iğneyi salı öğlen yaptım..çarşamba gece mutlaka dedi...sonrası gün aşırı dedi..bizde çarşamba perşembe cumartesi pazrtesi bide bugün olcak nasipse
ama arkadaşının 12.gün ne güzel 21 mm olmuş benim 11.gün 15.5 idi.ama nedense doktorum çok iyi dedi....çok iyi vücudun cevap vermiş klomene dedi...
iğneyi salı öğlen yaptım..çarşamba gece mutlaka dedi...sonrası gün aşırı dedi..bizde çarşamba perşembe cumartesi pazrtesi bide bugün olcak nasipse
ama arkadaşının 12.gün ne güzel 21 mm olmuş benim 11.gün 15.5 idi.ama nedense doktorum çok iyi dedi....çok iyi vücudun cevap vermiş klomene dedi...
eğer kistim kaybolmuşsa klomen verir bu ay sanırım aradım açmadı doğumda filan sanırıminşallah gitmeyiz canım.............:18::18::18: klomene başlatır tekrar herhalde...iğnede verirmiki..
ya siz hep berabersiniz,sen kürü yap eşin içsin.benim eşimde burda olsa direk kürü yapardım.benim batta 25 aralık diyelim.tekrar 28 gün aralıklarına döndüm galiba.geçmiş olsunbende bugün abdest alcam inş..yok kuzum yaa eşim hastaydı ya alamamış bide ben şu ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü denemeye karar verdim o daha iyi bence çok kanamam var ağrımda belim ağrıyo çok sen nasılsın bakimm bizden öncesin sen sema listeyi güncellermi acaba msait olunca benim bat 30 aralık diyelim
canım inş mucizen senledir belki güzel haberler verirsin bize :)kızlar sınıfımdaki pc den yazıyorum tekrar hormon testi verdim okulçıkışınaancakçıkar sonuç okulageldim yanibugün bambaşkaduygular içindeyim mucize bekliyorum sanki allahtan ümit kesilmez dedikleri şey buolsagerek hepinizi öpüyorum allahtan benimkilerokuma bilmio :)akşamgörüşürüz..
canım geçmiş olsun ...çok şükür canım düzeldi enfeksiyon. şimdide grip oldum. artık bende bu enfeksiyonlar kısır bi döngüye girdi. üstten girip alttan çıkıyo:)))
tükürüklü alalım dedik ama bi bakayım belki 2 sini beraber alırız.nasılsa bizim bebek bayağı nazlı :)) atlasla paslaşırım olmadı:)kızlar way maşallah ya :)) hızınıza yetişemedim.
nazlım dr ne dedi geçmişe bakarsam ooo yanarım.
günlükcüm hayırlı olsun canım çok şükür herşey yolunda demekki. bizimkinin poposu ağır adam ağır abi bazen çok hareketli bazen değil örneğin 2 gündür tık yok paşada. Uyuyordur. Çikolata yiyip git dr bana diyor şekerli şeyler ye gel diye o zamanlar (dediğim insanın bir çocuğu var :))))) hani heyecandan atlarsın belki diye çok bilmişlikten değil)
candaşş tükürüklü mü alcan ne alacan bilemedim ovulasyon topiğine bir göz at derim, tükürüklü zor oluyormuş. Renkliatlas çözdü galiba işi
selamlar
banada öyle geliyoda bizim dönem uzun olacak diye tükürüklü dedim ya belki fikrim değişir, inceleyimde bi...kuzum günaydın doktorumla konuşmadım henüz arıcam öğleden sonra bakalım ne dicek belki bugün belki yarın çağırır
candaş bencede tükürüklü almaa testler daha kolay
hellom selam, yok canım yaa insanın 10 çocuğuda olsa sanki acemiymiş gibi oluyor:)) kızım 8 haftalıktı daha tam oluşmamış kolları yavrumun ama yinede hareket ediyordu hatta dr dediki siz yandınız söyleyeyim çok hareketli bir çocuk olacak aynen dediği gibide oldu..bizde dün arkadaşımla gittik hani bahsetmiştim erkek dediler sonra dr kız dedi bir arkadaşıma hatta dr demişki çikolata ye gel bi dahakine erkekse kalkar demiş deli dr yaa:)) kızda tutturdu hadi yiyelim yedik ama yer yemez girdik usgye... ne bileyim kayıbım ve kızım bu haftalarda hareketli olunca off ne bileyim işte biliyorsun herşeyde tedirgin olduk artık...hayırlısı olsun...
