Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende çatlatma iğnesi oldum canım dün yapıldı iğnem bana dr. sonraki 2 gün birlikte olun bugün ve yarın dedi sen nasılsın şimdi? geçen hafta salı mı oldun iğneni? ben ilk defa oldum merak içindeyim kullanan arkadaşlara bakıyorum seni gördüm inş. hayırlısı ile olursun canım:)

hellom selam, yok canım yaa insanın 10 çocuğuda olsa sanki acemiymiş gibi oluyor:)) kızım 8 haftalıktı daha tam oluşmamış kolları yavrumun ama yinede hareket ediyordu hatta dr dediki siz yandınız söyleyeyim çok hareketli bir çocuk olacak aynen dediği gibide oldu..bizde dün arkadaşımla gittik hani bahsetmiştim erkek dediler sonra dr kız dedi bir arkadaşıma hatta dr demişki çikolata ye gel bi dahakine erkekse kalkar demiş deli dr yaa:)) kızda tutturdu hadi yiyelim yedik ama yer yemez girdik usgye... ne bileyim kayıbım ve kızım bu haftalarda hareketli olunca off ne bileyim işte biliyorsun herşeyde tedirgin olduk artık...hayırlısı olsun...

canım miniklerim,inan ben bile hala kanama olmadı yazıyorsunya o mucizeyi duymak istiyorum senden allah yardımcın olsun canım benim...

candaşım,sağol canım.. bende erken doğacağını hissediyorum...haziranda yani ve ikizleri sevmiyorumya kesin ikizler olur:)) artık istemediğim ot dibimizde bitiyor idmanlıyız bu konularda olsun sağlıkla gelsin ikizlerim olsun benimde:)) ikiz değil yani burç ikizler:)) destina tam 4 teyzesi allah kısmet ederde bebeğim doğarsa aralarında 5 yaş olmaya 2 ay kalıyor...öbür kayıbımın doğum günüde 15 temmuzdu( allah bunu nasip eder inşallah... destinam sezeryanle oldu 3. ayımda kanamam olmuştu ve kanama bebekten değil eşten demişti dr eş aşağı düşmüştü ve hamilelik sonuna kadarda yukarı çıkmadı...normal doğumum başlamıştı aslında ve 14 eylüldü doğum ama 4 eylülde normal doğum başladı dr usg baktı eş hala aşağıda normal olursa bebeği kaybederiz dedi önce bebek geliyorya bende çnce eş gelecekti...zamansız olduğu için drun ameliyetına denk geldik 2 saat bekledim sezeryana girmek için ve bu sırada normal doğum sancısıda çektim...sonrada sezeryanla doğum oldu...

vayyy çok istikrarlı çalışılmış emeklerinizin karşılığını alırsınız umarım canım doktor iyi dediyse iyidir dert etme kuzum
inşallah gitmeyiz canım.............:18::18::18: klomene başlatır tekrar herhalde...iğnede verirmiki..
eğer kistim kaybolmuşsa klomen verir bu ay sanırım aradım açmadı doğumda filan sanırım

cezaa, canım haftaya cuma sendeyiz yani hadi yap pasta börek kutlayacağız canım...zaten bu sıralar içim gücüm yemek yiyip yatmak oldu...

kızlar bu arada eşimin yurt dışı işi yattı hiç üzülmedim desem yeridir...ben çok sevindimde eşim üzüldü çünkü çok masrafta etti pasaport falan...bizim için kötü olan işten çıkması oldu zaten o işede yeni girmişti şimdi istanbulda bir iş varmış onu konuşmaya gitti...sağlık olsun artık maddiyat sağlık olunca gelir yerine...

