Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin herkese .. butun kizlar toplandik olmus masallah
Kilar baya sayfalar ilerlemis insallah aklimda kalanlarla yazicam

Candascim kizlari 3lermiyiz bilmiyorum canim ama baya baya kiz hissediorum ama tabiki belli olmaz heo dedigimiz gibi ilk once sagliklik olsun, Esinlede barismana sevindim canim. insallah hersey buay guzel olur. Su ara misafir almayi hic dusunmuyorum canim. Hala belim agriyor. Koseme cekildim :))
Hellocum kolay gelsin ev tadilattaymis. dogum oncesi temizlik falan bitmez simdi :)) kAyganan icinde insallah hersey yolunda gider canim dua et. Ben kaynanamla hic sorun yasamadim cunku hic bbirarada kalmadik esimle. Ocak ayinda gorucez bakalim neler olucak :))
Chnb ablacim Allahrahmet eylesin cok uzuldum.. Ates dustugu yeri yakyor.. Allah sabirlar versin ailesine
Cezacim dularim seninle insallah bua y tutar bebis heyecenla bekliyoruz
Atlascim benim icinde gez oralarda.. Adet olmussun galiba umutlar obur aya insallah canim. Durmak yok!!
Gunlukcum yesin onu teyzeleri. Belkide uyuyodur canim zaten dr bisi gorseydi mutlaka soylerdi sana
cok opuyorum herkese bana iigeceler .Yazamadiklarim varsa ozur yarin deavm edicem insallah

Nuray, canım tabiki sağlıklı olsunda anneler hisseder :) bencede kızdır miniğimiz :) teşekkür ederim bizde barıştık, hayırlısı olur inş.bencede misafir filan alma ya çok yoruldun yani.öpüyorum seni de inş kızımızıda :)) iyi uykular canım ...

nazlım My Ovulation Chart

ates durumum böyle.. bu program cok iyi gerçekten...candaşcım bende katıldım aranıza bu sefer o kadar üzülmedim dedim ya uçak yolculugu yapıcam 3 kere..hayırlısı olsun

nazlım My Ovulation Chart

ates durumum böyle.. bu program cok iyi gerçekten...candaşcım bende katıldım aranıza bu sefer o kadar üzülmedim dedim ya uçak yolculugu yapıcam 3 kere..hayırlısı olsun

hayırlısı canım ya.inş en geç ocakta hamile haberini verirsin bize.diğer yolculuğuda düşünerk yani :)

hayırlısı canım ya.inş en geç ocakta hamile haberini verirsin bize.diğer yolculuğuda düşünerk yani :)

candaş sen ben renkli yine kaldık aralığa 2011 olmzsa 2012 bizim yılımız olsun napalım:)mücdeli haber veremedik ama hayırlısı napalım

renkliatlas, geri döniş ne zaman canım...adetinde başlamış canım ince leke gelmemesi soğan küründendir benimde öyle olmuştu canım hayırlısı öbür aya inşallah....

candaşım canım, iyidir sen nasılsın? benim doğum 3 temmuz görünüyor canım..

nazlım, canım insan dr a gidince gerçekten rahatlıyor sende git rahatla canım...

nurayım, iyi geceler canım sana...dinlenmeye çekilmen iyi olmuş...

ceza, cano ne kadar kaldı bata?

miniklerim canım nasılsın?

candaş sen ben renkli yine kaldık aralığa 2011 olmzsa 2012 bizim yılımız olsun napalım:)mücdeli haber veremedik ama hayırlısı napalım
evet ya, hep kalıyoruz.inş napalım bu yıl kısmette yokmuş dyelimde inş 2012 de güzel olsun herşey.sen nasılsın ? pekmezin tadına baktın mı nasılmış ?

iyiyim bende canım, hadi inş hayırlı doğumlar olsun.destinada sezeryan mı olmuştun sen ? erken doğar belki.hatta bence haziran bebeği olacak diyorum kesin olarak :) aa çok sordum ama destina kaç yaşına girmişti abla ya ?

yok kuzum yaa eşim hastaydı ya alamamış bide ben şu ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü denemeye karar verdim o daha iyi bence çok kanamam var ağrımda belim ağrıyo çok sen nasılsın bakimm bizden öncesin sen sema listeyi güncellermi acaba msait olunca benim bat 30 aralık diyelim

kızlar sınıfımdaki pc den yazıyorum tekrar hormon testi verdim okulçıkışınaancakçıkar sonuç okulageldim yanibugün bambaşkaduygular içindeyim mucize bekliyorum sanki allahtan ümit kesilmez dedikleri şey buolsagerek hepinizi öpüyorum allahtan benimkilerokuma bilmio :)akşamgörüşürüz..

çok şükür canım düzeldi enfeksiyon. şimdide grip oldum. artık bende bu enfeksiyonlar kısır bi döngüye girdi. üstten girip alttan çıkıyo:)))

kızlar way maşallah ya :)) hızınıza yetişemedim.

nazlım dr ne dedi geçmişe bakarsam ooo yanarım.

günlükcüm hayırlı olsun canım çok şükür herşey yolunda demekki. bizimkinin poposu ağır adam ağır abi bazen çok hareketli bazen değil örneğin 2 gündür tık yok paşada. Uyuyordur. Çikolata yiyip git dr bana diyor şekerli şeyler ye gel diye o zamanlar (dediğim insanın bir çocuğu var :))))) hani heyecandan atlarsın belki diye çok bilmişlikten değil)

candaşş tükürüklü mü alcan ne alacan bilemedim ovulasyon topiğine bir göz at derim, tükürüklü zor oluyormuş. Renkliatlas çözdü galiba işi

selamlar

kuzum günaydın doktorumla konuşmadım henüz arıcam öğleden sonra bakalım ne dicek belki bugün belki yarın çağırır

candaş bencede tükürüklü almaa testler daha kolay

çok şükür canım düzeldi enfeksiyon. şimdide grip oldum. artık bende bu enfeksiyonlar kısır bi döngüye girdi. üstten girip alttan çıkıyo:)))

canım geçmiş olsun şifa versin rabbim dikkat et kendine

hadi inşallah canım.
gelişmeleri bildir.

candasım acımadı hiç...
haftaya cuma büyük günnnnnnn kızlar............

yok canım 2 kere üstüste oldu

hadi hayırlısı bakalım bana ne dicek merak içindeyimm arkadaş aşılama yaptırmış çok kolaymış yöntemini anlattı umarım oralara kadar gitmeyizde gidersekte korkunç diilmiş

bizi doktor çatlatma iğnesinden sonra 3 gün üstüste ilişki vermiş sizde öylemi yaptınız:)

iğneyi salı öğlen yaptım..çarşamba gece mutlaka dedi...sonrası gün aşırı dedi..bizde çarşamba perşembe cumartesi pazrtesi bide bugün olcak nasipse

ama arkadaşının 12.gün ne güzel 21 mm olmuş benim 11.gün 15.5 idi.ama nedense doktorum çok iyi dedi....çok iyi vücudun cevap vermiş klomene dedi...

hadi hayırlısı bakalım bana ne dicek merak içindeyimm arkadaş aşılama yaptırmış çok kolaymış yöntemini anlattı umarım oralara kadar gitmeyizde gidersekte korkunç diilmiş

inşallah gitmeyiz canım.............:18::18::18: klomene başlatır tekrar herhalde...iğnede verirmiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…