Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nazlım inşallah geçecek bugünler. Hep öyle canım. Belli tarihler yıpratıyor insanı...

Peppe eşinle bazı şeyleri konuşup halletmişsiniz Sevindim. Şimdi ver elini tahliller...

Loneliness iğneler nasıl gidiyor? Göbekten yapıyorsun di mi?

Sevindim canım. Hadi hayırlısı... Leke durdu değil mi tamamen...

çok şükür lekem yok. ama kıpırdamıyorum bi yere.yatıyorum hep. hala korkum var.bütün alışverişi eşim yapıyor. kendi başına alışkın değil. liste yapıyorum. ama yine 10 kere arıuor. hep beraber giderdik.
bir de günde 3 vajinal progestan alıyorum. okulda bunu yapmam mümkün değil.
akşam da iğne yapıyourz.çok şükür alıştım ben yapıyorum. eşim sadece yanımda duruyor. nelere alışmıyoruz ki. bir küçük iğne olsun derdimiz yeterki.

inşallah Allah ksımet eder de o günleri görürsek bakar. ben kayınvalideme de bişey demem. arada o da bakabilir. ama böyle bir talep hiçduymadım.
cinsiyet için tahminim yok. yeterki sağlıklı olsun. daha çok erken zaten.
testlerin de hayırlı olsun canım.
chnb, senden cesaret aldım. göbekten yapıyorum.

Son düzenleme:

aman çok şükür canım dikkat ettin ne güzel bak kontrol ne zaman raporada çok sevindim o zamana kadar kocaman olur maşallah

aman çok şükür canım dikkat ettin ne güzel bak kontrol ne zaman raporada çok sevindim o zamana kadar kocaman olur maşallah
sağol canım inşallah.
kontrol cumartesi.
çok korkuyoruz ikimiz de. Allahtan doktorum değişti şans eseri. ayno doktor olsaydı aynı şeyleri yaşamaktan daha korkardım.

Loneliness sen benden cesaret aldım demişsin:)) Ben iğnelerimi göbekten hiç kendime yapamadım. Hep alt komşunun hemşirelik okuyan kızna yaptırdım. İlk hastası bendim kızın. Ben de ona ufak tefek hediyeler aldım. Sen benden cesaretli çıktın canım. Peki kısmetse 9 ay yapacak mısın?

abblacım bi ark test yağtırmış TSH 1,59
FSH 4,79
LH 5,28
prolaktin 10,28sonuçları bunlar ne diosunuz :)

nazlım sorularım bunlarrrrrrrrrr

günaydın kızlar herkese...

sağol canım inşallah.
kontrol cumartesi.
çok korkuyoruz ikimiz de. Allahtan doktorum değişti şans eseri. ayno doktor olsaydı aynı şeyleri yaşamaktan daha korkardım.

hiç korkma kuzum bişicik olmucak inşallah allaha emanet yavrun

nazlım sorularım bunlarrrrrrrrrr

günaydın kızlar herkese...

kuzum ben bu yazıyı görmemişim valla hiç not aldım :)sorcam günaydın sanadaa bizim doktorun nasıl yaptıını anlatayım sana bi ark gidiyo bu ay yeni yaptırdı ziya beyde adetin 5.günü klomen vermiş günde iki kez iç bitince 2 gün sonra gel demiş adetin 12 günü gitmiş kız yumurta 21 mm olmuş iğneyi orda yapmış ziya bey 3 gün üstüste ilişki demiş şimdi kızın bi haftası kaldı beklio bakalım

abblacım bi ark test yağtırmış TSH 1,59
FSH 4,79
LH 5,28
prolaktin 10,28sonuçları bunlar ne diosunuz :)

Canım ben de ilk kez yaptıracağım adetin 3. günü. Bunları bilmiyorum. Referansaralığı yazar yanında canım...

sağol canım inşallah.
kontrol cumartesi.

korkma canım..cumartesi güzel haberler vereceksin..

günaydın canlarım....

geçmişe bakamıyorum çok yazıyorsunuz çünkü:))

chnb, canım yanlış anlamadıysam arkadaşının eşi vefat etmiş...allah sabır versin geride kalanlara başınız sağolsun canım...

