Canım biz korunduk. Yalnızca 22 ve 24. gün korunmadık karın bölgem hareketli olacak bacaklarım da ağrıyor. Hemen olmak istiyorum şu yumurtalık rezervlerim azalmış mı gerçekten test yaptırayım bir bakayım duruma? Ona göre ArdaBey beni aramadı daha ben onu ararım... Arayıp doğal mı, yoksa pgt li tüp bebek mi onu söyleyecekti bize...
Bir de kürtajdan sonra 2. ay ve 4. ay korunmadık ve hamile kalmadım. Valla korkmuyor da değilim yapışıklık filan var mıdır diye. Rahim filmim var ama o erken doğumdan sonra. Memorial kürtaj sonrasına ait değil bu gerekirse yeniden çekeriz dedi. Ama hiç sevmedim ben bu işlemi...
kürtaj işlemi sonrasında hamile kalınabilir. ama dikkat edilmesi gereken şey: kürtajın guvenilir doktorlarla yapılarak rahime zarar vermeden yapılmasıdır. birbaşka konu ise en az iki ay hamile kalınmamaya özen gösterilmesidir.
testlerin tamamlanıp bitmeden senin için rahat etmicek abla ne kadar sürcekdaha bu süreç bende bu ay yumurta takibi isticem ziya beyden o yönlendirsin bakalım neler olacak
yaa ben bişey kaçırdım galiba :) ama nasıl olur :))
kıtty, tadilat mı var ? bi an komiğime gitti :) onun bide bisküvet davası vardı değil mi :)) ama sevimliydi yani :)) inş kova olurdu oğlun :) ana oğul fırlama fırlama gezersiniz :)) çakaaaaalll diyesim geldi :) alınmazsın değil mi ? ben çok kullanırım bu kelimeyi yaaseverimde biraz :)
günlük, eşinin yurtdışı işi iptal mi oldu ? anlayamadım ben...
evet canım iş iptal oldu bende çok mutlu oldum:))
chnb, saol inş hayırlı olur mikroskop :) bende kıskanç ve gıcık başağım :)) sen deyince çok diyesim geliyo.benim kardeşilerimde oğlakta ordan bi çağrışım yapıyo :)) oğlaklar gördüğüm en inatçı insanlar.sen öyle değilsin gibi sanki ? ama gerçekten dostlar ya ... ben çok isterdim oğlak bi çocuğum olsun cidden.gerçi 5 ay daha geçerse oğlak olabilri :)
günlük zinkoyu benim kuzen kullanıyor, :) sıkıntısı olmuyor.
günaydın kızlar...ben gece adet oldum...fazla giremiyorum şimdi kahvaltıya gidiyorum arkadaşlarla herkesi öptüm..yeni aya umutla girelim inşallah..chnb dediğin tüplere zarar verme olayı benide düşündürdü acaba bende de mi oldu ? neyse hayırlıs olsun bu ayda olmazsa 30 aralıkta dönüyoruz tam bir kontrole giderim inşallah
günaydın kızlar...ben gece adet oldum...fazla giremiyorum şimdi kahvaltıya gidiyorum arkadaşlarla herkesi öptüm..yeni aya umutla girelim inşallah..chnb dediğin tüplere zarar verme olayı benide düşündürdü acaba bende de mi oldu ? neyse hayırlıs olsun bu ayda olmazsa 30 aralıkta dönüyoruz tam bir kontrole giderim inşallah
Sinua, geçmiş olsun.dikkat et kendine...Umut hareketlenmiş :) gözümüz aydın :)
minikler, canım bebek düşmeye devam ediyomuş, mucizemiz olmadı ama inş olacaka yakında. 2 ay geçer bi şekilde, inş sonuçlarda temiz çıkar da gönül rahatlığıyla bebeğinin gelişini gözlersin canım.testi alcam, dün eşimin işi vardı siparişi unuttuk( neyse inş bugünde unutmayız.şimdi tükürüklü alcam + 1 aylıkta çubuklu alcam.beraber kullanıp çözeyim işi diyorum :)
kıtty, ustada düşünceliymiş ama mandalinada getirmiş :) eşinde haksız sayılmaz gariba deyip kazık yiyoruzda inş bunda yemezsiniz :)
taf, selamlar canım.belki de oğlun çabuk büyüyodur dr tahlilleri erkenden istediğine göre :)
