- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #11.021
valla :)) oysaki boğalarında en iyi anlaştığı burçlardanmış oğlak :) ama herşey yazdığı gibi değil tabiki :) oo siz adamla kanki olmuşsunuz ya :) şimdi sen salı günü karaları da bağlarsın :)) inş istediğin gibi olur derzlerde, diğer usta iç kağıtçı çıkmış anlaşılan :) valla kıtty ım banada öyle geliyo ki eşim gelince çok kalmayız bu evde :) taş çatlasın 2 sene veriyorum kendimize :)) saolsun k.peder :))
yani balıklarda çok kibar, alıngan.koçlarda biraz kaba onlara göre ve kızma ama kendini beğenmiş.o zman aşk nelere kadir sözü size gelsin :)) bende eşimin burcuyla çok ii anlaşırıdm halada anlaşırımda eş olunca şikayet etmemek ayıp olur :)) herşeyi 4*4 lük denir mi hiç :) aaaa :)
canım aynen ya karaları bağlıcam, adam birde radyodan türkü falan açıyor takılıyor amcam eşim diyor rahatsız oluyor musun yok vallahi diyorum adam wc giderken üst kata gidiyor, ben ne yersem oda onu yiyor, mandalina düşkünüyüm çok adama da veriyorum geçen gün 2 kilo mandalina almış ablacım hep senden yiyoruz diyor. Gariban ya inşallah güzel yapar bu sefer eşim başlar heh bak gariban dedin deidn bizi kazıkladı :))))
2 sene dimi bende sizin için o kadar tahmin etmiştim. ama belki daha kısada olabilir.
ayyyyyyyyyy gerçekten çok alıngan kocam laf sölemeye gelmez içinden seçersin insan yanında falan bende patavatsızzz geçen arkadaşa gittik istanbulda sokak dansçıları gösterisi varmış onun reklamı çıktı keşke gitsek süper olur filan dedi bende aman kültür küpü ananın evindede sokak dansçılarına gidiodun dimi dedim :)anamm bi bozuldu bide ben laf sölesede sallamayn bi tipimdir pek umrumda olma bebek konusu hariç:)ondan bana gıcık olabilio bazen:)kendimi beğenmiş diilim kzız ama şöle bi durum var bi çok insanla muhattab olamıorum çocukllumda bile yaşıtlarımla değilde büyüklerimle takılırdım bi sürü insanın yaptıı manasız gelio
canım kardeşimle benziyorlar demek :))) şimdi kendini üstün görmek olabilir mi = ondan iletişime geçmek istemeyebilirsin. Benim de öle huyum var bakıyorum aynı frekans değil hemen değiştiriyorum.
Hellom öğretmen emeklilikten sonra özele geçmiş. Otoriter. Bizim oğlan biraz hareketli dedik adam eder ama tersi oldu. Gerçi az önce görüştük zeki diyor ama hareketli. Bu onu yoruyor galiba. bir de dağınık. Bugün ödevi yine unutmuş yan bloktan sınıf arkadaşından fotokopi çektireceğim. Tanıdığım boğalar, koçlar genelde başarılı disiplinli. Ondan belki daha az uğraşırım diye düşündüm galiba:))
canım aynennn arkadaşımın oğlunun öğretmenide öyleydi, hatta bir gün toplnatısına ben gittim geldim dedim öğretmen bitmiş okeye dönüyor efe ona fazla geliyor. Böyle canı azalmış oluyor o tarz öğretmenlerin sanki. Birde şimdiki çocuklar bir alem diyor ya herkes onlarıda anlamak lazım nerde bizler siz nerde oğlunun yaşıtları. Hareketli olsun belki 2. sınıfa geçerken bırakır. Bak bizim kuduruk ceza ile miniklere hiç gıkları çıkıyor mu? Chnb erkekler dağınık ve kuduruk oluyor muş diyeceğim ama baksana günlük kızı da kuduruk.
OğlAKLAR boğa, balık,başaklarla anlaşırmış. Oğlan akrep, eşim terazi...
Hellom iyi olmuş biz de yeni aldık derzler bizim de döküldü. Bir de pimapenler fena. Dün yatarken araba geçiyor yoldan. Sanki evin içinde. Güya sıfır ev aldık. Ama yeri güzel... Erken doğumdan sonra duramadım o evde. Kiraydı burayı aldık....
Candaş adet bitiyormuş, bir an önce öğrenelim bakalım kaçıncı günmüş. Bir de akıntı raporu istiyoruz senden..
kızlar napıyosunuz?söylemesi ayıp grip oldum,eevde otururken,dün akşam baş ağrısından zor uyudum.bugünde burun akıntısı üşüme ,ilaçda almak istemiyorm,yani kendimi tebrik ediyorum bu hamileliğimde 2.gribim nasıl beceriyorm anlamadım.sizlerde ne var ne yok?sırt ağrısı çekiyorum ,geceleri tuvalete gitmekten uyku uyuyamıyorum.bunub dışında artık bebeğimin hareketlerini hissediyorumm çk şükürr,kendinize çk iyi bakın hepinizi öptümm
geçmiş olsun anam ben geçen 2 hafta önce bitirdim o faslı. Geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Ortalıkta salgın var. Ben akşam yatmadan önce ksiyorum sıvıyı bıktım usandım wc gitmekten. Çok şükür bak sende 19 da hissettin demek ki ben önceden çok pimpirik yapmışım. Sizde kendinize iyi bakın. İsmi belli mi :)))