saol cnm ya o üşütme işini öncekinden yaşadım üstelik ağustos başında şimdi eğerki ilaç değilde kürtaja karar verilirse rapor alıp yatacam evde sonrasında dediğin gibi artık dr.lar bir olacak göürşcez inşallah sonra müjedli haberler alıp süt kadehlerini tokuşturup kutlayacaz :)canım her türlü yanındayım unutma bunu lütfen telefonumuda yazdım sana ağlamak için baarmak için gülemk için her türlü arayabilirsin ziya bey konusunda bence en iyisini yaparsın ona da beraberde gideris hele sen bi şu olayı atlat inşallahh allahım yardımcın olsun inşallah kendine dikkat et büyükler gibi konuşcam ama üşütme belini ayağını bana hep bunu sölediler ben şimdi eve gidiorum çorap üstüne çetik üstüne terlik giyiorum sırtımdan yeleğim hiç eksik olmaz bide çıtçıtlı badilerden giyiyorum dualarımseninele kuzummm allahıma emaet ol
ayrıca güsel yüreğine sağlıkkk
adana çık aradan :)nazlımmmmmmmmmmm benim sorularımı sorcan dimi doktora.....
çok haklısın bir de okula felan gittim hiç ara vermedimya sanıyorki bu kadardı oldu bitti oysaki hala içimde o benim alınsada yeri kalacak izi kalacak..Minikler canım bu haftaraporal biraz istirahat et. Toparlarsın canım konuları... İsabetli bir karar almışsın. Kafan rahat etsin. Erkekler bizim yaşadığımız travmayı yaşamıyor canım. Nedenini bil ona göre yol al. Kafan rahat olsun...
Ben de dün gece siyah saçlı esmer bir erkek bebek doğurduğumu gördüm. Şimdi geldi aklıma. Hayır olsun... Bu cenazeye mi yormalıyım...
saol cnm ya o üşütme işini öncekinden yaşadım üstelik ağustos başında şimdi eğerki ilaç değilde kürtaja karar verilirse rapor alıp yatacam evde sonrasında dediğin gibi artık dr.lar bir olacak göürşcez inşallah sonra müjedli haberler alıp süt kadehlerini tokuşturup kutlayacaz :)
adana çık aradan :)
çok haklısın bir de okula felan gittim hiç ara vermedimya sanıyorki bu kadardı oldu bitti oysaki hala içimde o benim alınsada yeri kalacak izi kalacak..
canım hayır olsun ama erkek çocuk murada yorumlanır..
gozunaydindr bana keseyi gosterdigi zaman "bak burasi bebegin evi " demisti
o minnacik karartiya iki hafta boyunca baktim sasi olucaktim nerdeyse
darisi basimiza sanada saglikli mutlu gebelikler dilerim canim
kizlar herkese selam gecmisi okuyamadim. Arkadasa caya davetliyim. Insallah geldigimde yazarim opuyorum cok.. Cezayi goruyorum altta. CEzacim nasilsin? gorusuruz optum
minikler çıktım aradan baksana nazlım beni tınlamadı
Bu saatte okulda olmam lazım aslında. Bugün çok kötü bir gün geçirdik. Ben bu sene 2 okulda çalışıyorum. Biri yeni okulum bir de geçen sene görev yaptığım okulum. Eski okuldaydı dersim. Sabah gittim. Okuldan öğretmen arkadaşın yine yan okulda ve bizde de derslere giren eşi vefat etmiş. Dün öğlen kalp krizi geçirmiş. 49 yaşında. Arkadaş da 38 yaşında. 4. ve 8 sınıfa giden oğulları vardı. Cenaze okula geldi. Tören oldu 4. giden oğlu çok içimi yaktı. Anne yanındaydı. Çok üzüldük. Cenaze defnine de katıldık. Çok ağladım öğleden sonra da yeni okulu aradım 2 saat dersim vardı biri kulüp çalışması biri ders. Gitmedim. Evdeyim. Hala çok üzgünüm. Adamı en son 1 ay kadar önce görmüştüm. Markette. Elimde poşetler vardı. Yardım edelim mi demişti. Tüm öğrenciler geldi törene...
Allah gani gani rahmet eylesin hem kuzenine. hem babanene( gerçekten şte bu bi ders bizlere.farkında olmadığımız davranışlar nelere sebep oluyo belkide ... tamam kader ama başa kötüsünü çağırmamak gerek ...
kıtty , ağlatmayız inş.zaten hormonlar tavan yapmış değil mi ?
Bu kaynana sorunu insanoğlunun en büyük sorunu sanırım.Kadınların çoğu mutluluğunu,yuvasını kaybedecek noktaya geliyor.Kayınvalidelerin farkedemediği şu sanırım.Oğulları artık evlendi ve hayatlarında yeni bir sayfa açıldı.Birde herkes kendi annesi gibi birini bulamaz,bulsa bile kırılma noktası annesiyle kayınvalidesi arasında farklı oluyor.
