- Konu Sahibi aylin_fatih
-
haklısın canım mutlaka sıkıntı yaratacak birirleri bulunuyor ya maalesef, ya pressed önce ovulasyonu deneyeceğim zatende bu denem süresi 10 gün filan değil mi? 10 günü izni töbe vermez gıcıklar, heleki bu aralar iyice taktılar.hani yumurtlama zamanımıda bilmiyorum ki desem 14-16 arası, kalakr giderim 2-3 gün idsre edrim ama bilmiyorum nasıl olcak.haklısın odaklanmak gerek ama kendimi tannıyorum o yüzden odaklanmakta pek istemiyorum.ben presed alsam, ovulasyon yapsam kesin o ay hamile kalcam gözüyle bakarım kalamazsam hayal kırıklığı.Neyse ya çok bekletmesinde artık.ben korkuyorum ki Aralık ayına kadar hamile kalamzsam nolcak? 1 yılım douyo o zaman, 1 yılı geçirirsem çok strese girerim hani kısırlık süresine 1 yıl veriliyo ya o sebepten.tamam biz eşimle berbaer değiliz, o 1 yıl süre bizde 2 yıla çıkar belki ama inş 1 yıl dolmadan hamile kalırız diliyorum.Ama sen bize umut oldun ya gerisi boş :)
bu arada maşallah valla 3. ayda yakaladın ne güzel, inş meleğini sağlıcaklada kucağına alırsın.... arkadaşım
candaşım selamlar
canım arkadaşım benim ;evet ayrı olmak zor çok zor olsa gerekir eşlerimiz baksana bizi anlıyor pohpohluyor senin hassas dönamemlerin annenler bir yanda kayplarımız bir yandan olsun be canım alah başka ayrılık vermesin, biliyorum demesi kolay ama 4 ay olsun az değilki denk getirebilirsek hemde ilk 3 ay hamilelik için çok önemli tam kuruntu zamanları bakınız senem :)) cezada öyle olacak bizde öyle olacağız çünkü etrafımdaki herks öyle. o zor dönemlerde beraber olursunuz tam desteğe ihtiyaç varken
bu arada ben çok ayıp ettim diyorsun okadar eşim istanbulda diye demedim sana bir ihtiyacı olursa
bir şey olursa ben yardımcı olurum eşim yardımcı olur diye çok özür, vallahi istanbulda da bir kapın var say.
candaşım o asıcam knedimde sizlerle bu kadar yakın değildik ilk kürtajdan sonraki zamandı o zaman yoktuk öyle olsa paylaşmazmıyım,
genelde öyle çabuk yıkılan biri değilim, olumlu düşünmeye çalışıyorum hep, ama benimde türlü türlü korkum var kafamda dualarla sizlerle teselli oluyor zaman geçiyor baksana önmüzdeki ay mayısta doğum yapacaktım
pressed alalım evet ovulasyonlarıda sana birazdan özel mesaj atıcam, deneyelim ya uğraş olsun bu seferde allah korusn bugünlerimizi boş geçirdik diye sızlanmayalım. ben önce korunduğum günlere hayıflanıyorum... bende alcam fakat eski ofistekii kız yurtdışından almıştı hala gelmemiş onunki :)
senem elbetteki sızlanacaksın öyle şey olur mu hiç, canının çektiğini mide bulantını ilk tum tekmelerini biz teyzeleri bilmicekte kim bilece her dönemin zorluğu var, sen hamilesin biz burada halla kayıplardan konuşuyoruz o zaman bizde susalım olur mu hiç :) ben başucumda çubuk kraker bulunduruyordum sabah yataktan kalkmadan yiyordum yoksa facia oluyordu... böyle gitsin seni ve bebişimizi üzmesin. sen bir daha ne zaman gitceksin dr?
ben dr gittimmm ve solda 1 tane olduğunu söyledi kaldı ki bugün belirgin ama çok belirgin olmayan çzigi ovulasyon testinde çıkmıştı dr bişi sorulmuyor anam neyse cuma gel bakim çatlamışanmı dedi. ama ben ne hastaneyi nede dr sevmedim hiç mayıs sonunda da olmazsa bu iş o zaman parayı bayılıp kendi dr gitcem.
