Sevindim canım. Hadi hayırlısı... Leke durdu değil mi tamamen...
daha iyiyim kuzum bebek yok adet yok insan kadınsal fonksiyonlarını yitirmiş gibi hissedio:)benim 1 hazirandı bebeğin düşüdü 14 haftayı doldurmuştum hayırlısı olsun hakkımızda kuzum biz elimizden geleni yapu-ıp duamızı edşyoruz gerisi rabbimin takdiri hepimize hayırlı sağlıklı ömürlü evlat nasib etsin iyiyim sanırım karılşık sen nasılsın
inşallah Allah ksımet eder de o günleri görürsek bakar. ben kayınvalideme de bişey demem. arada o da bakabilir. ama böyle bir talep hiçduymadım.canım yaptırdım dün, ama kan testlerini.haftayada smear var.eşimlede barıştık.diğer ay yine aynısını yapacak ama kesin.teşekkür ederim sizlerinde başını çok ağrıttım.hala sancın var mı seninde ?
dr u bile şaşırtıyosun ya nazlım helal olsun :) incelemelik bi vaka sın :)) inş hayırlısı olsun hakkkında yoldaş...
kaçıncı gün çıktı ? o kısım silinmiş ? afiyet olsun canım.kıtty nın k.validesine yap bi örenci ziyaretide anlasın fazlası makbul değilmiş diye :))
canım çok sağo, daha bişey demedi dr.haftaya belli olacak inş.ya k.valide olayı sinir bozucu olacağa benziyortamam insan bi büyüğe ihtiyaç duyarda burundan getirmediği sürece.beencede eşin annesine sormadan dönüşünü alsın.yoksa yine senin başın ağrır.eşlerde neden böyle yapıyo bende anlamıyorum ? yani haklı de işte arkadaş, bizim gıcıkta yeni yeni demeye başladı da tabi en mükemmel annesi yani :) değişmiyo o .... yas bu arada soracaktım unuttum diş hekimi kız mı eltin diye.ya kusura bakma ama sana kurban olsunlar, aranızda açık ara görgü dahil fark varmış izlenimi aldım ben.k.validen ona tabi yanaşamaz aile cadalozmuş ya :) bulmuş seni , yüklenir tabi.off hep bi dert babası vardır.bizimde elti olursa yine ben çekecem kesin :) geçerli bi meslek insani vasıfları tetiklemiyor.ben bizim kzıımı olacak dediğinde, eltinin okumuşluğu yok herhalde dedim.eğitimi bunu dedirtiyosa eğitilmeyen hali ne dedirtir kimbilir.k.valider karar vermesin mümkünse.çünkü hiç nesnel değiller.uzaktan bi göze sorsunlar bakalaım kim iyiymiş.yani zorla yarışa sokuyolar milleti ya.onlar ne derse dedin sensin 1 numara.cidden açık ara fark gördüm ben seninle eltin arasında :)) belki peşin hüküm ama öyle yani...
benziyosunuz ya epeyce :)) eşinin adını biliyodum önceden demiştin, eşinede baktım şimdi hafiyelik yaptım yani :) ne tatlı çıkmışsınız siz öyle formalarla :)
bende valla.istemiyorum annenin filan diye.sen yine 10 gün vermişsin ben hiç süre vermedim.akşama kadar gelsin gitsin o da en fazla 1 hafta.hee hevesi yoksa mümkünse hiç gelmesin dedim :)) bizlerde birz fena mıyız ne ? :))
sen yazınca acaba bu benim arkadaşımmı dedim :) ama arkadşımın eşi mühendis ve ankarada.yazık gerçekten yaptıkları bizden çıkıyoda farkında değiller.yani k.validenin öğretmeni müendisi başbakanı köylüsü ev hanımı .. hiçbişey farkettirmiyor demekki ...sabır çekmek en güzeli.dayanabilene tabi...ee sizin bebeğinize annen bakabilecek mi peki ?
çok şükür lekem yok. ama kıpırdamıyorum bi yere.yatıyorum hep. hala korkum var.bütün alışverişi eşim yapıyor. kendi başına alışkın değil. liste yapıyorum. ama yine 10 kere arıuor. hep beraber giderdik.
bir de günde 3 vajinal progestan alıyorum. okulda bunu yapmam mümkün değil.
akşam da iğne yapıyourz.çok şükür alıştım ben yapıyorum. eşim sadece yanımda duruyor. nelere alışmıyoruz ki. bir küçük iğne olsun derdimiz yeterki.
sağol canım inşallah.aman çok şükür canım dikkat ettin ne güzel bak kontrol ne zaman raporada çok sevindim o zamana kadar kocaman olur maşallah
benim için sorar mısın..çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra kesinlikle çatlar mı? çatlatma iğnesini yumrta kaç mm ken yapmalı..bide 11. gün veya 12. kaç mm olmalı yumrta...sorar mısın canım..
sağol canım inşallah.
kontrol cumartesi.
