Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candaşım günaydın

üzülmeyelim artık bacım ya, elbette allahın izniyle inşallah bizde anne olacağız, teyze olacağız, annane babanne olacağız inşallah canım benim.

ya özel mesaj atamıyorum neden bilemiyorum bugün denicem sana,

çok ilginç ben hep 15 sanıyordum yumurtlamamamı halbuki 18 - 19 muş :)

sen naptın hafta sonu ?

öyle bi hüzünlendim ya cezayı okuyunca, ama şimdik geçti .

Kolları sıvayalım artık :) Teşekkür ederim canım tekrar mesaj için :)

Bende hiç bilmiyorum o yumurtlamayı işte, bu ay öğrencem inş :)

Haftasonuda evdeydim bu hafta koçişkoma gitmedim o da gelmedi, ayda bi hafta tatil bize: )
Regliyken :))

Ütü, çamaşır katla etrafı topla :) Bide uzun zamandır ilkkez kek yapma şerefine nail oldum :) Kendimi toparlama yolundayım :)))

Sen naptın canım, senin haftasonun nasıldı ?

ooo afiyet şeker olsun kek için, allah başka dert vermesin canım ya, ben teşekkür ederim asıl birbirimizden başka kimsemiz yok.
ben cmt günü kütüphanye gititm kitap aldım taksimdeydim sonra ev ütü ancak bitti, pazar günü eşimin kardeşleriyle kahvaltı sonra eve geldik eşimin işi vardı, arkadaşımla kolpaçinoya gittim akşam yemek sonra uyku öyle rutin...

evdeyimmmmmmm evde
hep siz mi yazacaksınız gündüzleri..bugün bende varım..ama yazdıklarınızı okuyamadım..
bugün okulu astım....asmak kelimesi ne de güzelmiş....ohh dünya varmış..herkes okulda iken evde olmak..
tapu işleri vardı da ondan izin aldım..görüşürüz sonra öptüm
günaydın herkeseeeeee
iyi bir hafta olsun bizim için...........

günaydınlar herkese... canım tam reglim yaklaşıyor sende çyle güzel çyle içten yazmışsınki gözlerimiz doldurdun güzel sçzlerinle..pek bir alıngan oldum yaaa eşime alındım dün ağladım falan şu regl nede değiştiriyor bedenimizi:)) bende seneme katılıyorum canım gerçekten yüreği çok temiz bir insansın genelde topiklerde yazılanları okuyorum ama samimi gelenlerede yazıyorum:)) güzel bir paylaşım sitesi artık hergün açıyorum açmadan duramıyorum:)) ve kaybettiğim bebeğime hamile olduğumu burdan öğrendim ben garip dimi benim hayatım böyle canım ben alıştım artık:))) ben çok test yapan birisi değilim çünkü çok duygusal olduğum için kaldıramıyorum neyse konuya geleyim kurban bayramı tatiliydi adet olacağım gün kahverengi akıntı geldi zaten benim moral bozuldu orda:))
birinci gün hep bçyle azıcık ve akıntı gibi olur artık ümidi kestim ikinci gün oldu yine kahverengi devam ediyor bide bende kistte vardı bu nedenle ilk günler böyle düşündürm baktım üçüncü gün yine aynı ve dördüncü gün artık tuvalet sonrası sadece peçeteye geliyor eşim dışarda kızım uyuyor bende nette takılıyorum vee adet başlamadı hiç bu kadar uzun sürmezdi ikinci gün gelirdi kırmızılar bakınıyorum burda benimle aynı şeyleri yaşayan bir arkadaş yazmış ve sonuç hamile...
mutlu son yani:)) hemen eşimi aradım saat 6 buçuk yarım saat sonra eczaneler kapalı ertesi günde pazar hep kapalı:)) çabuk koş yetiş test al gel dedim adamda şaşırdı ne oldu dedi acele et gelince anlatırım dedim.eşim aldı geldi yaptık testi tek çizgi(( benim moralim dahada düştü ver dedim atıcam testi dur atma dedi eşim ben gittim içeride oturuyorum eşim 5 dakika sonra heyecanla çağırdı gel ben yanlışmı görüyprum bide sen bak bi baktım çift çizgi:)) dünyalar bizim olmuştu vee topikte erkek olursa böyle kahverengi akıntı oluyormuş diye yazıyordu gerçektende bebek erkekti..işte böyle canımm..

günaydın sanada canım hayırlı olsun evin bu arada allah olmayanada nasip etsin bebeklerinle dolsun evin...

