- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.041
arkadaşlar nihayet dün adet oldumm 39. günde oldum çok hayret bişey hayatımda ilk defa böyle oluyor olsun yinede çok şükür elbet düzene girer.şimdi öncelikle bir adet ovulasyon testi alıcam en iyi markayı almak istiyorum bana önerilerinizi bekliyorum.senem sen ne kullanmıştın
rüzgargülü çok geçmiş olsun cnm yaa( onlar bir melek olarak diğer tarafta bizi anne babasını bekler oluyomuş cnm annem sölemişti .. yalnızım diyosun cnm benim kafanı dağıtmaya çalış düşünmemeye çalış yoksa inan bana atlatamıyosun bende ultrason kağıtlarına bakarak ağlıyodum geceleri uykumdan kalkıpp sonunda eşim sakladı onları acaip zor bi durum seni çok iyi anlıyorum..ama ALLAHIN takdiri yapacak bişi yok (bu arada cnm eşin yanında değilmi neden yalnıZsınn?? ben inanıyorumm Allahım bizi tekrar meleklerimize kavuşturacak yeterki kafamız rahat olsun yoksa psikolojik olarak vücudumuzuda etkileriz cnm bnm
rüzgargülününde mi eşi yanında değil ? benimde eşim yanımda değil bşizimki tayin mağduriyeti ....
sanırım onunda eşi yok yanında aslında düşük yaptığı gece uyandırdım uyuyodu uyanmadı dedi ama bende tam anlamadım açıkçasıı..sanırım yurt dışında yaşıyo rüzgargülü neyse Allahım tez zamanda eşlerinize kavuştursun inş. cnm bnm ..bizde eşimle aileden memleketten uzağız..ben çalışmıyorum bende yalnız sayılırımm buralarda bide yeni evliyiz 2.5 aylık :):)
CandaS cnm kusura bakma soruyorum ama sendemi kürtaj oldun ve nekadar oldu??
hmm topikte yalnız hatunlarda epeyceymişiz yani :) Hayırlı olsun canım evliliğiniz :) Bende düşük yaptım tatlım, 5 ay filan oluyor.Sende mi düşük yaptın canım ?
pleo cnm benim sanada çok geçmiş olsunşu durumda gerçekten birbirimizi çok iyi anlıyoruz..bende kendimi hep öyle teselli ettim zaten sonuçta ben kendi isteğimle aldırmadım Allahın takdiri dedim ve dediğin gibi ne hikayeleri olanlar var onları okudum onlara dua kendi halimede şükür ettim..doktorun bize dediğide normalde biz 6 ay öneriyoruz ama çok istiyosanız 3 ay yeter dedi hatta 1 ay ilişki yasak dedi ben normalde 2 hadi taş çatlasın 3 hafta yeter diye duymuştum ama bizim dr yasağı fazla kaçırdı ..herneyse ama sanırım bende bebek konusunda biraz aceleci davranıcam :18: ve dediğin gibi ilk 10 hafta endişeli geçecek Allah hayırlısıyla versin bebişlerimizi kucağımıza inş.. cnm şu aşamayı atlatsak da bi inş..bide cnm yaa benim kürtajdan sonra prolaktinde yüksek çıktı ama şükürki 2 haftada düştü doktor ilaç bile vermedi onun için ama korktum engel olacak diye sende böle bi durum oldumu yani göğüslerden süt gelme falan ??
bencede yeni bi evli için ektra zordur canım yayok cnm benim 26 martta kürtaj oldum kalbi atmaya başlamıştı bebişimin sonra durdu 8.5 haftalıkken aldılar( kanamam olmadığı için bende anlamadım 2 hafta ölü kalmış karnımda ( çok zordu hele yeni evli biri içinn çok kötü bir deneyimdi..halada çok istiyorum ama çok korkuyorum endişelerim var ya aynısı olursa ya da ya hiç olmaZSa diye korkuyorum..bana deselerki şukadar zaman sonra sorunsuz hamile kalıcaksın beklerim..neyse Allahım hayırlı zamanda göndersin meleklerimizi bize inş. :) cnm yeni katıldığım için hepsini okuyamadım peki şidmi istiyomusun tekrar 5 ay geçmiş ??