günayyyyyyyyyyyyyyydın kıssssssslarrrrrrrrrrrrrrrr
ya şu eşimle kalkıyorum sonra uyuyamıyorum başım çatlıyor :) efenime sölim ben bugün dr a gitcimm
2 de dr sonra gelip haber veririm size, şu pressed kaç günde gelir abaca ? bugün dağ gibi olan ütümle ilgileneceğim bayağı vakit alır, birde cuma günü kimseye söz vermicem evi temizlicem, bu hafta çok yoğun ya ne evde oturduğumdan bişi anladım ne de çalışmadığımdan.
hamişler nasıl bakim nar tanesi nur tanesi hani topiğin inci tanesi
canım benimde öyle, eşimin ailesi aydında benim annem vefat etti sizlere ömür, benimde yanımmda kocam vardı
annenm ve teyzem ile teyzeimin kızı benim küçük ailem, ben çok iyiyimdir yani insanlar öyle derler ama tersim oluncada gözüm görmüyor o yüzden benden biraz tırsar millet.
kayınvalideme kayınvalide gibi davranmıyorum saolsun annemin yokluğunda çok yardım edyor ama benim kendi annemn bile laflarını bile eleştiren sıkıntısını dile getiren ben kayınvalideme susuyorum :)
konuş canım istediğin kadar ben daha öncede söyledim ben kayınvalide olsam geçmiş olsun der dinler eğer bana yorum yap denilyorsa yaparım, hadi senin ailende sen teksin bizim ailede teyzem ve başka kuzenlerimde de ileri zamanlardında bile hamileliğinde sorun olan biri sürü kişi var ama başka bi durum bu, eğer haksızlık yapıyorsam ki çok azdır bu ihtimal anne olduğum zaman anlayacağım sanki yani inaşllah.
Kızlar bu arada geçen hamileliğimde tam da 6+5 de kaybetmişim, şimdi tekrar hesapladım. Bugünü aştık mı kendi rekorumu kırmış olucamŞaka bi yana, üzerimden yük kalkacak. En azından iç rahatlığı. Yani biliyorum tabi her an her şey olabilir ama ne bileyim işte, öyle avutuyorum kendimi.
Bu arada bulantılar devam. Ama ilginç biraz, mide bulantım bişeyler yediğimde geçiyor. Birkaç saat geçip acıkmaya başlayınca tekrar tutuyor fena halde. Geceleri ve sabah kalkınca kötü, o da dediğim gibi, yiyip içince geçiyor. Kusma falan yok öyle. Bi arkadaşım var, tüp bebek onunki, her gün 6 tane progestan alıyor garibim, kus kus içi dışına çıktı. Ben ona göre iyi durumdayım yani. Kızmayın nolur bana böyle her bi ayrıntıyı psikopat gibi anlatıyorum ama biliyorsunuz işte... Ağrı,sızı,bulantı bişey değil, aynı acıyı bir daha yaşamak beni çok korkutuyor. Olsa bi türlü, olmasa bi türlü.
Of yaaa iyi ki varsınız. Annem bile ne var korkacak, biz bi hamile kaldık bi doğurduk, hiç bi şeyden korkmadık öyle diyor. Annem de ilk bebeğini doğar doğmaz kaybetmiş. 3 ay sonra bana hamile kalmış. O bile öyle rahat konuşunca yok diyorum, beni bir tek kızlar anlar
hee bu arada kittycim Allah rahmet eylesin basin sagolsun insallah kaybettiklerimiz hep bizim yanimizda insallah bizde anne oldugumuz gunleri goruruz herseyin hayirlisi
hello kity canım başın sagolsun.annen ne zaman vefat etti.inan çok üzüldüm kendi annem aklıma geldi dünyada nekadar boş şeylerle ugraşıyoruz.sevdiklerimizi kaybedecegimiz bir an aklımızdan geçmiyor.
selam kızlar bende 9 martta kürtaj olmuştum boş gebelikten
bugün çükürler olsun ilk adetimi oldum
gerçi henüz adet gibi değil kahve leke şeklinde geldi sabah daha yok sanırım yarın sökülecek.....
cancanım aminnnn aminn,
senin keyflifler nasıl ? var mı gelişme dr 3 ay korun demişti ya değiiklik olmadı değil mi?
