ya çok uzun yazmışsınız okuyamadım..zor girdim başım fena ağrıyor..kendimde değilim hiç...senem bi sorum olucaktı ben 15.günde çift çizgiyi gördüm 12-13-15-17 günleri çalıştık sence iyi çalışmışmıyım..Allahım ne hallere düştük..kızlar ov.testlerden anlayan güzel bayanlar bi yorum yapın bakalım..
adetim gelecek bugün öğleden sonra ya da en geç akşama ateşim düştü ve belim ağrımaya başladı iyiden iyiye ama bu ay çok mutlu oldum çünkü hormonlarımın düzene girdiğini anladım ateşimden
15. gün çift çizgiyi gördüysen çalışmaların güzel olmuş hadi hayırlısı diyelim
ya biliyom çoook alakasız olacak ama cam ocak kullanan var mı?ankastre almayı planlıyorum da...kullanışlımı acaba..cam ocak mı ınox ocak mı sizce..ınox metal olanlar.bu arada ev aldık...candas soracak siz kaç kere ev alıyorsunuz diye daha önce aldığımız evi geri verdik..yeni eve yeni ocak..umarım evimiz uğurlu gelir..
cam ocak gördüm kullanan çok şık duruyor bir de çok kullanışlı görünüyordu. yalnız tek sorun elektrikle çalışıyor sadece:26: elektrik faturasına nasıl yansıyor bilmiyorum bir de elektrikler kesilince yemeğin de kalır öyleben inox kullanıyorum doğalgazlı kullanışlı beyazlara göre daha iyi bence. ama şimdi bir daha alırsam acaba camlı mı alsam diye düşündüm çok şık duruyor temizlemesi de acayip kolay
Canım adet günü herkese göre değişir bence erken olması bi problem degil benimkide aynı senin gibi az az ve kahverengi bu ilk adetim canım dr sana kaç ay korun dedi peki?
arkadaşlar regli görenler adına o kadar çok sevindim ki anlatamam benim tam 47 gün oldu ama hala gelen giden yok o kadar çok kafama takar oldum ki.. dr. ilaç verdi ama ben migren hastasıyım sakıncalıymış en azından bu haftayı daha geçireyim olmazsa artık malesef içicem. ama ilaçla olmak hiç istemiyorum. sizleri görünce ne güzel hiç problem yaşamadan olmuşlar allahım bende artık olayım dedim.. ne garip dimi hamile kalmaya çalıştığımız zamanda gelmesin istediğimiz regliyi şimdi bekler durumdayız gelincede sevinen durumlardayız.yaa ben neden olmuyorum yarın sabah artık bi idrar testi yapıp kullanmaya başlasam iyi olacak galiba ilacı.
ya çok uzun yazmışsınız okuyamadım..zor girdim başım fena ağrıyor..kendimde değilim hiç...senem bi sorum olucaktı ben 15.günde çift çizgiyi gördüm 12-13-15-17 günleri çalıştık sence iyi çalışmışmıyım..Allahım ne hallere düştük..kızlar ov.testlerden anlayan güzel bayanlar bi yorum yapın bakalım..
selmlar kankalar :)))
öncelikle senemin babacığının mekanı cennet olsun, ben bizi hissettiklerine inanmak istiyorum ve gördüğüne ancak o zaman huzur buluyorum.
veee topikte bugün müjdeli haberler geldi gözümüz aydın kıslar regl olmuşlarbir daha ki ay tablo yaparız hep diyorum biliyorum ama yapcam o tablou
senem nar tanem nasıl, candaş be hep istanbul diye düşündüm nedense
kuzeyy yorma o kadar kendini boşver azıcık
bugün gezmelerdeydim, yarın dr ve ev temizliği var yumurta çatlamadıysa napıcam.
taf kısmet değilmiş napalım mayıs ayında inşallah, ayrıca hormonlarını bu kadar yorumlayabildiğine göre sorun yok demektir.15.gün çift çizgi koyu ve çalışmalar bencede pressed kullandın mı?
dediğin ocak bizim ofiste vardı üzeri çizilmişti bana pek kullanışlı gelmedi ben daha klasikçiyim sanırım.