Saol canım inş uğurlu gelir, ilk kürtaj olduğumda ben kesin ocak annesi olcam diyodum şi,mdi o iddiam kalmadı ocak annesi olmak içinde bu ay hamile kalmam gerekiyo ya :) ama kısmet tabi hiç belli olmaz :)candaşşşım hayırlı uğurlu olsun bebe getirsin testler, pre-seed naptın
canım ben prolaktini kendim ölçtürmek istedim çünkü 4 sene önce benim prolaktin yüksek çıkmıştı ilaç kullanmıştım ama bi daha kontrol ettirmedim.ama göğüsten süt gelme durumum yoktu hatta drun yardımcısı öle bi yüklenmiştiki göğüslerime sıkıyoda sıkıyo. dedim yok süt müt gelmiyo işte daha zorluyo kadın :)bu kayıptan sonra herbişeyime baktırmak istedim.özelliklede prolaktinime. dr gerek yok ama için rahat etsin hadi bakalım dedi.bgn sonuçları aldım prolaktin gayet normal değerde bende şaşırdım çok yüksek bekliyodum niyeyse. tabi pileo dururmu hiç.. bebişinin kaybından sonra olmuş pimpirikli bi hatun. belkide onların laboratuvarında sorun vardır belkide daha regl olmadım, regl sonrası değer farklıdır. ben bunlara regl öncesi sonrası bi daha bi daha baktırayım diyen birine büründüm.sanki herşey anormal olmak zorundaymış gibi. adam herşey normal diyo işte yaa. bu arada dr özellikle söyledi bebeğinin kalbinin durmasıyla bunların hiçbir alakası yok yani prolaktinin çok yüksek çıkmış olsaydı bile 1/1000 ilişki kurulurdu dedi. :97:
canım ben prolaktini kendim ölçtürmek istedim çünkü 4 sene önce benim prolaktin yüksek çıkmıştı ilaç kullanmıştım ama bi daha kontrol ettirmedim.ama göğüsten süt gelme durumum yoktu hatta drun yardımcısı öle bi yüklenmiştiki göğüslerime sıkıyoda sıkıyo. dedim yok süt müt gelmiyo işte daha zorluyo kadın :)bu kayıptan sonra herbişeyime baktırmak istedim.özelliklede prolaktinime. dr gerek yok ama için rahat etsin hadi bakalım dedi.bgn sonuçları aldım prolaktin gayet normal değerde bende şaşırdım çok yüksek bekliyodum niyeyse. tabi pileo dururmu hiç.. bebişinin kaybından sonra olmuş pimpirikli bi hatun. belkide onların laboratuvarında sorun vardır belkide daha regl olmadım, regl sonrası değer farklıdır. ben bunlara regl öncesi sonrası bi daha bi daha baktırayım diyen birine büründüm.sanki herşey anormal olmak zorundaymış gibi. adam herşey normal diyo işte yaa. bu arada dr özellikle söyledi bebeğinin kalbinin durmasıyla bunların hiçbir alakası yok yani prolaktinin çok yüksek çıkmış olsaydı bile 1/1000 ilişki kurulurdu dedi. :97:
bencede yeni bi evli için ektra zordur canım yaRabbim tekrarından esirgsin inş da gelen bebeğin sağlıkla umutla hayırla gellsin... O korku çoğumuzda var maalesef, kötü tecrübenin sonuçları diyelim.Ama inş ikincilerimizde bunların en ufak korkusunu bile yaşamayız.Keşke o vakit belli olsada beklesek hep beraber dğil mi? Bende aynı şekilde bilsemki 17 ay sonra hamile kalcam hiç uğraşmam şu an çünkü 17 ay sonra eşimle kavuşcaz.Ama işte hayatta herşeye bilsek yaşamak sıkıcı olurdu belkide ...
Bende istiyorum canım, kayıp bizede bi istek getirdi işte.4 aydırda deniyoruz ama olmuyo şuanda.Birde biz eşimle ayda 8 gün görüşebiliyoruz yumurtlama günlerinede denk getiremedik galiba o yüzden olmuyo şuan.Ama stres yapmıyorum çünkü bu durumda hamile kalmam için rahat bi ortamım yok, hoş ilki kazara oldu olan bi gündede oluyomuş ama kısmet yani.Dilerim beklemeyiz çok (hepimiz)
Peki canım sen isteyerek mi hamile kaldın? Sanırım evlenir evlenmez hamile kaldın ....