canım miniklerim,inan ben bile hala kanama olmadı yazıyorsunya o mucizeyi duymak istiyorum senden allah yardımcın olsun canım benim...
candaşım,sağol canım.. bende erken doğacağını hissediyorum...haziranda yani ve ikizleri sevmiyorumya kesin ikizler olur:)) artık istemediğim ot dibimizde bitiyor idmanlıyız bu konularda olsun sağlıkla gelsin ikizlerim olsun benimde:)) ikiz değil yani burç ikizler:)) destina tam 4 teyzesi allah kısmet ederde bebeğim doğarsa aralarında 5 yaş olmaya 2 ay kalıyor...öbür kayıbımın doğum günüde 15 temmuzdu( allah bunu nasip eder inşallah... destinam sezeryanle oldu 3. ayımda kanamam olmuştu ve kanama bebekten değil eşten demişti dr eş aşağı düşmüştü ve hamilelik sonuna kadarda yukarı çıkmadı...normal doğumum başlamıştı aslında ve 14 eylüldü doğum ama 4 eylülde normal doğum başladı dr usg baktı eş hala aşağıda normal olursa bebeği kaybederiz dedi önce bebek geliyorya bende çnce eş gelecekti...zamansız olduğu için drun ameliyetına denk geldik 2 saat bekledim sezeryana girmek için ve bu sırada normal doğum sancısıda çektim...sonrada sezeryanla doğum oldu...
ya siz hep berabersiniz,sen kürü yap eşin içsin.benim eşimde burda olsa direk kürü yapardım.benim batta 25 aralık diyelim.tekrar 28 gün aralıklarına döndüm galiba.geçmiş olsunbende bugün abdest alcam inş..
canım inş mucizen senledir belki güzel haberler verirsin bize :)
canım geçmiş olsun ...
tükürüklü alalım dedik ama bi bakayım belki 2 sini beraber alırız.nasılsa bizim bebek bayağı nazlı :)) atlasla paslaşırım olmadı:)
banada öyle geliyoda bizim dönem uzun olacak diye tükürüklü dedim ya belki fikrim değişir, inceleyimde bi...
bende ikizlerle anlaşamam pek ama olsunda napalım ikizler olsun :) tam abla olcak yani, aksi gibi tamda kıskanacağı bi yaş yabenimde kardeşlerimle aramda 5 yaş var.keşke bilseymişsin o ağrıyı çekmeden sezeryana girermişsin ama hayırlısı ne diyeli m:) bu mutlaka sezeryan olacak değil mi ? öyle oluyomuş galiba ? öpüyorum destinayı :)
Valla Canım çok kolay olmuyor açıkçası, her gün defalarca biberon kaynat, günde 10 kez süt sağ, fazlasını ayır, içeceği kadarını biberona koy, yetmezse biraz daha hazırla... Ama pamuğum 1200 gr. almış 18 günde, 6 cm de uzamış. 3030 gr ve 48 cm doğmuştu, pek minikti. Maşallah iştahı yerinde, çabuk toparlıyor. Süt yetiştirmesi zor oluyor biraz ama olsun. O gözümün önünde büyüdükçe bütün zorluklar vız geliyor. Komik tarafı, aramızda bağ oluşsun diye biberonla bile sütünü verirken çıplak göğsüme yatırıyorumsenem, bebişini uğraşarak da olsa süt verebilmene sevindim. çevremde yılgınlık yaşayıp erkenden mamaya başlayan o kadar çok arkadaşım oldu ki. keşke memeni alsaydı, ama sonuçta sağmak iyi bir yöntem. çalışmaya başlayınca başka çare kalmayacak zaten. o pamuk kızını kokla benim için..