nurya, canım ya hakikaten kocalarımız hem burçdaş hem adaş :) işimiz zor o zman :)) yalnız bizim isimlerde benziyo yani bu kaadar olur :)) şimdi testide 2 sini beraber alayım.ilk ay ikisinide kullanayım mikroskopluyu kolayca çözebileyim diyorum ya bakalım nasıl olcak :)
chnb, günaydın.bencede oğlun normalde akıllı bir çocukturda sen çok hanımefendisin belkide o yüzden fazla geliyodur.inş adet olursun ya, düzenler çok değişti ama insan korkar tabi.ne şekillerde hamile kalıyo bazıları ama inş şuan olmaz durumu riske atmamak adına.ya sabah aklıma geldi, yen bi kitaba başladım.iskender pala nın od u ... o adamı okumamak bence eksik kalmak gibi.nerden aklıma geldin.edebbiyat öğretmenisin ya, ne güzel be dedim.benim acayip bi edebiyat ilgim varmış onu anladım, lisede de vardı hala devam ediyo.1 dönem hariç her dönemin edebiyatıda bence çok güzel..ne kadar güzel bi mesleğin var
nazlım, günaydın.nasılsın ?
Canım oğlumla ilgili diyorum ya ben memnunum aslında ama sanırım öğretmen yaşından dolayı kaldıramıyor. Hareketine alıştım ben oğlumun. Evde hareketli değil de toplum içine girince hareketleniyor çocuk:)) aDET OLACAĞIM CANIM BİLİYORUM o hissi tanıyorum da. İnşallah çok bekletmez... Evet İskender Palayı ben de severim. Mesleğimi de.
kIZLAR HEM YEMEK YAPIYORUM HEM BURAYA BAKIYORUM:))
Canım benim ben uyuz oğlak olarak detaycıyım malesef.Kendime sürekli bir şeyler bulurum merak etme. Şimdi şöyle olmasını bekliyorum. Adet olayım FSH, AMH ve E2 testlerini yaptırayım. Arda Bey istemişti. Sonra Memorialin dediği gibi yumurtalı rezervlerim çok iyi değilse en kısa zamanda bebek denerim. Tabi bu tüp bebek mi olacak, doğal yoldan mı olacak Arda Bey'in sözü önemli benim için. Memorial pgt li tüp diyor, Arda Bey de genetikçilerle görüşeyim ona göre bilgilendiririm dedi. Ama bir hafta oldu aramadı daha. Ben de aramak istemiyorum adet olup şu testi gönderirim toplu değerlendirir diyorum...
günaydın kuzumm yeni yılda yeni umutlarla gireriz inşallah birbirmizi avutmalarımız kaç ay sürecek acabagünaydın kızlar...ben gece adet oldum...fazla giremiyorum şimdi kahvaltıya gidiyorum arkadaşlarla herkesi öptüm..yeni aya umutla girelim inşallah..chnb dediğin tüplere zarar verme olayı benide düşündürdü acaba bende de mi oldu ? neyse hayırlıs olsun bu ayda olmazsa 30 aralıkta dönüyoruz tam bir kontrole giderim inşallah
ayyyyyyyyyyyyy ablacımm ösür dilerim:)ama kocam bazen çok alıngan olabiliio buda beni deli edio bide ne var biliomusun içinde yaşar herşeyi kapalı kutu gibi sen bilemezsin anlamazsın içine ata ata hasta etti kendini seviom onu ama yaa senide seviom:)canım bende çok faydasını gördüm bu nedenle senemede söyledim tabii her dr aynısını vermiyor ama druna sorsun yinede bide bitkisel olması hoşuma gitmişti...
nazlım, ben balık burcuyum söylediklerine çok alındım dermişim:)) yok canım alınmadım...eminim eşinle karakter olarak benziyorum...çok yavaşım ağırım yani ve alınganım eşim hep der çok alıngansın diye kabul etmem bende alınganlığımı...eşimde yay burcu tek sevmediğim yanı aşırı iyi niyetli bu huyu birada genetik ailesi toptan öyle çok sinir bozucu bişey ve çok eli açık bu yönünüde zaman zaman sevmem ama hoşuma gider bazende...
