helal olsun kuum ne demek, allah razı olsun göndermiş kadar oldun. Canım mandalina dışında bişi çekmiyor çok şükür. Ohşş gidip bi tane atayım hörgüçe
allah kabul etsin kuzum, :) şeftaliii ofşşşş :) Su içmek çok önemliymiş sen sabah programlarını izlesen deli olursun, EŞimde hiç içmiyordu ona gittim şu populer ufak su şişelerinden aldım cam her gün arıyorum bitirmeden çıkma o suyu diye. sende al masana ufak bi tane kapaklı aklında olur hep içersin.
chnb çok tatlısın sen ya, okurken güldüm ama o kadar kanım kaynadı ki size gözümde canlandırdım oğluşunu sonra senin suratını.
benim eşim ve kardeşide çok unutkanmış biliyormusun? habere ceket çanta mont unutur gelirlermiş. HEpsi adam olmuş ama korkarım lisede kendilerine gelmişler, eşime sordum geçen niye unutuyordun diye hep aklım başka bi rşeydi kendi kendimi kontrol etmeyi hep atlıyordum diyor
Canım ya almayacağım ödev filan. Artık yaptığının cezasını çekerse belki aklı başına gelir. Her gün diyorum canım ya. Bak oğlum senin görevin öğrencilik, benim babanın işi bu. Anlatıyorum. Zaten adet gerginliği var hepten çileden çıktım. Dün akşam öğretmenler günü için yemek verildi ona bile gitmedim ödevlerini ihmal etmeyelim diye. Ben ğraştıkça olmuyor. Ne bileyim canım ya. Öğretmen de son saat girmiyor resim filan oluyor son saat. Resim defterini eline almış gelmiş... Şimdi de yattı...
saol canım :) yok ya bende felaket su içerimde arada unutuyorum işten güçten.sabah ilk işim en az 2 bardak su içmek :) alışkanlık varda, mecburi olunca elden bişey gelmiyo :)) bide şey vardı nesttlenin sitesinin, saat başı 1 bardak suyunuzu içtiniz mi ? diye uyarıcı sevimli bi program.o da iyi oluyo hatırlamaya :)helal olsun kuum ne demek, allah razı olsun göndermiş kadar oldun. Canım mandalina dışında bişi çekmiyor çok şükür. Ohşş gidip bi tane atayım hörgüçe
allah kabul etsin kuzum, :) şeftaliii ofşşşş :) Su içmek çok önemliymiş sen sabah programlarını izlesen deli olursun, EŞimde hiç içmiyordu ona gittim şu populer ufak su şişelerinden aldım cam her gün arıyorum bitirmeden çıkma o suyu diye. sende al masana ufak bi tane kapaklı aklında olur hep içersin.
chnb çok tatlısın sen ya, okurken güldüm ama o kadar kanım kaynadı ki size gözümde canlandırdım oğluşunu sonra senin suratını.
benim eşim ve kardeşide çok unutkanmış biliyormusun? habere ceket çanta mont unutur gelirlermiş. HEpsi adam olmuş ama korkarım lisede kendilerine gelmişler, eşime sordum geçen niye unutuyordun diye hep aklım başka bi rşeydi kendi kendimi kontrol etmeyi hep atlıyordum diyor
aslında haklısın.cezasını çekerse belki ders olur.en doğru kararı sen verirsin sonuçta.keşke anlatmak kolay olsa ama biraz zorlayacak seni galiba.dediğin gibi adetinde stresi var.inş en kolay şekilde anlaşma yolunu bulabilrsiniz.eşek kızdırdı seni gitti uyuyo şimdi demekCanım ya almayacağım ödev filan. Artık yaptığının cezasını çekerse belki aklı başına gelir. Her gün diyorum canım ya. Bak oğlum senin görevin öğrencilik, benim babanın işi bu. Anlatıyorum. Zaten adet gerginliği var hepten çileden çıktım. Dün akşam öğretmenler günü için yemek verildi ona bile gitmedim ödevlerini ihmal etmeyelim diye. Ben ğraştıkça olmuyor. Ne bileyim canım ya. Öğretmen de son saat girmiyor resim filan oluyor son saat. Resim defterini eline almış gelmiş... Şimdi de yattı...