çok şükür lekem yok. ama kıpırdamıyorum bi yere.yatıyorum hep. hala korkum var.bütün alışverişi eşim yapıyor. kendi başına alışkın değil. liste yapıyorum. ama yine 10 kere arıuor. hep beraber giderdik.
bir de günde 3 vajinal progestan alıyorum. okulda bunu yapmam mümkün değil.
akşam da iğne yapıyourz.çok şükür alıştım ben yapıyorum. eşim sadece yanımda duruyor. nelere alışmıyoruz ki. bir küçük iğne olsun derdimiz yeterki.
bende dün dra gittim...herşey normal görünüyorallaha şükür...ama kafama bişey takıldı benim kızım 8 haftalıkken kollarını kaldırmıştı şimdi 10 haftalık bebeğim hiç hareketini görmedim dr sormadımda unuttum...kayıp bebeğimde çok hareketliydi ama onun hareketini kaçıncı haftada görmiştim hatırlamıyorum...yarın özele gideceğim inşallah unutmama sorarım...
yapcam valla yesin içsin ne varsa doktorumu aradım cuma çaardı heycanlandım yine kendimi bugün çok mutsuz hissetcem sanıodum ama çok iyiyim yaa gereksiz bi neşe var üstümde :)
ben ikizler burcxunu çokkkkkkkkk severim en yakın arkadaşlarım hep ikizlerdir bazen dengesiz oluyolar ama ben onlardan daha dengesizim:)
hoşgeldin canım naber
nar tanemiz nasıl büyüyomu :)
hadi hayırlısı.inş son muayenen olur gebelik öncesinde :)) öbür ayada kese için gidersin inş :) allah bozmasın keyfini canım ... Inş herşey güzel olsun :) ya ara ara dengesizlikler olur mutlaka da şimdi inş aramızda yoktur bu burçtan bi arkadaş :) onlarda çok daha fazla, ben nişanlanınca bu burca kıl olmaya başladım.düşün k.validemin burcu ... Geçenlerde eşimle bakıyolar özelliklerine, aynı ben diyo ... Farkında da yani :)
yakın olsak da keşke sevmeye gelsek miniğimizi hepimiz için kokla bol bol kuzum allaha emanet elon ikinizde ben yeni aya aşladım valla bu ayda olmadı hayırlısı bakalımbüyüyo sıpa da gaz sancısı bizi biden alıyo bu günlerdeBi kaka yapışı var, sanırsın halter kaldırıyo, öyle zorlanıyo yavrum. Yaptığı da bildiğin kaka. Kabız falan değil. Doktora sorduk, sindirim sistemi yeni gelişiyormuş. Kızım poposuyla değil suratıyla ıkınıyo, bi görsen Babası da zaten sırf evham. Nesi var kızımın diye ortalıkta dolaşıp duruyo bütün gece. öyle minik ki, hep insanda bi yetersizlik duygusu uyandırıyor. Valla lohusa depresyonuna girdim, girecem Sende ne var ne yok?
candasım acımadı hiç...
haftaya cuma büyük günnnnnnn kızlar............
hellom selam, yok canım yaa insanın 10 çocuğuda olsa sanki acemiymiş gibi oluyor:)) kızım 8 haftalıktı daha tam oluşmamış kolları yavrumun ama yinede hareket ediyordu hatta dr dediki siz yandınız söyleyeyim çok hareketli bir çocuk olacak aynen dediği gibide oldu..bizde dün arkadaşımla gittik hani bahsetmiştim erkek dediler sonra dr kız dedi bir arkadaşıma hatta dr demişki çikolata ye gel bi dahakine erkekse kalkar demiş deli dr yaa:)) kızda tutturdu hadi yiyelim yedik ama yer yemez girdik usgye... ne bileyim kayıbım ve kızım bu haftalarda hareketli olunca off ne bileyim işte biliyorsun herşeyde tedirgin olduk artık...hayırlısı olsun...
cancan, vallahi bana çok surat asıyordu dr, diyordu zaten oğlanın popsu ağır, dondurma ye çikolata ye su iç bol bol bana öyle gel diyordu, en son ben limonata içerek harekete geçirdim. Anam benimki gıcık ya ağır abiii... babasıda öyleymiş sonradan açılmış armut dibine düşer misali.
Eniştem bu kadar evde oturunca tahmi etmiştim aslında eminim sende düşünüyordun, hayırlısı olsun dedik hayırlısı buymuş demek. İş
buluyor eniştem çok şükür. Bende alıştım :))) Cinsiyet tahmin edemiyorum uyuz oldum. :)))
Büyüyo sıpa da gaz sancısı bizi biden alıyo bu günlerdeBi kaka yapışı var, sanırsın halter kaldırıyo, öyle zorlanıyo yavrum. Yaptığı da bildiğin kaka. Kabız falan değil. Doktora sorduk, sindirim sistemi yeni gelişiyormuş. Kızım poposuyla değil suratıyla ıkınıyo, bi görsen Babası da zaten sırf evham. Nesi var kızımın diye ortalıkta dolaşıp duruyo bütün gece. Öyle minik ki, hep insanda bi yetersizlik duygusu uyandırıyor. Valla lohusa depresyonuna girdim, girecem Sende ne var ne yok?
