlama günüm galiba hangi günden başlasam 11-13-15 gibi mi???bide ay boyunca her ilişkide mi presedi kullandın??bide ne zaman calışmaları bitirdin:)))fazla oldum amaa
gelirim valla :)) gelincede seni ararım :) bi güzel istanbul turu atarız gerçi kahkahadan yuvarlanarak tur yaparız gibime geliyo ya neyse :)))fıstıkolarselamlar
candaşım allaşkına gelsene istanbula , wuuuu gezeriz boş gezenin boş kalfasıyım :))) havalar atarıssscandaşcım kuzenin oğluşuda sağlıcakla gelsin inşallah...
işsizlik olayına gelince nisan ve mayıs ayında şu çocuk işine hırs yapayım diyorum sonra ise rahat rahat bakacağım çok şükür borcum harcım yok. ama iyi birşey çıkarsa değerlendiririm.
Canım ya umutsuz gibi yazıyorum farkındayım ama ilk başlarda çok iddialıydım :) şimdi vakit geçtikçe azalıyuor iddiam :) Eşim yanımda değil ya ondan böyle bi psikolojideyim.Aslında o testler aklımda yapmayada niyetim var ama temmuzde yada mayısta yapmayı düşünüyorum.Temmuzde yıllık izne ayrılcam mayısta da 1 gün izin alcam 4 gün eşimin yanındayım.Bi ihtimal olabilir diye.Ama şimdi tetleri alsamda işe yaramaz kicandaşım sen neden böyle ya olursa gibisin, ama azıcık hırs yapsak ovulasyon testi alsana candaş
gg dan aldım ben özelden de istersen yazarım biraz cinnetlik birşey ama en azından günlerini bilirsin.
20 lira gibi birşey ne dersin ?
bende Sekizinciliği kaptırmam :)) Bu gidişle 8 olsa şükür diyecem ya :))dördüncülüğü paylaşalım canım
kupayı beraber kaldıralım
evet söyelemden yaşamak zor olacak ama onlara ceza veriyruz :) Hem bide k.validemler biraz laf edecek insanlar Allah korusun 2. de düşerse hastalıklı gözüyle bakabilirler.İyi düşünmüşsünüz Canım. Anlamak zor oluyor bazen, en iyisi berabe yaşayın keyfini ama bil ki çok zor oluyor söylememek :) Öyle olursa falan gibi sözler de duymayayım bi dahaKuşum sen kocanla daha çok birarada olabilsen neler olacak da... O da olacak inşallah.
:))) :))benim yetkilerimde niye eklenti yok..foto ekleyecektim tühh ya..senemcim çift çizgiikinci çizgi baya koyu çıktı..bu akşam ve yarın akşam ek derse kalıp bol bol tekrar etmeliyim dimi.........ne zaman çalışmalıyım ayyyyyyy sınav heyecanı bastı..hocam yardım eder misiniz
ya biz yaptık cidden gülmektende kırıldık eşimle :)) bide diyo ki istersen salllAYIMDA KAÇMASINLAR :))günlermiz aydınnnn olsun, topiğimiz bebek dolsun
ceza gülmekten öldüm :)))))))) bak duvarı bugün bende denicemmm bebeğim01 dur eşime yaptırayım ama adam gülüyyorr o gülünce bende dayanamıyorum olmuyor geçen şu yastığı deniyim dedim napıorsun hayrola diyişi varı öldüm gülmekten
ama deniyim denemekten zarar gelmezzzz
kuzeyyy nerdeeeee
:))))Oy oy oy oyyyyyyy! Şen topingin şen üyeleri nerde bugün yahu? Biriniz gelip cevap yazmadıkça ben hepinizi nasıl hayal edeceğimi biliyorum sanırım. İpucu veriim : Duvar-yastık-kahkaha krizi
naber senemciim nasıl gıdıo cnmm kahverengi leke falan oldumu ?aslında takılcak bişey değil yaa ...kocam soruyoo madem dıo yerleşirken kılcal damara denk gelince bu lekelenme akıntı oluoyr nıe kahvenıe kırmızı değil..nıe hakketen
Valla kuzu, bana işe yarayacak deseler amuda bile kalkardım o araUlen düşününce de pek komik oldu yahu Açıkçası koltuğa uzanıp bacaklarımı da sırt yaslama yerine koydum, en az 1 saat yattım. Boşa gitmesin diye. Açı neyin bilmem. Babannem öyle dedi
Tatlım evet, 15 dakika önce kullanıyorsun, zaten talimatlarda yazıyor. İyice yayılması için içeriye... Bence 11-13-15-17 iyidir. Bir de mutlaka test kullan. Bazı aylar farklı gün de olabiliyor. Düşükten sonra değişiyor ya düzen, emin olursun iyice.
Yok Canım her ilişkide kullansan dayanmazdı. Ben sadece 4 kez kullandım. O da ovülasyona yakın günlerde. Bir de sana tavsiyem, o bahsettiğimiz 11-13-15-17. günlerden önce birkaç gün cinsel ilişki olmasın, sağlıklı spermler üretilsin. Doktorlar öyle öneriyor genelde.