neler yapıyorsun[/QUOT
bugun adetimi gordum oleyyyyerken geldi aslinda 25. gunde geldi ben normalde 31 gunde falan oluyordum gelecekmi gelmeyecekmi derken ama neyse allaha sukur cok sevindim cok sagol kittycim keyiflerde simdilik iyi allaha sukur yarin doktora gidicem kan vericem bakalim hamilelik hormonlarimin sifira inmesi gerekiyormus ama 3 ay korunacam insallah doktor haziranda tekrar seni gorucem demisti 3 kere adet gormen lazim dedi...ama mesela senem 2 adetten sonra hamile kaldi yaa bende denesemmi acaba diyorum bilmiyorum ne yapsam ama tabi daha 2 ay var bakalim obur ayda duzenli bi sekilde ayni gun gelirse doktora bi sorayim insallah
sen nasilsin? evde nasil geciyor gunler ? opuyorumm
arkadaşlar 36.günde adet oldumama az az geliyor çokşükür geldi sonunda evet bittikten sonra başlayabilirim artık çalışmalara
pren bende yeni adet oldum 25.gunumde benimki niye erken geldi acaba? benimde cok az az geliyo birazda kahverengi senin kacinci adetin bu?
Tatlım ben nedense umudumu kaybetmedim bu aya dair. Geç döllenme falan da ihtimal bence, her ne kadar ateş ölçme yöntemiyle bu tür şeyleri hesaplasan da belli olmaz ya. Dediğim gibi benim hala umudum var
arkadaşlar 36.günde adet oldumama az az geliyor çokşükür geldi sonunda evet bittikten sonra başlayabilirim artık çalışmalara
zor be canım gerçekten.Aslında bakarsan hamilelik dönemini eşimden ayrı geçirmeyide istemiyorum ama kavuşmak içinde bebeğe ihtiyaç var.Neyse hayırlısı allahtan.Dün eşim diyo ki belki şuanda hamile kalsan bebek etkilenecek, anne karnında da olsa belki sıkıntılı dönem olacak o yzden olanada olmayanada şükür diyelim diye.Eskiden böyle şeyleri ben derdim şimdi eşim diyo :) gün gelir devran döner hesabı yani :)candaşım selamlar
canım arkadaşım benim ;evet ayrı olmak zor çok zor olsa gerekir eşlerimiz baksana bizi anlıyor pohpohluyor senin hassas dönamemlerin annenler bir yanda kayplarımız bir yandan olsun be canım alah başka ayrılık vermesin, biliyorum demesi kolay ama 4 ay olsun az değilki denk getirebilirsek hemde ilk 3 ay hamilelik için çok önemli tam kuruntu zamanları bakınız senem :)) cezada öyle olacak bizde öyle olacağız çünkü etrafımdaki herks öyle. o zor dönemlerde beraber olursunuz tam desteğe ihtiyaç varken
bu arada ben çok ayıp ettim diyorsun okadar eşim istanbulda diye demedim sana bir ihtiyacı olursa
bir şey olursa ben yardımcı olurum eşim yardımcı olur diye çok özür, vallahi istanbulda da bir kapın var say.
candaşım o asıcam knedimde sizlerle bu kadar yakın değildik ilk kürtajdan sonraki zamandı o zaman yoktuk öyle olsa paylaşmazmıyım,
genelde öyle çabuk yıkılan biri değilim, olumlu düşünmeye çalışıyorum hep, ama benimde türlü türlü korkum var kafamda dualarla sizlerle teselli oluyor zaman geçiyor baksana önmüzdeki ay mayısta doğum yapacaktım
pressed alalım evet ovulasyonlarıda sana birazdan özel mesaj atıcam, deneyelim ya uğraş olsun bu seferde allah korusn bugünlerimizi boş geçirdik diye sızlanmayalım. ben önce korunduğum günlere hayıflanıyorum... bende alcam fakat eski ofistekii kız yurtdışından almıştı hala gelmemiş onunki :)
senem elbetteki sızlanacaksın öyle şey olur mu hiç, canının çektiğini mide bulantını ilk tum tekmelerini biz teyzeleri bilmicekte kim bilece her dönemin zorluğu var, sen hamilesin biz burada halla kayıplardan konuşuyoruz o zaman bizde susalım olur mu hiç :) ben başucumda çubuk kraker bulunduruyordum sabah yataktan kalkmadan yiyordum yoksa facia oluyordu... böyle gitsin seni ve bebişimizi üzmesin. sen bir daha ne zaman gitceksin dr?
ben dr gittimmm ve solda 1 tane olduğunu söyledi kaldı ki bugün belirgin ama çok belirgin olmayan çzigi ovulasyon testinde çıkmıştı dr bişi sorulmuyor anam neyse cuma gel bakim çatlamışanmı dedi. ama ben ne hastaneyi nede dr sevmedim hiç mayıs sonunda da olmazsa bu iş o zaman parayı bayılıp kendi dr gitcem.