Benim yurtdışından fazlalık olarak sipariş ettiğim preseed vardı ama hala gelmedi. Mail attım, "postada gecikme olabilir, yakında elinizde olur" dedi satıcı. Bodrum'da olmamla alakalı sanırım. Siz sipariş etmeden gelirse gönderebilirim. Ben zaten umudu kesmiştim ondan, lazım da değil. İnşallah gelir de uğraşmak zorunda kalmazsınız. Çok çok ucuza almıştım zaten paraya da gerek yok.[/QUOTE]

canım bodruma bundan seneler çnce gelmiştim ama 2 saatliğine gezmek için didime tatile gitmiştikde oradan bodruma geçmiştik çok güzeldi 2 saat yetmedi ama hayal meyal hatırlıyorum sahil kenarında gezmiştik hani televizyonda hep görürüz ya beyaz beyaz evler onları hatırlıyorum ben bayılıyorum öyle evlere tekrar gelmek nasip olmadı hep istedik ama çocukla uzun yolculuk yapmak çok zor geçen sene 8 saat gittikde mahvolduk:))) çok sıkılıyor hadi inelim anne inşallah biraz daha büyüsün kısmet olursa gideriz..sen oraya gelinmi gittin yoksa ordamı oturuyordun..

selam kızlar...
bende kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ve bitti çok şükür
çok güzel geçti kendimi bildim bileli adetlerin sancılı geçer ve ben hep ilaç alırdım
bu defa çok güzel ağrı sızı olmadan normal yoğunluğunda geçti...
bende bu ay preseed kullanıcam görümcem yurt dışında yaşıyor o getirdi...
inaşşal vesile olurda bebeğime kavuşurum..

tünaydın canım böle şeyleri duymaya alışkın değilim ben genelde bana huysuz der arkadaşlarım utanıyorum, demek ki sizin kalbiniz gönlünüz güzel öyle görüyorsunuz
ben bi hamile kalıp doğrayım ilk burada duyuracağım, artık bende mecburiyetten evdeyim doğum yapsam kimsenin haberi olmaz öylemi yapsam diye de düşünmüyor değilim.

gözün aydın bende alcam pre-seed kafaya taktım inşallah sağlıcakla gelsin bebekler.

ceza

ya evde oturmak öylede kolay değil benim canım sıkıldı allahtan arkadaşım var kahvalıda sevgilisiyle telefonda konuşuyor vakit buldum da bakim dedim birazdan gelir cadı

teşekkür ederim şekercim :) amin inş :) valla candostu olduk ya :)

film nasıldı güzel miydi ? eşim izlemek istiyodu da onu :)
ohh sefan olsun :)) canım sen yazınca bende hüzünlendim valla sabah ama kitty nin tesellisiyle geçti :) bugün sende takıl bizee:))
hadi geçmiş olsun bende preseed alsammı diyorum ya ?

Prencim, destinacım sizler nasılsınız ?

Ben iyiym :)

Bu arada hamile kalma jeli ile preseed farklı şeyler sanırım değil mi? Acaba preseedde alsam mı ?
bugün akşam sipariş vercem kredi kartımın hesabı kesilmiş :9 Ama sizede bi danışayım dedim,
kitty cim senin dediğin adresten alcam buldum orayı :)

Canım dualarına içten içten aminnnnn diyorum, teşekkürler ederim. Valla ben rüyalarımda hep erkek görüyorum. Ama kız çocuklara da bayılıyorum. Allah sağlığıyla göndersin yavrumu da farketmez hiç. Hayırlı evlat olsun, kız erkek önemli değil. Ha sadece cinsiyetinden emin olsun, yeter

