Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya biliyom çoook alakasız olacak ama cam ocak kullanan var mı?ankastre almayı planlıyorum da...kullanışlımı acaba..cam ocak mı ınox ocak mı sizce..ınox metal olanlar.bu arada ev aldık...candas soracak siz kaç kere ev alıyorsunuz diye daha önce aldığımız evi geri verdik..yeni eve yeni ocak..umarım evimiz uğurlu gelir..

15. gün çift çizgiyi gördüysen çalışmaların güzel olmuş hadi hayırlısı diyelim

hormonların düzene girmesi çok güzel canım...zaten ondan sonrası kendiliğinden gelecektir

15. gün çift çizgiyi gördüysen çalışmaların güzel olmuş hadi hayırlısı diyelim

evet canım aslında ben çift çizgiyi gördüğüm gün birde ertesi günü düşünmüştüm ama eşimle çalışma saatimiz uymadı..nasip artık

cam ocak gördüm kullanan çok şık duruyor bir de çok kullanışlı görünüyordu. yalnız tek sorun elektrikle çalışıyor sadece:26: elektrik faturasına nasıl yansıyor bilmiyorum bir de elektrikler kesilince yemeğin de kalır öyle ben inox kullanıyorum doğalgazlı kullanışlı beyazlara göre daha iyi bence. ama şimdi bir daha alırsam acaba camlı mı alsam diye düşündüm çok şık duruyor temizlemesi de acayip kolay

yok canım sadece düz olan camdan değil gazlı camlı...ya çok karasızım çizilir mi diye..parmak izi kalır mı diye.almışken güzel birşey almak istiyorum.

Canım adet günü herkese göre değişir bence erken olması bi problem degil benimkide aynı senin gibi az az ve kahverengi bu ilk adetim canım dr sana kaç ay korun dedi peki?

benimde ilk adetim prencim zaten seninle ayni gunlerde kurtaj olmusuz galiba ..doktor 3 ay korun dedi seni 3 ay sonra tekrar gorucem dedi..bu gecede baktim hatta hic gelmemis gercekten cok az geliyo ama geliyo ya sukur 3 ay korunmaya dayanabilecekmiyim bilmiyorum ama cok korkuyorum :18::18:

insallah canim seninde en kisa zamanda gelir beklemek gercekten cok zor oluyor..ama stres yapma kafani rahat tutben hic beklemiyordum olacak olduktan sonra oluyor insallah...evet bikac ay sonrada olmamak icin beklemeye baslicaz..ne yapalim valla boyle boyle gunler geciyor hic anlamiyoruz

selmlar kankalar :)))

öncelikle senemin babacığının mekanı cennet olsun, ben bizi hissettiklerine inanmak istiyorum ve gördüğüne ancak o zaman huzur buluyorum.

veee topikte bugün müjdeli haberler geldi gözümüz aydın kıslar regl olmuşlar bir daha ki ay tablo yaparız hep diyorum biliyorum ama yapcam o tablou

senem nar tanem nasıl, candaş be hep istanbul diye düşündüm nedense
kuzeyy yorma o kadar kendini boşver azıcık

bugün gezmelerdeydim, yarın dr ve ev temizliği var yumurta çatlamadıysa napıcam.

taf kısmet değilmiş napalım mayıs ayında inşallah, ayrıca hormonlarını bu kadar yorumlayabildiğine göre sorun yok demektir.15.gün çift çizgi koyu ve çalışmalar bencede pressed kullandın mı?
dediğin ocak bizim ofiste vardı üzeri çizilmişti bana pek kullanışlı gelmedi ben daha klasikçiyim sanırım.

Bence süper olmuş. Ben de aşağı yukarı aynı usul gittim. Zaten 15. günse çift çizgi, 13. günden kalan sperm bile vardır. 16 da çatlasa yumurta, 15. gününki yaşıyor daha. Yumurta 24 saat yaşadığına göre en kötü ihtimal 17'de döllenir. Anaammmmmm psikopat olduk yahu

Dur kız bi, başım döndü Nar tanesi iyi teyzesi. Yani midem bulandığına, göğüsler şiş olduğuna ve leke,kanama vs. olmadığına göre iyidir herhalde.Göremiyorum ya, delircem.Yaa sanırım yakında portatif ultrason cihazları çıkaracaklar bizim gibi delilere, zırt pırt bakacaz nasıllar diye, böyle ipod gibi cebimizde falan taşıycaz Bu arada geçen seferki düşük haftasını geride bıraktım bugün itibariyleee :87:Biraz daha iyiyim. Gez kuşum gez. Benim yerime de gez. Tek rehber öğretmen olmasam, çocuklara acımasam kaçıp gidicem valla ama napayım, gidemiyorum bi yere. Seneye dinlenirim artık ben de. Bebiş bakarım kısmetse.

