- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #10.961
nazlım My Ovulation Chart
ates durumum böyle.. bu program cok iyi gerçekten...candaşcım bende katıldım aranıza bu sefer o kadar üzülmedim dedim ya uçak yolculugu yapıcam 3 kere..hayırlısı olsun
hayırlısı canım ya.inş en geç ocakta hamile haberini verirsin bize.diğer yolculuğuda düşünerk yani :)
evet ya, hep kalıyoruz.inş napalım bu yıl kısmette yokmuş dyelimde inş 2012 de güzel olsun herşey.sen nasılsın ? pekmezin tadına baktın mı nasılmış ?candaş sen ben renkli yine kaldık aralığa 2011 olmzsa 2012 bizim yılımız olsun napalım:)mücdeli haber veremedik ama hayırlısı napalım
renkliatlas, geri döniş ne zaman canım...adetinde başlamış canım ince leke gelmemesi soğan küründendir benimde öyle olmuştu canım hayırlısı öbür aya inşallah....
candaşım canım, iyidir sen nasılsın? benim doğum 3 temmuz görünüyor canım..
nazlım, canım insan dr a gidince gerçekten rahatlıyor sende git rahatla canım...
nurayım, iyi geceler canım sana...dinlenmeye çekilmen iyi olmuş...
ceza, cano ne kadar kaldı bata?
miniklerim canım nasılsın?
evet ya, hep kalıyoruz.inş napalım bu yıl kısmette yokmuş dyelimde inş 2012 de güzel olsun herşey.sen nasılsın ? pekmezin tadına baktın mı nasılmış ?
iyiyim bende canım, hadi inş hayırlı doğumlar olsun.destinada sezeryan mı olmuştun sen ? erken doğar belki.hatta bence haziran bebeği olacak diyorum kesin olarak :) aa çok sordum ama destina kaç yaşına girmişti abla ya ?
merhaba,
birkaç gün uzak kalınca ne zormuş geçmişi okuyup toparlaması. son zamanlarda çok yoğun ve yorgunum. üstüne regl sancısı da eklenince iyice bitkinleştim sanırım..biraz daha iyiceyim şimdi. sinirli ve gergin halim gitti. gerçekten bambaşka bir insan oluyorum ben bu dönem öncesi... bunu da soracağım doktoruma. beni bu ayda bir yoklayan çıldırmaya az kaldı halinden kurtarmanın bir yolu yordamı var mı, bununla da uğraşmam gerekiyor.
nazlım; ilk düşüğümden sonra neredeyse her ay geciktiğini bilirim reglimin. hatta pas geçtiğim aylar olmuş, o test senin bu test benim uğraşmıştım. stres kaynaklı düzensizleşebiliyor dönemler. biraz rahatlatmaya çalış kendini. umarım gelecek ay gerçekten gelmez kırmızılar, bebiş için kutlama yaparız.
chnb; bugün yazmışsın arkadaşının eşinin vefatını. çok üzüldüm okuyunca. "her ölüm erken" ama geride küçük çocuklar annesiz-babasız kalınca daha erken oluyor. allah rahmet eylesin, size sabır versin arkadaşım..
minikler; umarım daha iyisindir tatlım. adak meselesinden bahsetmişsin ya; annem "gerçekleşmesini umduğun bir şey o an olmasa bile adakta bulunduysan yerine getir" der. kaç tane hamam açtı benim yüzümden... sen şu öğrencin için düşündüğün şeyi gelecekteki bebeğin için gerçekleştirsen olmaz mı? zorda kalmış bir çocuğu güldürmüş olursun.. yaptığımız iyilikler her zaman kendimiz iyi olduğumuzda olmasa, biraz da kendimizi iyi hissetmemiz için olsa fena mı olur?
dr alb, umarım herşey yolunda gidiyordur. enfeksiyonun düzeldi mi? yolunda gitsin artık herşey ve hamileliğinin tadını çıkar..
senem, bebişini uğraşarak da olsa süt verebilmene sevindim. çevremde yılgınlık yaşayıp erkenden mamaya başlayan o kadar çok arkadaşım oldu ki. keşke memeni alsaydı, ama sonuçta sağmak iyi bir yöntem. çalışmaya başlayınca başka çare kalmayacak zaten. o pamuk kızını kokla benim için..
candaş; testlere başlıyormuşsun. aynı yollardan geçeceğiz seninle. eşimle benzeri bir durumu daha geçen hafta yaşadım. zaten regl öncesi gerginliğim ve kapı gıcırtısından alınganlık çıkarıp ağlama dönemindeydim, üstüne eşim talihsiz sözler edince çok kırılmıştım. bir günlük suskunluk devresinden sonra oturup konuştuk eşimle. ben kırılganlıklarımı, umutsuzlarımı, beklentilerimi anlattım. o da kendi duygularından bahsetti. çok korkuyoruz ikimiz de aslına bakarsan. ben kararlıyım bir denemede bulunmakta, eşim bu kararlılığımı görünce tamam dedi yeniden. şimdi o da ne zaman doktora gideceğimi sorup duruyor..
günlük, hello kitty, renkliatlas, ceza, minicikumut, loneliness, yesim ve tüm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir...
kuzum günaydın doktorumla konuşmadım henüz arıcam öğleden sonra bakalım ne dicek belki bugün belki yarın çağırırkızlar way maşallah ya :)) hızınıza yetişemedim.
Nazlım dr ne dedi geçmişe bakarsam ooo yanarım.
Günlükcüm hayırlı olsun canım çok şükür herşey yolunda demekki. Bizimkinin poposu ağır adam ağır abi bazen çok hareketli bazen değil örneğin 2 gündür tık yok paşada. Uyuyordur. çikolata yiyip git dr bana diyor şekerli şeyler ye gel diye o zamanlar (dediğim insanın bir çocuğu var :))))) hani heyecandan atlarsın belki diye çok bilmişlikten değil)
candaşş tükürüklü mü alcan ne alacan bilemedim ovulasyon topiğine bir göz at derim, tükürüklü zor oluyormuş. Renkliatlas çözdü galiba işi
selamlar
çok şükür canım düzeldi enfeksiyon. şimdide grip oldum. artık bende bu enfeksiyonlar kısır bi döngüye girdi. üstten girip alttan çıkıyo:)))
hadi inşallah canım.kızlar sınıfımdaki pc den yazıyorum tekrar hormon testi verdim okulçıkışınaancakçıkar sonuç okulageldim yanibugün bambaşkaduygular içindeyim mucize bekliyorum sanki allahtan ümit kesilmez dedikleri şey buolsagerek hepinizi öpüyorum allahtan benimkilerokuma bilmio :)akşamgörüşürüz..
candasım acımadı hiç...
haftaya cuma büyük günnnnnnn kızlar............
bizi doktor çatlatma iğnesinden sonra 3 gün üstüste ilişki vermiş sizde öylemi yaptınız:)
yok canım 2 kere üstüste oldu
bizi doktor çatlatma iğnesinden sonra 3 gün üstüste ilişki vermiş sizde öylemi yaptınız:)
hadi hayırlısı bakalım bana ne dicek merak içindeyimm arkadaş aşılama yaptırmış çok kolaymış yöntemini anlattı umarım oralara kadar gitmeyizde gidersekte korkunç diilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?