Ah canım biz de öyle. Ben kalabalık yerde ders çalışırım. Üniversitede yurtta kaldım. 8 kişi bir odadaydık. Herkes çalışma salonunda çalışır ben hep odada. Odaya giren çıkan. Dalınca çalışmaya top patlasa duymazdım. Arada bir kahkaha tufanı kopardı bakardım kızlar ne olduğunu anlamadığım için gülerlerdi bana. Neden? Çğünkü biz de 2 odalı bir evde büyüdük. O odada uyduk o odada misafir ağırladık. Misafir varken ders de çalıştık. Hatta bir seferinde gece ders çalışmak için saati kurdum. Yazılı var. Klaktım ışığı yaktım. Annemlerin odasıyla bizim oda karşılıklı. Işıktan babam rahatsız olmuş. Kapat demişti banma. Ben de hep battaniye koyardım kapıya ki camından ışık gitmesin diye. Biz de böyle büyüdük. Allaha şükür okudum. Oda şöyle oldu. Lise bitince haftaiçi bir iş yerinde çalıştım haftasonu dersaneye gittim. Eve yük olmadım. Ama üniversite yıllarım rahattı. Annem deri sektöründe çalışıyordu o zaman çok kazanıyordu. Rahat okudum. şİMDİ DE ŞÜKÜR EVİMİZ VAR ARABA alamadık henüz.(11 yıldır hiç alamadık) Hep oğlumuz sıkıntı yaşamasın diye. Aslında sıkıntı çeken galiba daha fazla kıymet biliyor. Gerçi oğlum öyle aşırı şımarık her gördüğünü isteyen çocuk değil ama bu okul süreci yordu beni...
Vallahi topiğin adından dolayı uğrayayım diyen yanlış topik mi diye bakar bir daha. Hakkınızı helal edin ya. Neler yazıyorumm...
geçen günde aynı muhabbeti eşim yaptı, sıkıntı çeken kıymet biliyor diye. Bizlerin zamanında herkes sıkıntı çekiyordu. Baksana bir ei yağda balda olan çok az o zamanlardan.Hatırlıyorum adidas ayakkabısı olan 2 kişi falandı sınıfta, alan belliydi durumu iyi olandı.
Şimdi hepsi hemen hemen aynı statülere sahip, herşeye sahip doğuyorlar. Baksana adamlar daha doğmadan bebek odası alınıyor anam yok araba alınıyor falan az para değil, herkes alıyor. Bak ne güzel şımarık değilmiş, Seneye çok rahatlıyacaksın. Sabır canım.
Aşkolsun :)))) Helal olsun napıyoruz ki . mucuk
inşallah kuzum ama ben eminim bu topikteki herksin soğacak evladı çokkkkkkkkkkkkk şanslı olacak
allahım sağlığınızı ağız tadınızı bozmasın ablacı eskiden kabullenilebiliodu yani çoğu insan yoksuldu zor büyüyodu ama şimdiki çocuklarında işi zor anne babalrınında herşey herkeste var çocuklar özenir örnek alır allah yarıdm etsin bende hiç unutmam ilkokul 5i sınıfa gidiom bi baktım babam okula gelmiş ilk kez müdür babamın arkadaşıydı anamm bi sevindim hemen gittim kardeşime koştum babam gelmiş dedim gittik yanına baba niye geldin diye murat amcanın kızını okula yazdırmaya geldim ikimizde kıçımıza baka baka geri döndük sevgili babam bidaha gelmedi okula ilk ve son gelişiydi kardeşlerimide liseye filan ben yazdırdım zaten babama kızgınım hemde çokkkkkkkkkkkkkkk
ayyyyy ne güldüm kırmızı benekli ya bizim köyde bi kız vardı anlının ortası yeşildi delik vardı orda meğer ilkokuldayken kızın anlına arkadaşı yeşil kalem sokmuş öyle iz kalmış çok ilginç çıokmıoduda yalanmı atıyodu ne:)
gerçekten zorlukla kazanılırsa kıymeti biliniyor.şimdi senin şu yaptığını da birçok çıcuk yapmaz ... şükür üstesinden gelmişsin.oğlunda inş kıymet bilir bi çocuk olacak bence.çünkü öyle yetiştirdiğini hissettiriyosun bize bile :) Helal olsun ya.hepimiz neler paylaşıyoruz, sende bize ablalık ediyosun ... Allah burdaki herkesten razı olsun inş ...
