Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol Canım, inşallah. Ama öyle 10 güne falan gerek yok. Sana 5 gün yeter. Ya da şöyle yapın, sen de eşin de 5'er gün izin alın. Eder size 10 gün. Olmadı sağlık raporu falan. Çalışın çalışabildiğiniz kadar o zaman hobaaaa Bir de preseedle bile doktorlar 6 ay süre veriyorlar, öyle şartlanma bence.

Tatlım çok sağol. Siz de olmasanız zaten... Mayıs 6'da çağırdı doktor. 12. haftada yani.Uzun zaman değil mi dedim, acil durum olursa gelirsin, onun dışında bebeği dürtüp durmanın anlamı yok dedi. İyi bir doktor, güvendim o yüzden. Bakalım artık...

senem annen de bize lider durumda :) öncü hatta.

6 mayıs evet uzun ama geçmeyecek zaman değil, 6 mayısta önce gitme de zaten...

tatlı nar tanesiii uslu uslu dur emi, gel bak biz seni ham ham yapcazzz.

kittycim seninki isten aliskanlik kalmistir belki devamli erken kalkiyodun yaa ev iside bitmez artik evhanimi olmak calismaktan daha zor gercekten bende bi calisan olarak anliyorum vallaa klay gelsin sana canim haberdar et bizi doktorla ilgili

hee bu arada kittycim Allah rahmet eylesin basin sagolsun insallah kaybettiklerimiz hep bizim yanimizda insallah bizde anne oldugumuz gunleri goruruz herseyin hayirlisi

senemcim sen hic uzulme masallah ne guzel bulantilar oluyor bu sefer bende cok inaniyorum korkulacak bi durum yok insallah cok dua et ,birbirimize edelim..hic kizilirmi tabiki anlatacaksin sevineceksin boyle seyleri duydukca bizde cook mutlu oluyoruz ...insallah hic korkma kendini rahat hisset guzelguzelde yemegini ye optum

hee bu arada kittycim Allah rahmet eylesin basin sagolsun insallah kaybettiklerimiz hep bizim yanimizda insallah bizde anne oldugumuz gunleri goruruz herseyin hayirlisi

cancanım aminnnn aminn,
senin keyflifler nasıl ? var mı gelişme dr 3 ay korun demişti ya değiiklik olmadı değil mi?
neler yapıyorsun

hello kity canım başın sagolsun.annen ne zaman vefat etti.inan çok üzüldüm kendi annem aklıma geldi dünyada nekadar boş şeylerle ugraşıyoruz.sevdiklerimizi kaybedecegimiz bir an aklımızdan geçmiyor.

hello kity canım başın sagolsun.annen ne zaman vefat etti.inan çok üzüldüm kendi annem aklıma geldi dünyada nekadar boş şeylerle ugraşıyoruz.sevdiklerimizi kaybedecegimiz bir an aklımızdan geçmiyor.

2008 de canım temmuz ayında. senin annen yaşıyor değil mi?

Kittycik başın sağolsun Tatlım. Seni çok iyi anlıyorum, ben de babacığımı kaybettim 2003 senesinde. Hala zor geliyor düşününce. Evlendiğimi göremedi, bebeğimi göremeyecek diye. Ama yine de insan kalanlarla avunmayı biliyor. Şanslı insanlarız ki etrafımızda sevenlerimiz, sevdiklerimiz var. Ulen Nar Tanem bile doğmadan şanslı, Teyzeleri var şimdiden, yolunu gözleyen Sanal Teyzeler sizi

selam kızlar bende 9 martta kürtaj olmuştum boş gebelikten
bugün çükürler olsun ilk adetimi oldum
gerçi henüz adet gibi değil kahve leke şeklinde geldi sabah daha yok sanırım yarın sökülecek.....

bende 8 martta kürtaj oldum canım ama hala adet olmadım bu 2 kürtajın ilkinde 34 gün sonra adet olmuştum bakalım inş. olurum yıne ayın 10 yada 11 gibi olurum herhalde ilkine baklırsa tabi

arkadaşlar 36.günde adet oldum ama az az geliyor çokşükür geldi sonunda evet bittikten sonra başlayabilirim artık çalışmalara

Son düzenleme:
arkadaşlar 36.günde adet oldum ama az az geliyor çokşükür geldi sonunda evet bittikten sonra başlayabilirim artık çalışmalara

pren bende yeni adet oldum 25.gunumde benimki niye erken geldi acaba? benimde cok az az geliyo birazda kahverengi senin kacinci adetin bu?

pren bende yeni adet oldum 25.gunumde benimki niye erken geldi acaba? benimde cok az az geliyo birazda kahverengi senin kacinci adetin bu?

Canım adet günü herkese göre değişir bence erken olması bi problem degil benimkide aynı senin gibi az az ve kahverengi bu ilk adetim canım dr sana kaç ay korun dedi peki?

