Canım merhaba.Bende iyiyim sağol.Senide iyi gördüm ve çok sevindim :))
Bencede iyi yapmışsın canım çalışmalara başlayarak.Benimde dün fikrim değişti gibi sanki.
Anneme soruyorum acaba sıkıntı olurmu hemen yapsak diye, ya yok toplanmışsındır artık yapın diyor.
Kış bebği olmasın eylül ayı iyidir diyor :)
Bende zaten takviyelerimi alıyodum biliyosun, ilk adetimide oldum.Ama sadece 2 gün kanamam oldu.
Burda okumuştum 2 gün adet olmuştu bi arkadaş meğer hamileymiş o ara.
annem de dedi hamile olabilirsin diye.Ama bence hiç risk yok da allahın işi belki vardır.
İlk adetten sonra korunmasammı diye kararsız kaldım şimdi.Eşim diyor biraz daha toparlan.
annem diyor takviyeyi iyi yaptın boşver.İkiside doğru geliyo şimdi.
Eğer hemen haöile kalırsam ve bunada bişey olursa çok zor gelir 2. si.Kaldırmakta zorlanırım.
Ama diyorumki olmayadabilir, çok sağlıklı gebelik elde edenlerde az değil bu durumda.
Eğer sağlıklı olursa en çok istediğim ayda bebeğim olacak diyorum.Kararsız kaldım işte.
Dr. aslında şunu dedi.Rahim temizlenmiş, dpoların dolsun.Önlem alalım ama en az 2 adet bekle dedi.
2 adet dönemi önlem aslınd ama 1 ayda iyi baktım kendime acaba yapsam mı diyorum işte.
Sen bu durumda olsan ne düşünürdün canım? Biraz fikre ihtiyacım var şuan :26:
Canım bu arada inş bu meleğin annesini bekletmezde hemencecik gelir.
Dediğin gibi ama sağlıklı uzun ömürlü ve annesine sımsıkı sarılanan bi bebeğin olur inş...
Hemencik gelmesede üzülmeden, yola devam , daha vakti var demekki diyoruz değil mi :)
Bide o kanama, yumurtlama kanaması olabilir mi acaba?
Canım teşekkür ederim.Filme bizde gidelim madem beğeniliuor :)ii akşamlar canım...anca geçtim pc başına..okuldan geldim şu günlerde çok yoğunum..yazdıklarını yeni gördüm..bu arada av mevsimi filmine gitmedin ise tavsiye ederim biz beğendik güzel..sosyalleşmeye çalışıyoruz eşimle:)sık sık dışarı çıkıyoruz,arkadaşlara gidiyoruz onlar bize geliyor..stresten uzak durmaya çalışıyoruz..
gelelim sanaaaaa:)ben bebek düşün yada birkaç ay bekle diyemem ama şunu söyleyebilirim içinden ne geliyorsa onu yap ..ben doktorum ne dediyse onu yapacaktım 5 ay bekle dediyse bekleyecektim çünkü o yapıda bir insanım..yanlış birşey yapmaktan korkarım..ama bu davranışım doğru diyemem..senin içinden ne yapmak geliyosa onu yap..korunmak istemiyorsan korunma..ama içinde bir çelişkide varsa bekle 1 ay daha ,sonra tühh demekte var..eşin ne düşünüyor ki..onun fikride önemli..ne düşünüyorsan hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah pişman olacağımız üzüleceğimiz şeyler yapmayız..
muharrem ayına girdik önümüzdeki bir yılın nasıl geçmesini istiyorsan bu ayda ona göre dua etmek gerekirmiş..nasıl bir güne nasıl başlarsak öyle gider biterya..onun gibi işte
benim kanamam hala devam ediyor...bitsin çalışmalara full devam:)bu arada 1.hamilelikte alamadığımız arabayı bu hafta aldık ikinci bebeğe hazırlık şimdiden:)
sen ne anneni ne de doktorunu dinle..iç sesini dinle derim
ben çıkıyorum çooooook yorgunum uykum geldi biraz uyuyayım bari:)
inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmmmmmmmmmm hemen gelsin ve yarı yolda bırakmasın....
durmak yok çalışmaya devam sloganımız bu olsun:)
kanama ne olabilir bilmiyorum cumaya kadar devam ederse doktora gideceğim
Canım gönlünü ferah tut ve güzel bak.Güzel bakan güzel görür.Allahın izniyle yeniden sağlıpıyla meleğine kavuuşacaksın.Biz cezayla ben kürtaj olalı 1 ay oluyor.Baksana halimize umutla bakıyoruz.Sende toplan lütfen meleğinin ihtiyacı var buna.Sen iyi olursan oda iiyi olur ve çabucak gelir unutma.İnş güzel haberlerle gelirsin canım..merhaba arkadaşlar..
bende mayıs ayında 10 haftalık bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım,gerçekten çok zor bir durum,daha yeni yeni atlatmaya çalışıyorum..7 aydır korunuyordum,çünkü korkuyordum aynı şeyleri yaşamaktan..patoloji sonucunu bile almaya gidemedim..şimdi ise tekrar hazır hissediyorum kendimi,yarın doktor kontrolüm var bir sorun çıkmamasını umut ediyorum,Rabbim inşallah en kısa sürede hepimize yolunda giden hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip eder(amin)
Canım teşekkür ederim.Filme bizde gidelim madem beğeniliuor :)
Arabanız hayırlı olsun canımcım.Kazasız belasız bebeğinizle kullanın inş.
