Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazım hatası olmuş farkında olmaışsındırda kıtty :) çücuk hitabına bittim yani.şef olmasa kahkaha atcam :))

Ben oğlağım uyuz oğlak işte:))

aaa öyle demeyelim benim kardiş oğlak, bebekde ya oğlak ya kova. Kova olsun istiyorum çok fırlama oluyorlar.
Oğlaklar ağır insanlar oluyor :) büyümüşde küçülmüş oluyor çocuklukları sende öylemiymişsin

ben boğayım sölemesi ayıp, yengeçlere de bayılıyorum.

yazım hatası olmuş farkında olmaışsındırda kıtty :) çücuk hitabına bittim yani.şef olmasa kahkaha atcam :))

koptummmmmmm :)))))) ayyyy devlet bahçelinin bir videosu var cucuk ile ilgili onun gibi olmuş ahahahaa

yaa ben bişey kaçırdım galiba :) ama nasıl olur :))

kıtty, tadilat mı var ? bi an komiğime gitti :) onun bide bisküvet davası vardı değil mi :)) ama sevimliydi yani :)) inş kova olurdu oğlun :) ana oğul fırlama fırlama gezersiniz :)) çakaaaaalll diyesim geldi :) alınmazsın değil mi ? ben çok kullanırım bu kelimeyi yaa severimde biraz :)

günlük, eşinin yurtdışı işi iptal mi oldu ? anlayamadım ben...

chnb, saol inş hayırlı olur mikroskop :) bende kıskanç ve gıcık başağım :)) sen deyince çok diyesim geliyo.benim kardeşilerimde oğlakta ordan bi çağrışım yapıyo :)) oğlaklar gördüğüm en inatçı insanlar.sen öyle değilsin gibi sanki ? ama gerçekten dostlar ya ... ben çok isterdim oğlak bi çocuğum olsun cidden.gerçi 5 ay daha geçerse oğlak olabilri :)

Son düzenleme:
chnb geçmişi çok okuyamıyoum bazen, dr dan haber bekliyordun hala oğluşun okumayı sökmesini mi bekliyorsun.

ya üst katta boru patlamıştı mutfak tavanı akma yapmıştı geldiler onu kırdılar, benim derz aralarım çok fenaydı evi aldığımızdan beri paraya kıyıp yeniletme yapmadım, üst kattaki usta ben yaparım dedi bakalım başladı güzel bişi oldu en eazından temiz oldu. başka bişi yok :)))

Hellom canım ben usluymuşum, ağırbaşlıymışım. Oğlan akrep fırlama bir çocuk.
Candaş eşim inatçı olduğumu söyler...

Ben de boğa, koç olmasını isterdim. Oğlan yaramaz ya zor vallahi.

Oğlan şimdide zor, bebekken de öyleydi. Hayat dolu bir çocuk ama çalışmayı sevmiyor. Ödevlerini yaptırmasak niye yaptırmıyorsun demez. Kendi de yapmaz. Öğretmen de hep eli ayağı durmuyor diyor. Sinir oluyorum... Ben elimden geleni yapıyorum ama oğlum hareketli. Psikolog da çok sorun görmedi. Ama öğretmene yaranamadık.

Ceza, Minikler, heceleyerek okuyor pat diye okuyamıyor ama ne yapayım elimizden geleni yaptırıyoruz. Eşim de sağ olsun ilgileniyor...

sana şu tickerlerden yapalım yaaa kity bilemem çınar bey ne kadarlık olmuş

tatlıcım aynı kardeşim aramızda tam 7 yaş var, gören abin mi diyor :))) ço ağırbaşlıdır, programlıdır, geleceği düşünmeyi sever, azıcık karamsardır. Sulu şakalardan hiç hoşlanmaz. Hayatı çok gizlidir klilitlidir giremezsin kolay kolay ama birde seni sevdi mi hiçç vazgeçmez. Ben tam aksi bir tipim bazen onun için çekilmez bir abla oluyorum farkediyorum :) huy işte.
geçen arkadaşıma gittik cmt günü onun oğlu var efe facede var bayılıyorum ona maşallah, okulun 1. sınıfında hergün annesini çağırıyordu öğretmeni artık arkadaşım delirmek üzereydi aynı aynı şeyleri o söylüyordu, sonra baktı olmuyor okul değiştirdi ortam değiştirdi şimdi gör cuma akşamından ödev bitiyormuş, okumalar falan cidden çok takma akıllı çocuk er geç yolunu buluyor.

