Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bak arkadaşım 2 sene bekledi, tedavi ile hamile kaldı. Bebeği 2,5 aylıkken düştü. Sonrasında ilk denemede hamile kaldı. Yani ilk bebiş için çok beklemen, bunda da çok bekleyeceğin anlamına gelmiyor. Tam tersine vücut yolunu buldu artık. Diyorlar ya düşüğün bi ayağı içeride diye :) Ne demiştik? Pozitif oluyoruz :) Haydi bakalım her yeni gün en az bir güzel haber dileğiye

çalışkan öğrenci :)) tebrikler sana :) tabi ders çalışmazsak sınıf geçemeyiz dimi :)) Ama eminim sen başarılı bi öğrenci olacaksın :)) valla ya bakalım ilk haber kimden gelecek :) İnş hepimiz beraber veririzde ilk vereni konuşuruz sadece :))

Eşim gelecek benimde, beraber kuzenlerime gideceğiz.Değişik olsun dedik bu sene:) ama aksi gibi eşim bulunduğu bölgede yollar kapanmış ( inş gelebilir yaa.

Canım valla seninkide süper olacak annenden uzaktasın zaten.Güzel bi yılbaşı geçircez desene inş .) Bi de bebeişlerin haberi olsa süper güzel olur valla:)) bende çok öpüyorum canım :)

aaa evet buda doğru.Topiklerde okumuştum tedaviyle hamile kalanlar bile ilk aydan hamile kalmışlar.Hatta zor hamile kalanlar kürtajdan sonra hemen yakalıyor yazmışlardı :) inş hayırlısı hepimiz için ya:)

Ay inşallah yaa. Burada paylaşamasaydım derdimi çatlardım herhalde. Ben de annemlerden uzaktayım. Gerçi çok büyük uzaklıklar değil ama yine de her itediğinde göremeyince uzak sayılıyorsun Eşimi de sıkmak istemiyorum. Benimle aynı şeyleri yaşayan birileri olduğunu bilmek, seslerine kulk vermek yaramı hafiflett. Çok teşekkürler. Kendinize dikkat edin, özellikle bundan sonra

benimde 8 haftalıkken kalp atışları durdu ve kürtaj oldum 3 ay korunmamızı söylemişti doktorum bende cok korkuyordum acaba bı daha olmazsa bebegımdıye ama 3 ayım bıter bıtmez hemen hamılekaldım allahıma bın şükür şimdi 7 aylık hamıleyım

galiba başka sorunlar var derken ? bi sıkıntı mı hissediyosunuz ?[/QUOTE]

evet canım, regl olamadım ve bayağı geçti günüm, büyük ihtimalle yapışıklık var.

Son düzenleme:
Canım hepimizin derdi ortak olunca anlamak kolay oluyo değil mi :) İnş bundan sonra dert yerine mutluluk konuşuruz diliyorum :) snde aynı şekilde dikkat et bundan sonra :)
maşallah canım :) darısı bize inş :)
galiba başka sorunlar var derken ? bi sıkıntı mı hissediyosunuz ?

evet canım, regl olamadım ve bayağı geçti günüm, büyük ihtimalle yapışıklık var.[/QUOTE]

Canım dr. a gitmeyi düşünmüyo musun peki ? biran önce git bence, vakit geçtikçe daha çok sıkıntı vermesin sonra.

Canım dr. a gitmeyi düşünmüyo musun peki ? biran önce git bence, vakit geçtikçe daha çok sıkıntı vermesin sonra.[/QUOTE]

gittim canım, ilk kontrolde herşey normal dedi, sonra kanamalarım bitince tekrar kontrole gittim rahim düz çizgideydi iyi dedi, ama regl olamadım ve 55. günde falan gittim orgametril verdi, şimdi o bitti
bekliyorum sözde 10 güne kadar olacakmışım ama sanmıyorum canım. :) bakalım nasip.

Canım dr. a gitmeyi düşünmüyo musun peki ? biran önce git bence, vakit geçtikçe daha çok sıkıntı vermesin sonra.

gittim canım, ilk kontrolde herşey normal dedi, sonra kanamalarım bitince tekrar kontrole gittim rahim düz çizgideydi iyi dedi, ama regl olamadım ve 55. günde falan gittim orgametril verdi, şimdi o bitti
bekliyorum sözde 10 güne kadar olacakmışım ama sanmıyorum canım. :) bakalım nasip.[/QUOTE]

Bugün sabaha karşı regl oldum... oldukça ağrılı bir şekilde, bakalım bundan sonra ne olacak.

ii akşamlar kızlar nasılsınız?ben iyiyim..yeni yıl evimize değişik bir hava getirdi...biraz moral bulduk...saçlarımı değiştirdim..elbise aldım yeni yılda giymek için..tüm öğrencilerime hediye aldım..siz neler yaptınız..öpüyorum sizleri..2011 bizlere sağlık, mutluluk ,huzur ,aşk ve sağlıklı evlatlar getirsinnnnnnnnnnnnnnn

Ohhh canına değsin Hayat devam ediyor demenin en güzel yolu alışveriş yapmak değil mi Ben de bu yılbaşı sevdiklerime çalıştım sadece ama tüm öğrencilerime hediye almaya kalksam herhalde 3 sene kendimi toplayamam İyi dileklerin için kucak dolusu teşekkürler. Sana da mutluluk, keyif ve bol bol tatlı telaşlar getirsin yeniyıl.