ben ikisinide severim.kestaneyi normal severimde, şeftali için benimde kıtty gibi dibim düşer :) yaz geceleri kalkıp uykulu halde bile en az 3 tane yerim mesela :)) benimde canım sıkıldı ya, bide bugün niyetliyim.su içemediğim için sanırım o bölge yanıyo, iltihap gibi.ramazandan beridir bunu yaşıyorum az su içtiğimde hep böyle oluyo ya.o yüzdende yerimden kalkasım hiç yok.dolayısıylada sıkıldım :)
haşlamasını hiç denememiştim ya ama denicem, güzel olur o da.tabi közlemesinin yerini tutamaz gbi ama közleme imkanımız olmadığına görede haşlama 1 numara olur :))
ay ablacım kıyamam sanaaa sakin ol belki iyi gelir bu ödev almama olayın filanKızlar ya ne yapacağım ben bu oğlanı. Dün ödevini unutmuştu yan komşudan almıştım. Bugün de çantasını ve montunu bırakmış gelmiş. Ben her gün bununla mı uğraşağım. Milletten ödev istemeye utanır oldum. Kaç ay geçtionlar bir kez bizden ödev almadı. Çok camnım sıkkın. Çocuğa da bağırdım pek yapmam ama iki tane de tokat attım sinirle... Hep iyi yaklaşıyorum belki unutursam yediği bu tokat aklına gelir de döner bakar arkasına. Ödebv filan da alasım yok...
yarasın yavrummmmmmm çınarımıza da sana şifalar olsunhelal olsun kuum ne demek, allah razı olsun göndermiş kadar oldun. Canım mandalina dışında bişi çekmiyor çok şükür. Ohşş gidip bi tane atayım hörgüçe
saol canım :) yok ya bende felaket su içerimde arada unutuyorum işten güçten.sabah ilk işim en az 2 bardak su içmek :) alışkanlık varda, mecburi olunca elden bişey gelmiyo :)) bide şey vardı nesttlenin sitesinin, saat başı 1 bardak suyunuzu içtiniz mi ? diye uyarıcı sevimli bi program.o da iyi oluyo hatırlamaya :)
aslında haklısın.cezasını çekerse belki ders olur.en doğru kararı sen verirsin sonuçta.keşke anlatmak kolay olsa ama biraz zorlayacak seni galiba.dediğin gibi adetinde stresi var.inş en kolay şekilde anlaşma yolunu bulabilrsiniz.eşek kızdırdı seni gitti uyuyo şimdi demekinş uyanınca daha çok kızdırmaz seni ...
kıyamam ben ona, uyumuş... Hayatını programlamak ne kadar zor bi rşeymiş acaba ben ne zaman kendimin büyüdüğünü anladım. Ona bir tane liste yapalım. Çantasının içine koyalım yırtılmayan bişi olsun. Her akşam çıkmadan o listeyi kontrol etsin. e-POSTA atmazlar mı sana chnb ödevleri. Öğretmeni tatminsizlik dışında bunu akıl etse.
saol canım :) yok ya bende felaket su içerimde arada unutuyorum işten güçten.sabah ilk işim en az 2 bardak su içmek :) alışkanlık varda, mecburi olunca elden bişey gelmiyo :)) bide şey vardı nesttlenin sitesinin, saat başı 1 bardak suyunuzu içtiniz mi ? diye uyarıcı sevimli bi program.o da iyi oluyo hatırlamaya :)
aslında haklısın.cezasını çekerse belki ders olur.en doğru kararı sen verirsin sonuçta.keşke anlatmak kolay olsa ama biraz zorlayacak seni galiba.dediğin gibi adetinde stresi var.inş en kolay şekilde anlaşma yolunu bulabilrsiniz.eşek kızdırdı seni gitti uyuyo şimdi demekinş uyanınca daha çok kızdırmaz seni ...
