Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yayıldı zaten artık iyice. Aman napayım, yayılsın. Sözde 3 ay sabredecektik ama sıpa ben buradayım diye bağırıyor resmen
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de kasım hamişleri topiğine bakamamıştım uzun süre. Geçenlerde bir bakayım dedim, ikizleri olacak bir arkadaş vardı, birkaç hafta önce kaybetmiş o da ikisini birden. İyice moralim bozuldu, çıktım. Ama ilk görüntüleri falan koyduklarında çok kötü olmuştum. Bir de bitanesi "10 haftayı atlattık, doktor önemli bir dönemeci geride bıraktığımızı söyleyince kendimi kahraman gibi hissettim" gibi bişeyler yazmıştı da fena dokunuştu bana. Ne diyelim, hayırlısı olsun herkesin hakkında. Bizler de kimbilir kimlerin canını yaktık bilmeden o ilk sevinçle diye çok düşündüm sonra. Bebeği hiç olmayanlar, hayatının anlamını, eşini daha bulamamış olanlar... O yüzden şimdi daha ölçülü davranmaya çalışıyorum. Hayat öğretiyor. Kıskanmak normal yani, özellikle "ben de bu durumda olabilirdim şimdi" derken. Ama biz de o durumda olucaz Allah'ın izniyle. Er veya geç.

Delisin kızım sen

taf harbiden ateş ölçme yönteminde süper, mayıs ayında ona yanaşayım onuda öğretsin bana

Valla bravo hatuna. Ben beceremedim.

taf harbiden ateş ölçme yönteminde süper, mayıs ayında ona yanaşayım onuda öğretsin bana

senemden ovulasyon+preseed taftan ateş ölçme yöntemi iyi bir karma yapalım kendimize en az ikiz doğurmalıyızyok mu yöntem tavsiye edecek

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr

ne var yok...

bağırsın nar tanesi....bir daha girmicem yok 2 günde zor toparladım kendimi..senemcim ovulasyon testime baktın mı 3 gün boyunca koyu gibi geldi...bu arada günaydın canım..hayırlı işler

bağırsın nar tanesi....bir daha girmicem yok 2 günde zor toparladım kendimi..senemcim ovulasyon testime baktın mı 3 gün boyunca koyu gibi geldi...bu arada günaydın canım..hayırlı işler

Baktım Canım. Benim de koyuluğu o kadar oldu en fazla. Yani böyle tam aynı olmadı kontrol çizgisiyle. Ama diğer günlere göre belirgindi. Bir de vücudundan gelen işaretleri okuyunca zaten kendini belli ediyor. Bence ateş ölçme yöntemiyle beraber kullanılınca daha iyi sonuç verir. Bir de ısı ölçeri yeni alacaksan kulaktan ölçer al. Vajinadan ölçen de varmış da onu bilmiyorum pek. Benimki alından ölçüyor, çok kullanışlı değil. Kulaktan ölçen bulamadığım için almıştım.
Sağolasın Canım. Sabah sabah istifra ederek başladım güne, daha da hayır gelmez artık benden

benim bildiğim ateş ölçer koltuk altından olurteknolojiye ayak uydurmak lazım alayım bari.. ama ben bu ay umudumu kaybettim diğer aya artık...

tünaydınnn kıslar,

tünaydın senem nar tanes ve cezaa

cezacm ben türkiyeden almak zorunda kalacağım pressedi ovulasyon gg dan sipariş ettim, şimdi regl bekliyorum ben bu ay olmadı çok eminim.20 nisanda gelmesi gerekir ama düzensiz ya 25 e kadar yolu var sonrasında bakacağım zaman ne gösterecek,
bende durup durup diyorum önümüzdeki ay anneydim bebeğim vardı tamda işten atıldım çok güzel olacaktı diye, nasip kısmet artık.
senemcim mide bulantısı dışında var mı bir rahatsızlığın
cezaaa taftan harbi öğrenicem ben kesin hamile dedim bu arada başka bir topikte arkadaş var test idrar testi yanlış çıkmış bir yaşıma daha bastım.

