- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
ah canım ya vallahi billahi herşeyi hayırlısı, ne kadar daha ayrısın ben hiç anlamıyorum o işlerden,
candaş benide kayınvalidem sıkıştırıyor, geçen hafta dedim anneee bu kiloyla hamile kalmak is te mi yorummm diye, bugün kayınvalidemin kızkardeşinin gelini :)))) facede bir resmimin altında yorum paylaşırken yazmış hamilelkte kiloları dert edip bu yüzdeen erteleme diye, kii bu kadının başından kötü bir gebelik geçti. 2.çcocuğunu kucağına aldı 1 kere ne yorum ne bişi hayret ya :) 15 inde eşimin memleketindeyiz yandım ben bir sişe pasiflora içeceğim gitmeden
onlarda haklıda ama bir basitlik var herkesde nedir bu durum bilemedim. gg den aldım senemin dediği markada güzel ben one step almışım ama dur yarın dr gidim eğer testle dr uyarsa satıcıyıda söylerim sana koparsın satıcıya
selam kızlar bende 9 martta kürtaj olmuştum boş gebelikten
bugün çükürler olsun ilk adetimi oldum
gerçi henüz adet gibi değil kahve leke şeklinde geldi sabah daha yok sanırım yarın sökülecek.....
passifloraa bende 11 martta oldum acaba bende olurmuyum? sen kacgunde bir oluyordun?
kittycim bende burda yalniz oldum kurtajimi sadece kocam vardi yanimda.. kendimi cok yalniz hissettim annemi cok aradim yanimda...ama kimse anlayamadi benim durumumu..cunku ne bizim ailede nede esimin ailesinde boyle bir durum olmamis..sadece internetten kamerayla konustuk herkes cok normaldi bana karsi sanki bebegini kaybeden ben degilmisim gibi..
sanki sadece grip olmusum gibi davrandilar.. galiba bilmiyorum ama sanki biraz daha cabuk atlatttim kimse ustume dusmeyince..yani ben rahatim canim ne gorusen var ne konusan kafama gore yasiyorum..her iki hayatta zor aslinda hem yakin hemde cok uzak olmak..
neyse cok konustum dertliyim bu konularda opuyorum
canım benimde öyle, eşimin ailesi aydında benim annem vefat etti sizlere ömür, benimde yanımmda kocam vardı
annenm ve teyzem ile teyzeimin kızı benim küçük ailem, ben çok iyiyimdir yani insanlar öyle derler ama tersim oluncada gözüm görmüyor o yüzden benden biraz tırsar millet.
kayınvalideme kayınvalide gibi davranmıyorum saolsun annemin yokluğunda çok yardım edyor ama benim kendi annemn bile laflarını bile eleştiren sıkıntısını dile getiren ben kayınvalideme susuyorum :)
konuş canım istediğin kadar ben daha öncede söyledim ben kayınvalide olsam geçmiş olsun der dinler eğer bana yorum yap denilyorsa yaparım, hadi senin ailende sen teksin bizim ailede teyzem ve başka kuzenlerimde de ileri zamanlardında bile hamileliğinde sorun olan biri sürü kişi var ama başka bi durum bu, eğer haksızlık yapıyorsam ki çok azdır bu ihtimal anne olduğum zaman anlayacağım sanki yani inaşllah.
canım ben 25 günde adet oluordum normalde..
2-3 gün gecikti..
ama şükür başladı.....
seninde olur stres yapma....
çok geçmiş olsun canım...
günayyyyyyyyyyyyyyydın kıssssssslarrrrrrrrrrrrrrrr
ya şu eşimle kalkıyorum sonra uyuyamıyorum başım çatlıyor :) efenime sölim ben bugün dr a gitcimm
2 de dr sonra gelip haber veririm size, şu pressed kaç günde gelir abaca ? bugün dağ gibi olan ütümle ilgileneceğim bayağı vakit alır, birde cuma günü kimseye söz vermicem evi temizlicem, bu hafta çok yoğun ya ne evde oturduğumdan bişi anladım ne de çalışmadığımdan.
hamişler nasıl bakim nar tanesi nur tanesi hani topiğin inci tanesi
prencim teşekkürler canım bakalım hayırlısı.
organikşekerim :) ne zaman bitiyor tedavi aşağı yukarı, valla ben bu ayda karavana gibi geliyor ama bakalım.
taf şimdi ovulasyon testine ve ateş ölçme yöntmine göre dersini çalıştın ve test yaptın olmadı çıktı öyle mi? ama beklenmeyen adet tarihine daha çok var çıkmamış olabilir,
şu yükselkme nasıl oluyor regl 1.günü itibariyle hergün aynı saatte ölçüyorsun yumurtlama günlerinde ısı mı düşüyor nedir? ovulasyon testinde koyu çizgiler görmüşmüydün
prencim teşekkürler canım bakalım hayırlısı.
organikşekerim :) ne zaman bitiyor tedavi aşağı yukarı, valla ben bu ayda karavana gibi geliyor ama bakalım.
