Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım..cumartesi randevun var değil mi?güzel haberlerle gel canım...ne güzel bi öğrenciymişsin..odam,masam vb.olmadı...hep benden büyüklerin önlüklerini giydim abimin çantasını taktım..kendi kendime çalıştım..çokta çalışkan bi öğrenci değildim..ödevlerimi okulda yapardım:)babamın alkol sorunları yüzünden annemde çok ilgilenemedi...ben liseye kadar orta bi öğrenciydim ne olduysa lisede oldu:) ben orta 3 e giderken hastalanmıştım ve okula 1 yıl ara vermiştim..bu olaydan sonra başarım arttı..her şerde bi hayır vardır sözü doğru çıktı..şanslı bir çocukmuşsun...bebeğinde sen gibi şanslı olacak(şanslı bi kız çocuğu)içime doğdu..senemde yanılmamıştım

"kasım"da aşk başka değil,önemli olan "aralık"sız sevmek:)

evet bu ay ki sloganımız bu:)

çok beğendim, umarım ağrılarını yanlış yorumluyorsundur, süpriz olur eniştemede.

lonileness cmt büyük gün :)))) çok güzel neşeli geleceksin inşallah.

minikler, canım bak ne güzel derdini anlayan insanlar dolu etrafın, dikkat et kendine. öpüyorum çok.

tabi canım her şerde bir hayır var kesinlikle buna inanıyorum ben de.
inşallah iyi geçer canım, cumartesi evet. eşimde diyo ki sanki sınava gircem o kadar heyecanlıyım diyo.bu kontrol bizim için çok öenmli ve stresli. tam bu haftalarda durmuştu diğer bebeğin kalbi. ne kadar iyi olumlu düşünsek de ikimiz de o korkuyu içimizden atamıyoruz, o anı silemiyoruz.
Allah nasip kısmet ederse temmuzda doğacak ve biz tam 4 yıllık evli olacağız. ve iki ailenin de ilk torunu olacak İNŞALLAH. şanslı olmaz mı o, yeter ki o günleri bir görelim.
eskiden ben de ilk çocuğumu kız isterdim. ama tüm bu sıkıntıları çekmeden önce. şu an kız ya da erkek dese doktor bir milim fark etmez benim için gerçekten.oğlan bebekler de çok tatlı oluyor. tickerimi pembeli yaptım, ama pembe şapkası hoşuma gitti. hep kel bebekler vardı, onlardan seçmek istemedim.şu an bizim için cinsiyetten önemli bebeğimizin sağlıklı olması.

inşallah canım.
sen yolun çoğunu geçtin maşallah, az kaldı. darısı başımıza. ne zaman doğum tam senin hangi ayda?
tabi dualarım tüm hamileliği bekleyenler için de. o süreç de çok zor.candaş, ceza, renkli,nazlım,peppe ve chnb ile yeni katılan yeşim ve minikler. her ay yeni ümitler.
günlük de yazmış bir olay. gerçeketn gün içinde ne kadar basit şeylere üzülebiliyoruz, kafayı takabiliyourz bazen. ama en önemli şey sağlık ve huzur.
günlük haftanı hep unutuyom ben senin, kızım bi ticker yapsana.
daha kittynin de yok, nerdeyse doğuracak.

eğer bende bu ay hamile kalırsam ağustosta doğacak ve 5 yıl bitmiş olacak.tabii cinsiyet önemli değil ..sağlıklı sıhhatli olsunlar o bize yeter...günlük bugün özel doktora gidecekti değil mi?ben mi yanlış hatırlıyorum?

maçtan geldin mi hellom:)stadda doğurcan valla:)

cAnım benim bu akşam sorcam merak etme haberleşiriz sonrasında umarım en ufak şekilde atlatırsın bu olayları

günaydın kızlarr mutlu günler herkese

günaydın herkese. yazılarım var, sonra görüşerik :))

minikleri canım geçmiş olsun.inş ağrıların artmaz, bende lonelines gibi düşünüyorum.yorma kendini, yemek vakti değil ama tabi yinede sen bilirsin.önyargı içinde, haklısın.bazen yanıltıyorlar.

ceza, canım inş hayırlısı olur hakkında.bende chnb ye katılıyorum inş ikiz olur.olmazsada nasip.önümüzdeki ay umudumuz olsun.kasım"da aşk başka değil,önemli olan "aralık"sız sevmek:) bu sözünde süpermiş :)) kaç gündür sorcam unutyodum, hatırlattın.eşin ne zman dönecek ? yalnızsın şimdi değil mi ?

yamateke, seni çok merak ediyrum keşke bi giripte yazsan ya...

taf, kıtty, senem, pileo, sinua, chnb, dr_alb, melek, peppe, nazlım, nuray, günlük, lonelines, atlas, ve ismini yazamadığım varsa tüm arkadaşlarım günaydın, nasılsınız ?

sabah eşim geldi, ama görüşemedik.bu sefer ilk annesine uğrayacak.kıskançlık etmedim desem yalan olur :) neyse hadi bu defalık olsun.dün öğlende ovulasyon testlerini sipariş ettim, biri kargoa verilmiş.inş bugün alırım.yoksa haftasonu getiriyolar, iş yerinde de olmadığım için pazt ye kalıyor.hadi bismillah ....

