Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gerçekten zorlukla kazanılırsa kıymeti biliniyor.şimdi senin şu yaptığını da birçok çıcuk yapmaz ... şükür üstesinden gelmişsin.oğlunda inş kıymet bilir bi çocuk olacak bence.çünkü öyle yetiştirdiğini hissettiriyosun bize bile :) Helal olsun ya.hepimiz neler paylaşıyoruz, sende bize ablalık ediyosun ... Allah burdaki herkesten razı olsun inş ...

abla benim hakkımda kat kat helal olsunnnnnnnnn

Doğru canım ya. Şimdi sıkıntı çeken daha az. Fakir çocuklar da var ama eskisi gibi değil... Sağ canım dinlemek derdimi paylaşmak, çözüm üretmek....

Canım benim babam da aynen. Sorumsuzluğu çoktu. Annem çok çalıştı bizim için...

Sağ ol canım. Sen de kırmızı beneklerle Ann Şörly gibi olmuşsundur. Amin canım ya...

abla benim hakkımda kat kat helal olsunnnnnnnnn

Sağolun kızlar. Şimdi dikkat geliştirme seti var onu yaptırıyorum boş kalmak ödüllendirmek olur yoksa... Tv de yok bu akşam...

hepinizi çok öpüyorum, bu akşam basket maçı varmış eşim ve en sevidğim arkadaşım evrimle gideceğiz. Ancak giderim yol uzun.

kendinize iyi bakın. İyi akşamlar. Allah rahatlık versin.
canım benim görürşürüz.iyi seyirler size.inş maçı kazanırsınız ... öptüm bende ...
kesinlikle, bu topiğin bebekleri hep şanslı maşallah... hadi ya bende anlattığına koptum :)) ciddi olamaz herhalde ya :)) yeşil delikli kız hehehe :))

arkadaşlar bende kaçtım.öpüyorum hepinizi.kendinize ii bakın.

Cezacan, belirti var mı belirti ....

minikler, moralin nasıl ? gelince yazarsın.merak ettim de...

kel alaka ama biraz önce esamül hüsnalara bakıyodum.ennur ilgimi çekti.kankimin yeğenin adıydı dalga geçmiştim başta, hitabı çok güüzel ama anlamsız sanmıştım.ne kadar güzelmiş ya.nurla ilgili bişeylerdi ama balık hafızam sayesinde unuttum :)

bende kaçar kılzar hepiniz öpüldünüz kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar benim prolaktinim 35 çıktı doktor dostinex verdi bugün 3.haftayı tamamladım son 2 iilacım kaldı ama sağ göğsümü sıkınca azcık süt yine geliyo ilaç işe yaramıyomu acaba çok üzülüyorum.bu hormon stres hormonuymuş ben çok stres yaparım herşeyi bu huyumu malesef değiştiremiyorum benim hormonum hep yüksekmi kalıcak

kızlar tek tek yazamayacam bugün kanamam başladı ağrım var kasık ağrısı ama en çok da baş ağrısı.. okul çıkışı görümcemle çarşıya ordan pazara gşttşk dertleştik yaşadıklarımı anlattım ve bir kez daha önyargının ne kadar kötü bişey olduğunu gördüm cumartesi yemeğe davet etmiştim ben erken gelir yaparım dedi eve geldim kayınbiraderimin geldiğini öğrendim şimdi evde :) bu haftasonu misafirler meşgulüm anlayacağınız inşallah ağrım çok olmaz hiç sırası değil çünkü hepinizi çok öpüyorum nazlım canımm sor bakalım çağırırsa gelirim valla.. yazamasamda okuyom sizi hoşçakalın..

Allah hafta sonu için kolaylık versin canım benim. Erteleme şansın varsa ertele. Tek görümcenlerse sorun olmaz da... Dualarımız seninle...

Ben de kullandım o ilacı ama erken doğum yapmıştım. 25 haftalık. 4 gün yaşadığı için sürekli sağmıştık bebeğimize. Sonra kesilsin diye vermişti. Sanırım 8 tane minicik haplardı. Hemen kesilmeye başlamıştı benim... Umarım kesilir sizin de . Dr nize danışın isterseniz...

chnb abla dayak cennetten çıkma bence bence ödevlerini alma arkadaşlarından..bu konuda bence öğretmeni ile işbirliği yap..gerekirse tüm öğretmenleriyle.malum özel okul branş öğretmenleri farklı..ödevini getirmediği günler ceza falan ver bence..mesela odasına bi kağıt as her ödev getirdiğinde bi kalp veya gülenyüz getirmediğinde ağlayan yüz yapıştır..bi haftada 4 tane gülen yüz aldıysa küçük bi hediye,park,oyuncak ile ödüllendir... gülenyüz aldığı hergünde ben dili ile güzel bi aferim alabilir...böyle bişey olabilir...sıkma canını şimdi bütün 1. sınıf anneleri senin gibihiçbiri ödev yapmak istemiyo...kitap okumak hoşlarına gidiyor ama..

candasım belirti yok ama karın ağrısı var ama adet belirtisimi bilmiyorum..çünkü hamile kaldığım ay da karnım ağrıyordu ve adet olacağım diyordum hep...haftaya perşembe yada cuma kantesti yaptıracağım.ümitli değilim..nedense bi sakinlik var..hayırlısını diliyorum..eğer hamile kalırsam eşime güzel bi sürpriz olacak çünkü perşembe dönecek van dan..

minikler..kanamam başlamış..böyle doğal olması sanki bi parça daha iyi olmuş..kürtaj hastane narkoz..zor bee... inşallah bir daha böyle bi sorun yaşamazsın....3. hamileliğin de kısa sürede gelir ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin inşallah...

geçmişi tam okuyamadım son sayfalara bakabildim...şimdi biraz daha okuyayım bakalım neler kaynattınız....