şef yanımda kahkaha atmamak için kendimi nasıl sıktım bi bilsen :)) ev olayıda süpermiş :) inş çınarda babaya çekmez :))inan sen anlattıkça kayınvalidem geliyor gözümün önüne, Kadıncağız çok düzenlidir programlıdır. 2 oğlu böyle delilermiş.
Ev terliğiyle okula gitmişler, ev taşımışlar eşim hep taşındıkları eve gider kapıda beklermiş 2 ay unutmuş yeni eve taşndıklarını, daha neler neler.
ama beni en çok kopartan olay yazarken güldüm. Kasap ali varmış, birde öğretmen ali varmış.
Kayınpederim kasaba but almaya gitmiş sonra demişler akşama gel al. Kayınvalidemde çok çalışıyormuş akşam olmuş eve gelmişler eşime demişler Ali amcana git but varmış alabilir miyim de? bizimki öğretmen aliye gitmiş adamın karısı açmış kapıyı kadında çok etli butlu bişiymiş bizimki demiş but varmış almaya geldim diye :))))))) sonra ali öğretmen kapıya çıkmış oğlum kasap alidir demiş. Bizimki ar etmiş söylememiş. Ertesi gün ali amcanın eşi kayınvalideme gelmiş senin oğlun benle dalga geçti sandım demiş.:))
Kim bilir kuzunun dünaysında neler oluyor bitiyor? keşke o zamanlar ne düşündüümü hatırlayabilsem.
ama oğlunun kardeşi gelince yiyefeksin, can olsun kan olsun değil mi? bende çok sevmem ama sevmemezlikte etmem.birçoğunu yerim galiba.sen deyince farkettim ...ayy koca yaz geçti hiç yemedm benim meyveyle aram iyi diil malesef ondan sevmiom sanırım bana abur cubur olcak çikolat filan:)
ay ablacım kıyamam sanaaa sakin ol belki iyi gelir bu ödev almama olayın filan
yarasın yavrummmmmmm çınarımıza da sana şifalar olsun
rica ederim, inş yararlı olur :)aaa biimiyordum ben onu eşime yükleteyim akşam teşekkürler canım.
cANIM İYİ FİKİR. öĞRETMENE DİYEYİM UNUTUNCA BANA mail atın diyeyim ama ona da iş. Genelde bir yerlerden fotokopi veriyor. Onları tarayıcıdan taraması lazım filan. Ne bileyim bugün y sesine geçmişlerdir. Deftere yazdırsam mı bomboş gitsin mi karar veremedim.
Canım sağ olun azıcık rahatladım... Şimdi öksürdü azıcık ilgileneyim kıyamıyorum da...
cANIM İYİ FİKİR. öĞRETMENE DİYEYİM UNUTUNCA BANA mail atın diyeyim ama ona da iş. Genelde bir yerlerden fotokopi veriyor. Onları tarayıcıdan taraması lazım filan. Ne bileyim bugün y sesine geçmişlerdir. Deftere yazdırsam mı bomboş gitsin mi karar veremedim.
Canım sağ olun azıcık rahatladım... Şimdi öksürdü azıcık ilgileneyim kıyamıyorum da...
inan sen anlattıkça kayınvalidem geliyor gözümün önüne, Kadıncağız çok düzenlidir programlıdır. 2 oğlu böyle delilermiş.
Ev terliğiyle okula gitmişler, ev taşımışlar eşim hep taşındıkları eve gider kapıda beklermiş 2 ay unutmuş yeni eve taşndıklarını, daha neler neler.
ama beni en çok kopartan olay yazarken güldüm. Kasap ali varmış, birde öğretmen ali varmış.
Kayınpederim kasaba but almaya gitmiş sonra demişler akşama gel al. Kayınvalidemde çok çalışıyormuş akşam olmuş eve gelmişler eşime demişler Ali amcana git but varmış alabilir miyim de? bizimki öğretmen aliye gitmiş adamın karısı açmış kapıyı kadında çok etli butlu bişiymiş bizimki demiş but varmış almaya geldim diye :))))))) sonra ali öğretmen kapıya çıkmış oğlum kasap alidir demiş. Bizimki ar etmiş söylememiş. Ertesi gün ali amcanın eşi kayınvalideme gelmiş senin oğlun benle dalga geçti sandım demiş.:))
Kim bilir kuzunun dünaysında neler oluyor bitiyor? keşke o zamanlar ne düşündüümü hatırlayabilsem.