Tatlım ben eşimle daha nişanlıyken Vakıfbank'ta işe girdi eşim. Onlar da Bodrum Şubesinde elemana ihtiyaç var, orada çalışırsan alırız demişler. O da bana sordu Bodrum'da yaşar mıyız diye. Yaşamaz mıyız hiç dedim Önce o yerleşti. 2,5 sene önce de evlendik, ben geldim. Aslen İzmir'liyiz. Ailem İzmir'de hala. Ama yakın ya, gidip geliyoruz sık sık. Bodrum çok güzel bir yer. Ayrılmayı hiç düşünmüyoruz. Buralara yolun düşerse mutlaka bekleriz. Ailelerimizden uzakta olduğumuz için misafire bayılıyoruz biz.

Senemcim ; misafire bayılıyo ya yazın topyekün kapısını çalacaz :) bıktırcaz misafire :) hele bide hamile filan olursak hepimiz, artık erdiğimiz aşlara yetişemezsin bak valla çok yorarız seni :))

ben çok güldüm bence komedi eğlenmelik film için çok güzel.

ayrıca ben ovulasyon testini oradan aldım canım pre-seed bakmadım henüz, ben pre-seed alırım sanırım alıcam daha doğrusu

herkese slm. bende 2 hafta önce 9 haftalıkken kürtaj oldum bebişimin kalbi durmuştu.hergeçen gün daha iyiyim burdaki arkadaşların hikayelerini okudukçada daha umutlu bakıyorum.
geçen hafta kontrole gittim dr muayene etti sıkıntı yok dedi.parça kalamamış çok şükür.bana 3 ay korun dedi tabi ben pazarlık yapıp 2 ayda karar kıldık sonra başka bi dra daha gittim oda 3 ay dedi onuda 2 ayla ikna ettim.hemen anne olmak istiyorum çünkü.gerekçemide sundum iyi hadi 2 reglin geçsin dedi 2 doktorda. bu topiği baştan sona okuyamadım ama kafam karıştı biraz. preseedden ovulasyon testelerinden bahsedilmiş bendemi almalıyım onlardan. ya da korunma süreci bittikten sonramı kullanmaya başlamalıyım. ben normalde 32-35 günde regl oluyorum. bunuda cevaplar için lazım olur diye yazdım biraz panik biraz sabırsız durumdayım farkındayım. tavsiyelerinize deneyimlerinize ihtiyacım var. çünkü hiç zaman kaybetmek istemiyorum 2 ay bitsin hemen hamile kalayım istiyorum.

ben çok güldüm bence komedi eğlenmelik film için çok güzel.

ayrıca ben ovulasyon testini oradan aldım canım pre-seed bakmadım henüz, ben pre-seed alırım sanırım alıcam daha doğrusu

teşekkür ederim film yorumun için :)

Canım bende bugün sipariş vercem ovulasyon için, 1-2 saate kadar.

Preseed içinde sipariş vermek istiyorum ama sanırım senem yurtdışından istemişti e-bady den.
Ordaki preseedler gerçekten çok uygun fiyatlarda fakat bi sorun var ben ingilizceden anlamıyrum.
İstanbulda yaşıyo olsaydım beraber sipariş verirdik aslında ne güzel :)

Senem
sende e-bady den aldın değil mi? yanlış hatırlamıyorum ?

Canım öncelikle geçmiş olsun ve rabbim tekrarını yaşatmasın.Banada dr.um 4 ay korun hiç dayanamıyosan 2 regl korun dedi.Ben dinlemedim 1 reglden sonra korunmayı bıraktım, ama 4. ayım bitti hamile kalamdım daha.Benimki böyle, hee sen korunma diyemem ama bilgin olsun bende böyleydi.insan o dönemde kolayca riske atamıyo ben ilk aydan hamile kalırsam çok korkardım eminim bebeğe bişey olursa diye, onu da düşün derim.Ama tabi öncelikle umut gerek o da ayrı :) Hadi bakalım çıktığın yol hayırlı uğurlu gazan mübarek olsun :) Bol şanslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…