ay canım kıyamam ben ona ya.
şaka bi tarafa sen tecrübeli bi annesin. nasıl davaranacağını bizden iyi bilirsin. insan öyle bir durumda gerçekten kendine hakim olamaz herhalde.
ödevle ilgilenen bir erkek. değişik geldi.
benim babam sadece matematik problemlerine yardım ederdi. o da ilkokul 5e kadar. çünkü eğitimi o kadardı.
aile konusu açılmış. bu konudan şanslıyım galiba. annem de babam da okumaya hevesli ve kapasiteli insanlar. ama malesef imkansızlıklar yüzünden ve çeşitli sebeplerden okuyamamışlar. o yüzden her ikisi de üzerime çok düştü. özellikle ilk çocuk olduğum için. daha okula gitmeden babam bana alfabe almıştı, ve akşamları işten gelince çalıştırırdı hep.
şu ilkokul 5te sınava girilen dönemde öğrenciydim ve beni 4te de 5te de dersanaye gönderdi babam anadolu lisesini kazanmam için. o zaman anadolu liselerinin önemi çoktu. ve kazanmak zordu.ayrı odam da oldu çalışma masam da. annem çok fazla gezmelere giden bir insan değildi ama sırf bizim evde rahat ders çalışabilmemiz için. ben gitsem bana da gelecekler derdi.akşamları misafir kabul etmezdi, hem babamda kahveye çıkmazdı.
annemin 14 yaşıma kadar saçlarımı devamlı olarak taradığını hatırlarım, okulda kılık kıyafetten hep örnek öğrenci seçilirdim.
cezacım, benim de adet sancım gibi ağrılarım oldu. hatta buraya da yazmıştım. bu ay umudum yok, ağrılarım girmeye başladı diye.
inşallah güzel haber vereceksin bize, az kaldı. klomenle ikiz olma ihtimali zaten çok yüksek.
geçmişi çok okuyadım. okuldan arkadaşlar geldi ziyarete.
miniklere baktım bi. canım kendini yorma. yemek falan yapma kimseye bu durumda. ne derlerse desinler.
inşallah en kısa zamanda gereken testleri yapıp, korunma süresini de geçirip çalışmalara başlarsın. biliyorum zor, ama herşeyin tedavisi var canım. moralini yüksek tut.
"kasım"da aşk başka değil,önemli olan "aralık"sız sevmek:)
evet bu ay ki sloganımız bu:)
inşallah canım..cumartesi randevun var değil mi?güzel haberlerle gel canım...ne güzel bi öğrenciymişsin..odam,masam vb.olmadı...hep benden büyüklerin önlüklerini giydim abimin çantasını taktım..kendi kendime çalıştım..çokta çalışkan bi öğrenci değildim..ödevlerimi okulda yapardım:)babamın alkol sorunları yüzünden annemde çok ilgilenemedi...ben liseye kadar orta bi öğrenciydim ne olduysa lisede oldu:) ben orta 3 e giderken hastalanmıştım ve okula 1 yıl ara vermiştim..bu olaydan sonra başarım arttı..her şerde bi hayır vardır sözü doğru çıktı..şanslı bir çocukmuşsun...bebeğinde sen gibi şanslı olacak(şanslı bi kız çocuğu)içime doğdu..senemde yanılmamıştım
inşallah canım.çok beğendim, umarım ağrılarını yanlış yorumluyorsundur, süpriz olur eniştemede.
lonileness cmt büyük gün :)))) çok güzel neşeli geleceksin inşallah.
minikler, canım bak ne güzel derdini anlayan insanlar dolu etrafın, dikkat et kendine. öpüyorum çok.
tabi canım her şerde bir hayır var kesinlikle buna inanıyorum ben de.
inşallah iyi geçer canım, cumartesi evet. eşimde diyo ki sanki sınava gircem o kadar heyecanlıyım diyo.bu kontrol bizim için çok öenmli ve stresli. tam bu haftalarda durmuştu diğer bebeğin kalbi. ne kadar iyi olumlu düşünsek de ikimiz de o korkuyu içimizden atamıyoruz, o anı silemiyoruz.
Allah nasip kısmet ederse temmuzda doğacak ve biz tam 4 yıllık evli olacağız. ve iki ailenin de ilk torunu olacak İNŞALLAH. şanslı olmaz mı o, yeter ki o günleri bir görelim.
eskiden ben de ilk çocuğumu kız isterdim. ama tüm bu sıkıntıları çekmeden önce. şu an kız ya da erkek dese doktor bir milim fark etmez benim için gerçekten.oğlan bebekler de çok tatlı oluyor. tickerimi pembeli yaptım, ama pembe şapkası hoşuma gitti. hep kel bebekler vardı, onlardan seçmek istemedim.şu an bizim için cinsiyetten önemli bebeğimizin sağlıklı olması.
kızlar tek tek yazamayacam bugün kanamam başladı ağrım var kasık ağrısı ama en çok da baş ağrısı.. okul çıkışı görümcemle çarşıya ordan pazara gşttşk dertleştik yaşadıklarımı anlattım ve bir kez daha önyargının ne kadar kötü bişey olduğunu gördümcumartesi yemeğe davet etmiştim ben erken gelir yaparım dedi eve geldim kayınbiraderimin geldiğini öğrendim şimdi evde :) bu haftasonu misafirler meşgulüm anlayacağınız inşallah ağrım çok olmaz hiç sırası değil çünkü hepinizi çok öpüyorum nazlım canımm sor bakalım çağırırsa gelirim valla.. yazamasamda okuyom sizi hoşçakalın..