şef yanımda kahkaha atmamak için kendimi nasıl sıktım bi bilsen :)) ev olayıda süpermiş :) inş çınarda babaya çekmez :))
ama oğlunun kardeşi gelince yiyefeksin, can olsun kan olsun değil mi? bende çok sevmem ama sevmemezlikte etmem.birçoğunu yerim galiba.sen deyince farkettim ...
rica ederim, inş yararlı olur :)
ohh.rahatladıysan bizde rahatladık o zman :) kıymazsın tabi, melek gbisin sen zaten :)bende kıtty gibi bir an gözümün önüne getirdim oğlunla seni :)
abla evladın çok şanslı ya ben ilkokula kadar köyde eşşek tepesinde büyüdüm annem arka arkaya 2 senede bir doğurmuş ben tabi en büyük olarak hep köye dedemlerin yanına okula başladım hep sorunlar anam bi kişi de ödevlerimi yaptırmadı 1.sınıfta okumayı ilk öğrenen bendim öğretmen yakama nazar boncuğu takmıştı hiç unutmam öyle lise bitene kadar kmsecikler ilgilenmedi kendi kendime geçtim lisede falan takdir teşekkürler havada uçcuştu ama takdir eden olmadı hiç üniversteyede yollamadılar kardeşlerimde aynı çekyat tepelerinde ders yaparak büyüdük anam bi masamız bile olmadı be:)odayı filan geçtim yani şimdiki veletler çok şanslılar valla çocukluuma döndükçe içim acıyo eşim solak benim oda öyle hep bağrış çağırışın içinde büyümüş babası sol eliyle yazıo diye dövmüş bi kere günah onla yazılma zşimdi hem sağıyla hem soluyla yazıyo bizimki:)onunla hep evlat üzerine konuşmalarımız ilgili anneler babalr olarak geçer rabbim nasib etsin senin gibi bi anne olayım inşallahh hüzünlendim beee
şef yanımda kahkaha atmamak için kendimi nasıl sıktım bi bilsen :)) ev olayıda süpermiş :) inş çınarda babaya çekmez :))
ama oğlunun kardeşi gelince yiyefeksin, can olsun kan olsun değil mi? bende çok sevmem ama sevmemezlikte etmem.birçoğunu yerim galiba.sen deyince farkettim ...
ohh.rahatladıysan bizde rahatladık o zman :) kıymazsın tabi, melek gbisin sen zaten :)bende kıtty gibi bir an gözümün önüne getirdim oğlunla seni :)
abla evladın çok şanslı ya ben ilkokula kadar köyde eşşek tepesinde büyüdüm annem arka arkaya 2 senede bir doğurmuş ben tabi en büyük olarak hep köye dedemlerin yanına okula başladım hep sorunlar anam bi kişi de ödevlerimi yaptırmadı 1.sınıfta okumayı ilk öğrenen bendim öğretmen yakama nazar boncuğu takmıştı hiç unutmam öyle lise bitene kadar kmsecikler ilgilenmedi kendi kendime geçtim lisede falan takdir teşekkürler havada uçcuştu ama takdir eden olmadı hiç üniversteyede yollamadılar kardeşlerimde aynı çekyat tepelerinde ders yaparak büyüdük anam bi masamız bile olmadı be:)odayı filan geçtim yani şimdiki veletler çok şanslılar valla çocukluuma döndükçe içim acıyo eşim solak benim oda öyle hep bağrış çağırışın içinde büyümüş babası sol eliyle yazıo diye dövmüş bi kere günah onla yazılma zşimdi hem sağıyla hem soluyla yazıyo bizimki:)onunla hep evlat üzerine konuşmalarımız ilgili anneler babalr olarak geçer rabbim nasib etsin senin gibi bi anne olayım inşallahh hüzünlendim beee
Benimde kesin yaptığım bişey şuydu, annem deli olurdu.kırmız kalemle alnım nokta nokta olurdu, çil gibi, kızamık gibi.az buz da değil.heryeri doldururdum.çizmezdimde özellikle ama olurdu.hala ki nasıl yapıyomuşum diyorum :)) evdekilerin aklına geldikçe daga geçiyolar benle :)) bencede ya öğretmeninde kontrol etmesi lazım, çocuğun ilgisiz olması normal.hele ki 1. sınıfta.tabi öğretmenlerimiz varken bana laf düşmezde.topikte maşallah çok öğretmenimiz var :)Ne güldüm eşine. Bizim oğlan da sanırım öyle bir şey. İnşallah bizimki de düzelir sonunda. Canım ben de silgimi filan unuttuğumu bilirim ama bu kadar değildim.