ben taf için çok umutluydum yanıldığını düşünüyordum, hayırlsı böyleymiş en azından saat gibi düzenli herşeyi,

benim 2 gündür canım sıkkın eski erkek arkadaşım üniversite zamanlarımda onun vefat ettiğini öğrendim başım çatlıyor kendime gelemedim

bende bu aydan ümidimi kestim..beimnde ayın 20sinde ama 25i veya 30u gibi anca gelir.beni mzaten düzensiziğlim var.bende gg sipariş vereceğim fiyatıda normal..çakma falan değildir herhalde..arkadaşı anAllahtan ramhrt diliyorm.başıns ağolsun.
bu arada doğum günün kutlu olsun taf.....

taf'cığımın doğum günü mü :))) nice mutlu yaşları olsun inşallahhh.
cezam gg dan preesed mi alcan ovulasyon mu? kampanyalı bir şey varsa beraber alalım ahahhahaah

taf'cığımın doğum günü mü :))) nice mutlu yaşları olsun inşallahhh.
cezam gg dan preesed mi alcan ovulasyon mu? kampanyalı bir şey varsa beraber alalım ahahhahaah

canım baktığımda preseed+ovulasyon +gelebik vardı onu alacağım..bide kulaktan ateş ölçer olsa imiş süper bi paket olacakmış

benim bildiğim ateş ölçer koltuk altından olurteknolojiye ayak uydurmak lazım alayım bari.. ama ben bu ay umudumu kaybettim diğer aya artık...

Bi de popodan ölçeni var, annem az ciyaklatmadı bizi onunla da girmeyeyim şimdi oralara Bu ayın nesi varmış bakiim? Bekliyoruz biz. Her an her şey olabilir, benim gözüm korktu bu topikten

Tünaydın Kuşum. Başın sağolsun, insan tanımadığına bile üzülüyor. Allah kalanlara uzun ömürler versin inşallah. Çok düşünmemeye çalış yine de olur mu?

Benim yurtdışından fazlalık olarak sipariş ettiğim preseed vardı ama hala gelmedi. Mail attım, "postada gecikme olabilir, yakında elinizde olur" dedi satıcı. Bodrum'da olmamla alakalı sanırım. Siz sipariş etmeden gelirse gönderebilirim. Ben zaten umudu kesmiştim ondan, lazım da değil. İnşallah gelir de uğraşmak zorunda kalmazsınız. Çok çok ucuza almıştım zaten paraya da gerek yok.

gelmedi mi canım aaa olur ,

senden naber mide çok bulanıyor mu uyku hali var mı, ev halkı nasıl

canım sen çok yaşa yaa nasıl güldürdün beni:)))))))

canım bende aynı senin gibiyim yaa herşeyim zor olur ve hep ikinci defada olur:)) 8 ay evde oturdum işten ayrılmıştım.denedik denedik olmadı dedimki yok artık demekki nasibimizde yok çocuk iş görüşmesine gittim işe alındım şirkete istanbula kadar gittim.bu arada kocaelide oturuyorum.istanbuldan eve geldim akşam saat 9 falan reglim 3 gün falan geçmişti.yengem bide o gün zorla bana test aldırmıştı.neyse akşam oldu yengem arıyor yaptınmı yaptınmı bende dedimki yaa yok zaten gebe değilim çünkü daha 3 gün gecikti yarın olurum bide işe giricemya o gün gittim kendime pantolon aldım mağaza sahibi arkadaşımdı bana dediki yuh acayip kilo almışsın pantolonu düğmelemeye çalışıyor bende espri yapıyorum sıkıştırma bebğimi falan neyse uzatmadan... akşam oldu ben testi yaptım çıktımı iki çizgi sevinsemmi napsam bilemedim o gün işe girdim bide şefe dedimmi yok bebk düşünmüyoruz napıcağımı bilemedim anlayacağın:))) sonra arayamadım kadını mesaj attım utancımdan ama yerime arkadaşım arayıp işe soktum:)) işte böyle canım...

bir solukta okudum, çok güzell valla billahi olsunda benimde öyle olsun be destinam çok saolasın moral için kızın napıyor nasıl keyfileriniz.

bir solukta okudum, çok güzell valla billahi olsunda benimde öyle olsun be destinam çok saolasın moral için kızın napıyor nasıl keyfileriniz.