:) ahh HELLOm ahh ben bu konuda hiç konuşmayım çok dertliyim çok hele ev hanımı eltimin yanına gittiler eltim dio az dursunlar sana yollarım.. geçen sene eltim hamileydi bakamaz yük olmasınlar die çağırdım ince fikirlilik ettim yani anlıyacağınız ama eltim sen misin ince düşünen al bak die her yıl yollayacağa benziyorbir eltmiz daha olacak bugün kaynım askerden döndü inşallah yeni gelinleriyle araları ii olur herkes evinde mutlu olsun maddi olarak desteğe de ihtiyacı olacağı için küçükle yaşamayı düşünüyorlar.. içime doğan ise yine küçüğe yardım edecekler ama sadece onda kalmayacaklar aynı dediğin gibi direktif verip herşey onun dediği gibi olacak bi kayganada bende.. düşünsene yazın arabaya bile milleti o yerleştirmeye çalışmıştı (allahtan eşim biizm patron minikler dedi de kimse söz söyleyemedi :) ) allah kurtarsın cnm ancak böle dua edebilirim..
canım teşekkür ederim, Allah herkese sabır versin, Yarın için haberleşiriz konuşuru kaç gündr aklımdasın iigiden boğmak istemedim seni.
cezaaa yavru ne zaman alırız senden haberleri, ufukta dr mu var test mi var
pepe görüm seni hoşgeldin. iyisindir umarım.
citaknuray öptüm senide.
kızlar evde tadilat var canına yanayım. :) çıktım şimdi ev temizlicez . görüşürüz
allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum.
tavan ki ne tavan yapma karşı çatıdaki martılara bakıp ağlıyorum bazen ahahahahaGüzelim işte konuşuyorlar boş boş.
Ben nasıl bir kayınvalide olurum bilmiyorum ama illaki bir meslek sahibi olsunları isterim kendi huzurları için. Bulmuşlar seni konuşuyorlar. hey hey :
Annem gibi olsun demiyorum kesinlikle, ama garip bir tavrı var çözemediğim, Annen yok annen yok sürekli ağzında bu laf. Demek istediği annen olmadığı için eksikliğini duyma diye karışıyorum sende benim kızımsın olsa başımın üstünde. Bizde garip bir durum da şu eltimle eşimle,eşimin kardeşiyle, kayınpederimle herkesle kavga eder 3 saat tartışmadan oturama kimseyle tek anlaşamadığı ben olsam derdim sorun bende. Neyse başa gelmiş çekilecek mecbur.
:) ahh HELLOm ahh ben bu konuda hiç konuşmayım çok dertliyim çok hele ev hanımı eltimin yanına gittiler eltim dio az dursunlar sana yollarım.. geçen sene eltim hamileydi bakamaz yük olmasınlar die çağırdım ince fikirlilik ettim yani anlıyacağınız ama eltim sen misin ince düşünen al bak die her yıl yollayacağa benziyorbir eltmiz daha olacak bugün kaynım askerden döndü inşallah yeni gelinleriyle araları ii olur herkes evinde mutlu olsun maddi olarak desteğe de ihtiyacı olacağı için küçükle yaşamayı düşünüyorlar.. içime doğan ise yine küçüğe yardım edecekler ama sadece onda kalmayacaklar aynı dediğin gibi direktif verip herşey onun dediği gibi olacak bi kayganada bende.. düşünsene yazın arabaya bile milleti o yerleştirmeye çalışmıştı (allahtan eşim biizm patron minikler dedi de kimse söz söyleyemedi :) ) allah kurtarsın cnm ancak böle dua edebilirim..
canım teşekkür ederim, Allah herkese sabır versin, Yarın için haberleşiriz konuşuru kaç gündr aklımdasın iigiden boğmak istemedim seni.
cezaaa yavru ne zaman alırız senden haberleri, ufukta dr mu var test mi var
pepe görüm seni hoşgeldin. iyisindir umarım.
citaknuray öptüm senide.
kızlar evde tadilat var canına yanayım. :) çıktım şimdi ev temizlicez . görüşürüz
çok şükür benim ağlama krzim bitti..ekim sonu kasım başı ne ağladım...telefon reklamına özellikle:)canım önce test...daha çok var ama.....bide eşim perşembe gidiyo..ben iyice internet düşkünü olurum..erken hamilelik belirtileri üzerine tez yazacağım..yükseklisansı olsa kesin mülakatı 100le geçerdim
kolay gelsin canım..dikkat et,kendini fazla zorlama
canım o notunu almıştır bence sen dert etme göremeyeceğini sanmıyorum ama cvp yazamadı sanırım
saol cnm ya o üşütme işini öncekinden yaşadım üstelik ağustos başında şimdi eğerki ilaç değilde kürtaja karar verilirse rapor alıp yatacam evde sonrasında dediğin gibi artık dr.lar bir olacak göürşcez inşallah sonra müjedli haberler alıp süt kadehlerini tokuşturup kutlayacaz :)
adana çık aradan :)
çok haklısın bir de okula felan gittim hiç ara vermedimya sanıyorki bu kadardı oldu bitti oysaki hala içimde o benim alınsada yeri kalacak izi kalacak..