Allah sağlık versin. Şuna kızıyorum onca para veriyorum özel okula gidiyor yeterki iyi olsun diye. Burada sınıflar kalabalık. Azıcık çıkışta öğretmenler kontrol etseler...
canım benim ya, sıkntılı bi çocukluk geçirmişsin gerçekten.ve başarılıymışsında maşallah.kiminin arayıp bulamadığını sizler yapmışsınız ama kıymeti olmamış.nasip.inş senin içinde kalanları bebeğin yaparda onla her duyguya ortak olursun inş :) zaten senden maşallahta cin gbi bi çocuk doğacak eminim :)abla evladın çok şanslı ya ben ilkokula kadar köyde eşşek tepesinde büyüdüm annem arka arkaya 2 senede bir doğurmuş ben tabi en büyük olarak hep köye dedemlerin yanına okula başladım hep sorunlar anam bi kişi de ödevlerimi yaptırmadı 1.sınıfta okumayı ilk öğrenen bendim öğretmen yakama nazar boncuğu takmıştı hiç unutmam öyle lise bitene kadar kmsecikler ilgilenmedi kendi kendime geçtim lisede falan takdir teşekkürler havada uçcuştu ama takdir eden olmadı hiç üniversteyede yollamadılar kardeşlerimde aynı çekyat tepelerinde ders yaparak büyüdük anam bi masamız bile olmadı be:)odayı filan geçtim yani şimdiki veletler çok şanslılar valla çocukluuma döndükçe içim acıyo eşim solak benim oda öyle hep bağrış çağırışın içinde büyümüş babası sol eliyle yazıo diye dövmüş bi kere günah onla yazılma zşimdi hem sağıyla hem soluyla yazıyo bizimki:)onunla hep evlat üzerine konuşmalarımız ilgili anneler babalr olarak geçer rabbim nasib etsin senin gibi bi anne olayım inşallahh hüzünlendim beee
inş o günler gelsinde bombaya dönmeye razıyız değil mi :))hamileyken eşim zorla yediriyodu meyve yavrum bide her sabah ösj atardı sütünü içmeyi unutma dye ay canım kocammmm yerim kız olsunda nelerle beslerim yavrumu ben
güzelim ya inşallah güzel anneler oluruz :)
yanarız vallahi Candaş, hayır çocuğa bişi de diyemeyiz. Benimde öyle mallıklarım var ama eşim bombadır o konuda.
chnb
evhamlanmak, pimpirikli olmak anneliğin en büük özelliği sanıyorum. Özel okula gidiyor doğru ama şöyle düşün sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun yani kendiniz içinde özel okula gidiyor. Bu günlere bakınca vicdanınızın rahat olması en büyük şans.
İllaki alacaksın alacaksınız emeklerinizin karşılığıını eminim ben allah nasip ederse bize iş yerinde terfi alamadı entrika çevirmeyi bilmiyor benim oğlum diye yazacaksın. Oğlun bana o kadar tatlı geliyor ki anlatamam sana, çocuk masum.
İşini bilen uyanık çocuklar pek sevimli olmuor.
annesi 2 tane şopalak da yemiş, öğretmenle uğraşmasın yazdır istersen.