Tatlım ben nedense umudumu kaybetmedim bu aya dair. Geç döllenme falan da ihtimal bence, her ne kadar ateş ölçme yöntemiyle bu tür şeyleri hesaplasan da belli olmaz ya. Dediğim gibi benim hala umudum var

adetim gelecek bugün öğleden sonra ya da en geç akşama ateşim düştü ve belim ağrımaya başladı iyiden iyiye ama bu ay çok mutlu oldum çünkü hormonlarımın düzene girdiğini anladım ateşimden

KISSSLARRR gunaydınnn

sizi unuttum sanmayın şirkette denet,mdeyiz cok stress yuklu daraldım ..fırsat bulrsam geri gelecem kendinize iyii bakınnnn öptüm hepinizi...

arkadaşlar regli görenler adına o kadar çok sevindim ki anlatamam benim tam 47 gün oldu ama hala gelen giden yok o kadar çok kafama takar oldum ki.. dr. ilaç verdi ama ben migren hastasıyım sakıncalıymış en azından bu haftayı daha geçireyim olmazsa artık malesef içicem. ama ilaçla olmak hiç istemiyorum. sizleri görünce ne güzel hiç problem yaşamadan olmuşlar allahım bende artık olayım dedim.. ne garip dimi hamile kalmaya çalıştığımız zamanda gelmesin istediğimiz regliyi şimdi bekler durumdayız gelincede sevinen durumlardayız.yaa ben neden olmuyorum yarın sabah artık bi idrar testi yapıp kullanmaya başlasam iyi olacak galiba ilacı.

zor be canım gerçekten.Aslında bakarsan hamilelik dönemini eşimden ayrı geçirmeyide istemiyorum ama kavuşmak içinde bebeğe ihtiyaç var.Neyse hayırlısı allahtan.Dün eşim diyo ki belki şuanda hamile kalsan bebek etkilenecek, anne karnında da olsa belki sıkıntılı dönem olacak o yzden olanada olmayanada şükür diyelim diye.Eskiden böyle şeyleri ben derdim şimdi eşim diyo :) gün gelir devran döner hesabı yani :)

Canım eşim aslında İstanbulda değil, Çorlu da.Yoksa demez miyim şekerim :) Ayrıca valla samimöiyetin için ektra teşekkür ederim sanal arkadaşım/arkadaşlarım :)

Hadi bakalım inş Cumaya yumurtalar çoğalr, içine sinmediyse bencede dr. u değiştir canım ya geçrekten aklına yatmayan dr. la iş yürütmek zor.Bende birkaç ay sonra sanırım dr. a uğrayacağım.Belki de bu ay uğrarım :)) İnş uğurlu bi ay olur ya senin için tüm kızlar için :) Şimdi bizim durum biraz farklı oluğu için kendim için o kadar demiyroum bi de hevesim kaçtı çünkü eşimin tayin zamanı yanaşmış olacak ya :) Yani akışına bıoraktım hayırlısı diyroum gelirse tabiki çok sevinirim ama gelmezsede teselimiz var.Hayırılısı inş hepimiz için :)
Ya ben bu deneme sürelerini tam olarak bilmiyorum açıkçası hala, geçen ay tam öğrendim derken kafam karıştı.Nette ki hesaplamalar güvenilir gelmiyo vs. vs..Aslında değin mantıklı 5'er 5'er izin.Denemekte fayda var...Presedde de mi 6 ay süre anam her yerde darbe :))) neyse öğrenmiş oldum ya :) mersi şekercim :))
2008 de canım temmuz ayında. senin annen yaşıyor değil mi?

Allah ikinizede sabrlar versin kızlar, gerçekten hayat ghızlı akıyo va farkına varamıyoruz.Yaşamayanlar kaldıramayız deyip çekiliyor ama Allah kimseye dayanamayacağı gücü vermezmiş ki ... Önemli olan yaşanılan süre içersinde değer bilmek. Keşke anneler babalar hep iyi günlerimizi görebilse ama takdiri ilahi.Nu içinde yatsın inş senemcim senin baban, kitty cim seninde annen.Allah dualrını sizlerden eksik etmesin inş.....Tüm evlatlarada anneli babalı mutlu hayatlar nasip etsin... Önce senemin nar tanesine :)) Bizimde sanal yeğenimize :) sırayla diğer yeğenlerimize inşi :)

bencede ya valla insanoğluyuz ya tuhafız :))

bu ay gun saydım beklerken bugun yarn derken ıyıce strese girdim onumuzdeki ayda olmuyayım dıye strese giricem çok ıyı bılıyorum...ne yapalım bızde boyleyiz işte

Son düzenleme:
ya çok uzun yazmışsınız okuyamadım..zor girdim başım fena ağrıyor..kendimde değilim hiç...senem bi sorum olucaktı ben 15.günde çift çizgiyi gördüm 12-13-15-17 günleri çalıştık sence iyi çalışmışmıyım..Allahım ne hallere düştük..kızlar ov.testlerden anlayan güzel bayanlar bi yorum yapın bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…