herkeze günaydın kızlarr...
iyyim guzummmm sen nasılsın bakimSinua, geçmiş olsun.dikkat et kendine...Umut hareketlenmiş :) gözümüz aydın :)
minikler, canım bebek düşmeye devam ediyomuş, mucizemiz olmadı ama inş olacaka yakında. 2 ay geçer bi şekilde, inş sonuçlarda temiz çıkar da gönül rahatlığıyla bebeğinin gelişini gözlersin canım.testi alcam, dün eşimin işi vardı siparişi unuttuk( neyse inş bugünde unutmayız.şimdi tükürüklü alcam + 1 aylıkta çubuklu alcam.beraber kullanıp çözeyim işi diyorum :)
kıtty, ustada düşünceliymiş ama mandalinada getirmiş :) eşinde haksız sayılmaz gariba deyip kazık yiyoruzda inş bunda yemezsiniz :)
taf, selamlar canım.belki de oğlun çabuk büyüyodur dr tahlilleri erkenden istediğine göre :)
nurya, canım ya hakikaten kocalarımız hem burçdaş hem adaş :) işimiz zor o zman :)) yalnız bizim isimlerde benziyo yani bu kaadar olur :)) şimdi testide 2 sini beraber alayım.ilk ay ikisinide kullanayım mikroskopluyu kolayca çözebileyim diyorum ya bakalım nasıl olcak :)
chnb, günaydın.bencede oğlun normalde akıllı bir çocukturda sen çok hanımefendisin belkide o yüzden fazla geliyodur.inş adet olursun ya, düzenler çok değişti ama insan korkar tabi.ne şekillerde hamile kalıyo bazıları ama inş şuan olmaz durumu riske atmamak adına.ya sabah aklıma geldi, yen bi kitaba başladım.iskender pala nın od u ... o adamı okumamak bence eksik kalmak gibi.nerden aklıma geldin.edebbiyat öğretmenisin ya, ne güzel be dedim.benim acayip bi edebiyat ilgim varmış onu anladım, lisede de vardı hala devam ediyo.1 dönem hariç her dönemin edebiyatıda bence çok güzel..ne kadar güzel bi mesleğin var
nazlım, günaydın.nasılsın ?
senem, atlas, günlük günaydın kızlar.alttasınız gördüm :)
bu arada, bence rahim yapışıklığı çok nadir bi durumdur diye düşünüyorum chnb, inş yoktur öyle bişey.ben kendimdende korkuyorum açıkçası da bugün yarın gerçeklere kavuşcam :) allah korusun yapışıklık varsa ayrıştırılması acılı bi şlemmiş.öyle mi ?
HAKLISIN.ÖĞRETMEN DEYİNCE TABİİ ÖYLEYMİŞ GİBİ GELİR :) AMA MAŞALLAH OĞLUNA DİYORUM.. AA BU ARADA RÜYAMDA BURDAN SENLE YAZIŞIYORUZ.BENDE TOPRAKHAN DİYE Bİ İSİM YAIYORUM.DİYOSUN Kİ BENİM OĞLUMUN İSMİDE BU TARZ.ESKİ TÜRKLERDE ANLAMLI İSİMLERDEN.YALNIZ TOPRAKHANDA NE KADAR ANLAMLI TARTIŞILIR VE GEÇMİŞTE HİÇ DUYMADM :) ŞAŞIRDIM RÜYAYA.BAYA İÇLİ DIŞLI OLMUŞUZ TOPİKLE :)
MAŞALLAH SANADA, İKİSİ Bİ ARADA :)inş adetinde çok bekletmez....