Öğretmen olmak kolay değil, o zaman son ders tahtaya yazsın. Ödevlerinizi unutmayın diye. Sorsun tek tek benim hocalar soruyordu.
güzelim ya inşallah güzel anneler oluruz :)
yanarız vallahi Candaş, hayır çocuğa bişi de diyemeyiz. Benimde öyle mallıklarım var ama eşim bombadır o konuda.
chnb
evhamlanmak, pimpirikli olmak anneliğin en büük özelliği sanıyorum. Özel okula gidiyor doğru ama şöyle düşün sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun yani kendiniz içinde özel okula gidiyor. Bu günlere bakınca vicdanınızın rahat olması en büyük şans.
İllaki alacaksın alacaksınız emeklerinizin karşılığıını eminim ben allah nasip ederse bize iş yerinde terfi alamadı entrika çevirmeyi bilmiyor benim oğlum diye yazacaksın. Oğlun bana o kadar tatlı geliyor ki anlatamam sana, çocuk masum.
Çocuğum ev ödevlerini almayı unutuyor ne yapmalıyım
Çocuğum ev ödevlerini almayı unutuyor ne yapmalıyım
Kızım, ev ödevlerini okuldan getirmeyi hep unutuyor. Sürekli arkadaşlarını telefonla aramak zorunda kalıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? K.Y./Adana
Sorumluluğu siz almayın
Her şeyden önce, arkadaşlarını arayarak ödev alma sorumluluğunu bırakın. Farkına varmadan, zaten ihtiyacı olan sorumluluğu çocuğunuz değil siz üstlenmiş oluyorsunuz. Ödev alma ile ilgili yaşadığınız sıkıntıyı konuşun. Neden alamadığı konusuna yoğunlaşmaya çalışın. Bu sorunu nasıl çözebileceğiniz konusunda beraber çözüm üretin. Eğer çocuğunuzda yazıda yavaşlık, yetiştirememe veya dikkat dağınıklığı gibi bir sorun var ise bu konuda öğretmeninizden de görüş alın. Böyle bir durumda mutlaka bir uzmana başvurun. Ona güzel bir ödev not defteri alın. Ödevini almadığında ise arkadaşlarından siz almayın.
ÖĞRETMENLE İŞBİRLİĞİ
Diğer güne ödevlerini yapmadan gideceği için öğretmeniyle bir işbirliği yapın. Öğretmeni birkaç defa bu konuda ciddi şekilde uyarsın. Eve geldiğinde, "Sen ödevimi almadın, öğretmenim bana kızdı" derse; bunun onun sorumluluğu olduğunu hatırlatın. Hiçbir şekilde taviz vermeyin. Ödevini aldığı günler mutlaka ödüllendirin. Ödevin nasıl alınacağına yönelik olarak evde egzersizler yapın.
deniliyor.
Ah canım biz de öyle. Ben kalabalık yerde ders çalışırım. Üniversitede yurtta kaldım. 8 kişi bir odadaydık. Herkes çalışma salonunda çalışır ben hep odada. Odaya giren çıkan. Dalınca çalışmaya top patlasa duymazdım. Arada bir kahkaha tufanı kopardı bakardım kızlar ne olduğunu anlamadığım için gülerlerdi bana. Neden? Çğünkü biz de 2 odalı bir evde büyüdük. O odada uyduk o odada misafir ağırladık. Misafir varken ders de çalıştık. Hatta bir seferinde gece ders çalışmak için saati kurdum. Yazılı var. Klaktım ışığı yaktım. Annemlerin odasıyla bizim oda karşılıklı. Işıktan babam rahatsız olmuş. Kapat demişti banma. Ben de hep battaniye koyardım kapıya ki camından ışık gitmesin diye. Biz de böyle büyüdük. Allaha şükür okudum. Oda şöyle oldu. Lise bitince haftaiçi bir iş yerinde çalıştım haftasonu dersaneye gittim. Eve yük olmadım. Ama üniversite yıllarım rahattı. Annem deri sektöründe çalışıyordu o zaman çok kazanıyordu. Rahat okudum. şİMDİ DE ŞÜKÜR EVİMİZ VAR ARABA alamadık henüz.(11 yıldır hiç alamadık) Hep oğlumuz sıkıntı yaşamasın diye. Aslında sıkıntı çeken galiba daha fazla kıymet biliyor. Gerçi oğlum öyle aşırı şımarık her gördüğünü isteyen çocuk değil ama bu okul süreci yordu beni...
