Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Psikolojisinin yetme durumuda sanırım duyduklarımızdan kaynaklanıyor.Etkilenmemek mümkün değil gerçekten.Aradaki mesafeyi koruyabilmek önemli oluyor bazen.Eşim benim memleketime geldi benimle evlenebilmek için.Kayınvalidem sorun yapmıyormuş gibi görünüyor İnşallah öyledir

Kaynana olsam ben kıskanırmıyım bilmiyorum ama oğlumun dolayısıyla gelinimin mutluluğunu kendi ellerimle bozmayı asla istemem herhalde.Allah kötü kaynanaları ıslah etsin,gelinlerede sabır versin İnşallah

miniğim gelmişşşşşşşş canım benim yarın ziya beye gidicem senin için bişi soırmamı istermsiin kuzum

Ben 24 yaşına giricem şubatta ablam temmuzda 25 oldu Küçüktür diye tahmin ediyorum senden ablacım.

Evet canım ben ocak 8 de 35 im. Ah ah...

Aman inşallah hep öyle kalır. Benim kayınvalidem 78 yaşında. İyidir aslında. Bana pek bir zararı yok. Uzağız diye fazla etkilenmiyorum.

benim kaynanam yonetim bende olsun diyen biri degil Allahtan boyle seyler okuyunca halimden sukrediyorum.
Sadece bazen sacma sacma konusup sinirini bozar insanin bende sallamamaya calisiyroum.
fikirleri hakikaten cok carpik. oglu bana birsey alsa biz aldik gozuyle bakiyor ne alakasi varsa. siz bana birseymi yaptiniz benim icin herhangi bir sikintiya mi gordiniz yok? kendi evlerine esya alirlar biz yesime aldik burasida onun evi derler.
cok ilgincler gercekten. ben anlamya calismiyorum artik. zatende uzaktayim sorun olmuyor. Allah sabir versin sana
susuyumda alttan alayim deme ama bence yoksa onunu alamazsin.
bazen dusunuyorum da bende kaynana olurum belki diye. ama ben mumkun mertebe karismam hic oyle adetim yok ya

canim bencd meslekten ziyade karakter meselesi ya. benim kizkardesim bir kaynanasi var. Amanin dersin herseyi o bilir en guzelini o bilir. ve hic susmaz. zor kadin. ama kardesim seviyesini cok guzel koydu karistirmaz birseyine. Aslinda biz bastan cok iyi niyetli davrandik ama havamizi alinca tavirda ona gore degisiyor tabi
bende duydum cok uzuldum. cennete uctu gitti. Allah anasina babasina sabir versin cok zor.
Rahim miincelmiş? İncelirse ne olurmuş ki?
yani o kurtaj yaptigi yer incelmis kaziigi icin sanirim. 3 ay bebek yok dedi. tekrar ayni yere olursa tutunursa baya risk artiyor cunku
zaten bende subatki adetimden sonra baslamayi dusunuyroum subatki adetim 3. adetim olmus olucak. tabi hesapladigim gibi olursa
gozun aydin diyelim o zaman yok agrim ben tamamen normal hayata dondum. adetimi bekliyorum iste.
ne buyuk acilar var Yarabbim evlerden uzak. Basi sagolsun kadincagizin ne zor ya. Allaha sukrettim bir kez daha.
ins onemli bir sey yoktur canim sonucu yaz ya. Apandis olsalar elle muayene edip hemen anliyorlarmis. burda bir arkadasin elle muayene etmis dr apandisin oldugu yere bastirmis bastirmis sonra birden birakmis yere yigilmis cocuk dr da hemen ameliyata almis.
ne guzel babanne. cok sanslisin mekani cennet olsun. Benim babannem hayatta ama maalesef bizi pek sevmiyor.
aslinda kadin sevgi nedir bilmiyor desek yeri. o da oyle biri iste. kabul ettim yani. yasliligina veriyoruz. ben buyukler konusunda sanssizim ananem 93 yilinda oldu dedelerimi hic hatirlamam oyle amcam dayim da yok
halalarimda cok duskun degillerdir zaten babami pek sevmezler sanirim o yuzden bizede yansiyor bu.
yani ben pek o duygulari tatmadim ama Allaha sukrediyorum ki kurdugum yuva guzel , esim iyi biri. huzurum var en onem verdigim sey . cunku annemle babam surekli tartisarak omurleri gecirdiler. o yuzden sukrediyorum.

yazik ama o kayananayada ya. yani hep kaynanalar degil bazi gelinler cadi oluyor. Allah oyle olanlarida islah etsin.

Peppe cim gecmis olsun benimde agrilarim dayanilmaz oldugunda dayanabilecegim kadar sicak suyu bir kovaya koyup ayakalrimi sokardim belki ise yarar canim. vede karanfil sokmede yardimci olur derler.

Evet canım ben ocak 8 de 35 im. Ah ah...

Aman inşallah hep öyle kalır. Benim kayınvalidem 78 yaşında. İyidir aslında. Bana pek bir zararı yok. Uzağız diye fazla etkilenmiyorum.

bende ocak 9 da 29 olucam maalesef ya
yillar geciyor 30 a merdiven dayadim. bakiyorum yuzumde kirisliklar baslamis belirmeye.insanin gonlu yaslanmiyor gerci
ben kendimi 22 sayiyorum :)

Yeşimciğim inşallah 3 ay çabucak geçer senin için. Dediği de doğru. İyice toparlasın rahimin...

bende ocak 9 da 29 olucam maalesef ya
yillar geciyor 30 a merdiven dayadim. bakiyorum yuzumde kirisliklar baslamis belirmeye.insanin gonlu yaslanmiyor gerci
ben kendimi 22 sayiyorum :)

