İlla gelecek diyosun yani. Ben de belli olmaz diyorum. Bak silik çizgi çıkmış. Geç döllenmiştir, bişey olmuştur. Ateş ölçerinden emin misin? Bende var bi tane alından ölçüyor, şahsen hiç güvenmiyorum. Testi yinele bakalım bi.
seneme katılıyorum belki geç döllenmiştir gününe kaç gün var..istersen hafta sonu tekrar test yap
canım annenin kullandığı ocak markası ne acaba...
bakalım çizgi bugün nasıl çıkacak....
cumaaaaaaaaaaaa günlerini çook seviyorum
günüm bugündaha gelen birşey yok ama ateşim düştü düşünce adet gelir bu standarttır valla standartı bozduysam sevinerek şaşırırım bir de işin ilginci 4 gün önce yumurtalıklarıma giren sancıdan eser yok sadece dün sabah belim çok ağrıdı adetgeliyor gibi:44: püf kafam karıştı acaba adete yakın tekrar yumurtlanır mı
selam eyyy ahali ve nar tanesi :)
işim hala bitmedi, akşam okuyacağım yazdıklarınızı,
dr gittim çatlamış yumurta :) ama gel görki eşimin işi var 2 gün yok:
herkese yorum yazıcam, tafla ilgili de komk bişi oldu onuda anlatıcam.
selam eyyy ahali ve nar tanesi :)
işim hala bitmedi, akşam okuyacağım yazdıklarınızı,
dr gittim çatlamış yumurta :) ama gel görki eşimin işi var 2 gün yok:
herkese yorum yazıcam, tafla ilgili de komk bişi oldu onuda anlatıcam.
Siemens Canım. Çok memnun annem. Ben de ev alınca ondan alıcam sanırım. Çok şık. E hayırlı cumalar o zaman
Günaydın diycem ama öğlen olmuş, anlamadım valla çalış çalışOf ya bugün sınıftan defalarca çıktım midem bulandı çok. Öğrenciler kesin anladı valla. Amaaaan anlasınlar napayım Ah Canım ya, ne tatlı telaşlardır şimdi o hazırlık, taşınma telaşları:97: Yorulucaksın ama değecek, ne güzel. Yeni ev, yeni bebiş ooohhhh
bu da devamı...........offfffff offfffffffff bide erkekler bizim kadar uğraşsa..neler olabiilr tahmin bile edemiyorum.hayat süper olur herhalde
merhaalar cezacım,
öncelikle yeni evin hayırlı uğurlu olsun bebek kahkalarıyla dolsun.
dediğin ocak çizilmiyr demiş kullananlar demek ki bizim çaycı kullanamıyor, güle güle al ve kullan canım,
ev taşıması için de kolay gelsin.
bence 19. gün çatlaış ben 19. gün daha koyu gördüm, inşallah hayırlısıyla gelsin pressed kullandın mı diye sana sormuştum canım.
bakalım hayat bize neler gösterecek, bende önümüzdeki ay mayısın sonunda doğum yapacaktım, öyle de güzel olurdu ki hazır evdeyken. :)
senem tünaydın, nar tanesi ben burdayım diyor ne güzel devamını nasip eylesin allahım.
kuzeyden haber var mı? taf ne oldu regl gelmedi mi?
candaşım selamlar canım.
kızlar kürtaj sonrası ilk regliler nasıl gidiyor
ben cuma günü dr gittim, yumurta çatlamış ama işte eşim yok iş için koşturuyor, karavana bu ay.
cuma günü dr gittim dr dedi ateşin yükseldi mi, aa desim sizde bizim taftansınız, kadın boş boş baktı suratıma kaftan mıyım anlamaıdm dedi, yook dedim bir arkadaşım ateş ölçme yöntermni kullanıyor ama bende derece yok ben hiç başlamadm dedi, kadın dedi arkadaşının ismi neydi dedim taf, diyor ne ilginç yabancı mı bilmiyorum yok sanmıyorum dedim adı ne dedi taaaff dedim hımm anladım dedi :)))))))))) koptum ben ya... pzt günü tekrar dr gideceğim başka tahlil vereceğim
başka ne var ne yok
canım preseed kullanmadım ama bu ay hamile kalaamzsam kullanmayı düşüüynorum..ocak hakkında çok değişik yuromlar var kullanıp göreceğiz:)
güzelo nasip kısmet demekten başka çaremiz yok.ne güzel olurdu sen mayıs ben haziran annesi olsaydık..inşallah daha çok beklyemeiz.bol bol dinlen yürüyüş ve spor yap sağlığına dikkat et.evde olmak sıkıcı ama mutlaka güzel yanları vaırdr.kefyini çıkar bu günlerin ilerde özlem duyacaksın(bana herkes öyle diyor)sizin çaycının kullnadığı ocağın markası nedir canım..
canım geçen hafta evrak işleriyle uğraştım, aynen öyle bol bol yürüyüş yapacağım valla benim herşeyim zor oluyor , ben şimdi otururum evde işe girerim hamile kalırım sonra :) aman artık heşrey olacağına varsın modundayım, çok şükür sağlık sıkıntııız yok mevlam ol dedikten sonra oluyor.
ocak arçelik markaydı parmak izi görmedim ama süt taştı falan böyle kötü de kullandı sanıarım o çizik çizikti hani akıl vermek gibi olmasın belk aklına gelmemiştir.
ben hepsi...dan.com daki yoarumları ile şika...t varsitelerini okuyup alıyorm birşey alırken belki aklına gelmez diye dedim
bu arada taf adet olmuşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?