Bence süper olmuş. Ben de aşağı yukarı aynı usul gittim. Zaten 15. günse çift çizgi, 13. günden kalan sperm bile vardır. 16 da çatlasa yumurta, 15. gününki yaşıyor daha. Yumurta 24 saat yaşadığına göre en kötü ihtimal 17'de döllenir. Anaammmmmm psikopat olduk yahu
sen çooooooooooook yaşa emi çoook güldüm ammaaaaaa bişey daha sorcam doktor hanım benim bugün 18. gün ve ikinci çiizgi 15.gün ki kadar koyu...eeeee ne yapcam ben şimdi..yumurta takibine size gelsem olur mu:)
hello kity preseed kullandın mı diye bana mı sordun
cam ocak diyommmmmmm ınox diyom size diyom kızlar hu huuuuuuuu duyan okuyan yok mu..
ya biliyom çoook alakasız olacak ama cam ocak kullanan var mı?ankastre almayı planlıyorum da...kullanışlımı acaba..cam ocak mı ınox ocak mı sizce..ınox metal olanlar.bu arada ev aldık...candas soracak siz kaç kere ev alıyorsunuz diye daha önce aldığımız evi geri verdik..yeni eve yeni ocak..umarım evimiz uğurlu gelir..
Cezacım valla şaşırdım heralde ben yanlış hatırladım ev almamışlardı filan oldum :) demekki doğru hatırlamışım :) Olsun iyi günlerde kullanın hayırlı uğurlu etsin bebeğinizide evinize tezden göndersin rabbim :)
Ocak içinde; ben kullanmadım ama kuzeinmde vardı temizliği biraz zor sanırım bide kuzenim rahattır pek hoş görünmüyodu temizlik olrak, ama sürekli elinde bezle geziyosun bence al çünkü gerçekten çok şık :))
Kitty cim; İstanbul olarak düşünmen gayet normal hep ordan bahsetim ya :) belkide istanbulda bile demiş olabilrim de bazen direk istenbul diyorumda çorluyu bilmiyolar diye :) Bugün yine dr a gitcen değil mi ?
Ceza, pren, bebeğim, senem, adını yazamadığım tüm kızlar nasılsınız ?
Senem nar tanesi nasıl ? :)
bugün yumurtalamdan sonra 15. gün ateşim düştü adet olmam lazım bu saate kadar gelen yok:26: biraz rötarlı gelecek heralde en son yumurtlamadan sonra 13. gün idrarda erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi bile çıkmamıştı 14. günün akşamı teste baktım çoook hafif silik çizgi belirmiş galiba benim b-HCG değeri azcık yükselmiş onun düşmesini bekliyor adet gelmek için:44:
Gel kuşum gel,damdan düşenin halini damdan düşen anlarO, salgılanan hormonun etkisi, normal. Ben bi kere koyu çizgiyi yakalayınca bir daha yapmadım, o yüzden kontrol etme şansım olmadı. Ama fazlasından zarar çıkmaz, bebişimoya bi kardeş yapın siz de, ikiz olurlar belkim
Evin hayırlı olsun Tatlım. Güle güle oturmak nasip olsun inşallah. Ben cam ocak seviyorum. Kendi evimiz olduğunda düşünüyorum almayı. Annemin cam.Çok da memnun. Çizilme falan olmadı hiç.
bugün yumurtalamdan sonra 15. gün ateşim düştü adet olmam lazım bu saate kadar gelen yok:26: biraz rötarlı gelecek heralde en son yumurtlamadan sonra 13. gün idrarda erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi bile çıkmamıştı 14. günün akşamı teste baktım çoook hafif silik çizgi belirmiş galiba benim b-HCG değeri azcık yükselmiş onun düşmesini bekliyor adet gelmek için:44:
Cezacım valla şaşırdım heralde ben yanlış hatırladım ev almamışlardı filan oldum :) demekki doğru hatırlamışım :) Olsun iyi günlerde kullanın hayırlı uğurlu etsin bebeğinizide evinize tezden göndersin rabbim :)
Ocak içinde; ben kullanmadım ama kuzeinmde vardı temizliği biraz zor sanırım bide kuzenim rahattır pek hoş görünmüyodu temizlik olrak, ama sürekli elinde bezle geziyosun bence al çünkü gerçekten çok şık :))
Kitty cim; İstanbul olarak düşünmen gayet normal hep ordan bahsetim ya :) belkide istanbulda bile demiş olabilrim de bazen direk istenbul diyorumda çorluyu bilmiyolar diye :) Bugün yine dr a gitcen değil mi ?
Ceza, pren, bebeğim, senem, adını yazamadığım tüm kızlar nasılsınız ?
Senem nar tanesi nasıl ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?