Ya ben bu deneme sürelerini tam olarak bilmiyorum açıkçası hala, geçen ay tam öğrendim derken kafam karıştı.Nette ki hesaplamalar güvenilir gelmiyo vs. vs..Aslında değin mantıklı 5'er 5'er izin.Denemekte fayda var...Presedde de mi 6 ay süreSağol Canım, inşallah. Ama öyle 10 güne falan gerek yok. Sana 5 gün yeter. Ya da şöyle yapın, sen de eşin de 5'er gün izin alın. Eder size 10 gün. Olmadı sağlık raporu falan. Çalışın çalışabildiğiniz kadar o zaman hobaaaaBir de preseedle bile doktorlar 6 ay süre veriyorlar, öyle şartlanma bence.
Tatlım çok sağol. Siz de olmasanız zaten... Mayıs 6'da çağırdı doktor. 12. haftada yani.Uzun zaman değil mi dedim, acil durum olursa gelirsin, onun dışında bebeği dürtüp durmanın anlamı yok dedi. İyi bir doktor, güvendim o yüzden. Bakalım artık...
2008 de canım temmuz ayında. senin annen yaşıyor değil mi?
Allah ikinizede sabrlar versin kızlar, gerçekten hayat ghızlı akıyo va farkına varamıyoruz.Yaşamayanlar kaldıramayız deyip çekiliyor ama Allah kimseye dayanamayacağı gücü vermezmiş ki ... Önemli olan yaşanılan süre içersinde değer bilmek. Keşke anneler babalar hep iyi günlerimizi görebilse ama takdiri ilahi.Nu içinde yatsın inş senemcim senin baban, kitty cim seninde annen.Allah dualrını sizlerden eksik etmesin inş.....Tüm evlatlarada anneli babalı mutlu hayatlar nasip etsin... Önce senemin nar tanesine :)) Bizimde sanal yeğenimize :) sırayla diğer yeğenlerimize inşi :)Kittycik başın sağolsun Tatlım. Seni çok iyi anlıyorum, ben de babacığımı kaybettim 2003 senesinde. Hala zor geliyor düşününce. Evlendiğimi göremedi, bebeğimi göremeyecek diye. Ama yine de insan kalanlarla avunmayı biliyor. Şanslı insanlarız ki etrafımızda sevenlerimiz, sevdiklerimiz var. Ulen Nar Tanem bile doğmadan şanslı, Teyzeleri var şimdiden, yolunu gözleyenSanal Teyzeler sizi
arkadaşlar regli görenler adına o kadar çok sevindim ki anlatamam benim tam 47 gün oldu ama hala gelen giden yok o kadar çok kafama takar oldum ki.. dr. ilaç verdi ama ben migren hastasıyım sakıncalıymış en azından bu haftayı daha geçireyim olmazsa artık malesef içicem. ama ilaçla olmak hiç istemiyorum. sizleri görünce ne güzel hiç problem yaşamadan olmuşlar allahım bende artık olayım dedim.. ne garip dimi hamile kalmaya çalıştığımız zamanda gelmesin istediğimiz regliyi şimdi bekler durumdayız gelincede sevinen durumlardayız.yaa ben neden olmuyorum yarın sabah artık bi idrar testi yapıp kullanmaya başlasam iyi olacak galiba ilacı.
arkadaşlar regli görenler adına o kadar çok sevindim ki anlatamam benim tam 47 gün oldu ama hala gelen giden yok o kadar çok kafama takar oldum ki.. dr. ilaç verdi ama ben migren hastasıyım sakıncalıymış en azından bu haftayı daha geçireyim olmazsa artık malesef içicem. ama ilaçla olmak hiç istemiyorum. sizleri görünce ne güzel hiç problem yaşamadan olmuşlar allahım bende artık olayım dedim.. ne garip dimi hamile kalmaya çalıştığımız zamanda gelmesin istediğimiz regliyi şimdi bekler durumdayız gelincede sevinen durumlardayız.yaa ben neden olmuyorum yarın sabah artık bi idrar testi yapıp kullanmaya başlasam iyi olacak galiba ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?