Son düzenleme:

sen çooooooooooook yaşa emi çoook güldüm ammaaaaaa bişey daha sorcam doktor hanım benim bugün 18. gün ve ikinci çiizgi 15.gün ki kadar koyu...eeeee ne yapcam ben şimdi..yumurta takibine size gelsem olur mu:)
hello kity preseed kullandın mı diye bana mı sordun
cam ocak diyommmmmmm ınox diyom size diyom kızlar hu huuuuuuuu duyan okuyan yok mu..

Gel kuşum gel,damdan düşenin halini damdan düşen anlar O, salgılanan hormonun etkisi, normal. Ben bi kere koyu çizgiyi yakalayınca bir daha yapmadım, o yüzden kontrol etme şansım olmadı. Ama fazlasından zarar çıkmaz, bebişimoya bi kardeş yapın siz de, ikiz olurlar belkim

Evin hayırlı olsun Tatlım. Güle güle oturmak nasip olsun inşallah. Ben cam ocak seviyorum. Kendi evimiz olduğunda düşünüyorum almayı. Annemin cam.Çok da memnun. Çizilme falan olmadı hiç.

öncelikle evin hayırlı olsun darısı benim ve olmayanların başına.canım benim ben ınox kullanıyorum cif kullanma yeter mikrofiber bezle ve spreyle çok güzel temizleniyor ama devamlı silmen lazım yoksa leke kalıcı oluyor temizlesen dahi izi kalıyor ama çok şık duruyor temiz oldugunda

Son düzenleme:

Cezacım valla şaşırdım heralde ben yanlış hatırladım ev almamışlardı filan oldum :) demekki doğru hatırlamışım :) Olsun iyi günlerde kullanın hayırlı uğurlu etsin bebeğinizide evinize tezden göndersin rabbim :)

Ocak içinde; ben kullanmadım ama kuzeinmde vardı temizliği biraz zor sanırım bide kuzenim rahattır pek hoş görünmüyodu temizlik olrak, ama sürekli elinde bezle geziyosun bence al çünkü gerçekten çok şık :))

Kitty cim; İstanbul olarak düşünmen gayet normal hep ordan bahsetim ya :) belkide istanbulda bile demiş olabilrim de bazen direk istenbul diyorumda çorluyu bilmiyolar diye :) Bugün yine dr a gitcen değil mi ?

Ceza, pren, bebeğim, senem, adını yazamadığım tüm kızlar nasılsınız ?

Senem nar tanesi nasıl ? :)

Canım Nar tanesi iyi maşallah. Yani herhalde iyidir. Mayıs 6'ya kadar bekleyeceğiz görmek için. Şu bir haftayı da tlatsak, 8 hafta dolmuş oluyor. İçim daha bir rahatlayacak sanki. Sen nasılsın? İzin için bir karar verebildin mi?

bugün yumurtalamdan sonra 15. gün ateşim düştü adet olmam lazım bu saate kadar gelen yok:26: biraz rötarlı gelecek heralde en son yumurtlamadan sonra 13. gün idrarda erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi bile çıkmamıştı 14. günün akşamı teste baktım çoook hafif silik çizgi belirmiş galiba benim b-HCG değeri azcık yükselmiş onun düşmesini bekliyor adet gelmek için:44:

İlla gelecek diyosun yani. Ben de belli olmaz diyorum. Bak silik çizgi çıkmış. Geç döllenmiştir, bişey olmuştur. Ateş ölçerinden emin misin? Bende var bi tane alından ölçüyor, şahsen hiç güvenmiyorum. Testi yinele bakalım bi.

canım annenin kullandığı ocak markası ne acaba...
bakalım çizgi bugün nasıl çıkacak....
cumaaaaaaaaaaaa günlerini çook seviyorum

seneme katılıyorum belki geç döllenmiştir gününe kaç gün var..istersen hafta sonu tekrar test yap

doğru hatırlamışsın canım...içimize sinmedi..vazgeçmiştik sonra..ama artık bu kesin..amin canım inş.ev şanslı gelir..çok yorgunum nöbetçiydim bugün..cuma günleri pilim bitmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…