abla benim hakkımda kat kat helal olsunnnnnnnnn
canım benim görürşürüz.iyi seyirler size.inş maçı kazanırsınız ... öptüm bende ...hepinizi çok öpüyorum, bu akşam basket maçı varmış eşim ve en sevidğim arkadaşım evrimle gideceğiz. Ancak giderim yol uzun.
kendinize iyi bakın. İyi akşamlar. Allah rahatlık versin.
kesinlikle, bu topiğin bebekleri hep şanslı maşallah... hadi ya bende anlattığına koptum :)) ciddi olamaz herhalde ya :)) yeşil delikli kız hehehe :))inşallah kuzum ama ben eminim bu topikteki herksin soğacak evladı çokkkkkkkkkkkkk şanslı olacak
allahım sağlığınızı ağız tadınızı bozmasın ablacı eskiden kabullenilebiliodu yani çoğu insan yoksuldu zor büyüyodu ama şimdiki çocuklarında işi zor anne babalrınında herşey herkeste var çocuklar özenir örnek alır allah yarıdm etsin bende hiç unutmam ilkokul 5i sınıfa gidiom bi baktım babam okula gelmiş ilk kez müdür babamın arkadaşıydı anamm bi sevindim hemen gittim kardeşime koştum babam gelmiş dedim gittik yanına baba niye geldin diye murat amcanın kızını okula yazdırmaya geldim ikimizde kıçımıza baka baka geri döndük sevgili babam bidaha gelmedi okula ilk ve son gelişiydi kardeşlerimide liseye filan ben yazdırdım zaten babama kızgınım hemde çokkkkkkkkkkkkkkk
ayyyyy ne güldüm kırmızı benekli ya bizim köyde bi kız vardı anlının ortası yeşildi delik vardı orda meğer ilkokuldayken kızın anlına arkadaşı yeşil kalem sokmuş öyle iz kalmış çok ilginç çıokmıoduda yalanmı atıyodu ne:)
D
Sağ ol canım. Sen de kırmızı beneklerle Ann Şörly gibi olmuşsundur. Amin canım ya...
o kim bilmiyorum ama kesin öyle olmuşumdur :))
kızlar tek tek yazamayacam bugün kanamam başladı ağrım var kasık ağrısı ama en çok da baş ağrısı.. okul çıkışı görümcemle çarşıya ordan pazara gşttşk dertleştik yaşadıklarımı anlattım ve bir kez daha önyargının ne kadar kötü bişey olduğunu gördümcumartesi yemeğe davet etmiştim ben erken gelir yaparım dedi eve geldim kayınbiraderimin geldiğini öğrendim şimdi evde :) bu haftasonu misafirler meşgulüm anlayacağınız inşallah ağrım çok olmaz hiç sırası değil çünkü hepinizi çok öpüyorum nazlım canımm sor bakalım çağırırsa gelirim valla.. yazamasamda okuyom sizi hoşçakalın..
kızlar benim prolaktinim 35 çıktı doktor dostinex verdi bugün 3.haftayı tamamladım son 2 iilacım kaldı ama sağ göğsümü sıkınca azcık süt yine geliyo ilaç işe yaramıyomu acaba çok üzülüyorum.bu hormon stres hormonuymuş ben çok stres yaparım herşeyi bu huyumu malesef değiştiremiyorum benim hormonum hep yüksekmi kalıcak
chnb abla dayak cennetten çıkma bencebence ödevlerini alma arkadaşlarından..bu konuda bence öğretmeni ile işbirliği yap..gerekirse tüm öğretmenleriyle.malum özel okul branş öğretmenleri farklı..ödevini getirmediği günler ceza falan ver bence..mesela odasına bi kağıt as her ödev getirdiğinde bi kalp veya gülenyüz getirmediğinde ağlayan yüz yapıştır..bi haftada 4 tane gülen yüz aldıysa küçük bi hediye,park,oyuncak ile ödüllendir... gülenyüz aldığı hergünde ben dili ile güzel bi aferim alabilir...böyle bişey olabilir...sıkma canını şimdi bütün 1. sınıf anneleri senin gibi hiçbiri ödev yapmak istemiyo...kitap okumak hoşlarına gidiyor ama..