sana şu tickerlerden yapalım yaaa kity bilemem çınar bey ne kadarlık olmuş

nazlım totem yaptım saçımı kestirmeyi ve çizelgeyi o yüzden yapmıyorum :) 30.haftamdayım ama günler geçmiyor

Yok canım henüz haber gelmedi. Ben de adet olup test yaptırayım ona göre tekrar ararım diye düşündüm. Geçn hafta hemşiresi dr nin başka drlerle(genetikçilerle) görüşüp bana döneceğini söylemişti. Dönmedi daha.

Oğlan daha tam geçemedi. Biraz daha iyi ama öğretmeni memnun edemedik bir türlü...

Chnb, oğlun kıır kıpır demek.ya uslanır ya, hoca biraz fazla ağırdır belki ? dersin :) boğa çocuklarıda bence çok hareketli ve muzipler gibime geliyo ama ? örneğimiz kıtty :)) benimde eşim boğa , bende çok severim boğaları.en iyi anlaştığım burçlar; boğa, oğlak,yay..itiraf ediyorum ki kendimden başka diğer başakların çoğuna bende gıcık oluyorum :) ama bu 3 burca ek olarak başakta olsun istiyorum :))

kıtty, kolay gelsin o zman tamiratta, inş sana çok iş çıkmaz.derzler içinde iyi olmuş :) ya bizimde geçenlerde wv nin fayanslarını kırdılar boru değişiyodu ya, bizde eve girmeden yaptırdık, arkadaş oturamadan yamalandı :)

:) oğlaklarla söleemsi ayıp biraz dertliyim çok hareketli geliorum onlara genelde beni pek sevmiyorlar. (chnb ile yıktık bu tabuyu)
başaklar dediğin gibi biraz takıntılı ama çok değil bence, gıcık olmuyorum ben :)

kuzu vallahi adam beni gördüğü zaman elinde bez sürekli siliyor bişişler yapıyor olduğu yere kadar :) derzler bizim şöyle olmuş önceden kiracı oturuyordu derz siyah olmuştu tekrar yaptırdık taşınmadan adam dedi 100 liraya yaparım bir geldik çok güzel olmuş bembeyaz falan anam 1 ay sonra söküldü öle pis bir haldeydi neler yaptıysam geçmedi en son salla modundaydım. Adam geldi üst kat için o dedi derz yapayım mı yap bakalım dedik. elinde tstere derz bişiler yapıyor. :) günlerdir bitmedi. Bugün diyor abla salı günü biter, öğle yemeklerimizi beraber yiyoru çok alıştım :) salı gününden sonra kendimi boşlukta hissedicem :)))))

canım bana öyle geliyor ki eşin gelince siz o evde çok kalmazsınız gibime geliyor, sağlık olsun

öyle tatminsi öğretmenler vardır, sen daha iyi tanırsın oğlunu, yaşlı mı öğretmen genelde yaşlı öğretmenler kıpır kıpır çocuklardan tırsıyorlar.

sanki kocamı anlatmışsın kardeşimi anlatırken :)öyle istiyosan öyle olsun kuzum ama merak ediom ben arada söle haftanı bilelim:)ya bende koçum kocamda balık ateş ve su en gıcık olduum burç balık aranızda varsa lütfennn affetsin ama kocamı çok sevdim tamamen zıt karakterdeyiz hiç bişeyimiz aynı diil ve bütün herkes 12 senedir nasıl berabersiniz der bize hiç anlaşamayıp bu kadar anlaşabilen bi çift yoktur sanırım:)

valla :)) oysaki boğalarında en iyi anlaştığı burçlardanmış oğlak :) ama herşey yazdığı gibi değil tabiki :) oo siz adamla kanki olmuşsunuz ya :) şimdi sen salı günü karaları da bağlarsın :)) inş istediğin gibi olur derzlerde, diğer usta iç kağıtçı çıkmış anlaşılan :) valla kıtty ım banada öyle geliyo ki eşim gelince çok kalmayız bu evde :) taş çatlasın 2 sene veriyorum kendimize :)) saolsun k.peder :))