günaydın kuzu bugün gelir testlerin merak etme nerden hangi testlerden sipariş ettin

gunaydiiin
Dun doktorum aradi kan ve idrar tetkiklerimin sonuclari masallah normal cikmis eksik fazla birseyim yokmus. Seker yuklemem de normal cikmis yuksek cikarsa diye cok korkuyordum tatli yiyememekten pazartesi detayli usg den sonra doktoruma detaylinin sonuclarini gostermeye gittigimde demir ilaci yazacakmis degerim normalmis ama tedbir amacli icecekmisim :26:

sizlerden böyle güzel haberler aldıkça umudum nasıl çoğalıyo bi bilseni maşallahh allahım nazardan korusun canım kucağına alman nasib olsun kaç kilo aldın :)karnın büyüdümü tekmeliomu çok yaa anlatınnnnnnnnnn

günaydın kuzu bugün gelir testlerin merak etme nerden hangi testlerden sipariş ettin
iş canım, baby star ın çubuklardan 20 lik istedim, birde mikroskop olandan istedim.çubuklar henüz kargoya verilmemiş ama.neyse zaten daha erke, 12. günden önce çatlamaz sanırım ...sen nasılsın ?

SELAM ADAŞ :) hoşgeldin, güzel haberlerle geldin maşallah.artık tatlı yiyebileceksin galiba :) seviyosan gözün aydın :) ilaçlarında şifa olsun güleryüzlü oğluna :)keyiflerde yerinde inş ...

yok kuzu çatlamaz o zamana kadar hadi hayırlı olsun bakalım umarım uğur getirir testler

günaydın herkese
candasım evet yalnızım eşim haftaya perşembe gelecek dün gece hiç uyuyamadım bu bir adet belirtisi olabilir çünkü adetten 5-10 gün önce 1-2 gece uykum kaçar..hayırlısı diyeyim..öptm kızlar

yok kuzu çatlamaz o zamana kadar hadi hayırlı olsun bakalım umarım uğur getirir testler
Muhtemelen.inş hayırlı olur, senden naber ? akşam dr a gidiyosun değil mi ?

( inş adet gelmez, bazen adetle çok yakkın belirtiler oluyo ya ... inş hayırlısı olur diyelim yinede... eşin içinde Allah kavuştursun ya sizede zor valla öptüm bende, görüşürüz.

sağol canım.......

senin sorduun soruları bi kağıda not almıştım dün akşam kocam görmüş kağıdı ay ne güldüm bu ne canım dedi bende ceza ziya beye sormamı istedi dedim kkdan arkadaşınmı dedi evet dedim hımmm diyebildi sadece :)ilk zamanlarda bu kk olayına tepkiliydi ama şimdi sevinio sanırım ona bulaşmadıım için siziznle konuştuumda rahatladıımı düşünüo

kızlar bu arada dün akşam bişi yaşadım allahın bi işareti olarak kabul ediorum bunu bi arkadaşa gittik akşam kıza ne zamandır gidicem daha yeni kısmet oldu bunlar 4 kız kardeş 2 biz kardeşimle bi başka arkadaş vardı 2 de onlar kız anlıcanız kız bolluğu vardı süperdi:)neyse bu arkadaşın teyzesinin kızıda geldi ben biraz danalaştıım için beni hamile sandı hamilemisin filan dedi yok abla dedim bende sonra gögüslerimin maşallahı var benimmn ne güsel gögüslerin var keşke benimkilerde öyle olsa sen anne olsan ne güsel süt gelir onlardan dedi bende bu bebek mevzusunu kapatsak abla dedim sıkıntı geldi çünkü kusura bakma hayırdır filan dedi anlattım bende bebeğimi kaybettim aklımdan gitmiyo hala dedim sonra kendi oğlunun resmini gösterdi 4 yaşında nasıl tatlı velet down sendromlu yürüyemio konuşamıo bebekken kaç ameliyat geçirmiş kakasını yapamamış bağırsaklarından ameliyat olmuş aylarca yatmış ay bi anlattı kız kendimi tutamadım ağladım oda benimle birlikte ağladı erken doğum olmuş çocuu hamileyken anlamamışlar down sendromlu olduunu zaten söleseydide aldırmazdım o benim canım kanım diyo 4 senede 20 kilo vermiş kız bildiin 45 kilo falan çocuk gibi allahım yardımcısı olsun çocuk yanında diilmiş bizim için kek yapmış getirmiş saolsun şükret allaha doğacak evladın sağlıksız olabilirdi ve cennette seni bekleyen bi meleğin var ne sevap işledinizde aldı senden oğlunu dedi ne ilginç söz dimi bunu söyleyen 2.kişi biz bebeği 1 haziranda kaybettik bütün akşam acı çektim ağrılar kanamalar sularım geldi ama dayandı ve bebek tam 12 de yani 2 haziranda doğdu 2 haziran kandildi o gün kocam dediki bana sarıldı canım biz ne günah işledikte rabbim bu mubarek günde evladımızı aldı bizden dedi ben cvp veremedim ziyaret saatnde bi akrabamız geldi dini bütün bi ablamız bana sarıldı dediki sen eşinle ne sevap işledinde bu mubarek gün cennette bekçiniz oldu bizim şer bildiimizi bazıları hayır görebilio sonra dün akşam eve gelince banyo yaptım açtım avcumu dualar ettim allahım bana ve bütün isteyenlere hayırlı ömürlü sağlıklı evlat nasib et geç olsun sen ne zaman uygun görürsen o gün olsun bize sabır ver dedim umarım kabul olur kızlar o ablaya içim gitti hala etkisindeyim nasıl büyük bi imtahan yaşıoruz aslında b bilseniz biz şükrettikçe inanıorumki rabbim sevap yazıo biz isyan etmedikçe melekler sevinio ay ağlıcam

