- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.021
Senemcim ; misafire bayılıyo ya yazın topyekün kapısını çalacaz :) bıktırcaz misafire :) hele bide hamile filan olursak hepimiz, artık erdiğimiz aşlara yetişemezsin bak valla çok yorarız seni :))
teşekkür ederim film yorumun için :)
Canım bende bugün sipariş vercem ovulasyon için, 1-2 saate kadar.
Preseed içinde sipariş vermek istiyorum ama sanırım senem yurtdışından istemişti e-bady den.
Ordaki preseedler gerçekten çok uygun fiyatlarda fakat bi sorun var ben ingilizceden anlamıyrum.
İstanbulda yaşıyo olsaydım beraber sipariş verirdik aslında ne güzel :)
Senem sende e-bady den aldın değil mi? yanlış hatırlamıyorum ?
Kuşum siz gelin, başımın üstüne. Bulantılarım da geçmiş olur, ne isterseniz yaparım valla
Ebay'dan aldım Canım ben. Onun gelmesi uzun sürünce bir de amazon.com'dan sipariş etmiştim ama o hala gelmedi. En geç 18 mart diyordu. Mesaj attım, postada sorun vardır dediler. Yurtdışından gelen siparişler bazen sorun yaratıyor böyle ama sahte olma riski pek olmuyor.
Gönlü güzel arkadaşım :) Saol seni görelim yeter bize, çok üzmeyiz zaten :)
Peki canım ebay'dan aldığın ne kadar sürede geldi ? Ebay güvenilir bi site yani, öyle anlıyorum.Değil mi ?
Canım öncelikle geçmiş olsun ve rabbim tekrarını yaşatmasın.Banada dr.um 4 ay korun hiç dayanamıyosan 2 regl korun dedi.Ben dinlemedim 1 reglden sonra korunmayı bıraktım, ama 4. ayım bitti hamile kalamdım daha.Benimki böyle, hee sen korunma diyemem ama bilgin olsun bende böyleydi.insan o dönemde kolayca riske atamıyo ben ilk aydan hamile kalırsam çok korkardım eminim bebeğe bişey olursa diye, onu da düşün derim.Ama tabi öncelikle umut gerek o da ayrı :) Hadi bakalım çıktığın yol hayırlı uğurlu gazan mübarek olsun :) Bol şanslar....
bana yazdın sanırım:) ewt öyleymiş bide o süreç varmış. hayırlı zaman ne zamansa o zaman olur inşallah. seni başka bi topikten tanıyorum deryanlarla çok sık yazıştığın yerden. dr serüvenlerini okudum sabırla azimle ilerliyosun. rabbim tez zamanda seninde ,tüm isteyenlerinde kucağını doldurur inşallah.ben reglimi bekliyeyim sonra 2. reglimi bekliyeyim sonrası süreçte sizden çok şey öğrenecem daha. sorularımı ozaman sorayım artıkayyyyyyyy evin hiç işi bitmedi oturduğum yerde gözüm brir işe takılıyor
birde sıkıntı baştı bugün progestron testi sonucumu aldım 5,25 kendi dr diyor biz onunla ilgilenmiyoruz sen keyfine bak, bakalım yarın dr ne diyecek bıktım vallahi.
senem yetişmiş candaş sana cevapta ,
taf senle ilgili bişi yazdım okudun mu, doğum gününü de kutlamıştım.
bakalım bu ay ateş ölmeyede başlıcam sorularım var bir prof. olarak sana soruyorum.
1. ne zaman ateş ölçmeye başlamak gerekli.
2. ateş hergün aynı saatte mi ölçülüyor
3. dereceler arasındaki dalgalanmalar nasıl oluyor
4. ateş yükseldii zaman mı yumurtlamış oluyoruz.
bi yardım et be
kürtaj olan arkadaşıma gelecek olursak, geçmiş olsun, önce 1.regl gör sonrasında düşünürsün bana soracak olursan, vardır dr bir bildiği, zaten rahim kendini toparlamadan hamile kalınmıyor bakınız hellokitty :)
bana yazdın sanırım:) ewt öyleymiş bide o süreç varmış. hayırlı zaman ne zamansa o zaman olur inşallah. seni başka bi topikten tanıyorum deryanlarla çok sık yazıştığın yerden. dr serüvenlerini okudum sabırla azimle ilerliyosun. rabbim tez zamanda seninde ,tüm isteyenlerinde kucağını doldurur inşallah.ben reglimi bekliyeyim sonra 2. reglimi bekliyeyim sonrası süreçte sizden çok şey öğrenecem daha. sorularımı ozaman sorayım artıkbu ovulasyon testelerini bilmem nelerini felan ha bide ateş ölçme metodunu:)
benden aynı yok değişiklikseni sormalı nasıl gidiyor regl durumları[/QUO
Günaydın arkadaşlar
Çok şükür ilk reglimi atlattım şimdi çalışmalara başlıcam bana ovülasyon testininin kullanışını anlatırmısınız onu denemek istiyorum bu ay bide siz dün akşam olan bir olayı anlatıcam bu olay bana büyük bir ümit oldu sizler içinde öyle olmasını isterim allahım ne derse o oluyor bunu çok ıyı gördüm.