ya siz hep berabersiniz,sen kürü yap eşin içsin.benim eşimde burda olsa direk kürü yapardım.benim batta 25 aralık diyelim.tekrar 28 gün aralıklarına döndüm galiba.geçmiş olsunbende bugün abdest alcam inş..
canım inş mucizen senledir belki güzel haberler verirsin bize :)
çok şükür canım düzeldi enfeksiyon. şimdide grip oldum. artık bende bu enfeksiyonlar kısır bi döngüye girdi. üstten girip alttan çıkıyo:)))
canım geçmiş olsun ...
tükürüklü alalım dedik ama bi bakayım belki 2 sini beraber alırız.nasılsa bizim bebek bayağı nazlı :)) atlasla paslaşırım olmadı:)
kuzum günaydın doktorumla konuşmadım henüz arıcam öğleden sonra bakalım ne dicek belki bugün belki yarın çağırır

candaş bencede tükürüklü almaa testler daha kolay
banada öyle geliyoda bizim dönem uzun olacak diye tükürüklü dedim ya belki fikrim değişir, inceleyimde bi...

bende ikizlerle anlaşamam pek ama olsunda napalım ikizler olsun :) tam abla olcak yani, aksi gibi tamda kıskanacağı bi yaş ya benimde kardeşlerimle aramda 5 yaş var.keşke bilseymişsin o ağrıyı çekmeden sezeryana girermişsin ama hayırlısı ne diyeli m:) bu mutlaka sezeryan olacak değil mi ? öyle oluyomuş galiba ? öpüyorum destinayı :)

Ceza, dr beğenmiş ilacın faydasını :) ne güzel :) inş Aralık ın ilk müjdesini sendn alırız.

senem, selamlar ...

ben dışarı çıkıyorum :) öptüm sizi...

yapcam valla yesin içsin ne varsa doktorumu aradım cuma çaardı heycanlandım yine kendimi bugün çok mutsuz hissetcem sanıodum ama çok iyiyim yaa gereksiz bi neşe var üstümde :)

ben ikizler burcxunu çokkkkkkkkk severim en yakın arkadaşlarım hep ikizlerdir bazen dengesiz oluyolar ama ben onlardan daha dengesizim:)

hoşgeldin canım naber

nar tanemiz nasıl büyüyomu :)

Valla Canım çok kolay olmuyor açıkçası, her gün defalarca biberon kaynat, günde 10 kez süt sağ, fazlasını ayır, içeceği kadarını biberona koy, yetmezse biraz daha hazırla... Ama pamuğum 1200 gr. almış 18 günde, 6 cm de uzamış. 3030 gr ve 48 cm doğmuştu, pek minikti. Maşallah iştahı yerinde, çabuk toparlıyor. Süt yetiştirmesi zor oluyor biraz ama olsun. O gözümün önünde büyüdükçe bütün zorluklar vız geliyor. Komik tarafı, aramızda bağ oluşsun diye biberonla bile sütünü verirken çıplak göğsüme yatırıyorum Evcilik oynuyoruz kızımla yani. Kokladım bol bol teyzesi. Çok teşekkürler.

Canım benim Allah sana kolaylıklar versin. Benim yakın arkadaşım 40 yaşında tüp bebek yöntemiyle anne oldu. Tam 9 ay boyunca yattı. Şimdi Poyraz adında dünya tatlısı oğlu 3 aylık oldu Bazen gidişat istediğimiz gibi olmayabiliyor. Bak ben de emzirme sıkıntısı yaşıyorum. Ama bi şekilde çareler üretiyoruz. Allah çaresiz derty vermesin. Bebeğin seninle ve yatarak tamamlaman gerekiyorsa bu süreci, öyle tamamlarsın. İğneyse de iğne. Bebeğini ve onu kucağına alacağın anı düşün çok bunaldığında. Bi de ooooh dinleniyorum mis gibi işte de. Bulamayacaksın bu günleri haberin olsun

Hiiiç tasalanma annesi, uyuyordur minik melek. Benim sıpa da çok hareketli olmazdı. Doktoruma sorduğumda sen hareketli olduğunda o uyur, günün bu saatlerini uykuda geçirmesi normal dedi.Senin hareketin onda beşik etkisi yaratıyormuş ya. Gündüzleri uyuyup geceleri başlarlar harekete. Ben son ay çıldırıyordum, sıçrayarak uyanıyordum uykumdan. Bazen bütün gün hareketini çok az alıyordum. Hissedilecek haftalarda olduğu halde. Tecrübeli annesin sen, düşünme bunları. Bir de derler ya her gebelik farklıdır diye. Her bebiş de farklı. Kıyaslama yapıp kendini üzmeye bir başlarsan, ohoooooooo sonu gelmez valla.

