Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bu arada inş bu meleğin annesini bekletmezde hemencecik gelir.
Dediğin gibi ama sağlıklı uzun ömürlü ve annesine sımsıkı sarılanan bi bebeğin olur inş...
Hemencik gelmesede üzülmeden, yola devam , daha vakti var demekki diyoruz değil mi :)
Bide o kanama, yumurtlama kanaması olabilir mi acaba?

Son düzenleme:

ii akşamlar canım...anca geçtim pc başına..okuldan geldim şu günlerde çok yoğunum..yazdıklarını yeni gördüm..bu arada av mevsimi filmine gitmedin ise tavsiye ederim biz beğendik güzel..sosyalleşmeye çalışıyoruz eşimle:)sık sık dışarı çıkıyoruz,arkadaşlara gidiyoruz onlar bize geliyor..stresten uzak durmaya çalışıyoruz..
gelelim sanaaaaa:)ben bebek düşün yada birkaç ay bekle diyemem ama şunu söyleyebilirim içinden ne geliyorsa onu yap ..ben doktorum ne dediyse onu yapacaktım 5 ay bekle dediyse bekleyecektim çünkü o yapıda bir insanım..yanlış birşey yapmaktan korkarım..ama bu davranışım doğru diyemem..senin içinden ne yapmak geliyosa onu yap..korunmak istemiyorsan korunma..ama içinde bir çelişkide varsa bekle 1 ay daha ,sonra tühh demekte var..eşin ne düşünüyor ki..onun fikride önemli..ne düşünüyorsan hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah pişman olacağımız üzüleceğimiz şeyler yapmayız..
muharrem ayına girdik önümüzdeki bir yılın nasıl geçmesini istiyorsan bu ayda ona göre dua etmek gerekirmiş..nasıl bir güne nasıl başlarsak öyle gider biterya..onun gibi işte
benim kanamam hala devam ediyor...bitsin çalışmalara full devam:)bu arada 1.hamilelikte alamadığımız arabayı bu hafta aldık ikinci bebeğe hazırlık şimdiden:)
sen ne anneni ne de doktorunu dinle..iç sesini dinle derim
ben çıkıyorum çooooook yorgunum uykum geldi biraz uyuyayım bari:)

inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmmmmmmmmmm hemen gelsin ve yarı yolda bırakmasın....
durmak yok çalışmaya devam sloganımız bu olsun:)
kanama ne olabilir bilmiyorum cumaya kadar devam ederse doktora gideceğim

merhaba arkadaşlar..
bende mayıs ayında 10 haftalık bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım,gerçekten çok zor bir durum,daha yeni yeni atlatmaya çalışıyorum..7 aydır korunuyordum,çünkü korkuyordum aynı şeyleri yaşamaktan..patoloji sonucunu bile almaya gidemedim..şimdi ise tekrar hazır hissediyorum kendimi,yarın doktor kontrolüm var bir sorun çıkmamasını umut ediyorum,Rabbim inşallah en kısa sürede hepimize yolunda giden hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip eder(amin)

Canım teşekkür ederim.Filme bizde gidelim madem beğeniliuor :)
Arabanız hayırlı olsun canımcım.Kazasız belasız bebeğinizle kullanın inş.
Haklısın canım ya bişey demek zor.
Bende çok kararsızım hala.
Eşimde 2. aya geçirelim diyodu bugün fikri dğişmiş.
Zaten 1,5 ay geçmiş olacak yeter heralde diyor.Sanırm bu ay başlıcaz.
Ya bide ilk aydan tutacak mı o da var? Biri kazaydı denk geldi.Ama ikincisi belki bekletecek.Bilemiyorumda.
Şuan şöyle dua ediyorum.Rabbim eğer ki meleğimiz bizi üzecek yada sağlığı sıkıntılı olacaksa
ilk aydan olmasın.Yok eğer herşey güzel olacaksa ilk aydan olsun hayırlısıyla.
Gerçi biz çalışmalara ancak diğer haftasonu başlayabilriz malum mesafeler :)
İnş hiçbirimiz üzülmeyiz canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir en tez zamanda...

Sloganımız budur :))
Durmak yok çalışmaya devam :)) kim tutar bizi :))

Canım gönlünü ferah tut ve güzel bak.Güzel bakan güzel görür.Allahın izniyle yeniden sağlıpıyla meleğine kavuuşacaksın.Biz cezayla ben kürtaj olalı 1 ay oluyor.Baksana halimize umutla bakıyoruz.Sende toplan lütfen meleğinin ihtiyacı var buna.Sen iyi olursan oda iiyi olur ve çabucak gelir unutma.İnş güzel haberlerle gelirsin canım..