Benim ev sahibim üst katımda oturuyor adı melek.melek abla 9 kere hamile kalmış ama 3 çocugu hayatta kalmış digerleri 7 ayına gelince ölüyor en son dogumunda da kendisi ölümden dönüyor ve dr kordonlarını baglıyor. kordonları bağlanıladı da 7 yıl olmuş işte en son adet tarihinden 13 gün geçmiş tabi kendisinde zerre kadar hamile olma şüpesi yok çünkü %99 hamile kalamaz bi gidiyor dr 5 haftalık hamile çıkıyor duyunca şoook oldum oturdum agladım ya inşallah ıyı geçer onun için sizlerinde duasını bekliyorum çok mutlu oldum anlatamam size 7 yıl sonra hamile kaldı kadın ya işte nasip olucak demekki nasibi varmış..
ayyyyyyyy evin hiç işi bitmedi oturduğum yerde gözüm brir işe takılıyor
birde sıkıntı baştı bugün progestron testi sonucumu aldım 5,25 kendi dr diyor biz onunla ilgilenmiyoruz sen keyfine bak, bakalım yarın dr ne diyecek bıktım vallahi.
senem yetişmiş candaş sana cevapta ,
taf senle ilgili bişi yazdım okudun mu, doğum gününü de kutlamıştım.
bakalım bu ay ateş ölmeyede başlıcam sorularım var bir prof. olarak sana soruyorum.
1. ne zaman ateş ölçmeye başlamak gerekli.
2. ateş hergün aynı saatte mi ölçülüyor
3. dereceler arasındaki dalgalanmalar nasıl oluyor
4. ateş yükseldii zaman mı yumurtlamış oluyoruz.
bi yardım et be
kürtaj olan arkadaşıma gelecek olursak, geçmiş olsun, önce 1.regl gör sonrasında düşünürsün bana soracak olursan, vardır dr bir bildiği, zaten rahim kendini toparlamadan hamile kalınmıyor bakınız hellokitty :)
geçmişi çok okuyamadım ama teşekkür ederim
ateş ölçme işine gelince:
1. Ateş ölçmeye adetin ilk günü başlanır (yetişemediysen zararın neresinden dönsen kardır mantığıyla hemen yarın sabah başlayabilirsin)
2. Ateş her sabah 5:30- 7:30 arası bir saat seçersin alarmını kurarsın ve hep aynı sasatte ölçersin. ha oldu da her zaman ölçtüğün saatten 15-20 dk önce uyandın uyandığın anda ölç bunun bir sakıncası yok önemli olan derin uyku halinden uyandığında ölçmektir ki baz ateşin olsun (ölçmeden 3 saat önce WC ye gitmek su içmek gibi faaliyetlerde bulunmamak lazım).
3. dereceler arasındaki dalgalanmalar kişiden kişiye değişiklik göstermekle birlikte kendimden örnek vereyim yumurtylamadan önce en yüksek ateş değerim 36,3 iken yumurtladıktan sonraki en yüksek ateş değerim 36,8 oldu... yani 0,1 derecelik artışla devam etse bile yumurtladın diyebiliriz.
4. Ateşin yükseldi ve hep o şekilde devam etmeye başladıysa yükseldiği günün önceki gün yumurtan çatladı demektir geçmiş olsunbu yüzden yumurtlama zamanı olan akıntı fazlalaşması ıslaklık san ayumurtlamanın yakın olmasını işaret eder bazılarında ki bende öyle olur yumurtlarken yumurtalıklarım ağırır ordan da anlayabilirsin ovulasyon testleriyle de işini garantiye alabilrisin
şimdi hemen bir dijital bir termometre edin ve yarın sabah başla ateşini dil altından ölçmeyebu çok faydalı yöntemle en azından yumurtlayıp yumurtlamadığını anlayacağız
arkadaşlar herkese slmlar günaydınn..ben aranıza yeni katıldım..ben 26 martta 6 haftalık bebeğimi gelişmediği için kürtajla aldırmak zorunda kaldım..normalde 8.5 haftalık olması gerekirken 6. haftada kalmış minnoşumgerçekten çok zor bir durum hala atlatamadım..size sormak istediğim kürtajdan nekadar sonra hamile kaldınız arkadaşlar çünkü hala çok istiyorum bi minnoşum olsun ama aynı zamanda korkularım devam ediyor..3 aydan sonra deniliyo genelde ama 3 aydan önce hamile kalanınız varmı arkadaşlar ?? şimdiden verceğiniz cvplar için çok saolun
arkadaşlar nihayet dün adet oldumm 39. günde oldum çok hayret bişey hayatımda ilk defa böyle oluyor olsun yinede çok şükür elbet düzene girer.şimdi öncelikle bir adet ovulasyon testi alıcam en iyi markayı almak istiyorum bana önerilerinizi bekliyorum.senem sen ne kullanmıştın
arkadaşlar nihayet dün adet oldumm 39. günde oldum çok hayret bişey hayatımda ilk defa böyle oluyor olsun yinede çok şükür elbet düzene girer.şimdi öncelikle bir adet ovulasyon testi alıcam en iyi markayı almak istiyorum bana önerilerinizi bekliyorum.senem sen ne kullanmıştın
teşekkür ederim canım, zaten bu ay için acelem yok öbür aya yetişsin yeter :)Gayet güvenilir Canım. Bana tam 1 ayda geldi ama İzmir, İstanbul gibi büyük şehirlere 1 haftada gittiği de oluyormuş.