candasım belirti yok ama karın ağrısı varama adet belirtisimi bilmiyorum..çünkü hamile kaldığım ay da karnım ağrıyordu ve adet olacağım diyordum hep...haftaya perşembe yada cuma kantesti yaptıracağım.ümitli değilim..nedense bi sakinlik var..hayırlısını diliyorum..eğer hamile kalırsam eşime güzel bi sürpriz olacak çünkü perşembe dönecek van dan..
minikler..kanamam başlamış..böyle doğal olması sanki bi parça daha iyi olmuş..kürtaj hastane narkoz..zor bee... inşallah bir daha böyle bi sorun yaşamazsın....3. hamileliğin de kısa sürede gelir ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin inşallah...
geçmişi tam okuyamadım son sayfalara bakabildim...şimdi biraz daha okuyayım bakalım neler kaynattınız....
kızlar benim prolaktinim 35 çıktı doktor dostinex verdi bugün 3.haftayı tamamladım son 2 iilacım kaldı ama sağ göğsümü sıkınca azcık süt yine geliyo ilaç işe yaramıyomu acaba çok üzülüyorum.bu hormon stres hormonuymuş ben çok stres yaparım herşeyi bu huyumu malesef değiştiremiyorum benim hormonum hep yüksekmi kalıcak
Sağ ol canım. Bu akşam yalnızca dikkat geliştirme setinden yaptık bir şeyler. Ona bayılıyor. Dediğini yapayım canım. Haftalık tabloları var gerçi ama bu sırf bunun için olsun. Güzel olur. Beğendim canım önerini. Öğretmenle çok görüşüyoruz. O genelde yan komşudan al diyor. Dün de öyle dedi. Ama bugün aramadım öğretmeni. Bir de komşunun çocuğunun babası ilgileniyor elin adamının telefonu var bende. Haftada en az bir kez kapı önlerinde buluşuyoruz filan. Eşi kıskansa haklı vallahi. Ne yapalım bir gün de ödevsiz gitsin diyorum. Oğlana birkaç kez vurdum şimdiye dek. Bu yaz kapının önüne inmişti. Bloğun çocukları iniyor. Oynuyorlar. Bana demeden bir arkadaşına gitmiş ara ara yok. Her yana baktım kalbim yerinden çıkacak. Sonra aklıma geldi meğer komşuya gitmiş. O zaman da vurmuştum. O an sinirle ne yapacağını bilmiyor insan ama bir dönem işe yarıyor. Sonra bana demeden ortadan kaybolmadı:))
Ceza inşallah canım hamile kalırsın hem de ikiz:))
inşallah ailemde ikiz çok abla..... ben şöyle bişey yaptım ödevde..çizelgeler var ve artı eksi veriliyor..o hafta bütün derslerden art alan öğrenciyi yada öğrencileri panoya asıyorum...güzel bi kağıt hazırladım..haftanın ödev kurdu :) çok hoşlarına gidiyor.
adet olmuşsun gözün aydın abla..
hellom "ali amca" olayına çok güldümmmmm..çok hoş..
Sağ ol canım. Hadi güzel haberler ver inşallah...
Sağ ol canım. Bu akşam yalnızca dikkat geliştirme setinden yaptık bir şeyler. Ona bayılıyor. Dediğini yapayım canım. Haftalık tabloları var gerçi ama bu sırf bunun için olsun. Güzel olur. Beğendim canım önerini. Öğretmenle çok görüşüyoruz. O genelde yan komşudan al diyor. Dün de öyle dedi. Ama bugün aramadım öğretmeni. Bir de komşunun çocuğunun babası ilgileniyor elin adamının telefonu var bende. Haftada en az bir kez kapı önlerinde buluşuyoruz filan. Eşi kıskansa haklı vallahi. Ne yapalım bir gün de ödevsiz gitsin diyorum. Oğlana birkaç kez vurdum şimdiye dek. Bu yaz kapının önüne inmişti. Bloğun çocukları iniyor. Oynuyorlar. Bana demeden bir arkadaşına gitmiş ara ara yok. Her yana baktım kalbim yerinden çıkacak. Sonra aklıma geldi meğer komşuya gitmiş. O zaman da vurmuştum. O an sinirle ne yapacağını bilmiyor insan ama bir dönem işe yarıyor. Sonra bana demeden ortadan kaybolmadı:))
Ceza inşallah canım hamile kalırsın hem de ikiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?