iskender pala demişken, okudun mu hiç bilmiyorum.gerçi o edebi yazmıyoda.Nihat Genç, 1956 doğumluymuş şok oldum ben en fazla 70 doğumludur sanıyoum.ben o adamı 2 kez yolda gördüm, eşim o zman tanımıyodu.konuşalım dedi, yaa bırak yaa dedi :) bide uzun saçlı ya zibidi gibi diye düşündü galiab :)
abla bazen çok detayçı olmak iyi bişimi kötü bişimi bilemiom ama kader öğretti bize herşeyi malesef ben kese nedir hcg nedir bilmiodum:)ilk pozitifi gördüm sonra bi arkadaş dedi kan testi yaptıralım kan 54 çıkmıştı ben diomki hamile diilimdir bu kadar az çıkmayla hamilemi olunur oğlum benimleymiş meğerneyse ablacım tahlillerle gitmen daha mantıklı bencede
günaydın kuzumm yeni yılda yeni umutlarla gireriz inşallah birbirmizi avutmalarımız kaç ay sürecek acaba
ayyyyyyyyyyyyy ablacımm ösür dilerim:)ama kocam bazen çok alıngan olabiliio buda beni deli edio bide ne var biliomusun içinde yaşar herşeyi kapalı kutu gibi sen bilemezsin anlamazsın içine ata ata hasta etti kendini seviom onu ama yaa senide seviom:)
iyyim guzummmm sen nasılsın bakim
Nazlım canım anne olarak çocuklarımız hep iyi olsun istiyoruz. Kaygılanıyoruz. Şuna üzülüyorum. Ödevlerini ben ilgilenmesem hiç aklına gelip de yapayım demiyor. Boş göndersem umurunda değil. Dün yine unutmuş ödevleri, yine yan apartmandaki sınıf arkadaşından fotokopi aldım. Allahtan evdeki yazıcının fotokopi özelliği var. Yoksa yanmıştım. Biz ona yeterince sorumluluk veremedik galiba. Tek çocuk. Sanki bizim oyuncağımız gibi oldu. Önceki gün odasına yatırdık gece üstünü açmış öksürüyor. Eşim yine oğlanın odasında uyudu yine oğlan benimle uyudu dün gece....Okul açılana dek çok işhahsızdı. Maşallah şimdi de doymuyor sürekli yiyor, su içiyor ve wc ye gidiyor. Ödevlerde saatlerce sürüyor canım. Ama sağlık olsun geçecek. Öğretmen de diyor herkesten fazlası var eksiği yok ama sürekli bir şeylerle meşgul oluyor ya silgiyle oynuyor ya bir şeylerle meşgul. En önde de oturuyor aslında. Ama ne bileyim insan üzülüyor valla... Peppeyi seyrediyor mu harika her şeyi öğretiyorlar...
Seneye anaokuluna mı gidecek canım?
Günlük ya alt paragraftaki yazdıklaına koptum yine :)) enişte için hayırlı olsun, ne yalan söyleyim ben bile sevindim.çok zor olaccaktı çünkü senin için.ee şimdi evde mi ? var mı bi iş ?canım bende çok faydasını gördüm bu nedenle senemede söyledim tabii her dr aynısını vermiyor ama druna sorsun yinede bide bitkisel olması hoşuma gitmişti...
nazlım, ben balık burcuyum söylediklerine çok alındım dermişim:)) yok canım alınmadım...eminim eşinle karakter olarak benziyorum...çok yavaşım ağırım yani ve alınganım eşim hep der çok alıngansın diye kabul etmem bende alınganlığımı...eşimde yay burcu tek sevmediğim yanı aşırı iyi niyetli bu huyu birada genetik ailesi toptan öyle çok sinir bozucu bişey ve çok eli açık bu yönünüde zaman zaman sevmem ama hoşuma gider bazende...
herkeze günaydın kızlarr...