çok korkuyoruz ikimiz de. Allahtan doktorum değişti şans eseri. ayno doktor olsaydı aynı şeyleri yaşamaktan daha korkardım.
nazlım sorularım bunlarrrrrrrrrr
günaydın kızlar herkese...
abblacım bi ark test yağtırmış TSH 1,59
FSH 4,79
LH 5,28
prolaktin 10,28sonuçları bunlar ne diosunuz :)
sağol canım inşallah.
kontrol cumartesi.
çok korkuyoruz ikimiz de. Allahtan doktorum değişti şans eseri. ayno doktor olsaydı aynı şeyleri yaşamaktan daha korkardım.
Canım ben de ilk kez yaptıracağım adetin 3. günü. Bunları bilmiyorum. Referansaralığı yazar yanında canım...
abblacım bi ark test yağtırmış TSH 1,59
FSH 4,79
LH 5,28
prolaktin 10,28sonuçları bunlar ne diosunuz :)
bence normal:) benim değerlerimde böyleydi....
günaydın canlarım....
geçmişe bakamıyorum çok yazıyorsunuz çünkü:))
chnb, canım yanlış anlamadıysam arkadaşının eşi vefat etmiş...allah sabır versin geride kalanlara başınız sağolsun canım...
nazlım, adet olmak bile çok güzel canım benim biliyorsun 4 ay olamamıştım bebeği unutup artık adet olamadım diye üzülmeye başlamıştım allahım hayırlısını versin yakında gelecek annesi üzme kendini eşinmi rahatsız canım geçmişi okumayınca yarım yamalak öğreniyorum herşeyi geçmiş olsun...
loneliness, süper olmuş istirahat düşünme bebeğin dışında hiç bir şey dün dr bana sordu lekelenme varmı yok dedim olsun yinede dinlenmeye devam dedi...başa gelen herşey çekiliyor canım...sana dayımın kızından bahsedeyim...bundan yıllar önce nişanlandı nişanlısı askere gitti şehit haberi geldi...daha sonra köyden birisiyle evlendi gebzeye gelin geldi hamile kaldı cerrahpaşa gibi iyi bir fakültede yapıldı herşeyi ve doğum yaptı bir kızı oldu çocuk down sendromlu doğdu dr anlamamışlar anne karnındayken...sonra bu süreç başladı dayımın kızı için gebzenin tepesinde oturuyor çocuk çok geç yürüdü onu o şekilde sırtında taşıdı hepsi kızının tedavisi içindi yıllarca tedaviye götürdü, alışmıştı artık hareketleri gelişmeye başlamıştı kızı 5 yaşına geldi geceleri altına kaçırmaya başladı dr gütürdüler şeker hastalığı çıktı ilk duyduğunda dayımın kızı yıkıldı bütün eğitimi verdiler dayımın kızına günde 4 defa iğne vurmaya başladı kızına hani dedinya ömrünün sonuna kadar vuranlar var ordan geldi aklıma....şimdi kızı 15 yaşında 10 senedir iğneyle yaşıyor dayımın kızına diyorumki sen gerçekten eli öpülesi bir annesin başka çocuk yapmadı eşiyle geçen sene ayrıldı çünkü bunca sene herşeyle tek başına mücadele etti eşinden pek bir destek göremedi ayrıca bunun yanında temizliğe gitti el işi yaparak evinede yardımcı oluyordu canım o benim için hep bir örnektir...
tüm kızlar nasılsınız adınızı yazmadan tüm kızlar dedim unuttuğum olursa üzülür diye...çokda giremiyorum eşim evde ama çok özledim sizleri...
yeşim arkadaşım, geçen sana hoşgeldin geçmiş olsun yazmıştım ama görmedin sanırım yada geri dönüş yaptıysanda ben görmedim galiba kusura bakma canım...topikte 3 olduk ikinciye bebek isteyen ben chnb ve sen bende 7 aydır uğraşıyorum canım inan sanki ilkmiş gibi oluyor kızlar kızmasınlar bana hani denirya 5 parmağın beşi bir değil işte her çocuğun yeride ayrı ve bu duyguyuda bize nasip eden yüce rabbim allah sana, chnbye tez zamanda verir inşallah...
tabiiki canlarım diğer arkadaşlarıma allahım hayırlı sağlıklı ve iklim nehirgibi güzel bebekler nasip etsin....
bende dün dra gittim...herşey normal görünüyorallaha şükür...ama kafama bişey takıldı benim kızım 8 haftalıkken kollarını kaldırmıştı şimdi 10 haftalık bebeğim hiç hareketini görmedim dr sormadımda unuttum...kayıp bebeğimde çok hareketliydi ama onun hareketini kaçıncı haftada görmiştim hatırlamıyorum...yarın özele gideceğim inşallah unutmama sorarım...
gunaydın kızlar....benim bugunde lekelenmem var..daha patlamadım yarın tamamen patlarım heralde..nazlım bir daha ki aya umutla başlayalım...chnb ceza nasılsınız? neden bassaglıgı diliyorlar anlamadım ?chnb ? başın sağolsun ama geçmişi okumadım bilmiyorum kim vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?