canım hayır olsun ama erkek çocuk murada yorumlanır..
kuzummm tınlamammı ben seni yaa görmedim valla yazdıını yanlız bişi var ben unuttum ne sorcaktım ziya beye:)minikler çıktım aradan baksana nazlım beni tınlamadı
kuzum erken yumurtladın o zaman sen ne diyem hayırlısı olsun hakkımızda yeni ay yeni umut canımsınkızlar daha 3 gün var adetime ama bugün kanamam oldu damla damla tuvalet kagıdında..normalde kahverengi leke ile baslar adetim ama bu sefer baya kırmızı pembe renkle basladı ama leke seklinde..acaba sogan suyundan mı böyle erken oldum yada böyle kırmızı renkte oldu
adet öncesi dönemde bende düşükten önce sapıtık bi ruh hali alıodum şimdi öyle olmuyo şükür hormonlarım değişti sanırımmerhaba,
birkaç gün uzak kalınca ne zormuş geçmişi okuyup toparlaması. son zamanlarda çok yoğun ve yorgunum. üstüne regl sancısı da eklenince iyice bitkinleştim sanırım..biraz daha iyiceyim şimdi. sinirli ve gergin halim gitti. gerçekten bambaşka bir insan oluyorum ben bu dönem öncesi... bunu da soracağım doktoruma. beni bu ayda bir yoklayan çıldırmaya az kaldı halinden kurtarmanın bir yolu yordamı var mı, bununla da uğraşmam gerekiyor.
nazlım; ilk düşüğümden sonra neredeyse her ay geciktiğini bilirim reglimin. hatta pas geçtiğim aylar olmuş, o test senin bu test benim uğraşmıştım. stres kaynaklı düzensizleşebiliyor dönemler. biraz rahatlatmaya çalış kendini. umarım gelecek ay gerçekten gelmez kırmızılar, bebiş için kutlama yaparız.
canım nasılsın?inşallah kuzum inşallahhhh hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarımız olur inşallah allahım yardımcımız olsun
kuzummm tınlamammı ben seni yaa görmedim valla yazdıını yanlız bişi var ben unuttum ne sorcaktım ziya beye:)
kuzum erken yumurtladın o zaman sen ne diyem hayırlısı olsun hakkımızda yeni ay yeni umut canımsın
adet öncesi dönemde bende düşükten önce sapıtık bi ruh hali alıodum şimdi öyle olmuyo şükür hormonlarım değişti sanırım
evett cancaazlarım günaydınlar diliyorum herkesee eşim iyi raporlu evde ağrısı vardı akşam ıhlamur filan yaptım meyve sevgi ilgi kendine geldi biraccık bugün 30 kasım benim oğlumun miladının dolduğu gün bugünüde atlatsalım geriye dönüşlerim sona ercek sanırım veee dün akşam adet oldummm az az geldi bugün normale döndü şükür belirsizlik daha kötüydü ateş ölçmeye devam edicem ziya beyi arıcam tekrar öğleden sonra adet ollursan 3.gün gel demişti sormam lazım ne zaman geleyim diye bu ay çok umutlanmıştım oğlum kardeşini yollucak diye ama olmadı hayırlısı böyleymiş
chnb nasılsın canım?
başın sağolsun. cenaze varmış.
27a ralığa kadar heyet raporu verdi doktorum.dün eşim gitti.
ben cumartesi inş.
canım nasılsın?
adetin sökülünce rahatlamışsındır biraz da olsa.
yine umutlanmayı bırakma. seninle diğer bebeklerde aramız 15 günmüş. benim de 14 aralıktı. ama ben daha erken kaybettim, mayısta. senin hazirandı galiba. inşallah diğer aya gelir senin de bebişin. ben 5 kez adet oldum. 6.ya gelmedi.
her adette insan çok yıkılıyor.ama yeni ay yeni umutlar. hiç moralini bozma canım.
beni biliosun 15 günde bir oluodum abla şimdi eski düzenimi bi kaç gün geçmiş oldu buna şükür doktorumla konuşup rahatlıcam inşallah hem çok özledim ziya beyiGünaydın kızlar ilk 2 saatim boş, duş aldım çıkarım birazdan. Bugün adet olacağım karnım gur gur başladı... Olmadan arkadaşın eşine şimdi bir yasin okumak istiyorum.
Renkliatlas bilmiyorum canım belki kürden olmuştur.
Ceza inşallah güzel heberler alırız.
Bu arada ben de kafayı yemek üzereyim galiba. Dün gece de bebek yoğun bakım ünitesi ve onlarca yoğun bakımda yatan prematüre, normal ayında doğan bebekler gördüm. Hatta hemşireyle konuştum benim oğlumda 800 gram doğdu yaşamadı dedim.
Loneliness iğneler nasıl gidiyor? Yağmursesi doğum yapmış canım... Aralık annelerinden...
Nazlım Peppe de yazmış benim de hep değişti kürtaj sonrası. Çok takma. Dr den gelince de yaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?