nazlım, adet olmak bile çok güzel canım benim biliyorsun 4 ay olamamıştım bebeği unutup artık adet olamadım diye üzülmeye başlamıştım allahım hayırlısını versin yakında gelecek annesi üzme kendini eşinmi rahatsız canım geçmişi okumayınca yarım yamalak öğreniyorum herşeyi geçmiş olsun...

loneliness, süper olmuş istirahat düşünme bebeğin dışında hiç bir şey dün dr bana sordu lekelenme varmı yok dedim olsun yinede dinlenmeye devam dedi...başa gelen herşey çekiliyor canım...sana dayımın kızından bahsedeyim...bundan yıllar önce nişanlandı nişanlısı askere gitti şehit haberi geldi...daha sonra köyden birisiyle evlendi gebzeye gelin geldi hamile kaldı cerrahpaşa gibi iyi bir fakültede yapıldı herşeyi ve doğum yaptı bir kızı oldu çocuk down sendromlu doğdu dr anlamamışlar anne karnındayken...sonra bu süreç başladı dayımın kızı için gebzenin tepesinde oturuyor çocuk çok geç yürüdü onu o şekilde sırtında taşıdı hepsi kızının tedavisi içindi yıllarca tedaviye götürdü, alışmıştı artık hareketleri gelişmeye başlamıştı kızı 5 yaşına geldi geceleri altına kaçırmaya başladı dr gütürdüler şeker hastalığı çıktı ilk duyduğunda dayımın kızı yıkıldı bütün eğitimi verdiler dayımın kızına günde 4 defa iğne vurmaya başladı kızına hani dedinya ömrünün sonuna kadar vuranlar var ordan geldi aklıma....şimdi kızı 15 yaşında 10 senedir iğneyle yaşıyor dayımın kızına diyorumki sen gerçekten eli öpülesi bir annesin başka çocuk yapmadı eşiyle geçen sene ayrıldı çünkü bunca sene herşeyle tek başına mücadele etti eşinden pek bir destek göremedi ayrıca bunun yanında temizliğe gitti el işi yaparak evinede yardımcı oluyordu canım o benim için hep bir örnektir...

tüm kızlar nasılsınız adınızı yazmadan tüm kızlar dedim unuttuğum olursa üzülür diye...çokda giremiyorum eşim evde ama çok özledim sizleri...

yeşim arkadaşım, geçen sana hoşgeldin geçmiş olsun yazmıştım ama görmedin sanırım yada geri dönüş yaptıysanda ben görmedim galiba kusura bakma canım...topikte 3 olduk ikinciye bebek isteyen ben chnb ve sen bende 7 aydır uğraşıyorum canım inan sanki ilkmiş gibi oluyor kızlar kızmasınlar bana hani denirya 5 parmağın beşi bir değil işte her çocuğun yeride ayrı ve bu duyguyuda bize nasip eden yüce rabbim allah sana, chnbye tez zamanda verir inşallah...

tabiiki canlarım diğer arkadaşlarıma allahım hayırlı sağlıklı ve iklim nehir gibi güzel bebekler nasip etsin....

bende dün dra gittim...herşey normal görünüyor allaha şükür...ama kafama bişey takıldı benim kızım 8 haftalıkken kollarını kaldırmıştı şimdi 10 haftalık bebeğim hiç hareketini görmedim dr sormadımda unuttum...kayıp bebeğimde çok hareketliydi ama onun hareketini kaçıncı haftada görmiştim hatırlamıyorum...yarın özele gideceğim inşallah unutmama sorarım...

uyuyodur annesi oooooooooooo kıyamam ben onaa kurban olsun eşim evde yatıyo abla daha iyi maşallah bende şükürler olsun diyorum doktoruma gideyim de rahatlıyayaım bi

gunaydın kızlar....benim bugunde lekelenmem var..daha patlamadım yarın tamamen patlarım heralde..nazlım bir daha ki aya umutla başlayalım...chnb ceza nasılsınız? neden bassaglıgı diliyorlar anlamadım ?chnb ? başın sağolsun ama geçmişi okumadım bilmiyorum kim vefat etti

inşallah kuzummm ateşin ne durumdaydı kız bu site baya doğru bilo yani benim de düştü dün lekelenmem oldu bugün patladım