taf şimdi ovulasyon testine ve ateş ölçme yöntmine göre dersini çalıştın ve test yaptın olmadı çıktı öyle mi? ama beklenmeyen adet tarihine daha çok var çıkmamış olabilir,
şu yükselkme nasıl oluyor regl 1.günü itibariyle hergün aynı saatte ölçüyorsun yumurtlama günlerinde ısı mı düşüyor nedir? ovulasyon testinde koyu çizgiler görmüşmüydün
kızlar bugün de ateşim yüksek çıkınca idrarda erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı yani hamile değilim. yumurtlamadan sonra 13. günüm bugün. yarın sabah ateşim muhtemelen düşecektir ertesi gün yani 8 nisanda da adetim gelir ama yumurtalıklarım çok sancıyor kasıklarımda acayip faaliyet var
boşver onlar sıkıştırsada sen öyle de bencede, sonuçta hayal kırıklığımızı tek başına yaşayıp atlatmamız daha kolay, her ne kadar iyi niyetlide olsa onlar korkar şimdi hamile kalamıyo mu diye ? Ben anneme demiştim deniyoruz diye, korkuyo kadın kaç aydır neden olmuyo? 6 aya kadar bekle olmazsa dr. A git diyo :) annem bile korkularda yani :)ah canım ya vallahi billahi herşeyi hayırlısı, ne kadar daha ayrısın ben hiç anlamıyorum o işlerden,
candaş benide kayınvalidem sıkıştırıyor, geçen hafta dedim anneee bu kiloyla hamile kalmak is te mi yorummm diye, bugün kayınvalidemin kızkardeşinin gelini :)))) facede bir resmimin altında yorum paylaşırken yazmış hamilelkte kiloları dert edip bu yüzdeen erteleme diye, kii bu kadının başından kötü bir gebelik geçti. 2.çcocuğunu kucağına aldı 1 kere ne yorum ne bişi hayret ya :) 15 inde eşimin memleketindeyiz yandım ben bir sişe pasiflora içeceğim gitmeden :d
onlarda haklıda ama bir basitlik var herkesde nedir bu durum bilemedim. Gg den aldım senemin dediği markada güzel ben one step almışım ama dur yarın dr gidim eğer testle dr uyarsa satıcıyıda söylerim sana koparsın satıcıya
kendimi ascam he :)) kız kafayı mı yemişsin sen o aralar :) oysaki ne kadarda güçlü duruyodun kandırıkçı meğer neler yüklenmişsin tek başına :)kızlar kürtaj sonrası adet olayına vallahi kafayı takmayın
60 güne kadar bile normal, yapışıklık, yok efendim içerde parçalar kalması falan ooo kurmayın rahat olsun ciddiyim ben o kadar kastım günlerce ağladım ciddi anlamda ağladım bir gece kalktım ateş bastı böyle dedim eşime asıcam ben kendimi :))))))))) geçti gitti çok şükür, sıkıntımıza sıkıntı katmayalım.
Mevlam hepimizin yardımcısı olsun
canım naptın dr. A gittin mi?günayyyyyyyyyyyyyyydın kıssssssslarrrrrrrrrrrrrrrr
ya şu eşimle kalkıyorum sonra uyuyamıyorum başım çatlıyor :) efenime sölim ben bugün dr a gitcimm
2 de dr sonra gelip haber veririm size, şu pressed kaç günde gelir abaca ? Bugün dağ gibi olan ütümle ilgileneceğim bayağı vakit alır, birde cuma günü kimseye söz vermicem evi temizlicem, bu hafta çok yoğun ya ne evde oturduğumdan bişi anladım ne de çalışmadığımdan.
Hamişler nasıl bakim nar tanesi nur tanesi hani topiğin inci tanesi :d
kızlar bu arada geçen hamileliğimde tam da 6+5 de kaybetmişim, şimdi tekrar hesapladım. Bugünü aştık mı kendi rekorumu kırmış olucamşaka bi yana, üzerimden yük kalkacak. En azından iç rahatlığı. Yani biliyorum tabi her an her şey olabilir ama ne bileyim işte, öyle avutuyorum kendimi.
Bu arada bulantılar devam. Ama ilginç biraz, mide bulantım bişeyler yediğimde geçiyor. Birkaç saat geçip acıkmaya başlayınca tekrar tutuyor fena halde. Geceleri ve sabah kalkınca kötü, o da dediğim gibi, yiyip içince geçiyor. Kusma falan yok öyle. Bi arkadaşım var, tüp bebek onunki, her gün 6 tane progestan alıyor garibim, kus kus içi dışına çıktı. Ben ona göre iyi durumdayım yani. Kızmayın nolur bana böyle her bi ayrıntıyı psikopat gibi anlatıyorum ama biliyorsunuz işte... Ağrı,sızı,bulantı bişey değil, aynı acıyı bir daha yaşamak beni çok korkutuyor. Olsa bi türlü, olmasa bi türlü.
Of yaaa iyi ki varsınız. Annem bile ne var korkacak, biz bi hamile kaldık bi doğurduk, hiç bi şeyden korkmadık öyle diyor. Annem de ilk bebeğini doğar doğmaz kaybetmiş. 3 ay sonra bana hamile kalmış. O bile öyle rahat konuşunca yok diyorum, beni bir tek kızlar anlar
CANDAS'ım herkes ya kendi yaratıyor sıkıntıyı, ya etrafında yaratacak biri bulunuyorBen preseedi ilk kullandığım ay hamile kaldım Ovülasyon testini de ilk bu ay kullandım. Bence sen de ovülasyon testi kullan, preseedlerini al, gerekirse izin al işten git kocanın yanına. Valla ben ne misafir kabul ettim, ne eşimi bi yere gönderdim. İş gezisi vardı zorunlu, onu bile Senem hasta diyerek erteledi Valla Cicim, bu işi hayatının merkezine almadan malesef olmuyor. Tamam öncekiler bi şekilde oldu, kafamız rahattı. Ama şimdi odaklandık. Bi de hemen olsun istiyoruz. O yüzden mücadele şart :86:
Haaa bu arada düşükten sonra iki kez adet gördüm, üçüncüde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?