Haklısın canım ya bişey demek zor.
Bende çok kararsızım hala.
Eşimde 2. aya geçirelim diyodu bugün fikri dğişmiş.
Zaten 1,5 ay geçmiş olacak yeter heralde diyor.Sanırm bu ay başlıcaz.
Ya bide ilk aydan tutacak mı o da var? Biri kazaydı denk geldi.Ama ikincisi belki bekletecek.Bilemiyorumda.
Şuan şöyle dua ediyorum.Rabbim eğer ki meleğimiz bizi üzecek yada sağlığı sıkıntılı olacaksa
ilk aydan olmasın.Yok eğer herşey güzel olacaksa ilk aydan olsun hayırlısıyla.
Gerçi biz çalışmalara ancak diğer haftasonu başlayabilriz malum mesafeler :)
İnş hiçbirimiz üzülmeyiz canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir en tez zamanda...
Sloganımız budur :))
Durmak yok çalışmaya devam :)) kim tutar bizi :))
merhaba arkadaşlar..
bende mayıs ayında 10 haftalık bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım,gerçekten çok zor bir durum,daha yeni yeni atlatmaya çalışıyorum..7 aydır korunuyordum,çünkü korkuyordum aynı şeyleri yaşamaktan..patoloji sonucunu bile almaya gidemedim..şimdi ise tekrar hazır hissediyorum kendimi,yarın doktor kontrolüm var bir sorun çıkmamasını umut ediyorum,Rabbim inşallah en kısa sürede hepimize yolunda giden hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip eder(amin)
candaS ve ceza_83
iyi akşmlar..size de çok geçmiş olsun desteğiniz için teşekkürler canlarım inşallah en kısa sürede toparlanıp burada güzel haberlerimizi veririz ,..
ii akşamlar canım..bugün doktora gidecektin ..umarım herşey yolundadır..bizi bizden başka kimse anlamaz diye düşünüyorum...birbirimize destek olmalıyız ki daha çok güçlenelim manevi olarak...eşler bile bir yere kadar..erkekler daha çabuk atlatıyor..ben ağladığım zaman eşim kızıyor yeter artık diye..bende duygularımı bu sitede paylaşmaya çalışıyorum
merhaba arkadaşlar..
doktor kontrolde ultrasonlamı baktı sadece bende perşembe doktora gidicemde nasıl bi muayeneyle karşılaşıcam merak ettim benimde kürtajımın üstünden 2.5 ay geçti inşallah korunmayı bırakabilirsiniz der bizde hayırllıısyla bebek çalışmalarına başayabiliriz
benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajla alındı ve 4 ay sonra hamile kaldım ikizlerim oldu
iyi akşamlar..bugün gidemedim doktoruma seminer nedeniyle şehir dışındaymış randevu haftaya kaydı :2: aksilikler başladı şimdiden canım..gerçekten de erkekler öyle benimki hele çok soğuk kanlı sadece doktr kalp atışlarını alamıyorum dediğinde gözleri doldu bi daha yok sanırım içine atan cinsi o da ..insanlar artık herşeyi kapalı kapılar arkasında yaşıyor burasıda olmasa kime içimizi dökeriz..benim mutsuzluğum çevremdekileri sadece sevindirirbu yüzden desteklerimizi esirgemeyelim birbirimizden arkadaşlar
cnm benim hemen kürtaj sonrası ultrasonla bakıldı parça kalmış mı diye 3 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi daha sonra bi şikayetim olmadığı için kontrole gitmedim hem psikolojik açıdan hemde vücudumun dinlenmesi için 7 aydır da korunuyorum..inşallah kontrolünde bi sorun çıkmaz canm..Allah gönlüne göre versin..
saçmalama aksilik diye de sakın düşünme lütfen şimdiden kendini böyle olumsuz tutumlar içine sokma lütfen..ben hamileliğim boyuna bu bir rüya ve birgün bitecek gibi hissediyorum demiştim ve bitti..bir daha ki sefere daha olumlu düşünmeye pozitif olmaya çalışacağım...belki de eşlerin daha soğuk kanlı olması daha iyi düşünsene evde ağlayan iki kişi..sürekli o günü hatılatacak sana eşin..içine atması daha iyi bazen..o zaman olumlu düşün pozitif ol, eşinle mutlu ve çocuklu ol kimseyi sevindirme
saol canım benimde kürtaj sonrası ultrasonla bakmıştı temiz demişti 2 ay korun gel tekrar kontrol edelim dedi gitcem bakalım yazarım buraya perşembe günü ben daha fazla beklemek istemiyorum korunmayı bırakabilirsiniz derse hemen çalışmalara devam
sakın olumsuz düşünmeyin stres de yapmayın.
ben iki defa boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.
bir oğlum var ve bir bebek daha bekliyorum.
kürtaj doğru şartlarda yapıldığında sorun çıkaran bir durum değil.
yeter ki stres yapmayın bebişleriniz sizi yine bulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?