SENDE SAĞOL CANIM:)) kızım aşırı hareketli bir çocuk hızına yetişemiyorum.3 buçuk yaşında ama maşallah her şeyi biliyor.bilgisayar için kavga ediyoruz :)) kayu izliyor barbi oyunu oynuyor.ama bana çok bağlı bazen zorluyor bu beni mesela kürtaj için hastaneye yatığımda hasta oldu kızım canım benim..koşmayı çok seviyor bütün kötü huyları babasına çekmiş:)) çok heyecanlı ve bu çok sakarlık yapmasına sebep oluyor.kızım 11 aylık yürüdü ama ona yürümek denirse hep koşuyordu ve hala koşuyor yürüyormu diye soranlara yok koşuyor diyordum:)) ben kızımı elde etmek için neler neler yaşadım.3 aylık hamileydim düşük tehlikesi yaşadım.onu atlattım.ben ve eşim farkında olmadan hep erkek geçirmişizde içimizden birbirimize hiç söylememişiz:)) doktor kız dedi eşimin suratı düşmüş doktor dediki baba üzüldü galiba üzülme ikincisi erkek olur dedi.eşim yoookk üzülmedim dedi neyse daha sonra 3lü tarama yapıldı sonuç kötü çıktımı eşimle bize çok iyi ders oldu ben ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından cerrahpaşaya gittik amniyosentez yapıldı çok şükür bişey çıkmadı sonra kızıma 4 elle sarıldık bizi bırakmasın diye:)) 2 aylık hamileyken doktor dediki siz yandınız bu çok hareketli bir çocuk olucak aynen dediği çıktı.hamileyken düğüne giderdik kapıdan girerdik başlardı oynamaya takii düğün bitene kadar:)) yerimden kalkamazdım herkez karnımın hareketini görücek diye:)) neyse çok başını şişirdim canım kızım doğdu ve adını destina koyduk..benim herşeyim herkezden eşimden bile ince gelen bebeğim canım kızım..onunla vakit geçirmek çok güzel kızım var ama hareketliliğiyle erkek çocuğunu aratmıyor düşünüyorum okula gidince napıcaz diye.kardeşini kaybedince hastaneden geldim dediki anne artık benim kardeşim yokmu tabii herkez üzgün ve herkez konuşunca anlamış (zaten bir huyu var oynuyormuş gibi görünüp hep bizi dinliyor birden lafa giriyor biz eşimle kalıyoruz:)) bende ona dedimki annecim doktor dediki destinanın kardeşi alucak ama şimdi değil tamam anne dedi kendimi zor tuttum ağlamamak için çok duygusal ben ağlayınca benden daha fazla ağlıyor bide sarılması var offf dünyalara değer aslında onları anlatmaya kelimeler yetmiyor canım böyle anlattım ama üzülmedin inşallah çünkü kızımı anlatırken karşıdakinide eğer bebğide henüz yoksa üzmek istemem dualarım hep herkez için hayırlı ve sağlıklı evlatlar..isteyene ,olmayana saşlıcakla kucaklarına almayı nasip et allahım.. canım bazen diyorlarki senin bir tane var yine olmayan ne yapsın tabiiki çok şükür ama nedir biliyormusun canım rabbim öyle bir his vermişki cennet ayaklarının altında annelik, bir tanede olsa istiyosun ikincisini onunda sevgisi farklı olur ayrı bir birey olucak çünkü ve bu isteği içimize yüce allahım vermiş işte napalım bizde istiyoruz ikincisini:)) ayyy çok konuştum dimi iyikibişey sorduk diyosundur:)) allah seninde gönlüne göre versin canım tez zamanda inşallah...

aksine canım gözlerim dolu dolu okudum, şu anda da gözyaşım akıyor ama üzüntüden değil kesinlikle, mutluluktan.
anneme doyamadım, her anne kız gibi biz çok farklıydık, annem benim herşeyimdi, kızkardeşim gibiydik, en yakın arkadaşım annemdi bu yüzden çok kavgalarımız oldu :))))
ve senin gibi annelerden çocuklarıyla ve özellikle kızlarıyla ilgil hikayeleri anlatsın istiyorum sizlerin anlatışınızdaki mutluluğu hissedebiliyorum ve o zamanda diyorum ki anneme bende bu duygulardan yüzde birini bile yaşatabildiysem demek ki annem çok mutluymuş annelik anneme çok yakışıyormuş, alllah tüm kuzuları annelerine bağışlasın, dilerim allahtan sende yuvanı şenlendirecek 2. yavruna tez zamanda sağlıklıca kavuşursun, kızını benim için çoook ama çoook öp. çok sağol valla çok keyifle okudummm.