senin bu pozitif ruhuna hastayım kocan kızın çok şanslı

hadi hayırlısı.inş son muayenen olur gebelik öncesinde :)) öbür ayada kese için gidersin inş :) allah bozmasın keyfini canım ... inş herşey güzel olsun :) ya ara ara dengesizlikler olur mutlaka da şimdi inş aramızda yoktur bu burçtan bi arkadaş :) onlarda çok daha fazla, ben nişanlanınca bu burca kıl olmaya başladım.düşün k.validemin burcu ... geçenlerde eşimle bakıyolar özelliklerine, aynı ben diyo ... farkında da yani :)

hoşgeldin canım naber

nar tanemiz nasıl büyüyomu :)

Büyüyo sıpa da gaz sancısı bizi biden alıyo bu günlerde Bi kaka yapışı var, sanırsın halter kaldırıyo, öyle zorlanıyo yavrum. Yaptığı da bildiğin kaka. Kabız falan değil. Doktora sorduk, sindirim sistemi yeni gelişiyormuş. Kızım poposuyla değil suratıyla ıkınıyo, bi görsen Babası da zaten sırf evham. Nesi var kızımın diye ortalıkta dolaşıp duruyo bütün gece. Öyle minik ki, hep insanda bi yetersizlik duygusu uyandırıyor. Valla lohusa depresyonuna girdim, girecem Sende ne var ne yok?

birbirmize ettiğimiz dular bile yeter bize sadece bu bile sonsuz bi huzur veriyo içime herkesten sonsuz kez allah razı olsun

yakın olsak da keşke sevmeye gelsek miniğimizi hepimiz için kokla bol bol kuzum allaha emanet elon ikinizde ben yeni aya aşladım valla bu ayda olmadı hayırlısı bakalım

candasım acımadı hiç...
haftaya cuma büyük günnnnnnn kızlar............

nınınımmmmm nınımmmm, haydi bakalım minnoşşş gelsinnnn

nazlım gülüm bir erkek arkadaşım vardı ikizler burcu dengesizin önde gideniydi beni üzdü üzdü salak ben şimdiki eşimle birlikteliğe başlamıştım birgün içmiş içmiş aradı beni yalvarıyor bana geri dön değil ama direk ne olur benimle evlen diyee...durumu çok iyiydi ama eşim ondan karakter olarak bin kat iyi bende tabiiki bidaha arama beni dedim bitmiştir beraberliğim var falan...bide müsaibimiz var bilirsiniz heralde müsaip evlenirken yanında olurya o kişi işte eşimin yakın arkadaşı ikizler eşim ondan defalarca kazık yemesine rağmen hiiiççç akıllanmadı safım benim eşimde bir saflık var sormayın gitsin yaa hatta saflık değilde iyi niyet diyelim eşimin bütün ailesi böyle ben olmasam varya eşimin sayesinde kimbilir başımıza neler gelirdi:)) gerçi burçtanda değil yaa eşimle abim aynı burç eşim namus bekçisi abimde uçkur düşkünü töbe yarabbim zaten abimle ailece 4 senedir görüşmüyoruz...yani diyeceğim burç dışında karakter meseleside var bebeğimi sağlıkla kucağıma alayımda ikizler olsun özelleiklerini taşımayı versin:))

candaşım, evet sezaryen oluyor ister istemez....kızımı doğurduğumda üzülmüştüm normal olmadı diye ama kayıbımdan sonra orasını düşünmüyorum bile yeterki sağlıkla gelsin kucağıma...

senemim, canım çok haklısın gerçekten her bebek ayrı bunuda düşünmedim değil hani hatta dedim bu uslu bir bebek olabilir kızım çok hareketliya buda uslu bir bebek rabbim böyle uygun görmiştir dedim ben çok sinirli birisiyim çünkü buda hareketliyse vayy halime:)) yaa işte insanız aklımıza her türlü şey geliyor...canım nehir için gaz damlası kullanıyormusunuz? bize dr markası berko olan zinko isimli bitkisel bir damla vermişti hiç gaz sorunu yaşamadım ben çücuk druna sor istersen bir...sağlık ocağında metsil diye bir damla vermişlerdi hiç işe yaramamıştı sonra onu aldık bizde...