Yok tatlım bir daha olmadı. O gün de zaten silince, çok azıcık bulaşmıştı. Şöyle açıklayayım ; Kahverengi akıntı, eski kanama anlamına geliyor. Hani kan bir süre bekleyince kahverengileşir ya... Kanama çok az olunca akıntıya karışıp inene kadar kahverengileşiyor. Açık kırmızı kanama daha önemli bulunuyor bu durumda. Kanamanın miktarı az olduğunda kahverengi oluyor yani.naber senemciim nasıl gıdıo cnmm kahverengi leke falan oldumu ?aslında takılcak bişey değil yaa ...kocam soruyoo madem dıo yerleşirken kılcal damara denk gelince bu lekelenme akıntı oluoyr nıe kahvenıe kırmızı değil..nıe hakketen
senem mide bulantısı var mı
taf ateş durumu ne,
pren bugün dr gitcekti bakalm ne diyecek dr, kbb gitcek oradan uğrayacaktı.
ya peki ben 11-13-15-17 diye karar kıldım diyelim 14. günde test pozitif çıktı nasıl olcak??ben o gün ilşki olmazsa çatlarım kaçırmış olmayayım sonra:))bide hangi testi kullandın hangi marka önerirsin??bak kızım olursa senem koyacam adını teyzesi:))
candaşım adet olduğun içinde çok sevindim biliyorsun benim için bulunmaz nimet, kamuda mısın sen?
ben arkadaşın evindeyim sizlerle yazışayım die izin aldım delisn diyorlar, genelde öyle diyor arkadaşlarım :) offff hem belkm bululaşna kadar fotoğraf ekleme yetkimizde olur. çk güzelt olur inşallah.
o zaman eşinin yanına gitmeden 1-2 ay önce başlayalım hem belki o zaman tam günü yakalar nokta vuruşu yaparız, vallahi candaşım mevlam ol dedikten sonra neler neler oluyor. bizede nasip eylesin inşallah.
bende en son ben kalacağım hamile gibi , hatta diyorum kittty şunu yap kitty bunu yap falan zorla hamile kaldıracağız sanki beni taktiklerle.
dün kitap aldım yanıma eşime diyorm şu kitabı bir ver okuyim, allahım ya tipe bak dedi duvara ayaklarımı uzattım dedim ayaklarım uyuştu çok kaldırmışım sanırım hafifde boynum ağrıyor
senem mide bulantısı var mı
taf ateş durumu ne,
pren bugün dr gitcekti bakalm ne diyecek dr, kbb gitcek oradan uğrayacaktı.
candaşım adet olduğun içinde çok sevindim biliyorsun benim için bulunmaz nimet, kamuda mısın sen?
ben arkadaşın evindeyim sizlerle yazışayım die izin aldım delisn diyorlar, genelde öyle diyor arkadaşlarım :) offff hem belkm bululaşna kadar fotoğraf ekleme yetkimizde olur. çk güzelt olur inşallah.
o zaman eşinin yanına gitmeden 1-2 ay önce başlayalım hem belki o zaman tam günü yakalar nokta vuruşu yaparız, vallahi candaşım mevlam ol dedikten sonra neler neler oluyor. bizede nasip eylesin inşallah.
bende en son ben kalacağım hamile gibi , hatta diyorum kittty şunu yap kitty bunu yap falan zorla hamile kaldıracağız sanki beni taktiklerle.
dün kitap aldım yanıma eşime diyorm şu kitabı bir ver okuyim, allahım ya tipe bak dedi duvara ayaklarımı uzattım dedim ayaklarım uyuştu çok kaldırmışım sanırım hafifde boynum ağrıyor
Yok tatlım bir daha olmadı. O gün de zaten silince, çok azıcık bulaşmıştı. Şöyle açıklayayım ; Kahverengi akıntı, eski kanama anlamına geliyor. Hani kan bir süre bekleyince kahverengileşir ya... Kanama çok az olunca akıntıya karışıp inene kadar kahverengileşiyor. Açık kırmızı kanama daha önemli bulunuyor bu durumda. Kanamanın miktarı az olduğunda kahverengi oluyor yani.
Mide bulantısı devam Canım ya. Acayip şeyler istiyor canım sadece. Dünden beri ananas yiyorum, çok iyi geliyor bulantıya. Eskiden de severdim de şimdi ilaç yerine koydum resmen. Bir de sadece ekşi şeyler yiyesim var. Kehanetleriniz tutacak gibi : Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yiSende ne var ne yok?
Canım zaten pozitif çıktıktan sonra 24-36 saat arasında yumurtlama oluyor. Bu testleri her gün aynı saatte yapmaya çalış. Pozitifi görünce dediğim gibi daha yumurtanın çatlamasına var demektir. Yani bir sonraki gün de olsa farketmez. Hem spermler 48 saate kadar yaşayabiliyor. Burada önemli olan, yumurta çatladığında içeride spermin bulunması. Sen zaten bir gün önce ilişkide bulunmuş olduğundan içeride sperm olacak. Yumurta da 24 saat yaşıyor. Gün aşırı ilişki olduğunda biraraya gelmemeleri imkansız.
Test olarak wondfo diye bir marka kullandım. Gittigidiyordan almıştım. 20 tanesi 12 lira mıydı neydi. Ucuz bişey ama iyi çıktı. Yanında da 5 adet gebelik testi veriyordu.
Hımmmmm Senem haa, iyiymişBaşka sorun varsa çekinme
fıstıkolarselamlar
taf cım sende çok zor bir şeyi biliyor ve başarıyorsun ateş ölçme yöntemi bu ay tutturamazsam senden bir sürü bilgi isteyeceğim, ovulasyon testi yada dr kontrolü var mı senden taf ?
Ooooooh topik hiç boş kalmıyo maşallahBi heyecan, bi eeekkşıınnn Sıra sen de Taf'ım, gözlerimiz üzerinde topikçek
Kıtty cım :) ay biraz önce yazmyı unutmuşum, kamudayım canım.Ama Kütlerdeyim o yüzden de koçişle ayrı gayrı düştük, tayin alamıyoz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?