gelmedi mi canım aaa olur ,

senden naber mide çok bulanıyor mu uyku hali var mı, ev halkı nasıl

Mide bulantıları artık günün her saatinde oluyor. Gece de artıyor malesef. Süt içmek istemiyor hiç canım ama zorlayıp da içince bulantımı kesiyor Allahtan. Annem bizde. Sağolsun yemekleri falan o yapıyor. Ev temizliğiyle de uğraşmıyorum. Ama çarşamba mecburen dönüyor İzmir'e bugün izin günüm. Birlikte şöyle güzel bir kahvaltı yapalım dedik açık havada. Uyanmasını bekliyorum şimdi. Gezdireyim kadını azcık, bir haftadır kahrımı çekiyor

Tatlım böyle yazıyorum ama üzüleceğini düşünmedi hiç. Ben de babamı kaybettim biliyorsun, herkes sakınıyordu benden babalarıyla yaptıklarını, güzel hikayelerini. Ben de diyordum ki, o sizin babanız. Ben kendiminkini özlüyorum. Anlıyorum yani seni. Allah sana ve doğacak çocuğuna ömürler versin. Çok çok güzel yürekli bir insansın.

Son düzenleme:
hadi bakalım :)bencede 8 haftadan sonra bi oh çekersin artık :) Bende iyiyim canım, aslında ben yumurtlama günlerimi bilmediğim için izin olayınıda düşünemedim.Zaten alırsamda ancak 1 gün alabilrim gibi.Ya ben bu yumurtlama süresini nasıl hesaplıcam ?= hepsi karıştı birbirine
doğru hatırlamışsın canım...içimize sinmedi..vazgeçmiştik sonra..ama artık bu kesin..amin canım inş.ev şanslı gelir..çok yorgunum nöbetçiydim bugün..cuma günleri pilim bitmiş oluyor
İnş canım hayırlı gelir evinde meleğinde :)
taf olayı cidden çok komikolmuş ya :))
ya ama sende de şans çatlattın yumurtayı ama ortada koca yok :)
bu arada dün akşam ilk defa moralim bozuldu..candas ve ben haziran annesi olacaktıkilk defa topiklerine girdim aldıkları odaları kıyafetleri görünce moralim bozuldu işte..kıskanmadım değil yaniiiii
Hadi ya epeydir topiğe uğramıydum sen deyince benimde moralim bozuldu Şimdi bizde o telaş olabilirdi Bende aklıma gelince üzülüyorum en yakın arkadaşımda benden 1 ay önce doğum yapaaktı şimdi onun 3-4 haftası kaldı onunla konuşuncada bi efkar basıyo Keşke yaşamasaydık ama yapacakta bişey ok ( bende kıskanıyorum üzülüyorum ( aynı dönemdekileri) diyorum neden ben ? neden biz ? keşke kimse böyle bi tecrübe yaşamasa Yinede umutla ikinciyi sağlıklı geçirmeyi diliyorum hepiiz adına
bencede :))

yapacak yorum bulamadım ( alalh sanada anneiği nasip ederde annenle yaşamadıklarınıza kaldığınız yerden devam edersiniz inş

ahh benim düşünceli arkadaşım, bende kendi annemi özlüyorum aynen dediğin gibi :)
ohhhh benim yerimede yiyin için gezin,
senemcim o senin güzelliğinden kaynaklanıyor canım benim olur mu hiç insan yerine koymuşsun özelini anlatıyorsun çok mutlu oluyorum ben, zaten hep sorarım allah hepsinin mekanını cennet eylesin. kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin.

inşallah hep birlikte annane babanne olduğumuzu görürüz.... inşalllahhhh :) sevgilerimle öpüyorum seni. zencefil mide bulantısına iyi geliyormuş ama herkesin farklı sanırım. aferin benim nar taneme geçen başka topikte deyann vardı arkadaş hamile oda, ddim sanırım senin oğlun olacak harbi tuttu oğlu olacak inşallah. sanki nar tanemde uzun ömürlü sağlıklı gelsin ama bana kıs gibi gelior. sen nasıl hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…