gğünaydın kuzummm umarım yanışlırsın gönlümün taa içinden istiyorum bunu güsel haberleri sıralayalım tabiki bizim için hayırlısı buysa:)

candaşım bu akşam 9 a kadar ordaymış ziya bey eşimle buluşup gidicem inşallahh bakalım neler konuşcaz minikleride anlatcam ona ne dicekse ona göre hareket eder

günaydın canlar....

cezam, canım doğru hatırladın dün özele gittim...her zamanki gibi bakamadım usgye dr dediki bak bak neler yapıyor? geçen devlete gittiğimde çok korkmuştum hareket etmemişti kızımın hareketini çok erken görmüştüm çünkü allaha şükür gördüm bu defa dr dediki bebekler 20 dakikada bir uyurlar ondan hareketsizdir...çok şükür...canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı biliyorsun umarım bu defa şaşırtır belirtilerin...bendede hiç adet belirtisi olmaz hamilelik belirtiside olmamıştı allah kavuştursun inşallah müjdeyi verirsin eşine...

candaş ve nazlım dün izmite gittimya dra kestane gördüm hem satılan hemde közlenip satılan canım istemedi almadan geldim...akşam açtım sizi okuyorum salyalarım aktı kötüler sizi canım istedi şeftali kestane şekeri kestane bayılırım bayılır...neyse dua edin canım istemiyor şimdi:)) yaa bu arada evet ateşli gecelerimden sizi mahrum ettiğim için bende çok üzgünüm vallahi allahım bebeğimi kucağıma alamayı nasip ederse 7 ay sonra anlatmaya kaldığım yerden devam edeceğim kızlar...zateaya gelsin n eşimle ilk defa bu kadar uzun oldu birlikteyken ayrı olmak geçen adamı delirttim kızım alt kattaydı kulağına eğildim fısıldadım bişeyler bizim füze havalandı hemen dediki hadi odamıza gidelim yok canım unuttunmu dedim mazeretim var ama niye beni tahrik ediyorsun o zaman dedi...valla ateşli hatun olmak zor kaynattık kazanı sonra eşim dediki bak ben istesem bile sen sakın izin verme tamammı sonra vicdan azabı duyuyorum bişey olacak diye:)) tabii bittikten sonra söylesen ne yazar canım kocacığım...

minikler, canım benim bu süreç nşallah çabucak geçer gider canım kalbimiz seninle yaşadıkların çok acı canım allah yardımcın olsun misafirlerin olması belkide kafanı dağıtacak inşallah sevdiğin kişilerdir...sakın yorma ne güzel görümcen yemek yapacakmış sende dinlen canım...

chnb, canım malesef dün kötü şeyler geçmiş oğlunla aranda canım benimde kızımla aramda zaman zaman bu tarz şeyler oluyor...insan kendine hakim olamıyor sonrasınıda biliyorum sende çok üzüldün ama tamda adet dönemine gelmeside kötü olmuş...bende katılıyorum sanırım sende öyle yaptın ödevini almadın...kursda görmüştük uyardığın halde davranışı yapmaya devam ediyorsa çocuk o zaman en mantıklısı davranışın sonucunu yaşatacaksın öğretmeni kızınca belki aklı başına gelir...malesef biz ona sorumluluk vermeyince buna alışıyorlar herşeyi bizden bekliyorlar...sabahları çorap giyerken ağlıyordu destina 1 hafta ağladı şimdi kendisi giyiyor:))

hellom, çınarımızı maç maç gezdiriyorsun dünyaya gelsin hayırlısıyla o zaman daha eğlenceli olur onunla gitmek...

loneliness, canım yarın büyük gün allahım herşeyi yolunda götürsün malesef yaşıyoruz canım hepimiz o tedirginlikleri allah bir daha yaşatmasın bizlere ve kimselere...

hadi hayırlısı olsun inş... ne güzel miniklerle paslaşıyosunuz ...

anlattıın şey içinde, görmesini bilene hayatta ders çok var.İsyan etmiyoruz elbette, daralıyoruz çoğu zaman.insanız ne de olsa.allah şaşırtmasında hiçbirimizi, sabretmek gerek.mükafatı var eninde sonunda.inş allah hepimize hayırlısını nasip etsin ... Ablayada allah yardım etsin .. zor gerçekten ... paylaştığın için teşekkürler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…