Ah Candaşım her şeyin fazlası zarar. Şöyle öğretmen çocukları biraz farklı olsa bizler öğretmen çocuğu bir de derdik. Genel camiamız böyle dşünür. Şimdi veli toplantısı fobisi oldu ben de şimdiden:)) o akraba gibi de zormuş. Ben sınıfta ilk okumaya geçendim. Ailemiz de hiç ilgilenmedi bile. Öğretmen beni sınıfsınıf dolaştırıp okuturdu. Eve gelince önlüğü bile çıkarmadan ders yapardım ondan tuhaf geldi bana... Ama eşim zorlanmış ve sevmemeiş okulu. Lise 1 de kalmış. Bir sene gitmemiş okula. Babasının yanında köy işleriyle ilgilenmiş. Sonraki sene de aklı başına gelmiş liseye yeniden gitmiş. Okul 1. olmuş. Üniversiteyi de 4. lükle bitirmiş. Sonradan aklı başına gelmiş. İnşallah bizimkinin bu kadar uzun sürmez....
Minikler görümcene söylemeyi düşünmen iyi olmuş. Günlüğe katılıyorum.
Candaş mikroskop ve test iyi fikir hemen sipariş et unutmadan...
Nazlım eşin iyileşti di mi?
benim kocada pipirikli abla bugün özel hastaneden randevu aldık 2 gündür raporluydu apandistten şüphelenmişler ama ultrason ve tahlillerden bişi çıkmamış ama ağrısı geömedi akşam kötüydü yattı hep bugün para bayılsında özel hastaneye rahatlasın:)abla ben bu hastalık konusunda hiç hassas değilim yaa kendime kızıorum ama napalım valla bak babam hiç götürmezdi hastaneye bizi kendi kendimize hastalandık iyileştik geçince bişi kalmaz mantığıyla büyüdük şimdide hassas olamıorum
chnb, pepeyi çok seviyor izliyoruz beraber:)) şapkadaki kedi,kahverengi ayıcık,kayu, artur, afacan ve yedi kafadar, lauranın yıldızı bu çizği filmlere bayılıyor savaşlıları hiç sevmiyor zaten bende açmıyorum onları...
kızlar, bazen üzülüyoruzya neden hamile kalamıyoruz diye kötü şeyler duyuncada sağlıklı olduğumuz için şükrediyoruz ...eşim dışardaydı az önce aradı, bir komşumuz vardı eşimin arkadaşları karı koca bende eşim vasıtasıyla tanışmıştım...bir kaç yıl önce taşındılar mahallemizden uzun zamandır görmemiştim kendilerini sonra bayan olanın göğüs kanserine yakalandığını öğrendik yanına gitmeye niyetlendik eşi müsait olmadıklarını söyledi...daha sonraları bir kaç kez marketlerde karşılaştık...bayanın kafasında hep şapka vardı ve saçları yoktu hiçbir zamanda o konuyla ilgili bişey soramadık...ayakta falan görünce iyiye gidiyor diye düşünmüştüm....az önce eşim aradı bayan vefaat etmiş...çok üzüldüm kızlar...allah herkeze sağlık versin...2 çocuğu vardı allah eşine ve çocuklara sabır versin...
Canım ben de öyleyim. Yalnızca gebeliklerimde ve bu konularda hassa oldum o da erken doğumdan sonra canım. Ama eşim ve ailesi öyle değil. 9 tane yeğenleri var çocuklar düşüyor çocuk işte. Kaç kez beyin filmi çektirmişlerdir. Bayramda yeğenlerden biri üşütmüş gaz sorunu olmuş, apandisit diye acile götürdüler. Bir gece hastanede kaldı lağman yapmışlar çocuk rahatlamış. Özel hastane dünya para verdiler. Çok giderler dr ye...
Biz de kendi halimize iyileştik canım. Ama eşim pimpiriklidir. Kendine değil de oğlana...