Son düzenleme:

ii akşamlar
dün üzücü bür haber okudum haziran annelerinde seydam vardı hatılıyor musun?bebeğin kalbi durmuş ve dün kürtaj olmuşne kadar zor ya bi de 6. kürtajı yanlış hatırlamıyorsam bir tane çocuğu varmış..Allah ım yaşatmasın bir tanesi çok zor bir durum ikincisini düşünmek bile istemiyorum..RABBİM sağlıklı sıhhatli versin..
15 günden bişey olmaz ya:)sen çalış en iyisi..

ii akşamlar canım..geçmiş olsun..umarım ikinci bebeğinde böyle bir sorun yaşamazsın..umarım doktor kontrolünde herhangi bir sorun yaşanmaz..

candaS ve ceza_83
iyi akşmlar..size de çok geçmiş olsun desteğiniz için teşekkürler canlarım inşallah en kısa sürede toparlanıp burada güzel haberlerimizi veririz ,..

candaS ve ceza_83
iyi akşmlar..size de çok geçmiş olsun desteğiniz için teşekkürler canlarım inşallah en kısa sürede toparlanıp burada güzel haberlerimizi veririz ,..

ii akşamlar canım..bugün doktora gidecektin ..umarım herşey yolundadır..bizi bizden başka kimse anlamaz diye düşünüyorum...birbirimize destek olmalıyız ki daha çok güçlenelim manevi olarak...eşler bile bir yere kadar..erkekler daha çabuk atlatıyor..ben ağladığım zaman eşim kızıyor yeter artık diye..bende duygularımı bu sitede paylaşmaya çalışıyorum

iyi akşamlar..bugün gidemedim doktoruma seminer nedeniyle şehir dışındaymış randevu haftaya kaydı :2: aksilikler başladı şimdiden canım..gerçekten de erkekler öyle benimki hele çok soğuk kanlı sadece doktr kalp atışlarını alamıyorum dediğinde gözleri doldu bi daha yok sanırım içine atan cinsi o da ..insanlar artık herşeyi kapalı kapılar arkasında yaşıyor burasıda olmasa kime içimizi dökeriz..benim mutsuzluğum çevremdekileri sadece sevindirir bu yüzden desteklerimizi esirgemeyelim birbirimizden arkadaşlar

doktor kontrolde ultrasonlamı baktı sadece bende perşembe doktora gidicemde nasıl bi muayeneyle karşılaşıcam merak ettim benimde kürtajımın üstünden 2.5 ay geçti inşallah korunmayı bırakabilirsiniz der bizde hayırllıısyla bebek çalışmalarına başayabiliriz

cnm benim hemen kürtaj sonrası ultrasonla bakıldı parça kalmış mı diye 3 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi daha sonra bi şikayetim olmadığı için kontrole gitmedim hem psikolojik açıdan hemde vücudumun dinlenmesi için 7 aydır da korunuyorum..inşallah kontrolünde bi sorun çıkmaz canm..Allah gönlüne göre versin..

benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajla alındı ve 4 ay sonra hamile kaldım ikizlerim oldu

saçmalama aksilik diye de sakın düşünme lütfen şimdiden kendini böyle olumsuz tutumlar içine sokma lütfen..ben hamileliğim boyuna bu bir rüya ve birgün bitecek gibi hissediyorum demiştim ve bitti..bir daha ki sefere daha olumlu düşünmeye pozitif olmaya çalışacağım...belki de eşlerin daha soğuk kanlı olması daha iyi düşünsene evde ağlayan iki kişi..sürekli o günü hatılatacak sana eşin..içine atması daha iyi bazen..o zaman olumlu düşün pozitif ol, eşinle mutlu ve çocuklu ol kimseyi sevindirme

saol canım benimde kürtaj sonrası ultrasonla bakmıştı temiz demişti 2 ay korun gel tekrar kontrol edelim dedi gitcem bakalım yazarım buraya perşembe günü ben daha fazla beklemek istemiyorum korunmayı bırakabilirsiniz derse hemen çalışmalara devam

benimde 1 tane çoçuğum olmasına ramen ikinci kürtaj olduktan sonra malesef 1 sene sonra hamile kalabildim hiç de korunmadan.bünyeden bünyeye değişiyor kimisi hemen kalır kimisi geç kalır,1 yıl sonra tam tedaviye başlancaktı hamile kaldım bayağı piskolojim bozulmuştu

sakın olumsuz düşünmeyin stres de yapmayın.
ben iki defa boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.
bir oğlum var ve bir bebek daha bekliyorum.
kürtaj doğru şartlarda yapıldığında sorun çıkaran bir durum değil.
yeter ki stres yapmayın bebişleriniz sizi yine bulacak.

haklısın cnm..inanır mısın bende senin gibi düşündüm hep her an bebeğime bişey oldu korkusu vardı ve bir gece dedim hissediyorum bişey oldu bebeğimize ve sabah kontrolde öğrendim sadace hissettim ne bir kanama ne de başka bişey oldu sanki benim kötü düşüncelerim aldı onu benden..Allah bir daha nasip ederse her an pozitif olmaya çalışıcam..

inşallah canm..aynı gün randevumuz umarım perşembe günü güzel haberlerle geliriz buraya..sonra fighting!!

Allah bağışlasın cnm...moralin ve desteğin için teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…