Son düzenleme:

bekliyorum sözde 10 güne kadar olacakmışım ama sanmıyorum canım. :) bakalım nasip.[/QUOTE]
hai bakalım canım nş çabucak ourda rahatlarsın.
Canım yeni yılın kutlu ve bebekli olsun inş :) Bizde eşimleydik güzeldi eğlendik :)
Bu arada benim adetim 3 gün geçti ama 1 gün kala 2 saatlik idrarla test yaptım negatifti.
Yarın kan vercem çünkü haftasonu afyona giideceğim eğer hamilelik varsa gitmeme gerek sanırsam.
Canım mutlu yıllar inş ve de bebekli :))

CEza; canım sanırım adet oluyorum.Bu ay yattı :) demekki dr. un dediği kadar da çok çok çok yüksek ihtimal yokmuş :) Neyse hayırlsıı inş, sağlıklı ve ömürlü olsunlar da sonra gelsinler dimi :) ama tabi çokta beklemesşnler bizi :)

benimde 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. kürtaj sonrası 3 ay korunma bitince 2.ayda hamile kaldım.çok bekletmedi kızım bizi.hiç endişelenmeyin.vakti zamanı gelince Rabbim veriyo inşallah.bu sefer evladımı sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah Rabbim.isteyen herkese tez zamanda versin kimseye aratmasın evladı Allah ım

merhaba çok güzel bir haber bu moral oldu :81: Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah ben de 10 aralıkta kürtaj oldum 9+2 haftalıktı kalbi durmuş ben 9+6 akşamı kanama gelince anladım nasip değilmiş şimdi adet olmayı bekliyorum adetten sorna doktora gideceğim korunup korunmamam konusunda beni yönlendirir ama korunmama taraftarıyım ben ilk adetten sonra:97: ben bebeğime 5. korunmasız denememizde kavuşmuştum inşallah bir daha nasip olursa hayırlı zamanda gelsin

selammmmmm
ii akşamlar canım..
kadın=alışveriş diyebiliriz:)ben öğrencilerime öyle pahalı hediyeler almadım ya çam sakızı...mutlu oldular ama..nasıl geçti yılbaşı tatilin?öptm

amin canım..ya ne güzel örnek oluyorsun bize...umarım bu sefer bi aksilik olmaz da sağ salim kucağını alırsın bebeğni..şimdi kaç haftalıksın ..

belli olmaz canım..kan tahlilini bi yaptır..benim kanamalı günlerim devam ediyor hala..ben böyle korunma süresini zaten tamamlayacağım herhalde:)çok çalışkan olmalıyız bizim şarkımız olsun

selam kızlarrr..
bende aralık 7,de kürtaj oldum..dr. korunma dedi aslında korunmayı istiyodum ama olmadı işte..
bugün kürtaj olalı 28 gün oldu..evde test vardı yaptım hafifte olsa silik cizgi cıktı acaba yaniden hamilemiyim yoksa kürtaj etkisi olabilirmi..
eğer hamileysem allahım sağlıklı versin...

Canım öncelikle inş bebeğni sağlıcakla kucağına alırsın.Bu güzel bir haber gerçekten.Darısıda bizlere inş.Ben de ilk denemede tutturamadığım için ve dr.un çok risk vermesine rağmen olmadığı için heralde hemen olmayacak havalarına grdim valla.Ama hayırlsıı inş, hayırlı vakkitte gelisnler ve bırakmasınlar bizi.Sağlıklı osunlar.En önemlisi bu galiba.Teşekkürler canım :)
banada dr.um en en kötü 2 ay korun dedi.Ama bende senin gibi ilk adetten sonra korunmadım.Zaten ilk aydan olmadıda :) Ama önemli olan geldiği zaman gitmesin, en kısa zamanda güzel hamilelikler diliyroum canım.
belli olmaz canım..kan tahlilini bi yaptır..benim kanamalı günlerim devam ediyor hala..ben böyle korunma süresini zaten tamamlayacağım herhalde:)çok çalışkan olmalıyız bizim şarkımız olsun
canım aklımda soru kalmadı değil gerçekten, çünkü dün adet olmaya başladım ama çok afedersin kanama yok denecek kadar az.Bugünde hiç kanamam olmadı.Acaba üstüne görme olayı bu olabilirmi diye düşünmedim değil.Normalde çok ağrım olur ama bu kez ağrımda olmadı.Bunlar olabilir ihtimalini veriyor.Göğüslerim ise normalden bile küçük belkide buda olmama ihtimalinin fazla olduğunu gösteriyo gibi.duruma göre test yapacağım sanırım.

Sen korunma süreni böyle tamamalyacaksın hakikaten galiba :) Olsun önemli değil :) Aynen çok çalışkan olmamız gerk :) Buda bizim şarkımız olsun :) İnş uğrumuzda olsun :)
Canım kürtajın etkiside olabilir.Gebeliğin olup olmadığını anlaman için, 2-3 gün arayla kan testyi yaptırabilrsin.Ancak böyle öğrenebilrsin sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…