Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim kocada pipirikli abla bugün özel hastaneden randevu aldık 2 gündür raporluydu apandistten şüphelenmişler ama ultrason ve tahlillerden bişi çıkmamış ama ağrısı geömedi akşam kötüydü yattı hep bugün para bayılsında özel hastaneye rahatlasın:)abla ben bu hastalık konusunda hiç hassas değilim yaa kendime kızıorum ama napalım valla bak babam hiç götürmezdi hastaneye bizi kendi kendimize hastalandık iyileştik geçince bişi kalmaz mantığıyla büyüdük şimdide hassas olamıorum

chnb, pepeyi çok seviyor izliyoruz beraber:)) şapkadaki kedi,kahverengi ayıcık,kayu, artur, afacan ve yedi kafadar, lauranın yıldızı bu çizği filmlere bayılıyor savaşlıları hiç sevmiyor zaten bende açmıyorum onları...

kızlar, bazen üzülüyoruzya neden hamile kalamıyoruz diye kötü şeyler duyuncada sağlıklı olduğumuz için şükrediyoruz ...eşim dışardaydı az önce aradı, bir komşumuz vardı eşimin arkadaşları karı koca bende eşim vasıtasıyla tanışmıştım...bir kaç yıl önce taşındılar mahallemizden uzun zamandır görmemiştim kendilerini sonra bayan olanın göğüs kanserine yakalandığını öğrendik yanına gitmeye niyetlendik eşi müsait olmadıklarını söyledi...daha sonraları bir kaç kez marketlerde karşılaştık...bayanın kafasında hep şapka vardı ve saçları yoktu hiçbir zamanda o konuyla ilgili bişey soramadık...ayakta falan görünce iyiye gidiyor diye düşünmüştüm....az önce eşim aradı bayan vefaat etmiş...çok üzüldüm kızlar...allah herkeze sağlık versin...2 çocuğu vardı allah eşine ve çocuklara sabır versin...

Canım ben de öyleyim. Yalnızca gebeliklerimde ve bu konularda hassa oldum o da erken doğumdan sonra canım. Ama eşim ve ailesi öyle değil. 9 tane yeğenleri var çocuklar düşüyor çocuk işte. Kaç kez beyin filmi çektirmişlerdir. Bayramda yeğenlerden biri üşütmüş gaz sorunu olmuş, apandisit diye acile götürdüler. Bir gece hastanede kaldı lağman yapmışlar çocuk rahatlamış. Özel hastane dünya para verdiler. Çok giderler dr ye...

Biz de kendi halimize iyileştik canım. Ama eşim pimpiriklidir. Kendine değil de oğlana...

Allah rahmet eylesin. Malesef ölüm gerçek. Allah sıralı ölüm versin. Ben de düşündüm önceki gün bunu...

Kızlar adet oldum. Gözüm aydın...

benim eşimin aileside öyle olay yaratırlar hemen hastaneye bi ay gitmeseler olmaz anne babası yaşlı da kardeşleride hastalık hastası rabbim dermansız dert vermesin kimselere

günlük ablam allah rahmet eylesin kadıncaaza halimize sonsuz şükür

:)) evet günlüğün maceralarından mahrum kaldık :)) kızınınesprilerinden filan :) bende ya burda akşama dek sohbet etsem sıkıldım dememe :) ki zaten ediyoruzda :)
sen başarılı bi öğrenciymişsin, tuhaf gelmesi normaldir o zman :) babasına çekmiş olabilir belki, inş onun kadar geç sürmez bencede.ama eşininde maşallahı var.herkes aynısnı yapamazdı :) keşke öğretmen çocukları farklı olsa , demekki öğretmenlerde de veli toplantısı fobisi oluyor :)) testleride öğle arası sipariş etcem.kredi kartımda bakiyem 0 ne kadar çok harcadıysam artık.eşimin kartından alcam.o da öğlen müsait olurda dışarı çıkarsa.hatırlattım ama unutmaz inş...
canım ya çok güldüm kızma ama :) hastalandık iyileştik :))