şekerliğin annesi gelmiş, hoşgeldin cici, maşallah nar tanemize, bol bol komedi filmi izlemek gerekiyormuş depresyona girmemk için sürekli gülmek gerekiyormuş, Senemcim bana iki şey söylediler gaz için aktarlarda efendime sölim elma yağı varmış bebek gazı için diyormuşsun kullanma şeklini sölediler unuttum :))))) hahahahaha .
Öpüyrum sizi.
ay yazık ya :)) öneri kıtty den geldi.imkan bulabilirsen depresyona girmemek için komedi izliyomuşsun :)Büyüyo sıpa da gaz sancısı bizi biden alıyo bu günlerdeBi kaka yapışı var, sanırsın halter kaldırıyo, öyle zorlanıyo yavrum. Yaptığı da bildiğin kaka. Kabız falan değil. Doktora sorduk, sindirim sistemi yeni gelişiyormuş. Kızım poposuyla değil suratıyla ıkınıyo, bi görsen Babası da zaten sırf evham. Nesi var kızımın diye ortalıkta dolaşıp duruyo bütün gece. Öyle minik ki, hep insanda bi yetersizlik duygusu uyandırıyor. Valla lohusa depresyonuna girdim, girecem Sende ne var ne yok?
öyle canım.dua ilacımız şükür...birbirmize ettiğimiz dular bile yeter bize sadece bu bile sonsuz bi huzur veriyo içime herkesten sonsuz kez allah razı olsun
yakın olsak da keşke sevmeye gelsek miniğimizi hepimiz için kokla bol bol kuzum allaha emanet elon ikinizde ben yeni aya aşladım valla bu ayda olmadı hayırlısı bakalım
nazlım gülüm bir erkek arkadaşım vardı ikizler burcu dengesizin önde gideniydi beni üzdü üzdü salak ben şimdiki eşimle birlikteliğe başlamıştım birgün içmiş içmiş aradı beni yalvarıyor bana geri dön değil ama direk ne olur benimle evlen diyee...durumu çok iyiydi ama eşim ondan karakter olarak bin kat iyi bende tabiiki bidaha arama beni dedim bitmiştir beraberliğim var falan...bide müsaibimiz var bilirsiniz heralde müsaip evlenirken yanında olurya o kişi işte eşimin yakın arkadaşı ikizler eşim ondan defalarca kazık yemesine rağmen hiiiççç akıllanmadı safım benim eşimde bir saflık var sormayın gitsin yaa hatta saflık değilde iyi niyet diyelim eşimin bütün ailesi böyle ben olmasam varya eşimin sayesinde kimbilir başımıza neler gelirdi:)) gerçi burçtanda değil yaa eşimle abim aynı burç eşim namus bekçisi abimde uçkur düşkünü töbe yarabbim zaten abimle ailece 4 senedir görüşmüyoruz...yani diyeceğim burç dışında karakter meseleside var bebeğimi sağlıkla kucağıma alayımda ikizler olsun özelleiklerini taşımayı versin:))
candaşım, evet sezaryen oluyor ister istemez....kızımı doğurduğumda üzülmüştüm normal olmadı diye ama kayıbımdan sonra orasını düşünmüyorum bile yeterki sağlıkla gelsin kucağıma...
senemim, canım çok haklısın gerçekten her bebek ayrı bunuda düşünmedim değil hani hatta dedim bu uslu bir bebek olabilir kızım çok hareketliya buda uslu bir bebek rabbim böyle uygun görmiştir dedim ben çok sinirli birisiyim çünkü buda hareketliyse vayy halime:)) yaa işte insanız aklımıza her türlü şey geliyor...canım nehir için gaz damlası kullanıyormusunuz? bize dr markası berko olan zinko isimli bitkisel bir damla vermişti hiç gaz sorunu yaşamadım ben çücuk druna sor istersen bir...sağlık ocağında metsil diye bir damla vermişlerdi hiç işe yaramamıştı sonra onu aldık bizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?