O da güzel canım. Ben daha kötü:)) 5o yi geçmişim sanki(

babannem çok başkaydı çok özlüorum onu hala aklımdan çıkmıo mezarına giderim hep işükür sigaraya xzam geldimi kalkar oynarıd:)eğlenceli bi ikizler burcuydu sevimli insan hayatımdaki idolum bizim anne babada hep kavga gürültü yapardı babannemle büyüdük biz evimiz 100 senelik tarihi evlerdendi 2 katlı dubleks:)annamle babamın odası yukardaydı aşağıda biz bi odada 4 kişi yatardık babannem kardeşlerim ve ben ahh eski günler geldi aklıma

bu arada eşimde apandis yokmuş şükür 2 güne geçmezse ağrılar gel demiş sanırım mideyle ilgili bi sıkıntı yinw

Tekti ablacım:))) bu cumartesi kendi doktoruma gidicem inşallah görürüz kalp atımı gerçi erken daha ama...

gozunaydin dr bana keseyi gosterdigi zaman "bak burasi bebegin evi " demisti
o minnacik karartiya iki hafta boyunca baktim sasi olucaktim nerdeyse
darisi basimiza sanada saglikli mutlu gebelikler dilerim canim

adi ne babannenin ? belki kizin olursa verirsin adini 2. isim olarak.
ne guzel biriymis.
gecmis olsun esinede. mide strestende oluyor. birde usutmekten. patates haslamasi iyi gelebilir. aksam yaparsin
nane limonda cok iyi gelir belki biliyorsundur gerci.

babannemin adı emine
ayrıca annemin yengemin en yakın arkadaşımın annemin en yakın komşusunun adıda emine:)
bi ara mahallede 7 tane emine vardı :)eim eve gelmiş yatsın dinlensin iy olsun akşama kadar:)

Nazlım sevindim canım...

O da güzel canım. Ben daha kötü:)) 5o yi geçmişim sanki(

yok canim ya karamsar olma.
bugun ne dusundum biliyormusun? olduda bir suru sorun cikti ve ben tekrar anne olamadim
olurya insaniz hersey bizler icin gerci tip cok ilerledi ama neyse
dedim olsun napalim bir kizim var sukur 3 yasina giricek oda ocak 5 dogumlu :)
tek cocuk yapan daha yapmayan bir suru insan var elbette cok istiyorum ama olmasada napayim dedim.
ve herseyden onemlisi saglikli olmasi. bugun yururken benden biraz ileri dogru kosarak yurudu.
yine sukrettim yuruyor kendi diye neleri var. o yuzden bugun umutluyum ve kendimi iyi hissediyorum
bazen istediklermizi dusunup uzulmek yerine sahip olduklarimiza bakip tatmin olmamiz gerekiyor diye dusunuyorum
Seytan bizi mutsuz eden ,halbuki mutlu olmak icin ne kadar cok sebebimiz var

Yeşimciğim inşallah 3 ay çabucak geçer senin için. Dediği de doğru. İyice toparlasın rahimin...

bekliyorum canim. dr bugun yine 3 ay deyince ama gecen hafta 3 aydi artik 2 ay 3 hafta diyecektim :)
bir haftanin benim icin ne kadar onemli oldugunun farkinda degil tabi:)
ben 3 aydan ziyade 3 adet gecireyim diyorum nede olsa adetim 28 gunde bir nerden kirpsak kardir :)

Ahh nazlım ahh...

Şu sıralarda ki en büyük yaramı deştin belkide bende babaannemi kaybedeli 3 ay oldu.Onu bir daha göremeyeceğimi yeni yeni kavrıyorum ve çıldıracak gibi oluyorum.Babaannemi öyle çok seviyorum ki..Fıstık yeşili gözlü,güzeller güzeli tontonum..Şen kahkahalarıyla her yeri neşelendiren minik kadın..Mezarına gidiyorum,yok diyorum o burada olamaz..Başkasının mezarına gitmiş gibi dua edip geri geliyorum..Benim babaannemle çok güzel,çok sıcak bir ilişkim vardı.2 gün aramasam unuttun sende bizi derdi..Hiç unutmadım ve unutamam tontonumu..

Rabbim onun yerini Cennet eylesin İnşallah.Mezarı bir çamın gölgesinde,soğuk oluyor hep gittiğimde.Geçen kar yağarken dedim ki eşime gülme ama içim kötü oldu..Babaannem üşürmü sence dedim.Sarıldık birbirimize..Tontonumada son bir kez sarılmayı nasılda isterdim bir bilseniz arkadaşlar..

Ölümden kaçış yok.Her nefis ölümü tadacak mutlaka..Ama kayıplarımızın acısı hep yüreğimizde..Bıçak yarası gibi büyük bir acıyla hemde..

hadi kizlar size iyi sohbetler ben kacayim. cok gec oldu herzamanki gibi.
birde gunduz niye uykum geliyor diyorum :)
optum hepinizi

Şükür ve Sabır

Böyle pozitif düşüncelere bayılıyorum Ve tüm topik takipcilerini sınırsız pozitifliğe davet ediyorum

canım benim özür dilerim yaa babanneciinde mekanı cennet olsun onlar cennette bizi bekliolar inşallah ben bigün rüyamda gördüm yemyeşil bi yer babannem elinde bi oğlan çocuğuyla dolanıyo gece kan ter içinde uyandım mutluluktan ağladım dedimki oğlum babannemn yanında bende yeni öldüğünde senin gibiydim ama alışıo insan nelere alışıoruz hep iyi hatırlamalk ne güzel bişi 4 sene olacak ama hala giderim mezarına hiç bırkmam temizlerim çiçek ekerim biliorum o beni görüyo seninkide görüyo merak etme üzdüysem özür dilerim canım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…