ay yazık ya :)) öneri kıtty den geldi.imkan bulabilirsen depresyona girmemek için komedi izliyomuşsun :)

öyle canım.dua ilacımız şükür...

ya bencede burç bi yere kadar, karakter önemli olan.ikizler arkadaşımda var ama meek gibi.dengesizde olsa can acıtmıyo.yetiştirken güzel yetişitiriz olur biter :) ben 1 numaralı akreplere gıcık oluyorum.ama çok iyileride var karşılaştığım.törpülemek lazım sıkıntı varsa burçta.annemde son 2 yıldır öğrenmiş burcumun özelliklerini, bilseydim hiç o ayda doğururmuydum seni diyo.bende yani bayılıyorum iyi başağım diye gıcık ediyorum :)) olsun ya sağlıklı olsunda sezeryan olsun bencede.ben hamile kalsam ikisinden de tırsıyorum ya :) kürtajdan sonra asla sezeryan olmam dedim ama normalde korkunç geliyo :) inş hayırlısıyla atlatırsında bebeğine kavuşursun :) ben senin bebeğini erkek hissediyorum bu arada hemde yoğun bi biçimde... destina hiç sevinmeyecek öyle olursa ...
hmm yine kıtty yazmıştı sanırımda, bebeğin hareketlenmesini istiysan ultrasona girmeden yarım saat evvel çikolata yemek lazımmış, mutlu oluyomuş bebekte.arkadaşımın oğluda hareketsizdi çikolata ye demiş, yiyincede görmüşler.şimdide maşallah canavar ya çok hareketli...

Son düzenleme:
Kızlar tenefüslerde ve öğlen de baktım. Gelince geçmiş birikmedi.

Nazlım randevun hayırlı olsun. İnsan sevince dr sini görmek iyi geliyor gerçekten...

Minikleri merak ettim. Tahlil yaptırmış ne oldu acaba?

Ceza haftaya cuma sizdeymişiz snırım.

Candaş mikroskop alıyormuşsun hayırlı olsun.

Renkliatlas hazır Türkiyedeyken bir dr yr git kafan rahat etsin...

Günlük canım eşine sevindim aslında. Allah buradarızkını verir inşallah... Bu arada sezaryen sonrası normal(vajinal) doğum olabiliyormuş aslında. KK da öyle topik de var. SSVD diye. Ben 25 haftalık oğlumu normal doğum yaptım ve gerçekten çok farklı bir duyguydu. O yüzden yeniden olursa normal doğum düşünüyorum. Dr mi ikna ederim. Bakarız demişti. Zaten o bana küçük de olsa normal doğum yaptırmıştı zaten... Oğlumda senin gibi çektikten sonra sezaryen oldu. Benim yüzümden ama...

Hellom tadilat varmış. Hayırdır? Yorma kendini...

Segemy gaz malesef zor. Sanırsın ki hiç bitmeyecek o günler. Geçiyor zor da olsa. Maşallah 1200 gram süper...

Ben adet olamadım. Karnımdan sesler geliyor ama daha gelemedi...

helloommm, ne güzel evhamlıysan ağır abi olması iyi panik yapmazsın ama sen şimdi niye ağlamadı diyede düşünürsün:)) inan anne olmak dünyanın en mükemmel ve en değişik duygusu ağlayor niye ağlıyor ağlamıyor niye ağlamıyor piskopatada bağlıyorsun sonra kendini:)) ama ne olursa olsun allah herkese bu duyguyu yaşatsın diyorum...tahmin edemiyorsun demek:)) ben ediyorum kızım olacak diyorum...

tansiyonum çok düşüyor ara ara başım dönüyor sürekli kayıbımdada aynı şeyi yaşamıştım dr yüksek olması korkutur bizi demişti düşük olsun önemli değil...yarın kısmetse druma gideceğim...aslında devletteki drada kanım ısınmaya başladı ama yinede kendi druma devam edeceğim...

Ben oğlağım uyuz oğlak işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…