:)) evet günlüğün maceralarından mahrum kaldık :)) kızınınesprilerinden filan :) bende ya burda akşama dek sohbet etsem sıkıldım dememe :) ki zaten ediyoruzda :)candaşım benimde bi sürü işim var ama inan yapasım yok hiç burda akşama kadar sizle sohbet edebilirim:)benimde önümde esmaül hüsna var onu okucam adetim diye içim rahat etmiyo okumaya
ya günlük ablanın müthiş gece maceralarınıda dinleyemiyoruz artık:)
sen başarılı bi öğrenciymişsin, tuhaf gelmesi normaldir o zman :) babasına çekmiş olabilir belki, inş onun kadar geç sürmez bencede.ama eşininde maşallahı var.herkes aynısnı yapamazdı :) keşke öğretmen çocukları farklı olsa , demekki öğretmenlerde de veli toplantısı fobisi oluyor :)) testleride öğle arası sipariş etcem.kredi kartımda bakiyem 0Ah Candaşım her şeyin fazlası zarar. Şöyle öğretmen çocukları biraz farklı olsa bizler öğretmen çocuğu bir de derdik. Genel camiamız böyle dşünür. Şimdi veli toplantısı fobisi oldu ben de şimdiden:)) o akraba gibi de zormuş. Ben sınıfta ilk okumaya geçendim. Ailemiz de hiç ilgilenmedi bile. Öğretmen beni sınıfsınıf dolaştırıp okuturdu. Eve gelince önlüğü bile çıkarmadan ders yapardım ondan tuhaf geldi bana... Ama eşim zorlanmış ve sevmemeiş okulu. Lise 1 de kalmış. Bir sene gitmemiş okula. Babasının yanında köy işleriyle ilgilenmiş. Sonraki sene de aklı başına gelmiş liseye yeniden gitmiş. Okul 1. olmuş. Üniversiteyi de 4. lükle bitirmiş. Sonradan aklı başına gelmiş. İnşallah bizimkinin bu kadar uzun sürmez....
Minikler görümcene söylemeyi düşünmen iyi olmuş. Günlüğe katılıyorum.
Candaş mikroskop ve test iyi fikir hemen sipariş et unutmadan...
Nazlım eşin iyileşti di mi?
canım ya çok güldüm kızma ama :) hastalandık iyileştik :))benim kocada pipirikli abla bugün özel hastaneden randevu aldık 2 gündür raporluydu apandistten şüphelenmişler ama ultrason ve tahlillerden bişi çıkmamış ama ağrısı geömedi akşam kötüydü yattı hep bugün para bayılsında özel hastaneye rahatlasın:)abla ben bu hastalık konusunda hiç hassas değilim yaa kendime kızıorum ama napalım valla bak babam hiç götürmezdi hastaneye bizi kendi kendimize hastalandık iyileştik geçince bişi kalmaz mantığıyla büyüdük şimdide hassas olamıorum
evet lşükürler olsun sağlığımız yerinde.Allah rahmet eylesinchnb, pepeyi çok seviyor izliyoruz beraber:)) şapkadaki kedi,kahverengi ayıcık,kayu, artur, afacan ve yedi kafadar, lauranın yıldızı bu çizği filmlere bayılıyor savaşlıları hiç sevmiyor zaten bende açmıyorum onları...
kızlar, bazen üzülüyoruzya neden hamile kalamıyoruz diye kötü şeyler duyuncada sağlıklı olduğumuz için şükrediyoruz ...eşim dışardaydı az önce aradı, bir komşumuz vardı eşimin arkadaşları karı koca bende eşim vasıtasıyla tanışmıştım...bir kaç yıl önce taşındılar mahallemizden uzun zamandır görmemiştim kendilerini sonra bayan olanın göğüs kanserine yakalandığını öğrendik yanına gitmeye niyetlendik eşi müsait olmadıklarını söyledi...daha sonraları bir kaç kez marketlerde karşılaştık...bayanın kafasında hep şapka vardı ve saçları yoktu hiçbir zamanda o konuyla ilgili bişey soramadık...ayakta falan görünce iyiye gidiyor diye düşünmüştüm....az önce eşim aradı bayan vefaat etmiş...çok üzüldüm kızlar...allah herkeze sağlık versin...2 çocuğu vardı allah eşine ve çocuklara sabır versin...
Kızlar adet oldum. Gözüm aydın...
gerçekten garip :) iyi dersler...Vallah kızımız adet olur seviniriz, kimimiz üzülür. Ne garip...
Şimdi okula gidiyorum öptüm sizleri...
minikler gel kuzum kal vallahi, bende tekim zaten ohhhh :)))
günaydın herkese,
rahim yapışıklıı olsa bende çıkardı tüm belirtileri vardı, dr dedi yok öyle eskiden kaıma yöntemi varmış şimdi vakumluymuş falan adet olamasınız ilaca rağmen dedi yada azz olursunu 1-2 ped kirletecek kadar. Kafaya takmayın.
citaknurayım, totem yapmasaydın keşki, ben yaptığıma pişman oldum kezban gibi geziyorum.
ya offf evin işi bitmiyor canına yanayım. Amcam geldi evi süpürüyor :))) derzler düzgün olsun diyeymiş. Herhalde salı biter.
ya bebek eşyaları birikti onları yıkamak gerekiyormuş, anam biri gelsede yıkasa ya :)
gerçekten garip :) iyi dersler...
ellerine sağlık o amcanın :)) gelelim yıkayalım valla, ben ütüye ve çamaşır katlamayada bayılırım yani :)) eşimin yanına giderken bi uğrayım sana :))) benim tefalin düdüklüsü geldi :)) oleyyy :)) bi de bişey sorcam ya.genel olarak yanihiç yoğurt makinesi kullanan var mı etrafınızda ? onu ben almayı düşünmüyorumda bi arkadaş soruyodu. ben kızlara sorayım bi dedim :) nasılsın ?
cezam, naber canım ??
gel kuzum ohhh sen gel oturur muhabbet ederiz. Düdüklü tencere güle güle kullanın. Kestana haşladım gçeen gün pastaya koyacaktım yiyince pasta yalan oldu.