Vallahi topiğin adından dolayı uğrayayım diyen yanlış topik mi diye bakar bir daha. Hakkınızı helal edin ya. Neler yazıyorumm...
inşallah kuzum ama ben eminim bu topikteki herksin soğacak evladı çokkkkkkkkkkkkk şanslı olacakgüzelim ya inşallah güzel anneler oluruz :)
chnb
Ah canım biz de öyle. Ben kalabalık yerde ders çalışırım. Üniversitede yurtta kaldım. 8 kişi bir odadaydık. Herkes çalışma salonunda çalışır ben hep odada. Odaya giren çıkan. Dalınca çalışmaya top patlasa duymazdım. Arada bir kahkaha tufanı kopardı bakardım kızlar ne olduğunu anlamadığım için gülerlerdi bana. Neden? Çğünkü biz de 2 odalı bir evde büyüdük. O odada uyduk o odada misafir ağırladık. Misafir varken ders de çalıştık. Hatta bir seferinde gece ders çalışmak için saati kurdum. Yazılı var. Klaktım ışığı yaktım. Annemlerin odasıyla bizim oda karşılıklı. Işıktan babam rahatsız olmuş. Kapat demişti banma. Ben de hep battaniye koyardım kapıya ki camından ışık gitmesin diye. Biz de böyle büyüdük. Allaha şükür okudum. Oda şöyle oldu. Lise bitince haftaiçi bir iş yerinde çalıştım haftasonu dersaneye gittim. Eve yük olmadım. Ama üniversite yıllarım rahattı. Annem deri sektöründe çalışıyordu o zaman çok kazanıyordu. Rahat okudum. şİMDİ DE ŞÜKÜR EVİMİZ VAR ARABA alamadık henüz.(11 yıldır hiç alamadık) Hep oğlumuz sıkıntı yaşamasın diye. Aslında sıkıntı çeken galiba daha fazla kıymet biliyor. Gerçi oğlum öyle aşırı şımarık her gördüğünü isteyen çocuk değil ama bu okul süreci yordu beni...
Vallahi topiğin adından dolayı uğrayayım diyen yanlış topik mi diye bakar bir daha. Hakkınızı helal edin ya. Neler yazıyorumm...
ayyyyy ne güldüm kırmızı benekli ya bizim köyde bi kız vardı anlının ortası yeşildi delik vardı orda meğer ilkokuldayken kızın anlına arkadaşı yeşil kalem sokmuş öyle iz kalmış çok ilginç çıokmıoduda yalanmı atıyodu ne:)Benimde kesin yaptığım bişey şuydu, annem deli olurdu.kırmız kalemle alnım nokta nokta olurdu, çil gibi, kızamık gibi.az buz da değil.heryeri doldururdum.çizmezdimde özellikle ama olurdu.hala ki nasıl yapıyomuşum diyorum :)) evdekilerin aklına geldikçe daga geçiyolar benle :)) bencede ya öğretmeninde kontrol etmesi lazım, çocuğun ilgisiz olması normal.hele ki 1. sınıfta.tabi öğretmenlerimiz varken bana laf düşmezde.topikte maşallah çok öğretmenimiz var :)
canım benim ya, sıkntılı bi çocukluk geçirmişsin gerçekten.ve başarılıymışsında maşallah.kiminin arayıp bulamadığını sizler yapmışsınız ama kıymeti olmamış.nasip.inş senin içinde kalanları bebeğin yaparda onla her duyguya ortak olursun inş :) zaten senden maşallahta cin gbi bi çocuk doğacak eminim :)
inş o günler gelsinde bombaya dönmeye razıyız değil mi :))
inş çekmez :)) yok seninde maşallahın var :) fırlama anne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?