yani balıklarda çok kibar, alıngan.koçlarda biraz kaba onlara göre ve kızma ama kendini beğenmiş.o zman aşk nelere kadir sözü size gelsin :)) bende eşimin burcuyla çok ii anlaşırıdm halada anlaşırımda eş olunca şikayet etmemek ayıp olur :)) herşeyi 4*4 lük denir mi hiç :) aaaa :)

ayyyyyyyyyy gerçekten çok alıngan kocam laf sölemeye gelmez içinden seçersin insan yanında falan bende patavatsızzz geçen arkadaşa gittik istanbulda sokak dansçıları gösterisi varmış onun reklamı çıktı keşke gitsek süper olur filan dedi bende aman kültür küpü ananın evindede sokak dansçılarına gidiodun dimi dedim :)anamm bi bozuldu bide ben laf sölesede sallamayn bi tipimdir pek umrumda olma bebek konusu hariç:)ondan bana gıcık olabilio bazen:)kendimi beğenmiş diilim kzız ama şöle bi durum var bi çok insanla muhattab olamıorum çocukllumda bile yaşıtlarımla değilde büyüklerimle takılırdım bi sürü insanın yaptıı manasız gelio

Hellom öğretmen emeklilikten sonra özele geçmiş. Otoriter. Bizim oğlan biraz hareketli dedik adam eder ama tersi oldu. Gerçi az önce görüştük zeki diyor ama hareketli. Bu onu yoruyor galiba. bir de dağınık. Bugün ödevi yine unutmuş yan bloktan sınıf arkadaşından fotokopi çektireceğim. Tanıdığım boğalar, koçlar genelde başarılı disiplinli. Ondan belki daha az uğraşırım diye düşündüm galiba:))

OğlAKLAR boğa, balık,başaklarla anlaşırmış. Oğlan akrep, eşim terazi...

Hellom iyi olmuş biz de yeni aldık derzler bizim de döküldü. Bir de pimapenler fena. Dün yatarken araba geçiyor yoldan. Sanki evin içinde. Güya sıfır ev aldık. Ama yeri güzel... Erken doğumdan sonra duramadım o evde. Kiraydı burayı aldık....

Candaş adet bitiyormuş, bir an önce öğrenelim bakalım kaçıncı günmüş. Bir de akıntı raporu istiyoruz senden..

uzaktan soğuk duruyolar belkide, yoksa içte havalı gelmiyolar bana :) k.birader koç, kendini bişey sanan salaklardan.sallayan kim.senin ki farklı, olgun seviyosun demekki :)) eşinde bozulmakta haklı gibi ama.bende eşimden kabayımdır ve o sorunları bizde çok yaşadık şimdi kısmen aştık alıştı herhalde :) zmanla alışır sana da :))

tamam abla, siparişim gelsinde haber vercem size.akıntım olursada derim benim her zman olmuyo , demiştim ya ..

öptüm hepinizi.ben kaçıyorum :)

naptın kuzummm arıcaktım seni ama müsait diilsindir diye aramadım hemen yaz nolur

Minikler yaz hadi...

kızlar napıyosunuz?söylemesi ayıp grip oldum,eevde otururken,dün akşam baş ağrısından zor uyudum.bugünde burun akıntısı üşüme ,ilaçda almak istemiyorm,yani kendimi tebrik ediyorum bu hamileliğimde 2.gribim nasıl beceriyorm anlamadım.sizlerde ne var ne yok?sırt ağrısı çekiyorum ,geceleri tuvalete gitmekten uyku uyuyamıyorum.bunub dışında artık bebeğimin hareketlerini hissediyorumm çk şükürr,kendinize çk iyi bakın hepinizi öptümm

kızlar okuya okuya ilerlediğim için yazdığınızı şimdi gördüm pazartesi bi hormon testi daha vereceğim düşüyo bekliycez dedi keseyi incelemeye göndersek dedim o türkiyede maalesef olmuyo dedi ama merak etme her türlü testlerini yaptırtacağım dedi içim rahat doktoruma bıraktım artık gidişatı zaten son ayımız ocakta istanbula özel bir hastaneye geçecek ve biz de ziya beye başlıycaz buarada testleriniz 2 ayı bulur dedi sonuçların çıkması o yüzden bu süreç içinde korunma olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…