evet lşükürler olsun sağlığımız yerinde.Allah rahmet eylesin çocuklarına eşine sabırlar versin.çok zor ya.bizim sülalede çok var maalesef kanser benimde ni genç teyzem ölmüştü 38 yaşında.çocuğu olmamıştı çok üzülürdü.sonra olmadığı iyi dediler.belkide hayırlısı.anneanneye teselli kalırdı işte olsaydıda.mekanı cennet olsun onunda .. hepsininde.. hayat zor gerçektende ...

Kızlar adet oldum. Gözüm aydın...

HAdi gözümüz aydın

Vallah kızımız adet olur seviniriz, kimimiz üzülür. Ne garip...

Şimdi okula gidiyorum öptüm sizleri...

minikler gel kuzum kal vallahi, bende tekim zaten ohhhh :)))

günaydın herkese,

rahim yapışıklıı olsa bende çıkardı tüm belirtileri vardı, dr dedi yok öyle eskiden kaıma yöntemi varmış şimdi vakumluymuş falan adet olamasınız ilaca rağmen dedi yada azz olursunu 1-2 ped kirletecek kadar. Kafaya takmayın.

citaknurayım, totem yapmasaydın keşki, ben yaptığıma pişman oldum kezban gibi geziyorum.

ya offf evin işi bitmiyor canına yanayım. Amcam geldi evi süpürüyor :))) derzler düzgün olsun diyeymiş. Herhalde salı biter.

ya bebek eşyaları birikti onları yıkamak gerekiyormuş, anam biri gelsede yıkasa ya :)

Vallah kızımız adet olur seviniriz, kimimiz üzülür. Ne garip...

Şimdi okula gidiyorum öptüm sizleri...
gerçekten garip :) iyi dersler...

ellerine sağlık o amcanın :)) gelelim yıkayalım valla, ben ütüye ve çamaşır katlamayada bayılırım yani :)) eşimin yanına giderken bi uğrayım sana :))) benim tefalin düdüklüsü geldi :)) oleyyy :)) bi de bişey sorcam ya.genel olarak yanihiç yoğurt makinesi kullanan var mı etrafınızda ? onu ben almayı düşünmüyorumda bi arkadaş soruyodu. ben kızlara sorayım bi dedim :) nasılsın ?

cezam, naber canım ??

gel kuzum ohhh sen gel oturur muhabbet ederiz. Düdüklü tencere güle güle kullanın. Kestana haşladım gçeen gün pastaya koyacaktım yiyince pasta yalan oldu.

yoğurt makinesin bilemedim.

gel kuzum ohhh sen gel oturur muhabbet ederiz. Düdüklü tencere güle güle kullanın. Kestana haşladım gçeen gün pastaya koyacaktım yiyince pasta yalan oldu.

Yoğurt makinesin bilemedim.

inş oturmayada gelirim :) saolasın.aa hiç aklıma gelmedi kestane haşlamak, ilk fırsatta denicem :)) saol :)

inş oturmayada gelirim :) saolasın.aa hiç aklıma gelmedi kestane haşlamak, ilk fırsatta denicem :)) saol :)

bi bursalı olarak kestaneyi hiç sevmem kestane şekerini hiç hiç sevmem ne kötü dimi şeftali sevmem ay sıkıldım cancan

bi bursalı olarak kestaneyi hiç sevmem kestane şekerini hiç hiç sevmem ne kötü dimi şeftali sevmem ay sıkıldım cancan

kestaneye ailecek bayılıyoruz. Eşim pek sevmiyor ama. Teyzem deli olur kestane şekerine :) bende severim ama haşlayıp yemeyi daha çok seviyorum.

