Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol cnm ya o üşütme işini öncekinden yaşadım üstelik ağustos başında şimdi eğerki ilaç değilde kürtaja karar verilirse rapor alıp yatacam evde sonrasında dediğin gibi artık dr.lar bir olacak göürşcez inşallah sonra müjedli haberler alıp süt kadehlerini tokuşturup kutlayacaz :)
nazlımmmmmmmmmmm benim sorularımı sorcan dimi doktora.....
adana çık aradan :)
çok haklısın bir de okula felan gittim hiç ara vermedimya sanıyorki bu kadardı oldu bitti oysaki hala içimde o benim alınsada yeri kalacak izi kalacak..
Ben de dün gece siyah saçlı esmer bir erkek bebek doğurduğumu gördüm. Şimdi geldi aklıma. Hayır olsun... Bu cenazeye mi yormalıyım...

canım hayır olsun ama erkek çocuk murada yorumlanır..

İnşallah Allah herkesin muradını versin... Amin...

gozunaydin dr bana keseyi gosterdigi zaman "bak burasi bebegin evi " demisti
o minnacik karartiya iki hafta boyunca baktim sasi olucaktim nerdeyse
darisi basimiza sanada saglikli mutlu gebelikler dilerim canim

tesekkürler canım ben hep içimden sadece kese tasıyorum, keseye hamileyim diyorum:))) inşallah herşey yolunda gider hepimiz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıcakla.

kizlar herkese selam gecmisi okuyamadim. Arkadasa caya davetliyim. Insallah geldigimde yazarim opuyorum cok.. Cezayi goruyorum altta. CEzacim nasilsin? gorusuruz optum

kizlar herkese selam gecmisi okuyamadim. Arkadasa caya davetliyim. Insallah geldigimde yazarim opuyorum cok.. Cezayi goruyorum altta. CEzacim nasilsin? gorusuruz optum

iyiyim canım...evdeyim can sıkıntısı internette takılıyom..eşim geç gelecek..afiyet olsun size.öptm görüşürüz canım

allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum.

tavan ki ne tavan yapma karşı çatıdaki martılara bakıp ağlıyorum bazen ahahahaha Güzelim işte konuşuyorlar boş boş.
Ben nasıl bir kayınvalide olurum bilmiyorum ama illaki bir meslek sahibi olsunları isterim kendi huzurları için. Bulmuşlar seni konuşuyorlar. hey hey :

Annem gibi olsun demiyorum kesinlikle, ama garip bir tavrı var çözemediğim, Annen yok annen yok sürekli ağzında bu laf. Demek istediği annen olmadığı için eksikliğini duyma diye karışıyorum sende benim kızımsın olsa başımın üstünde. Bizde garip bir durum da şu eltimle eşimle,eşimin kardeşiyle, kayınpederimle herkesle kavga eder 3 saat tartışmadan oturama kimseyle tek anlaşamadığı ben olsam derdim sorun bende. Neyse başa gelmiş çekilecek mecbur.

canım o notunu almıştır bence sen dert etme göremeyeceğini sanmıyorum ama cvp yazamadı sanırım

nsaıl olsa yarın akşam iş çıkışı gidecek değilmi?yarın kaçamaz herhalde:)

chnb ölüm acı gerçek..Allah rahmet eylesin..çocukları daha küçükmüş..Allah geride kalanlara uzun ömürler versin

kızlar daha 3 gün var adetime ama bugün kanamam oldu damla damla tuvalet kagıdında..normalde kahverengi leke ile baslar adetim ama bu sefer baya kırmızı pembe renkle basladı ama leke seklinde..acaba sogan suyundan mı böyle erken oldum yada böyle kırmızı renkte oldu

merhaba,
birkaç gün uzak kalınca ne zormuş geçmişi okuyup toparlaması. son zamanlarda çok yoğun ve yorgunum. üstüne regl sancısı da eklenince iyice bitkinleştim sanırım..biraz daha iyiceyim şimdi. sinirli ve gergin halim gitti. gerçekten bambaşka bir insan oluyorum ben bu dönem öncesi... bunu da soracağım doktoruma. beni bu ayda bir yoklayan çıldırmaya az kaldı halinden kurtarmanın bir yolu yordamı var mı, bununla da uğraşmam gerekiyor.

nazlım; ilk düşüğümden sonra neredeyse her ay geciktiğini bilirim reglimin. hatta pas geçtiğim aylar olmuş, o test senin bu test benim uğraşmıştım. stres kaynaklı düzensizleşebiliyor dönemler. biraz rahatlatmaya çalış kendini. umarım gelecek ay gerçekten gelmez kırmızılar, bebiş için kutlama yaparız.

chnb; bugün yazmışsın arkadaşının eşinin vefatını. çok üzüldüm okuyunca. "her ölüm erken" ama geride küçük çocuklar annesiz-babasız kalınca daha erken oluyor. allah rahmet eylesin, size sabır versin arkadaşım..

minikler; umarım daha iyisindir tatlım. adak meselesinden bahsetmişsin ya; annem "gerçekleşmesini umduğun bir şey o an olmasa bile adakta bulunduysan yerine getir" der. kaç tane hamam açtı benim yüzümden... sen şu öğrencin için düşündüğün şeyi gelecekteki bebeğin için gerçekleştirsen olmaz mı? zorda kalmış bir çocuğu güldürmüş olursun.. yaptığımız iyilikler her zaman kendimiz iyi olduğumuzda olmasa, biraz da kendimizi iyi hissetmemiz için olsa fena mı olur?