günaydın kuzu bugün gelir testlerin merak etme nerden hangi testlerden sipariş ettinminikleri canım geçmiş olsun.inş ağrıların artmaz, bende lonelines gibi düşünüyorum.yorma kendini, yemek vakti değil ama tabi yinede sen bilirsin.önyargı içinde, haklısın.bazen yanıltıyorlar.
ceza, canım inş hayırlısı olur hakkında.bende chnb ye katılıyorum inş ikiz olur.olmazsada nasip.önümüzdeki ay umudumuz olsun.kasım"da aşk başka değil,önemli olan "aralık"sız sevmek:) bu sözünde süpermiş :)) kaç gündür sorcam unutyodum, hatırlattın.eşin ne zman dönecek ? yalnızsın şimdi değil mi ?
yamateke, seni çok merak ediyrum keşke bi giripte yazsan ya...
taf, kıtty, senem, pileo, sinua, chnb, dr_alb, melek, peppe, nazlım, nuray, günlük, lonelines, atlas, ve ismini yazamadığım varsatüm arkadaşlarım günaydın, nasılsınız ?
sabah eşim geldi, ama görüşemedik.bu sefer ilk annesine uğrayacak.kıskançlık etmedim desem yalan olur :) neyse hadi bu defalık olsun.dün öğlende ovulasyon testlerini sipariş ettim, biri kargoa verilmiş.inş bugün alırım.yoksa haftasonu getiriyolar, iş yerinde de olmadığım için pazt ye kalıyor.hadi bismillah ....
gunaydiiin
Dun doktorum aradi kan ve idrar tetkiklerimin sonuclari masallahnormal cikmis eksik fazla birseyim yokmus. Seker yuklemem de normal cikmis yuksek cikarsa diye cok korkuyordum tatli yiyememekten pazartesi detayli usg den sonra doktoruma detaylinin sonuclarini gostermeye gittigimde demir ilaci yazacakmis degerim normalmis ama tedbir amacli icecekmisim :26:
iş canım, baby star ın çubuklardan 20 lik istedim, birde mikroskop olandan istedim.çubuklar henüz kargoya verilmemiş ama.neyse zaten daha erke, 12. günden önce çatlamaz sanırım ...sen nasılsın ?günaydın kuzu bugün gelir testlerin merak etme nerden hangi testlerden sipariş ettin
gunaydiiin
Dun doktorum aradi kan ve idrar tetkiklerimin sonuclari masallahnormal cikmis eksik fazla birseyim yokmus. Seker yuklemem de normal cikmis yuksek cikarsa diye cok korkuyordum tatli yiyememekten pazartesi detayli usg den sonra doktoruma detaylinin sonuclarini gostermeye gittigimde demir ilaci yazacakmis degerim normalmis ama tedbir amacli icecekmisim :26:
iş canım, baby star ın çubuklardan 20 lik istedim, birde mikroskop olandan istedim.çubuklar henüz kargoya verilmemiş ama.neyse zaten daha erke, 12. günden önce çatlamaz sanırım ...sen nasılsın ?
SELAM ADAŞ :) hoşgeldin, güzel haberlerle geldin maşallah.artık tatlı yiyebileceksin galiba :) seviyosan gözün aydın :) ilaçlarında şifa olsun güleryüzlü oğluna :)keyiflerde yerinde inş ...
Muhtemelen.inş hayırlı olur, senden naber ? akşam dr a gidiyosun değil mi ?yok kuzu çatlamaz o zamana kadar hadi hayırlı olsun bakalım umarım uğur getirir testler
günaydın herkese
candasım evet yalnızım eşim haftaya perşembe gelecekdün gece hiç uyuyamadım bu bir adet belirtisi olabilir çünkü adetten 5-10 gün önce 1-2 gece uykum kaçar..hayırlısı diyeyim..öptm kızlar
Muhtemelen.inş hayırlı olur, senden naber ? akşam dr a gidiyosun değil mi ?
( inş adet gelmez, bazen adetle çok yakkın belirtiler oluyo ya ... inş hayırlısı olur diyelim yinede... eşin içinde Allah kavuştursun ya sizede zor valla öptüm bende, görüşürüz.
günaydın herkese
candasım evet yalnızım eşim haftaya perşembe gelecekdün gece hiç uyuyamadım bu bir adet belirtisi olabilir çünkü adetten 5-10 gün önce 1-2 gece uykum kaçar..hayırlısı diyeyim..öptm kızlar
gğünaydın kuzummm umarım yanışlırsın gönlümün taa içinden istiyorum bunu güsel haberleri sıralayalım tabiki bizim için hayırlısı buysa:)
candaşım bu akşam 9 a kadar ordaymış ziya bey eşimle buluşup gidicem inşallahh bakalım neler konuşcaz minikleride anlatcam ona ne dicekse ona göre hareket eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?