Şeftaliye de dibim düşer, :))))

kestaneye ailecek bayılıyoruz. Eşim pek sevmiyor ama. Teyzem deli olur kestane şekerine :) bende severim ama haşlayıp yemeyi daha çok seviyorum.

ay kuzum canın istediyese helal et hakkını yaww unutuyos sizi yemek muhabbeti yapıos istedysen adresini yaz özelden valla yollarım kestane şekeri:)

ben ikisinide severim.kestaneyi normal severimde, şeftali için benimde kıtty gibi dibim düşer :) yaz geceleri kalkıp uykulu halde bile en az 3 tane yerim mesela :)) benimde canım sıkıldı ya, bide bugün niyetliyim.su içemediğim için sanırım o bölge yanıyo, iltihap gibi.ramazandan beridir bunu yaşıyorum az su içtiğimde hep böyle oluyo ya.o yüzdende yerimden kalkasım hiç yok.dolayısıylada sıkıldım :)

haşlamasını hiç denememiştim ya ama denicem, güzel olur o da.tabi közlemesinin yerini tutamaz gbi ama közleme imkanımız olmadığına görede haşlama 1 numara olur :))

Kızlar ya ne yapacağım ben bu oğlanı. Dün ödevini unutmuştu yan komşudan almıştım. Bugün de çantasını ve montunu bırakmış gelmiş. Ben her gün bununla mı uğraşağım. Milletten ödev istemeye utanır oldum. Kaç ay geçtionlar bir kez bizden ödev almadı. Çok camnım sıkkın. Çocuğa da bağırdım pek yapmam ama iki tane de tokat attım sinirle... Hep iyi yaklaşıyorum belki unutursam yediği bu tokat aklına gelir de döner bakar arkasına. Ödebv filan da alasım yok...

ablam ya sinirlenmişsin üzülmüşsün.az bi sakinleş, sonra eğer varsa başka bi velinin tel. filan ondan alırsın ödevleri.inş oğlunda bi daha yapmaz.belki ders olur dediğin gibi.sen daha iyi bilirsin tabide her çocuk bir olmaz .. üzme kendini ..

ay kuzum canın istediyese helal et hakkını yaww unutuyos sizi yemek muhabbeti yapıos istedysen adresini yaz özelden valla yollarım kestane şekeri:)

helal olsun kuum ne demek, allah razı olsun göndermiş kadar oldun. Canım mandalina dışında bişi çekmiyor çok şükür. Ohşş gidip bi tane atayım hörgüçe

allah kabul etsin kuzum, :) şeftaliii ofşşşş :) Su içmek çok önemliymiş sen sabah programlarını izlesen deli olursun, EŞimde hiç içmiyordu ona gittim şu populer ufak su şişelerinden aldım cam her gün arıyorum bitirmeden çıkma o suyu diye. sende al masana ufak bi tane kapaklı aklında olur hep içersin.

chnb çok tatlısın sen ya, okurken güldüm ama o kadar kanım kaynadı ki size gözümde canlandırdım oğluşunu sonra senin suratını.
benim eşim ve kardeşide çok unutkanmış biliyormusun? habere ceket çanta mont unutur gelirlermiş. HEpsi adam olmuş ama korkarım lisede kendilerine gelmişler, eşime sordum geçen niye unutuyordun diye hep aklım başka bi rşeydi kendi kendimi kontrol etmeyi hep atlıyordum diyor

Canım ya almayacağım ödev filan. Artık yaptığının cezasını çekerse belki aklı başına gelir. Her gün diyorum canım ya. Bak oğlum senin görevin öğrencilik, benim babanın işi bu. Anlatıyorum. Zaten adet gerginliği var hepten çileden çıktım. Dün akşam öğretmenler günü için yemek verildi ona bile gitmedim ödevlerini ihmal etmeyelim diye. Ben ğraştıkça olmuyor. Ne bileyim canım ya. Öğretmen de son saat girmiyor resim filan oluyor son saat. Resim defterini eline almış gelmiş... Şimdi de yattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…