Yoğurt makinesin bilemedim.
inş oturmayada gelirim :) saolasın.aa hiç aklıma gelmedi kestane haşlamak, ilk fırsatta denicem :)) saol :)
bi bursalı olarak kestaneyi hiç sevmem kestane şekerini hiç hiç sevmem ne kötü dimi şeftali sevmem ay sıkıldım cancan
kestaneye ailecek bayılıyoruz. Eşim pek sevmiyor ama. Teyzem deli olur kestane şekerine :) bende severim ama haşlayıp yemeyi daha çok seviyorum.
Şeftaliye de dibim düşer, :))))
ben ikisinide severim.kestaneyi normal severimde, şeftali için benimde kıtty gibi dibim düşer :) yaz geceleri kalkıp uykulu halde bile en az 3 tane yerim mesela :)) benimde canım sıkıldı ya, bide bugün niyetliyim.su içemediğim için sanırım o bölge yanıyo, iltihap gibi.ramazandan beridir bunu yaşıyorum az su içtiğimde hep böyle oluyo ya.o yüzdende yerimden kalkasım hiç yok.dolayısıylada sıkıldım :)bi bursalı olarak kestaneyi hiç sevmem kestane şekerini hiç hiç sevmem ne kötü dimi şeftali sevmem ay sıkıldım cancan
haşlamasını hiç denememiştim ya ama denicem, güzel olur o da.tabi közlemesinin yerini tutamaz gbi ama közleme imkanımız olmadığına görede haşlama 1 numara olur :))kestaneye ailecek bayılıyoruz. Eşim pek sevmiyor ama. Teyzem deli olur kestane şekerine :) bende severim ama haşlayıp yemeyi daha çok seviyorum.
Şeftaliye de dibim düşer, :))))
Kızlar ya ne yapacağım ben bu oğlanı. Dün ödevini unutmuştu yan komşudan almıştım. Bugün de çantasını ve montunu bırakmış gelmiş. Ben her gün bununla mı uğraşağım. Milletten ödev istemeye utanır oldum. Kaç ay geçtionlar bir kez bizden ödev almadı. Çok camnım sıkkın. Çocuğa da bağırdım pek yapmam ama iki tane de tokat attım sinirle... Hep iyi yaklaşıyorum belki unutursam yediği bu tokat aklına gelir de döner bakar arkasına. Ödebv filan da alasım yok...
ay kuzum canın istediyese helal et hakkını yaww unutuyos sizi yemek muhabbeti yapıos istedysen adresini yaz özelden valla yollarım kestane şekeri:)
ben ikisinide severim.kestaneyi normal severimde, şeftali için benimde kıtty gibi dibim düşer :) yaz geceleri kalkıp uykulu halde bile en az 3 tane yerim mesela :)) benimde canım sıkıldı ya, bide bugün niyetliyim.su içemediğim için sanırım o bölge yanıyo, iltihap gibi.ramazandan beridir bunu yaşıyorum az su içtiğimde hep böyle oluyo ya.o yüzdende yerimden kalkasım hiç yok.dolayısıylada sıkıldım :)
haşlamasını hiç denememiştim ya ama denicem, güzel olur o da.tabi közlemesinin yerini tutamaz gbi ama közleme imkanımız olmadığına görede haşlama 1 numara olur :))
Kızlar ya ne yapacağım ben bu oğlanı. Dün ödevini unutmuştu yan komşudan almıştım. Bugün de çantasını ve montunu bırakmış gelmiş. Ben her gün bununla mı uğraşağım. Milletten ödev istemeye utanır oldum. Kaç ay geçtionlar bir kez bizden ödev almadı. Çok camnım sıkkın. Çocuğa da bağırdım pek yapmam ama iki tane de tokat attım sinirle... Hep iyi yaklaşıyorum belki unutursam yediği bu tokat aklına gelir de döner bakar arkasına. Ödebv filan da alasım yok...
ablam yasinirlenmişsin üzülmüşsün.az bi sakinleş, sonra eğer varsa başka bi velinin tel. filan ondan alırsın ödevleri.inş oğlunda bi daha yapmaz.belki ders olur dediğin gibi.sen daha iyi bilirsin tabide her çocuk bir olmaz .. üzme kendini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?