Saol canım inş uğurlu gelir, ilk kürtaj olduğumda ben kesin ocak annesi olcam diyodum şi,mdi o iddiam kalmadı ocak annesi olmak içinde bu ay hamile kalmam gerekiyo ya :) ama kısmet tabi hiç belli olmaz :)
Bende preseed siparişi verecektim oraya açınca bide kızlara bakayım dedim ama dilşndende anlayamıyorum ki bakayım becerebilcem mi? :) Sen naptın çalışmalar bitti mi ?
Aman canım ya bencede gönlünü ferah tut, dr.larda bi tuhaf ben kürtaj olduğumda &%80 ilk gebeliklerde kalp atışı olmuyo demişti, kuzenim teyzesinin oğluyla evliydi geçenlerde o da düşük yaptı ama 2. bebği olacaktı.Onada akraba evliliklerinde ilk bebekte değilde 2. bebekte olur mutlaka demişti.Nerden tutturursa ordan atıyo işte.Ama bunlar sıradan bi mesele olmuş şükürki tekrarı yok.allahın iziyle sende bizde hepimizde bebklerimizi kucağımıza alcaz.Evham yapıyoruz korkuyoruz bunlarda normladir heralde dimi :)
CandaS cnm evet ben isteyerek hamile kaldım evlenir evlenmezz böle isteyerekk ve dediğin gibi yeni evli oluncada insana daha bi koyuyo çok ufacıkta olsa kan pıhtıcığıda olsa varlığına alıştırıyosun kendini ama herşey Allahtan sonuçta..sakat yada sorunlu doğacak bebeği anne vücudu kabul etmez atar dedi doktor onu düşünüp rahatlıyorum en azından..Alllah korusun sakat olsa bebek kendi çeker zaten kıyamamkorkular endişeler bundan sonra hep olucak ama korkunun ecelede faydası yok Allahım nekadar istediğimizi görüyo eminimki en hayırlı zamanda onları bize verecektir inş. cnm
inş. en kıza zamanda kocişinede kavuşursunn hep beraber dua edelim ozamanda ilk gelişinde hayırlısıysa hamişş kal cnm :) olacağı varsa zaten olur Allahın izniylee..ben daha en az 3 ay beklemem lazım sanırımzor geçicek ama sağlıklı geçsinde ve sağlıklı olsunda bişi istemiyorum
bu arada cnm ya bişi sorcamm preseed nedr cahilliğimi mazur görr :)))
günaydın kızlaarrrr ne haber herkezden...
kızlar bişey soracağım yaa kürtaj sonrası hamilelik hormonları ne zaman inişe geçer aceba bilen varmı göğüslerim hayatımda hiç olmadığı kadar yumuşadı çok kaşınıyor yarın birgünde regl olucam tamam regl zamanı taş gibide olmadı hiçbirzaman ama bu kadar salmamışlardı kendilerini bu arada kürtaj sonrası 3ü reglim hormonlarım hala eski düzenine inmemişmidirki yaaaa...
amin canım ya çok sağol.İnş hepimize darısı.Banada dr 4 ay bele demişti dayanamadım ama :)
Preseed hamile kalmayı kolaylaştıran bi jel sanırım canım bende çok bilmiyrum onun ustası senem :) Bende hatta ona bişey sorcaktım şimdi :)))
Senem canım bunu almam uygunmudur bi bakarmısın ?
PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED | eBay
dr.a gittin mi canım ?günaydın kızlaarrrr ne haber herkezden...
Kızlar bişey soracağım yaa kürtaj sonrası hamilelik hormonları ne zaman inişe geçer aceba bilen varmı göğüslerim hayatımda hiç olmadığı kadar yumuşadı çok kaşınıyor yarın birgünde regl olucam tamam regl zamanı taş gibide olmadı hiçbirzaman ama bu kadar salmamışlardı kendilerini bu arada kürtaj sonrası 3ü reglim hormonlarım hala eski düzenine inmemişmidirki yaaaa...
sipariş verdim tamamdır :) teşekkür ederim canım, inş güzel haberlere vesile olur :)budur canım :) ben de bunu almıştım.
herkese selam malesef geçmişleri okuyamıyorum..acelem varr..kızlar iki gündür idrar yolu enfeksiyonu ile baş etmeye çalışıyorum.sizce ne iyi gelir.doktora gitsem ilaç verecek o yüzden gitmiyorum..
Kimsler yok bugün ya, topik çok sessiz kalmış nerdesiniz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?