hadi inş doğum günü hediyen gelir canım :)9 nisan cumartesi günü doğum günümde regl geldi nihayet
yumurtlamadan sonra 16. günde gelmiş oldu artık o gün de gelmeseydi endişelenmeye başlayacaktım ama çok şükür doğum günü sabahımda kırmızıyla karşılaştımeğer bu ay hamile kalırsam ki hakkımda hayırlısı SAT ım doğum günüm olacak
Amin canım hepimize.Bende kürtaj oldum.İkizdiler benimkiler, korunurken hamile kaldım 8 haftaya jadar bekledik kalp atışı alamadık, kürtaj oldmu mecburen.Bakalım 2. si ne zaman gelir, bu iş başımdan geçmeseydi 2 yıl daha bebek istemiuorum kayıpta hırs yaptım resmenben zaten burda yazmadım ama aklımdan geçen buydu yani ilk regliden sonra korunmamake o kadar dr gezip 2 aya kadar pazarlık yapmışım 1 ayda benden olsun dedim :) tabi işin bide o kısmı var hemen hamile kalamama durumu. bundan endişe duydum demekki bu cmtesi gittiğim 2. dr muayene sırasında yolda olan yumurtamı gösteridğinde, e ben bu ay hamile kalsam hazır yumurtayı görmüşken diye atladım hemen. dr gülümseyip hayır en az 2 reglini geçir demesiyle yumurtamın boşa gidceği düşüncesi sardı beni napalım bekleyeceğiz 2 ay. sonrası çalışmalar başlayacak.seninde en kısa zamanda mercimeğin gelir inşallah. güzel haberlerini alırız. bu arada sanada geçmiş olsun sanırım sende kürtaj oldun.
Geçmiş olsun canım allah yendien bebeğine kavuştursun sağlıkla... Bende kasımda kürtaj oldum.1,5 ay korunudk hala bekliuyoruz şimdi.Ama beni,m eşim şehir dışında çalışıyo bizim ihtimalimiz daha düşük.Senem 2. ayında hamiş kaldı.Bu olay kişiseldeğişiyo.Bana dr. um hemen hamile kalırsın dedi ama4 aydır bişey yok.Yani belli olmuyor, geç olur derler erken olur, erken derler geç.Ama kafanı rahat tut ki herşey orda bitiyo ...arkadaşlar herkese slmlar günaydınn..ben aranıza yeni katıldım..ben 26 martta 6 haftalık bebeğimi gelişmediği için kürtajla aldırmak zorunda kaldım..normalde 8.5 haftalık olması gerekirken 6. haftada kalmış minnoşumgerçekten çok zor bir durum hala atlatamadım..size sormak istediğim kürtajdan nekadar sonra hamile kaldınız arkadaşlar çünkü hala çok istiyorum bi minnoşum olsun ama aynı zamanda korkularım devam ediyor..3 aydan sonra deniliyo genelde ama 3 aydan önce hamile kalanınız varmı arkadaşlar ?? şimdiden verceğiniz cvplar için çok saolun
şekercim nasılsın ? siparişi verdim bende ma bugün 7. günüm :) Yarın elime ulaşırsa hemen teste başlarım artık ...büyüksün ustammm, sevgili taf çok ama çok teşekkürler hiç üşenmeden cevap verdiğin için,
adetime daha var, dijital termometreyle her sabah ölçerim henüz regl olmadım ama yakındır.
başladığım zaman haber vereceğim
Slm kızlar bende kaybettim bebeğimi o gün felaketti babamlar tr gideceklerdi onların yanına gitmek için yürüdüm bana yürümek iyi gelmiyordu aynı zamanda o gün hafif hafif kanama oluyordu kahverengi şekilde neyse akşam eve geldik yatağa yatıp uyumuşum 1de bi uyandım lavaboya gittim bu idrardan sonra resmen kan geldi bebeğim tam 12+3du eşime gene kanama oldu dedim uyuyordu duymadı 3 kadar uyumadım bi ağrı başladı hiç ömrümde o kadar felaket bi duygu tatmadim anınden aşırı bi kanama geldi off ışte o zaman başım dönmeye başladı ellerim den kayıyordu ambulansı aradım doktorlar hiç umursamadı deli oldum ve bu sefer öyle bi gidiyordu ki benden demler şu an ne diyecem bilemedim o gün hastahanede kaldım ve o günün akşamında beni kürtaj ettiler 20gündür bomboş ne bebeğim var benle ne annem var nede eşim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?