Sağ ol canım. Bu akşam yalnızca dikkat geliştirme setinden yaptık bir şeyler. Ona bayılıyor. Dediğini yapayım canım. Haftalık tabloları var gerçi ama bu sırf bunun için olsun. Güzel olur. Beğendim canım önerini. Öğretmenle çok görüşüyoruz. O genelde yan komşudan al diyor. Dün de öyle dedi. Ama bugün aramadım öğretmeni. Bir de komşunun çocuğunun babası ilgileniyor elin adamının telefonu var bende. Haftada en az bir kez kapı önlerinde buluşuyoruz filan. Eşi kıskansa haklı vallahi. Ne yapalım bir gün de ödevsiz gitsin diyorum. Oğlana birkaç kez vurdum şimdiye dek. Bu yaz kapının önüne inmişti. Bloğun çocukları iniyor. Oynuyorlar. Bana demeden bir arkadaşına gitmiş ara ara yok. Her yana baktım kalbim yerinden çıkacak. Sonra aklıma geldi meğer komşuya gitmiş. O zaman da vurmuştum. O an sinirle ne yapacağını bilmiyor insan ama bir dönem işe yarıyor. Sonra bana demeden ortadan kaybolmadı:))

Ceza inşallah canım hamile kalırsın hem de ikiz:))

canım çok etkili bi ilaç..düşmüştür mutlaka.ben araştırdığımda değeri düşmeyen hiç görmedim..ilacın bitince adetin 3. günü tekrar tahlil yaptırırsın..içini ferah tut..bu hormon azcık streslede alakalı çünkü...

inşallah ailemde ikiz çok abla..... ben şöyle bişey yaptım ödevde..çizelgeler var ve artı eksi veriliyor..o hafta bütün derslerden art alan öğrenciyi yada öğrencileri panoya asıyorum...güzel bi kağıt hazırladım..haftanın ödev kurdu :) çok hoşlarına gidiyor.
adet olmuşsun gözün aydın abla..

hellom "ali amca" olayına çok güldümmmmm..çok hoş..

Sağ ol canım. Hadi güzel haberler ver inşallah...

"kasım"da aşk başka değil,önemli olan "aralık"sız sevmek:)

evet bu ay ki sloganımız bu:)

ay canım kıyamam ben ona ya.
şaka bi tarafa sen tecrübeli bi annesin. nasıl davaranacağını bizden iyi bilirsin. insan öyle bir durumda gerçekten kendine hakim olamaz herhalde.
ödevle ilgilenen bir erkek. değişik geldi.
benim babam sadece matematik problemlerine yardım ederdi. o da ilkokul 5e kadar. çünkü eğitimi o kadardı.
aile konusu açılmış. bu konudan şanslıyım galiba. annem de babam da okumaya hevesli ve kapasiteli insanlar. ama malesef imkansızlıklar yüzünden ve çeşitli sebeplerden okuyamamışlar. o yüzden her ikisi de üzerime çok düştü. özellikle ilk çocuk olduğum için. daha okula gitmeden babam bana alfabe almıştı, ve akşamları işten gelince çalıştırırdı hep.
şu ilkokul 5te sınava girilen dönemde öğrenciydim ve beni 4te de 5te de dersanaye gönderdi babam anadolu lisesini kazanmam için. o zaman anadolu liselerinin önemi çoktu. ve kazanmak zordu.ayrı odam da oldu çalışma masam da. annem çok fazla gezmelere giden bir insan değildi ama sırf bizim evde rahat ders çalışabilmemiz için. ben gitsem bana da gelecekler derdi.akşamları misafir kabul etmezdi, hem babamda kahveye çıkmazdı.
annemin 14 yaşıma kadar saçlarımı devamlı olarak taradığını hatırlarım, okulda kılık kıyafetten hep örnek öğrenci seçilirdim.

cezacım, benim de adet sancım gibi ağrılarım oldu. hatta buraya da yazmıştım. bu ay umudum yok, ağrılarım girmeye başladı diye.
inşallah güzel haber vereceksin bize, az kaldı. klomenle ikiz olma ihtimali zaten çok yüksek.
geçmişi çok okuyadım. okuldan arkadaşlar geldi ziyarete.

miniklere baktım bi. canım kendini yorma. yemek falan yapma kimseye bu durumda. ne derlerse desinler.
inşallah en kısa zamanda gereken testleri yapıp, korunma süresini de geçirip çalışmalara başlarsın. biliyorum zor, ama herşeyin tedavisi var canım. moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…