bende iyiyim canım, şu kitabı acayip okuyup bitiresim var.sadece otobüste okuyabirim.burdada boş vakit oluoda okuyunca laf ediyolar.abla bazen çok detayçı olmak iyi bişimi kötü bişimi bilemiom ama kader öğretti bize herşeyi malesef ben kese nedir hcg nedir bilmiodum:)ilk pozitifi gördüm sonra bi arkadaş dedi kan testi yaptıralım kan 54 çıkmıştı ben diomki hamile diilimdir bu kadar az çıkmayla hamilemi olunur oğlum benimleymiş meğerneyse ablacım tahlillerle gitmen daha mantıklı bencede
günaydın kuzumm yeni yılda yeni umutlarla gireriz inşallah birbirmizi avutmalarımız kaç ay sürecek acaba
ayyyyyyyyyyyyy ablacımm ösür dilerim:)ama kocam bazen çok alıngan olabiliio buda beni deli edio bide ne var biliomusun içinde yaşar herşeyi kapalı kutu gibi sen bilemezsin anlamazsın içine ata ata hasta etti kendini seviom onu ama yaa senide seviom:)
iyyim guzummmm sen nasılsın bakim
abla, sen napsanda ilgisini toplayamabilrisin sanırım.biraz içten gelecek gibi.ama bence çoğu çocukta zorlamaya ders yapar gibime geliyo.bende öyleydim, kardeşlerimde.benim bi kuzenim var, 23 yaşında anne oldu.senle yaşıt sanırım.şimdi kızı 6. sınıfta.annesinin k.valide problemi çok fazlaydı.büyü bile yaptırmaya varmıştı.neyse bu çocukla hiç ilgilenmiyo.ilgilenemiyo. babada ilgileniyo ama bazen dövüyodu bile düşün ! çocuk okula başladı, hep 1.likler alıyo.biz abartıyolar sandık, sınıfı geçmiş.okul çapında 1. olmuş derken il bazına çıkardı.küçük bi şehirdeydiler, tayinleri ank.ya çıktı.dün konuşuyoruz Ankara 1.si olmuş.aslında süper bişey bu ama bencede değilmiş ya.bu çocuk ilgisizlikten okudu.tabiki böyle bişey demiyosunda mutlu olsun orta halli olsun iyidir diye düşünüyorum ama başıma gelince aynı evhamları yaşayacağımı hissediyorum :) yalnız bu kuzenimin kızı, antisosyal diyebilrim.her türlü kursa gönderiyolar sıkılıyo.geri çıkıyo.yaz tatillerinde bile çok acil ödevi varmış gibi gece gündüz soru çözüyo.ilk başta inş benim çocuğumda böyle olur demiştim ama vazgeçtim.korktum allah kourusn yani, o da başka türlü zor.anne babaya ders çalışcam diye tad vermiyo.haftasonu dahi oturma yok düşün.aksi durumda olsaydı oğlun belki daha zor olabilirdi senin için abla ya.onun için yazdım.bide 1. sınıfta ve erkek.bence zamanla düzelecek.belki çok ders çalışmayacak ama bence başarılı olacak.inanıyorum ben gerçekten...Nazlım canım anne olarak çocuklarımız hep iyi olsun istiyoruz. Kaygılanıyoruz. Şuna üzülüyorum. Ödevlerini ben ilgilenmesem hiç aklına gelip de yapayım demiyor. Boş göndersem umurunda değil. Dün yine unutmuş ödevleri, yine yan apartmandaki sınıf arkadaşından fotokopi aldım. Allahtan evdeki yazıcının fotokopi özelliği var. Yoksa yanmıştım. Biz ona yeterince sorumluluk veremedik galiba. Tek çocuk. Sanki bizim oyuncağımız gibi oldu. Önceki gün odasına yatırdık gece üstünü açmış öksürüyor. Eşim yine oğlanın odasında uyudu yine oğlan benimle uyudu dün gece....Okul açılana dek çok işhahsızdı. Maşallah şimdi de doymuyor sürekli yiyor, su içiyor ve wc ye gidiyor. Ödevlerde saatlerce sürüyor canım. Ama sağlık olsun geçecek. Öğretmen de diyor herkesten fazlası var eksiği yok ama sürekli bir şeylerle meşgul oluyor ya silgiyle oynuyor ya bir şeylerle meşgul. En önde de oturuyor aslında. Ama ne bileyim insan üzülüyor valla... Peppeyi seyrediyor mu harika her şeyi öğretiyorlar...
Seneye anaokuluna mı gidecek canım?
Canım okumadım hiç... Rüyan da hayır olsun. Vefat eden oğlumun adı Berat Tunca idi.
Günlük yazacağıma Nazlım yazmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?