Günaydınnlar herkese :)

Nazlım, ateşi ölçmek mesele değilde bizim seyahatler çok oluyo ya arada oynatır.pek hevesimde yok galiba :) buugün ovulasyon mikroskobu alcam atlasınkinden :) senin için zor bigünmüş inş atlatırsın ve inş son hüzün ayın olur.allah yardımcın olsun ...

ceza, canım tteşekkürler.off bunlarda ne allengirli işlermiş ya. o zamnbu cumartesi filan mı gitsem smear a ?acımıyodu değil mi ?
minicikumut, anlattıklarından bende çok etkilendim.bi insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biridir galiba taze evliyken eşini kaybetmek.allah arkadaşına güç kuvvet versin sabır versin eşininde mekanı cennet olsun.herşey hayatta bir örnek bize.alabilirsek ne mutlu.dünyada işler bizim planımızla hesabımızla yürümüyo maalesef.benimde geçen yıl aldığım bir ders vardı.bi abim bebeinin 48. gününde vefat etti.1 hafta olmuştu kürtajm.dedim dünyada yaşadığım 1 tek mutlu gün benimle kalacak.biliyor muyum ömür ne kadar ? zaten eşimle ayrıyım.allah gecinden versin kavuştuğumuzda ya hayat kısaysa izim için diyerek bebek dedik artık.nasip olmadı şimdiye dek.inş bu mutluluğu tatmadan göçmeyiz bu dünyadan.arkadaşına desen, keşke bebeğimiz olmasaydı o olsaydı derdi belki.hep 1 sonraki aşamada gözümüz.Allah hayırlı ömürler versin hepimize.gerçekten ufak şeyler için kendimize çok dert ediyoruz.keşke yapmasak ama insanoğluyuz işte...

chnb, ablam sen naptın ya.nasıl bi yazıydı o öyle.hep başkalarının kaybını düşünmüşümdür ama kendi cenazemi hiç düşünmedim.bunu yapacağım ve herkesle paylaşacağım.allah kimseye evlat acısı vermesin.en zorudur ölümlerin..dediğin gibi inş sıralı ölümler olsun.ne geci ne de erkeni (
kıtty, meslek sahibi olsunlar tabi.olmazlarsa da sen bence çok özür dileyerek en açık şekilde yazcam.dır dır edecek biri değilsin.insnaları tatmin etmek zor vesselam :)

minikler, canım k.biraderin evlenecekmiş.hep zaten evlatlar arasında ayrım vardır.bence sevgide dahi var bu.çocukken değilde büyüynce yaptıklarını farkettim.belki acıma belki adaletsizlik bilemiyorum.bizimde k.birader evlendiğinde adaletsizliğin alasını yapacaklar biliyorum.yapan kendine yapar, toprağın altındaki vebal daha byük.neyse ben bişey demiyorum yinede.eşinde araba konusunda en güzelini demiş ohhh :))

peppe, saol aynı yollardan geçeceğiz galiba.eşlerimizle konuşmadan anlatmak zor.benim eşime en ince detaya kadar anlatmazsam hissetmez, sanırım çoğu erkekte böyle.üzülüyoruz onunla kalıyoruz, sonra yanlış anlaşılmalar ortaya çıkıyo.inş yolunuz hayırlı uğurlu olsun.bebeğiniz tez gelsin.dualarım seninle...

lonelines, canım günaydıninş sağlıklı evlat olsun tabi.bazıları erkenden hisseder ya merak ettim.gerçi bende olsam düşünemezdim cinsiyeti filan ..

atlas, sende aramıza katılmışsın ya inş yeni ay yeni umut olsun karnın dolsun :) ceza kaldı tek umudumuz.inş hamiledir...

nuray, günlük ; selamlar.nasılsınız kızlar ? şimdi siz hangi ay annesi oluyosunuz inş ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…