dr alb, umarım herşey yolunda gidiyordur. enfeksiyonun düzeldi mi? yolunda gitsin artık herşey ve hamileliğinin tadını çıkar..

senem, bebişini uğraşarak da olsa süt verebilmene sevindim. çevremde yılgınlık yaşayıp erkenden mamaya başlayan o kadar çok arkadaşım oldu ki. keşke memeni alsaydı, ama sonuçta sağmak iyi bir yöntem. çalışmaya başlayınca başka çare kalmayacak zaten. o pamuk kızını kokla benim için..

candaş; testlere başlıyormuşsun. aynı yollardan geçeceğiz seninle. eşimle benzeri bir durumu daha geçen hafta yaşadım. zaten regl öncesi gerginliğim ve kapı gıcırtısından alınganlık çıkarıp ağlama dönemindeydim, üstüne eşim talihsiz sözler edince çok kırılmıştım. bir günlük suskunluk devresinden sonra oturup konuştuk eşimle. ben kırılganlıklarımı, umutsuzlarımı, beklentilerimi anlattım. o da kendi duygularından bahsetti. çok korkuyoruz ikimiz de aslına bakarsan. ben kararlıyım bir denemede bulunmakta, eşim bu kararlılığımı görünce tamam dedi yeniden. şimdi o da ne zaman doktora gideceğimi sorup duruyor..

günlük, hello kitty, renkliatlas, ceza, minicikumut, loneliness, yesim ve tüm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir...

inşallah kuzum inşallahhhh hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarımız olur inşallah allahım yardımcımız olsun

minikler çıktım aradan baksana nazlım beni tınlamadı
kuzummm tınlamammı ben seni yaa görmedim valla yazdıını yanlız bişi var ben unuttum ne sorcaktım ziya beye:)

kuzum erken yumurtladın o zaman sen ne diyem hayırlısı olsun hakkımızda yeni ay yeni umut canımsın

adet öncesi dönemde bende düşükten önce sapıtık bi ruh hali alıodum şimdi öyle olmuyo şükür hormonlarım değişti sanırım

evett cancaazlarım günaydınlar diliyorum herkesee eşim iyi raporlu evde ağrısı vardı akşam ıhlamur filan yaptım meyve sevgi ilgi kendine geldi biraccık bugün 30 kasım benim oğlumun miladının dolduğu gün bugünüde atlatsalım geriye dönüşlerim sona ercek sanırım veee dün akşam adet oldummm az az geldi bugün normale döndü şükür belirsizlik daha kötüydü ateş ölçmeye devam edicem ziya beyi arıcam tekrar öğleden sonra adet ollursan 3.gün gel demişti sormam lazım ne zaman geleyim diye bu ay çok umutlanmıştım oğlum kardeşini yollucak diye ama olmadı hayırlısı böyleymiş

canım nasılsın?
adetin sökülünce rahatlamışsındır biraz da olsa.
yine umutlanmayı bırakma. seninle diğer bebeklerde aramız 15 günmüş. benim de 14 aralıktı. ama ben daha erken kaybettim, mayısta. senin hazirandı galiba. inşallah diğer aya gelir senin de bebişin. ben 5 kez adet oldum. 6.ya gelmedi.
her adette insan çok yıkılıyor.ama yeni ay yeni umutlar. hiç moralini bozma canım.

Son düzenleme:
chnb nasılsın canım?
başın sağolsun. cenaze varmış.
27a ralığa kadar heyet raporu verdi doktorum.dün eşim gitti.
ben cumartesi inş.

Günaydın kızlar ilk 2 saatim boş, duş aldım çıkarım birazdan. Bugün adet olacağım karnım gur gur başladı... Olmadan arkadaşın eşine şimdi bir yasin okumak istiyorum.

Renkliatlas bilmiyorum canım belki kürden olmuştur.

Ceza inşallah güzel heberler alırız.

Bu arada ben de kafayı yemek üzereyim galiba. Dün gece de bebek yoğun bakım ünitesi ve onlarca yoğun bakımda yatan prematüre, normal ayında doğan bebekler gördüm. Hatta hemşireyle konuştum benim oğlumda 800 gram doğdu yaşamadı dedim.

Loneliness iğneler nasıl gidiyor? Yağmursesi doğum yapmış canım... Aralık annelerinden...

Nazlım Peppe de yazmış benim de hep değişti kürtaj sonrası. Çok takma. Dr den gelince de yaz...

chnb nasılsın canım?
başın sağolsun. cenaze varmış.
27a ralığa kadar heyet raporu verdi doktorum.dün eşim gitti.
ben cumartesi inş.

Sevindim canım. Hadi hayırlısı... Leke durdu değil mi tamamen...

Baş sağlığı için de tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ben de çok üzüldüm dünden beri...

daha iyiyim kuzum bebek yok adet yok insan kadınsal fonksiyonlarını yitirmiş gibi hissedio:)benim 1 hazirandı bebeğin düşüdü 14 haftayı doldurmuştum hayırlısı olsun hakkımızda kuzum biz elimizden geleni yapu-ıp duamızı edşyoruz gerisi rabbimin takdiri hepimize hayırlı sağlıklı ömürlü evlat nasib etsin iyiyim sanırım karılşık sen nasılsın

beni biliosun 15 günde bir oluodum abla şimdi eski düzenimi bi kaç gün geçmiş oldu buna şükür doktorumla konuşup rahatlıcam inşallah hem çok özledim ziya beyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…